Butikssäljare jobb - lediga jobb

Butikssäljare jobb Butikssäljare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Butikssäljare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Butikssäljare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Butikssäljare sökes till TV-TEAM STOCKHOLM- Stockholm

 2. Butikssäljare sökes till TV-TEAM HANINGE- Haninge

 3. Butikssäljare - NK, Stockholm- Stockholm

 4. Butikssäljare Stockholm Norrort- Stockholm

 5. Butikssäljare till St Eriksgatan Telenor Stores- Stockholm

 6. Butikssäljare- Södertälje

 7. Butikssäljare klockaffär- Solna

 8. Butikssäljare klockaffär- Stockholm

 9. Butikssäljare till modebutik- Sollentuna

 10. Butikssäljare till modebutik- Nacka

 11. Butikssäljare Skärholmen, Telenor Stores- Stockholm

 12. Ambitiös butikssäljare sökes- Stockholm

 13. Butikssäljare till klädaffär- Nacka

 14. Butikssäljare till klädaffär- Solna

 15. Butikssäljare till 3 Drottninggatan, Stockholm- Stockholm

 16. Butikssäljare- Vallentuna

 17. Modevillan söker duktig butikssäljare!- Tyresö

 18. Butikssäljare- Borlänge

 19. Butikssäljare, vikariat på deltid 30% till Hudiksvall- Hudiksvall

 20. Butikssäljare, vikariat på deltid 60% till Hudiksvall- Hudiksvall

 21. Butikssäljare sportshop/livs- Sandviken

 22. Butikssäljare till modebutik- Halmstad

 23. Butikssäljare med erfarenhet från livsmedel- Gislaved

 24. Butikssäljare extra Jönköping, Telenor Stores- Jönköping

 25. 3 söker Butikssäljare till 3Butikerna i Kalmar- Kalmar

 26. Butikssäljare, fackhandel- Kalmar

 27. Erfaren butikssäljare- Ljungby

 28. Granngården i Växjö söker butikssäljare- Växjö

 29. Butikssäljare- Gällivare

 30. Hemmakväll söker en ny Butikssäljare i Malmö- Malmö

 31. BUTIKSSÄLJARE, DAMKLÄDER- Landskrona

 32. Butikssäljare till 3Butiken i Lund- Lund

 33. Butikssäljare till Tele2 i Lund City!- Lund

 34. Hemmakväll söker ny Butikssäljare- Landskrona

 35. Butikssäljare sökes till TV-TEAM MALMÖ- Malmö

 36. Butikssäljare sökes till TV-TEAM HELSINGBORG- Helsingborg

 37. Butikssäljare till 3 i Mobilia i Malmö- Malmö

 38. Butikssäljare drive-in - Helsingborg- Helsingborg

 39. Butikssäljare/Mekaniker – Bianchi Café & Cycles, Malmö- Malmö

 40. Butikssäljare extra Hyllinge, Telenor Stores- Åstorp


Mer beskrivning

Butikssäljare sökes till TV-TEAM STOCKHOLM
TV-Team i samarbete med VIQ Sweden AB söker nu nya säljare! Vill du vara med från starten på något nytänkande och nyskapande? Vill du ta steget in i ett nytt äventyr med nya fräscha miljöer och kollegor? TV-Team öppnade i juni 2011 sin första butik i Stockholms största köpcenter, Skärholmens Centrum. Sedan dess har vi expanderat med ytterligare butiker i Stockholm, Malmö och Helsingborg. Vi söker nu medarbetare till vår butik i Stockholm, vill du bli en av oss? TV-Team är en oberoende butik där vi hjälper kunden att välja rätt tv-utbud. Till vår hjälp har vi välkända varumärken som bl.a Canal Digital, Boxer och Com Hem. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Du...: - har en stor social kompetens och en förmåga att arbeta i grupp - har en stark glädje och charm - arbetar hårt för att nå dina mål - är en tävlingsmänniska Målsättningen är att vi gemensamt bygger en långsiktig relation där du och företaget växer och utvecklas tillsammans. Vi ser gärna att du vill göra karriär. Lön Fast + Rörlig med stora möjligheter att kunna påverkar din lön. Känner du dig träffad? Tveka inte att söka redan idag! Skicka din ansökan till ansokan@viqsweden.se Ange "TV-Team Stockholm" som referens.
Företag: VIQ SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare sökes till TV-TEAM STOCKHOLM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare sökes till TV-TEAM STOCKHOLM

Butikssäljare sökes till TV-TEAM HANINGE
TV-Team i samarbete med VIQ Sweden AB söker nu nya säljare! Vill du vara med från starten på något nytänkande och nyskapande? Vill du ta steget in i ett nytt äventyr med nya fräscha miljöer och kollegor? TV-Team öppnade i juni 2011 sin första butik i Stockholms största köpcenter, Skärholmens Centrum. Sedan dess har vi expanderat med ytterligare butiker i Stockholm, Malmö och Helsingborg. Vi söker nu medarbetare till vår butik i Haninge, vill du bli en av oss? TV-Team är en oberoende butik där vi hjälper kunden att välja rätt tv-utbud. Till vår hjälp har vi välkända varumärken som bl.a Canal Digital, Boxer och Com Hem. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Du...: - har en stor social kompetens och en förmåga att arbeta i grupp - har en stark glädje och charm - arbetar hårt för att nå dina mål - är en tävlingsmänniska Målsättningen är att vi gemensamt bygger en långsiktig relation där du och företaget växer och utvecklas tillsammans. Vi ser gärna att du vill göra karriär. Lön Fast + Rörlig med stora möjligheter att kunna påverkar din lön. Känner du dig träffad? Tveka inte att söka redan idag! Skicka din ansökan till ansokan@viqsweden.se Ange "TV-Team Haninge" som referens.
Företag: VIQ SWEDEN AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare sökes till TV-TEAM HANINGE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare sökes till TV-TEAM HANINGE

Butikssäljare - NK, Stockholm
Nordiska Kompaniet är känt för att hela tiden ligga steget före. Nya trender inom mode, skönhet och hem har genom åren fått sin naturliga scen här. När Nordiska Kompaniet grundades 1902 var ambitionen att varuhuset skulle vara en ”kommersiell och kulturell teater”. Ambitionen är fortfarande att Nordiska Kompaniet ska vara en scen för samtiden och erbjuda kunderna den mest inspirerande miljö för shopping och upplevelser. NK Företagareförening består av samtliga företag som driver verksamhet på NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg. Ca 90 företag driver 160 avdelningar på de bägge varuhusen. Varuhusen har årligen 13 miljoner besökare och omsätter 2.6 miljarder. RetailPoolen söker för avdelningarna på NK´s räkning: Säljare – NK, Stockholm Inför höstens bemanning söker vi nu fler poolare till NK´s bemanningspool. Som säljare är du kundernas första kontakt med företaget. Du lotsar kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att avdelningen du arbetar på uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt rådge och inspirera kunden. Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som säljare både i kassan och på golvet. Som anställd kommer du tillhöra NK´s bemanningspool och få möjlighet att arbeta på många av NK´s olika avdelningar. Då tjänsten är en behovsanställning så bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel. Vi söker dig som - Är student och har minst 1 år kvar på dina studier - Har gått ut gymnasiet - Har erfarenhet av kundbemötande och service - Har minst ett års erfarenhet från liknande butiksarbete - Är stresstålig - Kan arbeta oregelbundna tider och ställa upp med kort varsel - Är flexibel och kan hoppa in även i andra pooler vid behov - Kan arbeta minst 2 vardagar i veckan samt helger Det är ett krav att du är studerande och har minst 1 år kvar av dina studier. Skriv tydligt i din ansökan vad du studerar och hur lång tid du har kvar på dina studier. Start: September Omfattning: Extra vid behov Plats: Stockholms Län Lön: Timlön enligt kollektivavtal Vid anställning hos RetailPoolen begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Daniel Paulus: stockholm@retailpoolen.se Vi ser fram emot din ansökan! RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 200 anställda i Stockholm och Göteborg och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.
Företag: Retail Knowledge
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare - NK, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare - NK, Stockholm

Butikssäljare Stockholm Norrort
Vi söker nya toppsäljare till Stockholm Norrort! Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Är du vår nästa toppsäljare? Våra butiker är fyllda till bredden med spännande produkter och all försäljning sker över disk. För att lyckas som säljare på Teknikmagasinet bör du ha tidigare erfarenhet av försäljning och ha bra förmåga att kommunicera muntligt. Vi förväntar oss att du är målinriktad, tydlig, initiativrik samt att du kan prioritera rätt när arbetstempot ibland är högt. Du ska vara en bra lagspelare och bidra till att nå gemensamma mål men också kunna driva ärenden självständigt mot uppsatta deadlines. Grundläggande tekniska kunskaper men framförallt ett brinnande intresse för ny teknik är viktiga förutsättningar för att nå framgång som säljare i våra butiker. Du måste vara 18 år fyllda då delar av vårt produktsortiment kräver det. Tjänsterna avser deltidsarbete i vår butik i Sollentuna Centrum ( 1 tjänst ca 90% samt 1 tjänst ca 32 % ) och tillträde sker snarast. Om du känner att det är just dig vi beskriver så tveka inte! Vi vill ha din ansökan senast 2013-07-20. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så dröj inte med din ansökan! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer info om företaget se www.teknikmagasinet.se Ansök endast via vår hemsida www.teknikmagasinet.se Vi handlägger ej ansökningar via brev- eller e-post
Företag: TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB,
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare Stockholm Norrort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare Stockholm Norrort

Butikssäljare till St Eriksgatan Telenor Stores
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 12,3 Mdr SEK (2012) och cirka 2100 anställda. Butikssäljare St Eriksgatan Telenor Stores Som är lyhörd och kan coacha kunden till rätt lösning  Du blir en del av: Telenor Stores är butikskedjan med medarbetare som är kundens coach. Vår drivkraft är försäljning. Vårt kundlöfte är att i alla möten leverera service och kundupplevelse i världsklass. Som stor retailkedja med 72 butiker och cirka 400 medarbetare runtom i landet är vi en av Telenors viktigaste kanaler för direktförsäljning. Vår satsning på medarbetaren och inspirerande butiker har gett resultat – med en finalplats i Retail Awards som Årets butikskedja 2012 tillhör vi idag en av Sveriges ledande retailkedjor! Du får:Är du redo för nästa steg i din säljutveckling? Som butikssäljare inom Telenor Stores blir du expert på upplevelsebaserad försäljning och att coacha kunden till rätt lösning. Med professionalism och engagemang ska du bjuda kunden på en upplevelse – både i mötet och i själva butiken. När du säljer våra produkter och tjänster kommer du att arbeta mot en egen försäljningsbudget, samtidigt som du fokuserar på att ge god service och att skapa nöjda kunder. På Telenor satsar vi stort på intern utveckling och erbjuder goda karriärmöjligheter. Du får gå Telenor Business School – vår utbildningskanal med flera omfattade utbildningar med fokus på din utveckling inom försäljning, service och kundbemötande.  Du har:  * Erfarenhet av försäljning, kundvård och service är ett måste * Förmåga att presentera och kommunicera information krävs * Erfarenhet från retailbranschen/handel är meriterande  Du är: Som butikssäljare är du tydlig, professionell och kundfokuserad. Du har hög energi, älskar att ge god service och ser en nöjd kund som en belöning i sig. Dessutom är du resultatorienterad och trivs med att arbeta mot individuella mål. Att agera kundens coach för att ta fram en lyckad lösning är ett självklart mål för dig. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det – därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy. Placeringsort: Stockholm.  Lön: Grundlön plus provision  Sök:Sök tjänsten via länken nedan. Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-07-31.  Följ oss gärna genom att gilla oss på Facebook på "Telenor Karriär", där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.
Företag: Telenor Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare till St Eriksgatan Telenor Stores jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare till St Eriksgatan Telenor Stores

Butikssäljare
Arbetsuppgifterna består av försäljning av kontorsmaterial, elektronik, kassatjänst. beställning, påfyllning av varor samt övrigt förekommande sysslor i en butik. Du får gärna tycka att även utesälj i närområdet kan vara en rolig utmaning. Telefonvana är en fördel. Det är viktigt att du är ansvarstagande, serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. Vi söker en driven butikssäljare. Erfarenhet från kontorsvarubranschen är meriterande.
Företag: Svanströms AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare jobb, Butikssäljare Södertälje, Butikssäljare Svanströms AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare

Butikssäljare klockaffär
Workcare.se söker nu omgående butikssäljare för kunds räkning till exklusiv klockaffär. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Vi söker dig som är bekväm i en serviceanda. Tidigare vana av butik är meriterande. Du är en elegant och positiv person som har förmågan att skapa en trivsam miljö för kunder och medarbetare och inspirerar till utveckling/förändring på arbetsplatsen. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består främst av kassatjänst och service. Aktivt arbeta med försäljning och merförsäljning genom att applicera en strukturerad försäljningsprocess. Hantera pengar och dagsavslut. Skyltning och påfyllning av varor samt enklare reparationer (korta armlänkar, batteribyten etc.) Arbetspasssen kommer att vara på heltid belagda på vardagar men även helger. Kollektivavtalad lön enligt bransch. Om oss Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Solna. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0101. Du ansöker om jobbet viahttp://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare klockaffär jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare klockaffär

Butikssäljare klockaffär
Workcare.se söker nu omgående butikssäljare för kunds räkning till exklusiv klockaffär. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Vi söker dig som är bekväm i en serviceanda. Tidigare vana av butik är meriterande. Du är en elegant och positiv person som har förmågan att skapa en trivsam miljö för kunder och medarbetare och inspirerar till utveckling/förändring på arbetsplatsen. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består främst av kassatjänst och service. Aktivt arbeta med försäljning och merförsäljning genom att applicera en strukturerad försäljningsprocess. Hantera pengar och dagsavslut. Skyltning och påfyllning av varor samt enklare reparationer (korta armlänkar, batteribyten etc.) Arbetspasssen kommer att vara på heltid belagda på vardagar men även helger. Kollektivavtalad lön enligt bransch. Om oss Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i centrala Stockholm. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0102. Du ansöker om jobbet viahttp://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare klockaffär jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare klockaffär

Butikssäljare till modebutik
Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Workcare.se söker nu omgående en kvalificerad och modemedveten butikssäljare till modebutik med flera butiker i Sverige för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående samt löpande. Vi söker dig som är utåtriktad och glad och har en stark känsla för kläder och mode. Har du tävlingsinstinkt och älskar utmaningar är du troligtvis en person som passar. Gillar du mode och trender, är du nyfiken på människor och inspireras av att hjälpa kunder att hitta sin personliga klädstil? Då tror vi att du kommer att trivas. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket. Personliga kvalifikationer Som person är du positiv, arbetsvillig och strävar efter hög kvalité på ditt arbete. Du är även händigt lagd och tycker om att arbeta praktiskt och att självständigt planera ditt arbete. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Sollentuna på heltid. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0087. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare till modebutik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare till modebutik

Butikssäljare till modebutik
Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Workcare.se söker nu omgående en kvalificerad och modemedveten butikssäljare till modebutik med flera butiker i Sverige för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående samt löpande. Vi söker dig som är utåtriktad och glad och har en stark känsla för kläder och mode. Har du tävlingsinstinkt och älskar utmaningar är du troligtvis en person som passar. Gillar du mode och trender, är du nyfiken på människor och inspireras av att hjälpa kunder att hitta sin personliga klädstil? Då tror vi att du kommer att trivas. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket. Personliga kvalifikationer Som person är du positiv, arbetsvillig och strävar efter hög kvalité på ditt arbete. Du är även händigt lagd och tycker om att arbeta praktiskt och att självständigt planera ditt arbete. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Nacka på heltid. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0088. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare till modebutik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare till modebutik

Butikssäljare Skärholmen, Telenor Stores
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 12,3 Mdr SEK (2012) och cirka 2100 anställda. Butikssäljare Skärholmen, Telenor Stores Som är lyhörd och kan coacha kunden till rätt lösning  Du blir en del av: Telenor Stores är butikskedjan med medarbetare som är kundens coach. Vår drivkraft är försäljning. Vårt kundlöfte är att i alla möten leverera service och kundupplevelse i världsklass. Som stor retailkedja med 72 butiker och cirka 400 medarbetare runtom i landet är vi en av Telenors viktigaste kanaler för direktförsäljning. Vår satsning på medarbetaren och inspirerande butiker har gett resultat – med en finalplats i Retail Awards som Årets butikskedja 2012 tillhör vi idag en av Sveriges ledande retailkedjor! Du får:Är du redo för nästa steg i din säljutveckling? Som butikssäljare inom Telenor Stores blir du expert på upplevelsebaserad försäljning och att coacha kunden till rätt lösning. Med professionalism och engagemang ska du bjuda kunden på en upplevelse – både i mötet och i själva butiken. När du säljer våra produkter och tjänster kommer du att arbeta mot en egen försäljningsbudget, samtidigt som du fokuserar på att ge god service och att skapa nöjda kunder. På Telenor satsar vi stort på intern utveckling och erbjuder goda karriärmöjligheter. Du får gå Telenor Business School – vår utbildningskanal med flera omfattade utbildningar med fokus på din utveckling inom försäljning, service och kundbemötande.  Du har:  * Erfarenhet av försäljning, kundvård och service är ett måste * Förmåga att presentera och kommunicera information krävs * Erfarenhet från retailbranschen/handel är meriterande  Du är: Som butikssäljare är du tydlig, professionell och kundfokuserad. Du har hög energi, älskar att ge god service och ser en nöjd kund som en belöning i sig. Dessutom är du resultatorienterad och trivs med att arbeta mot individuella mål. Att agera kundens coach för att ta fram en lyckad lösning är ett självklart mål för dig. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det – därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy. Placeringsort: Skärholmen.  Lön: Grundlön plus provision  Sök:Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-08-08.  Följ oss gärna genom att gilla oss på Facebook på "Telenor Karriär", där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.
Företag: Telenor Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare Skärholmen, Telenor Stores jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare Skärholmen, Telenor Stores

Ambitiös butikssäljare sökes
Mobilizera har idag 46 butiker i Sverige. Vi säljer abonnemang och tjänster från Telenor, 3, Tele2 och Telia så som mobil, trådlös/fast telefoni, mobiltelefoner och originaltillbehör. Vi arbetar i ett oerhört högt tempo och är väldigt resultatorienterade. Service, kunskap och konkurrenskraftiga priser är viktigt för vår verksamhet. Vi söker dig som gillar försäljning och som vill bli bäst. Vi efterlyser just nu två butikssäljare till Stockholm. Mobilizera erbjuder: * Ett roligt och spännande jobb i en ung och dynamisk miljö * Utbildning och daglig coaching för att utvecklas i din roll som säljare * Stora möjligheter till personlig utveckling i en organisation som skall växa * Goda förtjänstmöjligheter Som person är du: * Driven med hög arbetskapacitet * Målstyrd och resultatorienterad * Proaktivt tänkande vid försäljning * Flexibel och öppen för förändringar * Duktig på att skapa intresse och entusiasm * Ansvarstagande Krav och önskade kvalifikationer: * Pga av att kundkontakt är en central del i arbetsuppgifetrna är flytande svenska i tal och skrift ett krav * Erfarenhet av försäljning är önskvärt men inget krav * Intresse och kunskap om mobil telekommunikation och data är önskvärt men inget krav Dina arbetsuppgifter: * Sälja Mobilizeras produkter * Leverera god kundservice * Representera företagets värderingar (Trygghet, Omtanke, Enkelhet och Nytänkande) * Ansvar för kostnadskontroll och för uppfyllande av säljbudget Tillträde: Omgående Arbetstid: Heltid, schemalagd arbetstid Anställningsform: Provanställning 6 månader som övergår till tillsvidareanställning Lön: Provison/fast + goda förtjänstmöjligheter för den rätte I denna rekrytering samarbetar Mobilizera med Lean Recruitment. Välkommen med din ansökan!
Företag: LEAN RECRUITMENT SCANDINAVIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ambitiös butikssäljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambitiös butikssäljare sökes

Butikssäljare till klädaffär
Workcare.se söker nu omgående butikssäljare till klädkedja med flera butiker i Sverige för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående samt löpande. Vi söker dig som är utåtriktad och glad och har en stark känsla för kläder och mode. Har du tävlingsinstinkt och älskar utmaningar är du troligtvis en person som passar. Gillar du mode och trender, är du nyfiken på människor och inspireras av att hjälpa kunder att hitta sin personliga stil? Då tror vi att du kommer att trivas. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Stockholm/Nacka. Tjänsten börjar med 25 tim / vecka med goda möjligheter till heltid. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0060. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Nacka
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare till klädaffär jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare till klädaffär

Butikssäljare till klädaffär
Workcare.se söker nu omgående butikssäljare till klädkedja med flera butiker i Sverige för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående samt löpande. Vi söker dig som är utåtriktad och glad och har en stark känsla för kläder och mode. Har du tävlingsinstinkt och älskar utmaningar är du troligtvis en person som passar. Gillar du mode och trender, är du nyfiken på människor och inspireras av att hjälpa kunder att hitta sin personliga stil? Då tror vi att du kommer att trivas. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Stockholm/Solna. Tjänsten börjar med 25 tim / vecka med goda möjligheter till heltid. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0061. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare till klädaffär jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare till klädaffär

Butikssäljare till 3 Drottninggatan, Stockholm
3 vågar vara annorlunda. Vi är ett snabbt växande företag som ständigt utmanar marknaden för mobil kommunikation i vår kamp för Sveriges nöjdaste kunder. Nu söker vi engagerade medarbetare som vill bli bäst på det de gör i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt satta mål. Vi söker butikssäljare till 3Butiken på Drottninggatan i Stockholm. Din uppgift blir att sälja och demonstrera 3s mobila produkter och tjänster samt se till att varje besök i butiken du arbetar i blir en positiv upplevelse för kunden. Utöver försäljning till privat- och företagskunder samt kundvård ingår andra butiksuppgifter såsom beställningar, inventering, hantera kassasystemet samt kontakt med säljsupport och kundtjänst. Vi ser som ett krav att du som söker har tidigare erfarenhet av försäljning, med goda resultat i ryggen. Du vill nu satsa allt på försäljning och göra säljkarriär i ett företag där du kan gå långt och utvecklas. Du är en driven person som älskar att sälja och att ge service. Vidare trivs du bra med utmaningar, tävlingar och ett högt tempo. Vi söker dig som • Är utåtriktad, vågar ta för sig och vill bli bäst • Har mycket energi och som vet att hårt arbete lönar sig • Är mycket målfokuserad • Alltid arbetar för att få nöjda kunder • Kommer med förslag och är kreativ Vi erbjuder dig ett roligt arbete med möjlighet till utveckling i ett spännande tillväxtföretag med sköna kollegor och mycket vilja.  Ansökan redan idag! Intervjuer kommer ske löpande. Vid frågor kan du höra av dig till butikschef Mattias Eriksson, telefonnummer: 0735 43 87 70.
Företag: 3
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare till 3 Drottninggatan, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare till 3 Drottninggatan, Stockholm

Butikssäljare
Vi söker en person på heltid, med driv till vår bensinstation för butiksarbete, försäljning m.m. samt delat ansvar för den dagliga verksamheten. Tillträde i augusti. Arbetet är socialt omväxlande och stundtals hektiskt. Du som söker får gärna ha flerårig erfarenhet av försäljning, service eller restaurangbransch och gärna vara 30 +. Arbetstid mestadels dagtid. Är du intresserade av att arbeta hos oss så skickar du in en skriftlig ansökan med cv till: lars.noreen@vallentunamotor.se. Frågor? Ring Lars Noreen 08-514 308 11 eller 070-347 95 69.
Företag: Vallentuna Motor AB
Ort: Vallentuna
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare jobb, Butikssäljare Vallentuna, Butikssäljare Vallentuna Motor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare

Modevillan söker duktig butikssäljare!
Vi expanderar och söker förstärkning till vårt duktiga säljteam. KORT OM OSS: Modevillan är en av Stockholms största enskilda butiker med över 30 års erfarenhet inom dammode. Vår målgrupp är modeintresserade kvinnor från hela Sverige. Vi karakteriseras för hög service, stort utbud och kvalitet som gett oss en pris som "Sveriges bästa dammodebutik" och "Sveriges bästa modebutik" av Habit Fashion Awards. VI SÖKER: Vi söker en ERFAREN BUTIKSSÄLJARE med BRINNANDE MODEINTRESSE och en SPRUDLANDE ENTUSIASM FÖR FÖRSÄLJNING. Dessa tre egenskapar värderas mycket högt. Utöver detta skall du även ha egenskaper som - humoristisk och positiv - initiativrik och kreativ - pålitlig och ansvarsfull Du klarar MYCKET HÖGT tempo och är målinriktad i din försäljning. Du gillar att se resultat - både försäljningsmässigt och genom nöjda återkommande kunder. Visst arbete sker kvällstid då vi annordnar aktiviteter för våra kunder. Vi hoppas kunna erbjuda dig ett omväxlande arbete med inspirerande kundkontakter. Och inte minst - man ska ha roligt på jobbet! Välkommen med din ansökan!
Företag: VI-MO Försäljnings AB/Modevillan
Ort: Tyresö
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Modevillan söker duktig butikssäljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modevillan söker duktig butikssäljare!

Butikssäljare
GameStop är världens största återförsäljare av TV-spel, dataspel och tillbehör med över 6400 butiker i Australien, Danmark, England, Finland, Frankrike, Guam, Irland, Italien, Kanada, Norge, Nya Zeeland, Portugal, Puerto Rico, Schweiz, Spanien, Sverige, Tyskland, USA och Österrike. Allt vi erbjuder våra kunder - från vår expanderande avdelning med nya produkter, vår kunskap och vår begagnat avdelning - finns där för att göra våra kunder 100% nöjda. Vi gör även egna produkter i vårt namn som finns tillgängliga till fördelaktiga priser. Tillsammans delar vi vår passion för spel, engagemang för vår industri och ett disciplinerat perspektiv att alltid skapa ett värde med våra kunder, anställda och samarbetspartners. Just nu söker vi en säljare med vinnarinstinkt till vår butik i Borlänge för extraarbete. Vi söker dig som brinner för försäljning och vill utvecklas inom försäljning. Vi ställer höga krav på ditt engagemang och din vilja att hela tiden förbättras. Vi söker dig som arbetar bäst när målen är tydliga och som ser uppföljning som ett verktyg för att hela tiden kunna utvecklas. Vi ser det som starkt meriterande om du har arbetat med försäljning tidigare. Självklart arbetar du aktivt för att våra kunder ska få branschens bästa kundbemötande. Då vi ständigt expanderar finns det goda möjligheter att avancera inom företaget. Är du intresserad? Skicka in din ansökan, inklusive din CV och foto till GameStop Sweden AB "Jobb 2013" Kupolen, Butik 25 78170 Borlänge Sökande kan även lämna sitt CV personligen i butiken. OBS! Att intervjuer görs löpande under ansökningstiden och att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: GameStop Sweden AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare jobb, Butikssäljare Borlänge, Butikssäljare GameStop Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare

Butikssäljare, vikariat på deltid 30% till Hudiksvall
Butikssäljare, vikariat på deltid 30% till Hudiksvall  Utvecklingen inom mobil kommunikation har gått väldigt snabbt de senaste åren och det blir allt svårare för kunden att hänga med i den tekniska utvecklingen. Det är precis där vi på Phone House kommer in i bilden. Som specialister på mobil kommunikation kan vi på ett enkelt, ärligt och oberoende sätt ge våra kunder goda råd om vad som passar just dem bäst. Vi kan lova dig en arbetsmiljö där vi värderar personligt engagemang, ett coachande ledarskap, stort teknikintresse – och att sätta kunden i centrum i allt vi gör. Om tjänsten: I rollen som Butikssäljare på Phone House ansvarar du för att hitta den bästa lösningen för varje kund som kommer in i butiken. Kunderna kommer till våra butiker för att få goda råd och för att köpa produkter och tjänster. Ditt jobb är att sälja till dem. Genom en grundlig behovsanalys rekommenderar du en helhetslösning som kan omfatta hårdvara, abonnemang, tillbehör och olika tjänster. Eftersom vi vill att varje kund ska känna att ett besök hos oss ger en upplevelse i absolut världsklass är det av yttersta vikt att du ger dina kunder ett positivt bemötande och mycket hög service. Vi ser att du har en avslutad och genomförd gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel och/eller försäljning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning, men det viktigaste är att du har en stark drivkraft och är beredd att satsa hårt för att lyckas. God struktur och ett gott sinne för detaljer är också nödvändigt. Stämmer beskrivningen ovan in på dig så har vi en spännande och rolig tjänst att erbjuda! För ytterligare information om tjänsten, kontakta Mathias Wiklund på mail mathias.wiklund@phonehouse.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail, du söker tjänsten via ”sök tjänsten” i denna annons. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Phone House
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare, vikariat på deltid 30% till Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare, vikariat på deltid 30% till Hudiksvall

Butikssäljare, vikariat på deltid 60% till Hudiksvall
Butikssäljare, vikariat på deltid 60% till Hudiksvall  Utvecklingen inom mobil kommunikation har gått väldigt snabbt de senaste åren och det blir allt svårare för kunden att hänga med i den tekniska utvecklingen. Det är precis där vi på Phone House kommer in i bilden. Som specialister på mobil kommunikation kan vi på ett enkelt, ärligt och oberoende sätt ge våra kunder goda råd om vad som passar just dem bäst. Vi kan lova dig en arbetsmiljö där vi värderar personligt engagemang, ett coachande ledarskap, stort teknikintresse – och att sätta kunden i centrum i allt vi gör. Om tjänsten: I rollen som Butikssäljare på Phone House ansvarar du för att hitta den bästa lösningen för varje kund som kommer in i butiken. Kunderna kommer till våra butiker för att få goda råd och för att köpa produkter och tjänster. Ditt jobb är att sälja till dem. Genom en grundlig behovsanalys rekommenderar du en helhetslösning som kan omfatta hårdvara, abonnemang, tillbehör och olika tjänster. Eftersom vi vill att varje kund ska känna att ett besök hos oss ger en upplevelse i absolut världsklass är det av yttersta vikt att du ger dina kunder ett positivt bemötande och mycket hög service. Vi ser att du har en avslutad och genomförd gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel och/eller försäljning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning, men det viktigaste är att du har en stark drivkraft och är beredd att satsa hårt för att lyckas. God struktur och ett gott sinne för detaljer är också nödvändigt. Stämmer beskrivningen ovan in på dig så har vi en spännande och rolig tjänst att erbjuda! För ytterligare information om tjänsten, kontakta Mathias Wiklund på mail mathias.wiklund@phonehouse.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail, du söker tjänsten via ”sök tjänsten” i denna annons. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Phone House
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare, vikariat på deltid 60% till Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare, vikariat på deltid 60% till Hudiksvall

Butikssäljare sportshop/livs
Säsongsjobba i Kungsberget vintersäsongen 2013/2014 Kort väg för långa åk! Så känns det att åka skidor i Kungsberget. Korta avstånd från Gävle, Stockholm, Uppsala, Västerås och andra städer gör att man får mer tid i Kungsbergets härliga långa backar. Kungsberget har åkning för hela familjen. 19 backar i alla lutningar försörjs av 10 effektiva liftar. Kungsberget har under de senaste åren förvandlats från en skidanläggning till en växande skidort, med drygt 600 liftnära bäddar i lägenheter, parhus och i vår nybyggda Ski Lodge. Vill du vara med och arbeta i ett sammansvetsat team och vara vårt ansikte utåt som hela tiden sträva efter att ge våra gäster den bästa upplevelsen? Då skall du söka säsongsjobb hos oss! Butikssäljare sportshop/livs I Kungsbergets sportshop hittar du ett brett sortiment av skid- och vintertillbehör. Vi har också ett mindre utbud av livsmedel i en del lokalen. Som butikssäljare förväntas du leverera god service och kunskap till våra gäster, för att guida dem fram till rätt köp för just dem! Du arbetar med kassahantering, skyltning/exponering, påfyllning av kläder och livsmedel och tar emot leveranser. Du behöver både vara självständig och initiativtagande men också gilla att vara med i ett större team. Vi ser också gärna att du är har viljan att jobba mot försäljningsmål och triggas av utmaningar! Allmän kravprofil Du är minst 19 år gammal och söker ett äventyr som ger en massa nya erfarenheter och vänner för livet. Du skall kunna prata engelska. Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil. Vi ser att du har ett intresse för utförsåkning, tycker om att arbeta med människor i synnerhet och med barn i allmänhet, är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Kungsberget tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster, att ha roligt på jobbet är en regel snarare än ett undantag hos oss! Som säsongsanställd medarbetare hos oss får man timlön enligt HRF:s kollektivavtal. Hur söker jag? Gå in på vår hemsida, http://rekrytering.branasgruppen.se/rekrytering-kng och fyll i ansökningsformuläret, bifoga ett personligt brev med nytaget foto och din CV. Sista ansökningsdatum är den 1 september. Undrar du över något kan du ringa personalchef: Karin Modin Svärd, telefon 054-13 26 01.
Företag: Kungsbergets Fritidsanläggningar AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare sportshop/livs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare sportshop/livs

Butikssäljare till modebutik
Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Workcare.se söker nu omgående en kvalificerad och modemedveten butikssäljare till modebutik med flera butiker i Sverige för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående samt löpande. Vi söker dig som är utåtriktad och glad och har en stark känsla för kläder och mode. Har du tävlingsinstinkt och älskar utmaningar är du troligtvis en person som passar. Gillar du mode och trender, är du nyfiken på människor och inspireras av att hjälpa kunder att hitta sin personliga klädstil? Då tror vi att du kommer att trivas. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket. Personliga kvalifikationer Som person är du positiv, arbetsvillig och strävar efter hög kvalité på ditt arbete. Du är även händigt lagd och tycker om att arbeta praktiskt och att självständigt planera ditt arbete. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Halmstad på heltid. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0089. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare till modebutik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare till modebutik

Butikssäljare med erfarenhet från livsmedel
Nystartad affär i Gislaved som söker två personer som kan god svenska och polska. Personen ska ha erfarenhet av livsmedelsbranschen och kunna sälja skinka, korv och ost i lösvikt. Det är en fördel om personen har polsk bakgrund och kan tala för varorna, eftersom butiken ska sälja polska delikatesser.
Företag: TEDOX Service & Handel Company AB
Ort: Gislaved
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare med erfarenhet från livsmedel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare med erfarenhet från livsmedel

Butikssäljare extra Jönköping, Telenor Stores
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 12,3 Mdr SEK (2012) och cirka 2100 anställda. Butikssäljare Jönköping, Telenor Stores Som är lyhörd och kan coacha kunden till rätt lösning  Du blir en del av: Telenor Stores är butikskedjan med medarbetare som är kundens coach. Vår drivkraft är försäljning. Vårt kundlöfte är att i alla möten leverera service och kundupplevelse i världsklass. Som stor retailkedja med 72 butiker och cirka 400 medarbetare runtom i landet är vi en av Telenors viktigaste kanaler för direktförsäljning. Vår satsning på medarbetaren och inspirerande butiker har gett resultat – med en finalplats i Retail Awards som Årets butikskedja 2012 tillhör vi idag en av Sveriges ledande retailkedjor! Du får:Är du redo för nästa steg i din säljutveckling? Som butikssäljare inom Telenor Stores blir du expert på upplevelsebaserad försäljning och att coacha kunden till rätt lösning. Med professionalism och engagemang ska du bjuda kunden på en upplevelse – både i mötet och i själva butiken. När du säljer våra produkter och tjänster kommer du att arbeta mot en egen försäljningsbudget, samtidigt som du fokuserar på att ge god service och att skapa nöjda kunder. På Telenor satsar vi stort på intern utveckling och erbjuder goda karriärmöjligheter. Du får gå Telenor Business School – vår utbildningskanal med flera omfattade utbildningar med fokus på din utveckling inom försäljning, service och kundbemötande.  Du har:  * Erfarenhet av försäljning, kundvård och service är ett måste * Förmåga att presentera och kommunicera information krävs * Erfarenhet från retailbranschen/handel är meriterande  Du är: Som butikssäljare är du tydlig, professionell och kundfokuserad. Du har hög energi, älskar att ge god service och ser en nöjd kund som en belöning i sig. Dessutom är du resultatorienterad och trivs med att arbeta mot individuella mål. Att agera kundens coach för att ta fram en lyckad lösning är ett självklart mål för dig. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det – därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy. Placeringsort: Jönköping.  Lön: Timlön plus provision  Sök:Sök tjänsten via länken nedan. Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-08-11.  Följ oss gärna genom att gilla oss på Facebook på "Telenor Karriär", där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.
Företag: Telenor Sverige AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare extra Jönköping, Telenor Stores jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare extra Jönköping, Telenor Stores

3 söker Butikssäljare till 3Butikerna i Kalmar
3 vågar vara annorlunda. Vi är ett snabbt växande företag som ständigt utmanar marknaden för mobil kommunikation i vår kamp för Sveriges nöjdaste kunder. Nu söker vi engagerade medarbetare som vill bli bäst på det de gör i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt satta mål. Vi söker Butikssäljare på heltid till våra 3Butiker i Galleriorna Giraffen och Kvasten, Kalmar. Som Butikssäljare kommer du att demonstrera 3s mobila produkter och tjänster och se till att varje besök i butiken blir en positiv upplevelse för kunden. Utöver försäljning till privat- och företagskunder samt kundvård ingår andra butiksuppgifter såsom beställningar, inventering, hantera kassasystemet samt kontakt med säljsupport och kundtjänst. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenheter av någon form av försäljning, gärna butik, med goda resultat i ryggen. Du vill satsa stort på försäljning. Du är en driven person som älskar att sälja och att ge service i världsklass, du vill dessutom ha väldigt roligt på jobbet. Dina personliga egenskaper värderar vi högt. För att trivas hos oss bör du vara mycket driven samt älska försäljning och kundservice. Vidare trivs du bra med utmaningar, tävlingar och ett högt tempo. Vi söker dig som: • är modig och vågar ta för dig • har mycket energi och som vet att hårt arbete lönar sig  • drivs av att jobba mot högt satta mål • alltid gör det lilla extra för kunden • vill ha roligt på jobbet Vi erbjuder dig ett roligt arbete med möjlighet att tjäna bra pengar i ett spännande tillväxtföretag med sköna kollegor och mycket vilja. Vi bryr oss om våra anställda och anstränger oss för att du ska trivas hos oss.  Ansökan redan idag! Intervjuer kommer ske löpande, heltidstjänsten avser vid tillsätta omgående! Vid frågor? Kontakta Butikschef Jimmy Rothberg, Giraffen på telefonnummer 073-533 72 72 eller Butikschef Jens Plate, Kvasten på telefonnummer 073-543 84 93.
Företag: 3
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga 3 söker Butikssäljare till 3Butikerna i Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 3 söker Butikssäljare till 3Butikerna i Kalmar

Butikssäljare, fackhandel
Vi söker drivna säljare till vår butik i Kalmar Giraffen köpcentrum Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och som vill bli bäst. Är du kanske eventsäljare och är trött på att resa eller butikssäljare som har fastnat bakom disken? Då är detta något för dig. Vad Mobilizera erbjuder! - Ett roligt och spännande jobb i en ung och dynamisk miljö -Stora möjligheter till utveckling inom sälj. - Attraktiva karriärmöjligheter för dig som vill starta eget Vi ger dig: - Allt det som är roligt med försäljning men en stadigare tillvaro och en fast arbetsplats. - Utbildning och daglig coaching för att utvecklas i din roll som säljare. - Stora möjligheter till personlig utveckling i en organisation som skall växa. - Mobilizera säljer idag abonnemang och tjänster från Telenor, 3 och Telia så som mobil, trådlös/fast telefoni, mobiltelefoner och originaltillbehör. - Vi arbetar i ett oerhört högt tempo och är väldigt resultatorienterade. Service, kunskap och konkurrenskraftiga priser är viktigt för vår verksamhet. - Goda förtjänstmöjligheter Önskade kvalifikationer: - Erfarenhet av försäljning, har du inte det berätta varför just du vill ha denna tjänst och vad du kan tillföra oss. - Självständighet och förmåga att jobba i team. - Intresse och kunskap om mobil telekommunikation och data. - Ansvarstagande. - Tävlingsinriktad och stark vilja att nå uppsatta mål. Arbetsuppgifter: - Sälja Mobilizeras produkter - Utöva god kundservice - Leverera företagets värderingar (Trygghet, Omtanke, Enkelhet och Nytänkande) - Ansvar för kostnadskontroll och för uppfyllande av säljbudget. Personliga kvaliteter: - Driven och hög arbetskapacitet. - Förmåga att skapa intresse och entusiasm. - Målstyrd och resultatorienterad. - Proaktivt tänkande vid försäljning. - Hög flexibilitet och vara öppen för förändringar. Bor du inte i Kalmar har vi möjlighet att erbjuda boende i vår företagslägenhet.
Företag: Bovall Invest AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare, fackhandel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare, fackhandel

Erfaren butikssäljare
Verksamhetsbeskrivning Järnia Axells är ett gammalt företag som kommer att byta ägare i Ljungby from den 1 augusti. Företaget ingår i Järniakedjan och har ett brett sortiment av bl.a verktyg, fiske, porslin, husgeråd m.m. Är du personen som vill vara med på denna nystartsresa? Vi söker säljare som har ett intresse av att möta mycket folk under både stressiga och lugna dagar. Du ska tycka att det är roligt att jobba med varuexponering och kundbemötande och har möjlighet att jobba ungefär 20 timmar/vecka. Arbetstiden kan öka vid försäljningstopparna kring jul, vår och sommar. Utbildning/Erfarenhet Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi efterfrågar dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och som är en driven person som vill skapa något tillsammans i vårt team.
Företag: Järnia Axells
Ort: Ljungby
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren butikssäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren butikssäljare

Granngården i Växjö söker butikssäljare
Granngården är en rikstäckande butikskedja med ca 110 egna butiker i Sverige. Våra kunder kan även handla dygnet runt på granngården.se. Under varumärket Nordpost bedriver vi postorder mot företag. Vi är drygt 800 anställda som omsätter ca 2 miljarder kr. Granngården vill underlätta vardagen, ge kunskap och inspirera människor som privat eller professionellt har lantbruk & skog, djur och trädgård. Vi erbjuder kunderna hög kompetens och ett attraktivt sortiment till konkurrenskraftiga priser.     För dig som älskar kundservice och ser utmaningen i att på alla vis bidra till nöjdare kunder är detta en ypperlig chans till ett kvalitativt arbete  Arbetsuppgifter: * Arbeta aktivt med försäljning och rådgivning av vårt breda sortiment inom Lantbruk & Skog, Hus & Hem samt Djur och Trädgård. * Kassaarbete och uppackning av varor. * Planering och uppföljning av kundaktiviteter, exponering och varupåfyllnad. Kvalifikationer: Vi söker dig som är har tidigare erfarenhet från säljarbete inom detaljhandel, kunskaper och vana från någon av våra produktområden eller dokumenterad yrkeserfarenhet inom branschen. För denna tjänst söker vi dig med erfarenhet av och kunskap inom maskin och skog. Har du truckkort är detta meriterande. Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.   Vi erbjuder: Ett varierande arbete i en stimulerande miljö där du får friheten att utveckla kompetenserna inom försäljningsbranschen. Du får dessutom trevliga och inspirerande arbetskollegor! Tjänsten och ansökan: Start: Omgående efter överenskommelse Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning Omfattning: 75 % Du är välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar löpande med urvalsprocessen, dock senast 2013-07-26.  Har du frågor kring tjänsten, kontakta gärna butikschef Heli Vilmi på tel 070-365 33 83 /0470-719031. Vi tar endast emot ansökningar via "Ansökningslänken" nedan.
Företag: Granngården AB
Ort: Växjö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Granngården i Växjö söker butikssäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Granngården i Växjö söker butikssäljare

Butikssäljare
Färghuset/Klippmarks Måleri i Gällivare söker butikssäljare, gärna med erfarenhet från liknande arbete. Du som söker ska naturligtvis ha intresse och fallenhet för servicearbete och kundkontakter. I det här jobbet är det viktigaste att du vill och kan sälja - produktkunskaper får du när du börjar hos oss. I det dagliga arbetet kommer du att ha kontakt både med privatkonsumenter och företag. En stor del av våra kunder är industriföretagen i Malmfälten. Vi erbjuder lön med goda villkor. Vi kan även hjälpa till att lösa bostadsfrågan för den som kommer från annan ort i landet.
Företag: Färghuset/Klippmarks Måleri AB
Ort: Gällivare
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare jobb, Butikssäljare Gällivare, Butikssäljare Färghuset/Klippmarks Måleri AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare

Hemmakväll söker en ny Butikssäljare i Malmö
Bolagsbeskrivning...Hemmakväll är Sveriges största nöjeskedja, med f.n. över 100 butiker utspridda över hela landet, och närmare 600 medarbetare. Expansionen har varit kraftig de senaste åren och utvecklingen har gått snabbt, vilket resulterat till att Sveriges största och ledande nöjesbutik, Hemmakväll, söker ny Butikssäljare till vår butik i Malmö. Tjänsten kommer att tillsättas under juli/augusti månad. Om tjänsten Som butikssäljare innebär att du aktivt arbetar med försäljning inom våra produktgrupper Köp- och Hyrfilm, Konfektyr samt TV- Spel, vara målmedveten, nyfiken och engagerad i butikens verksamhet. Tjänsten innefattar kassaarbete, varumottagning samt uppackning av varor. Du kommer även vara delaktig vid kundaktiviteter, exponering, kampanjskyltning och varupåfyllnad. Din uppgift är att underställd butikschefen och med övriga medarbetare deltaga i utvecklingen av verksamheten. Om dig Vi söker dig, som har erfarenhet sälj- och butiksarbete inom detaljhandeln. Du har ett intresse av våra produktområden och uppskattar att ge god kundservice. Har du tidigare arbetat med försäljning inom något av våra produktområden är detta mycket meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kassahantering. Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt. Hemmakväll värdesätter mångfald både vad det gäller etnicitet, ålder, kön och kulturell bakgrund. Hemmakväll lägger stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet. Kontakt Har du frågor om tjänsten kontakta Mia Sondenius, mia.sondenius@hemmakvall.se. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.hemmakvall.se. Sista ansökningsdag är 31 juli. Rekrytrering kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan! HEMMAKVÄLL
Företag: Hemmakväll AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Hemmakväll söker en ny Butikssäljare i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemmakväll söker en ny Butikssäljare i Malmö

BUTIKSSÄLJARE, DAMKLÄDER
Klädesbutik i centrala Landskrona söker butiksbiträde med tillträde omgående. Arbetsuppgifter Försäljning av damkläder samt kassatjänst. Utbildning/Erfarenhet Tidigare erfarenhet av arbete i damklädesbutik samt erfarenhet av kassaarbete krävs.
Företag: Kleopatra
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga BUTIKSSÄLJARE, DAMKLÄDER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BUTIKSSÄLJARE, DAMKLÄDER

Butikssäljare till 3Butiken i Lund
3 vågar vara annorlunda. Vi är ett snabbt växande företag som ständigt utmanar marknaden för mobil kommunikation i vår kamp för Sveriges nöjdaste kunder. Nu söker vi engagerade medarbetare som vill bli bäst på det de gör i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt satta mål. Vi söker en ny Butikssäljare till 3Butiken i Lund. Din uppgift blir att sälja och demonstrera 3s mobila produkter och tjänster och se till att varje besök i butiken blir en positiv upplevelse för kunden. Utöver försäljning till privat- och företagskunder samt kundvård ingår andra butiksuppgifter såsom beställningar, inventering, hantera kassasystemet samt kontakt med säljsupport och kundtjänst. Vi ser gärna att du som söker har minst 6 månaders erfarenheter av försäljning, gärna butiksförsäljning och/eller eventförsäljning. Dina personliga egenskaper värderar vi högt. För att trivas hos oss bör du vara mycket driven samt älska försäljning och kundservice. Vidare trivs du bra med utmaningar, tävlingar och ett högt tempo. Förutom detta vill du dessutom ha väldigt roligt på jobbet.  Vi söker dig som; • är tävlingsinriktad och drivs av att nå sina mål  • gör det lilla extra för kunderna och dina kollegor • aldrig ger upp och utmanar dig själv att bli bättre • ser helheten och förstår värdet av att agera rätt Start: 1 september Omfattning: Heltid Arbetstider: Varierande ute efter schema Vi erbjuder dig ett roligt arbete med möjlighet till utveckling i ett spännande tillväxtföretag med sköna kollegor och mycket vilja. Vi bryr oss om våra anställda och anstränger oss för att du ska trivas hos oss.  Ansökan redan idag! Intervjuer kommer ske löpande då vi avser tillsätta tjänsten under augusti. Om du har frågor kan du ringa Butikschef Kristian Tabich, telefonnummer 073-533 74 19.
Företag: 3
Ort: Lund
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare till 3Butiken i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare till 3Butiken i Lund

Butikssäljare till Tele2 i Lund City!
Just nu har vi en öppning för dig som vill arbeta tillsammans med ett grymt team, i en väletablerad och framgångsrik Tele2-butik. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj och kundservice. Vi ser hellre att du har drivet än tusen högskolepoäng. På Tele2Butikerna vet vi att bra business kräver mångfald. Därför söker vi tjejer och killar som har olika bakgrunder såsom etnicitet, ålder och personlighet. Det viktigaste är att du är en engagerad säljare som platsar i ett team tillsammans med några av branschens absolut kunnigaste och skickligaste telekomsäljare. Vi söker dig som har: - minst ett års erfarenhet av butiksförsäljning - tidigare erfarenhet av serviceyrken - intresse för telekommunikation - fullständig gymnasieutbildning - bra engelskakunskaper Det är mycket meriterande om du: - har kassavana - har tidigare erfarenheter inom telekom - pratar fler språk än svenska och engelska - har jobbat med Tele2?s produkter tidigare Vi har våra värderingar som leder oss på rätt väg mot våra högt uppsatta mål; Vi är flexibla, kostnadsmedvetna och öppna. Vi drivs av att agera, utmana och alltid leverera med fokus på kvalitet. Tele2?s värderingar är din nyckel till framgång hos oss och är du dessutom... - serviceinriktad - ansvarsfull - optimistisk - initiativrik och nyfiken - målmedveten och driven ...är du rätt för oss. Vi erbjuder dig chansen att få arbeta i en etablerad Tele2-butik. Våra butiker har ett nytt och annorlunda koncept. Hos oss får du en spännande och utvecklande arbetsplats med goda karriärsmöjligheter. Våra säljare har möjligheten att utvecklas genom vår utbildning ?Sales Academy? som har till syfte att göra dig till en ännu bättre säljare. Har du ambitionen och viljan att på sikt ta nästa steg i karriären, erbjuder vi även utbildning inom ledarskap. Detta genom vårt eftertraktade ?Aspirantprogram?. Hos oss får du vara med och påverka arbetet med att ge våra kunder den bästa kundupplevelsen. Vi som redan arbetar i Tele2s butiker är ambitiösa, positiva och arbetar mot tydliga mål. Dessutom gillar vi att ha kul på jobbet. Vi tillämpar grundlön och individuell provision ? ?There is no Limits!? Vill du bli en av oss? Uppfyller du våra krav och lockas av att bli Tele2Butikernas nästa medarbetare? Fyll i ansökan redan idag, dock senast den 1 aug! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Välkommen!
Företag: TELE2BUTIKERNA AB
Ort: Lund
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare till Tele2 i Lund City! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare till Tele2 i Lund City!

Hemmakväll söker ny Butikssäljare
Hemmakväll är Sveriges största nöjeskedja, med f.n. över 100 butiker utspridda över hela landet, och närmare 600 medarbetare. Expansionen har varit kraftig de senaste åren och utvecklingen har gått snabbt, vilket resulterat till att Sveriges största och ledande nöjesbutik, Hemmakväll, söker ny Butikssäljare till vår butik i Landskrona. Tjänsten kommer att tillsättas under augusti månad, och avser en tjänst på 10-15%, där man arbetar 2 dagar varannan helg. Om tjänsten Som butikssäljare innebär att du aktivt arbetar med försäljning inom våra produktgrupper Köp- och Hyrfilm, Konfektyr samt TV- Spel, vara målmedveten, nyfiken och engagerad i butikens verksamhet. Tjänsten innefattar kassaarbete, varumottagning samt uppackning av varor. Du kommer även vara delaktig vid kundaktiviteter, exponering, kampanjskyltning och varupåfyllnad. Din uppgift är att underställd butikschefen och med övriga medarbetare deltaga i utvecklingen av verksamheten. Om dig Vi söker dig, som har erfarenhet sälj- och butiksarbete inom detaljhandeln. Du har ett intresse av våra produktområden och uppskattar att ge god kundservice. Har du tidigare arbetat med försäljning inom något av våra produktområden är detta mycket meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kassahantering. Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt. Hemmakväll värdesätter mångfald både vad det gäller etnicitet, ålder, kön och kulturell bakgrund. Hemmakväll lägger stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet. Kontakt Har du frågor om tjänsten kontakta Rudi Goerke, rudi.goerke@hemmakvall.se. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemmsida www.hemmakvall.se och sista ansökningsdag är 5 augusti. Rekryteringer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan! HEMMAKVÄLL
Företag: Hemmakväll AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Hemmakväll söker ny Butikssäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemmakväll söker ny Butikssäljare

Butikssäljare sökes till TV-TEAM MALMÖ
TV-Team i samarbete med VIQ Sweden AB söker nu nya säljare! Vill du vara med från starten på något nytänkande och nyskapande? Vill du ta steget in i ett nytt äventyr med nya fräscha miljöer och kollegor? TV-Team öppnade i juni 2011 sin första butik i Stockholms största köpcenter, Skärholmens Centrum. Sedan dess har vi expanderat med ytterligare butiker i Stockholm, Malmö och Helsingborg. Vi söker nu medarbetare till vår butik i Malmö, vill du bli en av oss? TV-Team är en oberoende butik där vi hjälper kunden att välja rätt tv-utbud. Till vår hjälp har vi välkända varumärken som bl.a Canal Digital, Boxer och Com Hem. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Du...: - har en stor social kompetens och en förmåga att arbeta i grupp - har en stark glädje och charm - arbetar hårt för att nå dina mål - är en tävlingsmänniska Målsättningen är att vi gemensamt bygger en långsiktig relation där du och företaget växer och utvecklas tillsammans. Vi ser gärna att du vill göra karriär. Lön Fast + Rörlig med stora möjligheter att kunna påverkar din lön. Känner du dig träffad? Tveka inte att söka redan idag! Skicka din ansökan till ansokan@viqsweden.se Ange "TV-Team Malmö" som referens.
Företag: VIQ TV-TEAM AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare sökes till TV-TEAM MALMÖ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare sökes till TV-TEAM MALMÖ

Butikssäljare sökes till TV-TEAM HELSINGBORG
TV-Team i samarbete med VIQ Sweden AB söker nu nya säljare! Vill du vara med från starten på något nytänkande och nyskapande? Vill du ta steget in i ett nytt äventyr med nya fräscha miljöer och kollegor? TV-Team öppnade i juni 2011 sin första butik i Stockholms största köpcenter, Skärholmens Centrum. Sedan dess har vi expanderat med ytterligare butiker i Stockholm, Malmö och Helsingborg. Vi söker nu medarbetare till vår butik i Helsingborg, vill du bli en av oss? TV-Team är en oberoende butik där vi hjälper kunden att välja rätt tv-utbud. Till vår hjälp har vi välkända varumärken som bl.a Canal Digital, Boxer och Com Hem. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Du...: - har en stor social kompetens och en förmåga att arbeta i grupp - har en stark glädje och charm - arbetar hårt för att nå dina mål - är en tävlingsmänniska Målsättningen är att vi gemensamt bygger en långsiktig relation där du och företaget växer och utvecklas tillsammans. Vi ser gärna att du vill göra karriär. Lön Fast + Rörlig med stora möjligheter att kunna påverkar din lön. Känner du dig träffad? Tveka inte att söka redan idag! Skicka din ansökan till ansokan@viqsweden.se Ange "TV-Team Helsingborg" som referens.
Företag: VIQ TV-TEAM AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare sökes till TV-TEAM HELSINGBORG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare sökes till TV-TEAM HELSINGBORG

Butikssäljare till 3 i Mobilia i Malmö
3 vågar vara annorlunda. Vi är ett snabbt växande företag som ständigt utmanar marknaden för mobil kommunikation i vår kamp för Sveriges nöjdaste kunder. Nu söker vi engagerade medarbetare som vill bli bäst på det de gör i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt satta mål. Vi söker Butikssäljare till vår nya och fräscha 3Butik i Mobilia, Malmö. Som Butikssäljare kommer du att sälja och demonstrera 3s mobila produkter och tjänster och se till att varje besök i butiken blir en positiv upplevelse för kunden. Utöver försäljning till privat- och företagskunder samt kundvård ingår andra butiksuppgifter såsom beställningar, inventering, hantera kassasystemet samt kontakt med säljsupport och kundtjänst. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av försäljning, gärna i butik, med goda resultat i ryggen. Du vill nu satsa på försäljning och göra säljkarriär i ett företag där du kan gå långt och utvecklas. Dina personliga egenskaper värderar vi högt. För att trivas hos oss bör du vara mycket driven samt älska försäljning och kundservice. Vidare trivs du bra med utmaningar, tävlingar och ett högt tempo. Vi söker dig som; • är framåt och som trivs med att prata med människor • vet att hårt arbete lönar sig • drivs av att jobba mot tydliga mål • alltid gör det lilla extra för kunden • är kreativ och ser möjligheter där andra ser problem Vi erbjuder dig ett roligt arbete med möjlighet till utveckling i ett spännande tillväxtföretag med sköna kollegor och mycket vilja. Vi bryr oss om våra anställda och anstränger oss för att du ska trivas hos oss.  Vi kommer att intervjua kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor kontakta Julia Velovska som är Butikschef på telefonnummer 0735-43 80 03. Välkommen med din ansökan!
Företag: 3
Ort: Malmö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare till 3 i Mobilia i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare till 3 i Mobilia i Malmö

Butikssäljare drive-in - Helsingborg
HORNBACH är ett av Europas största företag inom bygg- och trädgårdsmarknad. Både hemmabyggare och proffs förses med byggmaterial vid något av de 134 varuhusen som finns i 9 länder. Företaget grundades 1877 i Tyskland och är börsnoterat. HORNBACH garanterar ett alltid lågt pris och har som mål att alltid vara prisledande i branschen. I Sverige finns HORNBCH i Göteborg, Malmö,Botkyrka och Sundbyberg. Femte varuhuset öppnas under 2013 i Helsingborg. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: * Du ska primärt arbeta med lossning av varor och påfyllning i vår drive in avdelning * Hjälpa kunder i samband med deras inköp. * Arbete i varukontroll samt på bygg avdelningen kan förekomma. Dina egenskaper och bakgrund. Du bör ha några års erfarenhet av butiksförsäljning eller praktiskt yrkeserfarenhet direkt relaterad till varuområdet. Noggrannhet är ett krav . Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp samt ta initiativ och ansvar. Truckvana och truckkort är ett krav. Du ska ha goda kunskaper inom varuområdena bygg, trä och konstruktion. Drive in erfarenhet är meriterande. Vi erbjuder dig: En rolig och stimulerande arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter. Vara med och driva Hornbachs nyaste varuhus. Ett dynamisk och expansivt företag med spännande utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter.  Vi erbjuder även möjlighet till premie. Arbetstid/Varaktighet:  Deltid 20 timmar/vecka tillsvidare. Schemalagd arbetstid med varierande arbetstider måndag till söndag,dagtid kvällar och helger.   Tillträde sommaren 2013 enligt ök. Lön: Lön enligt avtal. Vi har kollektivavtal med Handels.
Företag: Hornbach Byggmarknad AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare drive-in - Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare drive-in - Helsingborg

Butikssäljare/Mekaniker – Bianchi Café & Cycles, Malmö
Grimaldi Industri lanserar ett nytt koncept i Malmö under varumärket Bianchi; Bianchi Café & Cycles. Konceptet kommer att omfatta en Concept store och en cafédel, som förenar det allra bästa av Italien. Vår ambition är att skapa en mötesplats för dem som har en passion för cykling, hälsa och miljö. Bianchi Café and Cycles ingår i Grimaldi Industri som är en av de ledande cykelproducenterna i världen. Vi äger och distribuerar varumärkena; Bianchi, Monark, Crescent, DBS, Everton, Gitane, Kildemoes, Genano, Micmo, Puch, Spectra och Peugeot Retail Knowledge söker för Bianchi´s räkning: Butikssäljare/Mekaniker – Bianchi Café & Cycles, Malmö Till vår nya konceptbutik i Malmö söker vi nu en driven butikssäljare/mekaniker med passion för försäljning, kundservice och människor. Som butikssäljare på Bianchi arbetar du väldigt aktivt med försäljning och kundservice och vägleder kunder till rätt lösning för just deras behov. Du kommer även att hantera lättare reparationer och förbättringar på cyklar. Detta kan innebära montering av tillbehör till nya cyklar och lättare reparation av begagnade cyklar. I ditt dagliga jobb ingår även att vara ambassadör för varumärket Bianchi och den italienska kulturen. Du som söker kan uppvisa tidigare goda försäljningsresultat inom detaljhandeln. Då större delen av vår försäljning är cyklar och cykeltillbehör så ser vi gärna att du tidigare arbetat inom cykel- eller sportfacket och har ett stort intresse för cykelsporten generellt. Du har hög energi och är driven och kreativ i kundmötet. Du är positiv i alla lägen, ser möjligheter i problemsituationer och brinner för att ge bästa kundservice. Har du tidigare erfarenhet av att reparera cyklar så är det starkt meriterande Du gillar att påverka då din åsikt om det nya konceptet är viktig och det är din uppgift att vara lyhörd mot kunderna och komma med förslag på förbättringar som tar Bianchi framåt som varumärke i Sverige. Din sociala kompetens, ditt driv och din kreativitet i kundmötet kommer att vara avgörande för din egen och företagets framgång. Vi kan erbjuda ett ansvarfullt, varierande och kreativt arbete och ser fram emot att välkomna dig i vårt gäng. Sista ansökningsdag är 5/8 men då intervjuer kommer att ske löpande kan tjänsterna komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För ytterligare frågor kring tjänsterna vänligen kontakta rekryteringsansvarig Anders Fischer på mail, anders@retailknowledge.se
Företag: Retail Knowledge
Ort: Malmö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare/Mekaniker – Bianchi Café & Cycles, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare/Mekaniker – Bianchi Café & Cycles, Malmö

Butikssäljare extra Hyllinge, Telenor Stores
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 11,7 Mdr SEK (2011) och cirka 2150 anställda. Butikssäljare extra Trelleborg, Telenor Stores Som är lyhörd och kan coacha kunden till rätt lösning  Du blir en del av: Telenor Stores är butikskedjan med medarbetare som är kundens coach. Vår drivkraft är försäljning. Vårt kundlöfte är att i alla möten leverera service och kundupplevelse i världsklass. Som stor retailkedja med 72 butiker och cirka 400 medarbetare runtom i landet är vi en av Telenors viktigaste kanaler för direktförsäljning. Vår satsning på medarbetaren och inspirerande butiker har gett resultat – med en finalplats i Retail Awards som Årets butikskedja 2012 tillhör vi idag en av Sveriges ledande retailkedjor! Du får:Är du redo för nästa steg i din säljutveckling? Som butikssäljare inom Telenor Stores blir du expert på upplevelsebaserad försäljning och att coacha kunden till rätt lösning. Med professionalism och engagemang ska du bjuda kunden på en upplevelse – både i mötet och i själva butiken. När du säljer våra produkter och tjänster kommer du att arbeta mot en egen försäljningsbudget, samtidigt som du fokuserar på att ge god service och att skapa nöjda kunder. På Telenor satsar vi stort på intern utveckling och erbjuder goda karriärmöjligheter. Du får gå Telenor Business School – vår utbildningskanal med flera omfattade utbildningar med fokus på din utveckling inom försäljning, service och kundbemötande.  Du har:  * Erfarenhet av försäljning, kundvård och service är ett måste * Förmåga att presentera och kommunicera information krävs * Erfarenhet från retailbranschen/handel är meriterande  Du är: Som butikssäljare är du tydlig, professionell och kundfokuserad. Du har hög energi, älskar att ge god service och ser en nöjd kund som en belöning i sig. Dessutom är du resultatorienterad och trivs med att arbeta mot individuella mål. Att agera kundens coach för att ta fram en lyckad lösning är ett självklart mål för dig. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det – därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy. Placeringsort: Hyllinge/Trelleborg Lön: Timlön plus provision  Sök: Sök tjänsten via länken nedan. Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-07-27.  Följ oss gärna genom att gilla oss på Facebook på "Telenor Karriär", där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.
Företag: Telenor Sverige AB
Ort: Åstorp
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare extra Hyllinge, Telenor Stores jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare extra Hyllinge, Telenor Stores


Sök lediga jobb Butikssäljare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se