Caf��bitr��de Sundbyberg jobb - lediga jobb

Caf��bitr��de Sundbyberg jobb Caf��bitr��de Sundbyberg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Caf��bitr��de Sundbyberg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Caf��bitr��de Sundbyberg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Säljare - Husqvarna Construction - Stockholm- Stockholm

  2. Säljare- Solna

  3. TAXICHAUFFÖRER SÖKES- Sigtuna

  4. Förskollärare- Järfälla

  5. TANDHYGIENIST TILL DROTTNINGGATAN 65- Sundbyberg

  6. Technician with solder skills- Stockholm

  7. Säljare/Regionsansvarig- Stockholm

  8. Fiskaffär på Söder söker kock/kallskänka- Stockholm

  9. Kockar- Stockholm

  10. Vi söker 1 duktig frisör och 1 fotvårdare- Stockholm


Mer beskrivning

Säljare - Husqvarna Construction - Stockholm
Säljare - Husqvarna Construction Products- Stockholm Husqvarna Construction Products ingår i Husqvarnakoncernen och är marknadsledande inom maskiner och diamantverktyg för bygg- och stenindustrierna. Produktprogrammet omfattar kapmaskiner, borrmaskiner, diamantverktyg, golv-, bänk-, vägg- och vajersågar samt maskiner för ytbearbetning och demolering. 2012 hade Husqvarna Construction Products en nettoomstättning på ca 3 miljarder, vilket är 10% av Husqvarna Groups totala nettoomsättning. Construction Products har 2 000 anställda, 9 större fabriker runt om i världen och finns representerat i mer än 70 länder. De ledande varumärkena är Husqvarna och Diamant Boart. Huvudkontoret ligger i Jonsered. Inom vårt svenska säljbolag finns idag ett 20-tal anställda, som marknadsför och säljer våra produkter: Säljchef, samordnare, kundtjänstmed¬arbetare, servicemän och ett flertal säljare runt om i Sverige. Det svenska säljbolaget är placerat vid vårt kontor i Jönköping. Till vår verksamhet i Stockholm söker vi en säljare som får möjlighet att jobba med branschens starkaste varumärke. Dina uppgifter I rollen som säljare arbetar du med konsulterande försäljning inom bygg-, håltagnings- och demoleringsbranschen. Tillsammans med din chef skapar du handlingsplaner för utveckling av säljdistriktet. Du etablerar goda relationer och ett brett nätverk på flera nivåer inom respektive företag. Som säljare hos oss ser du kunders behov och utmaningar, ger support och tillhandahåller hållbara lösningar. Grunden för ditt ansvar är att skapa en positiv försäljningsutveckling inom ditt ansvarsområde. Som arbetssupport har du bil och goda IT-kommunikationsverktyg. Dina kvalifikationer För att lyckas i rollen som säljare på Husqvarna Construction Products bör du ha tidigare erfarenhet av försäljningsinriktat arbete samt ett genuint intresse för maskiner och tekniska lösningar. Vi ser gärna att du har en utbildning inom försäljning i kombination med ledarskap och ekonomi alternativt annan teknisk bakgrund. Som person har du ett stort intresse för affärer och är målinriktad med ett strukturerat arbetssätt. Vi tror att du är en god kommunikatör samt bidrar med nya fräscha idéer för att utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet. Framförallt gillar du att sälja. Utveckling Vi erbjuder dig många tillfällen att arbeta med frågor inom ett brett teknikområde, vilket vi tror ger dig en bra plattform för personlig och yrkesmässig utveckling. Placering Stockholm Information Är du intresserad av ett utvecklande jobb i en spännande bransch? Kontakta Hans Lück, tfn 070 676 60 71. Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och meritförteckning, snarast och senast 2013-08-24 via vår hemsida www.husqvarna.com/career. Vi arbetar med löpande urval varför vi vill be dig översända CV så snart som möjligt.
Företag: Husqvarna AB.
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare - Husqvarna Construction - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare - Husqvarna Construction - Stockholm

Säljare
Vi söker säljare som vill tjäna upptill 100000 kronor i månaden. Du som känner dig manade och gillar få bra betald för den duktiga du är ta denna chans att sätta din egen lön upptill 100000 kronor i månaden.
Företag: Skaldjurskungen AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Solna, Säljare Skaldjurskungen AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

TAXICHAUFFÖRER SÖKES
Sökes: minst 2 lediga platser för taxichaufförer snarast, öppet för än flera, t ex skiftjobb för de som vill arbeta bara helger, men även dagtid. Chaufförer med eller utan erfarenhet. Det viktiga är personen, att man har rätt kompetens, är bra med människor, innehar taxilegitimation, och detta måste vara inom taxibolaget 020. Måste klara utdrag ur belastningsregistret. Gärna kvinnliga chaufförer. Arbetsplatsen ligger vid Rävstaområdet i Märsta, på gränsen mot Sigtuna.
Företag: LL Limousine & Guide AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga TAXICHAUFFÖRER SÖKES jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TAXICHAUFFÖRER SÖKES

Förskollärare
Förskola i Kallhäll som drivs som personalkooperativ sedan 20 år. Reggio Emilia-inspirerat arbete sedan 1993. 5 avdelningar, en för varje årskull, 80 barn. Relativt små barngrupper. Finns redan 11 förskollärare. Pedagogisk dokumentation förankrat som arbetssätt. Ledig tjänst på 3-årsavdelningen, och man flyttar vidare med sin grupp varje år. Det kommande årets pedagogiska fokus är teknik. Vi har även ett djupt förankrat arbete med naturvetenskap samt språk och matematik samt övriga delar i läroplanen. Vi har varit certifierade med miljöutmärkelsen Grön Flagg sedan 1997. Positiv personalgrupp som ständigt vill utvecklas. Beskrivning av arbetsuppgifter: Förskollärare på 3-årsavdelning. Du ska tillsammans med övriga pedagoger arbeta utefter läroplanens alla delar. Skapa känsla av delaktighet och meningsskapande för barngruppen. Beskrivning av kvalifikationer: Förskollärare med examen. Viss kunskap och stort intresse för pedagogisk dokumentation. Lyhörd för barnens egna tankar, nyfikenhet och upptäckarglädje. Ett föhållningssätt som genomsyras av respekt för barnen och de vuxna på förskolan. Övrig information beträffande Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är vikariat 1 år, vilken troligtvis övergår till tillsvidare anställning. Vid önskemål kan tjänsten ev vara deltid.
Företag: CYLINDERS FÖRSKOLA EKONOMISK FÖRENING
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Järfälla, Förskollärare CYLINDERS FÖRSKOLA EKONOMISK FÖRENING
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

TANDHYGIENIST TILL DROTTNINGGATAN 65
DISTRIKTSTANDVÅRDEN söker Tandhygienist till Drottninggatan 65, Stockholm Vår vision är att erbjuda den bästa tandvården. Distriktstandvårdens mål är att skapa trygghet och närhet samt att öka tillgängligheten för den bästa tandvården. Vår personal har en stark drivkraft i arbetet med att utveckla Distriktstandvården, det kombinerar vi med att ta tillvara på den senaste tandvårdstekniken bland annat inom IT. Engagemang och ansvarstagandet är utmärkande för organisationen. Kliniken ligger mycket centralt med 8 behandlingsrum. Kliniken på Drottninggatan är en av Stockholms mest moderna klinker med allmän-, specialist- och akuttandvård, öppet alla dagar i veckan. På kliniken behandlar vi patienter i alla åldrar från 0-110 år. Kliniken befinner sig i en kreativ uppbyggnadsfas. Du ska tillsammans med oss skapa en av Sveriges bästa tandvårdsmottagningar och både kunna arbeta självständigt och tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Till dina arbetsuppgifter ingår att med flexibilitet assistera vid tandbehandlingar, arbeta med sterilarbetet och andra arbetsuppgifter när vardagen så kräver. Nu söker vi en tandhygienist som kommer arbeta med egna tandhygienistpatienter och i kombination med reception och assistans. Vi söker dig som älskar ditt yrke, är utåtriktad och ser varje patient som unik. Du ska både kunna arbeta självständigt och i team. Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade och kompetenta tandvårdskollegor som ger dig inspiration. Förmåga till eget ansvar tillsammans med engagemang och en vilja att utvecklas i din yrkesroll tror vi är bra förutsättningar för att trivas i Distriktstandvården. Vi erbjuder våra tandhygienister ett individuellt utbildningsprogram och vi har ett eget aktivt nätverk som träffas regelbundet. Du som börjar hos oss får goda anställningsvillkor och möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som vi strävar efter att kontinuerligt utvecklas. Du kommer att ingå i Distriktstandvårdens tandhygienist nätverk. Distriktstandvården i korthet: Distriktstandvården har idag 12 stycken tandvårdsmottagningar i Stockholms län. Vi växer stadigt och är nu 160 anställda varav 60 tandläkare, 30 tandhygienister och 70 tandsköterskor. Våra patienter är både barn och vuxna från 0 till 105 år, med rätt att få det bästa omhändertagandet. Du som vill växa med Distriktstandvården, sänd snarast din ansökan tillsammans med ditt CV till jobb@distriktstandvarden.se, märk ansökan med tandhygienist Drottninggatan. Då vi löpande går igenom ansökningarna kan tjänsten komma att tillsättas tidigare. För mer information om Distriktstandvården gå in på www.distriktstandvarden.se
Företag: Distriktstandvården Sverige AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga TANDHYGIENIST TILL DROTTNINGGATAN 65 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TANDHYGIENIST TILL DROTTNINGGATAN 65

Technician with solder skills
We are a Servicerepair store for Smartphones and computers located in Sweden/Stockholm. Nordic Service is focusing on Express Service for smartphones. Arbetsuppgifter: For our servicerepairstore in Stockholm/Sweden we are now searching for a technician with soldering skills. Kvalifikationer: * Changing IC components on damaged smartphone motherboards. * Soldering new dock contacts on smartphone motherboards. * Finding damaged components and replacing them on smartphone motherboards. Language required for the work is English or Arabic.
Företag: Nordic Mobile Service AB/Ifon
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Technician with solder skills jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Technician with solder skills

Säljare/Regionsansvarig
Visa Företagskunder hur de kan använda tjänsten samt bli medlemmar.Detta görs genom personliga möten som säljare själv bokar. Godsmak.se samarbetar med antal restauranger och erbjuder i första hand företag att beställa mat via internet som sen körs ut till företagen med hjälp av olika budfirmor.
Företag: Godsmak Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Regionsansvarig jobb, Säljare/Regionsansvarig Stockholm, Säljare/Regionsansvarig Godsmak Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Regionsansvarig

Fiskaffär på Söder söker kock/kallskänka
Vill du vara en del av vårt glada gäng hos Hammarströms Fisk? Vi söker dig som har erfarenhet och utbildning som kock/kallskänka till vår fiskaffär på Östgötagatan. Arbetsuppgifterna består av försäljning över disk, matlagning och bakning, samt catering och lunchservering.
Företag: Hammarströms Fisk
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Fiskaffär på Söder söker kock/kallskänka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fiskaffär på Söder söker kock/kallskänka

Kockar
KOCKAR SÖKES! SNLTD AB driver idag sju restauranger i Stockholm och Uppsala under namnet Zocalo. Vi har under en la?ngre tid jobbat med en förädling och förbättring av vårt koncept och i april slår vi upp portarna och heter då Zocalo - Happy Fresh Mex! Vi har fortfarande våra rötter i det mexikanska köket och serverar mat lagad från grunden med stort fokus på bra råvaror. Vår främsta inspiration kommer från Taqueriorna och gatumaten i Mission District, San Fransisco. Vi lever och verkar efter devisen: Happy Fresh Mex! Med anledning av vårt nya koncept och det faktum att vi under våren kommer att öppna flera nya restauranger så söker vi nu personal. Kockar till Zocalo: Uppsala, K25, Klarabergsgatan, Kungsbron, Liljeholmen och Kista. Vi söker även kockar till vår kommande restaurang Regeringsgatan. Som del i vårt matteam på Zocalo har du ha en väldigt viktig roll i vår organisation. Du har erfarenhet av mycket goda matkunskaper, van att arbeta i ett högt tempo och är drivande och dynamisk. Du är kreativ och älskar den mat du lagar åt Zocalos gäster. Dina arbetsuppgifter innefattar: * Matlagning * Kvalitetssäkring * Egenkontroll * Hygienronder * Beställningar * Lagerhållning
Företag: Zocalo / SNLTD Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar jobb, Kockar Stockholm, Kockar Zocalo / SNLTD Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar

Vi söker 1 duktig frisör och 1 fotvårdare
Vi söker en duktig frisör som har erfarenhet av: Håruppsättningar, hårvårdsprodukter samt klippning och färgning. Söker även en fotvårdare som har erfarenhet av pedikyr, fotvård. Kunskaper i det Svenska språket är ett krav och engelska är meriterande.
Företag: Basem Gurgus
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker 1 duktig frisör och 1 fotvårdare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker 1 duktig frisör och 1 fotvårdare


Sök lediga jobb Caf��bitr��de Sundbyberg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se