Cargobox AB jobb - lediga jobb

Cargobox AB jobb Cargobox AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Cargobox AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Cargobox AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Budbilsförare- Stockholm

  2. Flyttkarl/Stadsbud- Stockholm


Mer beskrivning

Budbilsförare
B-Chaufförer som hittar bra i Stockholm Din bakgrund Vi söker dig som - kan börja omgående - har tidigare chaufförserfarenhet i Stor-Stockholms området - tycker om att arbeta självständigt - har erfarenhet av mycket kundkontakt och service - har haft ditt körkort i minst 2år Viktigt att du är engagerad har mycket positiv energi och lämplig för jobbet samt att du kan tillträda omgående. Som person är du ansvarsfull, stresstålig och har en förmåga att arbeta såväl i grupp som självständigt. Du har en god fysik och har inga problem med tunga lyft då vi levererar mestadels nya möbler. För rätt person erbjuds en förmånlig lön och ett arbete inom ett större bolag med chans till utveckling. Sista ansökningsdag: 2013-07-30, men skicka din ansökan snarast då intervjuer kommer att hållas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Företag: Cargobox AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Budbilsförare jobb, Budbilsförare Stockholm, Budbilsförare Cargobox AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Budbilsförare

Flyttkarl/Stadsbud
Vi söker en stuvare/flyttkarl/expressarbetare till flyttuppdrag i ett ungt och växande bolag. Här hos oss kommer du trivas så vi söker dig med passion för att arbeta. Du förväntas ha mycket god fysik beredd att jobba med tunga lyft. Ett mycket gott kundbemötande förväntas också - likaså ett gott humör. Vi kan för närvarande inte ge en heltidstjänst utan söker någon som kan tänka sig jobba mycket ibland och mindre ibland, genom en timanställning. Erfarenhet av liknande arbete ett krav. B eller BC körkort är en merit. Endast sökande med genuint intresse för tjänsten beaktas. Ange varför du vill jobba med detta och varför du är lämplig i ansökan. Övernattningar, långa dagar samt helgarbete förekommer - Beskrivning av kvalifikationer: - Erfarenhet från flyttbranschen är meriterade - Körkort är meriterad - God fysik - Serviceinriktat
Företag: Cargobox AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Flyttkarl/Stadsbud jobb, Flyttkarl/Stadsbud Stockholm, Flyttkarl/Stadsbud Cargobox AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flyttkarl/Stadsbud


Sök lediga jobb Cargobox AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se