Chef inom Vård jobb - lediga jobb

Chef inom Vård jobb Chef inom Vård jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Chef inom Vård. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Chef inom Vård. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Enhetschef inom vård och omsorg- Lidingö

 2. Enhetschef inom vård- och äldreomsorg- Sollefteå

 3. Enhetschef inom vård- och äldreomsorg- Sollefteå

 4. Verksamhetschef inom Vård och Omsorg.- Stockholm

 5. Enhetschef inom vård och omsorg- Älmhult

 6. Biträdande enhetschef inom vård och omsorg- Stockholm

 7. Enhetschef inom vård och omsorg- Kumla

 8. Enhetschef inom vård och omsorg- Kävlinge

 9. Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg- Malmö

 10. Enhetschef inom vård och omsorg- Herrljunga

 11. Enhetschef inom vård och omsorg- Täby

 12. HSR-chef inom vård och omsorg/verksamhetschef HSL- Malung Sälen

 13. Vikarierande Enhetschef inom vård och omsorg- Älmhult

 14. Vikarierande enhetschef inom vård och omsorg Pooltjänst- Mariestad

 15. Enhetschef inom vård och omsorg- Älmhult

 16. Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg- Malmö

 17. Enhetschef inom vård och omsorg- Lund

 18. Områdeschef inom Vård och Omsorg- Älvkarleby

 19. Enhetschef inom vård och omsorg- Kumla

 20. Vik Enhetschef inom vård och omsorg- Simrishamn

 21. Enhetschef inom vård och omsorg- Ystad

 22. Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg- Malmö

 23. Enhetschef inom vård och omsorg- Botkyrka

 24. Enhetschef inom vård och omsorg- Öckerö

 25. Enhetschef inom vård och omsorg- Nyköping

 26. Stadsområdesförvaltning Väster söker sektionschef inom vård och omsorg- Malmö

 27. Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg- Malmö

 28. Enhetschef inom vård och omsorg- Lekeberg

 29. Biträdande enhetschef inom vård och omsorg- Norrköping

 30. Biträdande enhetschef inom vård och omsorg- Norrköping

 31. Enhetschef inom vård och omsorg- Malung Sälen

 32. Enhetschef inom vård och omsorg- Vänersborg

 33. Enhetschef inom vård och omsorg- Haninge

 34. Vik enhetschef inom vårdboende äldreomsorg- Ängelholm

 35. Biträdande enhetschef inom vård och omsorg- Stockholm

 36. Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg- Malmö

 37. Enhetschef inom vård och omsorg- Burlöv

 38. vik Områdeschef inom vård- och omsorg- Uppvidinge

 39. Enhetschef inom vårdomsorgen- Åsele

 40. Enhetschef inom vårdboende äldreomsorg- Ängelholm


Mer beskrivning

Enhetschef inom vård och omsorg
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. ARBETSUPPGIFTER Vård- och omsorgsboendena inom Lidingö stad erbjuder boende för äldre som beviljats plats i enlighet med Socialtjänstelagen. Området består av två olika boenden, Högsätra och Siggebogården. Verksamheten står just nu inför en omorganisation där vi kommer att förtäta chefsledet. Detta innebär att vi minskar området för varje chef till två avdelningar, i syfte att kunna lägga ytterligare fokus på kvalitet och utveckling. Vi söker nu enhetschef till verksamheten. Som enhetschef är ditt mål att tillgodose Lidingö Stads behov av vård och omsorg i enlighet med gällande lagstiftning och ekonomiska resurser. Du ansvara för planering och strukturering av en komplex och variationsrik verksamhet. Bland dina uppgifter ingår att ha ansvar för budget, personal- och arbetsmiljöfrågor, samt många anhörigkontakter. Som enhetschef hos oss ges du möjlighet till kontinuerlig fortbildning, både individuellt och tillsammans med den ledningsgrupp som du ingår i. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är lyhörd i ditt ledarskap och som har förmågan att entusiasmera dina medarbetare. Stor vikt läggs vid presonliga egenskaper som personlig mognad, samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör även vara en god improvisatör för att på bästa sätt hantera verksamhetens föränderliga natur. Adekvat högskoleutbildning, erfarenhet av verksamhetsområdet och av arbetsledning är ett krav. Vi tror att du brinner för uppdraget och ser en utmaning i att utveckla arbetet med dina medarbetare. Har du tidigare arbetat inom en konkurrensutsatt och politiskt styrd organisation, och/eller innehar en ledarskapsutbildning är detta meriterande.
Företag: Lidingö stad, Äldre-och handikappförvaltningen
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

Enhetschef inom vård- och äldreomsorg
Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med ett spännande näringsliv. I kommunen finns ca 20 000 innevånare, varav 9 000 bor i Sollefteå tätort. Junsele, Ramsele, Näsåker, Långsele och Undrom är exempel på livskraftiga samhällen i kommunen. Välkommen till oss! Sollefteå kommun är sedan 2009 en rökfri arbetsplats - för hälsans skull! ARBETSUPPGIFTER Placering för närvarande inom äldreomsorgen med huvudinriktning hemtjänst i Långsele/Helgum. Du är direkt underställd områdeschefen och har ett operativt ansvar för verksamheten. Din uppgift är att styra enheten mot uppsatta mål i ekonomi-, brukar-, medarbetar- och utvecklingsperspektivet samt att ansvara för kvalitets- och förändringsarbete. Som enhetschef ska du leda, samordna och utveckla verksamheten och tillsammans med din personal verkställa beviljade insatser och skapa goda relationer med brukare och anhöriga. Du kommer att arbeta med att kvalitetssäkra verksamheten och tillsammans med medarbetarna skapa effektiva arbetsgrupper och utveckla nya arbetsformer för att möta framtida utmaningar och uppfylla de mål som fastställs i politiska och andra övergripande beslut. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning för uppdraget, gärna social omsorgsutbildning, socionomutbildning eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Du har: - goda ledaregenskaper, förmåga att stimulera och motivera medarbetare samt att se möjligheterna - ett genuint intresse för människor, god samarbetsförmåga samt förmåga att tillvarata andras kompetenser och idéer Du är: - van vid att fatta beslut, är lyhörd och bra på att kommunicera - självständig i ditt arbete och är väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr verksamheten Det är meriterande om du har vana som chef/ledare, samt erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation. Körkort erfordras.
Företag: Sollefteå kommun, Vård- och äldreförvaltningen
Ort: Sollefteå
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård- och äldreomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård- och äldreomsorg

Enhetschef inom vård- och äldreomsorg
Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med ett spännande näringsliv. I kommunen finns ca 20 000 innevånare, varav 9 000 bor i Sollefteå tätort. Junsele, Ramsele, Näsåker, Långsele och Undrom är exempel på livskraftiga samhällen i kommunen. Välkommen till oss! Sollefteå kommun är sedan 2009 en rökfri arbetsplats - för hälsans skull! ARBETSUPPGIFTER Placering för närvarande inom äldreomsorgen med huvudinriktning hemtjänst i Ramsele/Edsele. Du är direkt underställd områdeschefen och har ett operativt ansvar för verksamheten. Din uppgift är att styra enheten mot uppsatta mål i ekonomi-, brukar-, medarbetar- och utvecklingsperspektivet samt att ansvara för kvalitets- och förändringsarbete. Som enhetschef ska du leda, samordna och utveckla verksamheten och tillsammans med din personal verkställa beviljade insatser och skapa goda relationer med brukare och anhöriga. Du kommer att arbeta med att kvalitetssäkra verksamheten och tillsammans med medarbetarna skapa effektiva arbetsgrupper och utveckla nya arbetsformer för att möta framtida utmaningar och uppfylla de mål som fastställs i politiska och andra övergripande beslut. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning för uppdraget, gärna social omsorgsutbildning, socionomutbildning eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Du har: - goda ledaregenskaper, förmåga att stimulera och motivera medarbetare samt att se möjligheterna - ett genuint intresse för människor, god samarbetsförmåga samt förmåga att tillvarata andras kompetenser och idéer Du är: - van vid att fatta beslut, är lyhörd och bra på att kommunicera - självständig i ditt arbete och är väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr verksamheten Det är meriterande om du har vana som chef/ledare, samt erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation. Körkort erfordras.
Företag: Sollefteå kommun, Vård- och äldreförvaltningen
Ort: Sollefteå
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård- och äldreomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård- och äldreomsorg

Verksamhetschef inom Vård och Omsorg.
Mana HR konsult hjälper företag inom olika branscher som vill utvecklas med rekrytering, stöd och rådgivning,förhandlingar och olika utvecklingsaktiviteter inom Human Resource. Just nu hjälper vi en kund inom vård och omsorgssektorn med rekrytering av en erfaren Verksamhetschef. Som Verksamhetschef ska du ha adekvat högskoleutbildning inom vård och omsorg. Du ska vara en trygg och erfaren ledare som tycker om att ta hela arbetsgivaransvaret, leda och fördela och följa upp arbetsuppgifter. Du ska genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt skapa goda relationer med uppdragsgivare, skapa motivation och engagemang hos medarbetarna. Som person är du genuint positiv som ser möjligheter före hinder. Du kommer i din roll som Verksamhetschef att ansvara för att kunderna får god omsorg och service med bästa kvalitet. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Verksamheten är belägen i en av Stockholms söderförorter med tillgång till allmänna kommunikationer. Frågor besvaras av Madeleine Eckerwall 0709-65 65 70 Ansökan skickas till jobb@manahr.se märkt med Verksamhetschef
Företag: MANA HR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef inom Vård och Omsorg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef inom Vård och Omsorg.

Enhetschef inom vård och omsorg
Tänk om du kunde få – inte allt – men mycket. Ett utvecklande jobb, ett vackert och funktionellt boende till en rimlig kostnad, landet runt knuten och nära till stan. Men framförallt lite extra tid åt hem, intressen och familj. Och så tryggheten förstås. Det kan bli möjligt – i Älmhult. Här kan du kombinera den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär och ett globalt näringsliv. I Älmhult är det lätt att leva och bo med nära till mycket. Med goda kommunikationer är det också lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla äldreomsorgen inom socialförvaltningen i Älmhults kommun? Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en dynamisk kommun. Socialförvaltningen i Älmhults kommun erbjuder en arbetssituation där kompetens, egna initiativ och egen utveckling uppmuntras. Som enhetschef ansvarar du för verkställighet av insatser inom kommunal hälso- och sjukvård, budget samt personal. Tjänsten kräver att du leder, driver och utvecklar verksamheten genom nytänkande och engagemang. Som enhetschef krävs mod, beslutsamhet, tydligt ledarskap samt professionellt agerande utifrån fattade beslut. Älmhults kommun är i ständig utveckling och ser nätverksbyggande inom samt utom den egna kommunen som positivt. Tjänsten innebär chefskap över en grupp av kommunens sjuksköterskor samt samordning gällande bemanning för kommunens samtliga sjuksköterskor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - Har socionomexamen, PA-utbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. -Har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård. - Är väl förtrogen med de lagar som styr verksamheten. - Är en person som ser möjligheter före svårigheter. - Är ansvarstagande. - Har ett stort engagemang och tycker om att arbeta självständigt. - Har goda ledaregenskaper och kan motivera och stimulera medarbetarna. - Är en god kommunikatör. - Har god datorvana. För tjänsten krävs körkort B. För tjänsten krävs mångårig chefserfarenhet. Vidare läggs stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Älmhults kommun, Socialförvaltningen
Ort: Älmhult
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

Biträdande enhetschef inom vård och omsorg
Stockholms Stad Farsta SDF Edö Gruppboende Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Edö vård- och omsorgsboende med inriktning demens har fyra enheter med totalt 51 platser för personer med demenshandikapp. I våra arbetslag ingår förutom vårdbiträden, undersköterskor även arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterskor och läkare. 1 plats(er). Vikariat heltid, 1 år Administrativa uppgifter; personalbemanning, schemaläggning, lönehantering, fakturahantering. I arbetet ingår även att ha medarbetarsamtal, anhörigkontakter, rekrytering av timvikarier, handledning av vårdpersonal. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, socionom eller likvärdig PA-utbildning. Goda ledaregenskaper med förmåga att stimulera och motivera medarbetare. God förmåga i kommunikation och att kunna samarbeta med olika yrkeskategorier. Friskvårdstid ingår i arbetstiden Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Gärna erfarenhet, kunskap och intresse av att utveckla boende för personer med demenshandikapp. Arbetstid: Dagtid. 39,50 tim/v, mån-fre Farsta är ett växande område som utvecklas med ny bebyggelse. För närvarande bor det närmare 50 000 personer i cirka 25000 hushåll. Farsta stadsdelsområde består av stadsdelarna Fagersjö, Farsta, Farstanäset, Farsta strand, Gubbängen, Hökarängen, Larsboda, Sköndal, Svedmyra och Tallkrogen med sina skilda karaktärer av äldre småhusbebyggelse, 50-talsförort och Farstas höghus. I Farsta är det nära till både natur och till service och kommunikationer. På kort tid kan du vara ute i skog och mark eller vid någon av Farstas två sjöar Magelungen och Drevviken. Det tar cirka 20 minuter med tunnelbana till Stockholm city. Farsta centrum är en dynamisk stadsdel med ett aktivt kultur- och föreningsliv. Där finns också ett centrum med stort utbud från runt 150 butiker och restauranger. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Enhetschef Annakarin Ek,50847061 Jonna Hermansson, Bitr enhetschef, 50847156, 076-1247156, jonna.hermansson@stockholm.se Tillträde: 2013-10-21. Tillträde 21 okt 2013
Företag: Stockholms stad; Edö Gruppboende
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande enhetschef inom vård och omsorg

Enhetschef inom vård och omsorg
Kumla kommun ligger centralt i Örebro län och är en framgångsrik kommun som ständigt ökar i invånarantal, vi är nu närmre 20 800 invånare. Kumla har en god näringsstruktur, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Vi är inne i en expansiv utveckling av vår kommun, bland annat bygger vi ny sjöpark och har precis invigt ett nytt inomhusbad. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en kollega till Maria på Solbackas vård- och omsorgsboende. Solbacka ligger centralt i Kumla på bekvämt gångavstånd från Kumla torg. Boendet består av 58 lägenheter där hälften av lägenheterna är vårdboende och övriga är demensboende. Ni är ett ledningsteam bestående av chefer, sjuksköterskor och arbetsterapeuter. Du är en aktiv del i införandet av differentierad demensvård och utveckling av den sociala dokumentationen. Du ingår i vård- och omsorgschefens ledningsgrupp som en av åtta enhetschefer. Du ska vara med och leda, planera och utveckla verksamheten utifrån en helhetssyn på kvalitet, ekonomi och måluppfyllelse. I tjänsten ingår budget, personal- och arbetsmiljöansvar med därtill hörande administrativa inslag. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som är målmedveten, kan skapa engagemang och delaktighet samt har förmåga att prioritera och delegera arbetsuppgifter bland medarbetarna. Du kan fatta beslut, är tydlig som chef men också lyhörd och lyssnande. Du har akademisk examen med för uppdraget lämplig inriktning. Ledarerfarenhet är ett krav och har du erfarenhet från vård- och omsorg är det meriterande. Arbetet är självständigt och kräver god samarbetsförmåga både internt och externt och du har erfarenhet av att driva utvecklings och kvalitetsprojekt. Vi förutsätter att du är van att använda IT som stöd i ditt dagliga arbete och att du har lätt för att uttrycka dig såväl i tal som i skrift. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter ett pedagogiskt och prestigelöst ledarskap där du skapar möjlighet för ett positivt och utvecklande arbetsklimat.
Företag: Socialförvaltningen, Kumla kommun
Ort: Kumla
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

Enhetschef inom vård och omsorg
Kävlinge kommun rymmer det mesta – kuststräckor, fina golfbanor och sprittande fiskevatten. Snabba kommunikationer, ett aktivt näringsliv och närheten till kultur och kommers gör att både människor och företag trivs i kommunen. Det centrala läget mitt i Öresundsregionen, en stark befolkningstillväxt, god ekonomi och låg kommunalskatt gör att Kävlinge ligger bra till på alla sätt. Öppenhet, engagemang och utveckling är de ledord som präglar kommunens arbete. Kävlinge kommuns Socialtjänst består av fyra verksamhetsområden. Handikappomsorg, Hemvård, Individ- och familjeomsorg samt kommunens Kostenhet. Kommunens värdegrund är: Tillsammans når vi framgång och inom Socialtjänsten betyder det att vi arbetar gemensamt för alla våra verksamheter. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill fortsätta att utveckla hemvården i Kävlinge kommun. Vår framåtsträvande verksamhet bygger på kommunens värdegrund och mål. I organisationen utgår vi ifrån en helhetssyn på de insatser som kommuninvånarna har rätt att få. Hemvården i Kävlinge arbetar aktivt med att ta fram nya arbetssätt och många utvecklingsarbete pågår. Som enhetschef ansvarar du för verksamhet- hemvård i ordinärt boende och i särskilt boende, personal och ekonomi. En viktig del av arbetet är att tillsammans med medarbetarna skapa en positiv verksamhet med god arbetsmiljö för personalen samt nytänkande och kvalitet i insatserna för vårdtagarna. Du kommer att vara underställd hemvårdschefen och ingå i hemvårdens ledningsgrupp samt ha ett nära samarbete med enhetschefer, biståndshandläggare, sjukgymnast, arbetsterapeut och sjuksköterska. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning. Körkort och tillgång till egen bil. Som ledare ser vi en person med goda kunskaper och chefs-ledarskaps erfarenheter. Du måste ha god samarbetskompetens och kunna driva utvecklingen i en sammanhållen enhet framåt.
Företag: Kävlinge kommun, Hemvård
Ort: Kävlinge
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Malmö stad är uppdelat i fem stadsområden. Vårt viktigaste uppdrag är att arbeta med närdemokrati och service till Malmöborna. Vi ansvarar för äldreomsorg, socialtjänst, områdets kultur och fritid samt medborgarservice. I Stadsområde Väster bor drygt 70 000 människor. Hos oss arbetar du i en stimulerande miljö där utvecklingen bygger på våra ledares och medarbetares engagemang för våra medborgare. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande uppdrag som sektionschef för ett av våra områden inom ordinärt boende. Som sektionschef ansvarar du för personal, arbetsmiljö och budget. Du leder, planerar och utvecklar verksamheten utifrån ett salutogent synsätt. Du arbetar för att verksamheten ska ha god kvalitet utifrån regelverk, kommunens krav och den enskildes bedömning. Som sektionschef ingår du i ledningsgruppen för ordinärt boende i stadsområdet och har ett nära samarbete med övriga sektionschefer samt andra berörda parter. Organisatoriskt är befattningen underställd enhetschefen. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning med inriktning social omsorg eller annan adekvat högskoleutbildning. Du har tidigare erfarenhet av arbetsledning och ett välutvecklat ekonomiskt sinne. Som ledare är du lyhörd, tydlig, resultatinriktad, kommunikativ och ansvarstagande samt har en vilja att leda. Du är handlingskraftig och har förmåga att skapa och bibehålla en god arbetsmiljö. Du vet hur man omsätter mål och visioner till praktisk handling och har vilja att utveckla verksamheten. Du är van vid dokumentation och uttrycker dig väl i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Malmö stad, SoFV avd Vård och omsorg
Ort: Malmö
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg

Enhetschef inom vård och omsorg
Herrljunga har drygt 9 300 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Pendlingsmöjligheterna är goda. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm. ARBETSUPPGIFTER Vill Du bidra till utformningen och utvecklingen av framtidens Äldreomsorg i Herrljunga kommun? Vi behöver Dig med en positiv inställning till förändring som gör skillnad. Vi söker en Enhetschef med ansvar för hemtjänst tillsammans med ytterligare två Enhetschefer. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning tex. Sociala omsorgsporgrammet, socionomprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Körkort, datavana Ledarerfarenhet Erfarenhet av att ha arbetat i politiskt styrd organisation Erfarenhet av området Uppskattar och hanterar en föränderlig verksamhet Beslutsam Bra på att samverka med andra aktörer Kvalitetsmedveten Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet
Företag: Herrljunga kommun, Socialförvaltning
Ort: Herrljunga
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

Enhetschef inom vård och omsorg
Verksamhetsbeskrivning Mer om företaget finner du här: http://www.fancycareservice.se/ Arbetsuppgifter Daglig drift av hemtjänstens verksamhet med både hemtjänst och basal hemsjukvård. Arbetet innefattar schemaläggning, personalansvar och löpande administration. Du ska stimuleras av mångsidig kontakt med brukare, företrädare för kommunen och andra myndigheter. Utbildning/Erfarenhet För att lyckas krävs att du har tidigare erfarenhet av arbetsledare. Du ska stimuleras av att coacha medarbetare och att driva verksamheten mot upsatta mål. Det kräver erfarenhet av resursplanering och förståelse för att verksamheten styrs mot gemensamma mål.
Företag: Fancy Care Service AB
Ort: Täby
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

HSR-chef inom vård och omsorg/verksamhetschef HSL
I Malung- Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana.. I Malung- Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. Malung-Sälens kommun i Västerdalarna är en av landets till ytan största kommuner. Längst i norr ligger Sälenfjällen, som är Sveriges sydligaste fjällområde och Skandinaviens största vintersportområde. Förutom upplevelseindustrin och en snabbt växande turism har kommunen ett rikt och differentierat näringsliv. Kommunen är välförsedd med god samhällelig service med så väl god barnomsorg som skola och prisbelönt äldreomsorg. Malung-Sälens kommun i Västerdalarna med ca 10 500 invånare är en av landets till ytan största kommuner. Längst i norr ligger Sälenfjällen, som är Sveriges sydligaste fjällområde och Skandinaviens största vintersportområde. Förutom upplevelseindustrin och en snabbt växande turism har kommunen ett rikt och differentierat näringsliv, ca 750 företag. Kommunen är välförsedd med samhällelig service ex vis bra barnomsorg och gymnasieskola. Här finns goda möjligheter till jakt och friluftsliv samt idrotts- och kulturaktiviteter. Malung-Sälens kommun i Västerdalarna, med en yta av 41 kvadratmil, har en fast befolkning av ca 10.400 invånare. Eftersom Sälenfjällen med dess turistanläggningar ligger inom kommunen, mångdubblas antalet boende under turistsäsong. Den expansiva fjällnäringen medför en omfattande byggverksamhet och ett stort behov av planläggningsinsatser. Vid byggnadsnämnden finns f.n. 7 heltidstjänster. Vi behöver nu en erättare för en av byggnadsinspektörerna. Tjänsten utgör ett vikariat under ett år, men möjlighet finns att vikariatet kan komma att omvandlas till en tillsvidareanställning. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten avser enhetschef till HSR-verksamheten som ansvarar för sjuksköterskor, rehabpersonal, anhörigstöd, hörselpedagog och dagverksamhet. Som enhetschef ansvarar du bland annat för: * Personal- och arbetsmiljö * Budget * Verksamhetsutveckling * Verkställande av politiska beslut * Förhandlingar inom det egna verksamhetsområdet * Anhörigkontakter I tjänsten ingår även att vara verksamhetschef för kommunens hälso- och sjukvård. Till uppgiften hör att tillse: * att det medicinska omhändertagandet av patienter tillgodoser kraven på hög patientsäkerhet och god vård * att tillse att samverkan och samordning med andra enheter fungerar på ett för patienten tillfredställande sätt * att det finns de direktiv och instruktioner som verksamheten kräver * att personalens kompetens upprätthålls via adekvata vidareutbildningsinsatser mm. * att det för enheten finns ändamålsenligt kvalitetssystem för att fortlöpande styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliten i verksamheten för att nå kvalitetsmålen och främja kostnadseffektivitet KVALIFIKATIONER Vi söker en legimiterad sjuksköterska med mångårig erfarenhet av att leda andra och med förmåga att arbeta i politiskt styrd organisation. Du besitter god samarbetsförmåga, datakunskaper och kunskap inom ekonomi och personaladministration. Du har god förmåga att uttrycka dig i skrift och tal. Körkort erfordras. Erfarenhet krävs.
Företag: Socialförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga HSR-chef inom vård och omsorg/verksamhetschef HSL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HSR-chef inom vård och omsorg/verksamhetschef HSL

Vikarierande Enhetschef inom vård och omsorg
Tänk om du kunde få – inte allt – men mycket. Ett utvecklande jobb, ett vackert och funktionellt boende till en rimlig kostnad, landet runt knuten och nära till stan. Men framförallt lite extra tid åt hem, intressen och familj. Och så tryggheten förstås. Det kan bli möjligt – i Älmhult. Här kan du kombinera den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär och ett globalt näringsliv. I Älmhult är det lätt att leva och bo med nära till mycket. Med goda kommunikationer är det också lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla äldreomsorgen inom socialförvaltningen i Älmhults kommun? Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en dynamisk kommun. Socialförvaltningen i Älmhults kommun erbjuder en arbetssituation där kompetens, egna initiativ och egen utveckling uppmuntras. Som enhetschef ansvarar du för verkställighet av insatser inom socialtjänstlagen, budget samt personal. Tjänsten kräver att du leder, driver och utvecklar verksamheten genom nytänkande och engagemang. Som enhetschef krävs mod, beslutsamhet, tydligt ledarskap samt professionellt agerande utifrån fattade beslut. Älmhults kommun är i ständig utveckling och ser nätverksbyggande inom samt utom den egna kommunen som positivt. Tjänsten innebär chefskap inom äldreomsorgen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - Har högskoleutbildning relevant för chefskap inom äldreomsorgen. -Har erfarenhet av chefskap inom äldreomsorg - Är väl förtrogen med de lagar som styr verksamheten. - Är en person som ser möjligheter före svårigheter. - Är ansvarstagande. - Har ett stort engagemang och tycker om att arbeta självständigt. - Har goda ledaregenskaper och kan motivera och stimulera medarbetarna. - Är en god kommunikatör. - Har god datorvana. För tjänsten krävs körkort B. Stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Älmhults kommun, Socialförvaltningen
Ort: Älmhult
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Enhetschef inom vård och omsorg

Vikarierande enhetschef inom vård och omsorg Pooltjänst
Sjöstaden Mariestad med 24000 invånare ligger vackert belägen vid Vänerns strand. Göta kanal och den omväxlande skärgården är stora turistattraktioner. Vi vill fortsätta utvecklas som en attraktiv och aktiv stad, där människor och idéer får växa. Vård & omsorgsförvaltningen erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete på varierande tider! Inom förvaltningen arbetar ca 750 medarbetare. Arbetar du inom vård- och omsorgsförvaltningen i Mariestads kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till våra brukare är starka ledord för kvalitet inom socialt arbete. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den förmåga som finns hos varje människa. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten erbjuder ett varierande arbete där du kommer att arbeta med verksamheter inom både SOL och LSS. Arbetet som enhetschef i pool innebär att du har en "flytande arbetsplats" och fyller upp där du bäst behövs. Du går in och stöttar övriga enhetschefer vid hög arbetsbelastning, sjukdom eller semester. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga chefsuppgifter så som ansvar för personal, ekonomi, uppföljning och arbetsmiljö m.m. Du företräder arbetsgivaren och är ett föredöme för medarbetarna. KVALIFIKATIONER Du har lämplig högskoleutbildning och är väl insatt i SOL och LSS och dess tillämpning. Du har erfarenhet av att jobba med människor och har erfarenhet av arbete i ledande befattning. Arbetet som enhetschef i pool ställer krav på hög flexibilitet och god sammarbetsförmåga. Du är en tydlig kommunikatör som engagerar och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Du har förmåga att se till helheten och har lätt att samarbeta med olika människor. Du är öppen för nya idéer och är lösningsorienterad för att nå mål och resultat. Då du kommer att röra dig mycket ute i verksamheten är det en förutsättning att du har körkort.
Företag: Mariestads kommun , Vård och omsorgsförvaltningen
Ort: Mariestad
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande enhetschef inom vård och omsorg Pooltjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande enhetschef inom vård och omsorg Pooltjänst

Enhetschef inom vård och omsorg
Tänk om du kunde få – inte allt – men mycket. Ett utvecklande jobb, ett vackert och funktionellt boende till en rimlig kostnad, landet runt knuten och nära till stan. Men framförallt lite extra tid åt hem, intressen och familj. Och så tryggheten förstås. Det kan bli möjligt – i Älmhult. Här kan du kombinera den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär och ett globalt näringsliv. I Älmhult är det lätt att leva och bo med nära till mycket. Med goda kommunikationer är det också lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla omsorgen om personer med funktionsnedsättning inom socialförvaltningen i Älmhults kommun? Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en dynamisk kommun. Socialförvaltningen i Älmhults kommun erbjuder en arbetssituation där kompetens, egna initiativ och egen utveckling uppmuntras. Som enhetschef ansvarar du för verkställighet av insatserna personlig assistans, daglig verksamhet, kontaktpersoner, ledsagare och avlösare i hemmet. Du har också ett budget och personalansvar.Tjänsten kräver att du leder, driver och utvecklar verksamheten genom nytänkande och engagemang. Som enhetschef krävs mod, beslutsamhet, tydligt ledarskap samt professionellt agerande utifrån fattade beslut. Älmhults kommun är i ständig utveckling och ser nätverksbyggande inom samt utom den egna kommunen som positivt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - Har socionomexamen, PA-utbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. - Är väl förtrogen med de lagar som styr verksamheten. - Är en person som ser möjligheter före svårigheter. - Är ansvarstagande. - Har ett stort engagemang och tycker om att arbeta självständigt. - Har goda ledaregenskaper och kan motivera och stimulera medarbetarna. - Är en god kommunikatör. - Har god datorvana. För tjänsten krävs körkort B. Chefserfarenhet är meriterande men inget krav.Vidare läggs stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Älmhults kommun, Socialförvaltningen
Ort: Älmhult
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Malmö stad är uppdelat i fem stadsområden. Vårt viktigaste uppdrag är att arbeta med närdemokrati och service till Malmöborna. Vi ansvarar för äldreomsorg, socialtjänst, områdets kultur och fritid samt medborgarservice. I Stadsområde Väster bor drygt 70 000 människor. Hos oss arbetar du i en stimulerande miljö där utvecklingen bygger på våra ledares och medarbetares engagemang för våra medborgare. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande uppdrag som sektionschef för ett av våra områden inom ordinärt boende. Som sektionschef ansvarar du för personal, arbetsmiljö och budget. Du leder, planerar och utvecklar verksamheten utifrån ett salutogent synsätt. Du arbetar för att verksamheten ska ha god kvalitet utifrån regelverk, kommunens krav och den enskildes bedömning. Som sektionschef ingår du i ledningsgruppen för ordinärt boende i stadsområdet och har ett nära samarbete med övriga sektionschefer samt andra berörda parter. Organisatoriskt är befattningen underställd enhetschefen. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning med inriktning mot social omsorg eller annan adekvat högskoleutbildning. Du har tidigare erfarenhet av arbetsledning och budgetansvar. Som ledare är du lyhörd, tydlig, kommunikativ och ansvarstagande. Du är handlingskraftig och har förmåga att skapa och bibehålla en god arbetsmiljö. Du vet hur man omsätter mål och visioner till praktisk handling, är resultatinriktad och har vilja att utveckla verksamheten. Du är van vid dokumentation och uttrycker dig väl i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Malmö stad SoF Väster
Ort: Malmö
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg

Enhetschef inom vård och omsorg
Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 113 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. ARBETSUPPGIFTER Hemvården svarar för stöd, service, omvårdnad och hemsjukvård till brukare som bor inom verksamhetsområdet. I vår kommun tillämpas kundval. Vi söker två enhetschefer till hemvården varav en pooltjänst. Som enhetschef leder du verksamheten och ansvarar för personal, utveckling, kvalité, ekonomi och organisation. Vi söker dig som arbetar målinriktat utifrån de övergripande målen, följer upp, utvärderar och synliggör resultaten. Som ledare har du en stark vilja att utveckla verksamheten, dina medarbetare och dig själv. Du har förmåga att prioritera ditt arbete, se olika lösningar och visa handlingskraft. Du inspirerar till engagemang, tillför energi och skapar glädje i arbetet. Värnar om goda relationer till brukare och medarbetare och har lätt för att samarbeta. Du är trygg i dig själv och representerar din verksamhet på ett tydligt sätt. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning inom det sociala eller medicinska området samt god erfarenhet av chefsuppdrag inom verksamhetsområdet.
Företag: Lunds kommun, HEMVÅRD, REHABILITERING OCH SERVICE FÖR SENIORER
Ort: Lund
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

Områdeschef inom Vård och Omsorg
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. ARBETSUPPGIFTER Älvkarleby Kommun söker en områdeschef inom vård och omsorg. Som områdeschef har du ett samlat ledningsansvar för de verksamheter du blir ansvarig för. Det innebär att du har ansvar för verksamheternas ekonomi, personal samt kvalitetsutveckling. Det är områdeschefens ansvar att planera, genomföra, följa upp, analysera och vidta åtgärder utifrån verksamheternas strategiska mål. En budget i balans ses som en självklarhet. Tjänsten innebär samverkan med andra verksamheter såväl intern som externt. Som områdeschef är du direkt underställd Vård- och omsorgschefen och dess ledningsgrupp i vilket du också ingår. KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha högskoleexamen från Sociala omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är av stor vikt att du har förmågor som strategiskt tänkande och erfarenhet av att utveckla verksamheter för att kunna möta framtida behov inom ramen för ekonomiska förutsättningar. Du ska ha goda kunskaper i att uttrycka dig i tal och skrift samt goda datorkunskaper. Vi förutsätter att du har erfarenhet av att arbeta som chef samt av utvecklingsarbete inom vård- och omsorgsverksamhet . Det är meriterande om du har erferenhet av arbete i en politiskt styrd organisation. Älvkarleby kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Som person är du en god samarbetspartner, trygg och stabil. Ditt ledarskap präglas av tydlighet, flexibilitet och du är som person strukturerad. Du är en drivande och lyhörd person som vill utveckla verksamheten och även dess medarbetare. Du motiveras av att arbeta med komplexa frågor och är mål- och resultatinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och social kompetens.
Företag: Älvkarleby kommun, Omsorg
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef inom Vård och Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef inom Vård och Omsorg

Enhetschef inom vård och omsorg
Kumla kommun ligger centralt i Örebro län och är en framgångsrik kommun som ständigt ökar i invånarantal, vi är nu närmre 20 800 invånare. Kumla har en god näringsstruktur, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Vi är inne i en expansiv utveckling av vår kommun, bland annat bygger vi ny sjöpark och har precis invigt ett nytt inomhusbad. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en kollega till Maria på Solbackas vård- och omsorgsboende. Solbacka ligger centralt i Kumla på bekvämt gångavstånd från Kumla torg. Boendet består av 58 lägenheter där hälften av lägenheterna är vårdboende och övriga är demensboende. Ni är ett ledningsteam bestående av chefer, sjuksköterskor och arbetsterapeuter. Du är en aktiv del i införandet av differentierad demensvård och utveckling av den sociala dokumentationen. Du ingår i vård- och omsorgschefens ledningsgrupp som en av åtta enhetschefer. Du ska vara med och leda, planera och utveckla verksamheten utifrån en helhetssyn på kvalitet, ekonomi och måluppfyllelse. I tjänsten ingår budget, personal- och arbetsmiljöansvar med därtill hörande administrativa inslag. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som är målmedveten, kan skapa engagemang och delaktighet samt har förmåga att prioritera och delegera arbetsuppgifter bland medarbetarna. Du kan fatta beslut, är tydlig som chef men också lyhörd och lyssnande. Du har akademisk examen med för uppdraget lämplig inriktning. Ledarerfarenhet är ett krav och har du erfarenhet från vård- och omsorg är det meriterande. Arbetet är självständigt och kräver god samarbetsförmåga både internt och externt och du har erfarenhet av att driva utvecklings och kvalitetsprojekt. Vi förutsätter att du är van att använda IT som stöd i ditt dagliga arbete och att du har lätt för att uttrycka dig såväl i tal som i skrift. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter ett pedagogiskt och prestigelöst ledarskap där du skapar möjlighet för ett positivt och utvecklande arbetsklimat.
Företag: Socialförvaltningen, Kumla kommun
Ort: Kumla
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

Vik Enhetschef inom vård och omsorg
Simrishamns kommun söker Vik. Enhetschef inom vård och omsorg Simrishamns kommun ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur, men också för närheten till Malmö/Köpenhamn och goda förbindelser ut i världen Ref nr 088/13 Tillträde/ Varaktighet: 2014-01-01 eller enligt överenskommelse dock längst t o m 2014-12-31 Vi söker en vikarierande chef med ansvar för Gärsnäs vård och omsorgsdistrikt. Här finns särskilt boende, yttre hemtjänst och en dagverksamhet. Vård och omsorg håller just nu på att se över organisationen. En del träder i kraft årsskiftet 2013/2014 samt att vid utgången av 2014 kommer det särskilda boendet omvandlas till trygghetsboende. I din roll som enhetschef har de ekonomi-, personal- och verksamhetsansvar. Du säkerställer att arbetet inom enheten håller hög kvalitet och du organiserar verksamheten på ett strukturerat och resurseffektivt sätt. Du arbetar i en organisation med ett starkt decentraliserat ansvar och sorterar under en vård- och omsorgschef som har ett sammanhållande ansvar för kommunens egendrift. Du får en tydlighet i ditt uppdrag, uppbackning av den närmaste chef och från olika stödfunktioner. Det vardagliga administrativa stödet finns nära tillgängligt inom den egna verksamheten. Socialförvaltningen har en särskild enhet som fattar alla biståndsbeslut, gör beställningar hos utförarna och sköter kvalitetskontrollen. Resursfördelningen följer biståndsbesluten. Kvalifikationer: Du som söker har socionomutbildning med inriktning mot äldre eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Du har väl meriterad erfarenhet från liknande arbete med verksamhets-, budget- och personalansvar. Som person är du beslutsam, har ett tydligt ledarskap och är utvecklingsinriktad. Upplysningar: Lämnas av Vård- och omsorgschef Åsa Nejdebring, tel 0414 - 81 92 50, 0709 - 81 92 50. Upplysningar om fackliga företrädare lämnas genom kommunens växel, 0414-81 90 00 vx Välkommen med din ansökan senast den 6 december 2013 Vi tar gärna emot din ansökan med e-post: vardochomsorg@simrishamn.se I samband med rekryteringen undanbedes vänligen kontakt från annons- och rekryteringsföretag.
Företag: Simrishamns kommun
Ort: Simrishamn
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Enhetschef inom vård och omsorg

Enhetschef inom vård och omsorg
Ystad är staden som präglas av en medeltida stadskärna, som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch. Här finns också en miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och charmerande fiskelägen samt en sällsynt kvalitet i form av livsrum, utveckling och framtidstro. I Ystads kommun vill vi att alla medarbetare ska få förutsättningar till en god hälsa. Vi erbjuder dig en rökfri arbetsplats och möjlighet att träna hos någon av de 11 friskvårdsaktörer som vi har avtal med. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef är du direkt underställd avdelningschefen. Du ansvarar för personal, brukare, arbetsmiljö, budget, verksamhetsutveckling, uppföljning och brandskydd inom ditt verksamhetsområde. Under våren 2014 kommer Vård och Omsorg att ändra sin organisation vilket innebär att du tillsammans med en kollega kommer att ansvara för ett driftsområde innehållande hemtjänst och särskilt boende. Du kommer att vara ansvarig för hemtjänsten inom ert driftsområde. I ansvaret som enhetschef ska du leda och utveckla verksamheten mot de uppsatta mål som finns. Du ingår i ledningsgruppen för Vård och Omsorg. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning som t.ex. socionomlinjen eller annan högskoleutbildning som prövas likvärdigt. Erfarenhet av ledarskap inom äldreomsorg är meriterande. Vi lägger stor vikt vid samverkan och samarbete, såväl internt som externt, vi har brukarfokus och arbetar för helheten. Du ska tycka om att pröva nya utmaningar och medverka i förändringar av verksamheten.
Företag: Ystads kommun, Social Omsorg
Ort: Ystad
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Malmö stad är uppdelat i fem stadsområden. Vårt viktigaste uppdrag är att arbeta med närdemokrati och service till Malmöborna. Vi ansvarar för äldreomsorg, socialtjänst, områdets kultur och fritid samt medborgarservice. I Stadsområde Väster bor drygt 70 000 människor. Hos oss arbetar du i en stimulerande miljö där utvecklingen bygger på våra ledares och medarbetares engagemang för våra medborgare. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande uppdrag. Du ansvarar för ett geografiskt område för kvällspersonal inom ordinärtboende. Din roll innebär att du leder, planerar och följer upp verksamheten utifrån ett salutogent förhållningssätt, du har även arbetsmiljö och budget ansvar. Du inspirerar och motiverar medarbetarna och deltar aktivt i ledningsgrupp och teamträffar inom området samt har ett nära samarbete med övriga sektionschefer. Du verkar för att utvärdering, analys och förbättringsåtgärder görs enligt de prioriterade målen i enhetsplanen/sektionsplanen. Organisatoriskt är befattningen underställd enhetschefen. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning med inriktning social omsorg eller annan adekvat ledarutbildning. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap samt budgetansvar. Du har ett utvecklat sinnelag för samarbete samt en god förmåga att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Ditt ledarskap kännetecknas av lyhördhet, tydlighet och vilja att leda. Du är handlingskraftig och har förmåga att skapa en god arbetsmiljö. Du har förmåga och drivkraft att omsätta visioner och mål till praktisk handling samt viljan att utveckla omvårdnaden till det bättre för brukaren. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från politisk styrd verksamhet samt ordinärt boende.
Företag: Malmö stad, SoFV avd Vård och omsorg
Ort: Malmö
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg

Enhetschef inom vård och omsorg
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen har 1 400 anställda och vi omsätter årligen 900 miljoner kronor. Vi söker nu en enhetschef till personlig assistans i Botkyrka kommun. Enhetscheferna är direkt underställda en sektionschef och ingår i sektionschefens ledningsgrupp. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag blir att leda och utveckla verksamheten mot de uppsatta målen med brukarens fokus som genererar en god kvalitet i verksamheterna. Du har fullt verksamhets-, budget- och personalansvar, vilket främst innebär att: •tillsammans med medarbetarna ansvara för brukarnas omsorg •säkerställa att verksamheten håller en hög och jämn kvalitet •arbeta med budget och uppföljningar •ha personalansvar så som rekrytering, lön- och medarbetarsamtal, rehabilitering och kompetensutveckling •stödja och handleda medarbetare i det dagliga arbetet •ha arbetsmiljöansvar Vår ledningsgrupp arbetar som team med nära ledarskap och tydliga målbilder. Vi får och ger stöd till varandra. Du blir en aktiv och självklar del av vår ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER För att säkerställa brukarens rätt till bistånd och god omsorg har du en adekvat högskoleutbildning och erfarenhet av arbetsledning. Erfarenhet av personlig assistans är meriterande. För att lyckas: - har du en god kommunikativ förmåga vilket förutsätter att du är lyhörd och tydlig i din kommunikation - har du lätt för att samarbeta med brukare, medarbetare och kollegor - är du flexibel, positiv och motiverande - är du trygg i dig själv - värdesätter du olikheter och förstår hur bakgrund påverkar en själv och andra
Företag: Botkyrka kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

Enhetschef inom vård och omsorg
Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst! Naturen finns här, lika vild och storlagen i vinterstorm som mild och leende i sommarsol. Möt Öckeröarna med det omslutande havet. Här finns något för alla; dykskola, kajakpaddling, fisketurer, utställningar, vidsträckta strövområden, gastar, guld och sjunkna skepp. Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 000 invånare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en person som är intresserad av att arbeta som chef och ledare inom Hemtjänsten i Öckerö kommun och som har lust, förmåga och erfarenhet av att engagera, entusiasmera och handleda medarbetare till goda arbetsresultat. Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete i en god fysisk och psykosocial miljö. Ditt uppdrag Som enhetschef ansvarar du för att leda, styra, följa upp och utveckla din verksamhet så att kraven i gällande avtal, lagar och riktlinjer följs. I uppdraget ingår ett personal-, ekonomi-, arbetsmiljö och utvecklingsansvar. Socialförvaltningens ambition är att ett tydligt och nära ledarskap ska känneteckna verksamheten. Utifrån politiskt satta mål ska verksamheten planeras för måluppfyllelse i kvalitet och ekonomi i balans där brukaren hela tiden står i fokus. Det är viktigt att du på ett positivt sätt tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kompetens och engagemang samt får medarbetarna delaktiga och engagerade i verksamheten. I tjänsten ingår att delta i äldreomsorgens ledningsgrupp, som tillsammans med verksamhetschefen arbetar med att utveckla kvaliteten och uppfylla nämndens mål för äldreomsorgens verksamhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga enhetschefer inom äldreomsorgen samt andra professioner, såsom biståndsbedömare, hemsjukvård och rehabiliteringspersonal. KVALIFIKATIONER Din kompetens Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning som sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har goda ledaregenskaper och förmåga att stimulera och motivera medarbetare, samt att se möjligheter. Du har ett genuint intresse för människor, en god samarbetsförmåga samt förmåga att tillvarata andras kompetenser och idéer. Tidigare ledarerfarenheter från verksamhetsområdet är meriterande. Du uttrycker dig väl i skrift och har en god datorvana, besitter ett tydligt sätt och kan kommunicera information. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är självständig i ditt arbete och är väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr hemtjänsten. Körkort erfordras. Ange referenser.
Företag: Öckerö kommun, Socialförvaltningen
Ort: Öckerö
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

Enhetschef inom vård och omsorg
Nyköping ligger vid kusten en timme söder om Stockholm. I kommunen arbetar ca 4.000 personer för att uppfylla målen om service, professionellt bemötande och tillgänglighet samt möta de utmaningar som ställs på en region i stark tillväxt. Mångfald gynnar utvecklingen. Vi eftersträvar därför en jämnare köns- och åldersfördelning samt varierad etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Kommunen arbetar kontinuerligt med att ge alla arbetsplatser förutsättningar för ett medskapande och ett strukturerat arbetssätt. Vi lägger därför stor vikt vid att Du delar kommunens värdegrund och medarbetarpolicy. För mer information: www.nykoping.se I Nyköpings kommun satsar vi på hälsofrämjande insatser för våra medarbetare och har därför infört rökfri arbetstid. ARBETSUPPGIFTER Division Social omsorg är en gemensam organisation för kommunens socialtjänst: Målet är en effektiv, väl fungerande organisation där allas medskapande bidrar till effektivitet och kvalitet. Divisionen är uppdelad i sex verksamhetsområden samt stödfunktionerna Administrativ enhet, Ekonomi, HR och Stabsfunktion. Vi söker enhetschef till hemtjänst. Som enhetschef ansvarar du för att din enhet uppfyller de uppsatta verksamhetsmålen. I ditt chefsuppdrag har du ekonomi, personal- och arbetsmiljöansvar för enheten. Du är underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningslag. KVALIFIKATIONER Som chef i Nyköpings kommun fäster vi stor vikt vid att du genom ditt förhållningssätt åstadkommer ett öppet, målinriktat och klart ledarskap byggt på samspel och uppmuntran och därigenom skapa kvalitet och engagemang. Du är modig, har integritet, kan ta egna beslut, samtidigt som du har förmåga att skapa en öppen och tydlig kommunikation till medarbetare och kollegor. Verksamheten står inför stora utmaningar därför ser vi gärna att du har förmåga att se nya lösningar på ett kreativt sätt. Du som söker ska ha • högskole-/universitetsutbildning med lämplig inriktning • kunskaper i gällande lagstiftning och författningar • lätt att uttrycka dig i tal och skrift och ha goda kunskaper i svenska • mycket god datavana • körkort Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Nyköpings kommun - Division Social Omsorg
Ort: Nyköping
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

Stadsområdesförvaltning Väster söker sektionschef inom vård och omsorg
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Malmö är uppdelat i fem stadsområden där varje område är kopplat till en stadsområdesförvaltning. Vår förvaltnings viktigaste uppdrag är att arbeta med närdemokrati och service till Malmöborna. Vi ansvarar för äldreomsorg, socialtjänst, områdesutveckling, områdets kultur och fritid samt medborgarservice. I Stadsområde Väster bor drygt 70 000 människor. Hos oss arbetar du i en stimulerande miljö där utvecklingen bygger på våra ledares och medarbetares engagemang för våra medborgare. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande uppdrag som sektionschef för ett av våra områden inom ordinärt boende. Som sektionschef ansvarar du för personal, arbetsmiljö och budget. Du leder, planerar och utvecklar verksamheten utifrån ett salutogent synsätt. Du arbetar för att verksamheten ska ha god kvalitet utifrån regelverk, kommunens krav och den enskildes bedömning. Som sektionschef ingår du i ledningsgruppen för ordinärt boende i stadsområdet och har ett nära samarbete med övriga sektionschefer samt andra berörda parter. Organisatoriskt är befattningen underställd enhetschefen. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning med inriktning mot social omsorg eller annan adekvat högskoleutbildning. Du har tidigare erfarenhet av arbetsledning och budgetansvar. Som ledare är du lyhörd, tydlig, kommunikativ och ansvarstagande. Du är handlingskraftig och har förmåga att skapa och bibehålla en god arbetsmiljö. Du vet hur man omsätter mål och visioner till praktisk handling, är resultatinriktad och har vilja att utveckla verksamheten. Du är van vid dokumentation och uttrycker dig väl i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Malmö stad, SoFV avd Vård och omsorg
Ort: Malmö
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Stadsområdesförvaltning Väster söker sektionschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stadsområdesförvaltning Väster söker sektionschef inom vård och omsorg

Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Malmö stad är uppdelat i fem stadsområden. Vårt viktigaste uppdrag är att arbeta med närdemokrati och service till Malmöborna. Vi ansvarar för äldreomsorg, socialtjänst, områdets kultur och fritid samt medborgarservice. I Stadsområde Väster bor drygt 70 000 människor. Hos oss arbetar du i en stimulerande miljö där utvecklingen bygger på våra ledares och medarbetares engagemang för våra medborgare. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande uppdrag. Du ansvarar för ett geografiskt område för kvällspersonal inom ordinärtboende. Din roll innebär att du leder, planerar och följer upp verksamheten utifrån ett salutogent förhållningssätt, du har även arbetsmiljö och budget ansvar. Du inspirerar och motiverar medarbetarna och deltar aktivt i ledningsgrupp och teamträffar inom området samt har ett nära samarbete med övriga sektionschefer. Du verkar för att utvärdering, analys och förbättringsåtgärder görs enligt de prioriterade målen i enhetsplanen/sektionsplanen. Organisatoriskt är befattningen underställd enhetschefen. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning med inriktning social omsorg eller annan adekvat ledarutbildning. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap samt budgetansvar. Du har ett utvecklat sinnelag för samarbete samt en god förmåga att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Ditt ledarskap kännetecknas av lyhördhet, tydlighet och vilja att leda. Du är handlingskraftig och har förmåga att skapa en god arbetsmiljö. Du har förmåga och drivkraft att omsätta visioner och mål till praktisk handling samt viljan att utveckla omvårdnaden till det bättre för brukaren. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från politisk styrd verksamhet samt ordinärt boende.
Företag: Malmö stad SoF Väster
Ort: Malmö
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg

Enhetschef inom vård och omsorg
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter. Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt. I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden. Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan? Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se ARBETSUPPGIFTER Vård- och omsorgsförvaltningen bedriver en bred verksamhet inom äldreomsorg, socialpsykiatri/LSS samt stöd och rådgivning till vuxna inom individ- och familjeomsorg. Vi uppmuntrar till delaktighet och eftersträvar ett gott bemötande med respekt för den personliga integriteten. Vård- och omsorgsförvaltningen är nu inne i ett förändringsskede i ledningsorganisationen som syftar till bättre möjligheter för ett närvarande och verksamhetsutvecklande ledarskap. Enhetschefen är direkt underställd förvaltningschefen och ingår i en ledningsorganisation där vi strävar efter en helhetssyn och gemensamt arbetar för att uppnå nämndens mål. Vi söker nu med anledning av den förändrade ledningsorganisationen tre enhetschefer till följande verksamheter: - Enhetschef för kommunens hemtjänstenheter Här ansvar du för ca 22 undersköterskor som utgör en del av kommunens stöd gällande omvårdnad och serviceinsatser till personer som bor i ordinärt boende. Man utför också hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation. - Enhetschef för Hälso- och sjukvård samt kommunens nattarbetande medarbetare. Här ansvarar du för kommunens samtliga sjuksköterskor, arbetsterapeuter och de undersköterskor som arbetar nattetid inom äldreomsorgen, sammanlagt ca 38 medarbetare. - Enhetschef för LSS/socialpsykiatri Verksamheten för stöd- och service till människor med funktionsnedsättning är placerat centralt i Fjugesta med gruppbostad för 8 boende och socialpsykiatri inklusive dagverksamhet och boendestöd. Här finns ca 25 medarbetare med bred och varierad kompetens utifrån de behov den enskilda individen har. Uppdraget som enhetschef innefattar att leda, planera, utveckla, följa upp verksamheten samt styra verksamheten kostnadseffektivt mot god kvalitet. Uppdraget innefattar ansvar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. En viktig uppgift blir också att utveckla arbetssättet med syfte att ständigt förbättra verksamheten. Genom lagarbete som har fokus på att skapa värde och där alla medarbetares engagemang och kreativitet tas tillvara skapas möjligheten att utveckla ett ledaskap i en dynamisk organisation där det finns utrymme att ta tillvara idéer, utvecklingstankar och stort engagemang. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har: - Adekvat högskoleutbildning med Social- eller Hälso- och sjukvårdsinriktning såsom socionomutbildning, social omsorg, sjuksköterska, arbetsterapeut eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. - Meriterande är om du har tidigare ledar/chefserfarenhet. Vi förväntar oss av dig att: - du vill bidra till verksamhetens utveckling med förmåga att leda förändringsarbete, är engagerad och har förmågan att entusiasmera. - du vill medverka till att skapa och vidareutveckla en kultur med värderingar såsom öppenhet, ömsesidigt förtroende och lagarbete med fokus på dem vi är till för. - du i ledningsgruppen för förvaltningen deltar aktivt samt tar ansvar för förvaltningens totala verksamhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Ange i din ansökan vilken/vilka tjänster du söker.
Företag: Lekebergs kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen
Ort: Lekeberg
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

Biträdande enhetschef inom vård och omsorg
Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter. Arbetsbeskrivning Som biträdande enhetschef under jourtid arbetar du enligt schema kväll, natt och helg och har arbetsgivaransvar för samtliga enheter tillhörande vård- och omsorgskontoret. Du tar över ansvaret då ordinarie chefer är lediga. Detta innebär att du samverkar med alla våra olika enheter. Du arbetar din mesta tid med dator och telefon där du har kontakt med personal på alla våra enheter. Din profil Du ska ha adekvat högskoleutbildning och erfarenhet av ledarskap. Du ska kunna arbeta självständigt, vara tydlig i kommunikation, ha god samarbetsförmåga och arbeta med en kulturell medvetenhet. Som person är det viktigt att du har ett intresse för mänskliga möten och att du är målinriktad i ditt arbete. Mer information och ansökan Tjänsten är ett semestervikariat. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du enhetschef Helena Wintland, 011-15 27 78. Din ansökan vill vi ha senast 13 februari. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande enhetschef inom vård och omsorg

Biträdande enhetschef inom vård och omsorg
Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter. Arbetsbeskrivning Som biträdande enhetschef under jourtid arbetar du enligt schema kväll, natt och helg och har arbetsgivaransvar för samtliga enheter tillhörande vård- och omsorgskontoret. Du tar över ansvaret då ordinarie chefer är lediga. Detta innebär att du samverkar med alla våra olika enheter. Du arbetar din mesta tid med dator och telefon där du har kontakt med personal på alla våra enheter. Din profil Du ska ha adekvat högskoleutbildning och erfarenhet av ledarskap. Du ska kunna arbeta självständigt, vara tydlig i kommunikation, ha god samarbetsförmåga och arbeta med en kulturell medvetenhet. Som person är det viktigt att du har ett intresse för mänskliga möten och att du är målinriktad i ditt arbete. Mer information och ansökan Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillsättning snarast. Sysselsättningsgraden är 80%. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du enhetschef Helena Wintland, 011-15 27 78. Din ansökan vill vi ha senast 13 februari Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande enhetschef inom vård och omsorg

Enhetschef inom vård och omsorg
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung har bra kommunikationer, ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se Är Du intresserad av att bo och arbeta i Skandinaviens största vinterturistkommun? Är Du intresserad av jakt och fiske? Eller kanske har stort intresse av ett rikt kulturutbud - i alla dess former? Är Du intresserad av en Kommun som befinner sig i ständig expansion och har visionen att bli Sveriges bästa arbetsgivare? ARBETSUPPGIFTER Enhetschef sökes till Skålmogårdens vårdhem och äldreboende då vår nuvarande befattningshavare slutar sin anställning. Skålmogården är ett särskilt boende inom äldreomsorgen i Malung-Sälens norra kommundel. Som enhetschef ansvarar du bland annat för: *Personal- och arbetsmiljö *Budget *Verksamhetsutveckling *Verkställande av politiska beslut *Förhandlingar inom det egna verksamhetsområdet *Anhörigkontakter KVALIFIKATIONER Vi söker dig med högskoleutbildning inom verksamhetsområdet. Du besitter god sammarbetsförmåga, datakunskaper, kunskap inom ekonomi, personaladminstration och ledarskap. Du har god förmåga att uttrycka dig i skrift och tal. Du har tidigare arbetat som ledare och chef. Du har erfarenhet och förmåga att arbeta i politiskt styrd organisation.
Företag: Socialförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

Enhetschef inom vård och omsorg
Enhetschefer till hemvård respektive särskilt boende inom avdelning vård och omsorg Vi söker dig, som tillsammans med medarbetarna, har ett engagemang och förmåga att leda det salutogena arbetet framåt i äldreomsorgen i Vänersborgs kommun. Det är viktigt att du kan fortsätta att utveckla medarbetarnas kompetens och ge dem förutsättningar att vara delaktiga i verksamheten. För att nå verksamhetens mål är det viktigt att du är intresserad av ett verksamhetsnära och kommunikativt ledarskap där du skapar förutsättningar för en god arbetsmiljö och verksamhet. Dina arbetsuppgifter: Att leda, utveckla och följa upp verksamheten vad gäller kvalitet i omsorgen, vårdtagare, medarbetare och arbetsmiljö utifrån verksamhetens mål. Du kommer att ansvara och följa upp budgeten för din verksamhet. Som enhetschef deltar du även aktivt i chefsgruppen och är underställd avdelningschefen. Kvalifikationer: Du ska ha adekvat högskoleutbildning samt erfarenhet från ledarskap inom socialtjänst. Vi förutsätter att du har god ledar- och organisationsförmåga, att du kan motivera och entusiasmera samt har kunskap inom IT och administration. En viktig förutsättning är att du behärskar svenska språket i tal och skrift. God samarbetsförmåga är en förutsättning då en stor del av arbetet innebär att skapa och upprätthålla goda relationer internt och externt. Viktiga egenskaper är att du är öppen, lyhörd och kreativ med förmåga att skapa tillit. Du är en positiv person som ser möjligheter istället för hinder. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet. Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. Kontakt med annonsförsäljare avböjes. Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidareanställning Tillträde: Enligt överenskommelse Ange ref nr: 1594 Sista ansökningsdag: 2014-02-09 För mer information är du välkommen att kontakta avdelningschef Karin Hallberg tfn 0521-72 13 21 Facklig företrädare för Vision eller Ledarna nås via kommunens växel tfn 0521-72 10 00 Du är välkommen med din ansökan samt CV till: Vänersborgs kommun, socialförvaltningen, 462 85 Vänersborg Ansök gärna via e-post: social.ledigatjanster@vanersborg.se
Företag: Vänersborgs kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

Enhetschef inom vård och omsorg
Enhetschef till Rudans Rehab Praktikertjänst Geriatrik AB Praktikertjänst Geriatrik AB är ett helägt dotterbolag i Praktikertjänst AB, som är Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven häso- och sjukvård. Sedan 2009 driver Praktikertjänst Geriatrik AB Handengeriatriken som ligger i södra Stockholm och sedan maj 2013 Löwetgeriatriken norr om Stockholm. Vi välkomnar mångfald och vill inkludera människor med olika bakgrund och förmågor i vår verksamhet. Vi är HBT certifierade. Information om arbetsplatsen Rudans Rehab startades i samband med vårdval för primärvårdsrehabilitering oktober 2012. Verksamheten omfattar förutom basuppdraget; tilläggstjänst bassäng, kiropraktik och KFÖ, samt tilläggsuppdrag neuroteam. Mottagningen är belägen på Handens närsjukhus nära Haninge centrum. Adress: Handen, Dalarövägen 6, Haninge Arbetsuppgifter Till vår verksamhet behöver vi nu en enhetschef. Du är direkt underställd verksamhetschef och ingår i rehabsektionens ledningsgrupp. Du har personalansvar och leder och utvecklar verksamheten i enighet med övergripande mål. Tjänsten omfattar även viss klinisk tjänstgöring. Kvalifikationer Du har vårdutbildning på högskolenivå som till exempel arbetsterapeut, sjukgymnast, dietist eller kurator. Chefs och ledarskapserfarenhet samt erfarenhet från primärvårdsrehabilitering är meriterande. Körkort är ett krav. Personliga egenskaper Vi söker dig som är en öppen och utåtriktad ledare och som skapar förutsättningar för ett gott samarbete såväl inom den egna verksamheten som med övriga intressenter. Samarbetsförmåga, ansvarskänsla och personligt mod är viktiga egenskaper. Du har god självkännedom och är tydlig i din kommunikation. Då verksamheten är ung och fortfarande under uppbyggnad ser vi att du är kreativ och gillar utvecklingsarbete.
Företag: PRAKTIKERTJÄNST GERIATRIK AB
Ort: Haninge
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

Vik enhetschef inom vårdboende äldreomsorg
Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se Tilltalas du av omväxlande arbete? Vill du utvecklas och är redo för nya utmaningar? Vi söker en person med goda ledaregenskaper och brinnande intresse för människor. Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete i en organisation som utgår från kundens individuella behov och önskemål. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som chef och ledare inom Ängelholms kommuns äldreomsorg. Du har förmåga och erfarenhet av att engagera, entusiasmera och handleda medarbetare till goda arbetsresultat. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder hjälp, stöd och service av högsta kvalitet som kännetecknas av öppenhet, omtanke, handlingskraft, välbefinnande och värdigt liv. Som enhetschef har du ett delegerat personal-, budget-, arbetsmiljö- och utvecklingsansvar. Du ansvarar för att verkställa beslut enligt SoL och HSL samt leda, styra, följa upp och utveckla din verksamhet utifrån gällande avtal, lagar och riktlinjer. Tillsammans med 17 enhetschefskollegor, samt ett team bestående av verksamhetsutvecklare, utredningssekreterare, systemförvaltare och verksamhetschef arbetar du med att utifrån politiskt beslutade mål planera din verksamhet för måluppfyllelse i kvalitet och ekonomi i balans där kunden hela tiden står i fokus. Du kommer som enhetschef på ett av våra vårdboenden huvudsakligen att arbeta med följande arbetsuppgifter: - Ansvara för att verkställa, planera och följa upp beslutade insatser enligt SoL och HSL, - Leda arbetet mot fastställda mål, - Aktivt arbeta i teamarbetet kring vårdtagaren, - Ansvara för delegerad drifts- och personalbudget, - Ansvara för arbetsmiljön enligt delegation, - Arbetsleda och handleda underställd personal KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad och intresserad av att arbeta inom kommunal äldreomsorg. Du är socionom eller har annan adekvat högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ställer stora krav på din ledarskapsförmåga och din förmåga att utveckla verksamheten. Du är tydlig, strukturerad, kommunikativ och prestigelös i kontakterna med andra människor. Du har förmåga till nytänkande och att engagera medarbetarna i utvecklingsarbete. Du arbetar självständigt och flexibelt med god förmåga till samarbete. Du har ett reflekterande och analyserande förhållningssätt, helhetsperspektiv, sinne för ekonomi och resursfördelning samt är intresserad av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Ängelholms kommun, Äldreomsorg
Ort: Ängelholm
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vik enhetschef inom vårdboende äldreomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik enhetschef inom vårdboende äldreomsorg

Biträdande enhetschef inom vård och omsorg
Stockholms Stad Kungsholmens SDF Kungsholmens SDF Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kungsholmen är en av 14 stadsdelsförvaltningar inom Stockholms stad och en av fyra i Stockholms innerstad. Det är ett dynamiskt område med stark inflyttningstendens under de närmaste åren. Stadsdelsförvaltningen omfattar stadsdelarna Kungsholmen, Stadshagen, Hornsberg, Kristineberg, Fredhäll, Marieberg, Lilla Essingen och Stora Essingen. Kungsholmens stadsdelsförvaltning driver två servicehus, vilka klassificeras som särskilda boenden för personer 65 år och äldre. Social och medicinsk vård erbjuds enligt hälso- och sjukvårdslagen samt socialtjänstlagens intentioner. Servicehuset tillhandahåller även vård i livets slutskede. Servicehusen erbjuder ett eget boende samt en social dagverksamhet. Enheten har tydliga mål och åtaganden för verksamheten vilket ökar förståelsen och engagemanget hos alla medarbetare. Enheten arbetar ständigt med att utveckla arbetssätt och metoder för att säkerställa att vi når verksamhetens mål. 2 plats(er).Du kommer att leda det dagliga arbetet vid ett av servicehusen. Som biträdande enhetschef har du ansvaret för kvalitets- och utvecklingsarbetet på enheten, personalfrågor, arbetsmiljö och visst budgetansvar. Som chef är du synlig i verksamheten för både medarbetare och brukare. Du bildar tillsammans med verksamhetschefen och ytterligare en biträdande chef ett ledningsteam för att utveckla riktningen för enhetens arbete. Du kommer att ha stor påverkan på och förväntas vara intresserad av kvalité och utvecklingsfrågor. Du har en högskoleutbildning motsvarande socionomexamen, gärna med inriktning äldreomsorg/funktionsnedsättning alternativt sjuksköterska, arbetsterapeut eller personalvetare med lämplig vidareutbildning. Du kan även ha genomgått annan högskoleutbildning som vi bedömer som likvärdig. Du ska ha erfarenhet av arbetsledning eller motsvarande. Har du arbetat med äldreomsorg/geriatrik är det en fördel. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Ledarskap: Du har ett coachande ledarskap, är tydlig, beslutsam och har ett ekonomiskt medvetande. Du kan effektivisera och utveckla verksamheten utifrån mål och uppdrag. Du har ett tydligt brukarfokus i ditt ledarskap. Personliga förmågor: Du har en personlig mognad, är självgående och samarbetar bra med andra. Du har ett eget driv och motivation att utveckla ditt eget och andras arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Verksamhetschef Odini Nzeribe,0850808575 Vårdförbundet , 0850840630 (facklig) Peter Hultberg, LSR Stockholms stad, 0850823764, 0761223764, peter.hultberg@stockholm.se (facklig) Margareta Nilsson, Vision, 0850808324, 0761208324, inger.margareta.nilsson@stockholm.se (facklig) Rita Gottberg, SACO, 0850840627, 0761240627, rita.gottberg@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-05-02.
Företag: Stockholms stad; Kungsholmens SDF
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande enhetschef inom vård och omsorg

Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Malmö stad är uppdelat i fem stadsområden. Vårt viktigaste uppdrag är att arbeta med närdemokrati och service till Malmöborna. Vi ansvarar för äldreomsorg, socialtjänst, områdets kultur och fritid samt medborgarservice. I Stadsområde Väster bor drygt 70 000 människor. Hos oss arbetar du i en stimulerande miljö där utvecklingen bygger på våra ledares och medarbetares engagemang för våra medborgare. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande uppdrag som sektionschef för ett av våra områden inom särskilt boende. Som sektionschef ansvarar du för personal, arbetsmiljö och budget. Du leder, planerar och utvecklar verksamheten utifrån ett salutogent synsätt. Du arbetar för att verksamheten ska ha god kvalitet utifrån regelverk, kommunens krav och den enskildes bedömning. Som sektionschef ingår du i ledningsgruppen för särskilt boende i stadsområdet och har ett nära samarbete med övriga sektionschefer samt andra berörda parter. Organisatoriskt är befattningen underställd enhetschefen. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning inom området. Du har tidigare erfarenhet av arbetsledning och budgetansvar. Som ledare är du lyhörd, tydlig, kommunikativ och ansvarstagande. Du har ett utvecklat sinnelag för samarbete samt en god förmåga att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är handlingskraftig och har förmåga att skapa och bibehålla en god arbetsmiljö. Du vet hur man omsätter mål och visioner till praktisk handling, är resultatinriktad och har vilja att utveckla verksamheten till det bättre för brukaren. Du är van vid dokumentation och uttrycker dig väl i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från politisk styrd verksamhet samt särskilt boende.
Företag: Malmö stad, SoFV avd Vård och omsorg
Ort: Malmö
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stadsområde Väster söker sektionschef inom vård och omsorg

Enhetschef inom vård och omsorg
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen söker nu en enhetschef till Harakärrsgårdens äldreboende med inriktning demens i Åkarp. Tjänsten är organiserad under verksamhetschefen inom vård och äldreomsorg. Du ingår i äldreomsorgens ledningsgrupp. Som enhetschef inom äldreboendet arbetar du utifrån ett salutogent och coachande förhållningssätt där du är miljöfokuserad och ser styrkor och resurser i verksamheten. Du ansvarar för utveckling av verksamheten samt personal- budget- och arbetsmiljöfrågor. Som enhetschef är du synlig i verksamheten. Du ska i nära samarbete med dina medarbetare, dialog med boende och anhöriga bidra till verksamhetsutveckling av boendet för att skapa livskvalitet. I rollen som enhetschef krävs ett genuint intresse för andra människor, verksamhetsutveckling och kvalitetssäkring samt en förmåga att skapa en bra arbetsmiljö. KVALIFIKATIONER Du ska ha för tjänsten adekvat utbildning, ledarerfarenhet från verksamhetsområdet samt god kännedom om lagstiftningen inom området. Du ska vara prestigelös och tydlig i ditt ledarskap och ha en personlig mognad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har förmåga att entusiasmera och engagera medarbetarna samt kunna utveckla samarbetet både internt och externt. Du är resultatorienterad, strukturerad och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du kan tillämpa lagar och förordningar. Du kan utnyttja de IT-system som är relevanta för verksamhetsområdet. Du ska trivas i det verksamhetsnära ledarskapet och ha god samarbetsförmåga och social kompetens. Du ska vara lyhörd, empatisk och tycka om ett omväxlande arbete.
Företag: Burlövs kommun, Adm/ledning VoÄ
Ort: Burlöv
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vård och omsorg

vik Områdeschef inom vård- och omsorg
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. Vård- och omsorg är en av tre avdelningar på socialförvaltningen i Uppvidinge Kommun. Avdelningen för Vård- och omsorg ansvarar bl. a för myndighetsutövning och verkställighet inom äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen i Uppvidinge Kommun söker områdeschef till äldreomsorgen I ansvaret som områdeschef ingår att leda och fördela arbetet med koppling till vårt resursfördelningssystem, ha personal- budget- verksamhets- och arbetsmiljöansvar. Du ingår i vård- och omsorgs ledningsgrupp tillsammans med områdeschefer, biståndshandläggare och demenssjuksköterska. Kommunens verksamhet ska kännetecknas av tolerans, kreativitet och mod. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning som av arbetsgivaren anses lämplig, ledarerfarenhet, god samarbetsförmåga och intresse för utvecklingsarbete. Vi söker en medarbetare som är trygg och tydlig i sin ledarroll, är målinriktad och som har förmåga att skapa förtroende, engagemang och goda relationer i personalgrupperna samt med övriga medarbetare i organisationen. Körkort och tillgång till bil är ett krav
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga vik Områdeschef inom vård- och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vik Områdeschef inom vård- och omsorg

Enhetschef inom vårdomsorgen
Poolia Presentation Vi söker enhetschefer för ett uppdrag inom vårdomsorgen. Uppdraget är till att börja med i 6 månader, heltid med möjlighet till fortsatt anställning. Kort ansökningstid så skicka in din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Som enhetschef har du ett stort ansvar att strukturera, planera och utveckla den enhet du ansvarar för. Du är underställd områdeschefen och har verksamhets-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Utbildning/erfarenhet Du bör ha minst 2 års erfarenhet av motsvarande uppdrag samt relevant utbildning. Erfarenhet av ledande befattning inom vård och omsorg är meriterande, gärna inom äldreomsorgen. Ledarskap handlar om att ha visioner, arbeta målinriktat och skapa engagemang samt ha förmågan att tillvarata medarbetarnas kompetens och idéer. Vi söker dig som är trygg, förtroendeingivande och har ett stort mått av personlig mognad. Du är tydlig, initiativrik och resultatinriktad med en god förmåga att organisera och prioritera. Företagsbeskrivning Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia
Ort: Åsele
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vårdomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vårdomsorgen

Enhetschef inom vårdboende äldreomsorg
Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se Tilltalas du av omväxlande arbete? Vill du utvecklas och är redo för nya utmaningar? Vi söker en person med goda ledaregenskaper och brinnande intresse för människor. Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete i en organisation som utgår från kundens individuella behov och önskemål. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som chef och ledare inom Ängelholms kommuns äldreomsorg. Du har förmåga och erfarenhet av att engagera, entusiasmera och handleda medarbetare till goda arbetsresultat. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder stöd, service och vård av högsta kvalitet som kännetecknas av öppenhet, omtanke, handlingskraft, välbefinnande och värdigt liv. Som enhetschef har du ett delegerat personal-, budget-, arbetsmiljö- och utvecklingsansvar. Du ansvarar för att verkställa beslut enligt SoL och HSL samt leda, styra, följa upp och utveckla din verksamhet utifrån gällande avtal, lagar och riktlinjer. Tillsammans med 17 enhetschefskollegor, samt ett team bestående av verksamhetsutvecklare, utredningssekreterare, systemförvaltare och verksamhetschef arbetar du med att utifrån politiskt beslutade mål planera din verksamhet för måluppfyllelse i kvalitet och ekonomi i balans där kunden hela tiden står i fokus. Du kommer som enhetschef på ett av våra vårdboenden huvudsakligen att arbeta med följande arbetsuppgifter: - Ansvara för att verkställa, planera och följa upp beslutade insatser enligt SoL och HSL, - Leda arbetet mot fastställda mål, - Aktivt arbeta i teamarbetet kring vårdtagaren, - Ansvara för delegerad drifts- och personalbudget, - Ansvara för arbetsmiljön enligt delegation, - Arbetsleda och handleda underställd personal KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad och intresserad av att arbeta inom kommunal äldreomsorg. Du är socionom eller har annan adekvat högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ställer stora krav på din ledarskapsförmåga och din förmåga att utveckla verksamheten. Du är tydlig, strukturerad, kommunikativ och prestigelös i kontakterna med andra människor. Du har förmåga till nytänkande och att engagera medarbetarna i utvecklingsarbete. Du arbetar självständigt och flexibelt med god förmåga till samarbete. Du har ett reflekterande och analyserande förhållningssätt, helhetsperspektiv, sinne för ekonomi och resursfördelning samt är intresserad av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Ängelholms kommun, Äldreomsorg
Ort: Ängelholm
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom vårdboende äldreomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom vårdboende äldreomsorg


Sök lediga jobb Chef inom Vård

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se