CNC operat jobb - lediga jobb

CNC operat jobb CNC operat jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: CNC operat. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: CNC operat. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. CNC operatör till Mora- Mora

 2. CNC operatör- Vaggeryd

 3. CNC Operatörer Mazak- Västervik

 4. CNC operatör- Nyköping

 5. CNC operatör eller ställare- Värnamo

 6. Erfarna CNC operatörer- Köping

 7. CNC operatör- Vaggeryd

 8. CNC Operatör sökes!- Jönköping

 9. CNC operatörer- Göteborg

 10. CNC operatör till Norrköping.- Norrköping

 11. CNC operatör- Malung Sälen

 12. CNC operatör / Axelsvarvare- Öckerö

 13. CNC operatör- Malung Sälen

 14. CNC OPERATÖR- Säffle

 15. CNC operatör- Eslöv

 16. CNC operatör- Mjölby

 17. CNC operatör- Nyköping

 18. ´CNC Operatör- Kiruna

 19. CNC operatör- Stockholm

 20. CNC operatör Svarv- Enköping

 21. CNC operatör- Ronneby

 22. Erfaren CNC operatör för långsiktigt samarbete- Lekeberg

 23. ERFARNA CNC operatörer- Hallsberg

 24. CNC operatör- Säter

 25. CNC operatör till Södertälje- Södertälje

 26. Erfarna CNC operatörer mot svarvning- Västerås

 27. Erfarna CNC operatörer- Kalmar

 28. CNC operatör- Skövde

 29. Erfarna CNC operatörer för kommande behov till Manpower Kristianstad- Kristianstad

 30. CNC operatörer- Ludvika

 31. CNC Operatör- Stockholm

 32. CNC operatör sökes- Lund

 33. CNC operatör- Eslöv

 34. CNC OPERATÖR/PROGRAMERING- Gnosjö

 35. CNC operatör till Norrköping.- Norrköping

 36. CNC operatör- Vimmerby

 37. Är du CNC operatör med arbetserfarenhet?- Kristianstad

 38. CNC Operatör- Tidaholm

 39. CNC operatör sökes- Kristianstad

 40. CNC Operatör- Göteborg


Mer beskrivning

CNC operatör till Mora
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en mycket duktiga CNC-operatör till en av våra kunder i Mora. Arbetsuppgifterna består av svarvning av verktyg och programmering. Du kommer att tillverka allt ifrån serier till enstaka bit. Styrsystem Heidenhain. Vem är du? Vi söker dig som har gått industiprogrammet eller annan likvärdig utbildning och har några års erfarenhet ifrån att jobbat med styrda CNC-verktyg och programmering. Du ska ha vana av Heidenhain styrsystem. Som person bör du vara arbetsvillig och självgående samt ha lätt för att samarbeta med andra människor. Truckkort är ett krav. Vad kan vi erbjuda dig? Vi kommer att anställa dig på visstid och uppdraget startar under v32. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Tjänsten söker du via länken nedan. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att vända dig till Anna Säfström, konsultchef via mail ansafs@manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Mora
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör till Mora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör till Mora

CNC operatör
CNC Operatörer: Till industrin söker vi CNC Operatörer med 3 - 5 års erfarenhet. Vi har behov av en CNC med flerop och en CNC inriktning svarv. För att passa till dessa tjänster krävs det att du är självgående och tar ett stort ansvar. Som person är du nyfiken, engagerad och noggrann. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör

CNC Operatörer Mazak
Vi på Tjust Mekaniska verkstad AB är en komplett mekanisk verkstad och vår drivkraft har alltid varit att arbeta med marknadens mest krävande kunder. Genom att prioritera extrem precision, vi talar om tusendelar av en millimeter, samt en hög kvalitet och pålitliga leveranser har Tjust Mekaniska Verkstad blivit en trygg leverantör. Idag återfinns våra precisionstillverkade komponenter i flygplan, personbilar och satelliter. Att vi funnits så länge i branschen beror till stor del på våra medarbetare, som är duktiga hantverkare och produktionstekniker. Många av våra anställda har jobbat hos oss under en lång tid, något som självklart också bidrar till att kvaliteten alltid håller en hög nivå. Tjust Mekaniska Verkstad AB är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO9001 och 14001. Företaget är även kvalitetscertifierat för flygindustrin. Vi har satsat stort på kvalitet och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Just nu har vi stort tryck och ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därför för anställning i Västervik en CNC-operatör med erfarenhet att arbeta i Mazatrol. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att självständigt ställa, rigga och spänna upp nya jobb för svarvning. Du kommer att arbeta som svarvare i styrda maskiner. Vi vill att du som söker har minst fem års relevant erfarenhet samt att du kan redogöra för din tidigare arbetshistoria inklusive maskinbeteckningar och styrsystem. Kompetenskrav: Erfarenhet av programmering av Mazatrol styrsystem är ett krav. Arbetsplats/ort: Västervik. Hjälp med boende och resor under första tiden.
Företag: TJUSTS MEKANISKA VERKSTADS AKTIEBOLAG
Ort: Västervik
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga CNC Operatörer Mazak jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC Operatörer Mazak

CNC operatör
Industrisupport Värmland AB Om Industrisupport Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor i Arvika, Karlstad, Örebro, Eskilstuna och Norrköping. Vi är verksamma inom Almega bemanningsföretagen där 15 olika LO förbund ingår vilket innebär att vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. På så vis kan vi erbjuda både kunder och medarbetare mer kompletta lösningar och erbjudanden. Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i bemanningsfrågor. Dina arbetsuppgifter Vi ser en ökad efterfrågan på CNC operatörer i Nyköping/Oxelösunds området under tidig höst/sensommar. Vi söker dig som har kört CNC maskin inom svarvning eller fräsning. vanliga göromål som mäta detaljer, ställa om för ny detalj, byta skärandeverktyg samt övervaka och köra maskin. Din profil Du har erfarenhet från CNC yrket Du har någon form av utbildning inom CNC Du har möjlighet att köra olika skiftformer. Bil och körkort, eller boende i området. Välkommen med din ansökan !
Företag: Industrisupport Värmland AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör

CNC operatör eller ställare
Montico HR Partner AB Kundföretaget Till en av våra samarbetspartners söker vi nu fler cnc operatörer och ställare. Arbetsbeskrivning CNC operatör Fler op. Multiplex, ISO och Mazatrol. Kontrollerar och godkänner bitar. Ev. byte av verktyg och kompensering. Du startar dagtid och kan sedan gå över på skift. Din profil Du som söker skall ha jobbat några år inom skärande bearbetning, svarvning eller fräsning. Har du en utbildning inom CNC och grönt certifikat ser vi detta som en klar fördel. Du har mycket goda kunskaper i ritningsläsning och är van vid att dokumentera ditt arbete. Som person är du ansvarsfull och noggrann, utåtriktad, har god arbetsmoral och är inte rädd för nya utmaningar. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 8 augusti, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör eller ställare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör eller ställare

Erfarna CNC operatörer
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Just nu söker vi dig som har utbildning samt arbetslivserfarenhet som CNC operatör. Vi söker olika profiler, bla svarvare, fräsare och slipare till flertalet kunder i KAK-området. Alla skift kan förekomma. Vem är du? Vi söker dig som har gått industiprogrammet eller annan likvärdig utbildning och har några års erfarenhet ifrån att jobbat med styrda CNC-verktyg och programmering. Som person bör du vara arbetsvillig och självgående samt ha lätt för att samarbeta med andra människor. Körkort är ett krav samt truckkort meriterande. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Tjänsten söker du via länken nedan. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att vända dig till Eva Adermark, konsultchef på mail evad@manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Köping
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna CNC operatörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna CNC operatörer

CNC operatör
CNC Operatörer: Till industrin söker vi CNC Operatörer med 3 - 5 års erfarenhet. Vi har behov av en CNC med flerop och en CNC inriktning svarv. För att passa till dessa tjänster krävs det att du är självgående och tar ett stort ansvar. Som person är du nyfiken, engagerad och noggrann. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör

CNC Operatör sökes!
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker för kunds räkning en erfaren Cam-bredare/CNC Operatör omgående! Du kommer att ingå i CNC avdelning med ca 6 medarbetare och rapportera till Produktionsteknisk chef. Formell kompetens Du har relevant utbildning och mångårig erfarenhet av skärande bearbetning. Självgående! Körkort och tillgång till bil. Din bakgrund Du är tekniskt lagd och har flera års erfarenhet inom CNC med beredning i 5-axlig simultankörning samt har erfarenhet av avancerad beredning i 5-axlig fräsning. Meriterande att du känner väl till styrsystemen Heidenhain. Det är ett stort plus om du även har kunskap om beredning i CNC-svarvar i MasterCam. Personliga egenskaper Viktigt att du har en positiv attityd samt är serviceinriktad och kundorienterad. Du är noggrann, flexibel, social och har lätt för att samarbeta. Kvalité och noggrannhet är viktigt för dig. Vi letar efter en person som gillar teknik och vill utvecklas! Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid/visstidsanställning/Jönköping. 3 skift. Tillträdesdag Omgående! Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Varje år gör Lernia det möjligt för mer än 70 000 människor och 5 000 företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga CNC Operatör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC Operatör sökes!

CNC operatörer
Berg Propulsion designar, bygger, säljer och servar driftsäkra propeller- och drivkraftslösningar till handels- och arbetsfartyg över hela världen. Vi har produktionsanläggningar i Sverige och Singapore samt försäljningsbolag i Sverige, Singapore, Kina, Korea, Tyskland, Spanien, Italien, Brasilien, Dubai och Turkiet. Vi är idag drygt 300 anställda i koncernen. Vi söker nu CNC operatörer med flera års erfarenhet inom verkstadsindustrin till vår produktionsanläggning på Öckerö. CNC operatör till DMG 160 FD styrsystem Simens 840 D: Arbetet innebär att bland annat att tillverka propellernav och komponenter till propellernav.Arbetsstyckena väger upp till 2500kg och det är både svarvning, borrning och fräsning. CNC operatör till Mazak FJV 35/60 styrsystem Mazatrol 640M: Arbetet innebär att bland annat att tillverka propellernav och komponenter till propellernav.Arbetsstyckena väger upp till 500 kg och det är både borrning och fräsning. Du behärskar ritningsläsning och programmering, kan rigga, ställa samt byta verktyg i kortare serier och programmera. Du är väl insatt inom verkstadsområdet och är tekniskt lagd. Du har en hög ambitionsnivå och är motiverad samt engagerad i ditt arbete. Kvalitet, noggrannhet, ordningssinne och erfarenhet av förbättringsarbete är egenskaper vi värdesätter högt hos dig. Du är självgående, flexibel och arbetar bra både enskilt och i grupp. För tjänsten gäller skiftarbete. För mer information om tjänsten kontakta produktionschef Dick Ekhammar tfn 031-301 06 35 eller 0768-690 501 eller Karin Skogvik, Human Resources 031-30 10 890 eller 0768-290 890. Välkommen med din ansökan. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan snarast, dock senast den 1 september, till recruitment@bergpropulsion.com. Märk din ansökan med den aktuella tjänsten.
Företag: BERG PROPULSION PRODUCTION AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatörer

CNC operatör till Norrköping.
Clustera Sveriges vision är att vara bemanningsbranschens bästa partner genom mervärde för våra delägare. Vi hjälper våra kunder att själva göra sina rekryteringar genom att erbjuda vårt unika IT-stöd och annonseringsstöd för rekrytering. Vi sänker rekryteringskostnaden och arbetstiden samt att våra kunder får kontroll och struktur över kandidatdatabasen. Vi erbjuder också våra kunder att hyra in personal vid arbetsbelastning. Vi söker för kunds räkning en CNC operatör. Uppdraget kommer utföras i företagets lokaler i Norrköping. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som CNC operatör och skall kunna hantera en avancerad 3-axlig maskin. Är du den vi söker? Du är utbildad CNC operatör och har minst 2 års erfarenhet av yrket. Du har tidigare erfarenhet av legoproduktion, korta serier och täta omställningar samt verkstadsvana och koll på verktyg. Tjänsten kräver bred teknisk kompetens. Du ska ha erfarenhet av 3-axliga maskiner. Som person är du engagerad, driven och självgående. Du är noggrann, händig och stimuleras av problemlösning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Omfattning: start omgående och tillsvidare med goda chanser till förlängning. Arbetstid: 07.00-16.00 Tiderna kan eventuellt variera något. Välkommen att registrera ditt intresse, urvalet till denna tjänst sker löpande, Hur du söker tjänsten finner du på www.clustera.se.
Företag: Clustera Norrköping
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör till Norrköping. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör till Norrköping.

CNC operatör
CNC operatör Vi söker en cnc operatör som kommer att få breda arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter som kommer att ingå är bl.a. följande: Köra befintliga jobb. Ansvara för igång körning av nya jobb. Programmera och ställa maskiner. Se över befintliga processer och optimera de. Rycka in där det behövs på firman. Som person ska du ha bred kompetens inom CNC-teknik (gärna Fanuc), Kunskaper inom cam beredning, gärna Gibbs. Självklart har du lätt för att stimulera och lyssna på personer och du är inte rädd för att ta tag i saker och genomföra de. Provanställning 6 månader tillämpas. Skiftgång kan förekomma. Välkommen med din ansökan!
Företag: Högdalen Produktion & Verktyg AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör

CNC operatör / Axelsvarvare
Arbetet innebär att svarva propelleraxlar upp till 15 meter. Vi har både manuella och styrda svarvar (Siemens 840D). Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av att arbeta som cnc operatör, gärna med både styrda och manuella maskiner. Du har utbildning från industritekniskt gymnasium eller liknande och du behärskar ritningsläsning och kan rigga, ställa samt byta verktyg i kortare serier och programmera. Du är väl insatt inom verkstadsområdet och är tekniskt lagd. Du har en hög ambitionsnivå och är motiverad samt engagerad i ditt arbete. Kvalitet, noggrannhet och ordningssinne är egenskaper vi värdesätter högt hos dig. Du är självgående, flexibel och arbetar bra både enskilt och i grupp. Erfarenhet av att arbeta med förbättringsarbete är meriterande. För tjänsten gäller skiftarbete. För mer information om tjänsten kontakta produktionschef Dick Ekhammar tfn 031-301 06 35 eller 0768-690 501 eller Karin Skogvik, Human Resources 031-30 10 890 eller 0768-290 890.
Företag: BERG PROPULSION PRODUCTION AB
Ort: Öckerö
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör / Axelsvarvare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör / Axelsvarvare

CNC operatör
Vi söker en cnc operatör för igång körning av våran Colchester Tornado T220M. Svarven har drivna verktyg och C-axel. Du ansvarar för programmering och beredningen av jobben som ska köras där. Du kan programmera Fanuc och har stor erfarenhet av det, till hjälp finns även Cam programmet Gibbs som du kan använda. Arbetsuppgifter som kommer att ingå utöver ovan är bl.a. följande: Köra befintliga jobb. Ansvara för igång körning av nya jobb. Programmera och ställa övriga maskiner. Se över befintliga processer och optimera de. Rycka in där det behövs på firman. Som person ska du ha bred kompetens inom CNC-teknik Självklart har du lätt för att stimulera och lyssna på personer och du är inte rädd för att ta tag i saker och genomföra de. Provanställning 6 månader tillämpas. Skiftgång kan förekomma. Välkommen med din ansökan!
Företag: Högdalen Produktion & Verktyg AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör

CNC OPERATÖR
CNC OPERATÖR OMGÅENDE Bemanningsföetag med kunder runtom i Norge. Vi erbjuder kvalificerade kandidater med fokus på tekniska och hantverkstjänster. Vårt mål är att alla våra kunder ska vara nöjda över förväntan med kandidaterna från oss. Vi vill att våra kunder skall trivas med våra medarbetare och att våra anställda ska ha roligt och trivas på jobbet. Cajiara i Norge söker åt en stor kund 2 cnc-operatör till Stavanger i Norge. Vi har nytt spännande uppdrag i Stavanger och behöver anställa 2 medarbetare. Jobbet innebär sedvanligt jobb som cnc operatör inom finmekanik. Nedan ser du ett axplock av vad du erbjuds: -En trygg och seriös arbetsplats -Timlön plus diet -Gratis boende -Betalda flygbiljetter -Trevliga kollegor -Utmanade arbetsuppgifter -Rotationsjobb
Företag: Cajara AB
Ort: Säffle
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga CNC OPERATÖR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC OPERATÖR

CNC operatör
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om företaget Företaget arbetar som underleverantör till mekanisk industri med skärande bearbetning i främst rostfritt stål som specialitet.Företaget har ca 20 medarbetare och en maskinpark omfattande drygt 20 CNC-styrda bearbetningsmaskiner. Om tjänsten Vi söker nu en CNC operatör som har kunskap av svarvning med programmering. Det är meriterande om du har kunskap av Mazak med styrsytemet Mazatrol. Du kommer arbeta med framförallt fåstycksproduktion, detaljerna är storleksmässigt små med varierande former. Arbetet kräver att du är stresstålig och kan jobba i högt temp. Du är villig att lära och vill utvecklas inom yrket. Skiftarbeten kan förekomma. Då tjänsten är tänkt att övergå i en anställning hos kund bör du bo i närhetområdet. Din profil Du är kunnig inom programmering, ställning, mätteknik och skärteknik. Du är teknisk kunnig och praktiskt lagd. Det är en fördel om du har körkort. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Eslöv
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör

CNC operatör
OM OSS Flexibel Bemanning AB är ett bemanning- och rekryteringsföretag. Vårt kontor ligger i Linköping och vårt arbetsfält är hela Östergötland. Vi arbetar nära kunden på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Vi hyr ut personal vid tillfälliga efterfrågningar och behov men vi ombesörjer även långsiktiga lösningar i form av rekryteringar av olika slag. Vår vision är att vara det lilla bemanningsföretaget med det stora hjärtat. Vi stänger inga dörrar utan vi anpassar oss och är flexibla. På så sätt kan vi skräddarsy den bästa lösningen för våra kunder. OM TJÄNSTEN Vi söker dig som är en CNC operatör med erfarenhet och kunskap av Mazak. Du ska ha en industriell utbildning (gymnasienivå) samt erfarenhet från liknande arbete. Det är viktigt att man kan arbeta i högt tempo samt att man är stresstålig.Tillsättning sker löpande. Tjänsten är en hyrrekrytering till vår nya kund i Mjölby. DIN PROFIL Du är självgående med teknisk kunskap och samtidigt praktiskt lagd. Erfarenhet och kunskap av Mazak, Mazatrol är ett krav. ÖVRIGT Vi förbehåller oss rätten att avsluta anställningsprocessen innan annonstiden har löpt ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Tillsättning sker så fort vi träffar rätt kandidat.
Företag: HC FLEXIBEL BEMANNING AB
Ort: Mjölby
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör

CNC operatör
TurnMill AB är ett verkstadsföretag som startades 1991 i Jönåker. Produktion finns i Jönåker samt i Kina. Vi arbetar med CNC-bearbetning i små och stora serier. På TurnMill AB i Jönåker är vi ca 25 medarbetare. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2008. TurnMill AB söker till Jönåker erfarna CNC-operatör till både våra svarv och fräsgrupper Som person ser vi att du är ansvarstagande, målinriktad, social och flexibel. Arbetet utförs både i grupp och självständigt. Du ska vara organisatorisk, kunna planera din tid och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser att du självständigt ska klara av att programmera och ställa/rigga efter ritning. De styrsystem som vi arbetar främst med idag är Fanuc och Mazatrol. Vi ser att du har en verkstadsteknisk utbildning, och gärna flerårig erfarenhet som CNC Operatör. Vi ser det meriterande om du har kunskaper i CAD/CAM. Vårt CAD/CAM system är Edgecam. Erfarenhet av maskiner så som Doosan, Mazak och Hanwha är meriterande. Skiftgång kan förekomma. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan! Märk din ansökan med "Jobbansökan CNC-Operatör"
Företag: TURNMILL AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör

´CNC Operatör
Kiruna Industrilego AB är en del i KILAB gruppen. Vi kombinerar hög kvalitet med kostnadseffektiv produktion. Med stor flexibilitet och kundens behov i centrum är vi en pålitlig partner när det gäller legotillverkning av bland annat svetsade konstruktioner och bearbetning av tyngre detaljer till gruvindustrin mfl. Vi är inne i en expansiv fas och vi behöver förstärka företaget med kompetenta medarbetare. Vi söker nya medarbetare inom CNC-bearbetning/ programmering. Vi förutsätter att du gillar att arbeta självständigt samt att du tycker om att lära dig nya saker. Du är noggrann samt har en positiv inställning till arbetet och din omgivning. Tidigare erfarenhet som CNC-operatör samt ritningsläsning är ett krav. "Vi undanber oss kontakt med säljare av annonser och rekryteringstjänster då vi gjort vårt medieval"
Företag: KIRUNA INDUSTRILEGO AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga ´CNC Operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ´CNC Operatör

CNC operatör
  Randstad letar nu efter en CNC operatör för kunds räkning. Kunden har haft ett positivt resultat nu i några månader och behöver nu utöka sin verksamhet . Du ska ha utbildning av CNC programmering men det är inget krav på tidigare livserfarenhet inom CNC. Det viktiga är att du är rätt person för företaget. Hos kunden jobbar de med gibs cam vilket är meriterande om du tidigare har arbetat med. Det är viktigt att du är flytande i svenskt tal och skrift. Till en början är du anställd av Randstad men i slutändan är meningen att du går över till kund. Vid frågor om tjänsten kontakta Peter Engström: 072-9889035.
Företag: Randstad AB Randstad AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör

CNC operatör Svarv
GLOAB är sedan 1992 ett ledande företag inom lego-slipning samt senare år utbyggd svarvavdelning. Företaget är ISO certifierat i miljö, kvalitet samt arbetsmiljö, se hemsida: www.gloab.se. Vi söker nu en CNC operatör Svarv Beskrivning av arbetsuppgifter: CNC operatör vid styrda CNC-svarvar Hyundai KIA SKT-200TTS samt Nakamura Torne WT250. Beskrivning av kvalifikationer: Arbetet sker i korta samt långa serier varför du skall ha väl dokumenterad erfarenhet och kompetens av liknande uppgifter sedan tidigare. God kunskap om Fanuc styrsystem samt ritningsläsning och CAM/CAD. Klimatiserat mät labb med Zeiss Duramax mätmaskin finns Ansökningar som inte motsvarar ovan krav kommer ej att behandlas.
Företag: GLOAB KONSULT AB
Ort: Enköping
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör Svarv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör Svarv

CNC operatör
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker erfarna CNC operatörer för uppdrag utanför Ronneby. Din profil Krav - Erfarenhet av CNC -Självständigt kunna mätteknik, riggning och ställa. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör

Erfaren CNC operatör för långsiktigt samarbete
Om oss B.R.A Maskiner AB är ett familjeföretag lokaliserat i Mullhyttan som erbjuder sina kunder problemlösning på ett kreativt sätt. Legotillverkning av avancerade maskinbearbetade detaljer är företagets kärnområde, men även produktutveckling och protoptyptillverkning förekommer inom ramen för vår verksamhet. Mullhyttan ligger 30 minuters bilresa från Örebro, Karlskoga och Kumla och vi har flera som pendlar från dessa platser. Dina arbetsuppgifter Vi söker en duktig och självgående CNC-operatör för ett långsiktigt samarbete. Ditt ansvar kommer att vara att programmera, rigga och ställa olika detaljer på vår svarvavdelning. Val av verktyg och kontroll under körning samt slutkontroll ligger också på ditt ansvar. Tjänsten innefattar ett mått av arbetsledning. För rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter på företaget. Din profil Du har tidigare arbetat som CNC-operatör och har erfarenhet av skärande bearbetning. Som person har du ett stort eget driv och en god förmåga att arbeta självständigt. Vi förutsätter att du har en positiv attityd, ett stort engagemang och har lätt för att samarbeta med olika människor. Erfarenhet av Traub, Fanuc och/eller Okuma styrsystem är en merit. Arbetet är på heltid med tillträde omgående. Arbetet bedrivs i tvåskift.
Företag: B.R.A. Maskiner AB
Ort: Lekeberg
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren CNC operatör för långsiktigt samarbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren CNC operatör för långsiktigt samarbete

ERFARNA CNC operatörer
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning Vi söker erfarna CNC operatörer till våra kunder i Örebro län. Du skall kunna både svarv och  fräs och gärna en del programmering. Arbetsuppgifter Du skall köra CNC maskiner med allt det innebär. Du ska kunna en del programmering tex Siemens, Haas, Fanuc, Okuma m Du skall kunna köra en BÄDDFRÄS !  Viktigt !!   Kvalifikationer Utbildad samt erfaren CNC operatör. Du bör kunna både svarv och fräs. Du skall kunna byta verktyg. Erfarenhet av BÄDDFRÄS !  OBS Viktigt ! Du skall ha erfarenhet av programmering Vi söker en allmänt duktig och ansvarsfull CNC operatör Kunderna kan ligga på annan ort än din bostadort, så du måsta vara beredd på en del pendlande.   Villkor Visstidsanställning  omgående. Fungerar allt som det ska är förlängning  och fast anställning mycket troligt aktuellt.  Har du några frågor ring Henrik Nitz 070-160 20 91 Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering i Örebro AB
Ort: Hallsberg
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga ERFARNA CNC operatörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFARNA CNC operatörer

CNC operatör
Vi söker en CNC operatör för bearbetning i fleropperationsmaskiner men även en del svarvning. Personen bör ha några års erfarenhet, vara självgående. Tjänsten är en heltidstjänst.
Företag: Henry Gunnarssons Svets & Mekaniska AB
Ort: Säter
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör

CNC operatör till Södertälje
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS Jobzone är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi har mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är Industri, logistik, produktion och distribution. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Vår Kund Till vår kund i Södertälje söker vi nu en duktig CNC operatör Kunden tillverkar delar till verkstadsindustrin. Dina arbetsuppgifter Du kommer att jobba vid en eller flera maskiner för metallbearbetning. Arbetstider Dagtid Krav Du ska ha erfarenhet av makinoperatörsjobb i bl a Fanuc styrsystem. B-körkort Meriterande Gymnasial utbildning från industi Tillsättning november
Företag: Jobzone Sverige AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör till Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör till Södertälje

Erfarna CNC operatörer mot svarvning
  Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång, och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Dåkommer du trivas som konsult hos oss på Randstad!   För våra kunders räkning söker vi nu efter fler trevliga och duktiga CNC operatörer till uppdrag inom verkstadsindustrin. Det är mycket vanligt att våra uppdrag leder till anställning hos våra kunder. Vi följer bemanningsavtalet och givetvis är du ordentligt försäkrad när du arbetar ute hos våra kunder. Dina arbetsuppgifter   Du som söker har en bred erfarenhet av arbete som CNC operatör. Du kommer arbeta med allmän bevakning av maskiner, stansning, svarvning, justeringar, felsökning samt med att ställa maskiner. Din Bakgrund  Vi söker dig som har erfarenhet från verkstadsindustrin, och är van att arbeta med tunga arbeten. Har du en utbildning inom CNC är det är stark merit. Du bör vara bekväm i en industrimiljö och inte vara rädd att hugga i när det behövs. Det är också vidktigt att du har en teknisk förståelse. Vi ser vidare att du har truckkort, samt god vana av att köra truck. Dina egenskaper Som person är du flexibel och noggrann. Du kan arbeta självständigt och i grupp och tar egna initiativ. Du bör också vara pigg och på, ödmjuk och visa ett starkt intresse!   Låter detta intressant? Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Västerås
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna CNC operatörer mot svarvning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna CNC operatörer mot svarvning

Erfarna CNC operatörer
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För kommande behov söker vi erfarna CNC operatörer. Vi ser ett ökat behov hos våra kunder i Kalmar med omnejd efter personal med CNC erfarenhet. Du kommer bli anställd av Manpower och uthyrd till våra kunder. Uppdragens läng styrs av kundens behov. Flera av våra kunder arbetar i systemen Gildemeister, Moriseiki och Hardinge. Därför ser vi att du har erfarenhet från dessa system. Vem är du? Du har tidigare arbetat som CNC operatör har du relevant utbildning för tjänsten är detta meriterande men vi ser att du hellre har arbetserfarenhet än rätt utbildning. Du har arbetat i någon av systemen Gildemeister, Moriseiki eller Hardinge. Du har körkort och tillgång till egen bil. Du kan arbeta 3-skfit. Du har inga problem att pendla och arbeta i Kalmar. Som person är du snabblärd, produktiv, har god samarbetsförmåga, gillar att utvecklas och få feedback på din prestation. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du den vi söker? Sök tjänsten via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten? Ring Manpower Talent Center på 031-61 72 30. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Kalmar
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna CNC operatörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna CNC operatörer

CNC operatör
Vi behöver förstärka på vår svarvavdelning. Vi söker därför CNC-operatör. Tjänsten innebär att du bland annat skall: - Utföra arbetsplatsens aktuella uppgifter efter genomförd och dokumenterad utbildning - Jobba aktivt med att uppnå avdelningens mål - Aktivt medverka i förbättringsarbeten Vi söker dig som har följande kvalifikationer: - Strukturerad och ansvarsfull - Produktionserfarenhet av svarv, fräs eller slip - Mätteknisk erfarenhet Vi har valt rekryteringsmetod och undanber oss säljare, rekryterare eller liknande företag. För vidare information kontakta Produktionsledare, Svarvavdelningen, Stefan Hellberg 0511-440 608. Vi vill ha din ansökan senast den 2013-11-01 till: Personalavdelningen, Elos Medtech Timmersdala AB, Bäckedalsvägen 5, 540 16 Timmersdala eller via mail: ida.johansson@elosmedtech.com. Märk ansökan: ?CNC-operatör? Tjänsten är en heltidstjänst och är placerad i Timmersdala med arbetstid 2-skift.
Företag: Elos Medtech Timmersdala AB
Ort: Skövde
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör

Erfarna CNC operatörer för kommande behov till Manpower Kristianstad
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För kommande behov söker vi erfarna CNC operatörer. Vi ser ett ökat behov hos våra kunder i Kristianstad med omnejd efter personal med CNC erfarenhet. Du kommer bli anställd av Manpower och uthyrd till våra kunder. Uppdragens läng styrs av kundens behov. Våra kunder arbetar i systemen Siemens och Fanuc. Därför ser vi att du har erfarenhet från dessa system. Du är duktig på att byta verktyg och sköta CNC maskin. Vem är du? Du har tidigare arbetat som CNC operatör har du relevant utbildning för tjänsten är detta meriterande men vi ser att du hellre har arbetserfarenhet än rätt utbildning. Du har arbetat i något av systemen Siemens eller Fanuc. Du har gjort verktygsbyten och programmerat maskiner. Du har erfarenhet av att arbeta med både långa och korta serier. Du har körkort och tillgång till egen bil. Du kan arbeta 3-skift och även 5- skift. Du har också truckkort för ledstaplare då truckkörning förekommer i produktionen. Som person är du snabblärd, produktiv, har god samarbetsförmåga, gillar att utvecklas och få feedback på din prestation. Du har inga problem att pendla till och från arbetet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du den vi söker? Sök tjänsten via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten? Ring Manpower Talent Center på 031-61 72 30. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Kristianstad
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna CNC operatörer för kommande behov till Manpower Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna CNC operatörer för kommande behov till Manpower Kristianstad

CNC operatörer
Industrikompaniet Dalarna AB Om oss Industrikompaniet Dalarna AB är ett bemanning och kompetensförsörjningsföretag som verkar i Dalarna / Bergslagen och har sitt säte i Ludvika / Smedjebacken. Industrikompaniet ägs av företag i regionen. Vår affärsidé: Öka konkurrenskraften för företagen i regionen genom kompetensutveckling och flexibilitet hos personalen. Stödja företagen vid nyrekryteringar att hitta rätt kompetens. Uthyrning av personal som extraresurs vid beläggningstoppar och som en smidig backup vid sjukdom, semester och utbildning. Styrkan ligger i det lokala ägandet och långsiktig samverkan genom det serviceavtal företagen kan ingå med Industrikompaniet. Om företaget För kunds räkning söker vi CNC operatörer. Dina arbetsuppgifter CNC-operatör inom svarv och/eller fräs på minst Grön certifikastnivå men helst Blå. Din profil Krav: - Att du har minst två års erfarenhet av CNC-programmering samt jobbat med korta serier. - B-körkort - Egen bil Eventuella frågor Besvaras av Janne och Henrik. Välkommen med din ansökan!
Företag: Industrikompaniet Dalarna AB
Ort: Ludvika
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatörer

CNC Operatör
Merce Power AB är idag ett växande bemanningsföretag med flera affärsområden. Transport som förser transportbolagen med kvalificerade yrkeschaufförer. Industri som har personal inom flertalet yrkesområden, CNC operatörer och montörer. Lagerpersonal med truckkort. Merce Power är certifierade utbildare och har egen utbildningsverksamhet inom företaget. Arbetsbeskrivning: Vi söker nu en erfaren CNC operatör / Flerop. Till en av våra kunder i Söderort. Arbetsuppgift: Fräsning, svarvning, avsyning, Programmeringskunskaper är en fördel. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete inom CNC. Du skall vara praktisk lagd och tycka om teknik och vara flexibel och ha lätt att lära dig nya saker. Skall tillsättas omgående. Utbildning/Erfarenhet Du har verkstadsutbildning i botten och några års erfarenhet. Programmeringskunskaper är meriterande. Lön enligt avtal Vi har avtal med Transportarbetarförbundet och är anslutna till Almega. Kontakt person Christer Forsgren 0723 70 65 40
Företag: MERCE POWER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga CNC Operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC Operatör

CNC operatör sökes
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker nu en CNC operatör till ett företag i Lund området. Arbetet är dagtid med start omgående. Vi ser att du som söker bor i närområdet. Din profil Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i ritningsläsning och är van att bearbeta rostfritt. Du har programeringsvana och är van vid snäva toleranser. Goda kunskaper i Svenska och Engelska krävs. Det är meriterande om du har erfarenhet av Fanuc och/eller Gibbs. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Lund
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör sökes

CNC operatör
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om företaget Företaget arbetar som underleverantör till mekanisk industri med skärande bearbetning i främst rostfritt stål som specialitet. Om tjänsten Vi söker nu en CNC operatör som har kunskap av svarvning med programmering. Det är meriterande om du har kunskap av Mazak med styrsytemet Mazatrol. Du kommer arbeta med framförallt fåstycksproduktion, detaljerna är storleksmässigt små med varierande former. Arbetet kräver att du är stresstålig och kan jobba i högt temp. Du är villig att lära och vill utvecklas inom yrket. Skiftarbeten kan förekomma. Då tjänsten är tänkt att övergå i en anställning hos kund bör du bo i närområdet. Start snarast. Din profil Du är kunnig inom programmering, ställning, mätteknik och skärteknik. Du är teknisk kunnig och praktiskt lagd. Det är en fördel om du har körkort. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Eslöv
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör

CNC OPERATÖR/PROGRAMERING
Vi har en avdelning med 10-tal CNC-styrda trådbockningsmaskiner som kan fribocka tråddiametrar från 1-13 mm i lite olika material. Det som bockas är främst kundanpassade krokar men även en del standardartiklar. Arbetet är i skift i en grupp med 4-5 andra medarbetare och främst handlar det om att programmera, köra maskiner och ta hand om producerade detaljer. Det är i huvudsak korta seriestorlekar, alltså mycket programmering och omställningar. Jobbet kräver "split-vision" , förmåga att vara taktisk och smart i hur man disponerar och planerar sin tid. Självständighet och eget ansvarstagande är ledstjärnor för alla medarbetare på HangOn, så även i detta jobb.
Företag: HangOn AB
Ort: Gnosjö
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga CNC OPERATÖR/PROGRAMERING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC OPERATÖR/PROGRAMERING

CNC operatör till Norrköping.
Clustera Sveriges vision är att vara bemanningsbranschens bästa partner genom mervärde för våra delägare. Vi hjälper våra kunder att själva göra sina rekryteringar genom att erbjuda vårt unika IT-stöd och annonseringsstöd för rekrytering. Vi sänker rekryteringskostnaden och arbetstiden samt att våra kunder får kontroll och struktur över kandidatdatabasen. Vi erbjuder också våra kunder att hyra in personal vid arbetsbelastning. Vi söker för kunds räkning en CNC operatör. Uppdraget kommer utföras i företagets lokaler i Norrköping. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som CNC operatör och skall kunna hantera en avancerad 3-axlig maskin. Är du den vi söker? Du är utbildad CNC operatör och har minst 2 års erfarenhet av yrket. Du har tidigare erfarenhet av legoproduktion, korta serier och täta omställningar samt verkstadsvana och koll på verktyg. Tjänsten kräver bred teknisk kompetens. Du ska ha erfarenhet av 3-axliga maskiner. Som person är du engagerad, driven och självgående. Du är noggrann, händig och stimuleras av problemlösning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Omfattning: start omgående och tillsvidare med goda chanser till förlängning. Arbetstid: 07.00-16.00 Tiderna kan eventuellt variera något. Välkommen att registrera ditt intresse, urvalet till denna tjänst sker löpande, Hur du söker tjänsten finner du på www.clustera.se.
Företag: Clustera Norrköping
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör till Norrköping. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör till Norrköping.

CNC operatör
Vi på AB Respond Industry arbetar mycket med gjutgods och delar till olika bearbetningsmaskiner, vi satsar på kvalitet och personlig service. Vi söker en CNC operatör för bearbetning i fleroperationsmaskiner men även en del svarvning. Du kommer att jobba i CNC-maskiner med styrsystemet Heidenhain. I jobbet ingår bland annat ritningsläsning, maskininställning, programmering och kvalitetskontroll av färdig produkt. Personen bör ha några års erfarenhet, vara självgående. Tjänsten är en heltidstjänst, kommer variera mellan dagtid och 2-skift beroende på belastning i företaget. Arbetsplats i Storebro. Meriterande är om du har erfarenhet av CAM-beredning, truckkort och tunga lyft utbildning. Sista ansökningsdag 2013-12-31 Skicka ansökan via mail!
Företag: AB Respond Industry
Ort: Vimmerby
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör

Är du CNC operatör med arbetserfarenhet?
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För kommande behov söker vi erfarna CNC operatörer. Vi ser ett ökat behov hos våra kunder i Kristianstad med omnejd efter personal med CNC erfarenhet. Du kommer bli anställd av Manpower och uthyrd till våra kunder. Uppdragens läng styrs av kundens behov. Våra kunder arbetar i systemen Siemens och Fanuc. Därför ser vi att du har erfarenhet från dessa system. Du är duktig på att byta verktyg och sköta CNC maskin. Vem är du? Du har tidigare arbetat som CNC operatör har du relevant utbildning för tjänsten är detta meriterande men vi ser att du hellre har arbetserfarenhet än rätt utbildning. Du har arbetat i något av systemen Siemens eller Fanuc. Du har gjort verktygsbyten och programmerat maskiner. Du har erfarenhet av att arbeta med både långa och korta serier. Du har körkort och tillgång till egen bil. Du kan arbeta 3-skift och även 5- skift. Du har också truckkort för ledstaplare då truckkörning förekommer i produktionen. Som person är du snabblärd, produktiv, har god samarbetsförmåga, gillar att utvecklas och få feedback på din prestation. Du har inga problem att pendla till och från arbetet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du den vi söker? Sök tjänsten via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten? Ring Manpower Talent Center på 031-61 72 30. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Kristianstad
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Är du CNC operatör med arbetserfarenhet? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du CNC operatör med arbetserfarenhet?

CNC Operatör
Premier Service Sverige AB Företagsinformation Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden: Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin. Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 220 anställda Tjänstebeskrivning Vi söker just nu en CNC-operatör för uppdrag hos vår kund. Uppdraget startar omgående och skiftgång förekommer. Som CNC-operatör sköter du datorstyrda maskiner för mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer främst av plast inom verkstadsproduktion. Vem är du? Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör. Arbetslivserfarenhet från industrin och liknande arbeten är meriterande men inget krav. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Tillsättning till denna tjänst sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten söker du via vår hemsida www.premier.se
Företag: Premier Service Sverige AB
Ort: Tidaholm
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga CNC Operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC Operatör

CNC operatör sökes
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker nu en CNC operatör till vår kund i Kristianstadområdet. Arbetet avser dagtid men skift kan förekomma. Start omgående. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av CNC och programmering. Du har erfarenhet av mekanisk montering samt allmän industrivana. Du ska vara kunnig inom mekanik och har jobbat med kvalitativt mekanisktarbete. Meriterande om du har maskintekniskutbildning. Meriterande om du har truckkort. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatör sökes

CNC Operatör
Individual Consulting AB arbetar med personaluthyrning och verkar i Västra Sverige. Vi är specialiserade på kollektivsidan inom lager, logistik, industri, produktion och livsmedelsindustrin. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg och vi har också kontor i Kinna och Alingsås för att finnas nära tillhands. Vi månar om våra kunder och ser vår personal som företagets viktigaste tillgång. Att vi är ett mindre företag gör oss personliga, effektiva och flexibla i vårt arbetssätt. Vi ser fram emot en fortsatt positiv utveckling då vi varit verksamma på marknaden under lång tid. För kundsräkning söker vi en CNC operatör. Om tjänsten Som CNC operatör arbetar du med CNC maskin och manuellt mekaniskt arbete. Dina kvalifikationer För att lyckas i rollen som CNC-operatör tror vi att du har ett par års erfarenhet. Du har kunskaper för programmering i CAD/CAM-system. Du har verkstadsutbildning från gymnasiet eller motsvarande erfarenheter förvärvade på annat sätt. Du kan läsa ritningar och har erfarenhet av att programmera i Dialog och/eller ISO. Du skall även ha erfarenhet av mekaniskmontering. Som person är du engagerad, och nytänkande med hög ansvarskänsla. Verksamhets beskrivning hos kunden Avdelningen har 3st CNC fräsar varav 1 är robotladdad, i dessa maskiner bearbetar vi framför allt detaljer med mycket höga krav på finish och måttriktighet. Vi kör mestadels i aluminium och rostfritt men även plast och andra metaller bearbetas. Tillverkning av komplicerade plåtdetaljer med höga krav på måttriktighet och finish sker i vår anläggning i Göteborg. Vi ombesörjer även eventuell efterbearbetning och ytbehandling innan leverans till slutkund. Som ett moment i vår produktion utförs ofta delmontage av ingående artiklar. Detta innebär att mer kompletta enheter kan sändas till kund, inför slutmontering. Vi gör även kompletta robotceller från konstruktionsfasen till producerande enheter, ni som kund kan välja att få cellen byggd med begagnade genomgångna komponenter eller från helt nya. Väljer man begagnat så blir investeringen mycket förmånlig. I lasern kan både plana och runda detaljer graveras tack vare rundmatningsutrustningen. Plast fungerar att gravera, provkörning på era specifika material rekommenderas för att säkerställa att utseendet blir det önskade. De flesta metaller kan graveras, med eller utan ytbehandlingar. Ny maskin för lasergravyr har köpts in, Trumpf Trumark TMS5000. Den investeringen ökar kapaciteten, den tekniska nivån höjs kraftigt. Även denna maskinen har rundmatning så cylindriska produkter kan köras, maskinen har även ett CNC bord som ger bra möjlighet för körning av större serier.
Företag: INDIVIDUAL CONSULTING SCANDINAVIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga CNC Operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC Operatör


Sök lediga jobb CNC operat

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se