Capio Psykiatri Värmdö jobb - lediga jobb

Capio Psykiatri Värmdö jobb Capio Psykiatri Värmdö jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Capio Psykiatri Värmdö. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Capio Psykiatri Värmdö. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. LEG SJUKSKÖTERSKA TILL VÄRMDÖ- Värmdö

 2. Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö- Värmdö

 3. Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö- Värmdö

 4. Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö- Värmdö

 5. Leg Arbetsterapeut till Capio Psykiatri Värmdö- Värmdö

 6. Kurator till Capio Psykiatri Värmdö- Värmdö

 7. Leg Psykolog till Capio Psykiatri Värmdö- Värmdö

 8. Kurator till Capio Psykiatri Värmdö- Värmdö

 9. Sjukgymnast till Capio Psykiatri Värmdö- Värmdö

 10. Leg Psykolog till Capio Psykiatri Värmdö- Värmdö

 11. Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö- Värmdö

 12. Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö- Värmdö

 13. Leg Psykolog till Capio Psykiatri Värmdö- Värmdö


Mer beskrivning

LEG SJUKSKÖTERSKA TILL VÄRMDÖ
Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fem europeiska länder. Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Tillsammans med övriga sjuksköterskor ansvarar du för läkemedelsmottagning, läkemedelsuppföljning, har stödsamtal, psykoedukation i grupp och individuellt, är delaktig i utredningar samt samverkar med vårdgrannar. Leg sjuksköterska gärna med psykiatrisk specialistutbildning. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande. Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Capio Psykiatri Värmdö
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga LEG SJUKSKÖTERSKA TILL VÄRMDÖ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEG SJUKSKÖTERSKA TILL VÄRMDÖ

Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö
Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fem europeiska länder   Capio Psykiatri Värmdö söker LEG SJUKSKÖTERSKA   Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.   Tillsammans med övriga sjuksköterskor ansvarar du för läkemedelsmottagning, läkemedelsuppföljning, har stödsamtal, psykoedukation i grupp och individuellt, är delaktig i utredningar samt samverkar med vårdgrannar.   Kvalifikationer: Leg sjuksköterska gärna med psykiatrisk specialistutbildning. Steg 1-kompetens KBT samt erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande.     Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Varaktighet/Arbetstid Heltid. Dagtid Tillsvidare. Tillträde snarast. Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Anna Ritzman Kraft på tel 0733-775 196.     Välkommen med din ansökan med ett CV till www.capio.se/Capio-Psykiatri-Varmdo/arbeta-hos-oss   Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 2004-01-08.
Företag: Capio Hjärnhälsan AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö

Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö
Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fem europeiska länder   Capio Psykiatri Värmdö söker LEG SJUKSKÖTERSKA   Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.   Tillsammans med övriga sjuksköterskor ansvarar du för läkemedelsmottagning, läkemedelsuppföljning, har stödsamtal, psykoedukation i grupp och individuellt, är delaktig i utredningar samt samverkar med vårdgrannar.   Kvalifikationer: Leg sjuksköterska gärna med psykiatrisk specialistutbildning. Steg 1-kompetens KBT samt erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande.     Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Varaktighet/Arbetstid Heltid. Dagtid Tillsvidare. Tillträde snarast. Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Anna Ritzman Kraft på tel 0733-775 196.     Välkommen med din ansökan med ett CV till www.capio.se/Capio-Psykiatri-Varmdo/arbeta-hos-oss   Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 2014-02-18.
Företag: Capio Hjärnhälsan AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö

Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö
Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fem europeiska länder   Capio Psykiatri Värmdö söker LEG SJUKSKÖTERSKA   Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.   Tillsammans med övriga sjuksköterskor ansvarar du för läkemedelsmottagning, läkemedelsuppföljning, har stödsamtal, psykoedukation i grupp och individuellt, är delaktig i utredningar samt samverkar med vårdgrannar.   Kvalifikationer: Leg sjuksköterska gärna med psykiatrisk specialistutbildning. Steg 1-kompetens KBT samt erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande.     Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Varaktighet/Arbetstid Heltid. Dagtid Tillsvidare. Tillträde snarast. Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Anna Ritzman Kraft på tel 0733-775 196.     Välkommen med din ansökan med ett CV till www.capio.se/Capio-Psykiatri-Varmdo/arbeta-hos-oss   Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 2014-03-31.
Företag: Capio Hjärnhälsan AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö

Leg Arbetsterapeut till Capio Psykiatri Värmdö
Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fem europeiska länder Capio Psykiatri Värmdö söker LEG ARBETSTERAPEUT Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Kvalifikationer:  Du är leg arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Som arbetsterapeut ansvarar du för funktionsutredningar och rehabilitering. Arbetet innebär bl a: • Funktionsbedömningar av patientens aktivitetsförmåga (kognitiva och motoriska färdigheter) • Arbetsterapeutiska interventioner i hemmet eller på mottagningen, såväl individuellt som i grupp • Utprovning/förskrivning samt uppföljning av kognitiva hjälpmedel • Rehabiliterande arbetsterapeutiska insatser • Neuropsykiatriska utredningar • Sedvanlig dokumentation Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Anställningsvillkor; Heltid. Dagtid Tillsvidare. Tillträde 2014-07-01 eller efter överenskommelse. Upplysningar; Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anna Ritzman Kraft på tel 0733-775 196.  Välkommen med din ansökan med ett CV till www.capio.se/Capio-Psykiatri-Varmdo/arbeta-hos-oss Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 2014-04-29.
Företag: Capio Hjärnhälsan AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Arbetsterapeut till Capio Psykiatri Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Arbetsterapeut till Capio Psykiatri Värmdö

Kurator till Capio Psykiatri Värmdö
Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fem europeiska länder   Capio Psykiatri Värmdö söker KURATOR – vikariat t o m 2014-12-31   Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.   Mottagningen ligger i skärgårdsstaden Gustavsberg, 20 minuters bussresa från Slussen och med närhet till vårdgrannar i kommunen.   Som kurator är du klinikens expert på sociallagstiftningen. Arbetet innebär bl a att aktualisera och följa upp att socialutredningar genomförs av kommunen, att vid behov utreda patientens sociala situation. Du utgör en konsultfunktion för övrig personal i sociala frågor och lagstiftning, är enhetens barnombud och rådgivare i frågor om anmälan för oro för barn. Du ska kunna arbeta med komplexa sociala situationer under en begränsad tid, samarbeta med övrig personal, förstå verksamhetens behov och arbeta utifrån dessa. Du förstår och kan hantera kuratorsrollen utifrån patientens behov utan att bedriva behandling.   Kvalifikationer: Socionomutbildning,  gärna med KBT-inriktning. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande.   Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Varaktighet/Arbetstid: Hel-/deltid. Dagtid Vikariat t o m 2014-12-31. Tillträde snarast. Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Anna Ritzman Kraft på tel 0733-775 196.    Välkommen med din ansökan med ett CV till www.capio.se/Capio-Psykiatri-Varmdo/arbeta-hos-oss   Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 2014-08-17.
Företag: Capio Hjärnhälsan AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator till Capio Psykiatri Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator till Capio Psykiatri Värmdö

Leg Psykolog till Capio Psykiatri Värmdö
Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fem europeiska länder   Capio Psykiatri Värmdö söker LEG PSYKOLOG – VIKARIAT T O M 2015-12-31   Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Mottagningen ligger i skärgårdsstaden Gustavsberg, 20 minuters bussresa från Slussen och med närhet till vårdgrannar i kommunen. Som psykolog är du ansvarig för psykologiska bedömningar, testningar och behandlingar   Arbetet innebär bl.a. att  utföra psykologiska bedömningar, genomföra neuropsykologiska utredningar och ställa psykiatriska diagnoser. Du kommer att genomföra psykologisk behandling/terapier individ och/eller i grupp, svara för stödsamtal med KBT-inriktning samt svara för utvärdering och uppföljning av behandlingar. Vid behov handleder du och ger konsultation till övrig personal. Du svarar för psykoedukation för patienter, anhöriga och personal, medverkar och tar initiativ till metodutveckling såsom manualer, ny teknik, verkar för kunskapsspridning och för att evidensbaserade behandlingsmetoder tillämpas.   Kvalifikationer: Leg Psykolog gärna med erfarenhet av arbete i psykiatrin eller beroendevården.    Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Varaktighet/Arbetstid Heltid. Dagtid Vikariat ev med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde snarast. Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Anna Ritzman Kraft på tel 0733-775 196.   Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 2014-08-17.
Företag: Capio Hjärnhälsan AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog till Capio Psykiatri Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog till Capio Psykiatri Värmdö

Kurator till Capio Psykiatri Värmdö
Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fyra europeiska länder   Capio Psykiatri Värmdö söker KURATOR – vikariat   Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.   Mottagningen ligger i skärgårdsstaden Gustavsberg, 20 minuters bussresa från Slussen och med närhet till vårdgrannar i kommunen. Som kurator är du klinikens expert på sociallagstiftningen. Arbetet innebär bl a att aktualisera och följa upp att socialutredningar genomförs av kommunen, att vid behov utreda patientens sociala situation. Du utgör en konsultfunktion för övrig personal i sociala frågor och lagstiftning, är enhetens barnombud och rådgivare i frågor om anmälan för oro för barn. Du ska kunna arbeta med komplexa sociala situationer under en begränsad tid, samarbeta med övrig personal, förstå verksamhetens behov och arbeta utifrån dessa. Du förstår och kan hantera kuratorsrollen utifrån patientens behov utan att bedriva behandling.   Kvalifikationer: Socionomutbildning, gärna med KBT-inriktning. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande.   Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Varaktighet/Arbetstid: Hel-/deltid. Dagtid Vikariat. Tillträde snarast. Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Anna Ritzman Kraft på tel 0733-775 196.   Välkommen med din ansökan med ett CV till www.capio.se/Capio-Psykiatri-Varmdo/arbeta-hos-oss   Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 2014-11-30.
Företag: Capio Hjärnhälsan AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator till Capio Psykiatri Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator till Capio Psykiatri Värmdö

Sjukgymnast till Capio Psykiatri Värmdö
Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fyra europeiska länder Capio Psykiatri Värmdö söker SJUKGYMNAST   Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.   Mottagningen ligger i skärgårdsstaden Gustavsberg, 20 minuters bussresa från Slussen och med närhet till vårdgrannar i kommunen. Arbetet innebär bl a att medverka i bedömning och behandlingsupplägg, genomföra behandling, individuellt och/eller grupp, och att säkerställa utvärdering av behandling. Du kommer att förmedla och stimulera till ökat kroppsmedvetande, arbeta med ångest- och stressreducerande tekniker såsom avspännings – och andningsövningar, närvaro övningar. I arbetsuppgifterna ingår även bl a att svara för fysisk träning utifrån psykiatrisk diagnos, att erbjuda och genomföra psykofysisk edukation, svara för ökad användning och spridning av FAR, att svara för sedvanlig dokumentation och debiteringsunderlag.   Kvalifikationer: Leg sjukgymnast, gärna med KBT-inriktning. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande.   Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Varaktighet/Arbetstid: Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning med tillträde fr o m årsskiftet eller enligt överenskommelse. Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Anna Ritzman Kraft på tel 0733-775 196. Har du frågor om anställningsvillkor kan du kontakta Anita Gabrielsson, HR Business Partner, tel 073-901 53 70.   Välkommen med din ansökan med ett CV till www.capio.se/Capio-Psykiatri-Varmdo/arbeta-hos-oss   Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 2014-12-15.
Företag: Capio Hjärnhälsan AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast till Capio Psykiatri Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast till Capio Psykiatri Värmdö

Leg Psykolog till Capio Psykiatri Värmdö
Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fem europeiska länder     Capio Psykiatri Värmdö söker LEG PSYKOLOG – med KBT-inriktning   Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Mottagningen ligger i skärgårdsstaden Gustavsberg, 20 minuters bussresa från Slussen och med närhet till vårdgrannar i kommunen.   Som psykolog är du ansvarig för psykologiska bedömningar, testningar och behandlingar. Arbetet innebär bl.a. att utföra psykologiska bedömningar, genomföra neuropsykologiska utredningar och ställa psykiatriska diagnoser. Du kommer att genomföra psykologisk behandling/terapier individ och/eller i grupp, svara för stödsamtal med KBT-inriktning samt svara för utvärdering och uppföljning av behandlingar. Vid behov handleder du och ger konsultation till övrig personal. Du svarar för psykoedukation för patienter, anhöriga och personal, medverkar och tar initiativ till metodutveckling såsom manualer, ny teknik, verkar för kunskapsspridning och för att evidensbaserade behandlingsmetoder tillämpas.   Kvalifikationer: Leg Psykolog med KBT-inriktning. Gärna med erfarenhet av arbete i psykiatrisk öppenvård eller beroendevården. Erfarenhet av att göra Neuropsykiatriska utredningar. Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Varaktighet/Arbetstid Heltid. Dagtid. Flextid. Tillträde fr o m 1 mars eller enligt överenskommelse. Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Anna Ritzman Kraft på tel 0733-775 196.   Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 2015-02-20 till http://capio.se/Capio-Psykiatri-Varmdo/arbeta-hos-oss/
Företag: Capio Hjärnhälsan AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog till Capio Psykiatri Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog till Capio Psykiatri Värmdö

Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö
Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fyra europeiska länder   Capio Psykiatri Värmdö söker LEG SJUKSKÖTERSKA   Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Tillsammans med övriga sjuksköterskor ansvarar du för läkemedelsmottagning, läkemedelsuppföljning, har stödsamtal, psykoedukation i grupp och individuellt, är delaktig i utredningar samt samverkar med vårdgrannar.   Kvalifikationer: Leg sjuksköterska gärna med psykiatrisk specialistutbildning. Steg 1-kompetens KBT. Meriterande är även aktuella medicinsk-tekniska kunskaper såsom provtagning samt erfarenhet av arbete inom psykiatri.   Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Varaktighet/Arbetstid Heltid. Dagtid Tillsvidare. Tillträde snarast. Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Anna Ritzman Kraft på tel 0733-775 196.     Välkommen med din ansökan med ett CV till www.capio.se/Capio-Psykiatri-Varmdo/arbeta-hos-oss   Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 2015-02-20.
Företag: Capio Hjärnhälsan AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö

Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö
Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fyra europeiska länder   Capio Psykiatri Värmdö söker LEG SJUKSKÖTERSKA   Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Tillsammans med övriga sjuksköterskor ansvarar du för läkemedelsmottagning, läkemedelsuppföljning, har stödsamtal, psykoedukation i grupp och individuellt, är delaktig i utredningar samt samverkar med vårdgrannar.   Kvalifikationer: Leg sjuksköterska gärna med psykiatrisk specialistutbildning. Steg 1-kompetens KBT. Meriterande är även aktuella medicinsk-tekniska kunskaper såsom provtagning samt erfarenhet av arbete inom psykiatri.   Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Varaktighet/Arbetstid Heltid. Dagtid Tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Michaela Kindberg Bassili tel 076-621 74 16.     Välkommen med din ansökan med ett CV till www.capio.se/Capio-Psykiatri-Varmdo/arbeta-hos-oss   Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 2015-07-31.
Företag: Capio Hjärnhälsan AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Capio Psykiatri Värmdö

Leg Psykolog till Capio Psykiatri Värmdö
Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fyra europeiska länder     Capio Psykiatri Värmdö söker LEG PSYKOLOG – med KBT-inriktning   Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Mottagningen ligger i skärgårdsstaden Gustavsberg, 20 minuters bussresa från Slussen och med närhet till vårdgrannar i kommunen.   Som psykolog är du ansvarig för psykologiska bedömningar, testningar och behandlingar. Arbetet innebär bl.a. att utföra psykologiska bedömningar, genomföra neuropsykologiska utredningar och ställa psykiatriska diagnoser. Du kommer att genomföra psykologisk behandling/terapier individ och/eller i grupp, svara för stödsamtal med KBT-inriktning samt svara för utvärdering och uppföljning av behandlingar.   Kvalifikationer: Leg Psykolog med KBT-inriktning. Gärna med erfarenhet av arbete i psykiatrisk öppenvård eller beroendevården. Erfarenhet av att göra Neuropsykiatriska utredningar. Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Varaktighet/Arbetstid Heltid. Dagtid. Flextid. Tillträde enligt överenskommelse. Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Michaela Kindberg Bassili på tel 076-621 74 16   Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 2015-07-31 till http://capio.se/Capio-Psykiatri-Varmdo/arbeta-hos-oss/
Företag: Capio Hjärnhälsan AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog till Capio Psykiatri Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog till Capio Psykiatri Värmdö


Sök lediga jobb Capio Psykiatri Värmdö

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se