Byggarbetsledare Värmdö jobb - lediga jobb

Byggarbetsledare Värmdö jobb Byggarbetsledare Värmdö jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Byggarbetsledare Värmdö. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Byggarbetsledare Värmdö. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Nanny Stockholm söker barnvakt till Vasastan- Stockholm

  2. Kökschef Restaurang Ljunggren- Stockholm

  3. Amesto Solutions söker en affärssystemkonsult- Stockholm

  4. Golvläggare- Norrtälje

  5. Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö- Värmdö

  6. Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö- Värmdö

  7. grundskollärare åk 2-3- Stockholm

  8. Lärare i fy, ke, tk högstadiet- Stockholm

  9. Mediasäljare- Stockholm

  10. Projektledare inom fastighetsautomation- Huddinge


Mer beskrivning

Nanny Stockholm söker barnvakt till Vasastan
Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag i Vasastan. Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 5-8 timmar per vecka och startar i augusti. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens tre barn som är 6 år och tvillingar på 2,5 år. Familjen behöver din hjälp 2-3 eftermiddagar per vecka ca kl 15.30/16.00-18.00/18.30. Uppdraget innefattar hämtning av barnen, passning, lek och även matlagning, undanplockning. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm. Ett jobb som barnvakt passar dig som: - Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00. - Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder. Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Företag: NANNY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny Stockholm söker barnvakt till Vasastan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny Stockholm söker barnvakt till Vasastan

Kökschef Restaurang Ljunggren
Vi på restaurang Ljunggren söker ny kökschef! Vi har öppet året runt och specialiserar oss på sushi och asian fusion. Sushikockarna leds av Ken Bogle och vi önskar att du leder varm- och kallköket. Vi önskar att du har flera års erfarenhet av yrket och att ditt arbete håller en mycket hög nivå. Meriterande om du haft tidigare chefspositioner inom kök. I rollen som kökschef ansvarar du för att minst tre gånger om året skriva nya kreativa menyer, att all mat som tillagas på restaurangen håller utlovad kvalitet och att rutiner och processer följs, såsom inventeringar, lagerbeställningar, egenkontroller osv. Du har god kännedom om råvaror och vet hur man får ut det bästa av dem. Tempot är högt och ditt personliga driv och engagemang är viktigt för att styra vårt kök framåt! Vi på Ljunggren är stolta över att alla hos oss jobbar i ett stort team, ödmjukhet avdelningarna emellan är a och o. Tillträde: snarast möjligt, senast 5 augusti 2013.
Företag: Rest.Ljunggren
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kökschef Restaurang Ljunggren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökschef Restaurang Ljunggren

Amesto Solutions söker en affärssystemkonsult
Amesto Solutions AB är en Visma Platinum Partner och en komplett leverantör av Visma Softwares ERP och CRM system, samt Amestos egenutvecklade system. Amesto finns representerat i samtliga nordiska länder och är Vismas största partner i Norden. Vi implementerar Vismas olika affärssystem, anpassat efter de specifika förutsättningarna hos våra kunder. Vi söker nu ytterligare en affärssystemkonsult, som med fördel har arbetat med något av Vismas affärssystem tidigare; Visma Global eller Visma business (möjlighet finns också till intern fortbildning). Vi kan erbjuda ett spännande arbete med professionella kollegor i en miljö genomsyrad av framåtanda och utveckling. Det kommer finnas goda möjligheter för dig att utvecklas vidare inom organisationen, såväl med hjälp av externa utbildningar som med ett omfattande nätverk! Tjänstens utformning: Din huvuduppgift kommer att vara att specificering, anpassning och implementering av system till kund, samt att genomföra workshops och utbildningar. På längre sikt kommer du att delta i utvecklingen av kundernas verksamhet med utgångspunkt i våra affärssystemslösningar.Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och placering är i Stockholm. Din profil: *Du har en bakgrund inom ekonomi eller logistik och har tidigare erfarenhet av något affärssystem *Du har ett konsultmässigt såväl som affärsmässigt arbetssätt och är duktig på att skapa kontakt och utveckla kundrelationer *Du är positiv, driftig och utvecklingsbenägen *Du är lösningsorienterad och lyhörd för kundens behov och önskemål *Du kan arbeta självständigt Känner du igen dig i ovanstående kan du vara den vi söker - Amesto Solutions erbjuder dig en unik möjlighet och vi hoppas du tar chansen! Läs mer om oss på www.amesto.se Din ansökan: Vi hanterar ansökningar och intervjuer löpande. Du ansöker direkt till peter.karlsson@roirecruit.se . Har du frågor angående tjänsten eller processen, är du välkommen att kontakta Peter Karlsson 0707-956090.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Amesto Solutions söker en affärssystemkonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Amesto Solutions söker en affärssystemkonsult

Golvläggare
Vi söker en mattläggare med minst 3 års erfarenhet. För tjänsten krävs att du är självständig och har social kompetens. Dina arbetsuppgifter består av mattläggning i våtrum, linolium och trägolv.
Företag: ANDERS GOLV AKTIEBOLAG
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Golvläggare jobb, Golvläggare Norrtälje, Golvläggare ANDERS GOLV AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Golvläggare

Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö
Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag på Värmdö. Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 3 timmar per vecka och startar i augusti. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens två barn som är 4 och 1,5 år. Familjen behöver din hjälp 1 eftermiddag per vecka ca kl 15.30-18.30. Uppdraget innefattar hämtning av barnen, passning, lek och även matlagning, undanplockning. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm. Ett jobb som barnvakt passar dig som: - Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00. - Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder. Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Företag: NANNY SWEDEN AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö

Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö
Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag på Värmdö. Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 3-4 timmar per vecka och startar i augusti/september. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens barn som är 6 år. Familjen behöver din hjälp 1 eftermiddag per vecka (helst tisdagar) ca kl 16.00-19.00/20.00. Uppdraget innefattar hämtning av barnet, passning, lek och även matlagning, undanplockning. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm. Ett jobb som barnvakt passar dig som: - Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00. - Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder. Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Företag: NANNY SWEDEN AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö

grundskollärare åk 2-3
Vasa byskola den lilla skolan med det stora hjärtat söker nu en ny medarbetare. Vasa byskola startade sin verksamhet ht-11 och har till ht-13 förskoleklass till åk 3. Skolan växer varje år med nya förskoleklasselever och kommer fullt utbyggd vara en f-6 skola. I samma byggnad finns även Vasa förskola som startade sin verksamhet under vt-13. Skolan ligger mitt i stan men med den lummiga grönskan utanför. Observatorielunden finns precis utanför för fönstren och Vasaparken ett par kvarter bort. Vi eftersträvar ett individ anpassat arbetssätt. Vi har valt att fokusera på hållbar utveckling och ett naturvetenskapligt arbetssätt. Grundskollärare examen är ett krav för dig som söker. Utöver lärarexamen vill vi att du ska kunna bidra med aktiviteter på fritids ca 2 eftermiddagar i veckan. I Vasa byskola känner alla vuxna ett stort ansvar för alla barn. Samarbetsförmåga och ansvarskänsla värderas högt bland vår personal. Vi söker därför en person som är van att ta egna initiativ och fatta beslut tillsammans med övriga i personalgruppen. Vi söker nu en grundskollärare för ett vikariat på 1 år till årskurs 2-3. Eftersom skolan växer varje år finns det möjlighet till fortsatt tjänst. Du som söker tjänsten ska ha: behörighet att under visa mot åk1-3 behörighet i ma och sv, no arbetat minst ett par år Önskemål: behörighet i slöjd eller musik Låter det som något för dig? Tveka inte utan skicka in din ansökan. Vi kommer att hålla fortlöpande intervjuer.
Företag: VASA BYSKOLA
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga grundskollärare åk 2-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: grundskollärare åk 2-3

Lärare i fy, ke, tk högstadiet
Lärare i fy, ke, tk, Franska skolan, Stockholm En plats. Franska skolan är en svensk friskola som följer svensk läroplan. Undervisningen sker på svenska och eleverna läser franska från förskoleklass. Kunskaper i franska språket är inget krav, dock meriterande. Verksamheten omfattar 950 elever från grundskolans förberedande klass till gymnasiet, samt 120 anställda. Skolan ligger i centrala Stockholm vid S:t Johannes kyrka. Information om ledig tjänst: Vi söker en behörig lärare i fy, ke, tk, högstadiet Arbetstid/varaktighet : Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, heltid. Tillträde: 7 augusti 2013 Lön: Fast lön Kollektivavtal finns. Ansökan: Sista ansökningsdag 20130804. Sökande kallas till intervjuer i början av augusti. Ansökan märkt "Tjänst MaF". Då vi byter datorer och datasystem så ska ansökan skickas med brev till: Franska Skolan Att: Margareta Forsberg Box 1344 111 83 Stockholm
Företag: Franska skolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fy, ke, tk högstadiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fy, ke, tk högstadiet

Mediasäljare
Tjänstebeskrivning: Tjänsten är på heltid och innehåller till största del bearbetning via telefon. Ansvaret är text- och eftertextförsäljning i magasin. Du jobbar med några av branschens största magasin inom sin nisch och ansvarar för en aktiv kundlåda där mångåriga affärsrelationer skall vårdas - och nya tas genom sedvanlig prospektbearbetning. Du har ett högt driv och hög energi, bra attityd, är kompetent till ditt sätt och har ett professionellt uppträdande. Du trivs med att jobba mot deadlines och är en tävlingsmänniska som älskar att göra affärer. Vidare tror vi att du har viss erfarenhet från medieförsäljning och är bra på att skapa långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder. Vi erbjuder fast lön, individuell provision och gruppbonus då vi både jobbar mot egna budgetmål som gemensamma gruppmål. Förtjänstmöjligheterna är goda vid bra försäljningsresultat. Vårt mål är att du skall vara/bli en högpresterande och framgångsrik säljare. Vi jobbar med några av marknadens starkaste varumärken inom magasin och kvällspress och du skulle komma till ett gäng som jobbar hårt för att nå våra högt uppsatta mål. ...men vi glömmer inte bort att ha roligt under resans gång. Vi sitter centralt i Stockholms innerstad
Företag: STOCKHOLM ADSALES GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare jobb, Mediasäljare Stockholm, Mediasäljare STOCKHOLM ADSALES GROUP AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare

Projektledare inom fastighetsautomation
Ref nr: 140548 Placering: Huddinge Organisation: Infrastructure & Cities Sector Hos Siemens 370 000 medarbetare i 190 länder finns kunskapen och kompetensen att utveckla innovativa produkter, lösningar och tjänster inom områdena infrastruktur, industri, energi, hälso- och sjukvård. Med världens största miljöportfölj bidrar vi dessutom till en hållbar framtid. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och vi firar i år 120-årsjubileum. Vi är nästan 5 000 medarbetare på ett 40-tal orter och söker ständigt efter nyfikna och öppna kollegor. Kanske precis som du? Till Infrastructure & Cities Sector, Building Technologies, med placering i Huddinge söker vi en projektledare inom fastighetsautomation. Vilka är mina arbetsuppgifter? - Som projektledare kommer du att leda kundprojekt inom fastighetsautomation och energieffektivisering inom area Stockholm. Du kommer att tillsammans med ditt projektteam driva projektet i alla faser från uppstart till överlämning av färdigt projekt till våra kunder och serviceavdelningen inom Siemens. - Du har även ett nära samarbete med säljare redan under försäljningsfasen av våra lösningar. - Du har ekonomiskt ansvar för projekten och är kontaktperson mot kunder, leverantörer, medlemmar i projektteamet samt övriga kontaktytor i vår organisation. - Som projektledare deltar du på bygg-, leverantörs-, kontraktsparts- och kvalitetsmöten. - Du ansvarar för samordning, resursplanering och styrning av samtliga aktiviteter i projektet så att det blir utfört på bästa sätt inom fastställd kontrakts-, kostnads- och tidsram. - Du driver projekt enligt Siemens globala projektprocess PM@Siemens, säkerställer leveranser, upprättar och följer projekten i våra planeringsverktyg samt kontinuerligt rapporterar utvecklingen av projekten. Vad krävs av mig? - För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har minst fem års erfarenhet som projektledare inom teknikområdet fastighetsautomation, energieffektivisering, styr- och reglerteknik eller annat närliggande tekniskt område. Flerårig erfarenhet som projektledare för närliggande tekniska projekt kan ses som likvärdigt meriterade. - Du har vana av förhandling och trivs med att diskutera såväl affärsmässiga som tekniska lösningar. Även erfarenhet av ekonomi i form av projektbudget, kalkyler, tid- och resursplanering är meriterande för tjänsten. Erfarenhet och kunskap inom entreprenadjuridik ses som meriterade. - Vi värdesätter dina goda ledaregenskaper och din förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos dina projektmedlemmar. - Du har stora möjligheter att själv driva och planera ditt arbete vilket gör att vi ställer krav på att du är självgående, strukturerad samt har kapacitet, och trivs med, att hantera många olika parallella uppgifter och projekt i olika faser. - Du kommunicerar med enkelhet i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är van att arbeta med datorer som hjälpmedel och kan hantera system för projektgenomförande och ekonomisk uppföljning. - Tjänsten innebär resor till våra projekt och kunder i regionen varför körkort är ett krav i tjänsten. För mer info se: www.siemens.se/bt Du är välkommen med din ansökan via siemens.se/ledigajobb senast den 11 augusti 2013.
Företag: Siemens AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare inom fastighetsautomation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare inom fastighetsautomation


Sök lediga jobb Byggarbetsledare Värmdö

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se