Cafébiträde jobb - lediga jobb

Cafébiträde jobb Cafébiträde jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Cafébiträde. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Cafébiträde. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Cafebiträde / Barista- Stockholm

 2. Cafébiträde- Stockholm

 3. Cafébiträde- Stockholm

 4. CAFEBITRÄDE/BARISTA,- Stockholm

 5. Cafébiträde- Stockholm

 6. CAFEBITRÄDE/BARISTA, HELGARBETE- Stockholm

 7. Cafébiträde- Sundbyberg

 8. Cafébiträde- Lidingö

 9. Cafébiträde, gärna erfarenhet.- Stockholm

 10. Kock/cafébiträde- Stockholm

 11. Cafébiträde till öppen social verksamhet- Stockholm

 12. Cafébiträde/Kallskänka- Botkyrka

 13. Cafébiträde- Stockholm

 14. Cafebiträde/ barista- Stockholm

 15. Barista och Cafébiträde sökes- Stockholm

 16. Cafébiträden- Falkenberg

 17. Cafébiträden- Lund

 18. Cafébiträden- Malmö

 19. Cafébiträden- Helsingborg

 20. kassan och cafébiträde- Nyköping

 21. Cafébiträden- Uppsala

 22. Cafébiträde/Säljare Coffeehouse- Umeå

 23. Cafébiträden- Härnösand

 24. Cafébiträde Linné 75-100- Göteborg

 25. Kassa -cafébiträde- Trollhättan

 26. Cafébiträde på Centralstationen- Stockholm

 27. Cafébiträde sökes- Stockholm

 28. Cafébiträde heltid- Eskilstuna

 29. Cafébiträde- Uppsala

 30. Cafébiträde som kan laga mat- Göteborg

 31. Cafébiträde- Stockholm

 32. Cafébiträde CT24 vid Avenyn 75-100 Natt- Göteborg

 33. Vi söker ett cafébiträde- Uppsala

 34. cafebiträde- Stockholm

 35. Cafébiträde till 7-Eleven terminal 5 Arlanda- Sigtuna

 36. Cafebiträde- Borlänge

 37. Cafebiträden- Gävle

 38. Cafébiträde- Stockholm

 39. Barista/ cafébiträde- Stockholm

 40. Cafébiträde- Sundsvall


Mer beskrivning

Cafebiträde / Barista
Café Tidemans på Östermalm söker nu fler trevliga, ambitiösa och ansvarstagande medarbetare. Vi söker dig som är serviceinriktad och glad person som håller humöret uppe även vid de stressigaste tillfällena. Du ska ha erfarenhet från café branschen och verkligen intresserad av branschen. Dina arbetsuppgifter är lite av allt som ingår i ett café. Som te x - Hantera espresso maskinen - Göra sallader, smörgåsar osv - Hålla snyggt och fräscht osv. - Servering och ge en bra service. - Tjänsten för omgående tillträde.
Företag: CARLOS - MINA HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Cafebiträde / Barista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafebiträde / Barista

Cafébiträde
Sollentunas gröna trädgårdscafé söker cafébiträde 75% Arbetet innebär beredning av kakor och smörgåsar samt sedvanliga cafégöromål så som städning, disk, barista, servering mm. Du ska finnas tillgänglig från augusti och ha ambitionen att jobba hos oss minst ett år. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Baristakunskaper och tidigare caféerfarenhet är ett plus. Du ska kunna tala och förstå svenska. Enbart ansökan via mail med cv, personligt brev och bild.
Företag: Garden bistro & design
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde jobb, Cafébiträde Stockholm, Cafébiträde Garden bistro & design
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde

Cafébiträde
Vi söker nu ytterligare glad och positiv personal som är ivrig att börja arbeta i vårt härliga arbetsteam. Vi söker Dig som vill arbeta flexibel både dag, kväll och helger. Vi söker dig som kan börja snarast. Att arbeta på café är mycket roligt men kan också vara fysiskt krävande, vi ser gärna att Du som person inte är rädd för att ta i samt har ett högt tempo. Vidare arbetar man ofta utan överordnad chef varför vi lägger stor vikt vid förmåga att ta ansvar. Att vara självgående och kunna sköta den dagliga driften är ett krav. Tidigare arbete son barista är meriterande. Arbetsuppgifterna består främst av kassatjänst, smörgåsberedning, matlagning, en del grovstädning samt disk- och serveringsskötsel, ja allt som förekommer på ett café. Erfarenhet från liknande arbete är ett krav, minst ett år, men störst vikt läggs vid personlig lämplighet och det är framförallt kundbemötande, tempo samt förmåga att tänka logiskt och samarbeta som är viktigt för oss. För att fungera hos oss krävs också att Du är utåtriktad och har lätt att prata med nya människor samt inte är rädd att fråga om sådant du ej kan. Ange fullständiga personuppgifter direkt i mailet och bifoga gärna bild. Vänligen respektera att vi endast hanterar rekryteringen via e-mail.
Företag: YAFA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde jobb, Cafébiträde Stockholm, Cafébiträde YAFA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde

CAFEBITRÄDE/BARISTA,
Wayne's Coffee i Liljeholmen söker ett piggt och glatt cafébiträde för arbete under vardagar I arbetsuppgifterna ingår kassaarbete, beredning av olika sorters kaffe och lättare matservering. Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som cafébiträde/barista, ett års erfarenhet krävs. Erfarenhet från Wayne s Coffee är meriterande men ej ett krav. Vi vill att du har lätt för att fatta snabba beslut och har ett öga för ordning och reda. Service är inte något man lär sig utan någonting som kommer inifrån så vi vill att du brinner för att ge god service.
Företag: Wayne s Coffee, DL Company AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga CAFEBITRÄDE/BARISTA, jobb, CAFEBITRÄDE/BARISTA, Stockholm, CAFEBITRÄDE/BARISTA, Wayne s Coffee, DL Company AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CAFEBITRÄDE/BARISTA,

Cafébiträde
Cafébiträde sökes till deltidstjänst på café i Liljeholmen. För en jämnare fördelning så ser vi gärna kvinnliga sökanden men det är inget krav. Det är viktigt att du talar svenska, är stresstålig samt att du kan arbeta i team. Det är även viktigt att du är serviceinriktad. Arbetsuppgifterna består i att servera lättare rätter, plock och disk samt kassa.
Företag: Meze Café
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde jobb, Cafébiträde Stockholm, Cafébiträde Meze Café
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde

CAFEBITRÄDE/BARISTA, HELGARBETE
Wayne's Coffee i Liljeholmen söker ett piggt och glatt cafébiträde för arbete under helger. I arbetsuppgifterna ingår kassaarbete, beredning av olika sorters kaffe och lättare matservering. Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som cafébiträde/barista, ett års erfarenhet krävs. Erfarenhet från Wayne s Coffee är meriterande men ej ett krav. Vi vill att du har lätt för att fatta snabba beslut och har ett öga för ordning och reda. Service är inte något man lär sig utan någonting som kommer inifrån så vi vill att du brinner för att ge god service.
Företag: Wayne s Coffee, DL Company AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga CAFEBITRÄDE/BARISTA, HELGARBETE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CAFEBITRÄDE/BARISTA, HELGARBETE

Cafébiträde
Vi söker en person som har kunskaper inom café branschen. Arbetsuppgifter är servering av kaffedrycker, försäljning av glass, fixa smörgåsar samt tillaga enkel variant av varmmat. Det viktigaste är dock att du kan det svenska språket väldigt bra
Företag: Annedals Café
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde jobb, Cafébiträde Sundbyberg, Cafébiträde Annedals Café
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde

Cafébiträde
Vivels i Stockholm AB startades 1932 och är ett familjeägt företag. Vivels är ett bageri med 5 butiker/caféer. Vi söker nu cafébiträde till vår butik på Lidingö beläget i Larsbergs centrum. Du som söker skall gärna ha erfarenhet av arbete inom café eller konditoriverksamhet. Du skall vara stresstålig, positiv, teamplayer och kunna hugga in där det behövs. I arbetet ingår följande: Försäljning, kassahantering, beredning av sallader, smörgåsar och lättare luncher, städning och beställning av varor. Viktigt är att du tar väl hand om våra kunder och ger dem bästa service.
Företag: Vivels i Stockholm AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde jobb, Cafébiträde Lidingö, Cafébiträde Vivels i Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde

Cafébiträde, gärna erfarenhet.
Vivels består av ett leveransbageri och 5 st mysiga Caféer & brödbodar. Vi är ett högservice och kvalitetsbageri med anor från 1932. I våra caféer och brödbodar säljer vi bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar och lättare luncher. Vi söker nu ett café biträde som älskar sitt arbete och tar väl hand om våra kunder. Butiken ligger på Liljeholmstorg plan 3. Ansökan skall ske skriftligt och per e-post.
Företag: Vivels i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde, gärna erfarenhet. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde, gärna erfarenhet.

Kock/cafébiträde
Cafe Fridhem är ett gemytligt och fint cafe nedanför Fridhemsplan på väg mot Rålambshovsparken. Vi serverar god och hemlagad mat, fräscha sallader, hemgjorda smörgåsar, goda bullar och andra bakverk samt olika kaffedrycker. På sommaren har vi en stor uteservering. Vi söker nu en kock/cafebiträde. Du ska kunna arbeta i första hand i köket med beredning av smörgåsar och sallader samt matlagning. Du kommer också att planera menyer och beställa varor samt svara för egenkontrollen. Du som söker måste ha tidigare erfarenhet av liknande arbete, du ska också vara flexibel och initiativrik och kunna arbeta snabbt vid kundtoppar.
Företag: ÄPPELVIKENS MATKULTUR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/cafébiträde jobb, Kock/cafébiträde Stockholm, Kock/cafébiträde ÄPPELVIKENS MATKULTUR AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/cafébiträde

Cafébiträde till öppen social verksamhet
Frälsningsarmén är en kristen kyrka med omfattande social hjälpverksamhet. Vår tro leder till praktisk handling och vi hjälper dem som har det svårt. Vi har funnits i Sverige sedan 1882 och arbetar brett med verksamheter och insatser för barn och familjer, invandrare, missbrukare, äldre och handikappade på många orter. Vi finns i mer än 120 länder och den sociala omsorgen om människan präglar all vår verksamhet. Templets Café är en mycket viktig och central plats för den öppna sociala verksamheten som Frälsningsarmén bedriver på Östermalm i Stockholm. Vi behöver nu en kallskänka/cafébiträde till denna verksamhet. Vi söker dig som tycker om att arbeta i ett café och möta människor. Arbetsuppgifter/Ansvar - Samtliga sysslor som förekommer på ett café - Viss kassahantering - Inköp av hushållsartiklar, livsmedel mm - Tvätt och städning Kvalifikationer/Personlig lämplighet - Erfarenhet av caféarbete - Ekonomiskt sinne - God fysik - Snabb och stresstålig - Ansvarsfull - Gott kundbemötande - Förmåga att hålla rent och snyggt - Personligt kristen, gärna medlem i Frälsningsarmén - Körkort B Anställningsform Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader Arbetstid 75% Ansökan Sista ansökningsdag 31 juli, ansökningarna behandlas löpande. CV och personligt brev skickas till Eva Malmberg
Företag: Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde till öppen social verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde till öppen social verksamhet

Cafébiträde/Kallskänka
Vi söker en duktig medarbetare till vårat café som ligger ca 1 mil från Tumba. Vårat café har öppet alla dagar året runt och öppnar tidiga vardagar som 05.30 och helger 07.30 för att stänga kvällar mellan 19.00 och 21.00 beroende på säsong. Som du förstår söker vi dig som är morgonpigg och har tillgång till bil och körkort då inga bussar passar så tidigt i Grödinge. Du skall vara social och trevlig och ha god kontakt med människor. Stress ingår i våran vardag då caféet många gånger har MÅNGA besökare, framförallt av MC knuttar och knuttor på sommaren. Du skall ha ett stort intresse av att bereda smörgåsar och av att baka bake-off bröd samt att kunna sammarbeta utan svårigheter. Att du har glimten i ögat och kan bjuda på dig själv ser vi som en självklarhet .
Företag: Nickes och Tuddes Café och Handel AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde/Kallskänka jobb, Cafébiträde/Kallskänka Botkyrka, Cafébiträde/Kallskänka Nickes och Tuddes Café och Handel AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde/Kallskänka

Cafébiträde
Vi finns i Skärholmen centrum och serverar smörgåsar, bakelser mm. Vi söker nu ett cafébiträde. Arbetsuppgifter: Alla förekommande arbetsuppgifter inom café. Kvalifikationer: Du får gärna ha erfarenhet och kassavana men det är inget krav. Vi har möjlighet att utbilda dig inom exempelvis baristakunskap om du saknar detta.
Företag: Oceana Coffee Shop
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde jobb, Cafébiträde Stockholm, Cafébiträde Oceana Coffee Shop
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde

Cafebiträde/ barista
Café Subito på Stureplan söker ett café biträde med 2 års yrkesvana ,det är ett litet fik med italiensk inriktning, ska kunna hantera en espresso maskin Göra lite lättare sysslor så som smörgåsar värma mat m.m Vi söker en tjej som är service inriktad, tjänsten är heltid som vi söker. Arbetstiderna är mellan kl.6-14 mån- fredag
Företag: BRÖDERNA SHAMOON AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-21
Sök fler jobb liknande: lediga Cafebiträde/ barista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafebiträde/ barista

Barista och Cafébiträde sökes
Massagotti är en italiensk restaurang och café av hög klass som ligger beläget i modevaruhuset KFEMs luxuösa lokaler i Vällingby. Till oss kommer man för upplevelsen. Vårt motto "Djävulskt gott, Gudomligt bemötande" talar sitt tydliga språk. Som barista/cafébiträde ska du jobba vid bar, och servera kaffe samt dessert/fikabröd till våra kunder. Tjänsten är deltid, och timlön. Om du: * har stort intresse av och bra förståelse om KAFFE. * är duktig att göra högkvalitet kaffe i olika sorter. * kan jobba självständigt samt har lätt att jobba med andra personal. Skicka ditt CV till ceciliasverige@gmail.com, så ska vi ordna en intervju så snart som möjligt.
Företag: Golden Leader Food AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Barista och Cafébiträde sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista och Cafébiträde sökes

Cafébiträden
Workcare.se söker nu omgående cafébiträden för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående. Vi söker dig som är bekväm i en serviceanda. Tidigare vana av café eller restaurang är meriterande liksom vana vid espressomaskin. Du ska kunna arbeta både i serveringen och försäljningen Du är en positiv person som har förmågan att skapa en trivsam miljö för kunder och medarbetare och inspirerar till utveckling/förändring på arbetsplatsen. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består främst av kassatjänst och servering men även disk. Du ska kunna arbeta både i serveringen och med försäljning och i köket med beredning av smörgåsar och sallader samt lättare matlagning. Arbetspasssen kommer att vara på heltid belagda på vardagar men även helger. Kollektivavtalad lön enligt bransch. Om oss Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Falkenberg. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0100. Du ansöker om jobbet viahttp://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträden jobb, Cafébiträden Falkenberg, Cafébiträden WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträden

Cafébiträden
Workcare.se söker nu omgående cafébiträden för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående. Vi söker dig som är bekväm i en serviceanda. Tidigare vana av café eller restaurang är meriterande liksom vana vid espressomaskin. Du ska kunna arbeta både i serveringen och försäljningen Du är en positiv person som har förmågan att skapa en trivsam miljö för kunder och medarbetare och inspirerar till utveckling/förändring på arbetsplatsen. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består främst av kassatjänst och servering men även disk. Du ska kunna arbeta både i serveringen och med försäljning och i köket med beredning av smörgåsar och sallader samt lättare matlagning. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Lund. Arbetspasssen kommer att vara på heltid belagda på vardagar men även helger. Kollektivavtalad lön enligt bransch. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0018. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Lund
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträden jobb, Cafébiträden Lund, Cafébiträden WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträden

Cafébiträden
Workcare.se söker nu omgående cafébiträden för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående. Vi söker dig som är bekväm i en serviceanda. Tidigare vana av café eller restaurang är meriterande liksom vana vid espressomaskin. Du ska kunna arbeta både i serveringen och försäljningen Du är en positiv person som har förmågan att skapa en trivsam miljö för kunder och medarbetare och inspirerar till utveckling/förändring på arbetsplatsen. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består främst av kassatjänst och servering men även disk. Du ska kunna arbeta både i serveringen och med försäljning och i köket med beredning av smörgåsar och sallader samt lättare matlagning. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Malmö. Arbetspasssen kommer att vara på heltid belagda på vardagar men även helger. Kollektivavtalad lön enligt bransch. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0020. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträden jobb, Cafébiträden Malmö, Cafébiträden WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträden

Cafébiträden
Workcare.se söker nu omgående cafébiträden för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående. Vi söker dig som är bekväm i en serviceanda. Tidigare vana av café eller restaurang är meriterande liksom vana vid espressomaskin. Du ska kunna arbeta både i serveringen och försäljningen Du är en positiv person som har förmågan att skapa en trivsam miljö för kunder och medarbetare och inspirerar till utveckling/förändring på arbetsplatsen. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består främst av kassatjänst och servering men även disk. Du ska kunna arbeta både i serveringen och med försäljning och i köket med beredning av smörgåsar och sallader samt lättare matlagning. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Helsingborg. Arbetspasssen kommer att vara på heltid belagda på vardagar men även helger. Kollektivavtalad lön enligt bransch. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0019. Du ansöker om jobbet viahttp://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträden jobb, Cafébiträden Helsingborg, Cafébiträden WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträden

kassan och cafébiträde
Kort beskrivning av företaget: Cafegården är en av Coffehouse by George's caféer som startades 1997. Idag finns det över 30 Coffehouse by George spridda över hela Sverige. Vi vill vara den bästa cafékedjan och jobbar hellre med kvalité än kvantitet INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Titel: kassan och cafébiträde Beskrivning av arbetsuppgifter: kassan , plockar disk och allt inom Café och restaurang. Beskrivning av kvalifikationer: Jobbar du på Coffehouse by George så jobba du med personlig service , det är väldigt viktigt att vi alltid bemöter våra kunder på ett bra sätt. Som personal måste du vara lyhörd , självständig , vara beredd att arbeta hård Låter det här trots allt som något för dig ? ANSTÄLLNINGSVILLKOR ------------------- Tillträde: snarast Tidsbegränsad: deltid Övriga villkor: Att du kan jobba på helgerna. ANSÖKAN ------- Senast: 130730 Andra uppgifter: Vi behöver ta in 2 som kan jobba deltid. KONTAKTPERSONER --------------- Funktion: Plastchef Namn: SON VO E-post: son.vo@live.se Telefon: 0155-210221
Företag: CAFÉGÅRDEN NYKÖPING AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga kassan och cafébiträde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kassan och cafébiträde

Cafébiträden
Workcare.se söker nu omgående cafébiträden för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående. Vi söker dig som är bekväm i en serviceanda. Tidigare vana av café eller restaurang är meriterande liksom vana vid espressomaskin. Du ska kunna arbeta både i serveringen och försäljningen Du är en positiv person som har förmågan att skapa en trivsam miljö för kunder och medarbetare och inspirerar till utveckling/förändring på arbetsplatsen. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består främst av kassatjänst och servering men även disk. Du ska kunna arbeta både i serveringen och med försäljning och i köket med beredning av smörgåsar och sallader samt lättare matlagning. Arbetspasssen kommer att vara på heltid belagda på vardagar men även helger. Kollektivavtalad lön enligt bransch. Om oss Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Uppsala. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0098. Du ansöker om jobbet viahttp://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträden jobb, Cafébiträden Uppsala, Cafébiträden WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträden

Cafébiträde/Säljare Coffeehouse
Coffeehouse Umeå i MVG-gallerian söker ny personal inför hösten. Vi söker 1 på ca 75% och 1 extrapersonal på främst helger. Vi söker dig som älskar människor och är GLAD! Du älskar uppmärksamhet och söker själv upp kunder med blicken. Du ska vara noggrann och vara beredd på fysiskt arbete, träning rekommenderas på fritiden. En stor del av arbetet är städ, planering och förberedelser. Ett kaffeintresse är positivt. Har du jobbat med espressomaskin är det meriterande. För bägge tjänsterna gäller: * Inget seriespel i idrott (flexibilitet krävs) * Rökfri (mycket ensamarbete, svårt att ta raster) * En inställning att snabbt kunna hoppa in vid sjukdom (vi är få som jobbar och man måste hjälpas åt) Vi kör igång med upplärning så snart som möjligt. Välkommen med ansökan! VV lämna EJ in CV på caféet, endast via mail. Skicka en bild på dig!
Företag: Coffeehouse Umeå
Ort: Umeå
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde/Säljare Coffeehouse jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde/Säljare Coffeehouse

Cafébiträden
Workcare.se söker nu omgående cafébiträden för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående. Vi söker dig som är bekväm i en serviceanda. Tidigare vana av café eller restaurang är meriterande liksom vana vid espressomaskin. Du ska kunna arbeta både i serveringen och försäljningen Du är en positiv person som har förmågan att skapa en trivsam miljö för kunder och medarbetare och inspirerar till utveckling/förändring på arbetsplatsen. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består främst av kassatjänst och servering men även disk. Du ska kunna arbeta både i serveringen och med försäljning och i köket med beredning av smörgåsar och sallader samt lättare matlagning. Arbetspasssen kommer att vara på heltid belagda på vardagar men även helger. Kollektivavtalad lön enligt bransch. Om oss Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Härnösand. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0099. Du ansöker om jobbet viahttp://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Härnösand
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträden jobb, Cafébiträden Härnösand, Cafébiträden WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträden

Cafébiträde Linné 75-100
Vi söker nu ett tillskott till vårt arbetsteam i Linné. Vi söker Dig som vill arbeta både dagar och kvällar, fyllt 20 år, bor i Storgöteborg och kan börja i mitten av augusti. Att arbeta på café är mycket roligt men kan också vara mycket fysiskt krävande; du behöver utöver detta kunna hantera stressiga stunder och ha tempo i fingrarna. Arbetsuppgifterna består främst av kassatjänst, smörgåsberedning, matlagning, en del grovstädning samt disk- och serveringsskötsel. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande men störst vikt läggs vid personlig lämplighet och det är framförallt kundbemötande, tempo samt förmåga att tänka logiskt och samarbeta som är viktigt för oss. För att fungera hos oss krävs också att Du är utåtriktad och har lätt att prata med nya människor samt inte är rädd att fråga om sådant du ej kan. CT24 Linné har öppet 7.30 till 22 varje dag och här arbetar man inte sällan ensam, vi söker därför dig som har hög ansvarskänsla och god förmåga att arbeta självständigt. Ange fullständiga personuppgifter direkt i mailet och bifoga gärna bild. Vänligen respektera att vi endast hanterar rekryteringen via e-post. Ange referensen till denna annons i ämnesraden. Ange minst 1 referens med namn och telefonnummer i din ansökan.
Företag: CAFÉ TINTIN
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde Linné 75-100 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde Linné 75-100

Kassa -cafébiträde
Ett café med butiksverksamhet på Näl sjukhuset i Trollhättan. Vi söker dig som är glad och driven med café- kassavana. Arbetsuppgifterna är varierande och kräver därför flexibilitet hos den sökande. Du skall vara behjälplig i köket och kunna utföra sedvanliga caféuppgifter såsom beredning, städning, disk, påfyllning samt kassahantering. Du skall vara punktlig, noggrann och stresstålig samt ha god och tydlig kommunikativ förmåga såväl med arbetskamrater som kunder.
Företag: Näl Cafeterian
Ort: Trollhättan
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kassa -cafébiträde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kassa -cafébiträde

Cafébiträde på Centralstationen
Cafébiträde på centralstationen; Bistro JB AB (JACOB´S); Stockholm; 121122 1 plats. Jacobs Take Away på centralstation söker cafébiträden som passar in i vårt härliga team. Jacobs Take away är ett koncept med en dansk inriktning. Vi producerar och säljer framförallt smörrebröd till gäster och företag i Stockholm. Vårt erbjuder även wraps, sallader, bakverk och husmanskost. Vi ser gärna att man är driftig, flexibel, kreativ, självgående och har en hög service nivå. I arbetet ingår också att vara kostnadsmedveten och försäljningsinriktad. Hög arbetskapacitet är ett måste då det är mycket högt tryck på centralstationen. Personen måste även tala flytande svenska och engelska då det i arbetet ingår kundkontakt. Anställningen kan på börjas efter diskussion, det gäller heltid. Arbetsuppgifterna är att: Beställa varor Ta emot varor Producera Smörrebröd, wraps, sallader Göra kaffe och the Arbeta i kassan Plocka undan och diska Städa Vardagar som helger ingår i arbetet Kravprofil Minst 5 års yrkesvana Kassa vana Kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska så det är mycket kundkontakt. Gärna utbildad kallskänka eller motsvarande yrkeserfarenhet
Företag: JACOB´S
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde på Centralstationen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde på Centralstationen

Cafébiträde sökes
Milla´s är beläget i Skärholmen centrum. Vi söker nu ett cafébiträde för omgående anställning. Arbete måndag-fredag men även helgarbete kan förekomma. Kvalifikationer: - Restaurangerfarenhet - Kassavana Du ska också vara motiverad och ha ett bra kundbemötande.
Företag: Milla´s, Chabi Cafe AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-20
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde sökes

Cafébiträde heltid
Café Smak är ett modernt café som ligger centralt i Eskilstuna! Vi söker ett cafébiträde på heltid för anställning omgående. Är du en utåtriktad person som trivs med att sätta kunden i fokus och ge riktigt god service? Då kan du vara rätt person! Vi vill att du har erfarenhet av arbete inom cafébranschen och har arbetat med tillredning av sallader, smörgåsar mm Ett krav är även att du har kassavana. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till Jumer Chowdhury 076-7165945.
Företag: Café Smak
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde heltid

Cafébiträde
Svenssons Krogar är namnet på vår koncern som består av ett antal restauranger i centrala Uppsala: Hyllan, Jay Fu och Åkanten i Saluhallen samt Bowlaget, Aaltos och Stationen. Besök gärna vår hemsida www.svenssonskrogar.se för översikt av vår verksamhet. Nu söker vi duktiga medarbetare till café Rom på Stationen som vill vara del av vårt kunniga team. Vi vill att du har erfarenhet från och framförallt brinner för restaurangbranschen. Vi erbjuder dig stora möjligheter till utveckling i en inspirerande miljö. Vi söker cafépersonal med minst 2 års erfarenhet av kassahantering och servering. Á la carte servering är meriterande. Skicka in din ansökan till jobb@svenssonskrogar.se eller per post till: Stationen Sysslomansgatan 15, 753 14 Uppsala tillsammans med din CV och ett personligt brev.
Företag: STATIONEN I UPPSALA AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde jobb, Cafébiträde Uppsala, Cafébiträde STATIONEN I UPPSALA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde

Cafébiträde som kan laga mat
Café Vasa söker ett cafébiträde som även kan laga orientalisk mat. Du behöver ha erfarenhet sen tidigare. Välkommen att söka tjänsten via mail.
Företag: Café Vasa
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde som kan laga mat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde som kan laga mat

Cafébiträde
Vi söker personal till våra cafér i Stockholm. En på heltid och den andra på deltid. Du ska vara stresstålig, ha känsla för service och du ska ha minst 1 års vana av att arbete på café.
Företag: Tre Pazzi KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde jobb, Cafébiträde Stockholm, Cafébiträde Tre Pazzi KB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde

Cafébiträde CT24 vid Avenyn 75-100 Natt
Vi söker nu ett tillskott till vårt arbetsteam på CT24 vid Avenyn. Vi söker Dig som vill arbeta 75 % till heltid mestadels nattetid, bor i Storgöteborg, har fyllt 18 år och kan börja omgående. Att arbeta på café är mycket roligt men kan också vara mycket fysiskt krävande; du behöver utöver detta kunna hantera stressiga stunder och ha tempo i fingrarna. Arbetsuppgifterna består främst av kassatjänst, smörgåsberedning, matlagning, en del grovstädning samt disk- och serveringsskötsel. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande men störst vikt läggs vid personlig lämplighet och det är framförallt kundbemötande, tempo samt förmåga att tänka logiskt och samarbeta som är viktigt för oss. För att fungera hos oss krävs att Du är utåtriktad och har lätt att prata med nya människor samt inte är rädd att fråga om sådant du ej kan. CT24 har öppet dygnet runt året runt varför vi har hög personalomsättning. Vi söker Dig som är flexibel i dina arbetstider och i viss mån kan arbeta vid olika tider på dygnet samt är beredd att sätta arbetet före annat och ställa upp för sina arbetskollegor när det behövs. Ange fullständiga personuppgifter direkt i mailet och bifoga gärna bild. Vänligen respektera att vi endast hanterar rekryteringen via e-mail. Ange minst 1 referens med namn och telefonnummer i din ansökan.
Företag: CAFÉ TINTIN
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde CT24 vid Avenyn 75-100 Natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde CT24 vid Avenyn 75-100 Natt

Vi söker ett cafébiträde
Vi söker ett cafébiträde till vår verksamhet. Vi är ett litet familjeföretag som serverar sallader, smörgåsar, pajer, kaffebröd och dryck. Vi har öppet 7 dagar/vecka. Tidigare erfarenhet av yrket är ett krav. Vi erbjuder en tjänst med omfattningen heltid/ deltid enligt överenskommelse med den som anställs.
Företag: Café Linné Konstantina
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker ett cafébiträde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker ett cafébiträde

cafebiträde
Vi söker ett cafébiträde för heltidstjänst och även helgarbete förekomma för sedvanliga arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är pålitilig, har tidigare erfarenhet, positiv, snabblärd och har kassavana. Som person så ska du ha en hög arbetsmoral, kunna arbeta i en stressig miljö, ha en hög social kompetens samt en vilja att lära sig nya saker. Det är ett stort plus om du har arbetat i branschen förr och vet hur man hanterar en espressomaskin. Tjänsten kommer att tillsättas omgående.
Företag: Café Chateau
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga cafebiträde jobb, cafebiträde Stockholm, cafebiträde Café Chateau
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: cafebiträde

Cafébiträde till 7-Eleven terminal 5 Arlanda
7-Eleven på Arlanda söker Cafébiträde. Du som är intresserad av tjänsten bör vara boende i Märsta-trakten, för att enkelt kunna ta sig till flygplatsens på aktuella arbetstider. Det är även ett önskemål om du är rökfri. Tidigare erfarenhet är inget krav men ett plus. Sökande får ej tidigare varit straffad, detta beroende på att flygplatsen är ett skyddsobjekt. Ansökan gör du på telefon 08-59360770 dagtid mellan 10,00-12,00, avser måndag- fredag. Därefter så skickas ansökningshandlingarna in på begäran.
Företag: 7 Eleven - 4115188
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde till 7-Eleven terminal 5 Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde till 7-Eleven terminal 5 Arlanda

Cafebiträde
Vi söker dig som är en glad/positiv driven person med ett brinnande intresse för yrket och för våra gäster. Erfarenhet från yrket krävs. Stor vikt läggs också vid den personliga lämpligheten, din fallenhet för skapande samt ditt öga för detaljer. Yrket innebär ofta stressade situationer, så din förmåga att hantera stress samt att kunna prioritera i dessa lägen är avgörande för oss. Arbetsplats: Cafe Esplanad samt Cafe Kupolen Borlänge Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifter: Försäljning, kassahantering. Beredning av smörgåsar och sallader samt viss mat. Serveringsskötsel. Beställning av varor. Hantering av disk och städning samt allt annat som hör cafe yrket till. Ansökan skickas till : Ann Johansson Tomnäs 29 78478 Borlänge eller mail: annjamimu@hotmail.com
Företag: Café Esplanad
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Cafebiträde jobb, Cafebiträde Borlänge, Cafebiträde Café Esplanad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafebiträde

Cafebiträden
2 Cafebiträden : 1 tjänst på deltid ungefär 10 -30 timmar/vecka och 1 tjänst extra vid behov ungefär 7-20 tim per/vecka Sedvanliga arbetsuppgifter bl a kassa, servering, förberedning av smörgåsar och mat, diska och hantera espressomaskin. Meriterande om du har kassavana och är van vid espressomaskin. Vi ser gärna att du är pålitlig, har tidigare erfarenhet. och är snabblärd. Som person har du en hög arbetsmoral och kan arbeta i stressiga miljöer.
Företag: Järnvägskrogen
Ort: Gävle
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Cafebiträden jobb, Cafebiträden Gävle, Cafebiträden Järnvägskrogen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafebiträden

Cafébiträde
Wayne's Coffee Drottninggatan och Stockholm Inn Hotel söker nu ett cafébiträde för omgående anställning. Arbete måndag-fredag men även helgarbete kan förekomma. Utbildning/Erfarenhet: Då mycket av café och reception arbetet sker ensamt är det viktigt att man kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och tar stort ansvar för sitt arbete. Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav. Som person är du framåt och driven, du har lätt för att samarbeta med andra, men kan även arbeta självständigt. Du är förändringsbenägen och trivs med ett högt tempo. Du brinner för ditt område och både vill och kan agera som ett bollplank/mentor. Du är van vid att dokumentera ditt arbete
Företag: STOCKHOLM INN HOTEL/HOSTEL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde jobb, Cafébiträde Stockholm, Cafébiträde STOCKHOLM INN HOTEL/HOSTEL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde

Barista/ cafébiträde
Verksamhetsbeskrivning Vi är ett café & cykelbutik under ett och samma tak som vill förmedla det bästa av Italien.Vi söker omgående extra personal till Bianchi Café & Cycles. Utbildning/Erfarenhet Vi ser gärna att du har arbetat i café tidigare. Kan du Italienska är det ett plus.
Företag: Bianchi Café & Cycles Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Barista/ cafébiträde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista/ cafébiträde

Cafébiträde
KASSAPERSONAL SÖKES! Vi söker dig som är glad, positiv, intresserad av kost, hälsa och har en härlig inställning till livet! Du ska vara minst 20 år fyllda. Kassavana, baristakunskaper & serveringsvana. Tjänsten är deltid ca 20 tim/veckan Tillträde 1/9 2013 Välkommen in med ditt CV!
Företag: TANT ANCI OCH FRÖKEN SARA AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde jobb, Cafébiträde Sundsvall, Cafébiträde TANT ANCI OCH FRÖKEN SARA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde


Sök lediga jobb Cafébiträde

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se