Bussf��rare Sommar jobb - lediga jobb

Bussf��rare Sommar jobb Bussf��rare Sommar jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Bussf��rare Sommar. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Bussf��rare Sommar. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sigtuna.- Sigtuna

  2. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sollentuna.- Sollentuna

  3. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Solna.- Solna

  4. Tysktalande kundservicemedarbetare- Stockholm

  5. Personlig intervjuare (F2F) Stockholm- Stockholm

  6. Hungrig Teamleader- Stockholm

  7. Driven säljare sökes- Solna

  8. servitörer/servitriser sökes till Enzo´s!- Stockholm

  9. Frisör- Stockholm

  10. Biluthyrare- Södertälje


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sigtuna.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Sigtuna kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sigtuna. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sigtuna.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sollentuna.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Sollentuna kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sollentuna. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sollentuna.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Solna.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Solna kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Solna. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Solna.

Tysktalande kundservicemedarbetare
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och som behärskar svenska och tyska i tal och skrift? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu utöka vår kundservice med ytterligare tysktalande medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att besvara inkommande mail och samtal från både nya och befintliga kunder på den svenska och tyska marknaden angående olika typer av bankärenden. Vi genomför även utgående samtal till kunder som ansökt om lån hos oss och assisterar dem vidare i processen. Vi söker dig som: - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Är van vid att kommunicera över telefon och är serviceinriktad i kontakten med kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Har lägst gymnasieutbildning - Behärskar både tyska och svenska i tal och skrift - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi erbjuder dig Möjligheten att arbeta på ett i branschen framgångsrikt företag, i en europeisk spännande miljö med trevliga kollegor. Vi sitter i moderna kontorslokaler belägna innanför tullarna. Om du vill veta mer om oss som företag, går du in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-koordinator, Malin Frick på jobba@nordax.se senast den 5 augusti 2013. Märk din intresseanmälan med "Tysktalande kundservicemedarbetare heltid".
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Tysktalande kundservicemedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tysktalande kundservicemedarbetare

Personlig intervjuare (F2F) Stockholm
Vi söker omgående nya personlig intervjuare (F2F) Norstat Sverige är ett marknadsundersökningsföretag med specialisering på informations- och datainsamling. På uppdrag av våra kunder genomför vi årligen hundratals projekt där insamling av primärdata från konsumenter, kunder och samarbetspartners är centralt. Som personlig intervjuare arbetar du med att intervjua personer mestadels i våra lokaler men också vid andra platser beroende på projektet. Du kommer att både rekrytera intervjupersoner på gatan och ta emot förrekryterade personer. Tjänsten består bland annat av koncepttester, produkt- och smaktester, reklamtester. Vi har även fokusgrupper och uppdrag inom Mystery Shopping. Arbetsmängden kan variera, därför söker vi dig som har möjlighet att vara flexibel i förhållande till arbetstiderna. Arbetstiderna är vanligtvis 10-18 men även kvällar och helger. Vi söker dig som gillar att ta kontakt med nya människor. Du ska vara självgående, driven, glad och öppen som person. Skicka din ansökan + CV till andres.ramos@norstat.se
Företag: Norstat Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig intervjuare (F2F) Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig intervjuare (F2F) Stockholm

Hungrig Teamleader
Speaker är ett callcenterbolag som grundades 2010. Vi arbetar med uppdragbaserad försäljning samt med försäljning av egna produkter. Nu söker vi dig som vill vara en del i vårt team! Som teamleader på deltid ansvarar du för försäljningen på ett projekt inom elhandel. Du följer upp säljarnas individuella budgetar och jobbar aktivt mot uppsatta mål. Som teamleader älskar du försäljning och du har inget emot att själv ta några samtal! Arbetstiderna är 17-21 Mån-tors, samt lördagar 12-16. Till denna tjänst söker vi framförallt dig som; -Är driven, energisk och hungrig -Har erfarenhet inom telefonförsäljning sedan tidigare, antingen i en roll som säljare eller teamleader -Är ansvarsfull och kommunikativ. Ansök idag till cv@speaker.nu. Bifoga personligt brev samt CV. Interjuver hålls löpande.
Företag: Speaker Sweden Ltd UK Filial
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Hungrig Teamleader jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungrig Teamleader

Driven säljare sökes
Vi söker en driven säljare till Specsavers Optik i Solna Centrum. Vårt mål är: "Att vara den mest prisvärda optikern med bästa personliga synvård till rimliga priser". Arbetsuppgifterna är bland annat följande: Välkomna kunder i butiken, boka tid för synundersökning, hitta passande glasögonbågar, beställa glas utifrån kundens behov. Vi söker en energisk person som trivs med högt tempo och brinner för aktiv försäljning. Stämmer beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via e-post med foto och personligt brev.
Företag: Specsavers Optik i Solna Centrum
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare sökes

servitörer/servitriser sökes till Enzo´s!
Familjen Ahlbom restauranger som innefattar Hornhuset, Hotellet, Storstad, Bistro Rigoletto, Olssons skor och Solidaritet söker nu servispersonal till vår italienska fotbollstrattoria Enzo´s. Enzo´s ligger högst upp i Hornhuset. Hornhuset öppnade i slutet av april i Hornstull och är en restaurang i 3 våningar med 2 krogar. Du får gärna vara intresserad av fotboll. Serveringserfarenhet önskas, dock är det viktigaste att du har ett intresse för att jobba med service, mat och dryck samt att du kan hålla ett högt tempo. Arbetstiderna är mestadels kvällstid och helger. Heltid samt deltid sökes. Kollektivavtal tillämpas. Maila din ansökan samt cv. Tillträde i mitten av augusti. Besök gärna vår hemsida www.enzos.se
Företag: KNIVSÖDER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga servitörer/servitriser sökes till Enzo´s! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: servitörer/servitriser sökes till Enzo´s!

Frisör
Vi söker en duktig frisör att förstärka vårat team med. Du som söker ska behärska både dam och herrklippningar, samt kunna utföra behandlingar. Du ska vara serviceinriktad, social och kunna samarbeta väl med arbetskollegor. Vi söker en anställd som är intresserad utav att jobba heltid. Söker du helgjobb eller extra så kan det också vara intressant. Arbetstiderna är 10-19 varav en timmes lunch. Till anställingen hör sedvanlig frisörsyssla. Klippningar, behandlingar och gemensam skötsel utav arbetsplatsen. Vi befinner oss inne i Liljeholmens galleria vid huvudingången mitt emot Lindex. Du är välkommen att maila in ditt CV till oss eller komma in med den personligen till salongen. Mvh
Företag: Hair&Cosmetic
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör jobb, Frisör Stockholm, Frisör Hair&Cosmetic
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör

Biluthyrare
Biluthyrare; VIKIA INVEST AB; Stockholm. 1 plats. Vikia Invest AB är ett företag som hyr ut samt köper och säljer bilar. Vi söker en medarbetare till vår nya depå i Arlanda du ska vara en ordningsam och ha god känsla för service. Många av våra kunder är turister och du ska kunna möta olika typer av mäniskor samt vara flerspråkig. Kraven vi ställer på dig som söker. Goda kunskaper i Engelska tal och skrift. B- körkort Gärna om du är flerspråkig i tex, Tyska, Arabiska, Kinesiska God datavarna. Vi tar endast emot ansökningar via mail Körkort B körkort fordras. Kontaktpersoner Abraham Vihtari Bilmekaniker, 0709757000, vikia.invest@telia.com Ansökan Sista ansökningsdag 101110 Vi tar emot ansökan via epost: vikia.invest@telia.com Arbetsgivare VIKIA INVEST AB ÅKERIVÄGEN 9 15242 SÖDERTÄLJE E-post: vikia.invest@telia.com Besöksadress ÅKERIVÄGEN 9 SÖDERTÄLJE
Företag: VIKIA INVEST AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Biluthyrare jobb, Biluthyrare Södertälje, Biluthyrare VIKIA INVEST AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biluthyrare


Sök lediga jobb Bussf��rare Sommar

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se