Butikssäljare inom elgrossistbranschen jobb - lediga jobb

Butikssäljare inom elgrossistbranschen jobb Butikssäljare inom elgrossistbranschen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Butikssäljare inom elgrossistbranschen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Butikssäljare inom elgrossistbranschen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Butikssäljare inom elgrossistbranschen, extrajobb Kiruna- Kiruna

  2. Butikssäljare inom elgrossistbranschen, extrajobb Luleå- Luleå

  3. Butikssäljare inom elgrossistbranschen, extrajobb Piteå- Piteå

  4. Butikssäljare inom elgrossistbranschen, extrajobb Umeå- Umeå

  5. Extrajobb som butikssäljare inom elgrossistbranschen- Umeå

  6. Butikssäljare inom elgrossistbranschen- Bollnäs

  7. Manpower söker butikssäljare inom elgrossistbranschen- Örnsköldsvik

  8. Butikssäljare inom elgrossistbranschen- Skellefteå

  9. Butikssäljare inom elgrossistbranschen- Piteå

  10. Manpower söker butikssäljare inom elgrossistbranschen- Örnsköldsvik


Mer beskrivning

Butikssäljare inom elgrossistbranschen, extrajobb Kiruna
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower söker en driven, serviceinriktad butikssäljare inom elgrossistbranschen. Du anställs av Manpower och hyrs ut till kund. Du säljer butikens sortiment till proffskunder. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att hantera kunders frågor och behov i butiken. Du plockar varor, håller ordning och reda i butiken tillsammans med kollegor samt övriga i butik förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar som extrapersonal vid ordinaries frånvaro. Arbetet är i Kiruna. Vem är du? Du har tidigare arbetat med butiksförsäljning samt har erfarenhet/utbildning från elbranschen. Som person är du serviceinriktad, noggrann och sätter kunden i främsta rummet. Du har god datavana och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Elisabeth Sandin på tel 0920-24 70 63. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Kiruna
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare inom elgrossistbranschen, extrajobb Kiruna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare inom elgrossistbranschen, extrajobb Kiruna

Butikssäljare inom elgrossistbranschen, extrajobb Luleå
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower söker en driven, serviceinriktad butikssäljare inom elgrossistbranschen. Du anställs av Manpower och hyrs ut till kund. Du säljer butikens sortiment till proffskunder. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att hantera kunders frågor och behov i butiken. Du plockar varor, håller ordning och reda i butiken tillsammans med kollegor samt övriga i butik förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar som extrapersonal vid ordinaries frånvaro. Arbetet är i Luleå/Piteå. Vem är du? Du har tidigare arbetat med butiksförsäljning samt har erfarenhet/utbildning från elbranschen. Som person är du serviceinriktad, noggrann och sätter kunden i främsta rummet. Du har god datavana och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Elisabeth Sandin på tel 0920-24 70 63 alt elisabeth.sandin@manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Luleå
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare inom elgrossistbranschen, extrajobb Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare inom elgrossistbranschen, extrajobb Luleå

Butikssäljare inom elgrossistbranschen, extrajobb Piteå
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower söker en driven, serviceinriktad butikssäljare inom elgrossistbranschen. Du anställs av Manpower Student och hyrs ut till kund. Du säljer butikens sortiment till proffskunder. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att hantera kunders frågor och behov i butiken. Du plockar varor, håller ordning och reda i butiken tillsammans med kollegor samt övriga i butik förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar som extrapersonal vid ordinaries frånvaro. Arbetet är i Piteå/Luleå. Vem är du? Du har tidigare arbetat med butiksförsäljning samt har erfarenhet/utbildning från elbranschen. Som person är du serviceinriktad, noggrann och sätter kunden i främsta rummet. Du har god datavana och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Elisabeth Sandin på tel 0920-24 70 63. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Piteå
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare inom elgrossistbranschen, extrajobb Piteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare inom elgrossistbranschen, extrajobb Piteå

Butikssäljare inom elgrossistbranschen, extrajobb Umeå
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower söker en driven, serviceinriktad butikssäljare inom elgrossistbranschen. Du anställs av Manpower och hyrs ut till kund. Du säljer butikens sortiment till proffskunder. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att hantera kunders frågor och behov i butiken. Du plockar varor, håller ordning och reda i butiken tillsammans med kollegor samt övriga i butik förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar som extrapersonal vid ordinaries frånvaro. Arbetet är i Umeå. Vem är du? Du har tidigare arbetat med butiksförsäljning samt har erfarenhet/utbildning från elbranschen. Som person är du serviceinriktad, noggrann och sätter kunden i främsta rummet. Du har god datavana och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Johan Alm på tel 090-702364 alt johan.alm@manpower.se.Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Försäljning/Kundservice
Ort: Umeå
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare inom elgrossistbranschen, extrajobb Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare inom elgrossistbranschen, extrajobb Umeå

Extrajobb som butikssäljare inom elgrossistbranschen
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower söker en driven, serviceinriktad butikssäljare inom elgrossistbranschen. Du anställs av Manpower och hyrs ut till kund. Du säljer butikens sortiment till proffskunder. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att hantera kunders frågor och behov i butiken. Du plockar varor, håller ordning och reda i butiken tillsammans med kollegor samt övriga i butik förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar som extrapersonal vid ordinaries frånvaro. Arbetet är i Umeå. Vem är du? Du har tidigare arbetat med butiksförsäljning samt har erfarenhet/utbildning från elbranschen. Som person är du serviceinriktad, noggrann och sätter kunden i främsta rummet. Du har god datavana och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Johan Alm på tel 090-702364 alt johan.alm@manpower.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Umeå
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som butikssäljare inom elgrossistbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som butikssäljare inom elgrossistbranschen

Butikssäljare inom elgrossistbranschen
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Manpower söker en driven, serviceinriktad butikssäljare inom elgrossistbranschen. Du anställs av Manpower och hyrs ut till kund. Du säljer butikens sortiment till proffskunder. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att hantera kunders frågor och behov i butiken. Du plockar varor, håller ordning och reda i butiken tillsammans med kollegor samt övriga i butik förekommande arbetsuppgifter. Arbetet är i Bollnäs. Vem är du? Du har tidigare gärna arbetat med butiksförsäljning samt har erfarenhet/utbildning från elbranschen. Som person är du serviceinriktad, noggrann och sätter kunden i främsta rummet. Du har god datavana och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Maria Nordlander via mail: marnor@manpower.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Bollnäs
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare inom elgrossistbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare inom elgrossistbranschen

Manpower söker butikssäljare inom elgrossistbranschen
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Manpower söker en driven, serviceinriktad butikssäljare inom elgrossistbranschen. Du anställs av Manpower och hyrs ut till kund. Du säljer butikens sortiment till proffskunder. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att hantera kunders frågor och behov i butiken. Du plockar varor, håller ordning och reda i butiken tillsammans med kollegor samt övriga i butik förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar som extrapersonal vid ordinaries frånvaro. Vem är du? Du har tidigare arbetat med butiksförsäljning samt har erfarenhet/utbildning från elbranschen. Som person är du serviceinriktad, noggrann och sätter kunden i främsta rummet. Du har god datavana och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Martina Bergman på tel 0660-59975. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker butikssäljare inom elgrossistbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker butikssäljare inom elgrossistbranschen

Butikssäljare inom elgrossistbranschen
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Manpower söker en driven, serviceinriktad butikssäljare inom elgrossistbranschen. Du anställs av Manpower och hyrs ut till kund. Du säljer butikens sortiment till proffskunder. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att hantera kunders frågor och behov i butiken. Du plockar varor, håller ordning och reda i butiken tillsammans med kollegor samt övriga i butik förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar som extrapersonal vid ordinaries frånvaro. Arbetet är i Skellefteå. Vem är du? Du har tidigare arbetat med butiksförsäljning samt har erfarenhet/utbildning från elbranschen. Som person är du serviceinriktad, noggrann och sätter kunden i främsta rummet. Du har god datavana och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Elisabeth Sandin esandi@manpower.se.Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student Huvudkontor
Ort: Skellefteå
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare inom elgrossistbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare inom elgrossistbranschen

Butikssäljare inom elgrossistbranschen
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Manpower söker en driven, serviceinriktad butikssäljare inom elgrossistbranschen. Du anställs av Manpower och hyrs ut till kund. Du säljer butikens sortiment till proffskunder. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att hantera kunders frågor och behov i butiken. Du plockar varor, håller ordning och reda i butiken tillsammans med kollegor samt övriga i butik förekommande arbetsuppgifter. Arbetet är över sommaren med möjlighet för student att fortsätta som extra vid behov. Arbetet är i Piteå. Vem är du? Du har tidigare arbetat med butiksförsäljning samt har erfarenhet/utbildning från elbranschen. Som person är du serviceinriktad, noggrann och sätter kunden i främsta rummet. Du har god datavana och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Elisabeth Sandin esandi@manpower.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Piteå
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare inom elgrossistbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare inom elgrossistbranschen

Manpower söker butikssäljare inom elgrossistbranschen
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Manpower söker en driven, serviceinriktad butikssäljare inom elgrossistbranschen. Du anställs av Manpower och hyrs ut till kund. Du säljer butikens sortiment till proffskunder. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att hantera kunders frågor och behov i butiken. Du plockar varor, håller ordning och reda i butiken tillsammans med kollegor samt övriga i butik förekommande arbetsuppgifter. Uppdraget sträcker sig från februari till juli men möjlighet till att bli övertagen av kund därefter. Vem är du? Du har tidigare arbetat med butiksförsäljning samt har erfarenhet/utbildning från elbranschen. Som person är du serviceinriktad, noggrann och sätter kunden i främsta rummet. Du har god datavana och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Martina Bergman på e-mail: martina.bergman@manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker butikssäljare inom elgrossistbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker butikssäljare inom elgrossistbranschen


Sök lediga jobb Butikssäljare inom elgrossistbranschen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se