CEREB AB jobb - lediga jobb

CEREB AB jobb CEREB AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: CEREB AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: CEREB AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Psykologer med KBT-inriktning- Stockholm

 2. Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning- Stockholm

 3. Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning- Ospecificerad arbetsort

 4. Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning- Stockholm

 5. Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning- Jönköping

 6. Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning- Kristianstad

 7. Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning- Karlstad

 8. Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning- Sundsvall

 9. Ekonomichef- Stockholm

 10. Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar- Stockholm

 11. Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar- Västerås

 12. Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar- Sundsvall

 13. Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar- Härnösand

 14. Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar- Sollefteå

 15. Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar- Örnsköldsvik

 16. Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar- Göteborg

 17. Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar- Stockholm

 18. Sjuksköterska- Stockholm

 19. Kontorsreceptionist- Stockholm

 20. Leg.psykolog- Stockholm

 21. Sjuksköterska- Stockholm

 22. Arbetsterapeut- Stockholm

 23. Kontorsreceptionist- Stockholm

 24. Gruppledare med ansvar för schemaläggning- Stockholm

 25. Psykolog med ledningsansvar- Stockholm

 26. USK / Administration- Stockholm

 27. Redovisningsekonom- Stockholm

 28. Undersköterska / Administratör- Stockholm

 29. Senior psykolog med flera års erfarenhet av NPU- Stockholm

 30. Vårdadministratör- Stockholm

 31. Leg psykolog med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar- Stockholm


Mer beskrivning

Psykologer med KBT-inriktning
Cereb är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har mottagningar i Stockholm och Göteborg samt bedriver verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. På Cereb arbetar legitimerade psykologer och legitimerade läkare med specialistutbildning. Cerebs besökare skall i varje led kunna vara säkra på att få rätt typ av insatser samt ett professionellt bemötande som innefattar respekt, engagemang och delaktighet. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi bland annat KBT och läkemedelsbehandling. Cereb har avtal med flera försäkringsbolag, omsorgsföretag och landsting för behandling, utredning och handledning. Nu söker vi legitimerade psykologer med KBT-inriktning, både för fasta anställningar och för konsultuppdrag. Att vara behörig till tjänsterna innebär att du har flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt, evidensbaserat behandlingsarbete. I ditt kliniska arbete är du van vid att metodiskt sträva efter bästa möjliga vetenskapliga grund för psykologisk vård och du ser det som en självklarhet att fortlöpande utvärdera effekten av behandlingsinterventioner. Du bör trivas med att arbeta mycket effektivt, strukturerat och självständigt men även fungera väl i grupper och professionella samarbeten. Vi vill att arbetsklimatet på Cereb skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens, forskningsintresse och en varaktig målsättning att leverera vård av högsta kvalitet till varje enskild patient. Erfarenhet av neuropsykiatriskt utrednings- och behandlingsarbete är meriterande. Välkommen med din ansökan, märkt "Psykolog, behandling", ansokan@cereb.se. Tjänsterna avser heltids- eller deltidsarbete med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande, på Cerebs huvudkontor i Stockholm. För mer information om tjänsterna kontakta VD Martin Hammarström, martin.hammarstrom@cereb.se (telefon 08-505 314 87).
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Psykologer med KBT-inriktning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykologer med KBT-inriktning

Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning
CEREB är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har vår bas i Stockholm men vi bedriver även verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. Vi är en verksamhet där kompetens, utbildning, utveckling och forskning värderas högt. För CEREB är det av yttersta vikt och självklarhet att alltid leverera evidensbaserad vård av högsta kvalitet. Varje besökare skall i varje led bemötas med respekt, engagemang och delaktighet. Här samverkar vi kring patienter med komplexa vårdbehov, CEREB´s neuropsykiatriska utredningsmodell bygger på ett tätt samarbete i team av psykolog och läkare. Hos oss arbetar leg.psykologer och leg.läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi bland annat KBT och läkemedelsbehandling. CEREB har avtal med flera försäkringsbolag, omsorgsföretag och landsting för utredning, behandling, och handledning. Årligen arrangerar vi ADHD-veckan, en konferens med världens ledande forskare för den professionella, skandinaviska publiken. Till vår mottagning i Stockholm söker vi nu legitimerade psykologer med KBT-inriktning, både för fast anställning och för konsultuppdrag. Att vara behörig till tjänsterna innebär att du har flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt, evidensbaserat utrednings- och behandlingsarbete. I ditt kliniska arbete är du van vid att metodiskt sträva efter bästa möjliga vetenskapliga grund för psykologisk vård och du ser det som en självklarhet att fortlöpande utvärdera effekten av behandlingsinterventioner. Du bör trivas med att arbeta mycket effektivt, strukturerat och självständigt men även fungera väl i grupper och professionella samarbeten. Vi vill att arbetsklimatet på CEREB skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens och en varaktig målsättning att leverera vård av högsta kvalitet till varje enskild patient. Välkommen med din ansökan, märkt "Psykolog CEREB -2014" till ansokan@cereb.se. Tjänsterna avser heltids- eller deltidsarbete med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande på CEREB´s kontor i Stockholm. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Åsa Lihammar, Mottagningschef, på 070-0022058.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning

Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning
Cereb är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har vår bas i Stockholm men vi bedriver även verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. Vi är en verksamhet där kompetens, utbildning, utveckling och forskning värderas högt. För Cereb är det av yttersta vikt och självklarhet att alltid leverera evidensbaserad vård av högsta kvalitet. Varje besökare skall i varje led bemötas med respekt, engagemang och delaktighet. Hos oss arbetar leg.psykologer och leg.läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi bland annat KBT och läkemedelsbehandling. Till våra verksamheter runt om i landet söker vi nu legitimerade psykologer med KBT-inriktning, för fast anställning. Att vara behörig till tjänsterna innebär att du har flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt, evidensbaserat utrednings- och behandlingsarbete. I ditt kliniska arbete är du van vid att metodiskt sträva efter bästa möjliga vetenskapliga grund för psykologisk vård och du ser det som en självklarhet att fortlöpande utvärdera effekten av behandlingsinterventioner. Vi söker psykologer till främst följande orter/län: Stockholm, Karlstad, Jönköping, Växjö, Kristianstad och Västernorrland. Du bör trivas med att arbeta mycket effektivt, strukturerat och självständigt men även fungera väl i grupper och professionella samarbeten. Vi vill att arbetsklimatet på Cereb skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens och en varaktig målsättning att leverera vård av högsta kvalitet till varje enskild patient. Välkommen med din ansökan, märkt "Psykolog Cereb -2015" till ansokan@cereb.se. Tjänsterna avser heltids- eller deltidsarbete med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande på Cerebs kontor i Stockholm. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Åsa Lihammar, Mottagningschef, på 070-002 20 58.
Företag: CEREB AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 01-19
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning

Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning
Cereb är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har vår bas i Stockholm men vi bedriver även verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. Vi är en verksamhet där kompetens, utbildning, utveckling och forskning värderas högt. För Cereb är det av yttersta vikt och självklarhet att alltid leverera evidensbaserad vård av högsta kvalitet. Varje besökare skall i varje led bemötas med respekt, engagemang och delaktighet. Hos oss arbetar leg.psykologer och leg.läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi bland annat KBT och läkemedelsbehandling. Till våra verksamheter runt om i landet söker vi nu legitimerade psykologer med KBT-inriktning, för fast anställning. Att vara behörig till tjänsterna innebär att du har flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt, evidensbaserat utrednings- och behandlingsarbete. I ditt kliniska arbete är du van vid att metodiskt sträva efter bästa möjliga vetenskapliga grund för psykologisk vård och du ser det som en självklarhet att fortlöpande utvärdera effekten av behandlingsinterventioner. Vi söker psykologer till främst följande orter/län: Stockholm, Karlstad, Jönköping, Växjö, Kristianstad och Västernorrland. Du bör trivas med att arbeta mycket effektivt, strukturerat och självständigt men även fungera väl i grupper och professionella samarbeten. Vi vill att arbetsklimatet på Cereb skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens och en varaktig målsättning att leverera vård av högsta kvalitet till varje enskild patient. Välkommen med din ansökan, märkt "Psykolog Cereb -2015" till info@cereb.se. Tjänsterna avser heltids- eller deltidsarbete med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande på Cerebs kontor i Stockholm. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Åsa Lihammar, Mottagningschef, på 070-002 20 58.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning

Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning
Cereb är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har vår bas i Stockholm men vi bedriver även verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. Vi är en verksamhet där kompetens, utbildning, utveckling och forskning värderas högt. För Cereb är det av yttersta vikt och självklarhet att alltid leverera evidensbaserad vård av högsta kvalitet. Varje besökare skall i varje led bemötas med respekt, engagemang och delaktighet. Hos oss arbetar leg.psykologer och leg.läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi bland annat KBT och läkemedelsbehandling. Till våra verksamheter runt om i landet söker vi nu legitimerade psykologer med KBT-inriktning, för fast anställning. Att vara behörig till tjänsterna innebär att du har flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt, evidensbaserat utrednings- och behandlingsarbete. I ditt kliniska arbete är du van vid att metodiskt sträva efter bästa möjliga vetenskapliga grund för psykologisk vård och du ser det som en självklarhet att fortlöpande utvärdera effekten av behandlingsinterventioner. Vi söker psykologer till främst följande orter/län: Stockholm, Karlstad, Jönköping, Växjö, Kristianstad och Västernorrland. Du bör trivas med att arbeta mycket effektivt, strukturerat och självständigt men även fungera väl i grupper och professionella samarbeten. Vi vill att arbetsklimatet på Cereb skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens och en varaktig målsättning att leverera vård av högsta kvalitet till varje enskild patient. Välkommen med din ansökan, märkt "Psykolog Cereb -2015" till info@cereb.se. Tjänsterna avser heltids- eller deltidsarbete med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande på Cerebs kontor i Stockholm. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Åsa Lihammar, Mottagningschef, på 070-002 20 58.
Företag: CEREB AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning

Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning
Cereb är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har vår bas i Stockholm men vi bedriver även verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. Vi är en verksamhet där kompetens, utbildning, utveckling och forskning värderas högt. För Cereb är det av yttersta vikt och självklarhet att alltid leverera evidensbaserad vård av högsta kvalitet. Varje besökare skall i varje led bemötas med respekt, engagemang och delaktighet. Hos oss arbetar leg.psykologer och leg.läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi bland annat KBT och läkemedelsbehandling. Till våra verksamheter runt om i landet söker vi nu legitimerade psykologer med KBT-inriktning, för fast anställning. Att vara behörig till tjänsterna innebär att du har flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt, evidensbaserat utrednings- och behandlingsarbete. I ditt kliniska arbete är du van vid att metodiskt sträva efter bästa möjliga vetenskapliga grund för psykologisk vård och du ser det som en självklarhet att fortlöpande utvärdera effekten av behandlingsinterventioner. Vi söker psykologer till främst följande orter/län: Stockholm, Karlstad, Jönköping, Växjö, Kristianstad och Västernorrland. Du bör trivas med att arbeta mycket effektivt, strukturerat och självständigt men även fungera väl i grupper och professionella samarbeten. Vi vill att arbetsklimatet på Cereb skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens och en varaktig målsättning att leverera vård av högsta kvalitet till varje enskild patient. Välkommen med din ansökan, märkt "Psykolog Cereb -2015" till info@cereb.se. Tjänsterna avser heltids- eller deltidsarbete med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande på Cerebs kontor i Stockholm. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Åsa Lihammar, Mottagningschef, på 070-002 20 58.
Företag: CEREB AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning

Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning
Cereb är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har vår bas i Stockholm men vi bedriver även verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. Vi är en verksamhet där kompetens, utbildning, utveckling och forskning värderas högt. För Cereb är det av yttersta vikt och självklarhet att alltid leverera evidensbaserad vård av högsta kvalitet. Varje besökare skall i varje led bemötas med respekt, engagemang och delaktighet. Hos oss arbetar leg.psykologer och leg.läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi bland annat KBT och läkemedelsbehandling. Till våra verksamheter runt om i landet söker vi nu legitimerade psykologer med KBT-inriktning, för fast anställning. Att vara behörig till tjänsterna innebär att du har flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt, evidensbaserat utrednings- och behandlingsarbete. I ditt kliniska arbete är du van vid att metodiskt sträva efter bästa möjliga vetenskapliga grund för psykologisk vård och du ser det som en självklarhet att fortlöpande utvärdera effekten av behandlingsinterventioner. Vi söker psykologer till främst följande orter/län: Stockholm, Karlstad, Jönköping, Växjö, Kristianstad och Västernorrland. Du bör trivas med att arbeta mycket effektivt, strukturerat och självständigt men även fungera väl i grupper och professionella samarbeten. Vi vill att arbetsklimatet på Cereb skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens och en varaktig målsättning att leverera vård av högsta kvalitet till varje enskild patient. Välkommen med din ansökan, märkt "Psykolog Cereb -2015" till info@cereb.se. Tjänsterna avser heltids- eller deltidsarbete med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande på Cerebs kontor i Stockholm. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Åsa Lihammar, Mottagningschef, på 070-002 20 58.
Företag: CEREB AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning

Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning
Cereb är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har vår bas i Stockholm men vi bedriver även verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. Vi är en verksamhet där kompetens, utbildning, utveckling och forskning värderas högt. För Cereb är det av yttersta vikt och självklarhet att alltid leverera evidensbaserad vård av högsta kvalitet. Varje besökare skall i varje led bemötas med respekt, engagemang och delaktighet. Hos oss arbetar leg.psykologer och leg.läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi bland annat KBT och läkemedelsbehandling. Till våra verksamheter runt om i landet söker vi nu legitimerade psykologer med KBT-inriktning, för fast anställning. Att vara behörig till tjänsterna innebär att du har flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt, evidensbaserat utrednings- och behandlingsarbete. I ditt kliniska arbete är du van vid att metodiskt sträva efter bästa möjliga vetenskapliga grund för psykologisk vård och du ser det som en självklarhet att fortlöpande utvärdera effekten av behandlingsinterventioner. Vi söker psykologer till främst följande orter/län: Stockholm, Karlstad, Jönköping, Växjö, Kristianstad och Västernorrland (flera kommuner i Västernorrland). Du bör trivas med att arbeta mycket effektivt, strukturerat och självständigt men även fungera väl i grupper och professionella samarbeten. Vi vill att arbetsklimatet på Cereb skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens och en varaktig målsättning att leverera vård av högsta kvalitet till varje enskild patient. Välkommen med din ansökan, märkt "Psykolog Cereb -2015" till info@cereb.se. Tjänsterna avser heltids- eller deltidsarbete med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande på Cerebs kontor i Stockholm. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Åsa Lihammar, Mottagningschef, på 070-002 20 58.
Företag: CEREB AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Psykologer med erfarenhet inom NP utredning

Ekonomichef
EKONOMICHEF (DELTID) CEREB Tjänsten som Ekonomichef kräver erfarenhet inom bokföring och löpande administration. CEREB är ett växande företag och vi ställer krav på struktur och ordning samt att du är öppen för att rollen kan komma att utvecklas till heltid. Vi förutsätter att du har god datorvana, att känner dig hemma i Excel och att du har arbetat med Visma. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära: Redovisning Fakturering Löneutbetalningar Månads- och årsbokslut samt nyckeltal Skatt- och momsdeklarationer Färdigställa budget, prognoser och analyser Hjälpa till med sakkunskap i olika situationer Samarbete med revisorer gällande redovisning och skattefrågor Kontakt med kunder och leverantörer i ekonomiska frågor Som person är du Ansvarsfull, noggrann, professionell och van att arbeta mot deadlines. Du gillar problemlösning, har ett gott humör och en vilja att växa med arbetet och företaget. Profil Formella egenskaper: Examen från KY eller högskoleutbildning inom ekonomi God erfarenhet av redovisningsbranschen Goda kunskaper inom redovisning Du uttrycker dig väl i tal och skrift Personliga egenskaper: Rätt person för jobbet gillar problemlösning, har ett gott humör och en vilja att växa med arbetet och företaget. Du är kommunikativ, engagerad och har lätt för att skapa goda relationer. Vidare är du en person som trivs med att utveckla och skapa din roll som ekonomiansvarig. Vi söker dig som ser den här anställningen långsiktigt och vill växa tillsammans med bolaget. Om CEREB CEREBs vision är att vara Sveriges ledande specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi levererar forskningsbaserade tjänster till människor och företag i behov av psykiatrisk eller psykologisk specialistkompetens. Alltsedan företaget bildades 2007 har drivkraften varit att stå för en specialistkompetent, modern, välkomnande, engagerad psykiatri med hög tillgänglighet och besökarnas bästa i fokus. Vår ambition är att växa inom flera verksamhetsområden och söker dig som vill vara med på denna resa. Övrig information Tjänsten är förlagd till CEREBs mottagning i Stockholm. Start: Snarast möjligt Lön: Enligt överenskommelse För att skicka in din ansökan eller om du vill ha mer information, kontakta Martin Hammarström, VD för CEREB (tel 08-505 314 87 eller mail martin.hammarstrom@cereb.se). Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Stockholm, Ekonomichef CEREB AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar
Cereb AB söker Leg Psykolog, med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar på barn- och vuxna, till vår mottagning i Stockholm samt till vår konsultverksamhet. Cereb är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har vår bas i Stockholm men vi bedriver även verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. Vi är en verksamhet där kompetens, utbildning, utveckling och forskning värderas högt. För Cereb är det av yttersta vikt och självklarhet att alltid leverera evidensbaserad vård av högsta kvalitet. Varje besökare skall i varje led bemötas med respekt, engagemang och delaktighet. Hos oss arbetar leg.psykologer och leg.läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi bland annat KBT och läkemedelsbehandling. Till våra verksamheter runt om i landet söker vi också legitimerade psykologer med KBT-inriktning, för konsultuppdrag. Att vara behörig till tjänsterna innebär att du har flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt, evidensbaserat utrednings- och behandlingsarbete. Erfarenhet från både barn och vuxen utredningar är meriterande I ditt kliniska arbete är du van vid att metodiskt sträva efter bästa möjliga vetenskapliga grund för psykologisk vård och du ser det som en självklarhet att fortlöpande utvärdera effekten av behandlingsinterventioner. Vi söker psykologer till främst följande orter/län: Stockholm, Karlstad, Örebro,Uppsala Du bör trivas med att arbeta mycket effektivt, strukturerat och självständigt men även fungera väl i grupper och professionella samarbeten. Vi vill att arbetsklimatet på Cereb skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens och en varaktig målsättning att leverera vård av högsta kvalitet till varje enskild patient. Välkommen med din ansökan, märkt "Psykolog Cereb -2015" till ansokan@cereb.se. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande på Cerebs kontor i Stockholm. Tillträde sker enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Åsa Lihammar, Mottagningschef, på 070-002 20 58.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar

Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar
Cereb AB söker Leg Psykolog,med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar, till ett konsultuppdrag vid Barn- och ungdomspsykiatrin Västmanland Cereb är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har vår bas i Stockholm men vi bedriver även verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. Vi är en verksamhet där kompetens, utbildning, utveckling och forskning värderas högt. För Cereb är det av yttersta vikt och självklarhet att alltid leverera evidensbaserad vård av högsta kvalitet. Varje besökare skall i varje led bemötas med respekt, engagemang och delaktighet. Hos oss arbetar leg.psykologer och leg.läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi bland annat KBT och läkemedelsbehandling. Till våra verksamheter runt om i landet söker vi också legitimerade psykologer med KBT-inriktning, för konsultuppdrag. Att vara behörig till tjänsterna innebär att du har flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt, evidensbaserat utrednings- och behandlingsarbete. Erfarenhet från både barn och vuxen utredningar är meriterande I ditt kliniska arbete är du van vid att metodiskt sträva efter bästa möjliga vetenskapliga grund för psykologisk vård och du ser det som en självklarhet att fortlöpande utvärdera effekten av behandlingsinterventioner. Vi söker psykologer till främst följande orter/län: Västerås, Sala, Fagersta, Köping Du bör trivas med att arbeta mycket effektivt, strukturerat och självständigt men även fungera väl i grupper och professionella samarbeten. Vi vill att arbetsklimatet på Cereb skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens och en varaktig målsättning att leverera vård av högsta kvalitet till varje enskild patient. Välkommen med din ansökan, märkt "Psykolog Cereb -2015" asa.lihammar@cereb.se. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande på Cerebs kontor i Stockholm. Tillträde sker enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Åsa Lihammar, mottagningschef, på 070-002 20 58.
Företag: CEREB AB
Ort: Västerås
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar

Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar
Cereb AB söker Leg Psykolog, med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar på barn- och vuxna, till vår konsultverksamhet för uppdrag inom Landstinget Västernorrland Cereb är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har vår bas i Stockholm men vi bedriver även verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. Vi är en verksamhet där kompetens, utbildning, utveckling och forskning värderas högt. För Cereb är det av yttersta vikt och självklarhet att alltid leverera evidensbaserad vård av högsta kvalitet. Varje besökare skall i varje led bemötas med respekt, engagemang och delaktighet. Hos oss arbetar leg.psykologer och leg.läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi bland annat KBT och läkemedelsbehandling. Till våra verksamheter runt om i landet söker vi också legitimerade psykologer med KBT-inriktning, för konsultuppdrag. Att vara behörig till tjänsterna innebär att du har flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt, evidensbaserat utrednings- och behandlingsarbete. Erfarenhet från både barn och vuxen utredningar är meriterande I ditt kliniska arbete är du van vid att metodiskt sträva efter bästa möjliga vetenskapliga grund för psykologisk vård och du ser det som en självklarhet att fortlöpande utvärdera effekten av behandlingsinterventioner. Vi söker psykologer till främst följande orter:Sundsvall, Sollefteå, Örnsköldsvik, Härnösand Du bör trivas med att arbeta mycket effektivt, strukturerat och självständigt men även fungera väl i grupper och professionella samarbeten. Vi vill att arbetsklimatet på Cereb skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens och en varaktig målsättning att leverera vård av högsta kvalitet till varje enskild patient. Välkommen med din ansökan, märkt "Psykolog Cereb -2015" till asa.lihammar@cereb.se. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande på Cerebs kontor i Stockholm. Tillträde sker enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Åsa Lihammar, Mottagningschef, på 070-002 20 58.
Företag: CEREB AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar

Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar
Cereb AB söker Leg Psykolog, med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar på barn- och vuxna, till vår konsultverksamhet för uppdrag inom Landstinget Västernorrland Cereb är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har vår bas i Stockholm men vi bedriver även verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. Vi är en verksamhet där kompetens, utbildning, utveckling och forskning värderas högt. För Cereb är det av yttersta vikt och självklarhet att alltid leverera evidensbaserad vård av högsta kvalitet. Varje besökare skall i varje led bemötas med respekt, engagemang och delaktighet. Hos oss arbetar leg.psykologer och leg.läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi bland annat KBT och läkemedelsbehandling. Till våra verksamheter runt om i landet söker vi också legitimerade psykologer med KBT-inriktning, för konsultuppdrag. Att vara behörig till tjänsterna innebär att du har flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt, evidensbaserat utrednings- och behandlingsarbete. Erfarenhet från både barn och vuxen utredningar är meriterande I ditt kliniska arbete är du van vid att metodiskt sträva efter bästa möjliga vetenskapliga grund för psykologisk vård och du ser det som en självklarhet att fortlöpande utvärdera effekten av behandlingsinterventioner. Vi söker psykologer till främst följande orter:Sundsvall, Sollefteå, Örnsköldsvik, Härnösand Du bör trivas med att arbeta mycket effektivt, strukturerat och självständigt men även fungera väl i grupper och professionella samarbeten. Vi vill att arbetsklimatet på Cereb skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens och en varaktig målsättning att leverera vård av högsta kvalitet till varje enskild patient. Välkommen med din ansökan, märkt "Psykolog Cereb -2015" till asa.lihammar@cereb.se. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande på Cerebs kontor i Stockholm. Tillträde sker enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Åsa Lihammar, Mottagningschef, på 070-002 20 58.
Företag: CEREB AB
Ort: Härnösand
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar

Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar
Cereb AB söker Leg Psykolog, med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar på barn- och vuxna, till vår konsultverksamhet för uppdrag inom Landstinget Västernorrland Cereb är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har vår bas i Stockholm men vi bedriver även verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. Vi är en verksamhet där kompetens, utbildning, utveckling och forskning värderas högt. För Cereb är det av yttersta vikt och självklarhet att alltid leverera evidensbaserad vård av högsta kvalitet. Varje besökare skall i varje led bemötas med respekt, engagemang och delaktighet. Hos oss arbetar leg.psykologer och leg.läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi bland annat KBT och läkemedelsbehandling. Till våra verksamheter runt om i landet söker vi också legitimerade psykologer med KBT-inriktning, för konsultuppdrag. Att vara behörig till tjänsterna innebär att du har flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt, evidensbaserat utrednings- och behandlingsarbete. Erfarenhet från både barn och vuxen utredningar är meriterande I ditt kliniska arbete är du van vid att metodiskt sträva efter bästa möjliga vetenskapliga grund för psykologisk vård och du ser det som en självklarhet att fortlöpande utvärdera effekten av behandlingsinterventioner. Vi söker psykologer till främst följande orter:Sundsvall, Sollefteå, Örnsköldsvik, Härnösand Du bör trivas med att arbeta mycket effektivt, strukturerat och självständigt men även fungera väl i grupper och professionella samarbeten. Vi vill att arbetsklimatet på Cereb skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens och en varaktig målsättning att leverera vård av högsta kvalitet till varje enskild patient. Välkommen med din ansökan, märkt "Psykolog Cereb -2015" till asa.lihammar@cereb.se. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande på Cerebs kontor i Stockholm. Tillträde sker enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Åsa Lihammar, Mottagningschef, på 070-002 20 58.
Företag: CEREB AB
Ort: Sollefteå
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar

Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar
Cereb AB söker Leg Psykolog, med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar på barn- och vuxna, till vår konsultverksamhet för uppdrag inom Landstinget Västernorrland Cereb är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har vår bas i Stockholm men vi bedriver även verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. Vi är en verksamhet där kompetens, utbildning, utveckling och forskning värderas högt. För Cereb är det av yttersta vikt och självklarhet att alltid leverera evidensbaserad vård av högsta kvalitet. Varje besökare skall i varje led bemötas med respekt, engagemang och delaktighet. Hos oss arbetar leg.psykologer och leg.läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi bland annat KBT och läkemedelsbehandling. Till våra verksamheter runt om i landet söker vi också legitimerade psykologer med KBT-inriktning, för konsultuppdrag. Att vara behörig till tjänsterna innebär att du har flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt, evidensbaserat utrednings- och behandlingsarbete. Erfarenhet från både barn och vuxen utredningar är meriterande I ditt kliniska arbete är du van vid att metodiskt sträva efter bästa möjliga vetenskapliga grund för psykologisk vård och du ser det som en självklarhet att fortlöpande utvärdera effekten av behandlingsinterventioner. Vi söker psykologer till främst följande orter:Sundsvall, Sollefteå, Örnsköldsvik, Härnösand Du bör trivas med att arbeta mycket effektivt, strukturerat och självständigt men även fungera väl i grupper och professionella samarbeten. Vi vill att arbetsklimatet på Cereb skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens och en varaktig målsättning att leverera vård av högsta kvalitet till varje enskild patient. Välkommen med din ansökan, märkt "Psykolog Cereb -2015" till asa.lihammar@cereb.se. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande på Cerebs kontor i Stockholm. Tillträde sker enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Åsa Lihammar, Mottagningschef, på 070-002 20 58.
Företag: CEREB AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar

Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar
Cereb AB söker Leg Psykolog,KBT-inriktning, med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar på barn- och vuxna, för uppdrag inom VG- regionen Cereb är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har vår bas i Stockholm men vi bedriver även verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. Vi är en verksamhet där kompetens, utbildning, utveckling och forskning värderas högt. Till vår verksamhet i Göteborg söker vi nu legitimerade psykologer med KBT-inriktning, för konsultuppdrag alternativ anställning. Vi söker även leg Psykologer för uppdrag i bl a Värmland, Västmanland, Västernorrland Att vara behörig till tjänsterna innebär att du har flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt, evidensbaserat utrednings- och behandlingsarbete. Erfarenhet från både barn och vuxen utredningar är meriterande För Cereb är det av yttersta vikt och självklarhet att alltid leverera evidensbaserad vård av högsta kvalitet. Varje besökare skall i varje led bemötas med respekt, engagemang och delaktighet. Hos oss arbetar leg.psykologer och leg.läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi bland annat KBT och läkemedelsbehandling. Du bör trivas med att arbeta mycket effektivt, strukturerat och självständigt men även fungera väl i grupper och professionella samarbeten. Vi vill att arbetsklimatet på Cereb skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens och en varaktig målsättning att leverera vård av högsta kvalitet till varje enskild patient. I ditt kliniska arbete är du van vid att metodiskt sträva efter bästa möjliga vetenskapliga grund för psykologisk vård och du ser det som en självklarhet att fortlöpande utvärdera effekten av behandlingsinterventioner. Välkommen med din ansökan, märkt "Psykolog Cereb -2015" till asa.lihammar@cereb.se. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande. Tillträde sker enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Åsa Lihammar, Mottagningschef, på 070-002 20 58.
Företag: CEREB AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar

Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar
Cereb AB är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har mottagningar i Stockholm, Göteborg och Karlstad samt bedriver verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. På Cereb arbetar legitimerade psykologer och legitimerade läkare med specialistutbildning. Cereb´s besökare skall i varje led vara säkra på att få rätt typ av insatser samt ett professionellt bemötande som innefattar respekt, engagemang och delaktighet. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi bland annat KBT- och läkemedelsbehandling. Cereb har avtal med flera försäkringsbolag, omsorgsföretag och landsting för behandling, utredning och handledning. Nu söker vi legitimerade psykologer med KBT-inriktning, både för anställning och konsultuppdrag ffa i Stockholm. Till en av tjänsterna är det önskvärt av intresse samt erfarenhet av KBT- behandling av allmänna- samt neuropsykiatriska tillstånd. Att vara behörig till tjänsterna innebär att du har flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt, evidensbaserat behandlings- och utredningsarbete. Erfarenhet av neuropsykiatriskt utrednings- och behandlingsarbete är meriterande. Vi värdesätter samarbetsförmåga, noggrannhet, engagemang, flexibilitet och ett gott humör. För att trivas behöver du vara trygg i din yrkesroll och är van att arbeta på ett självständigt, strukturerat och effektivt sätt. Vi vill att arbetsklimatet på Cereb skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens, forskningsintresse. Vår målsättning är att alltid leverera vård av högsta kvalitet till varje enskild patient. Teamet har regelbundna möten samt handledning. Tjänsterna avser heltids- eller deltidsarbete med tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan, märkt "Psykolog Cereb -2015" till asa.lihammar@cereb.se. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande. Tillträde sker enligt överenskommelse. För frågor om tjänsterna vänligen kontakta Åsa Lihammar, Mottagningschef, på 070-002 20 58.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog med erfarenhet av NP-utredningar

Sjuksköterska
Arbetsplatsbeskrivning Cereb hjälper privatpersoner och företag att utreda och behandla neuropsykiatriska funktionshinder. Vårt mål är att öka livskvaliteten för våra patienter och vi tar hand om individen hela vägen. Från den första, inledande fasen då huvudet är fullt av tankar och funderingar, genom utredning, diagnos och uppföljning. Vi erbjuder en välkomnande, modern specialistpsykiatri med hög tillgänglighet och besökarnas bästa i fokus. Alla våra metoder är forskningsbaserade och vi värderar professionalitet, utbildning och forskning mycket högt. Vi arbetar aktivt för att hela tiden ligga i framkant med den senaste utvecklingen och forskningen, bland annat genom att arrangera konferenser med internationellt erkända forskare och föreläsare inom neuropsykologi och neuropsykiatri. Vi samarbetar även med flera svenska universitet samt bidrar med utbildnings- och handledningsinsatser för personalgrupper i vård, skola och omsorg. Arbetsbeskrivning Under maj månad flyttar Cereb till nya lokaler och kommer i samband med detta att utöka verksamheten. Vi söker därför en legitimerad sjuksköterska som handhar regelbunden uppföljning av medicinering inkluderande hälsokontroller. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa uppgifter som är normalt förekommande på en mottagning, såsom tidsbokning och remissläsning. Kvalifikationer Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning och yrkeserfarenhet inom psykiatrin är meriterande. Du har hög kompetens och känner dig säker i din profession. Du är utåtriktad, har god samarbetsförmåga och, inte minst, har en hög servicekänsla. God vana av att arbeta med journalsystemet Take Care krävs. Anställningens omfattning Anställningsform: Vi tillämpar provanställning i sex månader, därefter tillsvidareanställning. Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till kontorsarbetstid mellan kl 8-17. Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss genom att mejla CV, inkluderande referenser och intyg till camilla.thune@cereb.se. Ansök senast: 2016-04-15 ? vi genomför dock intervjuer löpande. Lön Löneform: Månadslön. Kontakt För mer information kontakta: Camilla Thuné, mottagningschef, tel 070-002 20 58 Övrigt Vi arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska CEREB AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Kontorsreceptionist
Arbetsplatsbeskrivning Cereb hjälper privatpersoner och företag att utreda och behandla neuropsykiatriska funktionshinder. Vårt mål är att öka livskvaliteten för våra patienter och vi tar hand om individen hela vägen. Från den första, inledande fasen då huvudet är fullt av tankar och funderingar, genom utredning, diagnos och uppföljning. Vi brinner för att erbjuda en välkomnande, modern specialistpsykiatri med hög tillgänglighet och besökarnas bästa i fokus. Alla våra metoder är forskningsbaserade och vi värderar professionalitet, utbildning och forskning mycket högt. Vi arbetar aktivt för att hela tiden ligga i framkant med den senaste utvecklingen och forskningen, bland annat genom att arrangera konferenser med internationellt erkända forskare och föreläsare inom neuropsykologi och neuropsykiatri. Vi samarbetar även med flera svenska universitet samt bidrar med utbildnings- och handledningsinsatser för personalgrupper i vård, skola och omsorg. Arbetsbeskrivning Cereb flyttar i månadsskiftet april/maj till nya lokaler i Garnisonen på Östermalm. I samband med detta är vi i behov av att förstärka det administrativa stödet en period och söker därför en receptionist för ett korttidsvikariat. I arbetsuppgifterna ingår att bemanna receptionen, hantera vissa administrativa uppgifter, hålla ordning i väntrum och andra gemensamma utrymmen etc. Kvalifikationer Det är önskvärt med tidigare erfarenhet av liknande arbete i vårdmiljö. Det är meriterande med vana att arbeta med journalsystemet Take Care. Du är utåtriktad, har god samarbetsförmåga och, inte minst, har en hög servicekänsla. Anställningens omfattning Anställningsform: Vikariat 2016-05-01 (eller enligt överenskommelse) till 2016-08-31. Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till kontorsarbetstid mellan kl 8-17. Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss genom att mejla CV, inkluderande referenser och intyg till camilla.thune@cereb.se. Ansök senast: 2016-04-08 ? vi genomför dock intervjuer löpande. Lön Löneform: Månadslön. Kontakt För mer information kontakta: Camilla Thuné, mottagningschef, tel 070-002 20 58 Övrigt Vi arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorsreceptionist jobb, Kontorsreceptionist Stockholm, Kontorsreceptionist CEREB AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorsreceptionist

Leg.psykolog
Arbetsplatsbeskrivning Cereb hjälper privatpersoner och företag att utreda och behandla neuropsykiatriska funktionshinder. Vårt mål är att öka livskvaliteten för våra patienter och vi tar hand om individen hela vägen. Från den första, inledande fasen då huvudet är fullt av tankar och funderingar, genom utredning, diagnos och uppföljning. Vi erbjuder en välkomnande, modern specialistpsykiatri med hög tillgänglighet och besökarnas bästa i fokus. Alla våra metoder är forskningsbaserade och vi värderar professionalitet, utbildning och forskning mycket högt. Vi arbetar aktivt för att hela tiden ligga i framkant med den senaste utvecklingen och forskningen, bland annat genom att arrangera konferenser med internationellt erkända forskare och föreläsare inom neuropsykologi och neuropsykiatri. Vi samarbetar även med flera svenska universitet samt bidrar med utbildnings- och handledningsinsatser för personalgrupper i vård, skola och omsorg. Arbetsbeskrivning Cereb flyttar i månadsskiftet april/maj till nya, större lokaler i Garnisonen på Östermalm. Vi söker därför legitimerade psykologer - både för anställning och för konsultuppdrag. För att vara behörig till tjänsterna har du flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt och evidensbaserat behandlings- och utredningsarbete. Vi söker också en person med tydligt intresse för samt erfarenhet av KBT-behandling av allmänna och neuropsykiatriska tillstånd. Kvalifikationer Utöver formell kompetens och erfarenhet, värdesätter vi samarbetsförmåga, noggrannhet, engagemang, flexibilitet och ett gott humör. För att trivas behöver du vara trygg i din yrkesroll och vara van vid att arbeta på ett självständigt, strukturerat och effektivt sätt. Anställningens omfattning Anställningsform: Fast anställning eller för konsultuppdrag. Omfattning: Tjänsterna avser heltids- eller deltidsarbete med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är främst förlagd till kontorsarbetstid mellan kl 8-17. Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss genom att mejla CV, inkluderande referenser och intyg till camilla.thune@cereb.se. Ansök senast: 2016-04-15 ? vi genomför dock intervjuer löpande. Lön Löneform: Månadslön. Kontakt För mer information kontakta: Camilla Thuné, mottagningschef, tel 070-002 20 58 Övrigt Vi arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Leg.psykolog jobb, Leg.psykolog Stockholm, Leg.psykolog CEREB AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg.psykolog

Sjuksköterska
Arbetsplatsbeskrivning Cereb hjälper privatpersoner och företag att utreda och behandla neuropsykiatriska funktionshinder. Vårt mål är att öka livskvaliteten för våra patienter och vi tar hand om individen hela vägen. Från den första, inledande fasen då huvudet är fullt av tankar och funderingar, genom utredning, diagnos och uppföljning. Vi erbjuder en välkomnande, modern specialistpsykiatri med hög tillgänglighet och besökarnas bästa i fokus. Alla våra metoder är forskningsbaserade och vi värderar professionalitet, utbildning och forskning mycket högt. Vi arbetar aktivt för att hela tiden ligga i framkant med den senaste utvecklingen och forskningen, bland annat genom att arrangera konferenser med internationellt erkända forskare och föreläsare inom neuropsykologi och neuropsykiatri. Vi samarbetar även med flera svenska universitet samt bidrar med utbildnings- och handledningsinsatser för personalgrupper i vård, skola och omsorg. Arbetsbeskrivning Från och med maj 2016 återfinns Cereb i nya lokaler och har därför möjlighet att utöka verksamheten. Vi söker därför ytterligare en legitimerad sjuksköterska som handhar regelbunden uppföljning av medicinering inkluderande hälsokontroller. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa uppgifter som är normalt förekommande på en mottagning, såsom tidsbokning och remissläsning. Kvalifikationer Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning och yrkeserfarenhet inom psykiatrin är meriterande. Du har hög kompetens och känner dig säker i din profession. Du är utåtriktad, har god samarbetsförmåga och, inte minst, har en hög servicekänsla. God vana av att arbeta med journalsystemet Take Care krävs. Anställningens omfattning Anställningsform: Vi tillämpar provanställning i sex månader, därefter tillsvidareanställning. Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till kontorsarbetstid mellan kl 8-17. Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss genom att mejla CV, inkluderande referenser och intyg till camilla.thune@cereb.se. Ansök senast: 2016-07-15 vi genomför dock intervjuer löpande. Lön Löneform: Månadslön. Kontakt För mer information kontakta: Camilla Thuné, mottagningschef, tel 070-002 20 58 Övrigt Vi arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska CEREB AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Arbetsterapeut
Arbetsplatsbeskrivning Cereb AB hjälper privatpersoner och företag att utreda och behandla neuropsykiatriska funktionshinder. Vårt mål är att öka livskvaliteten för våra patienter och vi tar hand om individen hela vägen. Från den första, inledande fasen då huvudet är fullt av tankar och funderingar, genom utredning, diagnos och uppföljning. Vi erbjuder en välkomnande, modern specialistpsykiatri med hög tillgänglighet och besökarnas bästa i fokus. Alla våra metoder är forskningsbaserade och vi värderar professionalitet, utbildning och forskning mycket högt. Vi arbetar aktivt för att hela tiden ligga i framkant med den senaste utvecklingen och forskningen, bland annat genom att arrangera konferenser med internationellt erkända forskare och föreläsare inom neuropsykologi och neuropsykiatri. Vi samarbetar även med flera svenska universitet samt bidrar med utbildnings- och handledningsinsatser för personalgrupper i vård, skola och omsorg. Arbetsbeskrivning Då vi nu sedan ett par månader tillbaka har flyttat till nya lokaler har vi möjlighet att utöka verksamheten till nya områden - i syfte att erbjuda bästa möjliga stöd och service till våra patienter. Vi söker därför en arbetsterapeut som kan vara delaktig i utredningsarbetet av neuropsykiatriska funktionshinder samt ge råd om verkningsfulla hjälpmedel. I tjänsten ingår även administrativt arbete, såsom att svara på frågor via mejl och telefon, göra egna samt andra yrkesgruppers patientbokningar etc. Kvalifikationer Vi söker en legitimerad arbetsterapeut med vana av/intresse för att arbeta med neuropsykiatriska funktionshinder. Vi söker Dig som är engagerad och är uppdaterad på de senaste forskningsrönen. Det är önskvärt med god vana av att arbeta i journalsystemet Take Care. För att trivas hos oss behöver Du kunna arbeta såväl enskilt som i multiprofessionella team. Anställningens omfattning Heltid eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till kontorsarbetstid mellan kl 8-17. Vi tillämpar provanställning i sex månader, därefter tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse, men gärna senast 1 september. Lön Löneform: Månadslön. Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss genom att mejla CV, inkluderande referenser och intyg till camilla.thune@cereb.se. Ansök senast: 2016-08-01 - vi genomför dock intervjuer löpande. Kontakt För mer information kontakta: Camilla Thuné, mottagningschef, tel 070-002 20 58 Övrigt Vi arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Stockholm, Arbetsterapeut CEREB AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Kontorsreceptionist
Arbetsplatsbeskrivning Cereb hjälper privatpersoner och företag att utreda och behandla neuropsykiatriska funktionshinder. Vårt mål är att öka livskvaliteten för våra patienter och vi tar hand om individen hela vägen. Från den första, inledande fasen då huvudet är fullt av tankar och funderingar, genom utredning, diagnos och uppföljning. Vi brinner för att erbjuda en välkomnande, modern specialistpsykiatri med hög tillgänglighet och besökarnas bästa i fokus. Alla våra metoder är forskningsbaserade och vi värderar professionalitet, utbildning och forskning mycket högt. Vi arbetar aktivt för att hela tiden ligga i framkant med den senaste utvecklingen och forskningen, bland annat genom att arrangera konferenser med internationellt erkända forskare och föreläsare inom neuropsykologi och neuropsykiatri. Vi samarbetar även med flera svenska universitet samt bidrar med utbildnings- och handledningsinsatser för personalgrupper i vård, skola och omsorg. Arbetsbeskrivning Vi utökar verksamheten under hösten och är i behov av att förstärka det administrativa stödet en period och söker därför en receptionist för ett korttidsvikariat. I arbetsuppgifterna ingår att bemanna receptionen, hantera vissa administrativa uppgifter, hålla ordning i väntrum och andra gemensamma utrymmen etc. Kvalifikationer Det är önskvärt med tidigare erfarenhet av liknande arbete i vårdmiljö. Det är meriterande med vana av att arbeta med journalsystemet Take Care. Du är utåtriktad, har god samarbetsförmåga och, inte minst, har en hög servicekänsla. Anställningens omfattning Anställningsform: Vikariat 2016-08-15 (eller enligt överenskommelse) till 2016-12-15. Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till kontorsarbetstid mellan kl 07.30-16. Kortare arbetstid är möjlig, men starttiden är 07.30 av verksamhetsskäl. Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss genom att mejla CV, inkluderande referenser och intyg till camilla.thune@cereb.se. Ansök senast: 2016-08-05? vi genomför dock intervjuer löpande. Lön Löneform: Månadslön. Kontakt För mer information kontakta: Camilla Thuné, mottagningschef, tel 070-002 20 58 Övrigt Vi arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorsreceptionist jobb, Kontorsreceptionist Stockholm, Kontorsreceptionist CEREB AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorsreceptionist

Gruppledare med ansvar för schemaläggning
Arbetsplatsbeskrivning Cereb hjälper privatpersoner och företag att utreda och behandla neuropsykiatriska funktionshinder. Vårt mål är att öka livskvaliteten för våra patienter och vi tar hand om individen hela vägen. Från den första, inledande fasen då huvudet är fullt av tankar och funderingar, genom utredning, diagnos och uppföljning. Vi brinner för att erbjuda en välkomnande, modern specialistpsykiatri med hög tillgänglighet och besökarnas bästa i fokus. Alla våra metoder är forskningsbaserade och vi värderar professionalitet, utbildning och forskning mycket högt. Vi arbetar aktivt för att hela tiden ligga i framkant med den senaste utvecklingen och forskningen, bland annat genom att arrangera konferenser med internationellt erkända forskare och föreläsare inom neuropsykologi och neuropsykiatri. Vi samarbetar även med flera svenska universitet samt bidrar med utbildnings- och handledningsinsatser för personalgrupper i vård, skola och omsorg. Arbetsbeskrivning Vi utökar verksamheten och söker nu en person som intar en gruppledande roll för den administrativa personalen. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med och samordna schemaläggningen mellan olika personalgrupper i journalsystemet Take Care. Vidare ingår även att utarbeta och utveckla mottagningens administrativa rutiner i samarbete med mottagningschefen och medicinskt ansvarige läkare. Kvalifikationer -Du har erfarenhet av administration, schemaläggning och samordning inom vård/omsorg. Erfarenhet av schemaläggning inom annan verksamhet kan också vara meriterande. -Du har erfarenhet av att leda, delegera och instruera personal. -Vi ser helst att du har vana vid att arbeta inom journalsystemet Take Care. -Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera. -Du är systematisk och noggrann. -Du har erfarenhet och kunskap om psykiatriska diagnoser.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppledare med ansvar för schemaläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppledare med ansvar för schemaläggning

Psykolog med ledningsansvar
Som Psykolog med ledningsansvar har du ett övergripande ansvar för psykologgruppen, både anställda och konsulter. Du arbetar delar av tiden kliniskt med neuropsykiatriska utredningar och till mindre del även KBT-behandlingar. Du rapporterar till VD, ingår i ledningsgruppen och tillsammans med Medicinskt ledningsansvarig planerar du det kliniska arbetet. Dina ansvarsområden innefattar bland annat att säkerställa att arbetet håller en hög kvalitet och leder i riktning mot Cerebs mål och visioner. Du har ett personalansvar för alla psykologer samt ett övergripande ansvar för handledning och utvecklingsarbete. Du är även delaktig i utvecklingen av Cerebs tjänster och ser till att hålla dig väl uppdaterad inom aktuell forskning. Du är leg. Psykolog och färdig eller nästan färdig med specialistutbildningen i neuropsykologi. För att vara behörig till tjänsten har du flerårig, dokumenterad erfarenhet av psykologiskt och evidensbaserat behandlings- och utredningsarbete. Du har också tydligt intresse för samt erfarenhet av KBT-behandling vid allmänna och neuropsykiatriska tillstånd. Du har ett enkelt och tydligt sätt att leda och du bidrar till att skapa en positiv och entusiasmerande arbetsmiljö. Vi söker dig med ett genuint engagemang för våra patienter, en kommunikativ förmåga och en förmåga att utveckla medarbetares kompetens. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete i en miljö där tempot är högt och lagandan viktig. Här trivs människor som är ambitiösa och som gillar att ta ansvar för sitt arbete. Det ställer krav på ett positivt, tydligt och aktivt ledarskap från din sida. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Cereb utreder och behandlar personer med neuropsykiatriska funktionshinder. Vårt mål är att öka livskvaliteten för våra patienter och vi tar hand om individen hela vägen. Från den första, inledande fasen då huvudet är fullt av tankar och funderingar, genom utredning, diagnos och uppföljning. Vi erbjuder en välkomnande, modern specialistpsykiatri med hög tillgänglighet och besökarnas bästa i fokus. Alla våra metoder är forskningsbaserade och vi värderar professionalitet, utbildning och forskning mycket högt. Vi arbetar aktivt för att hela tiden ligga i framkant med den senaste utvecklingen och forskningen, bland annat genom att arrangera konferenser med internationellt erkända forskare och föreläsare inom neuropsykologi och neuropsykiatri. Vi samarbetar även med flera universitet samt bidrar med utbildnings- och handledningsinsatser för personalgrupper i vård, skola och omsorg.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog med ledningsansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog med ledningsansvar

USK / Administration
Vi förstärker vår administration och söker nu en undersköterska med vana av administration. Vi ser gärna att du har vana av arbete i reception. Som medarbetare i vår administration så har du varierande arbetsuppgifter. I arbetet ingår att ta emot patienter i vår reception, telefonkontakt med våra patienter, registrera remisser, ombokning, kallelser med mera. Som undersköterska kommer du också att vara behjälplig med provtagning på vår mottagning. Utifrån verksamhetens behov kan andra arbetsuppgifter bli aktuella. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten trots periodvis hög belastning. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med mottagningens mål. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Cereb utreder och behandlar neuropsykiatriska funktionshinder. Vårt mål är att öka livskvaliteten för våra patienter och vi tar hand om individen hela vägen. Från den första, inledande fasen då huvudet är fullt av tankar och funderingar, genom utredning, diagnos och uppföljning. Vi erbjuder en välkomnande och modern specialistpsykiatri med hög tillgänglighet. Alla våra metoder är forskningsbaserade och vi värderar professionalitet, utbildning och forskning mycket högt. Vi arbetar aktivt för att hela tiden ligga i framkant med den senaste utvecklingen och forskningen, bland annat genom att arrangera konferenser med internationellt erkända forskare och föreläsare inom neuropsykologi och neuropsykiatri. Vi samarbetar även med flera svenska universitet samt bidrar med utbildnings- och handledningsinsatser för personalgrupper i vård, skola och omsorg.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga USK / Administration jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: USK / Administration

Redovisningsekonom
Cereb söker en driven och ansvarstagande redovisningsekonom på heltid till vårt kontor i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, månatliga avstämningar, period- och årsbokslut. Du kommer även att vara delaktig i hantering av löner och tillhörande uppgifter. Rollen som redovisningsekonom på Cereb omfattar stort eget ansvar och möjlighet till både ett kul jobb och personlig utveckling. Företaget erbjuder bra förmåner och en arbetsplats i trivsamma lokaler på Karlavägen i Stockholm. Vi söker dig med minst 2-4 års dokumenterad erfarenhet av redovisningsarbete. Vi arbetar idag med affärssystemet Fortnox. Goda kunskaper i Microsoft Office, framförallt Excel, är ett krav. Tidigare erfarenhet inom löneberedning är meriterande. Eftersom vi är ett företag inom vårdsektorn är vana vid Take Care meriterande men inget krav. Du har relevant utbildning inom redovisning/ekonomi. I ditt arbete är du effektiv, noggrann och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Du är ansvarstagande och samarbetar väl med andra. Personen vi söker gillar redovisning och vill utvecklas genom att tänka kreativt och hitta nya lösningar. CEREB är ett specialistföretag inom psykiatri, psykologi och angränsande områden. Vi har vår bas i Stockholm men vi bedriver även verksamhet på konsultbasis i hela Sverige. Vi är en verksamhet där kompetens, utbildning, utveckling och forskning värderas högt. För CEREB är det av yttersta vikt och självklarhet att alltid leverera evidensbaserad vård av högsta kvalitet. Besökare skall i varje led bemötas med respekt, engagemang och delaktighet. Hos oss arbetar huvudsakligen leg psykologer och leg läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Utöver neuropsykiatriska utredningar erbjuder vi även psykologisk och medicinsk behandling. www.cereb.se
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom jobb, Redovisningsekonom Stockholm, Redovisningsekonom CEREB AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom

Undersköterska / Administratör
Vi öppnar inom kort en ny mottagning i Alviks Strand och söker nu en undersköterska med vana av administration. Som medarbetare kommer du ha varierande arbetsuppgifter. I arbetet ingår att ta emot patienter i vår reception, telefonkontakt med våra patienter, remisshantering, bokningar kallelser med mera. Du kommer också vara behjälplig med provtagning av patienter på mottagningen. Vi ser gärna att du även har erfarenhet utav vårt journalsystem Takecare. Eftersom du kommer att arbeta i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten trots periodvis hög belastning. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med mottagningens mål. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. CEREB utreder och behandlar neuropsykiatriska funktionshinder. Vårt mål är att öka livskvaliteten för våra patienter och tar hand om individen hela vägen. Från den först inledande fasen då huvudet är fullt av tankar och funderingar, genom utredning, diagnos och uppföljning. Vi är en verksamhet där kompetens , utbildning, utveckling och forskning värderas högt. För CEREB är det av yttersta vikt och självklarhet att alltid leverera evidensbaserad vård av högsta kvalitet. Besökare skall i varje led bemötas med respekt, engagemang och delaktighet.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-19
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska / Administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska / Administratör

Senior psykolog med flera års erfarenhet av NPU
Cereb söker nu legitimerade psykologer med flerårig erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar. Psykologisk behandling (KBT) kan också ingå i tjänsten. Vi söker även seniora psykologer med stort engagemang och hög kompetens på konsultbasis för neuropsykiatriska utredningsuppdrag i Stockholm och övriga Sverige! För att vara behörig till tjänsten har du dokumenterad erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar (ADHD, autism och närliggande tillstånd) avseende barn och/eller vuxna, samt goda kunskaper i bedömning och differentialdiagnostik vid samsjuklighet. Det är även meriterande att du har erfarenhet av: • Barn- och ungdomspsykiatri och/eller vuxenpsykiatri • Evidensbaserat psykologiskt behandlingsarbete • Forskning På Cereb värderar vi och strävar efter olikheter mellan våra medarbetare. Vi söker dig som kan bidra med mångsidig erfarenhet, olika perspektiv, språk och bakgrund. Du bör trivas med att arbeta effektivt, strukturerat och självständigt men även fungera väl i grupper och professionella samarbeten. Vi vill att arbetsklimatet på Cereb skall vara socialt och trivsamt samt präglas av hög kompetens. Cereb är en privat vårdgivare med specialist- kompetens inom neuropsykiatri. Vi utreder patienter från hela Sverige med fokus på ADHD, autism och närliggande tillstånd, samt erbjuder medicinsk och psykologisk behandling enligt forskningsbaserade metoder. Hos oss arbetar psykologer, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och administratörer tillsammans, med fokus på att hjälpa människor att skapa en fungerande vardag. Vår gemensamma målsättning är att erbjuda kvalitetsmässigt ledande psykiatrisk och psykologisk vård till våra patienter. Cereb är en forskningsanknuten arbetsplats som bedriver flera forskningsprojekt tillsammans med Karolinska Institutet, Centrum för Psykiatriforskning, och en internationell forskargrupp vid universitetet i Groeningen i Nederländerna. Vi finns i fina och moderna lokaler i Stockholm, vid Karlavägen och Alviks Strand.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Senior psykolog med flera års erfarenhet av NPU jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior psykolog med flera års erfarenhet av NPU

Vårdadministratör
I tjänsten som Vårdadministratör ingår varierande uppgifter som receptionsansvar, telefonkontakt relaterad till verksamheten, remisshantering, bokningar av neuropsykiatriska utredningar och läkartid för medicinsk behandling samt kallelser. I tjänsten ingår även andra administrativa uppgifter som posthantering, beställning av kontorsmaterial, utskrifter av brev och/eller material, intyg, handlägga journalrekvisitioner samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare. Utifrån verksamhetens behov kan andra arbetsuppgifter bli aktuella. På Cereb arbetar man i datajournalsystemet Take Care. Cereb söker nu Läkarsekreterare, vårdadministratör eller undersköterska för administrativa arbetsuppgifter. Det är även meriterande att du har erfarenhet och kunskap inom: - Landstingets organisation och regelverk angående sekretess samt helst erfarenhet från arbete inom mottagningsverksamhet - Barn- och ungdomspsykiatri och/eller vuxenpsykiatri - Kontakt med myndigheter, skolpersonal och anhöriga - Take Care journalsystem - Ytterligare språk Vårdadministratören ska vara noggrann och kvalitetsmedveten. Det är viktigt att arbeta för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverka till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med mottagningens mål. Att ha mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga är viktigt för rollen som Vårdadministratör. På Cereb värderar vi och strävar efter olikheter mellan våra medarbetare och därför uppskattar vi mångsidig erfarenhet, olika perspektiv och bakgrund. Cereb är en privat vårdgivare med specialistkompetens inom neuropsykiatri. Vi utreder patienter från hela Sverige med fokus på ADHD, autism och närliggande tillstånd, samt erbjuder medicinsk och psykologisk behandling enligt forskningsbaserade metoder. Hos oss arbetar psykologer, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och administratörer tillsammans, med fokus på att hjälpa människor att skapa en fungerande vardag. Vår gemensamma målsättning är att erbjuda kvalitetsmässigt ledande psykiatrisk och psykologisk vård till våra patienter.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdadministratör jobb, Vårdadministratör Stockholm, Vårdadministratör CEREB AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdadministratör

Leg psykolog med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar
Neuropsykiatriska utredningar gällande barn och/eller vuxna. Psykologisk behandling, framförallt internetlevererad och/eller i grupp. Samarbete med andra yrkeskategorier som sjuksköterskor och läkare. Cereb växer och söker flera legitimerade psykologer, för anställning på våra stockholmsmottagningar (Alviks strand och Karlavägen) För att vara behörig till tjänsten har du god och dokumenterad erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar (ADHD, autism och närliggande tillstånd) gällande barn och/eller vuxna, samt goda kunskaper i bedömning och differentialdiagnostik vid samsjuklighet. Det är även meriterande med erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri och/eller vuxenpsykiatri, evidensbaserat psykologiskt behandlingsarbete samt forskning. På Cereb värderar vi och strävar efter olikheter mellan våra medarbetare. Vi söker dig som kan bidra med mångsidig erfarenhet, olika perspektiv, språk och bakgrund. Cereb är en privat vårdgivare med specialistkompetens inom neuropsykiatri. Vi utreder patienter i alla åldrar och från hela Sverige, med fokus på ADHD, autism och närliggande tillstånd, samt erbjuder medicinsk och psykologisk behandling enligt forskningsbaserade metoder. Cereb erbjuder konkurrenskraftig lön, försäkringar och pension, friskvårdsbidrag, handledning och internutbildning samt ett gott samarbetsklimat med starkt patientfokus. Företagsledningen arbetar aktivt för att medarbetare ska ha balans i vardagen, och vi utvärderar och förbättrar ständigt våra arbetssätt med målet att bli certifierade enligt Great Place to Work ™. Cerebs verksamhet är ISO-certifierad (kvalitet och miljö). Vi finns i fina och moderna lokaler i Stockholm, vid Karlavägen och Alviks strand.
Företag: CEREB AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Leg psykolog med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg psykolog med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar


Sök lediga jobb CEREB AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se