Cafe_restaurangbiträde jobb - lediga jobb

Cafe_restaurangbiträde jobb Cafe_restaurangbiträde jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Cafe_restaurangbiträde. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Cafe_restaurangbiträde. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Cafe/restaurangbiträde- Stockholm

 2. Café/restaurangbiträden sökes!- Stockholm

 3. Cafe/restaurangbiträde- Stockholm

 4. Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 25h/veckan- Stockholm

 5. Cafe/restaurangbiträde- Stockholm

 6. Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 25h/veckan- Stockholm

 7. Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 25h/veckan- Stockholm

 8. Café/restaurangbiträde till Babel Deli i Hornstull- Stockholm

 9. Cafe/restaurangbiträde- Stockholm

 10. Cafe/restaurangbiträde- Stockholm

 11. Café/Restaurangbiträde till Babel Deli. Extra på kvällar och helger.- Stockholm

 12. Café/restaurangbiträde- Stockholm

 13. Café/Restaurangbiträde till BABEL DELI- Stockholm

 14. Cafe/restaurangbiträde- Stockholm

 15. Café/Restaurangbiträde helgpersonal till Ciabatta Coffe House- Höganäs

 16. Delin på hörnet söker Cafe/Restaurangbiträde.- Stockholm

 17. Café/restaurangbiträde- Malung Sälen

 18. Café/Restaurangbiträde- Solna

 19. Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan- Stockholm

 20. Cafe/restaurangbiträde- Stockholm

 21. Café/restaurangbiträde- Växjö

 22. Café/Restaurangbiträde till Knallen i Bruksvallarna- Härjedalen

 23. Café/restaurangbiträden sökes!- Stockholm

 24. Cafe/restaurangbiträde- Stockholm

 25. Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan- Stockholm

 26. Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan- Stockholm

 27. Cafe/restaurangbiträde- Stockholm

 28. Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 50%- Stockholm

 29. Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan- Stockholm

 30. Café/Restaurangbiträde- Stockholm

 31. Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 50%- Stockholm

 32. Café/restaurangbiträde- Solna

 33. Café/restaurangbiträde-Heltid, dagtid, vardagar- Stockholm

 34. Café/restaurangbiträde-Heltid, dagtid, vardagar- Stockholm

 35. Café/restaurangbiträde-Heltid, dagtid, vardagar- Stockholm

 36. Café/restaurangbiträde- Gävle

 37. Café/restaurangbiträde-Heltid, dagtid, vardagar- Stockholm

 38. Café/restaurangbiträde- Arvika

 39. Cafe/Restaurangbiträde Kungsträdgården- Stockholm

 40. Cafe/Restaurangbiträde Kungsträdgården- Stockholm


Mer beskrivning

Cafe/restaurangbiträde
Tekniska Högskolans Studentkår, THS, är en anrik studentkår som bildades 1902. THS består av studerande vid Kungliga Tekniska Högskolan. THS bedriver i egen regi, restaurangverksamhet, cafeverksamhet, catering samt festvåning. Då vi utökar med ytterligare en restaurang/cafe till hösten söker nu nya medarbetare. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull, positiv, samarbetsvillig och har ett trevligt bemötande gentemot gäster samt medarbetare. Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter såsom kassatjänst, påfyllning, serva gäster, disk och hålla rent & snyggt. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete i restaurangbranschen och en restaurang/baristautbildning är ett plus. Det är viktigt att du klarar av att arbeta i en stundtals stressig miljö men även att du kan sysselsätta dig när det är lugnt. Vi lägger stor vikt vid att du är en ansvarsfull, samt flexibel person och du ser det som en självklarhet att alltid ta hand om våra gäster på bästa sätt. Låter detta som något för dig? I så fall är du varmt välkommen med en CV, bifoga gärna bild då vi har många sökanden. Se gärna www.ths.kth.se för mer information angående tekniska högskolans studentkår. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd dagtid måndag till fredag.
Företag: Studentkåren
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Cafe/restaurangbiträde jobb, Cafe/restaurangbiträde Stockholm, Cafe/restaurangbiträde Studentkåren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafe/restaurangbiträde

Café/restaurangbiträden sökes!
Vi på Hurry Curry Hötorget söker omgående personal till vår restaurang mitt i city. Vi serverar svensk-indisk mat i mysig miljö, och söker dig som är pigg och social, och vill utvecklas tillsammans med oss! Vi lägger stor vikt vid att Du fungerar bra i grupp, är målmedveten i ditt arbete, och har sinne för god service. I arbetsuppgifterna ingår mycket servering och gästbemötande, och även andra sedvanliga sysslor för restaurangmiljö. Tidigare erfarenhet från café/restaurang är ett krav. Välkommen med din ansökan!
Företag: HURRY CURRY I STOCKHOLM AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Café/restaurangbiträden sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/restaurangbiträden sökes!

Cafe/restaurangbiträde
Tekniska Högskolans Studentkår, THS, är en anrik studentkår som bildades 1902. THS består av studerande vid Kungliga Tekniska Högskolan. THS bedriver i egen regi, restaurangverksamhet, cafeverksamhet, catering samt festvåning. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull, positiv, samarbetsvillig och har ett trevligt bemötande gentemot gäster samt medarbetare. Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter såsom kassatjänst, påfyllning, serva gäster, disk och hålla rent & snyggt. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete i restaurangbranschen och en restaurang/baristautbildning är ett plus. Det är viktigt att du klarar av att arbeta i en stundtals stressig miljö men även att du kan sysselsätta dig när det är lugnt. Vi lägger stor vikt vid att du är en ansvarsfull, samt flexibel person och du ser det som en självklarhet att alltid ta hand om våra gäster på bästa sätt. Låter detta som något för dig? I så fall är du varmt välkommen med en CV, bifoga gärna bild då vi har många sökanden. Se gärna www.ths.kth.se för mer information angående tekniska högskolans studentkår. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd dagtid måndag till fredag.
Företag: Studentkåren
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Cafe/restaurangbiträde jobb, Cafe/restaurangbiträde Stockholm, Cafe/restaurangbiträde Studentkåren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafe/restaurangbiträde

Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 25h/veckan
Mamma Etimad lagar riktigt god meze. Idén om att alla Stockholmare ska få smaka på den blev till Babel Deli Stockholms snyggaste, snabbaste och godaste mezebar! Vi öppnade våren 2009 i Vasastan och blev snabbt populära. Våren 2011 öppnade vi vår andra mezebar i Hornstull. Det går bra nu och vi söker flera engagerade medarbetare Cafébiträde till Babel Deli, 35h/vecka Hos oss jobbar du stenhårt tillsammans med engagerade kollegor för att våra gäster ska trivas och få en snabb och personlig service. Att jobba hos oss innebär ett stort personligt ansvar både för service service och helhetsintryck av restaurangen. Det är du som ser till att: *Våra kunder trivs och får snabb service *Lokalen är ren och inbjudande *Vi serverar mat med stolthet och finess *Meze- och salladsbaren alltid är fräsch fylld med godsaker. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa till i köket, diskning, städning osv. Vi söker dig som *Har minst 1 års erfarenhet av restaurangbranschen. *Talar och skriver svenska obehindrat *Tycker om kaffe och libanesisk mat Vi tror även att du *Har du ett positivt synsätt och en hög energinivå *Är vad vid att jobba självständigt och trivs med att ta eget personligt ansvar *Har en trygg och professionell framtoning *Är punktlig, noggrann och ordningsam *Har nära till skratt och bidrar till att vi har kul på jobbet Arbetstider: Kan variera men kommer tillsvidare vara måndag - fredag kl. 9-14. Tillsättning: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan utsatt ansökningsdatum gått ut och ser fram emot din ansökan redan idag!
Företag: Babel Deli
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 25h/veckan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 25h/veckan

Cafe/restaurangbiträde
Tekniska Högskolans Studentkår, THS, är en anrik studentkår som bildades 1902. I kårhuset på KTH samt på arkitekturskolan bedriver vi lunchrestaurang, caféverksamhet, catering samt festvåning. Vi behöver nu utöka vår nuvarande personalstyrka på 11 personer med ytterligare 1 person. Denna tjänst innebär att man jobbar på ett roterande schema både i restaurang, café och med catering. Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter såsom kassatjänst, påfyllning, serva gäster, disk och hålla rent och snyggt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i restaurangbranschen och en restaurang/baristautbildning är ett plus även om din attityd är det allra viktigaste. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, samarbetsvillig och har ett trevligt bemötande gentemot gäster samt medarbetare. Det är också viktigt att du som person är ansvarsfull, positiv och flexibel och då det stundtals är stressigt så söker vi dig som både klarar av att arbeta i ett högt tempo men samtidigt klarar av att sysselsätta dig när det är lugnt. Låter detta som något för dig? I så fall är du varmt välkommen med en CV, bifoga bild då vi har många sökanden. Se gärna www.ths.kth.se för mer information angående tekniska högskolans studentkår. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd dagtid måndag till fredag.
Företag: Studentkåren
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Cafe/restaurangbiträde jobb, Cafe/restaurangbiträde Stockholm, Cafe/restaurangbiträde Studentkåren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafe/restaurangbiträde

Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 25h/veckan
Mamma Etimad lagar riktigt god meze. Idén om att alla Stockholmare ska få smaka på den blev till Babel Deli Stockholms snyggaste, snabbaste och godaste mezebar! Vi öppnade våren 2009 i Vasastan och blev snabbt populära. Våren 2011 öppnade vi vår andra mezebar i Hornstull. Det går bra nu och vi söker flera engagerade medarbetare! Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor för att våra gäster ska trivas och få en snabb och personlig service. Att jobba hos oss innebär ett stort personligt ansvar både för service och helhetsintryck av restaurangen. Det är du som ser till att: *Våra kunder trivs och får snabb service *Lokalen är ren och inbjudande *Vi serverar mat med stolthet och finess *Meze- och salladsbaren alltid är fräsch fylld med godsaker. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa till i köket, diskning, städning osv. Vi söker dig som *Har minst 1 års erfarenhet av restaurangbranschen. *Talar och skriver svenska obehindrat *Tycker om kaffe och mat från mellanöstern Vi tror även att du *Har du ett positivt synsätt och en hög energinivå *Är vad vid att jobba självständigt och trivs med att ta eget personligt ansvar *Har en trygg och professionell framtoning *Är punktlig, noggrann och ordningsam *Har nära till skratt och bidrar till att vi har kul på jobbet Arbetstider: Kan variera men kommer tillsvidare vara måndag - fredag kl. 9-14. Tillsättning: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan utsatt ansökningsdatum gått ut och ser fram emot din ansökan redan idag!
Företag: Babel Deli
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 25h/veckan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 25h/veckan

Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 25h/veckan
Mamma Etimad lagar riktigt god meze. Idén om att alla Stockholmare ska få smaka på den blev till Babel Deli Stockholms snyggaste, snabbaste och godaste mezebar! Vi öppnade våren 2009 i Vasastan och blev snabbt populära. Våren 2011 öppnade vi vår andra mezebar i Hornstull. Det går bra nu och vi söker flera engagerade medarbetare! Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor för att våra gäster ska trivas och få en snabb och personlig service. Att jobba hos oss innebär ett stort personligt ansvar både för service och helhetsintryck av restaurangen. Det är du som ser till att: *Våra kunder trivs och får snabb service *Lokalen är ren och inbjudande *Vi serverar mat med stolthet och finess *Meze- och salladsbaren alltid är fräsch fylld med godsaker. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa till i köket, diskning, städning osv. Vi söker dig som *Har minst 1 års erfarenhet av restaurangbranschen. *Talar och skriver svenska obehindrat *Tycker om kaffe och mat från mellanöstern Vi tror även att du *Har du ett positivt synsätt och en hög energinivå *Är vad vid att jobba självständigt och trivs med att ta eget personligt ansvar *Har en trygg och professionell framtoning *Är punktlig, noggrann och ordningsam *Har nära till skratt och bidrar till att vi har kul på jobbet Arbetstider: Kan variera men kommer tillsvidare vara måndag - fredag kl. 9-14. Tillsättning: Januari 2014 Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan utsatt ansökningsdatum gått ut och ser fram emot din ansökan redan idag!
Företag: Babel Deli
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 25h/veckan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 25h/veckan

Café/restaurangbiträde till Babel Deli i Hornstull
Mamma Etimad lagar riktigt god meze. Idén om att alla Stockholmare ska få smaka på den blev till Babel Deli Stockholms snyggaste, snabbaste och godaste mezebar! Vi öppnade våren 2009 i Vasastan och blev snabbt populära. Våren 2011 öppnade vi vår andra mezebar i Hornstull. Det går bra nu och vi söker flera engagerade medarbetare! Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor för att våra gäster ska trivas och få en snabb och personlig service. Att jobba hos oss innebär ett stort personligt ansvar både för service och helhetsintryck av restaurangen. Det är du som ser till att: *Våra kunder trivs och får snabb service *Lokalen är ren och inbjudande *Vi serverar mat med stolthet och finess *Meze- och salladsbaren alltid är fräsch fylld med godsaker. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa till i köket, diskning, städning osv. Vi söker dig som *Har minst 1 års erfarenhet av restaurangbranschen *Talar och skriver svenska obehindrat *Tycker om kaffe och libanesisk mat Vi tror även att du *Har du ett positivt synsätt och en hög energinivå *Är vad vid att jobba självständigt och trivs med att ta eget personligt ansvar *Har en trygg och professionell framtoning *Är punktlig, noggrann och ordningsam *Har nära till skratt och bidrar till att vi har kul på jobbet Arbetstider schemaläggs månadsvis och varierar måndag-söndag mellan 7-20,45 Omfattning: 32,5h/vecka Tillsättning: Januari/februari 2014 Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan utsatt ansökningsdatum gått ut. Sök därför redan idag om du tycker att Babel Deli känns som rätt arbetsplats för dig!
Företag: Babel Deli
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Café/restaurangbiträde till Babel Deli i Hornstull jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/restaurangbiträde till Babel Deli i Hornstull

Cafe/restaurangbiträde
Tekniska Högskolans Studentkår, THS, är en anrik studentkår som bildades 1902. I kårhuset på KTH samt på arkitekturskolan bedriver vi lunchrestaurang, caféverksamhet, catering samt festvåning. Vi behöver nu utöka vår nuvarande personalstyrka på 11 personer med ytterligare 1 person. Denna tjänst innebär att man jobbar på ett roterande schema både i restaurang, café och med catering. Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter såsom kassatjänst, påfyllning, serva gäster, disk och hålla rent och snyggt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i restaurangbranschen och en restaurang/baristautbildning är ett plus även om din attityd är det allra viktigaste. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, samarbetsvillig och har ett trevligt bemötande gentemot gäster samt medarbetare. Det är också viktigt att du som person är ansvarsfull, positiv och flexibel och då det stundtals är stressigt så söker vi dig som både klarar av att arbeta i ett högt tempo men samtidigt klarar av att sysselsätta dig när det är lugnt. Låter detta som något för dig? I så fall är du varmt välkommen med en CV, bifoga bild då vi har många sökanden. Se gärna www.ths.kth.se för mer information angående tekniska högskolans studentkår. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd dagtid måndag till fredag.
Företag: Studentkåren
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Cafe/restaurangbiträde jobb, Cafe/restaurangbiträde Stockholm, Cafe/restaurangbiträde Studentkåren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafe/restaurangbiträde

Cafe/restaurangbiträde
Tekniska Högskolans Studentkår, THS, är en anrik studentkår som bildades 1902. I kårhuset på KTH samt på arkitekturskolan bedriver vi lunchrestaurang, caféverksamhet, catering samt festvåning. Vi behöver snarast utöka vår nuvarande personalstyrka på 11 personer med ytterligare 1 person. Denna tjänst innebär att man jobbar på ett roterande schema både i restaurang, café och med catering. Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter såsom kassatjänst, påfyllning, serva gäster, disk och hålla rent och snyggt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i restaurangbranschen och en restaurang/baristautbildning är ett plus även om din attityd är det allra viktigaste. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, samarbetsvillig och har ett trevligt bemötande gentemot gäster samt medarbetare. Det är också viktigt att du som person är ansvarsfull, positiv och flexibel och då det stundtals är stressigt så söker vi dig som både klarar av att arbeta i ett högt tempo men samtidigt klarar av att sysselsätta dig när det är lugnt. Låter detta som något för dig? I så fall är du varmt välkommen med en CV, bifoga bild då vi har många sökanden. Se gärna www.ths.kth.se för mer information angående tekniska högskolans studentkår. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd dagtid måndag till fredag.
Företag: Studentkåren
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Cafe/restaurangbiträde jobb, Cafe/restaurangbiträde Stockholm, Cafe/restaurangbiträde Studentkåren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafe/restaurangbiträde

Café/Restaurangbiträde till Babel Deli. Extra på kvällar och helger.
Babel Deli är en meze- och salladsbar som bjuder på spännande smaker från hela mellanöstern. Vi tror på god, nyttig och snabb mat som tillagas från grund på bra råvaror – och på att skapa en glad och trevlig miljö som båda gäster kan trivas och känna sig hemma i. Vi finns i både Vasastan och i Hornstull och söker nu fler engagerade medarbetare! Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor för att våra gäster ska trivas och få en snabb och personlig service. Att jobba hos oss innebär ett stort personligt ansvar för service och helhetsintryck av restaurangen. Det är du som ser till att: *Våra kunder trivs och får snabb service *Lokalen är ren och inbjudande *Vi serverar mat med stolthet och finess *Baren alltid är fräsch fylld med läckerheter. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa till i köket, diskning osv. Vi söker dig som *Har minst 1 års erfarenhet av restaurangbranschen *Talar och skriver svenska obehindrat *Tycker om kaffe och orientalisk mat Vi tror även att du *Har du ett positivt synsätt *Är initiativtagande och trivs i ett högt arbetstempo *Har en trygg och professionell framtoning *Är punktlig, noggrann och ordningsam *Har nära till skratt och bidrar till att vi har kul på jobbet *Tycker det är kul att upptäcka nya kulturer Arbetstider Arbetstider kvällar är ca kl.16-20,45 och helger kl. 10,30-19. Vi vill du jobbar 1-2 vardagskvällar och 1 helgdag varje vecka. Under sommaren finns möjlighet att jobba mer. Intervjuer kommer att ske löpande och vi ser gärna att du kan börja arbeta omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag, vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Företag: Babel Deli
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Café/Restaurangbiträde till Babel Deli. Extra på kvällar och helger. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/Restaurangbiträde till Babel Deli. Extra på kvällar och helger.

Café/restaurangbiträde
Vi bedriver lunchrestaurang med caféverksamhet och söker nu café/restaurangbiträde. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker dig som har mycket energi, är kreativ och brinner för service. Du har lätt för att samarbeta, är stresstålig och trivs med nya utmaningar. Självklart är du ansvarsfull och har erfarenhet från café- eller restaurangverksamhet sedan tidigare. Arbetsuppgifterna består av att bereda smörgåsar, sallader m.m. Bakning, hantering av kaffemaskin och kvarn. Kassaarbete. Diskplock, renhållning samt övrigt förekommande arbetsuppgifter i Café. Vi ser gärna att du tycker om att ta ansvar för den dagliga driften, beställningar samt ansvarar för att rutiner följs. Vi ser fram emot din ansökan! Beskrivning av kvalifikationer Erfarenhet eller utbildning inom café eller restaurangverksamhet. Intresse för hälsokost. Krav: Måste vilja jobba långsiktigt inom denna bransch.
Företag: Upper East Kista
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Café/restaurangbiträde jobb, Café/restaurangbiträde Stockholm, Café/restaurangbiträde Upper East Kista
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/restaurangbiträde

Café/Restaurangbiträde till BABEL DELI
Babel Deli är en meze- och salladsbar som bjuder på spännande smaker från hela mellanöstern. Vi tror på god, nyttig och snabb mat som tillagas från grund på bra råvaror och på att skapa en glad och trevlig atmosfär. Vi finns i Vasastan och i Hornstull och söker nu fler engagerade medarbetare! Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor för att våra gäster ska trivas och få en snabb och personlig service. Att jobba hos oss innebär ett stort personligt ansvar för service och helhetsintryck av restaurangen. Det är du som ser till att: *Våra kunder trivs och får snabb service *Lokalen är ren och inbjudande *Vi serverar mat med stolthet och finess *Meze- och salladsbaren alltid är fräsch fylld med godsaker. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa till i köket, diskning osv. Vi söker dig som *Har minst 1 års erfarenhet av restaurangbranschen *Talar och skriver svenska obehindrat *Tycker om kaffe och orientalisk mat Vi tror även att du *Har du ett positivt synsätt *Är initiativtagande och trivs i ett högt arbetstempo *Har en trygg och professionell framtoning *Är punktlig, noggrann och ordningsam *Har nära till skratt och bidrar till att vi har kul på jobbet *Tycker det är kul att upptäcka nya kulturer Arbetstider Arbetstider varierar med våra öppettider (7-21) och schema bestäms månadsvis. Tjänsten omfattar 35h/vecka med möjlighet att jobba mer. Intervjuer kommer att ske löpande och vi ser gärna att du kan börja arbeta omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag, vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Företag: Babel Deli
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Café/Restaurangbiträde till BABEL DELI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/Restaurangbiträde till BABEL DELI

Cafe/restaurangbiträde
Tekniska Högskolans Studentkår, THS, är en anrik studentkår som bildades 1902. I kårhuset på KTH samt på arkitekturskolan bedriver vi lunchrestaurang, caféverksamhet, catering samt festvåning. Vi behöver snarast utöka vår nuvarande personalstyrka på 11 personer med ytterligare 1 person. Denna tjänst innebär att man jobbar på ett roterande schema både i restaurang, café och med catering. Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter såsom kassatjänst, påfyllning, serva gäster, disk och hålla rent och snyggt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i restaurangbranschen och en restaurang/baristautbildning är ett plus även om din attityd är det allra viktigaste. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, samarbetsvillig och har ett trevligt bemötande gentemot gäster samt medarbetare. Det är också viktigt att du som person är ansvarsfull, positiv och flexibel och då det stundtals är stressigt så söker vi dig som både klarar av att arbeta i ett högt tempo men samtidigt klarar av att sysselsätta dig när det är lugnt. Låter detta som något för dig? I så fall är du varmt välkommen med en CV, bifoga bild då vi har många sökanden. Se gärna www.ths.kth.se för mer information angående tekniska högskolans studentkår. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd dagtid måndag till fredag.
Företag: Studentkåren
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Cafe/restaurangbiträde jobb, Cafe/restaurangbiträde Stockholm, Cafe/restaurangbiträde Studentkåren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafe/restaurangbiträde

Café/Restaurangbiträde helgpersonal till Ciabatta Coffe House
Ciabatta Coffee House är ett mindre café beläget i centrala Höganäs i närheten av havet. Vi har öppet alla dagar i veckan. Ciabattas koncept bygger på att allt man serverar är gjort från grunden med bra råvaror. Vi serverar fräscha sallader, egna mackor, bakade potatisar med egna röror och våra egna pajer. Vi har även ett brett sortiment av våra egna kakor, tårtor och bakelser. Till detta serverar vi allt från bryggkaffe till espresso från vår stora kaffemeny. Färskpressad juice, läsk och olika thesorter finns naturligtvis också hos oss! Vi söker nu en driftig person som vill arbeta hos oss som café/restaurangbiträde som extra helgpersonal. Vi letar efter dig som är positiv, utåtriktad, serviceminded, ansvarstagande och kan konsten att hålla många bollar i luften! Vi kräver inte att du har flera års erfarenhet utan vi söker efter "rätt" person som vill satsa på oss och vårt café. Du måste vara över 18 år. Då vi har öppet på vardagar mellan 8-19 och på helgerna mellan 9-18 måste du kunna arbeta under dessa tider! Vi hoppas också att du med kort varsel har möjlighet att ställa upp för oss vid exempelvis sjukdomar och ledigheter. Vi vill att du ansöker till oss skriftligt. Senast den 21 april vill vi ha din ansökan. Vid eventuella frågor om tjänsten kan du nå oss på 042-33 39 38. Välkommen med din ansökan!
Företag: Kilam AB Pizzeria Mardos
Ort: Höganäs
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Café/Restaurangbiträde helgpersonal till Ciabatta Coffe House jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/Restaurangbiträde helgpersonal till Ciabatta Coffe House

Delin på hörnet söker Cafe/Restaurangbiträde.
Italiensk Deli & Catering i Stockholm AB söker förstärkning. Delin på hörnet Hornsgatan/Hornstull Delin på Torget Trollbäcken. Detta är ett familjeföretag som ägs och drivs av familjen Pettersson. Vi har sen flera år drivit den populära och framgångsrika Delin på hörnet på söder och har sen mars i år ytterligare en Deli, i Trollbäckens centrum. Vi behöver nu förstärkning av fler medarbetare, i första hand till Hornsgatan. Vi serverar Pasta, sallader, smörgåsar och wraps och kaffe. Förutom matförsäljning på plats har vi catering och stor del webbeställningar. Kaffe och butiksförsäljning av delikatesser, olivoljor och mycket annat. Vi söker: Cafe/Restaurangbiträde. Vana: Vi önskar några års erfarenhet. Van att hantera en Espressomaskin, baristautbildning ett plus Mat och smörgåsberedning. Kassavana Van att prata med och bemöta kunder. Mycket stresstålig. Städning ingår i arbetsuppgifterna och den vi söker ska ha öga för vad som behöver göras. Svenska i tal och skrift Vi behöver hjälp omgående. Lön efter avtal Tjänsten är till att börja med en behovsanställning, som kan övergå till fast tjänst. Arbete vardagar och helger. Rekrytering görs via mejlkontakt och inga frågor besvaras via telefon eller på plats i butiken. CV och brev skickas till jobba@delinpahornet.se
Företag: Delin på hörnet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Delin på hörnet söker Cafe/Restaurangbiträde. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Delin på hörnet söker Cafe/Restaurangbiträde.

Café/restaurangbiträde
Ett flertal restauranger, barer, caféer som drivs av Tandådalens Wärdshus AB. Tandådalens Wärdshus hittar du vid foten av stora backen. Vi serverar lunchbuffé, a lá carte, fika och står för en mycket omtalad after ski. På Tandådalens Wärdshus finner du även vårat egna bager. Tandådalen är ett snösäkert område som öppnar liftarna i november. Här är tempot lite högre och lite brantare. Våffelstugan Järnet ligger vid barnområdet i Tandådalen. Mysigt café med fika, våfflor men också något lite mer matigt. Café Pulsen hittar man vid Tandådalen Östra där backarna är lite snällare. Café och restaurang dit både längdåkare och utförsåkare hittar. Lindalen Fäbod ligger mysigt belägen vid det populära längdskidspåret Kalven. Nu söker vi fler medarbetare såsom servitriser/servitörer, bartender, buffékockar, café/restaurangbiträde, frukostvärdinnor, disk- & städpersonal. Det är ett plus att du jobbat inom restaurang tidigare, samt har utbildning till den tjänst du söker, men med rätt personlighet och intresse kan just du vara rätt ändå. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och attityd. Vi värdesätter servicekänsla, noggrannhet och en positiv inställning. Ge ett leende och du får ett tillbaka.
Företag: TANDÅDALENS WÄRDSHUS AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Café/restaurangbiträde jobb, Café/restaurangbiträde Malung Sälen, Café/restaurangbiträde TANDÅDALENS WÄRDSHUS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/restaurangbiträde

Café/Restaurangbiträde
Waynes Coffee i Solna Centrum söker personal Waynes Coffee i Solna Centrum söker båda hel- och deltidspersonal. Vi söker glada och engagerade personer som brinner för service. Vårt mål är att alla som besöker oss ska gå därifrån med en trevlig upplevelse. Ett bra bemötande och service är otroligt viktigt. Förutom att du är serviceinriktad ser vi att du är ansvarstagande, kan ta egna initiativ och klarar av stressiga situationer. Tidigare erfarenhet inom café eller restaurang samt kassahantering ser vi som ett plus. Det finns även goda utvecklingsmöjlighter för rätt person. Arbetsuppgifterna innefattar kassahantering, tillredning av lättare luncher, smörgåsar och drycker. Att hålla vårat cafe´ ständigt rent och snyggt och sortimentet väl påfyllt är också uppgifter som ingår
Företag: Waynes Coffee Solna
Ort: Solna
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Café/Restaurangbiträde jobb, Café/Restaurangbiträde Solna, Café/Restaurangbiträde Waynes Coffee Solna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/Restaurangbiträde

Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan
Mamma Etimad lagar riktigt god meze. Idén om att alla Stockholmare ska få smaka på den blev till Babel Deli Stockholms snyggaste, snabbaste och godaste mezebar! Vi öppnade våren 2009 i Vasastan och blev snabbt populära. Våren 2011 öppnade vi vår andra mezebar i Hornstull. Det går bra nu och vi söker flera engagerade medarbetare! Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor för att våra gäster ska trivas och få en snabb och personlig service. Att jobba hos oss innebär ett stort personligt ansvar både för service och helhetsintryck av restaurangen. Det är du som ser till att: *Våra kunder trivs och får snabb service *Lokalen är ren och inbjudande *Vi serverar mat med stolthet och finess *Meze- och salladsbaren alltid är fräsch fylld med godsaker. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa till i köket, diskning, städning osv. Vi söker dig som *Har minst 1 års erfarenhet av restaurangbranschen. *Talar och skriver svenska obehindrat *Tycker om kaffe och mat från mellanöstern Vi tror även att du *Har du ett positivt synsätt och en hög energinivå *Är vad vid att jobba självständigt och trivs med att ta eget personligt ansvar *Har en trygg och professionell framtoning *Är punktlig, noggrann och ordningsam *Har nära till skratt och bidrar till att vi har kul på jobbet Arbetstider: Varierar med våra öppettider 7-21. Tillsättning: September 2014 Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan utsatt ansökningsdatum gått ut och ser fram emot din ansökan redan idag!
Företag: Babel Deli
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan

Cafe/restaurangbiträde
Tekniska Högskolans Studentkår, THS, är en anrik studentkår som bildades 1902. I kårhuset på KTH samt på arkitekturskolan bedriver vi lunchrestaurang, caféverksamhet, catering samt festvåning. Vi behöver snarast utöka vår nuvarande personalstyrka på 11 personer med ytterligare 1 person. Denna tjänst innebär att man jobbar på ett roterande schema både i restaurang, café och med catering. Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter såsom kassatjänst, påfyllning, serva gäster, disk och hålla rent och snyggt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i restaurangbranschen och en restaurang/baristautbildning är ett plus även om din attityd är det allra viktigaste. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, samarbetsvillig och har ett trevligt bemötande gentemot gäster samt medarbetare. Det är också viktigt att du som person är ansvarsfull, positiv och flexibel och då det stundtals är stressigt så söker vi dig som både klarar av att arbeta i ett högt tempo men samtidigt klarar av att sysselsätta dig när det är lugnt. Cateringleveranser med bil förekommer, så därför är körkort ett krav. Låter detta som något för dig? I så fall är du varmt välkommen med en CV, bifoga bild då vi har många sökanden. Se gärna www.ths.kth.se för mer information angående tekniska högskolans studentkår. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd dagtid måndag till fredag, med start snarast.
Företag: Studentkåren
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Cafe/restaurangbiträde jobb, Cafe/restaurangbiträde Stockholm, Cafe/restaurangbiträde Studentkåren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafe/restaurangbiträde

Café/restaurangbiträde
På Coretto håller vi ett högt tempo, vi förutsätter att man kan ha många bollar i luften, vara stresstålig och kunna arbeta i grupp men likväl självständigt. Är ni personen vi söker? skicka in ditt CV.
Företag: CORETTO CAFÉ CITY AB
Ort: Växjö
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Café/restaurangbiträde jobb, Café/restaurangbiträde Växjö, Café/restaurangbiträde CORETTO CAFÉ CITY AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/restaurangbiträde

Café/Restaurangbiträde till Knallen i Bruksvallarna
Redan 1957 restes toppstugan upp och har sedan vakat över Bruksvallarnas dalgång. Vi serverar i dagsläget våfflor och lättare luncher, smörgåsar mm i toppstugan beläget 1050 m.ö.h. Gästerna färdas med bandvagn,skoter eller på skidor och är ett populärt utflyktsmål. Arbetsuppgifter Kassaarbete, servering, tillagning av lättare luncher som våfflor, soppor, smörgåsar mm. Vi har öppet på helger och arrangerar även vid tillfälle kvällsaktiviteter så därmed kan schemalgd helg och kvällsarbete förekomma. Erfarenheter/Egenskaper Vi söker dig som har tidigare efarenhet av liknande arbetsuppgifter samt ett brinnande intresse av att vistas och arbeta i de Svenska vinterfjällen. Har ett väl utvecklat kundbemötande och bra serveicekänsla samt kunna ha många bollar i luften. Personalboende kan ordnas vid behov
Företag: Knallen Bruksvallarna
Ort: Härjedalen
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Café/Restaurangbiträde till Knallen i Bruksvallarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/Restaurangbiträde till Knallen i Bruksvallarna

Café/restaurangbiträden sökes!
Vi på Hurry Curry Hötorget söker omgående personal till vår restaurang mitt i city. Vi serverar svensk-indisk mat i mysig miljö, och söker dig som är pigg och social, och vill utvecklas tillsammans med oss! Vi lägger stor vikt vid att Du fungerar bra i grupp, är målmedveten i ditt arbete, och har sinne för god service. I arbetsuppgifterna ingår mycket servering och gästbemötande, och även andra sedvanliga sysslor för restaurangmiljö. Tidigare erfarenhet från café/restaurang är ett krav. Välkommen med din ansökan!
Företag: HURRY CURRY I STOCKHOLM AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Café/restaurangbiträden sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/restaurangbiträden sökes!

Cafe/restaurangbiträde
Tekniska Högskolans Studentkår, THS, är en anrik studentkår som bildades 1902. I kårhuset på KTH samt på arkitekturskolan bedriver vi lunchrestaurang, caféverksamhet, catering samt festvåning. Vi behöver snarast utöka vår nuvarande personalstyrka på 11 personer med ytterligare 1 person. Denna tjänst innebär att man jobbar på ett roterande schema både i restaurang, café och med catering. Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter såsom kassatjänst, påfyllning, serva gäster, disk och hålla rent och snyggt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i restaurangbranschen och en restaurang/baristautbildning är ett plus även om din attityd är det allra viktigaste. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, samarbetsvillig och har ett trevligt bemötande gentemot gäster samt medarbetare. Det är också viktigt att du som person är ansvarsfull, positiv och flexibel och då det stundtals är stressigt så söker vi dig som både klarar av att arbeta i ett högt tempo men samtidigt klarar av att sysselsätta dig när det är lugnt. Cateringleveranser med bil förekommer, så därför är körkort ett krav. Låter detta som något för dig? I så fall är du varmt välkommen med en CV, bifoga bild då vi har många sökanden. Se gärna www.ths.kth.se för mer information angående tekniska högskolans studentkår. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd dagtid måndag till fredag, med start snarast.
Företag: Studentkåren
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Cafe/restaurangbiträde jobb, Cafe/restaurangbiträde Stockholm, Cafe/restaurangbiträde Studentkåren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafe/restaurangbiträde

Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan
Mat ska smaka mer. Som orientalisk mat. Den måste ha hög kvalitet. Som skandinavisk mat. Så vi tänkte att vi tar det bästa från båda världar och förenar dem i en mezebar med ett tydligt kvalitetsfokus som hyllar mellanösterns mat och myllrande bazaarer. Babel Deli grundades 2008 och har nu tre populära enheter i Vasastan, Hornstull och Skanstull. Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor för att våra gäster ska trivas och få en snabb och personlig service. Att jobba hos oss innebär ett stort personligt ansvar både för service och helhetsintryck av restaurangen. Det är du som ser till att: *Våra kunder trivs och får snabb service *Lokalen är ren och inbjudande *Vi serverar mat med stolthet och finess *Meze- och delikylen alltid är fräsch och fylld med godsaker. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa till i köket, diskning, städning osv. Vi tror att du: *Har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen *Har du ett positivt synsätt och en hög energinivå *Är vad vid att jobba självständigt och trivs med att ta eget personligt ansvar *Har en trygg och professionell framtoning *Tycker om kaffe och mat från mellanöstern Arbetstiderna varierar med våra öppettider: Vardagar kl. 11-20 Helger kl. 11-18 Tillsättning: maj/juni Tjänstens omfattning: 35h/veckan. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan utsatt ansökningsdatum gått ut och ser fram emot din ansökan redan idag!
Företag: Babel Deli
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan

Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan
Mat ska smaka mer. Som orientalisk mat. Den måste ha hög kvalitet. Som skandinavisk mat. Så vi tänkte att vi tar det bästa från båda världar och förenar dem i en mezebar med ett tydligt kvalitetsfokus som hyllar mellanösterns mat och myllrande bazaarer. Babel Deli grundades 2008 och har nu tre populära enheter i Vasastan, Hornstull och Skanstull. Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor för att våra gäster ska trivas och få en snabb och personlig service. Att jobba hos oss innebär ett stort personligt ansvar både för service och helhetsintryck av restaurangen. Det är du som ser till att: *Våra kunder trivs och får snabb service *Lokalen är ren och inbjudande *Vi serverar mat med stolthet och finess *Meze- och delikylen alltid är fräsch och fylld med godsaker. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa till i köket, diskning, städning osv. Vi tror att du: *Har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen *Har du ett positivt synsätt och en hög energinivå *Är vad vid att jobba självständigt och trivs med att ta eget personligt ansvar *Har en trygg och professionell framtoning *Tycker om kaffe och mat från mellanöstern Arbetstiderna varierar med våra öppettider: Vardagar kl. 11-20 Helger kl. 11-18 Tillsättning: juni Tjänstens omfattning: 35h/veckan. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan utsatt ansökningsdatum gått ut och ser fram emot din ansökan redan idag
Företag: Babel Deli
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan

Cafe/restaurangbiträde
Tekniska Högskolans Studentkår, THS, är en anrik studentkår som bildades 1902. I kårhuset på KTH samt på KTH campus bedriver vi lunchrestaurang, caféverksamhet, catering samt festvåning. Vi behöver snarast utöka vår nuvarande personalstyrka på 11 personer med ytterligare 1 person. Denna tjänst innebär att man jobbar på ett roterande schema både i restaurang, café och med catering. Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter såsom kassatjänst, påfyllning, serva gäster, disk och hålla rent och snyggt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i restaurangbranschen och en restaurang/baristautbildning är ett plus även om din attityd är det allra viktigaste. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, samarbetsvillig och har ett trevligt bemötande gentemot gäster samt medarbetare. Det är också viktigt att du som person är ansvarsfull, positiv och flexibel och då det stundtals är stressigt så söker vi dig som både klarar av att arbeta i ett högt tempo men samtidigt klarar av att sysselsätta dig när det är lugnt. Cateringleveranser med bil förekommer, så därför är körkort ett krav. Låter detta som något för dig? I så fall är du varmt välkommen med en CV, bifoga bild då vi har många sökanden. Se gärna www.ths.kth.se för mer information angående tekniska högskolans studentkår. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd dagtid måndag till fredag, med start i mitten av augusti.
Företag: Studentkåren
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Cafe/restaurangbiträde jobb, Cafe/restaurangbiträde Stockholm, Cafe/restaurangbiträde Studentkåren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafe/restaurangbiträde

Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 50%
Mat ska smaka mer. Som orientalisk mat. Den måste ha hög kvalitet. Som skandinavisk mat. Så vi tänkte att vi tar det bästa från båda världar och förenar dem i en mezebar med ett tydligt kvalitetsfokus som hyllar mellanösterns mat och myllrande bazaarer. Babel Deli grundades 2008 och har nu tre populära enheter i Vasastan, Hornstull och Skanstull. Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor för att våra gäster ska trivas och få en snabb och personlig service. Att jobba hos oss innebär ett stort personligt ansvar både för service och helhetsintryck av restaurangen. Det är du som ser till att: *Våra kunder trivs och får snabb service *Lokalen är ren och inbjudande *Vi serverar mat med stolthet och finess *Meze- och delikylen alltid är fräsch och fylld med godsaker. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa till i köket, diskning, städning osv. Vi tror att du: *Har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen *Har du ett positivt synsätt och en hög energinivå *Är vad vid att jobba självständigt och trivs med att ta eget personligt ansvar *Har en trygg och professionell framtoning *Tycker om kaffe och mat från mellanöstern Arbetstiderna varierar med våra öppettider: Vardagar kl. 11-20 Helger kl. 11-18 Tillsättning: maj/juni Tjänstens omfattning: 35h/veckan. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan utsatt ansökningsdatum gått ut och ser fram emot din ansökan redan idag!
Företag: Babel Deli
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 50%

Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan
Mat ska smaka mer. Som orientalisk mat. Den måste ha hög kvalitet. Som skandinavisk mat. Så vi tänkte att vi tar det bästa från båda världar och förenar dem i en mezebar med ett tydligt kvalitetsfokus som hyllar mellanösterns mat och myllrande bazaarer. Babel Deli grundades 2008 och har nu tre populära enheter i Vasastan, Hornstull och Skanstull. Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor för att våra gäster ska trivas och få en snabb och personlig service. Att jobba hos oss innebär ett stort personligt ansvar både för service och helhetsintryck av restaurangen. Det är du som ser till att: *Våra kunder trivs och får snabb service *Lokalen är ren och inbjudande *Vi serverar mat med stolthet och finess *Meze- och delikylen alltid är fräsch och fylld med godsaker. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa till i köket, diskning, städning osv. Vi tror att du: *Har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen *Har du ett positivt synsätt och en hög energinivå *Är vad vid att jobba självständigt och trivs med att ta eget personligt ansvar *Har en trygg och professionell framtoning *Tycker om kaffe och mat från mellanöstern Arbetstiderna varierar med våra öppettider: Vardagar kl. 9-21 Helger kl. 10-19 Tillsättning: augustii Tjänstens omfattning: 35h/veckan. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan utsatt ansökningsdatum gått ut och ser fram emot din ansökan redan idag!
Företag: Babel Deli
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 35h/veckan

Café/Restaurangbiträde
I Arbetsuppgifterna ingår Servering, disk, plock,ta beställningar, enklare matberedning, och städning. Arbetstider är Måndag -Fredag 09-14 Vi ser gärna att du har några års erfarenhet.
Företag: Café Rossi
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Café/Restaurangbiträde jobb, Café/Restaurangbiträde Stockholm, Café/Restaurangbiträde Café Rossi
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/Restaurangbiträde

Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 50%
Mat ska smaka mer. Som orientalisk mat. Den måste ha hög kvalitet. Som skandinavisk mat. Så vi tänkte att vi tar det bästa från båda världar och förenar dem i en mezebar med ett tydligt kvalitetsfokus som hyllar mellanösterns mat och myllrande bazaarer. Babel Deli grundades 2008 och har nu tre populära enheter i Vasastan, Hornstull och Skanstull. Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor för att våra gäster ska trivas och få en snabb och personlig service. Att jobba hos oss innebär ett stort personligt ansvar både för service och helhetsintryck av restaurangen. Det är du som ser till att: *Våra kunder trivs och får snabb service *Lokalen är ren och inbjudande *Vi serverar mat med stolthet och finess *Meze- och delikylen alltid är fräsch och fylld med godsaker. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa till i köket, diskning, städning osv. Vi tror att du: *Har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen *Har du ett positivt synsätt och en hög energinivå *Är vad vid att jobba självständigt och trivs med att ta eget personligt ansvar *Har en trygg och professionell framtoning *Tycker om kaffe och mat från mellanöstern Arbetstiderna varierar med våra öppettider: Vardagar kl. 11-20 Helger kl. 11-18 Tillsättning: maj/juni Tjänstens omfattning: 35h/veckan. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan utsatt ansökningsdatum gått ut och ser fram emot din ansökan redan idag!
Företag: Babel Deli
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/Restaurangbiträde på Babel Deli 50%

Café/restaurangbiträde
Café Kärven Cafébiträde sökes Välkommen till ett av de äldsta caféerna i Solna! Arbetsuppgifter: Salladsberedning Göra smörgåsar Servera Kassa Övrigt: Allmänt se till att det är snyggt och trevligt Om oss: Här kan du ta en klassisk fika med kompisen eller äta lunch med kollegorna! Vi erbjuder olika typer av fikabröd och andra bakverk som tårtor. Även olika smörgåsar och även smörgåstårtor! Att äta här eller för catering och beställning. Allt vi serverar är gjort på färska råvaror. Catering kör vi ut beställningen enligt överenskommelse!
Företag: Café Kärven
Ort: Solna
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Café/restaurangbiträde jobb, Café/restaurangbiträde Solna, Café/restaurangbiträde Café Kärven
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/restaurangbiträde

Café/restaurangbiträde-Heltid, dagtid, vardagar
I kårhuset på KTH samt på KTH campus bedriver vi lunchrestaurang, caféverksamhet, catering samt festvåning. Vi behöver snarast utöka vår nuvarande personalstyrka på 12 personer med ytterligare 1 person. Vi är ett ungt gäng som sedan uppstarten av verksamheten för 5 år sedan, konstant har växt & utvecklats. Denna tjänst innebär att man jobbar på ett roterande schema både i restaurang, café och med catering. Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter såsom kassatjänst, påfyllning, serva gäster, disk och hålla rent och snyggt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i restaurangbranschen och en restaurang/baristautbildning är ett plus även om din attityd är det allra viktigaste. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, samarbetsvillig och har ett trevligt bemötande gentemot gäster samt medarbetare. Det är också viktigt att du som person är ansvarsfull, positiv och flexibel och då det stundtals är stressigt så söker vi dig som både klarar av att arbeta i ett högt tempo men samtidigt klarar av att sysselsätta dig när det är lugnt. Cateringleveranser med bil förekommer, så därför är körkort ett krav. Låter detta som något för dig? I så fall är du varmt välkommen med en CV, bifoga bild då vi har många sökanden. Se gärna www.ths.kth.se för mer information angående tekniska högskolans studentkår. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd dagtid måndag till fredag, med start i mitten av oktober.
Företag: Studentkåren
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Café/restaurangbiträde-Heltid, dagtid, vardagar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/restaurangbiträde-Heltid, dagtid, vardagar

Café/restaurangbiträde-Heltid, dagtid, vardagar
I kårhuset på KTH samt på KTH campus bedriver vi lunchrestaurang, caféverksamhet, catering samt festvåning. Till vårat team på 12 anställda söker vi nu ytterligare 1 person. Vi är ett ungt gäng som sedan uppstarten av verksamheten för 5 år sedan, konstant har växt & utvecklats. Denna tjänst innebär att man jobbar på ett roterande schema både i restaurang, café och med catering. Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter såsom kassatjänst, påfyllning, serva gäster, disk och hålla rent och snyggt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i restaurangbranschen och en restaurang/baristautbildning är ett plus även om din attityd är det allra viktigaste. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, samarbetsvillig och har ett trevligt bemötande gentemot gäster samt medarbetare. Det är också viktigt att du som person är ansvarsfull, positiv och flexibel och då det stundtals är stressigt så söker vi dig som både klarar av att arbeta i ett högt tempo men samtidigt klarar av att sysselsätta dig när det är lugnt. Cateringleveranser med bil förekommer, så därför är körkort ett krav. Låter detta som något för dig? I så fall är du varmt välkommen med en CV, bifoga bild då vi har många sökanden. Se gärna www.ths.kth.se för mer information angående tekniska högskolans studentkår. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd dagtid måndag till fredag, med start i början av november.
Företag: Studentkåren
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-26
Sök fler jobb liknande: lediga Café/restaurangbiträde-Heltid, dagtid, vardagar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/restaurangbiträde-Heltid, dagtid, vardagar

Café/restaurangbiträde-Heltid, dagtid, vardagar
I kårhuset på KTH samt på KTH campus bedriver vi lunchrestaurang, caféverksamhet, catering samt festvåning. Till vårat team på 13 anställda söker vi nu ytterligare 1 person. Vi är ett ungt gäng som sedan uppstarten av verksamheten för 5 år sedan, konstant har växt & utvecklats. Denna tjänst innebär att man jobbar på ett roterande schema både i restaurang, café och med catering. Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter såsom kassatjänst, påfyllning, serva gäster, disk och hålla rent och snyggt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i restaurangbranschen och en restaurang/baristautbildning är ett plus även om din attityd är det allra viktigaste. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, samarbetsvillig och har ett trevligt bemötande gentemot gäster samt medarbetare. Det är också viktigt att du som person är ansvarsfull, positiv och flexibel och då det stundtals är stressigt så söker vi dig som både klarar av att arbeta i ett högt tempo men samtidigt klarar av att sysselsätta dig när det är lugnt. Cateringleveranser med bil förekommer, så därför är körkort ett krav. Låter detta som något för dig? I så fall är du varmt välkommen med en CV, bifoga bild då vi har många sökanden. Se gärna www.ths.kth.se för mer information angående tekniska högskolans studentkår. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd dagtid måndag till fredag, med start i början på januari.
Företag: Studentkåren
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Café/restaurangbiträde-Heltid, dagtid, vardagar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/restaurangbiträde-Heltid, dagtid, vardagar

Café/restaurangbiträde
Café Badet finns i Fjärran höjder-badet. Vi behöver nu anställa ett café/restaurangbiträde. Dina arbetsuppgifter blir bland annat att sköta kassan och försäljning av mat, fika och godis, tillagning av hamburgare och annan snabbmat, kaffe och andra förekommande uppgifter. Du skall vilja ge våra kunder en bra service och ett bra bemötande. Du behöver kunna tala god svenska. Har du körkort är det ett plus.
Företag: Café Badet
Ort: Gävle
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Café/restaurangbiträde jobb, Café/restaurangbiträde Gävle, Café/restaurangbiträde Café Badet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/restaurangbiträde

Café/restaurangbiträde-Heltid, dagtid, vardagar
I kårhuset på KTH samt på KTH campus bedriver vi lunchrestaurang, caféverksamhet, catering samt festvåning. Till vårat team på 13 anställda söker vi nu ytterligare 1 person. Vi är ett ungt gäng som sedan uppstarten av verksamheten för 5 år sedan, konstant har växt & utvecklats. Denna tjänst innebär att man jobbar på ett roterande schema både i restaurang, café och med catering. Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter såsom kassatjänst, påfyllning, serva gäster, disk och hålla rent och snyggt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i restaurangbranschen och en restaurang/baristautbildning är ett plus även om din attityd är det allra viktigaste. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, samarbetsvillig och har ett trevligt bemötande gentemot gäster samt medarbetare. Det är också viktigt att du som person är ansvarsfull, positiv och flexibel och då det stundtals är stressigt så söker vi dig som både klarar av att arbeta i ett högt tempo men samtidigt klarar av att sysselsätta dig när det är lugnt. Cateringleveranser med bil förekommer, så därför är körkort ett krav. Låter detta som något för dig? I så fall är du varmt välkommen med en CV, bifoga bild då vi har många sökanden. Se gärna www.ths.kth.se för mer information angående tekniska högskolans studentkår. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd dagtid måndag till fredag, med start omgående.
Företag: Studentkåren
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-18
Sök fler jobb liknande: lediga Café/restaurangbiträde-Heltid, dagtid, vardagar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/restaurangbiträde-Heltid, dagtid, vardagar

Café/restaurangbiträde
Verksamhetsbeskrivning La Fontaine söker en person på heltid. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med alla förekommande uppgifter, beredning, städ, disk, försäljning mm. Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet krävs och vi ser gärna att du är lite äldre.
Företag: La Fontaine Arvika
Ort: Arvika
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Café/restaurangbiträde jobb, Café/restaurangbiträde Arvika, Café/restaurangbiträde La Fontaine Arvika
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café/restaurangbiträde

Cafe/Restaurangbiträde Kungsträdgården
Catalana i Kungsträdgården söker dig med erfarenhet från kök och servis för omgående tillträde till vårt café . Tjänsten gäller säsongen 1 Maj t.o.m. September. Du tycker om att ta ansvar och klarar av att arbeta såväl självständigt som i team. Du är serviceinriktad och tycker om att ha kontakt med våra gäster. Vi lagar och severar varierande maträtter i en öppen restaurangmiljö och du har erfarenhet som kock, kallskänka eller servis. Du har grundkunskaper i och talar svenska och engelska. Passar beskrivningen in på dig och arbetet låter intressant kommer du att få arbeta med oss i ett ungt team, och i en händelsrik miljö mitt i centrala Stockholm där trivsel och kvalitet är ledord.
Företag: Catalana
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Cafe/Restaurangbiträde Kungsträdgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafe/Restaurangbiträde Kungsträdgården

Cafe/Restaurangbiträde Kungsträdgården
Catalana i Kungsträdgården söker dig med erfarenhet från kök och servis för omgående tillträde till vårt café . Tjänsten gäller säsongen t.o.m. September. Du tycker om att ta ansvar och klarar av att arbeta såväl självständigt som i team. Du är serviceinriktad och tycker om att ha kontakt med våra gäster. Vi lagar och severar varierande maträtter i en öppen restaurangmiljö och du har erfarenhet som kock, kallskänka eller servis. Du har grundkunskaper i och talar svenska och engelska. Passar beskrivningen in på dig och arbetet låter intressant kommer du att få arbeta med oss i ett ungt team, och i en händelsrik miljö mitt i centrala Stockholm där trivsel och kvalitet är ledord.
Företag: Catalana
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Cafe/Restaurangbiträde Kungsträdgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafe/Restaurangbiträde Kungsträdgården


Sök lediga jobb Cafe_restaurangbiträde

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se