Business Intelligence utvecklare_analytiker med erfarenhet (QlikView)

Business Intelligence utvecklare_analytiker med erfarenhet (QlikView) jobb Business Intelligence utvecklare_analytiker med erfarenhet (QlikView)

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Business Intelligence utvecklare_analytiker med erfarenhet (QlikView). På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Business Intelligence utvecklare_analytiker med erfarenhet (QlikView). Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Business Intelligence utvecklare/analytiker med erfarenhet (QlikView)- Stockholm


Mer beskrivning

Business Intelligence utvecklare/analytiker med erfarenhet (QlikView)
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura söker en Business Intelligence utvecklare/analytiker (QlikView) med erfarenhet till företag i Stockholm. Vår kund är ett internationellt bolag inom spelutveckling som sitter centralt i Stockholm. Målet är att producera världens bästa och roligaste gratis-spel och vår kund har ca 50 miljoner unika besökare varje månad. Företagets medarbetare är passionerade när det gäller spel online och arbetar för att ge sina spelare en fantastisk spelupplevelse. Vi ber dig att skicka in CV och personligt brev på engelska! Arbetsuppgifter: I rollen som Business Intelligence utvecklare/analytiker arbetar du tillsammans med teamet för Business Intelligence och Analytics. Rollen innefattas av att bygga såväl stora rapporter som små analyser av spel och spelare. Du arbetar i nära samarbete med spelutvecklarteamet och andra delar av verksamheten för att identifiera krav och ta fram relevant, tillförlitlig rapportering byggt på dessa krav. Du arbetar även för att proaktivt ta fram nya analyser och komma med insikter för att kunna ta beslut och framtagande av nya strategier. Profil: Formella krav: -Akademisk examen inom relevant område ex. civilingenjör med inriktning matematik -Tidigare arbetat med QlikView och andra BI-vertyg -Kunskaper inom systemutveckling, SQL och databaser -Erfarenhet av hantering av stordatasystem som Hadoop, Hive eller MapReduce (meriterande) -Familjär med analytiska tekniker som A/B-testning (meriterande) -Ett intresse för spel på sociala medier och för smartphones -Mycket goda kunskaper i engelska Personliga egenskaper: Vi söker dig som är driven, analytisk, organiserad och detaljorienterad. Du har förmåga att arbeta utifrån hårda deadlines och gillar högt tempo och föränderliga miljöer. Till rollen som Business Intelligence utvecklare/analytiker söker vi dig som har ett öga för detaljer, är noggrann och vilja att utvecklas. Övrig information: Start: Enligt överenskommelse Plats: Centrala Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: Junior, Business Intelligence, Utvecklare, Analytiker, Analytics, Data, IT, Spelutveckling, Spel, internationellt, Heltid, Nyutexaminerad, Stockholm, Ingenjörer, Civilingenjör Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Business Intelligence utvecklare/analytiker med erfarenhet (QlikView) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Business Intelligence utvecklare/analytiker med erfarenhet (QlikView)


Sök lediga jobb Business Intelligence utvecklare_analytiker med erfarenhet (QlikView)

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se