Byggmax Kundtjänst Staffanstorp jobb - lediga jobb

Byggmax Kundtjänst Staffanstorp jobb Byggmax Kundtjänst Staffanstorp jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Byggmax Kundtjänst Staffanstorp. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Byggmax Kundtjänst Staffanstorp. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Byggmax Kundtjänst Staffanstorp- Staffanstorp

  2. Byggmax Kundtjänst Staffanstorp- Staffanstorp


Mer beskrivning

Byggmax Kundtjänst Staffanstorp
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser i 68 butiker i Sverige. 25 i Norge och 12 i Finland. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande IT-effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Byggmax söker Kundtjänstmedarbetare I Staffanstorp Till vår kundtjänst i Staffanstorp söker vi nu kundtjänstmedarbetare på heltid. I din roll som Kundtjänstmedarbetare kommer du främst att ta emot inkommande samtal, besvara kundernas frågor, svara på mail, handha reklamationer och ge god service till alla våra 68 butiker i Sverige och 25 butiker i Norge. Din profil Vi tror att du är en person med god kommunikativ förmåga som känner sig säker i sin sociala roll. Du har en naturlig förmåga att entusiasmera och övertyga andra. Charm, personlig utstrålning och ett förhållningssätt som får andra att känna sig tillfreds är kvaliteter du har. Förmågan att samarbeta i en liten grupp. Dina kunskaper Sannolikt har du erfarenhet från byggmaterials- och/eller detaljhandelsförsäljning. Datorvana. Norsk talande är meriterande. Ansökan Sista ansökningsdag är 20/9. Urval sker fortlöpande.
Företag: BYGGmax Staffanstorp
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Byggmax Kundtjänst Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggmax Kundtjänst Staffanstorp

Byggmax Kundtjänst Staffanstorp
BYGGmax Staffanstorp Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser i 72 butiker i Sverige, 25 i Norge och 13 i Finland. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande IT-effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Byggmax söker Kundtjänstmedarbetare I Staffanstorp Till vår kundtjänst i Staffanstorp söker vi nu kundtjänstmedarbetare på vikariat heltid från den 19 Januari till 19 Juli med chans till förlängning. Söker du ett socialt och givande arbete? Då har vi jobbet för dig! Vi söker just nu en ny duktig kundtjänstmedarbetare till vår kundtjänst som är belägen i utkanten av Staffanstorp. Arbetet består i att på ett trevligt sätt ta emot samtal via telefon och mail samt vägleda kunder för att på bästa sätt hjälpa dem med sina olika frågor och problem. Vanliga frågor kan vara produktrelaterade, orderfrågor, adressändring och ta emot order. Du hjälper oss att leverera service i världsklass och i utbyte ger vi dig ett spännande och roligt arbete. Personliga egenskaper Vi söker dig som: - Har en bra känsla för service - Har en mycket god social kompetens - Har god förmåga att arbeta både självständigt samt i grupp - Är en engagerad och ansvarstagande person - Erfarenhet från byggmaterials- och/eller detaljhandelsförsäljning Det är inget krav att du ska ha jobbat med kundtjänst tidigare, men det är meriterande att ha någon typ av erfarenhet från arbete via telefon eller service. Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge bra service. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Företag: BYGGmax Staffanstorp
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Byggmax Kundtjänst Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggmax Kundtjänst Staffanstorp


Sök lediga jobb Byggmax Kundtjänst Staffanstorp

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se