Chefsjuksköterska Nackageriatriken AB jobb - lediga jobb

Chefsjuksköterska Nackageriatriken AB jobb Chefsjuksköterska Nackageriatriken AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Chefsjuksköterska Nackageriatriken AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Chefsjuksköterska Nackageriatriken AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Rumstädare/hotellstädare- Stockholm

  2. SERVITRIS- Järfälla

  3. Golvslipare/Parkettläggare- Stockholm

  4. Servitris och kock söks för anställning.- Stockholm

  5. Colour & Style AB söker hudterapeuter- Stockholm

  6. Erfaren cafépersonal- Stockholm

  7. Frukostförberedning- Stockholm

  8. Cafébiträd- Stockholm

  9. Telefonförsäljare- Solna

  10. Säkerhetsgymnasiet söker en yrkeslärare elämnen- Stockholm


Mer beskrivning

Rumstädare/hotellstädare
Kort beskrivning av företaget: Städhuset har funnits sedan 1988 och är privatägt. Vi utför allt inom städning i egen regi. Beskrivning av arbetsuppgifter: Städning av rum samt konferensanläggning i Sigtuna. Beskrivning av kvalifikationer: Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Du bör kunna svenska i tal och skrift.
Företag: Städhuset i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Rumstädare/hotellstädare jobb, Rumstädare/hotellstädare Stockholm, Rumstädare/hotellstädare Städhuset i Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rumstädare/hotellstädare

SERVITRIS
ARBETSPLATSEN Rickos är din kvarterskrog i centrala Jakobsberg. Vi serverar mat med hög kvalitét i modern miljö. Vi serverar även lunch alla vardagar mellan 10.30 - 14.00. Vår bakficka heter DrickBar&Kök. En liten mysig pub med härlig karisma. En lite enklare pubmeny serveras här. Vi söker nu en servitris som kan arbeta eftermiddagar och kvällar. ERFARENHET Tre års erfarenhet av servering krävs. ARBETSUPPGIFTER Servering la carte.
Företag: Rickos Lounge & Matsal
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga SERVITRIS jobb, SERVITRIS Järfälla, SERVITRIS Rickos Lounge & Matsal
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVITRIS

Golvslipare/Parkettläggare
Nockeby Parkett & Entreprenad AB Vi söker en Golvslipare/Pakettläggare Dina arbetsuppgifter: Slipa golv och lägga parkett. Utbildning är ej ett krav. Vi hjälper dig in i matchen. Du är noggrann och punktlig.
Företag: Nockeby Parkett AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Golvslipare/Parkettläggare jobb, Golvslipare/Parkettläggare Stockholm, Golvslipare/Parkettläggare Nockeby Parkett AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Golvslipare/Parkettläggare

Servitris och kock söks för anställning.
Servitris för servering av beställd mat till gäster samt diskplockning. Utbildning och erfarenhet krävs. Sabor Latino söker även en kock med utbildning och erfarenhet som kvalificerar för Nystarstjobb. Arbetsplatsen är belägen i Liljeholmen.
Företag: Sabor Latino Restaurang
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Servitris och kock söks för anställning. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitris och kock söks för anställning.

Colour & Style AB söker hudterapeuter
Sköhetsvårdare/laserterapeut för hudbehandling med utbildning och erfarenhet. Arbetsplatsen är belägen i Skärholmen.
Företag: Color & Style AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Colour & Style AB söker hudterapeuter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Colour & Style AB söker hudterapeuter

Erfaren cafépersonal
Söker erfaren cafepersonal till ett litet mysigt Cafe i gamla stan. Varierande arbetstider med timlön. Ska ha erfarenhet av att arbeta med en espressomaskin. Då du kommer att ha kundkontakter är det bra om ni talar Svenska och Engelska, gärna fler språk då vi befinner oss i ett turistområde . Detta är en deltidstjänst, ca 20 timmar i veckan. Du som söker bör vara bosatt i Stockholm. Bifoga gärna ett trevligt foto på dig.
Företag: Gardelle AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren cafépersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren cafépersonal

Frukostförberedning
Till ett litet mysigt kafé i gamla stan, söker vi en morgonpigg och glad person till ett frukost och prepp pass från kl 07-10.30 varje dag, med möjlighet för fler pass vid behov. Du som söker bör vara bosatt i Stockholm. Bifoga gärna ett trevligt foto på dig.
Företag: Gardelle AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Frukostförberedning jobb, Frukostförberedning Stockholm, Frukostförberedning Gardelle AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukostförberedning

Cafébiträd
Vi söker personal över säsong till vårt café, Du ska ha erfarenhet minst 1 år av att arbete inom café eller restaurang.
Företag: Restaurang AB Britt och Peo
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträd jobb, Cafébiträd Stockholm, Cafébiträd Restaurang AB Britt och Peo
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträd

Telefonförsäljare
GREEN SPRUCE AB Green Spruce AB har sedan 2002 valt att erbjuda privatpersoner och företag miljöanpassade kvalitetsprodukter i ekonomiförpackning, direkt till dörren utan mellanled. Green Spruce är ett effektivt företag med mångårig erfarenhet inom branschen. TELEFONFÖRSÄLJARE SÖKES ! Miljögodkända produkter Vi jobbar offensivt med effektiva, miljöanpassade produkter och ca 80 % av vår tillverkning sker i Sverige. Vårt sortiment bygger på högkvalitativa, miljöanpassade produkter för både professionellt och privat bruk. Vi levererar alltid till kundens dörr oavsett var i Sverige kunden finns. Du behöver inte ha erfarenhet av försäljning. Utbildning får du av oss.
Företag: Greenspruce AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Telefonförsäljare jobb, Telefonförsäljare Solna, Telefonförsäljare Greenspruce AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telefonförsäljare

Säkerhetsgymnasiet söker en yrkeslärare elämnen
Verksamhetsbeskrivning: Säkerhetsgymnasiet ägs av Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (BYA) som är en ideell förening där bevakningsföretag och fackförbund samverkar kring utbildningsfrågor. Säkerhetsbranschen befinner sig i en stark tillväxt och har behov av att säkra kompetens på olika nivåer, både hos bolag och hos kunder.Säkerhetsgymnasiet har en tydlig branschanknytning och erbjuder sina elever jobbgaranti! Skolan bedriver en särskild variant av el- och energiprogrammet med inriktningbevakning och säkerhet Eleverna får en yrkesutbildning till väktare, skyddsvakt och flygplatskontrollant. Säkerhetsgymnasiet har sammanlagt 14 medarbetare och ca 150 elever. Arbetsuppgifter: Säkerhetsgymnasiet utvecklas och vi behöver därför ännu en driven och engagerad lärare som kan väcka lusten att lära hos våra elever. Vi söker dig som är en yrkesskicklig lärare/elektriker och som kan dela med sig av dina yrkeserfarenheter. Du kommer att få ett spännande och utmanande uppdrag som innefattar att undervisa i eltekniska ämnen. Tjänstefördelning görs utifrån din kompetens och behörighet, men du bör kunna undervisa i flera av följande kurser: Praktisk ellära, Energiteknik, Elektromekanik, Mekatronik, Elkraftteknik och Elinstallationer. Tjänsten innebär även att vara mentor för en grupp elever samt att utveckla skolans teknikundervisning så att den är anpassad efter bevakningsbranschens och tekniksamhällets krav. Som lärare på Säkerhetsgymnasiet ingår du i ett arbetslag som arbetar erfarenhetsbaserat och tillämpar kollegahandledning. Vårt arbetssätt är elevaktivt och ämnesövergripande med en tydlig säkerhets- och teknikinfärgning i samtliga kurser. Som tekniklärare initierar du teknikinfärgningen, och du har lätt för att inspirera och samarbeta med kollegor. Vi eftersträvar att i undervisningen ha examinationer som är kopplade till autentiska arbetssituationer, och vi har en nära samverkan med säkerhetsbranschen. Vi låter eleverna pröva olika arbetssätt och arbetsformer och utvärderar kontinuerligt undervisningen tillsammans med eleverna. Vi signalerar höga och tydliga förväntningar på våra elever, har ett aktivt värdegrundsarbete och ett coachande förhållningssätt. Utbildning/Erfarenhet: Vi söker en lärare som tycker att skolans pedagogik låter inspirerande och som vill arbeta på detta sätt. Vi ser gärna att du har lärarbehörighet samt allmän behörighet som elektriker. Vi vill att du är driven, initiativrik och prestigelös och att du har naturliga ledaregenskaper. Du är en god pedagog som förmår ta ett stort eget ansvar, hitta nya lösningar och att ta teknikundervisningen ett steg längre. Vi tillämpar provanställning på 6 månader, semestertjänst. Vi erbjuder flexibla arbetstider och en inspirerande arbetsplats med drivna kollegor!
Företag: Säkerhetsgymnasiet i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetsgymnasiet söker en yrkeslärare elämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetsgymnasiet söker en yrkeslärare elämnen


Sök lediga jobb Chefsjuksköterska Nackageriatriken AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se