Byggarbetsledare Värmdö jobb - lediga jobb

Byggarbetsledare Värmdö jobb Byggarbetsledare Värmdö jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Byggarbetsledare Värmdö. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Byggarbetsledare Värmdö. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. 2nd line IT-support till Sigma- Stockholm

  2. Vikariat i matematik på Nacka gymnasium- Nacka

  3. Idrottslärare UBG- Upplands-Bro

  4. C-chaufförer med servicekänsla sökes till UPS- Järfälla

  5. Lärare i grundskolans tidigare år, Granbackaskolan Solna- Solna

  6. Två biståndshandläggare inom äldreomsorg- Sollentuna

  7. Lönechef- Solna

  8. Lönespecialister- Solna

  9. Konsultuppdrag som koordinator till företag inom bilbranschen- Stockholm

  10. Insplanet söker försäkringsförmedlare med start i mitten av augusti !- Stockholm


Mer beskrivning

2nd line IT-support till Sigma
Om Bravura: Bravura är rekryterings- och bemanningsföretaget som arbetar med tjänster över hela tjänstemannaområdet. Vi har jobb för dig som är i början i karriären och för dig med erfarenhet. Gemensamt är att vi erbjuder schyssta anställningsvillkor för alla våra anställda och att vi är personliga och satsar på service lite utöver det som förväntas. Om kunden: Bravura söker nu en IT-resurs till Sigma IT & Management. Sigma är ett konsultföretag som erbjuder expertkonsulting på ett flertal områden. Bland annat arbetar Sigma med drift, förvaltning och support. Företaget har totalt 1 400 anställda världen över, och i de centralt belägna lokalerna i Stockhom sitter ungefär 130 medarbetare. Arbetsuppgifter: Som IT-resurs på Sigma kommer du att arbeta med 2nd line support, och i din roll befinner du dig mittemellan serverdrift och användarsupport. Dina arbetsuppgifter är bland annat att lösa problem och incidenter i applikationsförvaltning och serverdrift men även klientsupport. Tjänsten innebär även onsite-uppdrag ute hos kund. I tjänsten finns stora möjligheter att specialisera sig på vissa områden. Profil: - Två års erfarenhet av arbete i IT-support med liknande arbetsuppgifter (krav) - Goda kunskaper inom Windows (krav) - Erfarenhet av arbete i Active Directory, Citrix samt Exchange (mertierande) - Erfarenhet av IBM Maximo (meriterande) - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Personliga egenskaper Då utvecklingsmöjligheterna är stora på Sigma och du får chansen att prova på mycket söker vi dig som har ett stort driv och engagemang. Vidare ser vi att du är en social person med ett genuint intresse för teknik och förvaltning. Övrig information: Start: Enligt ö.k. Plats: Centrala Stockholm Lön: Enligt ö.k Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: Sigma, Stockholm, IT, IT-resurs, IT-support, drift, förvaltning, support, firt line, 2nd line, applikationsförvaltning, produktsupport, active directory, citrix, itil, exchange, databas, ibm maximo Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga 2nd line IT-support till Sigma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2nd line IT-support till Sigma

Vikariat i matematik på Nacka gymnasium
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Arbetsplatsbeskrivning Nacka gymnasium är en stor och attraktiv gymnasieskola med centralt läge 10 minuter från Slussen och promenadavstånd till Nacka Forum. För åttonde året i rad har skolan flest förstahandsansökningar i hela Stockholms län och 92% av eleverna kan rekommendera skolan till en kamrat. Skolan har 175 anställda och ca 2000 elever fördelade på 27 utbildningar. Hälften av eleverna är flickor och en tredjedel av eleverna går på ett yrkesprogram. Nacka gymnasium är indelat i två resultatenheter som var och en leds av en rektor.   Arbetsbeskrivning Undervisning i förekommande kurser inom gymnasieskolan i matematik. Undervisningen sker huvudsakligen inom Samhällsvetenskapsprogrammet. I arbetet ingår att vara mentor för en grupp elever. Då Nacka gymnasium är organiserat i arbetslag får man tillhörighet till ett arbetslag där man bl a har ett utvecklingsansvar.   Kvalifikationer Behörig gymnasielärare i matematik. Van att arbeta med IT som pedagogiskt verktyg då skolan arbetar med one to one-konceptet. Erfarenhet av undervisning, företrädesvis inom gymnasieskolan. Anställningens omfattning Anställningsform: Tidsbesgränsad Omfattning: Heltid 100% Tillträde: 2013-08-12 Tidsbegränsad till 2013-12-20, med eventuell förlängning   Ansökan Ansök senast: 2013-08-01   Lön Typ: Månadslön   Kontaktpersoner Kontaktperson Helen Bejmar, Rektor 08-718 81 01, 070-431 81 01 helen.bejmar@nacka.se Fackliga företrädare Eva Friberg, Lärarförbundet 08-718 81 02 eva.friberg@nacka.se Magnus Klang, Fackligt ombud LR 08-718 81 41 magnus.klang@nacka.se   Övrigt Läs mer: http://www.nackagymnasium.nacka.se
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat i matematik på Nacka gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat i matematik på Nacka gymnasium

Idrottslärare UBG
Upplands-Brogymnasiet (UBG) ligger i Kungsängen, 30 min från Stockholm C. Vi har ca 850 elever Skolan har yrkes- och studieförberedande program. Läs mer på vår hemsida: upplands-brogymnasiet.se På UBG arbetar vi alla tillsammans för att lyckas med att ge eleverna en bra utbildning. Vi värnar om trygghet, trivsel och ansvar som är nödvändiga förutsättningar för att kunna sätta lärandet i centrum. UBG omfattar nio nationella program, både yrkes- och studieförberedande och ett individuellt program. Arbetsuppgifter Som idrottslärare kommer du att undervisa i sju grupper i kursen Idrott och hälsa 1, årskurs ett och två. Inom ramen för individuellt val en kurs i Idrott och hälsa 2 samt en grupp i idrott och hälsa på individuella programmet (IM). I tjänsten ingår mentorskap för en klass på Fordons- och transportprogrammet inriktning transport. Vi arbetar i arbetslag/ämneslag och förutsätter givetvis att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat och är en god förebild för våra elever. Kvalifikationer Du skall ha ett stort intresse för ungdomar och utbildning, goda teoretiska och praktiska kunskaper och vara utbildad idrottslärare. Om du har en idrottslärarutbildning i kombination med ett annat ämne kan det vara en fördel. Arbetstid/varaktighet Tjänsten är en tillsvidareanställning på 90%. Tillträde 2013-08-09. Lön Individuell lönesättning tillämpas. Kontaktpersoner Biträdande rektor Per Israelsson, tel. 08 581 692 51 Idrottslärare Susanne Wahlgren, tel. 070 660 93 97   Fackliga representanter Per-Erik Eriksson för LR, tel. 073 576 91 38 Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etniskt mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta. Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 2013-07-25 Arbetsgivare Upplands-Bro kommun/Upplands-Brogymnasiet Skolvägen 24 196 21 KUNGSÄNGEN Kommuninformation på www.upplands-bro.se Upplands-Bro kommun, med tätorterna Kungsängen och Bro, ligger vid Mälaren drygt två mil nordväst om Stockholm, ca 30 minuters pendeltågsresa från Stockholms central. Kommunen har nu ca.23 000 invånare men expanderar både vad gäller invånare och företagsetableringar. Stora möjligheter till ett rikt friluftsliv finns i kommunen. När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare UBG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare UBG

C-chaufförer med servicekänsla sökes till UPS
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com UPS söker nu distributionschaufförer med bas på vårt nordiska huvudkontor i Järfälla, nordväst om Stockholm. Vi söker dig som brinner för att ge service och har erfarenhet av samt intresse av att fortsätta utvecklas inom logistikbranschen. För rätt person kan vi erbjuda ett spännande och utmanande arbete på ett internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter.  Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. Vi söker dig som har god lokalkännedom i storstockholmsområdet och gärna erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.  Kvalifikationer för tjänsten: • C-körkort med YKB är ett krav • Stresstålig och noggrann • Kunskaper i svenska och engelska • God samarbetsförmåga • Brinna för att ge service Upplysningar om tjänsten: Heltid måndag-fredag, 09:00-18:00 Tillsvidareanställning med provanställning sex månader. Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet. Start omgående. Anställningen börjar med 2 veckors utbildning. Lön: Chaufför 24 691 kr/månad + 3000kr/månad vid innehav av c-kort Vi rekryterar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan
Företag: UPS
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga C-chaufförer med servicekänsla sökes till UPS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-chaufförer med servicekänsla sökes till UPS

Lärare i grundskolans tidigare år, Granbackaskolan Solna
Granbackaskolan är belägen nära Västra Skogens T-banestation och har vackra grönområden ned mot Augustendahls 4H-gård, Huvudsta gård och Ulvsundasjön. Granbackaskolan är byggd i ett plan och har två skolgårdar med stora lekytor. På skolan går det ca 280 i åldershomogena klasser. Granbackaskolans målsättning är att skapa trygghet för barnen, lära eleverna att ta ansvar och känna respekt för sig själva och sin omgivning, samt att alla elever ska lämna skolan med gedigna baskunskaper. Till skolan hör ett specialteam där talpedagog, skolsköterska, specialpedagoger, skolpsykolog, kurator och lärare i svenska som andraspråk ingår. Fritidshemmen och skolan samverkar under hela dagen vilket gör att vi är flera vuxna kring barnen. Fritidshemmen på Granbackaskolan har som målsättning att varje barn, utifrån sina egna förutsättningar, ska ha alla möjligheter att fortsätta utvecklas till trygga och socialt rustade individer med stark självkänsla. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ha klassläraransvar för åk 4 KVALIFIKATIONER - Utbildad lärare mot de yngre åldrarna, gärna med inriktning matematik och/eller naturorienterande ämnen - Har kunskap och utbildning i läs- och skrivinlärning - Är väl förtrogen med styrdokumenten - Är målinriktad, initiativrik, strukturerad och positiv - Utgår från barnens behov och är lyhörd för dem - Har en väl utvecklad samarbetsförmåga och förmåga att se möjligheter i vardagens utmaningar. Erfarenhet önskvärd
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, Granbackaskolan Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, Granbackaskolan Solna

Två biståndshandläggare inom äldreomsorg
Vård- och omsorgskontoret söker två biståndshandläggare som bland annat kommer att arbeta med biståndsbedömningar enligt socialtjänstlagen främst av äldre personer. Som biståndshandläggare arbetar du med att utreda och fatta beslut enligt socialtjänstlagen. Du kommer du att ingå i avdelningen för äldreomsorg på vård- och omsorgskontoret, som organisatoriskt ligger under förvaltningschef. Inom avdelningen finns idag 10 biståndshandläggare inom SoL, tre vårdplanerare, en samordnare och en boendesamordnare. Avdelningen för äldreomsorg leds av en avdelningschef.   ***** Dina arbetsuppgifter ***** Som biståndshandläggare kommer du att ingå i ett team och bland annat arbeta med: * Utreda, fatta beslut och följa upp beslut enligt SoL * Utreda och fatta beslut om riksfärdtjänst * Formulera uppdrag utifrån besluten till utförarna och följa upp den samma. * Kontinuerlig kontakt med utförarna * Göra vårdtyngdsmätningar inför flytt till särskilt boende * Övriga handläggaruppgifter enligt lagar och föreskrifter * Delta aktivt i utvecklings- och förändringsarbete Som biståndshandläggare ska du kontinuerligt ta del av aktuella domar och delta aktivt på ärendedragningar.    ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig som är socionom med inriktning mot äldre och funktionshinder samt har god erfarenhet av arbete med äldre personer. Du ska ha mångårig erfarenhet av utredning, handläggning och dokumentation enligt Socialtjänstlagen. Du har förmågan att arbeta flexibelt och med mångskiftande uppgifter. Du är van att arbeta självständig och har en god samarbetsförmåga. Du ska vara stresstålig och kunna arbeta effektivt och strukturerat. Du är utåtriktad och har ett positivt synsätt och ett respektfullt bemötande. Du har en god organisatorisk förmåga och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Du ska ha stor vana att arbeta med datorn som arbetsredskap.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Denna rekrytering görs i samarbete med personalavdelningen. ***** Anställning ***** Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid. Vi vill att du börjar snarast eller efter överenskommelse. Intervjuer kommer att sker fortlöpande under ansökningstiden. ***** Kontaktpersoner ***** Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta chef för avdelning äldreomsorg Mona Zakeri tfn 08-57921562 eller samordnare Jonas Alvhammar tfn 08-57921153. Välkommen in med din ansökan.
Företag: Sollentuna Kommun Vård- & omsorgskontoret
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Två biståndshandläggare inom äldreomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två biståndshandläggare inom äldreomsorg

Lönechef
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek runt om i landet. Omsättningen är drygt 9 miljarder kronor. Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. För på Sveriges största apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!  Lönechef Apotek Hjärtats lönehantering har fram tills nu varit outsourcad till en extern part. Vi har nu beslutat oss för att starta en egen löneavdelning letar vi efter dig som vill leda vårt nya löneteam. Till Apotek Hjärtats supportkontor i Solna söker vi därför nu en Lönechef. Ansvar och arbetsuppgifter Som lönechef på Apotek Hjärtat kommer du att ansvara för att bygga upp och driva företagets löneavdelning. Tillsammans med dina kollegor på löneavdelningen kommer ni hantera löner och förmåner för samtliga Apotek Hjärtats 2500 medarbetare. Som Lönechef ansvarar för övergripande utvecklingsfrågor inom hela löneprocessen och en viktig uppgift för dig blir att utveckla och förbättra rutiner för att nå en effektiv och kvalitativ lönehantering. Du kommer även att initiera och leda sammarbeten med andra avdelningar, framförallt med ekonomiavdelningen och HR. Avdelningen kommer att bestå av dig, två lönespecialister samt en löneassistent för vilka du ansvarar. Det här söker vi hos dig Du har en eftergymnasial utbildning inom lön och/eller ekonomi. Du har tidigare arbetat som lönechef i minst 3 år och har gedigen erfarenhet av lön- och pensionshantering. Vi ser gärna att du har erfarenhet av HR-plus. För att lyckas i rollen bör du trivas med att arbeta i ett högt tempo i en platt organisation som är under uppbyggnad och förändring. Du drivs av att göra bra resultat och arbetar på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Som ledare är du engagerad och driven med starka kommunikativa egenskaper. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som växer och utvecklas. Detta medför många utmaningar för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken. Din närmaste chef är HR-Chefen och du är stationerad på Apotek Hjärtats supportkontor i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse. Rekryteringen görs löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag! Vid frågor vänligen kontakta HR-Chef Camilla Ås på telefon 070-627 05 93.   Är du på väg mot nya möjligheter?
Företag: Apotek Hjärtat
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lönechef jobb, Lönechef Solna, Lönechef Apotek Hjärtat
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lönechef

Lönespecialister
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek runt om i landet. Omsättningen är drygt 9 miljarder kronor. Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. För på Sveriges största apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!    Lönespecialister Apotek Hjärtats lönehantering har fram tills nu varit outsourcad till en extern part. Vi har nu beslutat oss för att starta en egen löneavdelning letar vi efter dig som vill bli en del av vårt nya team. Ansvar och arbetsuppgifter Till vår nya löneavdelning söker vi nu två lönespecialister, en lönespecialist med systemansvar och en med ansvar för pensionsadministration. Som lönespecialist på Apotek Hjärtat jobbar du brett med löne- och pensionsadministration. Tillsammans med dina kollegor på löneavdelningen kommer ni hantera löner och förmåner för samtliga 2500 medarbetare som är anställda i Apotek Hjärtats bolag. Initialt kommer ett stort fokus läggas på att bygga upp avdelningen, både gällande rutiner och arbetssätt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är löne- och reseräkningsadministration, hantering av ärenden gällande pension och anställningsförmåner samt beredning av rapporter och underlag till myndigheter och för internt bruk. Som lönespecialist på Hjärtat kommer att arbeta nära både ekonomiavdelningen och HR. Inom ditt specialistområde kommer du även fungera som stöd till övriga organisationen. Det här söker vi hos dig För tjänsten som lönespecialist har du en eftergymnasial utbildning inom lön och/eller ekonomi. Du har minst 3 års gedigen erfarenhet av hela lönprocessen. Erfarenhet av HR-plus är meriterande. För tjänsten som lönespecialist med systemansvar har du även en även en eftergymnasial utbildning inom IT/Systemvetenskap eller likvärdiga kunskaper förvärvade på annat sätt. För att lyckas i rollen bör du trivas med att arbeta i ett högt tempo i en platt organisation som är under uppbyggnad och förändring. Som person är du strukturerad och ordningsam. Du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter och har goda kommunikativa egenskaper.  Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som växer och utvecklas. Detta medför många utmaningar för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken. Din närmaste chef är Lönechefen och du är stationerad på Apotek Hjärtats supportkontor i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse. Rekryteringen görs löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag! Vid frågor vänligen kontakta HR-Chef Camilla Ås på telefon 070-627 05 93.    Vart är du på väg?
Företag: Apotek Hjärtat
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lönespecialister jobb, Lönespecialister Solna, Lönespecialister Apotek Hjärtat
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lönespecialister

Konsultuppdrag som koordinator till företag inom bilbranschen
Poolia Kontor Presentation Är du en självgående koordinator? Har du tidigare erfarenhet eller ett intresse för bilbranschen? Vill du arbeta i en internationell arbetsmiljö? Då kan du vara den vi söker. Vi söker för kunds räkning en självgående och utåtriktad koordinator, där du i rollen kommer du att arbeta i ett team om tre personer, med varierande arbetsuppgifter. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå fram till årsskiftet, med kontorstider 08:00 – 17:00. Vår kund är en av Europas ledande biltillverkare och ligger belägen i Kista. Arbetsuppgifter I rollen som koordinator kommer du att ha nära kontakt med återförsäljare i flera länder. Du kommer som koordinator att svara på inkommande frågor och även arbeta med administrativa uppgifter såsom bokningar och beställningar i olika system. Du har ansvar för att följa upp och informera återförsäljare om nyheter och lanseringar. Du följer upp leveranser av fordon och ser det som en möjlighet till merförsäljning för framtida lanseringar. Du ser även till att utbilda återförsäljare i händelse av nya system eller processer kopplade till distributionen. Utbildning/erfarenhet För rollen som koordinator är det önskvärt att du som söker har erfarenhet från bilbranschen alternativt från större bolag med stora flöden. Med ett brinnande intresse för bilbranschen så strävar du alltid efter att hålla dig uppdaterad och ligga steget före. Vi ser att du är självgående och kommunikativ. Det är viktigt att du vågar söka kontakt med nya människor och att du känner dig trygg och säker i rollen som koordinator. Vi tror att du är en pigg person med stark vilja till att nå dina uppsatta mål samtidigt som du är serviceinriktad och positiv. Du kommer att ha ständig kontakt med återförsäljare i flera länder varav goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska ett krav. Kunskap i nordiska språk är meriterande. Eftersom uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi fram emot din ansökan redan idag! Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Två år i rad har Poolia vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Företagsbeskrivning Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Kontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultuppdrag som koordinator till företag inom bilbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultuppdrag som koordinator till företag inom bilbranschen

Insplanet söker försäkringsförmedlare med start i mitten av augusti !
AddMan Bemanning AB grundades 2008. Sedan vår start har vi etablerat långsiktiga relationer med kunder och personal med fokus på bemanning och rekrytering. Som anställd hos AddMan tillhör du en bred och växande organisation där vi gemensamt uppnår dina mål i karriären! Vår vision är att verka som en förlängd arm till våra kunder vid rekrytering och bemanning där vi är flexibla och kostnadseffektiva utan att tumma på slutresultatet! Insplanet är Sveriges ledande förmedlare av försäkringar till konsumenter och driver en av Sveriges största jämförelsetjänster genom www.insplanet.com. Bolagets affärsidé är att erbjuda privatpersoner jämförelser, rådgivning och köp av produkter och tjänster inom privatekonomi. Insplanets aktie är noterad på NASDAQ OMX First North. För Insplanets räkning söker vi nu drivna personer som vill utvecklas till försäkringsrådgivare. Som anställd hos Insplanet har du mycket goda möjligheter att utvecklas till en toppsäljare och göra karriär hos ett etablerat och framgånsrikt bolag som sedan 1999 försett det svenska folket med prisvärda försäkings lösningar! Är du rätt person erbjuds du: * En försäkrings utbildning i toppklass * Garanti lön och mycket god provision * Stort kundflöde, vi kontaktar de som vill har vår hjälp. * Mix av fast och rörlig lön där goda resultat belönas! * Centralt belägen lokal på Östermalm. * En säljstimulerande miljö med drivna, ambitiösa medarbetare där tävlingar varvas med roliga events * Mycket goda utvecklings möjligheter! De flesta av nuvarande cheferna på bolaget har börjat som säljare! Vi söker dig som: * Är driven med hög energinivå! * Har viljan att vara bäst och ständigt utvecklas som affärsman/affärskvinna * Har ett brinnande intresse för att skapa och göra affärer * Gärna har arbetat med försäljning (meriterande men inte avgörande) * Tycker det är kul att kunna tjäna mycket pengar och samtidigt ha kul på jobbet! Stämmer DU in på ovanstående? Skicka oss då din ansökan där du bifogar ditt CV, foto samt presentation. Då tjänsterna skall tillsättas under Augusti sker intervjuer löpande! Eventuella frågor/funderingar kring tjänsten besvaras av Caisa Linde på 0729-696 821
Företag: Addman Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Insplanet söker försäkringsförmedlare med start i mitten av augusti ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Insplanet söker försäkringsförmedlare med start i mitten av augusti !


Sök lediga jobb Byggarbetsledare Värmdö

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se