Certifierad elektriker sökes jobb - lediga jobb

Certifierad elektriker sökes jobb Certifierad elektriker sökes jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Certifierad elektriker sökes. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Certifierad elektriker sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Pedagog till åk 1-6 Vittra Sollentuna- Sollentuna

  2. Utrullningestekniker- Stockholm

  3. Lärare i gymnasiet - kärnämnen- Stockholm

  4. Personlig assistent sökes- Stockholm

  5. Tysktalande Redovisningsekonom- Stockholm

  6. Beckombergaskolan söker speciallärare/specialpedagog- Stockholm

  7. Elevassistent- Stockholm

  8. BVC-sjuksköterska- Södertälje

  9. Lärare i naturbruksämnen 80%- Stockholm

  10. Administrativ chef- Huddinge


Mer beskrivning

Pedagog till åk 1-6 Vittra Sollentuna
Detta söker vi: Vi söker en pedagog som ska arbeta på 75% med undervisning i svenska och SO i åk 4-5 samt med So och NO i åk 1-3 till Vittra Sollentuna. Vi söker en behörig lärare i främst svenska och SO men även andra ämneskombinationer kan vara intressanta för tjänsten. I uppdraget ingår även att vara ansvarspedagog för en ansvarsgrupp på ca 12 elever i åk 4-5. Vi erbjuder: Vi erbjuder dig arbete i ett välfungerande arbetslag i åk 4-6 med engagerade pedagoger som ansvarar för 4 elevgrupper tillsammans. På Vittra Sollentuna arbetar vi i projekt varje termin där vi strävar mot så hög ämnesintegrering som möjligt. Tycker du om att planera tillsammans med andra lärare och vill vara med och utveckla vårt arbete med formativ bedömning och sammanhangsstyrd undervsining med en nära pedagogisk relation så är du rätt person att söka till oss! Hos oss i Vittra möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje! Som pedagog hos oss har du ett nära samarbete med dina kollegor i arbetslaget och ni möts regelbundet för pedagogiska samtal och för att utvärdera och förbereda verksamheten. Ni arbetar i en stimulerande och trygg miljö i nära pedagogiska relationer mellan vuxna och barn. Du har din egen individuella utvecklingsplan för att du ständigt ska utvecklas och ta nya kliv i din professionella roll.   Vill du veta mer om oss? Om du vill veta mer om Vittra Sollentuna kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en rekryteringsfilm ”Att jobba för Vittraskolorna” som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen. Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 130805. Tjänsten är en ferietjänst på 75% och inleds med 6 månaders provanställning. Om du är nyutexaminerad tillämpas introduktionsanställning. Var vänlig ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du har frågar angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Maria Assarsson på tfn 070-249 19 76. Välkommen med din ansökan! Vittra grundades 1993 och är idag ett av Sveriges ledande friskoleföretag med drygt 30 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor runt om i landet. Vittra är ett värderingsstyrt företag med en bärande idé om att bidra till ökade livschanser genom utbildning och lärande. Vår pedagogiska riktning utgår från samspelet mellan individ och gemenskap. Vittra ingår i Academedia.
Företag: Vittra för- och grundskolor
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagog till åk 1-6 Vittra Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagog till åk 1-6 Vittra Sollentuna

Utrullningestekniker
Lexicon IT-konsult Jobbeskrivning Utrullningstekniker Tjänsten Vi på Lexicon IT-konsult har ett stort uppdrag med start i mitten av augusti som vi behöver utrullningstekniker till. Lexicon IT-konsults uppdrag finns hos våra kunder runt om i Sverige. Nu söker vi utrullningstekniker till vår konsultverksamhet i Stockholmsområdet. Tjänsten som utrullningstekniker innebär ett fartfyllt och roligt arbete för dig som tycker om att hjälpa andra människor. Din huvuduppgift är att hjälpa IT-användare med byte av klientarbetsplats. I arbetsuppgifterna ingår det att leverera nya datorer och kringutrustning. Tjänsten är del- till heltid. Utbildning/erfarenhet Du tror att du är i början av din karriär som IT-tekniker där du har just avslutat en gymnasie- eller KY-utbildning med inriktning mot IT. Vem söker vi? Som utrullningstekniker krävs att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som i skrift, du har relevant utbildning samt god känsla av service. Meriterande B-körkort. Du har ett genuint intresse för ny teknik och förändringar i branschen! Som person är du driven och nyfiken med en strävan efter att ständigt utvecklas, lära dig nya tekniker och arbetssätt samt att skapa och utveckla relationer. Vi lägger stor vikt vid personlighet och motivation och värdesätter egenskaper som engagemang, noggrannhet och stresstålighet. Låter det här intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Meriterande B-körkort ses som ett extra plus.
Företag: Lexicon IT-konsult
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Utrullningestekniker jobb, Utrullningestekniker Stockholm, Utrullningestekniker Lexicon IT-konsult
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utrullningestekniker

Lärare i gymnasiet - kärnämnen
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Bromma gymnasium Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Bromma gymnasium är ett högskoleförberedande gymnasium beläget i Stora Mossen i Bromma. Läs mer om oss på www.brommagymnasium.se 1 plats(er). En tjänst 77% Engelska/Tyska på gymnasiet, vikariat Undervisning på högskoleförberedande program på gymnasiet. 77% tjänst, undervisning i tyska och engelska. Läraruppdraget i sin helhet ligger till grund för tjänsten, bl.a ingår att vara del av arbetslag och vara mentor åt elever. Lärarutbildning och behörighet i engelska och tyska är ett krav. Lärarlegitimation likaså. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet från gymnasieskolan krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Tidsbegrändas anställning till 12 juni 2014 Arbetstid: Dagtid. Tjänsten kan kommma att tas i anspråk av övertalig inom organisationen. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Madeleine Heiman Tillträde: 2013-08-19. Tillträde 19 augusti eller så snart som möjligt.
Företag: Stockholms stad; Bromma gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - kärnämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - kärnämnen

Personlig assistent sökes
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Vi är två systrar, 30 och 32 år, med muskeldystrofi. Vi bor i Kista, och har två små hundar och en katt. Vi söker en assistent som är intresserad av att jobba heltid eller halvtid. Arbetstiderna är dygnspass, mellan ett till två pass i veckan. Arbetsuppgifterna består i att hjälpa oss i våran vardag, med nära personlig assistans och praktiska vardagliga sysslor i och utanför hemmet. Du bör vara 25-35 år och kvinna, rökfri, självständig, ansvarsfull och engagerad. Körkort är ett plus. Personkemi är viktigt, därför vore det roligt om du delar några av våra intressen som bl a är film, serier, konst, design, resor, datorer och språk. Arbetstiderna och schemaläggning planeras tillsammans. Arbetstid: heltid/deltid. Tillträde omgående. Vi är medlemmar i kooperativet STIL som blir din arbetsgivare, vi blir din arbetsledare. Anställningsformen är viss tid så länge uppdraget varar. Lön (timlön som sätts individuellt) och övriga anställningsvillkor regleras enligt gällande avtal mellan KFO & Kommunal. Skicka en ansökan med beskrivning av dig som person, dina intressen och erfarenheter.
Företag: STIL
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes

Tysktalande Redovisningsekonom
Amendo AB Om Amendo Redovisningsekonom med bra tyska kunskaper sökes till ett internationellt företag i Stockholm City. Detta är ett konsultuppdrag på minst 12 månader med start omgående. Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Malmö och Göteborg. Idag är vi ca 150 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas.Som konsult på Amendo arbetar du hos någon av våra välrenommerade kunder med uppdrag som varierar i längd men som alltid genomförs i ett professionellt och trevligt gäng. Om företaget Vi söker en erfaren redovisningsekonom som är ytterst ansvarig för administrationsgruppen och finansiella tjänster i företaget. Detta är ett uppdrag under ett föräldravikariat på cirka 12-14 månader. Arbetsuppgifterna omfattar all fakturering, bokföring samt ett nära samarbete med finansavdelningen i Tyskland. Du skall också sammanställa och leverera rapporter till VD:n för verksamheten i Sverige och till Tyskland. Du har även huvudansvaret för alla administrativa uppgifter som t. ex. beställningar, bokningar och avstämningar. Det är meriterande om man har goda kunskaper i tyska i tal och skrift. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter: • Upprätta och avge årsbokslut & års- och periodbudget • Upprätta och avge inkomstdeklarationer • Upprätthålla kontakt med revisorer och experter avseende ekonomiarbete • Upprätta och avge månadsavstämningar till VD samt till Frankrike och Tyskland • Upprätta och avge skattedeklarationer/periodiska sammanställningar • Upprätta och avge koncernavstämningar • Back-up för fakturering, löpande bokföring, skadebetalningar, klientöverföringar, inkassoärenden och lönehantering. • Ansvarig för att skapa en god struktur på ekonomiavdelningen och för en back-up organisation • Personalansvar för 1-2 pers • Ansvarig för kontakten med företagsbanken • Ansvarig för cash management Kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som är en självständig redovisningsekonom med inriktning mot redovisning med 4-5 års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du har en högskoleutbildning med inriktning mot företagsekonomi (redovisning/finansiering) eller motsvarande, eller erfarenhet av att strukturerat arbeta som redovisningsekonom och internationell rapportering. Du har hög social kompetens och förmåga att driva en ekonomiavdelning på ett strukturerat sätt. Ekonomiavdelning arbetar med en back up organisation och det är av vikt att du har erfarenhet av det löpande arbetet inom en ekonomifunktion. Eventuella frågor ställs till Konsultchef Peder Malmström på nummer 08-545 653 40. Du söker tjänsten på www.amendo.se. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ser därför gärna att du skickar in din ansökan snarast. Frågor och kontakt Du är välkommen att ansöka omgående, vi träffar lämpliga kandidater löpande.
Företag: Amendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tysktalande Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tysktalande Redovisningsekonom

Beckombergaskolan söker speciallärare/specialpedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Beckombergaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Beckombergaskolan ligger i det nybyggda området Beckomberga. Skolan har from hösten 2013 ca 500 elever i grundskola F-6. Skolans vision: Beckombergaskolan ska vara en skola - där vi lär oss mycket - där vi känner oss trygga - där vi är lika viktiga men inte lika 1 plats(er).Du ska arbeta med elever i behov av särskilt stöd i vår studio/lilla undervisningsgrupp åk 1-3. Undervisningen för eleven i våra studios sker del eller hela dagen allt utifrån elevens behov. Undervisning, handledning, täta kontakter med föräldrar och lärare ingår i det dagliga arbetet. Du ska arbeta för ett inkluderande arbetssätt. Som speciallärare/specialpedagog ska du ha god kunskap och erfarenhet av läs/skrivinlärning och grundläggande matematikinlärning. Du ska ha erfarenhet och känna dig trygg med att att bland annat skriva åtgärdsprogram och pedagogiska kartläggningar. Arbetet kräver god förmåga att dokumentera elevernas kunskapsutveckling. Det krävs också god förmåga att samarbeta med vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som är grundskollärare i botten och vidareutbildad till speciallärare/specialpedagog. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Bitte Enquist Lundmark,08 508 42 801 Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Beckombergaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Beckombergaskolan söker speciallärare/specialpedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Beckombergaskolan söker speciallärare/specialpedagog

Elevassistent
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kärrtorps gymnasium Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kärrtorps gymnasium har ca 1200 elever och ca 110 anställda varav ca 80 lärare. Skolan erbjuder programmen SA, EK, NA, NASA,ES,SA-media samt språkintroduktion. Skolan är belägen i söderförorten Kärrtorp ett stenkast från tunnelbanan. 1 plats(er).Kärrtorps gymnasium söker en elevassistent till elever som är i behov av stöd med studierna. Eleverna behöver hjälp med planering och struktur av studierna. Som elevasssitent är det tänkt att du ska fungera som en länk mellan eleverna och dess lärare. Vi söker dig med kunskaper och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. vi vill att du som person är en engagerad och stabil samt har ett flexibelt förhållningssätt. Du kommer att tillhöra skolans elevhälsoteam och där främst arbeta nära samman med skolans specialpedagog. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du kan vara utbildad fritidsledare, fritidspedagog, barnskötare/ungdosmledare eller har motsvarande kunskaper. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Göran Nilsson,08-50832503 Kerstin Karlernäs Schultz, Kurator, 08-50832518, 076-1232518 Tillträde: 2013-08-21.
Företag: Stockholms stad; Kärrtorps gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Stockholm, Elevassistent Stockholms stad; Kärrtorps gymnasium
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

BVC-sjuksköterska
Luna barnavårdscentral, Södertälje Luna barnavårdcentral som är en verksamhet inom Luna vårdcentral, ligger mitt i Södertälje på 10 minuters promenadavstånd från Södertälje central, pendeltågets ändstation. En av våra kollegor går i pension i höst och därför söker vi dig som har intresse av förebyggande barnhälsovård och rätt bakgrund för tjänsten. Här blir du en av fem BVC-sjuksköterskor, som i trevliga lokaler får arbeta i ett eget område beläget i Södertälje. Arbetet är självständigt med uppgifter sedvanligt förekommande på Barnavårdcentral. Arbetsuppgifter: Sedvanliga för BVC-sjuksköterska. Kvalifikationer: Leg sjuksköterska med adekvat vidareutbildning Personliga egenskaper: Övrig information: Förmåner Flexibel arbetstid Subventionerad friskvård Individuell kompetensplan Rikskuponger Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga BVC-sjuksköterska jobb, BVC-sjuksköterska Södertälje, BVC-sjuksköterska Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BVC-sjuksköterska

Lärare i naturbruksämnen 80%
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Spånga gymnasium Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Spånga gymnasium erbjuder Naturbruksprogrammet och Yrkesintroduktion med inriktning mot djur. Kärnan i verksamheten är vårt unika djurhus med mer än 1000 djur fördelade på över 100 arter. I anläggningen finns bl a en tropikavdelning, ladugård och ett 32 000 liter stort akvarium. Vi söker nu en lärare i naturbruksämnen till vår Yrkesintroduktion. I tjänsten ingår undervisning i programgemensammakurser som Naturbruk, Sällskapsdjur, Djurens biologi, Djurhållning samt Djuren i naturbruket. Undervisningen sker i mindre grupper, där det är av vikt att utgå från varje elevs förkunskaper och förutsättningar. Därför är dokumenterad vana av arbete med elever i behov av särskilt stöd meriterande. I tjänsten ingår även mentorskap. I undervisningen strävar vi efter att så långt som möjligt integrera olika kunskapsfält och att samarbeta kring elevernas kunskapsutveckling som helhet. En viktig utgångspunkt är vårt djurhus och de kunskaper och färdigheter eleverna behöver utveckla som djurvårdare. Tillsammans med övriga lärare inom programmet kommer du även att ansvara för gemensam planering av undervisningen och utveckling av programmet. Tjänsten tillsätts under förutsättning av att den ej behöver tas i anspråk av i staden redan anställd personal. Kollektivavtal finns 1 plats(er).Undervisning i programgemensamma kurser i mindre grupper, där det är av vikt att utgå från varje elevs förkunskaper och förutsättningar. I tjänsten ingår mentorskap. Naturbrukslärare där dokumenterad vana av arbete med elever i behov av särskilt stöd är meriterande. Löneform: Månadslön. Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten tillsättes under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i staden redan anställd personal. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Urban Vikström,08-50841310 Tillträde: 2013-08-13. 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Spånga gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i naturbruksämnen 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i naturbruksämnen 80%

Administrativ chef
Diarienr. 514/1.6.1/2013 Södertörns högskola är ett dynamiskt lärosäte med unik profil. Vi bedriver forskning och utbildning inom humaniora, samhällsvetenskap, naturvetenskap, teknik och utbildningsvetenskap. Sedan starten har vi byggt upp en struktur med hög akademisk kvalitet och stark koppling mellan grundutbildning och forskning. Här finns idag 13 000 studenter och 840 anställda. Högskolan har sitt campus i en kunskapsintensiv och expansiv miljö i Flemingsberg i södra Stockholm. Vi eftersträvar att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi söker nu Administrativ chef till Institutionen för samhällsvetenskaper Institutionen för samhällsvetenskaper är sedan 1 januari 2013 en av fyra institutioner vid Södertörns högskola. Institutionen har cirka 170 anställda. Den omfattar ämnena Företagsekonomi, Journalistik, Nationalekonomi, Offentlig Rätt, Psykologi, Socialt Arbete, Sociologi, Statsvetenskap samt centrumbildningarna EnterForum, Förvaltningsakademin och SCOHOST. Institutionen är också hemvist för ett stort antal utbildningsprogram. Vid institutionen bedrivs också en omfattande forskningsverksamhet, inklusive forskarutbildning, och det finns ett antal samverkansfunktioner. Som administrativ chef ingår du i institutionens strategiska och operativa ledning tillsammans med prefekt, proprefekt och de fyra avdelningsföreståndarna. Du kommer att ha personalansvar för drygt tjugo anställda inom institutions- och utbildningsadministration. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter Som administrativ chef ansvarar du för att utveckla och organisera institutionens administration på ett sätt som stöder institutionens verksamhetsmål och strategiska mål. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att • Leda och fördela arbetet för teknisk-administrativ personal vid institutionen • Genomföra löne- samt planerings- och utvärderingssamtal med institutionens teknisk-administrativa personal • Tillgodose administrationens behov av information och kompetensutveckling • Tillsammans med de akademiska avdelningsföreståndarna utarbeta rutiner för och organisera handläggningen av studentärenden • Utarbeta rutiner för och ansvara för institutionens arkivering • Ansvara för utveckling och samordning av institutionens externa och interna webbplatser • I samarbete med prefekten ansvara för rekryteringen av teknisk-administrativa personal • Handläggning av diverse ärenden av kvalificerad art Du har • Akademisk examen och/eller dokumenterad yrkeserfarenhet inom för arbetsuppgifterna relevanta områden • Dokumenterad, väl vitsordad erfarenhet av arbetsledning innebärande personalansvar • Dokumenterad mångårig erfarenhet av administrativt arbete inom universitets- och högskolesektorn • Dokumenterad vana vid verksamhetsplanering och ekonomisk analys • Dokumenterat god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift • Goda kunskaper om universitets- och högskolesektorn • Särskild vikt läggs vid personliga egenskaper såsom samarbets-, kommunikativ och analytisk förmåga, ledaregenskaper samt administrativ skicklighet. Goda kunskaper i främmande språk är också meriterande. Anställningen Anställningen omfattar heltid tillsvidare med tillträde 2013-10-01. Ytterligare upplysningar Prefekt Hans E. Andersson, e-post: hans.andersson@sh.se Proprefekt Ann-Sofie Köping, e-post: ann.sofie.koping@sh.se Personalhandläggare Catarina Lindgren, tel: 08-608 40 48 v. 30 och 31. Övriga veckor kontakta Personalavdelningen 08-608 40 00. e-post: catarina.lindgren@sh.se Bifoga sedvanliga handlingar. Vi vill ha din ansökan senast den 25 augusti 2013. Välkommen med din ansökan. För att få mer information om anställningen och för ansökan via högskolans webbplats var vänlig klicka på länken 'ansökan via extern webbplats'
Företag: Södertörns högskola
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ chef


Sök lediga jobb Certifierad elektriker sökes

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se