CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB jobb - lediga jobb

CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB jobb CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig Assistent 75-100%, Ljusdals kommun- Ljusdal

 2. Personlig assistent, 80-90%- Östersund

 3. Personlig assistent, 50-60% Bro- Upplands-Bro

 4. Personlig assistent omgående!- Ragunda

 5. Personlig Asistent/ Åre- Åre

 6. Personlig assistent, Bergs kommun- Östersund

 7. Personlig assistent- Ragunda

 8. Personlig Assistent, Semestervik Ljusdals kommun- Ljusdal

 9. Personlig assistent- Sollefteå

 10. Personlig assistent- Östersund

 11. Personlig assistent, Semestervikarie i Östersund- Östersund

 12. Personlig assistent, ca 80%- Östersund

 13. Personlig assistent- Strömsund

 14. Personlig assistent- Sundsvall

 15. Personlig Assistent/Sandviken- Sandviken

 16. Personlig Assistent, Långtidsvik Ljusdals kommun- Ljusdal

 17. Personlig assistent- Skellefteå

 18. Personlig Assistent 90-100%, Ljusdals kommun- Ljusdal

 19. Personlig assistent, Dagtid v29-31- Östersund

 20. Personlig Assistent/ Åre- Åre

 21. Personlig Assistent/ Åre, vikariat 12/7-31/8- Åre

 22. Personlig assistent- Ragunda

 23. Personlig assistent, ca 80%- Östersund

 24. Personlig assistent, ca 75% Järbo, Sandviken- Sandviken

 25. Personlig assistent- Ragunda

 26. Personlig Assistent 75-100%, Ljusdals kommun- Ljusdal

 27. Personlig assistent- Sollefteå

 28. Personlig Assistent / Svenstavik, Bergs Kommun- Berg

 29. Personlig assistent- Strömsund

 30. Personlig Assistent/ Östersund- Östersund

 31. Personlig Assistent/ Östersund- Östersund

 32. Personlig assistent, ca 50% Bro- Upplands-Bro

 33. Personlig assistent, ca 50% Bro- Upplands-Bro

 34. Personlig Assistent/Sandviken- Sandviken

 35. Personlig assistent- Ragunda

 36. Personlig assistent- Ragunda

 37. Personlig assistent, 90-100%- Östersund

 38. Personlig assistent, Semestervikarie i Östersund- Östersund

 39. Personlig Assistent Semestervik, Ljusdals kommun- Ljusdal

 40. Personlig assistent, Semestervikarie, Hackås- Berg


Mer beskrivning

Personlig Assistent 75-100%, Ljusdals kommun
Jag är en 19 åring tjej som nu behöver förstärkning i min personalgrupp. Nu söker jag en assistent som skall göra min vardag rolig och trygg. Jag behöver din hjälp med det mesta i vardagen; i hemmet , på daglig verksamhet ; måltider, träning, påklädning, personlig hygien, du skall vara mina armar och ben och göra det jag inte klarar av själv. Du skall kunna ta eget ansvar, kunna arbeta självständigt och även i grupp. Du är lyhörd, noggrann, ansvarsfull, punktlig, kan fokusera i ditt arbete, och förstår vikten av personlig integritet. Du bör ha stor empati , var positiv och skall kunna sätta dig in i en annan människas situation, du är stödjande och coachande till din natur. Jag vistas utomlands en stor del av vinterhalvåret, du måste vilja/kunna vara utomlands 2-3 gånger under vinterhalvåret, varje vistelse varar i 4-6 veckor. Du är mellan 20-40 år,rökfri, du måste ha körkort och bil för resor till och från arbetet.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent 75-100%, Ljusdals kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent 75-100%, Ljusdals kommun

Personlig assistent, 80-90%
Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattande funktionsnedsättningar och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Som personlig assistent assisterar du en person med funktionsnedsättning i dennes vardag med sådant han eller hon skulle ha gjort utan sin funktions- nedsättning för att kunna leva ett självständigt liv. Vill du arbeta som personlig assistent åt mig? Jag är en man på 65 år Jag behöver assistans med allt i min dagliga livsföring, det gäller personlig hygien, toalettbesök, av- och påklädning, kommunikation, hushållssysslor, förflyttningar, motorisk träning och övrigt som uppkommer i vardagen. Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, inlevelse- och initiativförmåga, vara tålmodig och ha stor respekt för den personliga integriteten. Du ska kunna jobba självständigt i alla miljöer jag vistas i, du ska ha fingertoppskänsla för mina behov. Du som söker bör: - Vara kvinna/tjej över 25 år - Ha erfarenhet från yrket som personlig assistent - Vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull, ordningsam och lätt för att ta egna initiativ - Känna dig bekväm med ensamarbete såväl som att samarbeta med andra - Sist men inte minst givetvis vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av yrket personlig assistent. Ansökan sker genom ett personligt brev. Berätta vem du är, din ålder, din bakgrund, vad du arbetat med tidigare. Ge en kort beskrivning av dig själv och hur du är, berätta vad du gör på din fritid, hobbyn etc.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, 80-90% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, 80-90%

Personlig assistent, 50-60% Bro
Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattande funktionsnedsättningar och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Som personlig assistent assisterar du en person med funktionsnedsättning i dennes vardag med sådant han eller hon skulle ha gjort utan sin funktions- nedsättning för att kunna leva ett självständigt liv. Jag är en kvinna som bor i Bro tillsammans med min man och våra två barn. Jag behöver assistans med det mesta i min dagliga livsföring. Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. En förutsättning för att du ska kunna jobba hos mig är att du behärskar svenska flytande då mitt funktionshinder b la gör att mitt tal kan vara otydligt. Du som söker tjänsten bör: - Vara kvinna/tjej mellan 25-45 år - Ha erfarenhet från personlig assistans - Ha körkort - Inte vara allergisk mot husdjur - Vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull och ha lätt för att ta egna initiativ - Känna dig bekväm med ensamarbete - Ha god fysik för att kunna hantera lyft/förflyttningar - Ej vara rökare - Sist men inte minst ska du givetvis vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av yrket personlig assistent. Ansökan sker genom ett personligt brev. Berätta vem du är, din bakgrund, vad du arbetat med tidigare intressen etc. Ansökan skickas via mail till classistans@me.com ange ref 174 på ämnesraden..
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, 50-60% Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, 50-60% Bro

Personlig assistent omgående!
Personlig assistent till Hammarstrandsområdet sökes omgående med varaktighet i ca 3 månader. Den kvinnliga brukaren önskar kvinnliga sökande. För att kunna ta dig till arbetsplatsen är det en fördel om du har körkort. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.
Företag: Classistans i Östersund AB
Ort: Ragunda
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent omgående!

Personlig Asistent/ Åre
Vi söker en Personlig Assistent till en man boende i trakterna av Åre. Arbetet innebär att Du ska vara behjälplig med alla sysslor som gäller Brukarens omvårdnad och trivsel. Vi ser gärna att Du är en glad, initiativrik och flexibel person. Om Du tidigare arbetat inom vården eller som Personlig Assistent så är detta givetvis en stor merit. Ansök gärna via mail med meritförteckning och ett personligt brev som beskriver vem du är.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Åre
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Asistent/ Åre jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Asistent/ Åre

Personlig assistent, Bergs kommun
Fokus på autism, glädje och trygghet Är du ödmjuk, kreativ och driftig..? Vi söker en personlig assistent till vår son, en alldeles fantastisk 5-årig kille med autism. Arbetet följer hans vardag, och eftersom han ännu inte går i förskola är hemmet den naturliga basen att utgå ifrån. Du som passar för det här jobbet är naturligtvis genuint intresserad av att arbeta med barn, gärna barn i behov av särskilt stöd. Du är lugn, flexibel och mycket lyhörd, och Du söker ett deltidsarbete med mycket långsiktig varaktighet. Du är ödmjuk inför att lära och lära om, och att lyssna på honom som vet vad han själv behöver. Du är kreativ nog för att göra vardagen rolig, varierande och utvecklande, och du har drivet i dig som möjliggör både att leva här och nu i lek och samtal - och att ständigt planera framåt. Du kommer få utbildning och handledning kontinuerligt, och vi lovar ett mycket intressant arbete - om du är den vi söker, den bästa av de bästa.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Östersund
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, Bergs kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, Bergs kommun

Personlig assistent
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent, deltid hos en av våra brukare i Östjämtland. Du är en glad och lugn person med några arbetsår bakom dig. Känslan för integritet och flexibilitet finns hos dig och är en del av din personlighet. Tjänstgöringsgraden är 36,56% och det är 7 pass fördelat på 4 veckor. Passen är både halv- och heldygn. Jourtid ingår också. Tjänsten skall tillsättas omedelbart varför anställningsintervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Ragunda
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig Assistent, Semestervik Ljusdals kommun
Jag är en 20-årig tjej som söker en personlig assistent, som kan jobba hos mig under sommaren. Du skall fungera som mina händer och fötter, hjälpa mig med det mesta i vardagen som påklädning, måltiderna, hygien och viss träning, mm. Du bör ha gått barn och fritidslinjen eller vårdutbildning. Du skall vara lyhörd, flexibel, initiativrik och ha en stor portion humor. Tidigare arbetslivserfarenhet värdesättes och erfarenhet av att jobba som personlig assistent är naturligtvis bra men jag sätter störst vikt vid personlig lämplighet och att du och min familj trivs ihop. Du skall också ha en viss datorvana. Du bör vara öppen och ha en rak och ärlig dialog med mig och mina anhöriga. Du är positiv och social och gillar att vara ute . Vi ser helst kvinnliga sökanden mellan 20-30 år Rökfri . Arbetstider: enligt schema obekväma arbetstider förekommer
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Ljusdal
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent, Semestervik Ljusdals kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent, Semestervik Ljusdals kommun

Personlig assistent
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent hos en av våra manliga brukare i Sollefteåområdet. Vi är i dagsläget i stort behov av sk. inringningsvikarier samt att vi håller på med sommarplaneringen. Vi vill att du är noggrann och ansvartagande men också har glimten i ögat. Din ålder spelar inte så stor roll utan huvudsaken är att du vill jobba och vara en del av arbetsteamet. Arbetstiderna är dag- och nattpass, och löper enligt schema. Hos brukaren finns husdjur.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Sollefteå
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent
Personlig assisstent. Gärna erfarenhet av vårdarbete. Dag, natt, vaken jour. Sommarvikariat : juni juli augusti. Kan leda till en fortsättning efter vikariatet. (Gärna kvinna + 50)
Företag: Classistans i Östersund AB
Ort: Östersund
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent, Semestervikarie i Östersund
Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattande funktionsnedsättningar och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Som personlig assistent assisterar du en person med funktionsnedsättning i dennes vardag med sådant han eller hon skulle ha gjort utan sin funktions- nedsättning för att kunna leva ett självständigt liv. Vill du arbeta som personlig assistent till mig? Jag är en tjej/kvinna på 46 år. Jag är rullstolsburen, har kognitiva funktionsnedsättningar Jag tycker om att läsa och lyssna på musik. Jag behöver hjälp med alla förekommande arbeten i ett hem. Jag behöver assistans med allt i min dagliga livsföring, det gäller personlig hygien, toalettbesök, av- och påklädning, kommunikation, hushållssysslor, förflyttningar, motorisk träning och övrigt som uppkommer i vardagen. Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, inlevelse- och initiativförmåga, vara tålmodig och ha stor respekt för den personliga integriteten. Du ska kunna jobba självständigt i alla miljöer jag vistas i, du ska ha fingertoppskänsla för mina behov. Du som söker bör: - Vara kvinna/tjej över 20 år - Ha erfarenhet från yrket som personlig assistent - Vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull, ordningssam och lätt för att ta egna initiativ - Känna dig bekväm med ensamarbete såväl som att samarbeta med andra - Sist men inte minst givetvis vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av yrket personlig assistent. Ansökan sker genom ett personligt brev. Berätta vem du är, din ålder, din bakgrund, vad du arbetat med tidigare och varför du vill jobba med mig. Ge en kort beskrivning av dig själv och hur du är, berätta vad du gör på din fritid, hobbyn etc.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Östersund
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, Semestervikarie i Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, Semestervikarie i Östersund

Personlig assistent, ca 80%
Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattande funktionsnedsättningar och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Som personlig assistent assisterar du en person med funktionsnedsättning i dennes vardag med sådant han eller hon skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning för att kunna leva ett självständigt liv. Vill du arbeta som personlig assistent åt mig? Jag är en man på 65 år Jag behöver assistans med allt i min dagliga livsföring, det gäller personlig hygien, toalettbesök, av- och påklädning, kommunikation, hushållssysslor, förflyttningar, motorisk träning och övrigt som uppkommer i vardagen. Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, inlevelse- och initiativförmåga, vara tålmodig och ha stor respekt för den personliga integriteten. Du ska kunna jobba självständigt i alla miljöer jag vistas i, du ska ha fingertoppskänsla för mina behov. Du som söker bör: - Vara kvinna/tjej över 25 år - Ha erfarenhet från yrket som personlig assistent - Vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull, ordningsam och lätt för att ta egna initiativ - Känna dig bekväm med ensamarbete såväl som att samarbeta med andra - Sist men inte minst givetvis vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av yrket personlig assistent. - Tåla katter Ansökan sker genom ett personligt brev. Berätta vem du är, din ålder, din bakgrund, vad du arbetat med tidigare. Ge en kort beskrivning av dig själv och hur du är, berätta vad du gör på din fritid, hobbyn etc.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Östersund
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, ca 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, ca 80%

Personlig assistent
Till en av våra brukare i Hotingområdet söker vi en sommarvikarie. Vi söker företrädelsevis en kvinna, gärna 30+ och som har omtanken och lugnet med sig på ett naturligt sätt. Arbetstiderna är dag- och kvällstid. Vissa dagar och tider är det dubbel bemanning. Bil och körkort är inget krav för att få vikariatet men kommunala färdsätt är inget alternativ för att komma till och från arbetsplatsen.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Strömsund
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent
Vi söker en person, företrädelsevis en tjej som vill jobba hos en av våra yngre brukare i Sundsvall. Det är framförallt eftermiddagar/kvällar och helger som är aktuella och det är varannan vecka som detta löper på. Under sommaren kommer det också att bli aktuellt med dagtid. Vi söker dig som är flexibel och påhittig. Glimten i ögat och förmåga att vända svart till vitt är egenskaper som uppskattas mycket. Körkort är inget krav men det är till din fördel om du som assistent har körkort och tillgång till bil.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig Assistent/Sandviken
Är Du en engagerad, lyhörd, rökfri och anpassningsbar kille/man som trivs med att arbeta metodiskt och strukturerat? Då kan Du vara precis den vi just nu behöver till ett mycket viktigt arbete, nämligen som personlig assistent till en 16-årig kille. " Jag är en 16-årig kille som gillar spela på dator, lyssna på musik och bada på Parkbadet. Jag har autism, utvecklingsstörning och epilepsi. Jag tycker inte om hösten och vintern då det blir kallt och mörkt. Jag älskar att åka till vår lägenhet i Spanien, så det brukar bli några resor varje år och behöver jag ha mina assistenter med mig. Jag behöver strukturerad pedagogik och bildstöd i min vardag för att fungera och kommunicera. Mina hjälpmedel är dagsschema, kommunikationskarta, tallappar så som Grid player och Widget Go. Jag har en egen lägenhet i en del av min familjs hus i centrala Sandviken."
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent/Sandviken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent/Sandviken

Personlig Assistent, Långtidsvik Ljusdals kommun
Jag är en 20-årig tjej som söker en personlig assistent, som kan jobba hos mig under ordinarie assistents föräldraledighet. Arbetet kommer uppskattningsvis att pågå under perioden 20140701-20160531. Under 2 veckor i Juli samt under 4-5 veckor vid 2-3 tillfällen under vinterhalvåret kommer arbetsplatsen att vara på Teneriffa. Du skall fungera som mina händer och fötter, hjälpa mig med det mesta i vardagen som påklädning, måltiderna, hygien och viss träning, mm. Du bör ha gått barn och fritidslinjen eller vårdutbildning. Du skall vara lyhörd, flexibel, initiativrik och ha en stor portion humor. Tidigare arbetslivserfarenhet värdesättes och erfarenhet av att jobba som personlig assistent är naturligtvis bra men jag sätter störst vikt vid personlig lämplighet och att du och min familj trivs ihop. Du skall också ha en viss datorvana. Du bör vara öppen och ha en rak och ärlig dialog med mig och mina anhöriga. Du är positiv och social och gillar att vara ute . Vi ser helst kvinnliga sökanden mellan 20-30 år Rökfri . Arbetstider: enligt schema obekväma arbetstider förekommer
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Ljusdal
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent, Långtidsvik Ljusdals kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent, Långtidsvik Ljusdals kommun

Personlig assistent
Vi söker per omgående dig/er som vill bli våra sommarvikarier samt även vikarier för längre tid. Brukaren bor norr om Skellefteå och vi vill att du som assistent är positiv och lyhörd. Dagarna är fyllda med vardagens bestyr men även spontana utflykter sker. Sommarplaneringen pågår för fullt och brukaren kommer att vistas i sommarstugan, varför längre arbetspass då kommer att läggas in. Är ni intresserade av denna trevliga arbetsplats så tveka inte och hör av er till undertecknad kontaktperson så får ni mera information.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig Assistent 90-100%, Ljusdals kommun
Jag är en 20 åring tjej som nu behöver förstärkning i min personalgrupp. Nu söker jag en assistent som skall göra min vardag rolig och trygg. Jag behöver din hjälp med det mesta i vardagen; i hemmet , måltider, träning, påklädning, personlig hygien, du skall vara mina armar och ben och hjälpa mig med det jag inte klarar av själv. Du skall kunna ta eget ansvar, kunna arbeta självständigt och även i grupp. Du är lyhörd, noggrann, ansvarsfull, punktlig, kan fokusera i ditt arbete, och förstår vikten av personlig integritet. Du bör ha stor empati , var positiv och skall kunna sätta dig in i en annan människas situation, du är stödjande och coachande till din natur. Jag vistas utomlands en stor del av vinterhalvåret, du måste vilja/kunna vara utomlands 2-3 gånger under vinterhalvåret, varje vistelse varar i 4-6 veckor. Du är mellan 20-40 år,rökfri, du måste ha körkort och bil för resor till och från arbetet.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Ljusdal
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent 90-100%, Ljusdals kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent 90-100%, Ljusdals kommun

Personlig assistent, Dagtid v29-31
Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattande funktionsnedsättningar och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Vill du arbeta som personlig assistent till mig under ordinarie assistents semester under veckorna 29-31, arbetet är förlagt må-to kl 8.00-16.30. Jag är en rullstolsburen kvinna i 60års åldern som behöver assistans med det mesta i min dagliga livsföring, det gäller personlig hygien, toalettbesök, av- och påklädning, hushållssysslor, förflyttningar och övrigt som uppkommer i vardagen. Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, vara tålmodig och ha stor respekt för den personliga integriteten. Du som söker bör: - Vara kvinna/tjej över 20 år - Ha körkort - Tåla katter - Sist men inte minst givetvis vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av yrket personlig assistent.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Östersund
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, Dagtid v29-31 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, Dagtid v29-31

Personlig Assistent/ Åre
Vi söker en Personlig Assistent till en man boende i trakterna av Åre. Arbetet innebär att Du ska vara behjälplig med alla sysslor som gäller Brukarens omvårdnad och trivsel. Vi ser gärna att Du är en glad, initiativrik och flexibel person. Om Du tidigare arbetat inom vården eller som Personlig Assistent så är detta givetvis en stor merit. Ansök gärna via mail med meritförteckning och ett personligt brev som beskriver vem du är. Anställningen är en tillsvidareanställning så länge uppdraget varar.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Åre
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent/ Åre jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent/ Åre

Personlig Assistent/ Åre, vikariat 12/7-31/8
Vi söker en Personlig Assistent till en man boende i trakterna av Åre. Arbetet innebär att Du ska vara behjälplig med alla sysslor som gäller Brukarens omvårdnad och trivsel. Vi ser gärna att Du är en glad, initiativrik och flexibel person. Om Du tidigare arbetat inom vården eller som Personlig Assistent så är detta givetvis en stor merit. Ansök gärna via mail med meritförteckning och ett personligt brev som beskriver vem du är. Anställningen är ett vikariat från 12/7-31/8
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Åre
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent/ Åre, vikariat 12/7-31/8 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent/ Åre, vikariat 12/7-31/8

Personlig assistent
En av våra anställda assistenter kommer att vara ledig en period, i första hand till och med 26 augusti 2014. Med eventuell förlängning. Vi söker därför någon som vill vikariera på denna tjänst som uppgår till 60%. Varannan helg är också schemalagd arbetstid. I arbetsuppgifterna ingår allt i ett hem förekommande arbetsuppgifter, självklart i samråd med brukaren. Även vissa arbetsresor förekommer, mestadels inom kommunen varför körkort är ett krav.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Ragunda
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent, ca 80%
Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattande funktionsnedsättningar och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Som personlig assistent assisterar du en person med funktionsnedsättning i dennes vardag med sådant han eller hon skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning för att kunna leva ett självständigt liv. Vill du arbeta som personlig assistent åt mig? Jag är en man på 65 år Jag behöver assistans med allt i min dagliga livsföring, det gäller personlig hygien, toalettbesök, av- och påklädning, kommunikation, hushållssysslor, förflyttningar, motorisk träning och övrigt som uppkommer i vardagen. Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, inlevelse- och initiativförmåga, vara tålmodig och ha stor respekt för den personliga integriteten. Du ska kunna jobba självständigt i alla miljöer jag vistas i, du ska ha fingertoppskänsla för mina behov. Du som söker bör: - Vara kvinna/tjej över 25 år - Ha erfarenhet från yrket som personlig assistent - Vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull, ordningsam och lätt för att ta egna initiativ - Känna dig bekväm med ensamarbete såväl som att samarbeta med andra - Sist men inte minst givetvis vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av yrket personlig assistent. - Tåla katter Ansökan sker genom ett personligt brev. Berätta vem du är, din ålder, din bakgrund, vad du arbetat med tidigare. Ge en kort beskrivning av dig själv och hur du är, berätta vad du gör på din fritid, hobbyn etc.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, ca 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, ca 80%

Personlig assistent, ca 75% Järbo, Sandviken
Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattande funktionsnedsättningar och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Som personlig assistent assisterar du en person med funktionsnedsättning i dennes vardag med sådant han eller hon skulle ha gjort utan sin funktions- nedsättning för att kunna leva ett självständigt liv. Jag är en glad o positiv ung man med autism, lindrig utvecklingsstörning och ADHD. Jag behöver stöd o hjälp med allt som ingår i min dagliga livsföring. Min tid tillbringar jag i huvudsak i det hus som succesivt skall bli min bostad. Där är jag sysselsatt med allehanda projekt både inomhus och utomhus. Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Jag söker en assistent som bör uppfylla nedanstående villkor: - Ha erfarenhet eller har stort intresse kring autism - Ha erfarenhet från personlig assistans eller liknande dock inte ett krav - Ser kurser och handledning som viktiga både för din och min utveckling - Har ett stort pedagogiskt intresse - Ha körkort - Icke rökare/snusare - Inte vara allergisk mot husdjur - Vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull, ordningsam och lätt för att ta egna initiativ - Vara fysiskt aktiv, god fysisk förmåga - God planeringsförmåga - Känna dig bekväm med ensamarbete såväl som i grupp. - Sist men inte minst ska du givetvis vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av yrket personlig assistent.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, ca 75% Järbo, Sandviken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, ca 75% Järbo, Sandviken

Personlig assistent
Till två av våra brukare i Ragunda kommun söker vi vikarier med tillträde omedelbart, om och när vi hittar rätt person. Det ena vikariatet på 60% löper på tre månader från nu och de andra är under kortare tid men det finns arbetspass som väntar. Varannan helg är också schemalagd arbetstid, gäller båda arbetsplatser. Sovande jour ingår också på det ena stället. I arbetsuppgifterna ingår allt i ett hem förekommande arbetsuppgifter, självklart i samråd med brukaren. Även vissa arbetsresor förekommer, mestadels inom kommunen varför körkort är ett krav.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Ragunda
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig Assistent 75-100%, Ljusdals kommun
Jag är en 20 åring tjej som söker en kvinnlig assistent då en av mina assistenter kommer att vara mammaledig i ca 1 1/2 år. Jag behöver din hjälp med det mesta i vardagen; i hemmet , måltider, träning, påklädning, personlig hygien, du skall vara mina armar och ben och hjälpa mig med det jag inte klarar av själv. Du skall kunna ta eget ansvar, kunna arbeta självständigt och även i grupp. Du är lyhörd, noggrann, ansvarsfull, punktlig, kan fokusera i ditt arbete, och förstår vikten av personlig integritet. Du bör ha stor empati , var positiv och skall kunna sätta dig in i en annan människas situation, du är stödjande och coachande till din natur. Jag vistas utomlands en stor del av vinterhalvåret, du måste vilja/kunna vara utomlands 2-3 gånger under vinterhalvåret, varje vistelse varar i 3-4 veckor. Du är mellan 20-40 år,rökfri, du måste ha körkort och bil för resor till och från arbetet.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Ljusdal
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent 75-100%, Ljusdals kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent 75-100%, Ljusdals kommun

Personlig assistent
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent hos en av våra manliga brukare i Sollefteåområdet. En av våra assistenter slutar sin anställning och vi söker dig som vill kliva in i en av våra assistentgrupper i Sollefteå. Du ska vara noggrann och ansvartagande men också ha glimten i ögat. Flexibilitet och att kunna lämna "privatlivet" hemma är a och o. Din ålder spelar inte så stor roll, du får gärna vara av den "lugnare" personlighetstypen. Pga brukarens önskemål ser vi helst kvinnliga sökande. Arbetstiderna är dag- och nattpass, och löper enligt schema.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Sollefteå
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig Assistent / Svenstavik, Bergs Kommun
Vi söker en Personlig assistent till en man boende i Svenstavik. Arbetet hos honom innebär att Du ska ha vara till hjälp med omvårdnad och alla övriga sysslor som behöver skötas i hans hem. Vi ser gärna att Du är en glad, flexibel och initiativrik person. Har Du tidigare arbetat som Personlig Assistent så är detta förstås en stor merit. Vi ser gärna att Du ansöker via mail och bifogar ett personligt brev som beskriver vem Du är. Anställningen är på viss tid så länge uppdraget varar och tjänstgöringsgraden är i dagsläget ca 75%. Arbetspassen är dygns pass och man arbetar 7 dygn på 4 veckor. Jour ingår i arbetspassen med 7 timmar/dygn.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Berg
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent / Svenstavik, Bergs Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent / Svenstavik, Bergs Kommun

Personlig assistent
Till en av våra brukare i Hotingområdet söker vi omgående en vikarerande personlig assistent. Vi söker företrädelsevis en kvinna, gärna 30+ och som har omtanken och lugnet med sig på ett naturligt sätt. Dagarna fylls med det som rör en vanlig vardag med personliga samt hushållets göromål. Arbetstiderna är dag- och kvällstid. Vissa dagar och tider är det dubbel bemanning. Helgtur är en dag varannan helg. Bil och körkort är inget krav för att få vikariatet men kommunala färdsätt är inget alternativ för att komma till och från arbetsplatsen.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Strömsund
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig Assistent/ Östersund
Vi söker Personlig Assistent till en kvinna boende i centrala Östersund. Arbetet innebär att Du ska vara behjälplig med alla sysslor som gäller Brukarens omvårdnad och trivsel. Vi ser gärna att Du är en glad, initiativrik och flexibel person. Om Du tidigare arbetat inom vården eller som Personlig Assistent så är detta givetvis en stor merit. Det finns husdjur i hemmet så Du får förstås inte vara allergisk mot dessa. Ansök gärna via mail med meritförteckning och ett personligt brev som beskriver vem du är. Anställningen är en tillsvidareanställning så länge uppdraget varar.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Östersund
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent/ Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent/ Östersund

Personlig Assistent/ Östersund
Vi söker Personlig Assistent till en kvinna boende i centrala Östersund. Arbetet innebär att Du ska vara behjälplig med alla sysslor som gäller Brukarens omvårdnad och trivsel. Vi ser gärna att Du är en glad, initiativrik och flexibel person. Om Du tidigare arbetat inom vården eller som Personlig Assistent så är detta givetvis en stor merit. Det finns husdjur i hemmet så Du får förstås inte vara allergisk mot dessa. Ansök gärna via mail med meritförteckning och ett personligt brev som beskriver vem du är. Anställningen är en tillsvidareanställning så länge uppdraget varar.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Östersund
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent/ Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent/ Östersund

Personlig assistent, ca 50% Bro
Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattande funktionsnedsättningar och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Som personlig assistent assisterar du en person med funktionsnedsättning i dennes vardag med sådant han eller hon skulle ha gjort utan sin funktions- nedsättning för att kunna leva ett självständigt liv. Jag är en kvinna som bor i Bro tillsammans med min man och våra två barn. Jag behöver assistans med det mesta i min dagliga livsföring. Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. En förutsättning för att du ska kunna jobba hos mig är att du behärskar svenska flytande då mitt funktionshinder b la gör att mitt tal kan vara otydligt. Du som söker tjänsten bör: - Vara kvinna/tjej mellan 25-45 år - Ha erfarenhet från personlig assistans - Ha körkort - Inte vara allergisk mot husdjur - Vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull och ha lätt för att ta egna initiativ - Känna dig bekväm med ensamarbete - Ha god fysik för att kunna hantera lyft/förflyttningar - Ej vara rökare - Sist men inte minst ska du givetvis vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av yrket personlig assistent. Ansökan sker genom ett personligt brev. Berätta vem du är, din bakgrund, vad du arbetat med tidigare intressen etc. Ansökan skickas via mail till classistans@me.com ange ref 174 på ämnesraden..
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, ca 50% Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, ca 50% Bro

Personlig assistent, ca 50% Bro
Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattande funktionsnedsättningar och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Som personlig assistent assisterar du en person med funktionsnedsättning i dennes vardag med sådant han eller hon skulle ha gjort utan sin funktions- nedsättning för att kunna leva ett självständigt liv. Jag är en kvinna som bor i Bro tillsammans med min man och våra två barn. Jag behöver assistans med det mesta i min dagliga livsföring. Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. En förutsättning för att du ska kunna jobba hos mig är att du behärskar svenska flytande då mitt funktionshinder b la gör att mitt tal kan vara otydligt. Du som söker tjänsten bör: - Vara kvinna/tjej mellan 25-45 år - Ha erfarenhet från personlig assistans - Ha körkort - Inte vara allergisk mot husdjur - Vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull och ha lätt för att ta egna initiativ - Känna dig bekväm med ensamarbete - Ha god fysik för att kunna hantera lyft/förflyttningar - Ej vara rökare - Sist men inte minst ska du givetvis vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av yrket personlig assistent. Ansökan sker genom ett personligt brev. Berätta vem du är, din bakgrund, vad du arbetat med tidigare intressen etc. Ansökan skickas via mail till classistans@me.com ange ref 174 på ämnesraden..
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, ca 50% Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, ca 50% Bro

Personlig Assistent/Sandviken
Är Du en engagerad, lyhörd, rökfri och anpassningsbar kille/man som trivs med att arbeta metodiskt och strukturerat? Då kan Du vara precis den vi just nu behöver till ett mycket viktigt arbete, nämligen som personlig assistent till en 17-årig kille. " Jag är en 17-årig kille som gillar spela på dator, lyssna på musik och bada på Parkbadet. Jag har autism, utvecklingsstörning och epilepsi. Jag tycker inte om hösten och vintern då det blir kallt och mörkt. Jag älskar att åka till vår lägenhet i Spanien, så därför brukar det bli några resor varje år och då behöver jag ha mina assistenter med mig. Jag behöver strukturerad pedagogik och bildstöd i min vardag för att fungera och kommunicera. Mina hjälpmedel är dagsschema, kommunikationskarta, talappar så som Grid player och Widget Go. Jag har en egen lägenhet i en del av min familjs hus i centrala Sandviken."
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent/Sandviken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent/Sandviken

Personlig assistent
Till en av våra brukare i Hammarstrandsområdet söker vi dig som vill jobba som personlig assistent några dagar/vecka. Man eller kvinna, välkommen med din ansökan. I jobbet ingår allt som sker i ett hem, städning, matlagning, planering av div.inköp. Även vissa sysslor utomhus ingår i arbetet. Allt sker i samråd med brukaren och därför måste lyhördhet och flexibilitet finnas med som två av våra främsta krav på dig som assistent.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Ragunda
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent
Vi söker dig som vill jobba som vår inringningsvikarie både i dagsläget och även som sommarvikarie. Arbetsplatsen som är brukarens hem är beläget norr om Skellefteå. I arbetet ingår alla olika göromål som finns i ett hem och allt sker i samråd brukare och assistent emellan. Brukaren är aktiv och positiv till att det händer olika saker och besöker gärna olika evenemang. Då brukaren är en kvinna som har passerat 50 så ser vi företrädelsevis att du som assistent är i ungefär samma ålder och kön.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Ragunda
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent, 90-100%
Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattande funktionsnedsättningar och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Som personlig assistent assisterar du en person med funktionsnedsättning i dennes vardag med sådant han eller hon skulle ha gjort utan sin funktions- nedsättning för att kunna leva ett självständigt liv. Jag är en kvinna som bor i Östersund tillsammans med min man och våra två katter. Jag behöver assistans med det mesta i min dagliga livsföring. Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du som söker tjänsten bör: - Vara kvinna/tjej över 30år - Ha erfarenhet från personlig assistans - Ha körkort - Inte vara allergisk mot husdjur - Vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull och ha lätt för att ta egna initiativ - Känna dig bekväm med ensamarbete - Ha god fysik för att kunna hantera lyft/förflyttningar - Sist men inte minst ska du givetvis vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av yrket personlig assistent. Ansökan sker genom ett personligt brev. Berätta vem du är, din bakgrund, vad du arbetat med tidigare intressen etc. Ansökan skickas via mail till classistans@me.com ange ref 148 på ämnesraden..
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Östersund
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, 90-100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, 90-100%

Personlig assistent, Semestervikarie i Östersund
Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattande funktionsnedsättningar och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Som personlig assistent assisterar du en person med funktionsnedsättning i dennes vardag med sådant han eller hon skulle ha gjort utan sin funktions- nedsättning för att kunna leva ett självständigt liv. Vill du arbeta som personlig assistent till mig? Jag är en tjej/kvinna Jag tycker om att läsa och lyssna på musik. Jag behöver hjälp med alla förekommande arbeten i ett hem. Jag behöver assistans med allt i min dagliga livsföring, det gäller personlig hygien, toalettbesök, av- och påklädning, kommunikation, hushållssysslor, förflyttningar, motorisk träning och övrigt som uppkommer i vardagen. Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du måste ha ansvarskänsla, inlevelse- och initiativförmåga, vara tålmodig och ha stor respekt för den personliga integriteten. Du ska kunna jobba självständigt i alla miljöer jag vistas i, du ska ha fingertoppskänsla för mina behov. Du som söker bör: - Vara kvinna/tjej över 20 år - Ha erfarenhet från yrket som personlig assistent - Vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull, ordningssam och lätt för att ta egna initiativ - Känna dig bekväm med ensamarbete såväl som att samarbeta med andra - Sist men inte minst givetvis vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av yrket personlig assistent. Ansökan sker genom ett personligt brev. Berätta vem du är, din ålder, din bakgrund, vad du arbetat med tidigare och varför du vill jobba med mig. Ge en kort beskrivning av dig själv och hur du är, berätta vad du gör på din fritid, hobbyn etc.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Östersund
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, Semestervikarie i Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, Semestervikarie i Östersund

Personlig Assistent Semestervik, Ljusdals kommun
Jag är en tjej på 21 år som söker en kvinnlig assistent som vill jobba med mig när ordinarie assistenter har semester. Jag behöver din hjälp med det mesta i vardagen; i hemmet , måltider, träning, påklädning, personlig hygien, du skall vara mina armar och ben och hjälpa mig med det jag inte klarar av själv. Du skall kunna ta eget ansvar, kunna arbeta självständigt och även i grupp. Du är lyhörd, noggrann, ansvarsfull, punktlig, kan fokusera i ditt arbete, och förstår vikten av personlig integritet. Du bör ha stor empati , var positiv och skall kunna sätta dig in i en annan människas situation, du är stödjande och coachande till din natur. Du är mellan 20-40 år,rökfri, du måste ha körkort och bil för resor till och från arbetet.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Ljusdal
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent Semestervik, Ljusdals kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent Semestervik, Ljusdals kommun

Personlig assistent, Semestervikarie, Hackås
Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattande funktionsnedsättningar och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Som personlig assistent assisterar du en person med funktionsnedsättning i dennes vardag med sådant han eller hon skulle ha gjort utan sin funktions- nedsättning för att kunna leva ett självständigt liv. Jag är en kvinna som behöver assistans med det mesta i min dagliga livsföring. Den huvudsakliga assistansen utförs i mitt hem men jag gillar även att komma ut på "promenader" när väder och vind tillåter. Ditt jobb är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Du som söker bör: - Vara över 20 år - Ha erfarenhet från personlig assistans - Vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull och ha lätt för att ta egna initiativ - Känna dig bekväm med ensamarbete - Ha god fysik för att kunna hantera lyft/förflyttningar - Sist men inte minst ska du givetvis vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av yrket personlig assistent. Ansökan sker genom ett personligt brev. Berätta vem du är, din bakgrund, vad du arbetat med tidigare intressen etc. Ansökan skickas via mail till classistans@me.com ange ref 177 samt ert mobilnummer på ämnesraden..
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Berg
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, Semestervikarie, Hackås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, Semestervikarie, Hackås


Sök lediga jobb CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se