Chefsadministratör Solna jobb - lediga jobb

Chefsadministratör Solna jobb Chefsadministratör Solna jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Chefsadministratör Solna. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Chefsadministratör Solna. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. VVS INGENJÖR till Stockholm!- Stockholm

  2. Svensklärare med svenska som andraspråk- Stockholm

  3. Vikarier till Lunaskolans grundskola (F - 9)- Stockholm

  4. Hustomte/Fastighetsskötare sökes!- Sollentuna

  5. Besöksbokare Sommarjobb- Stockholm

  6. Barnpassning med Upgrades, Lidingö- Lidingö

  7. Besöksintervjuare- Stockholm

  8. DahlCenter-säljare Stockholm- Stockholm

  9. grundskollärare förskoleklass- Lidingö

  10. Florist- Stockholm


Mer beskrivning

VVS INGENJÖR till Stockholm!
TORSTEN PALMQVIST AB är ett rådgivande ingenjörsföretag inom energi- och VVS-teknik. Vi har under många år utfört konsulttjänster inom VVS-, styr- och regler samt kylinstallationer. Företaget grundades 1977 och har idag 10 st medarbetare och ingår sedan 2004 i KNSS-Gruppen AB. Vårt arbetsområde omfattar rådgivning och projektering av VVS-installationer för VA-, värme-, sprinkler-, kyla-, luft- och styrinstallationer samt medicinska gaser och tryckluft för de flesta typer av projekt. Vårt verksamhetsfält är brett med projektering av bostäder, kontor, sjukhus och sjukhem, industri, offentliga lokaler, simhallar m.m. Vi utför även entreprenad- och OVK-besiktningar. Till vårt kontor i Hägersten söker vi nu VVS-ingenjör Rollen kräver 3 - 5 års erfarenhet av kvalificerat projekteringsarbete inom luft-, kyl-, värme- och VA-teknik. OVK-behörighet är en merit. För att trivas i rollen är du noggrann och van vid stora kontaktytor. Svenska i tal och skrift är ett krav. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och trevliga kollegor som vill förändra och ständigt förbättra. Vill du vara med? Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Torsten Palmqvist AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SCANDINAVIAN INTERNET GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga VVS INGENJÖR till Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS INGENJÖR till Stockholm!

Svensklärare med svenska som andraspråk
Alla Nationers Fria Skola är en interkulturell skola som erbjuder en trygg plats för växande och utveckling. På ANFS arbetar vi med ett språkutvecklande arbetssätt. Vi använder oss av verktyg som bland annat pedagogisk dokumentation och reflektion för att konkret synliggöra och vidareutveckla den pedagogiska verksamheten. Arbetsuppgifter: Nu söker vi dig som är lärare och som brinner för att arbeta med barns utveckling och lärande. Vi söker dig som har utbildning i svenska och svenska som andra språk för en tillsvidaretjänst. Du ska vara trygg i din yrkesroll och ha kompetens att arbeta språkutvecklande, i projektarbeten och med pedagogisk dokumentation. Du är engagerad och har stor initiativförmåga samt ett lösningsfokuserat förhållningssätt i ditt arbete. Du respekterar och är nyfiken på olikheter hos individer. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och tillsammans med dina kollegor tar du ansvar för skolans måluppfyllelse. Du talar flytande svenska, övriga språkkunskaper är meriterande. Vi erbjuder: Ett arbete i en stimulerande och trygg miljö i en verksamhet med engagemang och glädje. Mentorskap kan ingå i dina arbetsuppgifter. Som pedagog får du möjlighet att bedriva nytänkande och framtidstänkande kring barn och pedagogiska frågor. 5 studiedagar/år och fria pedagogiska måltider.
Företag: Easypeak AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Svensklärare med svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svensklärare med svenska som andraspråk

Vikarier till Lunaskolans grundskola (F - 9)
Lunaskolans grundskola är en fristående alternativ grundskola (F - 9) för elever med funktionsnedsättning inom Autismspektrum. Idag har vi ett flertal mindre undervisningsgrupper som är sammansatta efter elevernas enskilda behov. För de aktuella tjänsterna söker vid dig som har pedagogisk utbildning eller har erfarenheter från att arbeta inom skolan. Vi vill att skolan ska vara en trivsam miljö där barn/ungdomar känner glädje, trygghet och inspiration. Lunaskolan arbetar därför med ett helhetstänkande kring varje elev - där elevens individuella behov är i centrum. Vi söker dig som: - Är engagerad och flexibel. - Har god kommunikativ förmåga. - Har förmågan att utgå ifrån varje elevs behov och förutsättningar. - Är duktig på att möta människor och har god analytisk förmåga. - Gillar att samarbeta och tillsammans med kollegor ständigt planera, utvärdera och förbättra verksamheten. Vi erbjuder en arbetsplats med goda förutsättningar för att klara sitt uppdrag. Du kommer att möta en personalgrupp som är glad, lösningsfokuserad och som inte kört fast i gamla undervisningsspår. Tillsammans med övrig personal arbetar du utifrån en väl genomtänkt pedagogisk modell, utvecklad och anpassad för barn och ungdomar med funktionsnedsättning inom Autismspektrum. Som vikarie i Lunaskolans verksamhet får du möjlighet att stötta upp och driva viss undervisning och aktiviteter tillsammans med ordinarie personal. Månadsvis planerar vi tillsammans hur behovet för vikariat ser ut samt vilka möjligheter du har att komma in och arbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Läs mer på www.lunaskolan.se Välkommen med din ansökan till lunaaktivitet@lunaskolan.se med ref: Vikarietjänst.
Företag: Lunaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarier till Lunaskolans grundskola (F - 9) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarier till Lunaskolans grundskola (F - 9)

Hustomte/Fastighetsskötare sökes!
Vi är ett familjeägt mindre fastighetsbolag med fastigheter i Sollentuna och Arlandastad. Våra värderingar bygger på långsiktighet, hög närvaro och kundorientering. Vi är personliga. Då vi behöver förstärka vår organisation söker vi en fastighetsskötare på deltid. Tjänsten: Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av inre och yttre skötsel av våra fastigheter. Du kommer att åtgärda felanmälningar, måla, reparera, plocka skräp, tömma soptunnor, sköta parkeringar och grönområden. Vidare ingår trappstädning och att hålla ordning i förråd och verkstad, samt kontakter med kunder och leverantörer. Vi vill att du övervakar, läser av och justerar ventilation, pannor, fjärrvärme, samt gör filterbyte m m. Då vi även driver ett kontorshotell ingår uppgifter som att montera möbler, flytta möbler, byta lampor, sätta upp tavlor, ta emot leveranser, hjälpa hyresgäster när så efterfrågas och liknande. Om du har intresse och kompetens för att hantera vårt passersystem, larm, routrar, telefonsystem o dyl är det meriterande. Du kommer att vara den enda fastighetsskötaren, men arbetar tillsammans med administration och fastighetsförvaltare, samt ett nätverk av hantverkare och specialister. Utbildning/Erfarenhet: Gymnasium eller likvärdigt. Erfarenhet av fastighetsskötsel är ett krav och erfarenhet av hantverksyrken är meriterande. Du måste tala och skriva god svenska och engelska, samt behärska Microsoft Outlook och Office-paketet. Profil: Som person är du servicemedveten, ordningsam, lyhörd, flexibel och effektiv. Du måste vara en problemlösare som gillar att arbeta med händerna och tycka om att arbeta ute året om. Du behöver vara i god fysisk form så att du orkar tunga lyft vid flytt av möbler m m. Du ska vara mogen och självgående och kan både ta initiativ och eget ansvar för ditt arbete. Vi ser helst att du har några års arbetslivserfarenhet och kan hantera att det händer många saker på samma gång utan att bli stressad. Eftersom du är den enda fastighetsskötaren är det viktigt att du tycker om att jobba ensam, men du måste också fungera bra i grupp och samarbeta och kommunicera med dina arbetskamrater. Du kommer att arbeta med ett glatt litet gäng som alla har en stor bredd i sina arbetsuppgifter. Vi gillar att sporta och hoppas att du gärna vill hänga med oss på personalaktiviteter i skidspår och på cykelsadeln. Företaget har bil som du använder i tjänsten. Vi vill inte ha några påringningar från rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: KNUT OLSSON FASTIGHETER AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hustomte/Fastighetsskötare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hustomte/Fastighetsskötare sökes!

Besöksbokare Sommarjobb
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare. Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar, Söderberg & Partner samt Direct. Vi söker nu besöksbokare för att starta igång ett nytt projekt i sommar från slutet av juli månad fram till mitten av augusti månad. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsivarens rådgivare. Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper: - Du bör ha erfarenhet av av telemarketing och/eller besöksbokning och/eller telefonförsäljning. - Du ska vara självgående och ha goda kunskaper inom försäkringsbranschen samt finansiella instrument - Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Företag: BOKNINGSSERVICE I SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Besöksbokare Sommarjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besöksbokare Sommarjobb

Barnpassning med Upgrades, Lidingö
Är du högskolestuderande och vill bli en del av Upgrades? Vi söker dig som vill ingå i vårt team där vi alla har ett stort intresse för barns utveckling. Upgrades Kids erbjuder barnpassning i olika former, det kan vara allt från enstaka tillfällen till att någon av oss blir som en extra "familjemedlem" och tillbringar många timmar med familjen. Alla våra barnvakter arbetar aktivt med att möta barnet på deras nivå och hitta stunder för lek och utveckling. Det aktuella uppdraget: Vi söker för tre kunders räkning tre barnvakter som vill hjälpa till med barnpassning i hemmet. I rollen som barnvakt hos Upgrades får du möjlighet att jobba med lek och lär och vi jobbar ständigt med att inspirera våra barnvakter för att upprätthålla det pedagogiska tänket. Samtliga 3 kunder bor på Lidingö och vill ha hjälp mellan 2-3 dagar/vecka. Start sker i början av augusti. Om företaget Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter till familjer, skolor och företag. Vi erbjuder utbildning inom 4 områden; barnpassning med lek och lär (Upgrades Kids), språkträning (English4Kids), läxhjälp och privatundervisning (Upgrades Education) samt musik- och bildlektioner (Upgrades Arts). Det vi skapar är ett unikt forum för utbyte av kunskap och inspiration som lyfter och utvecklar våra kunder samtidigt som vi skapar jobb till hundratals studenter runt om i Sverige.? Erfarenhet/Kvalifikationer: - Du är högskole-/eller universitetsstuderande - Det är meriterande om du utbildar dig till förskolelärare, sjuksköterska, lärare el. dyl. - Du vill arbeta med barn och vet hur man skapar stunder för lek, lärande och glädje. Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan. Glöm inte att visa intresse för tjänsten Efter registrering av uppgifter. http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=Stockholm Vid frågor, maila: info@upgrades.se eller ring 020-31 09 00. Varmt välkommen till oss på Upgrades Kids!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Barnpassning med Upgrades, Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnpassning med Upgrades, Lidingö

Besöksintervjuare
Ipsos Observer Sweden AB samlar in data på den skandinaviska marknaden för svenska och internationella marknadsundersökare och forskningsinstitut. Vi söker nu en person med flerårig vana av personliga intervjuer och goda datorkunskaper för ett stort europeisk forskningsprojekt. Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga intervjuer med utvalda privatpersoner. I arbetsuppgifterna ingår att kontakta urvalet via telefon och boka in en intervju. Du åker sedan till respondenterna och genomför intervjuerna och genomför ett kort efterarbete. I arbetet ingår dagsresor till andra orter vid behov. Vi erbjuder ett fritt jobb där du själv styr dina tider och hur mycket du vill arbeta och där du får träffa många olika typer av människor. Det är lätt att kombinera med andra arbeten och du bestämmer din omfattning tillsammans med oss. Du får två dagars utbildning för att kunna genomföra professionella intervjuer för vår räkning och för att kunna förklara vikten av projektet för dina respondenter. Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor och är bekväm att träffa nya personer. Du ska även vara van och bekväm i att kontakta nya människor via telefon när du bokar in dina intervjuer. Vi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare. Du ska vara lugn och kunna läsa svenska obehindrat. Du ska också kunna ansluta din dator till en fast internetuppkoppling hemma. Du bör även vara tävlingsinriktad för att nå dina egna mål och bidra till projektets mål.
Företag: Ipsos Observer Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Besöksintervjuare jobb, Besöksintervjuare Stockholm, Besöksintervjuare Ipsos Observer Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besöksintervjuare

DahlCenter-säljare Stockholm
Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsföretag inom VVS, mark & VA, industri, kyla och fastighetsförnödenheter. Vi har 64 yrkesbutiker runt om i Sverige. Dahl Sveriges omsättning uppgår till cirka 5 mdkr och antalet anställda är cirka 1 000. Sedan 2004 ägs Dahl av den franska industrikoncernen Saint-Gobain. Vi söker en driftig medarbetare, med utpräglad servicekänsla och ett stort intresse för affärer. Det dagliga arbetet kommer att präglas av intensiva kundkontakter, beställningar, produktförfrågningar och orderskrivning. I dina arbetsuppgifter ingår även in- och utplockning av material. Det är av stor vikt att du är van dataanvändare och gärna produktkunnig. Meriterande är kunskaper i Movex och tidigare erfarenhet av försäljning. Fördelaktiga egenskaper är en positiv attityd, stor samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt mot givna mål. Som person är du utåtriktad och tycker om att göra goda affärer. Frågor om tjänsten besvaras av försäljningschef Lena Liljegren på tel. 08-627 26 87 . Din skriftliga ansökan med CV vill vi ha senast den 22 juli till lena.liljegren@dahl.se
Företag: DAHL Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga DahlCenter-säljare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DahlCenter-säljare Stockholm

grundskollärare förskoleklass
Christinaskolan är en nystartad fristående grundskola i Lidingö. Vi har 250 inskrivna barn från och med höstterminen 2013. Vi har två klasser i varje årskurs. Vi söker nu en utbildad grundskollärare för arbete i vår ena förskoleklass. Du kommer att arbeta tillsammans med en förskollärare. Tanken är att du sedan följer med klassen upp till och med årskurs tre. Vi söker också en utbildad grundskollärare i svenska och engelska alternativ svenska och bild för arbete på vårt mellanstadium. Vi arbetar i arbetslag utifrån våra ledord kunskap-trygghet-ansvar.
Företag: CHRISTINASKOLAN
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga grundskollärare förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: grundskollärare förskoleklass

Florist
Vi söker dig som är nyutbildad florist, ivrig att lära och redo för ansvaret att sköta om en butik! Melody Flowers startades för snart två år sedan och är en liten hemtrevlig butik i Vasastan. Vår affärsidé är en blomsterbutik där du hittar blommor. Vi säljer självklart tillbehör till blommorna, lite teer och ljus bland annat men vi har blommorna i fokus. Vi försöker att stå för "din blomsterbutik för alla tillfällen" och har alltid ett brett sortiment i butiken. Vi som äger butiken är två unga tjejer och vi söker någon i lämplig ålder som kan passa bra ihop med oss. Som anställd hos oss får man ofta jobba själv och ta mycket eget ansvar, du ska därför vara pålitlig, ansvarstagande och inte vara rädd för att fatta egna beslut. Du jobbar när vi inte kan och det är viktigt att vi känner att butiken är trygg i dina händer. Tjänsten vi erbjuder är ett extrajobb på ca 10 timmar i veckan, uppdelat på två eftermiddagar. Som kan bli mer vid behov. Vi ser gärna att du har en annan sysselsättning, fler extrajobb eller skola. Vi ber dig läsa annonsen ordentligt och bara söka jobbet om du verkligen tror att detta är något för dig. I ansökan vill vi ha CV och Personligt brev. Ni är välkomna med er ansökan på info@melodyflowers.se! Mvh Linda och Viktoria
Företag: MELODY FLOWERS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Florist jobb, Florist Stockholm, Florist MELODY FLOWERS HANDELSBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Florist


Sök lediga jobb Chefsadministratör Solna

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se