Butiksmedarbetare jobb - lediga jobb

Butiksmedarbetare jobb Butiksmedarbetare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Butiksmedarbetare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Butiksmedarbetare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Butiksmedarbetare Nynäshamn- Nynäshamn

 2. Butiksmedarbetare Haninge- Haninge

 3. Butiksmedarbetare Upplands Bro- Upplands-Bro

 4. Butiksmedarbetare- Haninge

 5. Butiksmedarbetare- Lidingö

 6. Butiksmedarbetare till nysatsning- Stockholm

 7. Butiksmedarbetare Hedemora timanställning- Hedemora

 8. Butiksmedarbetare Borlänge- Borlänge

 9. Kassabiträde/butiksmedarbetare- Pajala

 10. AMBROSIA söker Butiksmedarbetare (Trelleborg)- Trelleborg

 11. AMBROSIA söker Butiksmedarbetare (Malmö)- Malmö

 12. Butiksmedarbetare/säljare- Malmö

 13. Butiksmedarbetare- Staffanstorp

 14. Butiksmedarbetare Charlottenberg- Eda

 15. Butiksmedarbetare Charlottenberg - helgpersonal- Eda

 16. Serviceinriktade butiksmedarbetare sökes inför sommaren!- Göteborg

 17. Butiksmedarbetare till vår nya butik- Lindesberg- Lindesberg

 18. REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE- Sundbyberg

 19. Butiksmedarbetare- Norrtälje

 20. Butiksmedarbetare Ludvika - vikariat- Ludvika

 21. Strömstad: Butiksmedarbetare- Strömstad

 22. Butiksmedarbetare Göteborg Biskopsgården- Göteborg

 23. Butiksmedarbetare Norrköping- Norrköping

 24. Butiksmedarbetare Norrköping timanställning- Norrköping

 25. Butiksmedarbetare Karlstad- Karlstad

 26. Butiksmedarbetare Göteborg Stigberget- Göteborg

 27. Administratör/butiksmedarbetare/receptionist- Tyresö

 28. Butiksmedarbetare- Tyresö

 29. Butiksmedarbetare Tensta Stockholm- Stockholm

 30. Butiksmedarbetare Enköping- Enköping

 31. Butiksmedarbetare Bålsta- Håbo

 32. Butiksmedarbetare Ystad- Ystad

 33. Butiksmedarbetare- Ljungby

 34. Butiksmedarbetare Vallentuna, Upplands Väsby- Stockholm

 35. Butiksmedarbetare Täby, Danderyd- Stockholm

 36. Butiksmedarbetare Ekerö- Ekerö

 37. Butiksmedarbetare Södertälje- Södertälje

 38. Butiksmedarbetare City Stora Bernstorp- Malmö

 39. Byggmax Örnsköldsvik söker butiksmedarbetare- Örnsköldsvik

 40. Byggmax Örnsköldsvik söker butiksmedarbetare- Örnsköldsvik


Mer beskrivning

Butiksmedarbetare Nynäshamn
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare för en deltidstjänst på 15 timmar i veckan till vår butik i Nynäshamn. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du packar upp varor, utför kassaarbete, städar, säkerställer färskheten på våra varor samt ser till att kunderna får en trevlig och fräsch butiksupplevelse. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 04 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Nynäshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Nynäshamn

Butiksmedarbetare Haninge
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare för en deltidstjänst på 15 timmar i veckan till vår butik i Haninge. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du packar upp varor, utför kassaarbete, städar, säkerställer färskheten på våra varor samt ser till att kunderna får en trevlig och fräsch butiksupplevelse. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 04 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Haninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Haninge

Butiksmedarbetare Upplands Bro
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare för en deltidstjänst på 20 timmar i veckan till vår butik i Upplands Bro. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du packar upp varor, utför kassaarbete, städar, säkerställer färskheten på våra varor samt ser till att kunderna får en trevlig och fräsch butiksupplevelse. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde 01 september 2013. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 02 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Upplands Bro

Butiksmedarbetare
Hemköp Vendelsö Haninge är en privat ägd butik inom Hemköps kedjan.Vi är en lokal butik med fokus på service och personligt bemötande. Vi söker nu en erfaren butiksmedarbetare som gillar att ha ett omväxlande jobb med många olika arbetsuppgifter. Vi söker främst dig med erfarenhet från färskvaruavdelningarna. Tjänsten är heltid dagtid, kväll samt helger.
Företag: HEMKÖP VENDELSÖ
Ort: Haninge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare jobb, Butiksmedarbetare Haninge, Butiksmedarbetare HEMKÖP VENDELSÖ
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare

Butiksmedarbetare
Papilles ost & chark finns i Lidingö centrum. Nu söker vi nya medarbetare på deltid. Papilles är en delikatessbutik med ett brett utbud av högkvalitativa produkter inom ost, chark och kött. Vi tror starkt på det personliga mötet för att skapa en unik köpupplevelse som ger mervärde för våra kunder. Våra ledord är: lyhörda, glada, utåtriktade och kvalitetsmedvetna. Du som känner igen dig i detta samt gillar att ge god service under högt tempo är välkommen att skicka in en ansökan. Tillträde under augusti månad. Kvalifikationer: Erfarenhet av delikatess/charkavdelning Stort matintresse Ansvarsfull, serviceminded, drivkraftig
Företag: PAPILLES OST & CHARK AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare jobb, Butiksmedarbetare Lidingö, Butiksmedarbetare PAPILLES OST & CHARK AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare

Butiksmedarbetare till nysatsning
Jollyroom.se är Sveriges största barn- och babybutik på nätet. Vi har marknadens största lagerförda sortiment för snabb leverans till våra kunder. Tillsammans med duktiga medarbetare skall vi ta en ledande position inom barn- och babyprodukter i Norden. I Jollyroom kommer du att arbeta tillsammans med personer som har unik kompetens inom näthandel. År 1996 startade vi Komplett som idag är den största aktören inom näthandeln i Norden, med cirka 400 anställda och en omsättning på 4,5 mdkr. Den första januari 2011 lanserade vi Jollyroom.se och på knappt ett år blev vi ledande näthandlare i Sverige inom barn- och baby. Nu söker vi dig som vill vara med att fortsätta bygga Jollyroom och nå våra högt satta mål. Ansvar och arbetsuppgifter: Vi söker flera försäljnings- och serviceorienterade butiksmedarbetare till öppningen av en ny fysisk Jollyroombutik, belägen i Stockholm. Arbetsuppgifter: - Demonstrera produkter och svara på kundfrågor - Arrangera försäljning- och kundaktiviteter - Hantera returer och reklamationer - Vara delaktig i arbetet med att bygga upp butiken, skapa rutiner samt driva förbättringsarbete - Diverse rutinuppgifter inom butik: Uppackning av varor, kassaarbete, städning etc. Du rapporterar till butikschefen. Krav på erfarenhet och person: Vi söker dig som har erfarenhet från liknande butiksarbete. Det är meriterande om du har branscherfarenhet och produktkännedom. Du har erfarenhet av försäljning, service och kundbemötande och kan visa upp starka resultat från tidigare anställningar. Du är utåtriktad, pedagogisk och har en stark känsla för service och personlig försäljning samt har ett kreativt nytänkande runt aktiviteter som driver försäljning. Du har mycket god organisationsförmåga och datorvana. Du är självgående i Officepaketet och har en god förståelse för affärssystem och kundvårdssystem. Du är affärsmässig och trivs i en entreprenörsdriven verksamhet med hög utvecklingstakt. I Jollyroom är tempot och engagemanget mycket högt, varav det är viktigt att du är drivande, har hög energinivå och klarar av utmanande uppgifter. Din ansökan innebär att du vill utmana branschen tillsammans med oss. Vi erbjuder dig bland annat: - En spännande tjänst i ett företag med stora ambitioner - Möjligheter till utveckling och karriär inom företaget - Högt tak i organisationen där du får utrymme att driva egna frågor - Trevliga, kunniga och hjälpsamma kollegor som ser fram emot att komplettera gruppen med din styrka - After works och andra trevliga tillställningar Upplägg och ansökan: - Start: Sensommar/höst 2013 - Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas) - Placering: Stockholm (lokal fastställs inom kort) - Ansök genom att maila CV och personligt brev till jobb@jollyroom.se - Kontakt: Personalansvarig Terese Fernbring via jobb@jollyroom.se - Ange referens på ansökan: Butiksmedarbetare Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så var gärna snabb med din ansökan.
Företag: JOLLYROOM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare till nysatsning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare till nysatsning

Butiksmedarbetare Hedemora timanställning
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare till vår butik i Hedemora. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer att arbeta med uppackning av varor, säkerställa färskheten på våra varor, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik, gärna även tidigare erfarenhet av butiksarbete. Du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en timanställning vid behov med tillträde omgående. Både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 21 juli 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Hedemora
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Hedemora timanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Hedemora timanställning

Butiksmedarbetare Borlänge
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare för en deltidstjänst på 20 timmar i veckan till vår butik i Borlänge. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du packar upp varor, utför kassaarbete, städar, säkerställer färskheten på våra varor samt ser till att kunderna får en trevlig och fräsch butiksupplevelse. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 28 juli 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Borlänge

Kassabiträde/butiksmedarbetare
Ica Wehås söker kassabiträde/butiksmedarbetare Vi ser helst att du har gått handelsutbildning eller har erfarenhet av att ha jobbat i matvarubutik. Du bör vara social, glad och brinna för ditt jobb.
Företag: WEHÅ s
Ort: Pajala
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kassabiträde/butiksmedarbetare jobb, Kassabiträde/butiksmedarbetare Pajala, Kassabiträde/butiksmedarbetare WEHÅ s
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kassabiträde/butiksmedarbetare

AMBROSIA söker Butiksmedarbetare (Trelleborg)
Ambrosia är ett gammalt anrikt Café och konditori med eget bageri i Malmö. Ambrosia har funnits sedan början av 1950-talet och är välkänt bland alla malmöbo. Ambrosia tillverkar allt från stenugnsbakat bröd, surdegsbullar, kakor, bakelser, tårtor och egenproducerad italiensk glass och mycket mera. Vi är ett hantverksbageri som använder endast de bästa råvarorna. Ambrosias ambition är att bli det självklara Cafét för kunder som vill ha en smakupplevelse med gott kaffe och bakelser i en trivsam miljö, med hög servicegrad som genomsyras av personal som vill ge kunden en upplevelse i en avslappnande atmosfär. Ambrosia har eget leveransbageri som servar både de egna butikerna som externa kunder. Ambrosia är inne i en expansiv fas med att öppna café/butik i Trelleborg och söker: Butiksmedarbetare Du ska vara glad, utåtriktad och alltid sätta kunden i centrum samt vara noga med hygien då vi arbetar med livsmedelsprodukter. Det är viktigt att du är en säljande personlighet. Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Pga arbetsbelastning kan vi inte svara på frågor via telefon. Ansökan och frågor skickas via mail till eva@ambrosia.se och endast via denna mailadress.
Företag: Ambrosia AB
Ort: Trelleborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga AMBROSIA söker Butiksmedarbetare (Trelleborg) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AMBROSIA söker Butiksmedarbetare (Trelleborg)

AMBROSIA söker Butiksmedarbetare (Malmö)
Ambrosia är ett gammalt anrikt Café och konditori med eget bageri i Malmö. Ambrosia har funnits sedan början av 1950-talet och är välkänt bland alla malmöbo. Ambrosia tillverkar allt från stenugnsbakat bröd, surdegsbullar, kakor, bakelser, tårtor och egenproducerad italiensk glass och mycket mera. Vi är ett hantverksbageri som använder endast de bästa råvarorna. Ambrosias ambition är att bli det självklara Cafét för kunder som vill ha en smakupplevelse med gott kaffe och bakelser i en trivsam miljö, med hög servicegrad som genomsyras av personal som vill ge kunden en upplevelse i en avslappnande atmosfär. Ambrosia har eget leveransbageri som servar både de egna butikerna som externa kunder. Butiksmedarbetare Du ska vara glad, utåtriktad och alltid sätta kunden i centrum samt vara noga med hygien då vi arbetar med livsmedelsprodukter. Det är viktigt att du är en säljande personlighet. Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Pga arbetsbelastning kan vi inte svara på frågor via telefon. Ansökan och frågor skickas via mail till eva@ambrosia.se och endast via denna mailadress.
Företag: Ambrosia AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga AMBROSIA söker Butiksmedarbetare (Malmö) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AMBROSIA söker Butiksmedarbetare (Malmö)

Butiksmedarbetare/säljare
Verksamhetsbeskrivning: Klockan & Smycket Lexholms AB är ett företag som arbetar med försäljning och service av märkesklockor och smycken, samt gravyr och öronhåltagning. Verksamheten är verksam i Malmö och Burlövs Kommun (Jägersro Center, Burlöv Center och den 29 aug öppnar vi på Triangeln Köpcenter) Arbetsuppgifter: Vi söker nu 3 nya medarbetare till våra butiker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är försäljning av märkesklockor och märkessmycken. Service och mindre reparation av klockor. Butikens dagliga skötsel och varuhantering samt kassahantering. Utbildning/Erfarenhet:: Vi har inga krav på erfarenhet men Du skall ha ett intresse och en vilja av att lära dig nya saker. Företaget kommer erbjuda utbildning inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling. Personliga egenskaper: Du har en mogen inställning till arbete. Du känner ansvarskänsla gentemot medarbetare, kunder och arbetet du utför. Du är driven att alltid vilja göra ditt bästa. Utåtriktad och tycker om kundkontakt. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Du är händig och har stort tålamod. Har inga problem att pyssla med mindre detaljerade reparationer och tycker om att använda händerna kreativt.
Företag: Klockan & Smycket Lexholms AB
Ort: Malmö
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare/säljare jobb, Butiksmedarbetare/säljare Malmö, Butiksmedarbetare/säljare Klockan & Smycket Lexholms AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare/säljare

Butiksmedarbetare
Mgroup är liten företag som finns i Staffanstorp. Vi har en butik/lager och söker butiksmedarbetare som talar ryska både på deltid och heltid. Vi söker dig som är driven och nyfiken att lära dig nya uppgifter. Du älskar kundservice och har ett naturligt sätt och en ödmjuk attityd att hjälpa andra människor. God service är vår viktigaste ingrediens och därför ser vi att du med lätthet och en glad uppsyn knyter nya kontakter med andra människor. Du är även flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ser möjligheter framför hinder .
Företag: MGROUP
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare jobb, Butiksmedarbetare Staffanstorp, Butiksmedarbetare MGROUP
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare

Butiksmedarbetare Charlottenberg
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runtom i Sverige. I höst öppnar vi Sveriges största Lidlbutik i Charlottenberg och vi vill att just du blir en del av vårt fantastiska lag! Dina arbetsuppgifter Vi söker nu följande till vår nya butik i Charlottenberg: fem butiksmedarbetare på 25 timmar i veckan, sju butiksmedarbetare på 20 timmar i veckan och en bake off-ansvarig på 30 timmar i veckan. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter inom den dagliga driften av butiken. Du packar upp varor, utför kassaarbete, städar, säkerställer färskheten på våra varor samt ser till att kunderna får en trevlig och fräsch butiksupplevelse. Som bake off-ansvarig ser du till att bake off-avdelningen alltid är påfylld och tilltalande. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och för att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsterna är tillsvidareanställningarpå deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags- och kvällsarbete kan förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du söker tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 04 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Eda
Publicerad : 06-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Charlottenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Charlottenberg

Butiksmedarbetare Charlottenberg - helgpersonal
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runtom i Sverige. I höst öppnar vi Sveriges största Lidlbutik i Charlottenberg och vi vill att just du blir en del av vårt fantastiska lag! Dina arbetsuppgifter Vi söker nu fem butiksmedarbetare på deltid till vår nya butik i Charlottenberg. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter inom den dagliga driften av butiken. Du packar upp varor, utför kassaarbete, städar, säkerställer färskheten på våra varor samt ser till att kunderna får en trevlig och fräsch butiksupplevelse. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och för att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsterna är deltidsanställningar under helger med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags- och kvällsarbete kan förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Varmt välkommen till vår rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen i Arvika den 3 juli kl 10:00. Där kan du ansöka direkt på plats alternativt så söker du tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 04 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Eda
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Charlottenberg - helgpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Charlottenberg - helgpersonal

Serviceinriktade butiksmedarbetare sökes inför sommaren!
QWORK Sweden AB Kundföretaget Vi söker nu ett flertal butiksmedarbetare som vill arbeta extra vid behov hos vår kund i sommar som är verksam i livsmedelsbranschen med närmare 160 butiker runtom i Sverige. Du kommer att ingå i en vikariepool och arbeta i flera av butikerna i Göteborgsområdet. Denna tjänst kräver att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studerar under terminerna. Arbetsbeskrivning Som butiksmedarbetare är du ansiktet utåt mot kunderna. För dig kommer kunden alltid först och du brinner för att ge bra service varje dag. Du kommer att få möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som berör en del av den dagliga driften av butiken, t.ex. packa upp varor, säkerställa färskheten på varorna, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik, har gärna tidigare erfarenhet av butiksarbete eller annat servicearbete. Vi söker dig som: - Kan jobba minst 2-4 dagar i veckan - Har en stark servicekänsla - Är mycket flexibel och kan hoppa in med kort varsel - Är van vid att ta ansvar - Tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo - Är stresstålig Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. Du kommer som anställd hos Qwork att ingå i en vikariepool och kommer löpande att bokas in för arbetspass vid behov. Det är därför mycket viktigt att du är tillgänglig för både dag, kvälls- och helgarbete. Välkommen med din ansökan! KRAV För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år samt ha en annan sysselsättning på minst halvtid. Vårt företag QWORK är bemannings- och rekryteringsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis ekonomi, IT, handel, industri och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du vara anställd på ett företag med många utvecklingsmöjligheter? Skicka din ansökan redan idag då urvalet sker löpande! Vi ger alla våra anställda förmåner i form av friskvårdsbidrag. Vi jobar aktivt med coachning så att du får möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential!
Företag: QWORK Sweden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceinriktade butiksmedarbetare sökes inför sommaren! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceinriktade butiksmedarbetare sökes inför sommaren!

Butiksmedarbetare till vår nya butik- Lindesberg
Vi på Willys Hemma lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till riktigt låga priser i butiker som finns nära där våra kunder bor. Nu söker vi flera engagerade och positiva Butiksmedarbetare som vill vara med och ge våra kunder en positiv butiksupplevelse och branschens bästa bemötande. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum Bli en av oss: Alla vi som jobbar på Willys har en sak gemensam: vi vill sälja bra mat riktigt, riktigt billigt. Men det är kombinationen av låga priser, brett sortiment, hög kvalitet och omtanke om människor och miljö som är nyckeln till vår framgång. Nu behöver vi ett antal Butiksmedarbetare till vår nya Willys Hemma butik i Lindesberg, som kommer att öppna i augusti. Det här får du göra: Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Det här förväntar vi oss: Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. Mer information: Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet. Via Axfoodakademien, vår utbildningsenhet, erbjuds du ett antal utbildningar som ger dig förutsättningar att utvecklas i din roll och inom koncernen. Tjänsterna är på ca 20-30 timmar i veckan med variernade arbetstider. Om du vill veta mer om vad tjänsterna innebär,kontakta Björn Frej,Butikschef, tel. 070-3727757. Vill vi ha din ansökan senast den 19 juli 2013. Välkommen med din ansökan. Information om bolaget: Willys Hemma är butiker som finns nära våra kunder, men med priser som är bra mycket lägre än i andra närbutiker. Willys Hemma ingår i Willys, som är Sveriges ledande lågpriskedja inom dagligvaruhandeln. Willyskonceptet bygger på att utöver de låga priserna också erbjuda ett brett sortiment med hög kvalitet, inte minst inom färskvaror som frukt och grönt. Willys har cirka 180 butiker över hela landet, varav ett fyrtiotal utgörs av Willys Hemma. Willys omsätter drygt 19,4 miljarder kronor(2012) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista. Läs mer på www.willyshemma.se Ansök via denna länk: https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PF5FK026203F3VBQB6G68F6KV&nPostingTargetID=7164
Företag: WILLY:S AB
Ort: Lindesberg
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare till vår nya butik- Lindesberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare till vår nya butik- Lindesberg

REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE
BUTIKSMEDARBETARE Träffa LeXman på Arbetsförmedlingen Farsta! När: 6 augusti kl 12.45. Obs! Kom i tid! Var: Arbetsförmedlingen Farsta, Farstaplan 2 (T-bana Farsta) LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som bemannar livsmedelsbutiker vid tillfällig personalbrist. Vi söker nu butiksmedarbetare för kassa och varuplock i butiker över hela Storstockholm. Du ska vara flexibel samt beredd att arbeta vid behov, på kort varsel och över hela Storstockholm. Arbetets art ställer krav på att du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift. En förutsättning för anställning är att du har annat arbete eller studerar i någon utsträckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister krävs. Tag med dig dina ansökningshandlingar och förbered dig på en kortare jobbintervju med arbetsgivaren. Beroende på hur många som kommer för att söka jobbet får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. Du kan skicka in din ansökan direkt till oss men vi träffar dig helst personligen på rekryteringsträffen.
Företag: LeXman AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE

Butiksmedarbetare
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Till hösten beräknar vi att öppna vårt nya varuhus i Norrtälje. Till denna etablering söker vi nu butiksmedarbetare som kommer att tillsättas under september månad. Tjänsterna innebär varierande arbetstider som även innefattar kvällar och helger. Omfattningen är deltid på samtliga tjänster, upp till 50 %. En butiksmedarbetares arbetsuppgifter på Biltema är väldigt flexibla och innefattar bland annat sälj, varuplock samt kassa/kundservice. Vi ser gärna att du har kompetens/intresse inom några av våra produktområden och att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.   Du erbjuder oss: En utpräglad servicekänsla, du trivs att arbeta dels i grupp men även självständigt. Du är initiativtagande, gillar ett högt arbetstempo, har erfarenhet inom detaljhandeln och sätter alltid kunden i fokus. Vi erbjuder dig:Ett utmanande arbete med flexibla arbetsuppgifter i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter.   Är detta något för dig? Då noterar du den 6 augusti i din kalender för en Speedrekrytering tillsammans med oss. Vi bjuder in till en kort intervju på cirka 5 minuter där du får chansen att marknadsföra dig själv.   Du är välkommen till Norrtälje Sportcentrum på Gustav Adolfs väg 53 i Norrtälje den 6 augusti mellan kl. 08:00- 12:00 samt 13:00-16:00. Ingen föranmälan krävs. Kom förberedd till Speedrekryteringen med: * CV * Personligt brev * Bild på dig själv * 2 kontaktbara referenser, gärna tidigare chefer eller arbetsledare   Om du går vidare kommer du att bli kallad till en längre intervju senare samma vecka, då i Arbetsförmedlingens lokaler. Endast de personer som går vidare till en andra intervju får besked. Till andra intervjun kommer vi be dig att ha med ett utdrag ur belastningsregistret i oöppnat kuvert. Beställ utdraget från Polisens hemsida och det redan idag eftersom det kan ta upp till 2 veckor innan du får det hemskickat. Biltema ser fram emot att träffa dig!   Anställningsformer: Provanställningar och Visstidsanställningar, deltid upp till 19h/vecka Lön:Enligt avtal Arbetstider: Varierar över veckan, innefattar kvällar och helger Har du frågor kring tjänsterna kontakta:Beata Vaszi 010-490 15 35
Företag: Biltema Norrtälje
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare jobb, Butiksmedarbetare Norrtälje, Butiksmedarbetare Biltema Norrtälje
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare

Butiksmedarbetare Ludvika - vikariat
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare för ett föräldravikariat på 20 timmar i veckan till vår butik i Ludvika. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du packar upp varor, utför kassaarbete, städar, säkerställer färskheten på våra varor samt ser till att kunderna får en trevlig och fräsch butiksupplevelse. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är ett föräldravikariat på deltid med tillträde omgående till och med 05 januari 2014. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 28 juli 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Ludvika
Publicerad : 07-20
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Ludvika - vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Ludvika - vikariat

Strömstad: Butiksmedarbetare
Bemanningsföretaget för arbetsplatser i Västsverige. Kontor i Åmål, Stenungsund, Göteborg och Trollhättan. Specialiserade inom lager, kontor och industri.   Vi söker en Butiksmedarbetare till vår kund Curator i Strömstad.   Curator levererar helhetslösningar inom områdena: elinstallationer, säkerhetsteknik, tele- och datateknik, industriteknik och energitjänster. Vi är även delägare i Elkedjan, vilket ger tillgång till ett brett sortiment och hög leveranssäkerhet.Vi värdesätter långsiktighet och närhet i våra relationer, och hos oss får du alltid en personlig kontakt. På uppdragslistan hittar du framförallt små- och medelstora företag, kommuner och landsting men även privatpersonerDu hittar oss på följande orter: Fjällbacka, Strömstad, Ed, Göteborg och Uddevalla. Arbetsuppgifter: Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning i butik och är van att ge en mycket god service. Bland våra kunder finner du privatpersoner, kommuner och företag.  Vi värdesätter öppenhet, noggrannhet och en positiv attityd.  Det är en fördel om du är bosatt i Strömstad samt har erfarenhet av att sälja produkter ur vårt sortiment. (t ex vitvaror och nycklar) Du jobbar självständigt med följande arbetsuppgifter: . den dagliga driften av butiken . att rätt varor finns i butiken . ett stort fokus på försäljning . att butiken är attraktiv och inspirerande, och följer Elkedjans kampanjer . inleveranser samt ordning och reda på butiks- och installationslager Arbetstid/Varaktighet: Heltid/Tillsvidare Till den här tjänsten rekryterar vi fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Ansökan: Ansök genom att klicka på Skicka ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via e-post eller vanlig post, utan enbart via vår webbplats. Urval och intervjuver sker löpande. Välkommen med din ansökan! Samtal från CV- och annonsförsäljare undanbedes. Jobbakuten AB är sedan 1996 rekryteringsföretaget för arbetsplatser i Västsverige. Det gör att vi hör till de verkliga veteranerna i branschen. Jobbakuten är ett av de klart äldsta bemanningsföretagen. Vi arbetar med bemanning och rekrytering för arbetsplatser i hela Västsverige. Tyngdpunkten ligger på personal inom lager, industri och kontor. Våra kontor finns i Åmål, Stenungsund, Trollhättan och Göteborg. Rekrytering är Jobbakutens kärnverksamhet. Oftast handlar det om hyrrekrytering, vilket innebär att Jobbakuten rekryterar en person som sedan hyrs ut till kunden på längre tid för att sedan erbjudas fast jobb hos vår kund. Alternativt gör hjälper vi kunden att göra hela rekryteringen och man anställs direkt hos vår kund.
Företag: Jobbakuten Stenungsund
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Strömstad: Butiksmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strömstad: Butiksmedarbetare

Butiksmedarbetare Göteborg Biskopsgården
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 150 butiker runt om i Sverige. Våra kunder ska bara betala för det som de får med sig hem. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu butiksmedarbetare på deltid till vår butik i Göteborg, Biskopsgården. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer att arbeta med uppackning av varor, säkerställa färskheten på våra varor, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik, gärna även tidigare erfarenhet av butiksarbete. Du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 timmar per vecka, med tillträde omgående. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dag, kväll- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller lönenivåer, övertidsersättning och andra förmåner, såsom bonusprogram. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida www.lidl.se. Gå in på vår hemsida och klicka på "Jobb". Klicka på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen på vår hemsida. Där fyller du i formuläret och kan bifoga ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller word-format. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 31 juli 2013. Rekryteringen sker med löpande urval. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Göteborg Biskopsgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Göteborg Biskopsgården

Butiksmedarbetare Norrköping
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu två butiksmedarbetare på 20 timmar i veckan till våra butiker i Norrköping. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du packar upp varor, utför kassaarbete, städar, säkerställer färskheten på våra varor samt ser till att kunderna får en trevlig och fräsch butiksupplevelse. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsterna är tillsvidareanställningar på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 04 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Norrköping

Butiksmedarbetare Norrköping timanställning
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu fyra butiksmedarbetare till våra butiker i Norrköping. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer att arbeta med uppackning av varor, säkerställa färskheten på våra varor, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik, gärna även tidigare erfarenhet av butiksarbete. Du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsterna är timanställningar vid behov med tillträde omgående. Både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 04 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Norrköping timanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Norrköping timanställning

Butiksmedarbetare Karlstad
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare för en deltidstjänst på 20 timmar i veckan till vår butik i Karlstad. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer att arbeta med uppackning av varor, säkerställa färskheten på våra varor, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 12 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Karlstad

Butiksmedarbetare Göteborg Stigberget
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 150 butiker runt om i Sverige. Våra kunder ska bara betala för det som de får med sig hem. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu butiksmedarbetare på deltid till vår butik i Göteborg, Stigberget. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer att arbeta med uppackning av varor, säkerställa färskheten på våra varor, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik, gärna även tidigare erfarenhet av butiksarbete. Du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på 15 timmar per vecka, med tillträde 1 september 2013. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dag, kväll- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller lönenivåer, övertidsersättning och andra förmåner, såsom bonusprogram. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida www.lidl.se. Gå in på vår hemsida och klicka på "Jobb". Klicka på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen på vår hemsida. Där fyller du i formuläret och kan bifoga ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller word-format. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 11 augusti 2013. Rekryteringen sker med löpande urval. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Göteborg Stigberget jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Göteborg Stigberget

Administratör/butiksmedarbetare/receptionist
Krafdt AB förser företag, organisationer och verksamheter med människor som har kraft och ork att prestera utöver det vanliga. Krafdt AB erbjuder medarbetare, tillfälligt eller fast, som är sunda, hälsosamma och sportiga. Genom aktiv livsstil med mycket träning har dessa medarbetare förutsättningar att prestera bättre än genomsnittet. Visst betyder kunskap och kompetens en del, men det är med energin och viljan som riktigt bra resultat uppnås! Kika in på www.krafdt.se! Personal sökes! Till vår personalpool söker vi nu Dig som vill jobba heltid/deltid och som ser träning och hälsa som en livsstil! Vi söker främst Dig som har en utbildning inom service, administration, sportcenter, kontor och butik. Vi är ett bemannings- och rekryteringsbolag som har insett vad fysisk aktivitet betyder i vårt samhälle och borde betyda för företag. Ansökan görs på www.krafdt.se
Företag: Krafdt AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör/butiksmedarbetare/receptionist jobb, Administratör/butiksmedarbetare/receptionist Tyresö, Administratör/butiksmedarbetare/receptionist Krafdt AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör/butiksmedarbetare/receptionist

Butiksmedarbetare
Krafdt AB förser företag, organisationer och verksamheter med människor som har kraft och ork att prestera utöver det vanliga. Krafdt AB erbjuder medarbetare, tillfälligt eller fast, som är sunda, hälsosamma och sportiga. Genom aktiv livsstil med mycket träning har dessa medarbetare förutsättningar att prestera bättre än genomsnittet. Visst betyder kunskap och kompetens en del, men det är med energin och viljan som riktigt bra resultat uppnås! Kika in på www.krafdt.se! Personal sökes! Till vår personalpool söker vi nu Dig som vill jobba heltid/deltid och som ser träning och hälsa som en livsstil! Vi söker främst Dig som har en utbildning inom service, administration, sportcenter, kontor och butik. Vi är ett bemannings- och rekryteringsbolag som har insett vad fysisk aktivitet betyder i vårt samhälle och borde betyda för företag. Ansökan görs på www.krafdt.se
Företag: Krafdt AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare jobb, Butiksmedarbetare Tyresö, Butiksmedarbetare Krafdt AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare

Butiksmedarbetare Tensta Stockholm
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare för en deltidstjänst på 20 timmar i veckan till vår butik i Tensta i Stockholm. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer att arbeta med uppackning av varor, säkerställa färskheten på våra varor, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 09 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Tensta Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Tensta Stockholm

Butiksmedarbetare Enköping
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare för en deltidstjänst på 20 timmar i veckan till vår butik i Enköping. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer att arbeta med uppackning av varor, säkerställa färskheten på våra varor, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 09 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Enköping
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Enköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Enköping

Butiksmedarbetare Bålsta
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare för en deltidstjänst på 20 timmar i veckan till vår butik i Bålsta. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer att arbeta med uppackning av varor, säkerställa färskheten på våra varor, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 09 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Håbo
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Bålsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Bålsta

Butiksmedarbetare Ystad
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 150 butiker runt om i Sverige. Våra kunder ska bara betala för det som de får med sig hem. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu butiksmedarbetare på deltid till vår butik i Ystad Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer att arbeta med uppackning av varor, säkerställa färskheten på våra varor, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik, gärna även tidigare erfarenhet av butiksarbete. Du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är ett vikariat på 15 timmar per vecka, med tillträde 1 oktober 2013 till och med 1 oktober 2014. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dag, kväll- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller lönenivåer, övertidsersättning och andra förmåner, såsom bonusprogram. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida www.lidl.se. Gå in på vår hemsida och klicka på "Jobb". Klicka på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen på vår hemsida. Där fyller du i formuläret och kan bifoga ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller word-format. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 9 augusti 2013. Rekryteringen sker med löpande urval. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Ystad
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Ystad

Butiksmedarbetare
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Vi behöver nu ytterligare 4st glada och hungriga Butiksmedarbetare!   Rollbeskrivning: Tjänsterna vi söker är tänkta främst till helgpass och då vart tredje helg, dock kan även pass under vardagar förekomma. Tidsintervallen mellan behoven kan variera utifrån säsong/arbetstoppar och i arbetstiderna ingår även kvällar. En Butiksmedarbetares arbetsuppgifter på Biltema är väldigt flexibla och innefattar bland annat sälj, varuplock samt kassa/kundservice. Du erbjuder oss: En utpräglad servicekänsla, du trivs att arbeta dels i grupp men även självständigt. Du är initiativtagande, gillar ett högt arbetstempo, har erfarenhet inom detaljhandeln och sätter alltid kunden i fokus. Vi erbjuder dig:Ett utmanande arbete med flexibla arbetsuppgifter i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter.   Kvalifikationer: Vi ser att du är en utpräglad servicemänniska, har en fallenhet för sälj och sätter alltid kunden i första led för att hjälpa den till ett bra köp. Du gillar ett högt arbetstempo och trivs att arbeta dels i grupp men även självständigt. I din yrkesroll är du flexibel för att kunna tillmötesgå eventuella nya eller tillfälliga arbetsuppgifter och är inte rädd för att ta egna initiativ. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom detaljhandeln. Vi ser gärna att du har kompetens/intresse inom några av våra produktområden och att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.   Arbetsplats/placering: Ljungby Anställningsform:Visstidsanställning, deltid 15 % Lön:Enligt avtal Arbetstider: Främst helger Har du frågor kring tjänsterna kontakta:Daniel Hedblom 0734-23 61 71 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan omgående.
Företag: Biltema Ljungby
Ort: Ljungby
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare jobb, Butiksmedarbetare Ljungby, Butiksmedarbetare Biltema Ljungby
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare

Butiksmedarbetare Vallentuna, Upplands Väsby
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu fem butiksmedarbetare för deltidstjänster på 20 timmar i veckan till våra butiker i Vallentuna och Upplands Väsby. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du packar upp varor, utför kassaarbete, städar, säkerställer färskheten på våra varor samt ser till att kunderna får en trevlig och fräsch butiksupplevelse. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 14 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Vallentuna, Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Vallentuna, Upplands Väsby

Butiksmedarbetare Täby, Danderyd
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu fem butiksmedarbetare för deltidstjänster på 20 timmar i veckan till våra butiker i Täby och Danderyd. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du packar upp varor, utför kassaarbete, städar, säkerställer färskheten på våra varor samt ser till att kunderna får en trevlig och fräsch butiksupplevelse. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 14 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Täby, Danderyd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Täby, Danderyd

Butiksmedarbetare Ekerö
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 150 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu två butiksmedarbetare för två deltidstjänster på 25 timmar i veckan till vår butik i Ekerö. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer att arbeta med uppackning av varor, säkerställa färskheten på våra varor, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik, gärna även tidigare erfarenhet av butiksarbete. Du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida www.lidl.se. Gå in på vår hemsida och klicka på "Jobb". Klicka på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och kan bifoga ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller word-format. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Ekerö

Butiksmedarbetare Södertälje
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 150 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare för en deltidstjänst på 10 timmar i veckan till vår butik i Södertälje. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer att arbeta med uppackning av varor, säkerställa färskheten på våra varor, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik, gärna även tidigare erfarenhet av butiksarbete. Du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida www.lidl.se. Gå in på vår hemsida och klicka på "Jobb". Klicka på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och kan bifoga ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller word-format. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Södertälje

Butiksmedarbetare City Stora Bernstorp
. City Gross Stora Bernstorp söker Butiksmedarbetare I oktober öppnar vår nya butik i Stora Bernstorp och vi söker nu efter duktiga butiksmedarbetare som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Dina arbetsuppgifter Du har ett stort intresse för mat och gillar att sälja varor. Som medarbetare i City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service. Du är ansvarstagande, ärlig och är van att arbeta resultatinriktat. Dina främsta arbetsgifter är beställningar, varupåfyllnad, kundservice och kassatjänst. Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet Din bakgrund Du är resultatorienterad, har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete från detaljhandeln. Vi erbjuder Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet. - Vi skapar vinst som ger oss resurser - Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda - Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld - Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet Din ansökan Om Du är intresserad och vill veta mer, vänligen kontakta Therese Gehander, HR-Partner, therese.gehander@bergendahls.se Välkommen med din ansökan senast den11 auguti 2013.
Företag: CityGross
Ort: Malmö
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare City Stora Bernstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare City Stora Bernstorp

Byggmax Örnsköldsvik söker butiksmedarbetare
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser i 58 butiker i Sverige. 16 i Norge och 7 i Finland. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande IT-effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Ännu en karriärmöjlighet inom ett kraftigt expanderande BYGGmax. Till vår butik i Örnsköldsvik söker vi nu en butiksmedarbetare på deltid. Dina arbetsuppgifter blir att sälja högkvalitativa byggvaror till ett av marknadens bästa pris. Våra byggmaterialsäljare håller ordning och reda i lokalerna och ser till att hyllorna alltid är välfyllda. Alla medarbetare sköter alla uppgifter i butiken. Detta innebär att prismärkning, uppackning och kassatjänst hör till de dagliga rutinerna. Utöver det hjälper vi våra kunder att mäta, räkna och skriva underlag samt ge en bra serviceupplevelse. Din profil Vi tror att du är en person med god kommunikativ förmåga som känner sig säker i sin sociala roll. Du har en naturlig förmåga att entusiasmera och övertyga andra. Charm, personlig utstrålning och ett förhållningssätt som får andra att känna sig tillfreds är kvaliteter du har. Förmåga att agera självständigt är en viktig egenskap för att lyckas på Byggmax. Butiker med hög omsättning kräver delaktig personal med god samarbetsförmåga. Du behöver vara snabb, effektiv och lyhörd på samma gång. Dina kunskaper Sannolikt har du erfarenhet från byggmaterials- och/eller detaljhandelsförsäljning. Truckkort eller truckerfarenhet är meriterande Du kan räkna och mäta obehindrat. Ansökan Sista ansökningsdag är 31 augusti! Urval sker fortlöpande. Krav: Körkort: * B (Personbil)
Företag: BYGGmax Örnsköldsvik
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Byggmax Örnsköldsvik söker butiksmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggmax Örnsköldsvik söker butiksmedarbetare

Byggmax Örnsköldsvik söker butiksmedarbetare
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser i 58 butiker i Sverige. 16 i Norge och 7 i Finland. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande IT-effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Ännu en karriärmöjlighet inom ett kraftigt expanderande BYGGmax. Till vår butik i Örnsköldsvik söker vi nu en butiksmedarbetare på deltid. Dina arbetsuppgifter blir att sälja högkvalitativa byggvaror till ett av marknadens bästa pris. Våra byggmaterialsäljare håller ordning och reda i lokalerna och ser till att hyllorna alltid är välfyllda. Alla medarbetare sköter alla uppgifter i butiken. Detta innebär att prismärkning, uppackning och kassatjänst hör till de dagliga rutinerna. Utöver det hjälper vi våra kunder att mäta, räkna och skriva underlag samt ge en bra serviceupplevelse. Din profil Vi tror att du är en person med god kommunikativ förmåga som känner sig säker i sin sociala roll. Du har en naturlig förmåga att entusiasmera och övertyga andra. Charm, personlig utstrålning och ett förhållningssätt som får andra att känna sig tillfreds är kvaliteter du har. Förmåga att agera självständigt är en viktig egenskap för att lyckas på Byggmax. Butiker med hög omsättning kräver delaktig personal med god samarbetsförmåga. Du behöver vara snabb, effektiv och lyhörd på samma gång. Dina kunskaper Sannolikt har du erfarenhet från byggmaterials- och/eller detaljhandelsförsäljning. Truckkort eller truckerfarenhet är meriterande Du kan räkna och mäta obehindrat. Ansökan Sista ansökningsdag är 31 augusti! Urval sker fortlöpande. Krav: Körkort: * B (Personbil)
Företag: BYGGmax Örnsköldsvik
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Byggmax Örnsköldsvik söker butiksmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggmax Örnsköldsvik söker butiksmedarbetare


Sök lediga jobb Butiksmedarbetare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se