Catharina Brundin jobb - lediga jobb

Catharina Brundin jobb Catharina Brundin jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Catharina Brundin. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Catharina Brundin. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Tandhygienist- Sollentuna

  2. Tandhygienist- Sollentuna

  3. Tandhygienist- Sollentuna

  4. Tandhygienist- Sollentuna

  5. Tandhygienist- Sollentuna


Mer beskrivning

Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Catharina Brundin Väl inarbetad mottagning sedan 1950 talet, ett modernt och serviceinriktat team med god stämning. Mycket god tillströmning av nya patienter och ett troget trevligt inarbetat klientel. Våra patienter förstår vikten av god tandvård! Arbetsuppgifter Assistans, delegering, administration såsom kallelser inköp och lagerhållning, mycket goda meriter och kunskaper som tandhygienist krävs, du ska ha minst 5 år inom yrket. Vi söker dig som har goda kunskaper inom ditt gebit men även tycker om assistans och delegerat arbete. Största delen av arbetstiden är fördelad på arbete tillsammans med tandläkare men eget arbete med patienter inkluderas också. Kvalifikationer Stor vikt läggs vid personlighet. Minst 5års arbetslivserfarenhet inom yrket. Personliga egenskaper Du är trevlig, positiv och tycker om att arbeta varierat. Du gillar att vara "spindeln i nätet". Du ser vad som behöver göras och är självständig och flexibel.
Företag: Catharina Brundin
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Sollentuna, Tandhygienist Catharina Brundin
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Catharina Brundin Väl inarbetad mottagning sedan 1950- talet, ett modernt och serviceinriktat team med god stämning. Mycket god tillströmning av nya patienter och ett troget trevligt inarbetat klientel. Våra patienter förstår vikten av god tandvård! På mottagningen finns en allmäntandläkare och en parodspecialist. Arbetsuppgifter Mycket goda meriter och kunskaper som tandhygienist krävs, du ska ha god erfarenhet inom yrket. Vi söker dig som har goda kunskaper inom ditt gebit. Erfarenhet från arbete inom parodontologi är meriterande. Största delen av arbetstiden är fördelad på eget patientarbete. Övrig information Vi söker positiv och erfaren tandhygienist till hösten 2015, eventuellt med start redan under våren. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Olika samarbetsformer kan diskuteras. Kvalifikationer Utbildad tandhygienist med legitimation och god erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlighet. Om du har tidigare erfarenhet av journalsystemet i OPUS, så är det en fördel. Personliga egenskaper Du är trevlig, positiv och tycker om att arbeta varierat. Du ser vad som behöver göras och är självständig och flexibel. Vi ser framemot att se dig!
Företag: Catharina Brundin
Ort: Sollentuna
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Sollentuna, Tandhygienist Catharina Brundin
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Catharina Brundin Väl inarbetad mottagning sedan 1950- talet, ett modernt och serviceinriktat team med god stämning. Mycket god tillströmning av nya patienter och ett troget trevligt inarbetat klientel. Våra patienter förstår vikten av god tandvård! På mottagningen finns en allmäntandläkare och en parodspecialist. Arbetsuppgifter Mycket goda meriter och kunskaper som tandhygienist krävs, du ska ha god erfarenhet inom yrket. Vi söker dig som har goda kunskaper inom ditt gebit. Erfarenhet från arbete inom parodontologi är meriterande. Största delen av arbetstiden är fördelad på eget patientarbete. Övrig information Vi söker positiv och erfaren tandhygienist till hösten 2015, eventuellt med start redan under våren. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Olika samarbetsformer kan diskuteras så även antal arbetstimmar. Kvalifikationer Utbildad tandhygienist med legitimation och god erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlighet. Om du har tidigare erfarenhet av journalsystemet i OPUS, så är det en fördel. Personliga egenskaper Du är trevlig, positiv och tycker om att arbeta varierat. Du ser vad som behöver göras och är självständig och flexibel. Vi ser framemot att se dig!
Företag: Catharina Brundin
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Sollentuna, Tandhygienist Catharina Brundin
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Catharina Brundin Väl inarbetad mottagning sedan 1950- talet, ett modernt och serviceinriktat team med god stämning. Mycket god tillströmning av nya patienter och ett troget trevligt inarbetat klientel. Våra patienter förstår vikten av god tandvård! På mottagningen finns tandsköterska, en allmäntandläkare och en parodspecialist. Arbetsuppgifter Mycket goda meriter och kunskaper som tandhygienist krävs, du ska ha god erfarenhet inom yrket. Vi söker dig som har goda kunskaper inom ditt gebit. Erfarenhet från arbete inom parodontologi är meriterande. Största delen av arbetstiden är fördelad på eget patientarbete. Övrig information Vi söker positiv, erfaren och självgående tandhygienist. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Antal arbetstimmar och samarbetsformer kan mycket väl diskuteras när vi hittar rätt person. Kvalifikationer Utbildad tandhygienist med legitimation och god erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlighet. Om du har tidigare erfarenhet av journalsystemet i OPUS, så är det en fördel. Personliga egenskaper Du är trevlig, positiv och tycker om att arbeta varierat. Du ser vad som behöver göras och är självständig och flexibel. Vi ser framemot att se dig!
Företag: Catharina Brundin
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Sollentuna, Tandhygienist Catharina Brundin
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Catharina Brundin Väl inarbetad mottagning sedan 1950- talet, ett modernt och serviceinriktat team med god stämning. Mycket god tillströmning av nya patienter och ett stort troget trevligt inarbetat klientel. Våra patienter förstår vikten av god tandvård! Arbetsuppgifter Mycket goda meriter och kunskaper som tandhygienist krävs, du ska ha god erfarenhet inom yrket. Vi söker dig som har goda kunskaper inom ditt gebit. Erfarenhet från arbete inom parodontologi är meriterande. Största delen av arbetstiden är fördelad på eget patientarbete. Övrig information Vi söker positiv, noggrann och erfaren tandhygienist. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Antal arbetstimmar och samarbetsformer anställning eller arrende, kan mycket väl diskuteras när vi hittar rätt person. Kvalifikationer Utbildad tandhygienist med legitimation och god erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlighet. Om du har tidigare erfarenhet av journalsystemet i OPUS, så är det en fördel. Personliga egenskaper Du är trevlig, positiv och tycker om att arbeta varierat. Du ser vad som behöver göras och är självständig, noggrann och flexibel. Är du kunnig inom data så blir vi extra glada.
Företag: Catharina Brundin
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Sollentuna, Tandhygienist Catharina Brundin
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist


Sök lediga jobb Catharina Brundin

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se