Chefsjuksk������terska Stockholm jobb - lediga jobb

Chefsjuksk������terska Stockholm jobb Chefsjuksk������terska Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Chefsjuksk������terska Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Chefsjuksk������terska Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare till Gymnasiesärskolan- Nynäshamn

  2. Sjuksköterska Natt Kirurgi/Ortopedi Gällivare Sjukhus- Upplands Väsby

  3. Ledarna söker en Ledarskapsexpert med forskarbakgrund- Stockholm

  4. Idrottslärare i grundskolans tidigare år- Järfälla

  5. Lärare för elever i behov av särskilt stöd/Speciallärare- Järfälla

  6. Trevlig telefonist sökes till företag söder om Stockholm- Stockholm

  7. Vi söker nu en konsultchef till Manpowers Chaufförsverksamhet i Stockholm.- Stockholm

  8. Vi söker dig som är finsktalande och vill jobba med kundservice- Stockholm

  9. Ytterligare Webbanalytiker/Analytiker rekryteras till CountQuest- Stockholm

  10. Ekonom/Controller sökes till MatHem.se, Sverige största matbutik på nätet- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare till Gymnasiesärskolan
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. ARBETSUPPGIFTER Grundskollärare åk 4-9 gärna med bred kompetens. Du kommer att ha din anställning inom gymnasiesärskolan. KVALIFIKATIONER Adekvat utbildning och gärna erfarenhet med liknande arbete.
Företag: Nynäshamns kommun, Gymnasieskolan
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Gymnasiesärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Gymnasiesärskolan

Sjuksköterska Natt Kirurgi/Ortopedi Gällivare Sjukhus
Vi stärker upp teamet på Avdelning 6, Medicinkliniken i Gällivare, med en ny medarbetare. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av att arbeta med kirurgiska och ortopediska patienter. Om Arbetsplatsen Avd 6 kirurgi/ortopedi har totalt 24 vårdplatser fördelade på 15 vårdplatser för ortopedpatienter och 9 vårdplatser för allmänkirurgpatienter. Avdelningen har en planerad verksamhet som inriktar sig främst på urologiska operationer samt knä- och höftplastiker. Det finns även en akut verksamhet som tar emot patienter dygnet runt. Arbetsuppgifter Under natten arbetar du tillsammans med en sjuksköterska och en undersköterska. Du deltar aktivt i avdelningens omvårdnadsarbete och utgör en viktig länk i dina patienters välbefinnande. Arbetet innehåller både självständiga sjuksköterskeuppgifter och teambaserade arbetsuppgifter. Din bakgrund Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har en positiv inställning till ditt yrke. Du är ansvarskännande, tar egna initiativ och är flexibel. Sjuksköterskans omvårdnadsansvar innebär ledning av omvårdnadsarbetet vilket ställer krav att du  har en aktiv roll i avdelningens utvecklingsfrågor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Anställningsfakta Tillsvidareanställning, 77 % natt. Tillträde enligt överenskommelse. Vill du veta mer? För mer information om jobbet kontakta Torbjörn Espling, enhetschef 0970-19573 Fackliga företrädare: Inger Sävlind, Vårdförbundet 0970-19000 vxl
Företag: Norrbottens läns landsting
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Natt Kirurgi/Ortopedi Gällivare Sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Natt Kirurgi/Ortopedi Gällivare Sjukhus

Ledarna söker en Ledarskapsexpert med forskarbakgrund
Propell Propell Ledarna är Sveriges chefsorganisation, chefernas egen yrkesorganisation med drygt 90 000 medlemmar. Våra medlemmar är chefer i alla branscher och på alla nivåer. Hos oss får de dubbelt stöd, både i yrkesrollen som chef och som anställd - och alltid med utgångspunkt i varje chefs individuella behov. Ledarna är fristående från fackliga centralorganisationer och politiskt obundet. För att ge bästa möjliga service till våra medlemmar eftersträvar Ledarna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta. Läs mer på www.ledarna.se Rollen som Ledarskapsexpert innebär att Du skapar, samlar in och driver på utvecklingen av kunskap och idéer inom området ledarskap med utgångspunkt i Ledarnas förbundspolitiska program. I rollen som Ledarskapsexpert kommer du bland annat arbeta med omvärldsbevakning av aktuella diskussioner och trender inom näringsliv, vetenskap och forskning inom området ledarskap. I tillägg kommer Du att systematiskt kartlägga, sammanställa och rapportera relevanta trender och forskning inom fältet och på ett mer djupgående sätt bistå och utmana ordförande och förbundsstyrelse med kunskap. Kunskapen kommer senare att användas i opinionsbildning för att ännu tydligare positionera förbundets kärnfrågor. Organisatoriskt kommer du att ingå i den nyinrättade samhällspolitiska avdelningen. Vi söker dig som har en akademisk utbildning gärna med forskarbakgrund. Du har arbetat som expert eller chef inom området och har stor förståelse för, och kunskaper om chefers behov. Det är av stor vikt att du har god förmåga att skriva och att uttrycka dig väl i tal. Det är också mycket meriterande om du har ett stort nätverk inom området. För att trivas hos oss är du en ambitiös, prestigelös och modern samhälls- och utvecklingsorienterad person. Du tycker om att delge kunskap i en värdebaserad organisation som drivs av professionalism och samverkan. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan! Söker gör du via www.propell.se. Klicka på "Ansök nu" så guidar vi dig igenom alla stegen. Vi kommer börja hantera ansökningar i mitten av augusti och om du har frågor gällande tjänsten så mejla ebba.levin@propell.se.
Företag: Propell
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ledarna söker en Ledarskapsexpert med forskarbakgrund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledarna söker en Ledarskapsexpert med forskarbakgrund

Idrottslärare i grundskolans tidigare år
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Olovslundskolan är belägen i västra Jakobsberg. Här går ca 450 elever per läsår från förskoleklass till och med årskurs 5 samt samundervisningsklasser årskurs F-6. Skolbarnsomsorg finns för åldrarna 6 - 12 år. Olovlsundskolan arbetar för att skolan ska vara en trivsam miljö där alla får en möjlighet att utvecklas på bästa sätt. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i idrott och hälsa samt gärna NO/SO. KVALIFIKATIONER Utbildad grundskollärare inom idrott och hälsa. Vi ser gärna att du har NO/SO med i din utbildning.
Företag: Järfälla kommun, Olovslundskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare i grundskolans tidigare år

Lärare för elever i behov av särskilt stöd/Speciallärare
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Olovslundskolan är belägen i västra Jakobsberg. Här går ca 450 elever per läsår från förskoleklass till och med årskurs 5 samt samundervisningsklasser årskurs F - 6. Olovslundskolan arbetar för att skolan ska vara en trivsam miljö där alla får en möjlighet att utvecklas på bästa sätt. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare för elever i behov av särskilt stöd. Tjänsten är inriktad på att ge stöd till elever i åk 1 - 5. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är utbildad speciallärare eller specialpedagog med lärarbehörighet för åk 1-5. Om du är lärare med intresse och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd är du naturligtvis också intressant för oss. Behörighet att utföra tester är önskvärt. Datorvana Kunskaper i och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd: läs- och skrivsvårigheter, språkstörning, matematiksvårigheter, tekniska hjälpmedel, datastöd och testvana.
Företag: Järfälla kommun, Olovslundskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare för elever i behov av särskilt stöd/Speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare för elever i behov av särskilt stöd/Speciallärare

Trevlig telefonist sökes till företag söder om Stockholm
Kontorsfixarna Skandinavien AB Om tjänsten Nu söker vi en serviceminded och trevlig växeltelefonist till vårt kundföretag! Företaget är verksamt inom teknik och har ett av sina kontor i Kungens Kurva där tjänsten är placerad. Tjänsten är på ca 80 % och pågår under ca sex månader med god möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifter Som växeltelefonist sitter du i företagets reception och tar emot och kopplar vidare inkommande samtal. Vanliga samtal är kunder som vill komma i kontakt med någon av företagets säljare eller butiker. Du tar även emot besök och hanterar post men använder framförallt telefonen som redskap i ditt dagliga arbete. Kvalifikationer Vi söker dig som är serviceinriktad och gärna har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas med mer administrativa uppgifter. Därför är det en fördel om du, förutom att vara social och utåtriktad, också är noggrann och administrativt lagd. Allmänt goda datorkunskaper är ett krav och erfarenhet av Centrex är meriterande. Övrigt För detta uppdrag kommer vi erbjuda dig en tillsvidareanställning som konsult hos oss på Kontorsfixarna. Vi ser att detta skulle vara ett första uppdrag för dig med ambition att jobba i liknande uppdrag efter detta uppdrags slut. Starten är i augusti och vi jobbar i denna rekrytering med löpande urval, skicka därför gärna in din ansökan redan idag!
Företag: Kontorsfixarna Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Trevlig telefonist sökes till företag söder om Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trevlig telefonist sökes till företag söder om Stockholm

Vi söker nu en konsultchef till Manpowers Chaufförsverksamhet i Stockholm.
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Som konsultchef vårdar och utvecklar du befintliga kunder samt ansvarar för att inleda nya affärsrelationer. Det är avgörande att du vågar ta nya kontakter och ställa de utmanande frågorna. Du har personalansvaret för ett antal resurskonsulter, vilket innebär att du ansvarar för lönesättning, arbetsrättsliga frågor samt att stödja medarbetarna när de är ute på uppdrag. Det innebär att självständigt rekrytera, anställa och matcha personal som ska arbeta ute på uppdrag hos våra kunder. Arbetet för också med sig täta kundkontakter och kvalitetsuppföljningar med höga krav på servicenivån. Placeringsort är Stockholm och då våra kunder är utspridda över hela Stor-Stockholm måste du ha körkort. Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet från Transport- och Logistikbranschen och själv varit chaufför för tunga fordon tidigare. Du kanske även har varit eller är trafikledare idag? Det är viktigt med god administrativ förmåga och att du tycker om att arbeta i en händelsestyrd och tempofylld verksamhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en person som tycker om just-in-time verksamhet, då våra kunder behöver hjälp med kort framförhållning. Du måste också trivas med att ha många kontakter och att ingen dag är den andre lik. Som person är du självgående, initiativtagande och strukturerad. Du är operativ och gillar att lösa situationer snabbt och under press. Du har också en empatisk förmåga och tycker om människor. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Urvalet kommer att ske under augusti, men vänta inte med din ansökan. Senast den 7 augusti vill vi ha din ansökan. Under augusti månad kan Nina Juthage på 08-402 74 11 svara på eventuella frågor kring tjänsten. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en konsultchef till Manpowers Chaufförsverksamhet i Stockholm. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en konsultchef till Manpowers Chaufförsverksamhet i Stockholm.

Vi söker dig som är finsktalande och vill jobba med kundservice
Henkel är ett globalt företag med marknadsledande varumärken som Schwarzkopf, Barnängen, Loctite och Pattex. Henkel är verksamt inom tre affärsområden – hushållsprodukter, kosmetik- och hygienprodukter samt lim, tätning och ytbehandling. Under 2012 hade Henkel-koncernen en omsättning på 16 500 miljoner euro och en vinst på 2 300 miljoner euro. Henkel Norden har 430 medarbetare i de fyra nordiska länderna och omsatte 207,6 miljoner euro under 2012.För mer information om företaget se: www.henkel.se Dina arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta på Front Office där din huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ta emot beställningar och förfrågningar via telefon och e-post samt lägga in dessa i ordersystemet. Du kommer även att följa upp order och se till att allt flyter på för deras kunder. Din bakgrund  Vi söker dig som är flytande i finska samt engelska både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet av kundservice.  Det är även meriterande om du tidigare arbetat i SAP eller i något annat ordersystem. Du har goda kunskaper och vana att arbeta i Microsoft Office. Det krävs att du har telefonvana då telefon kommer att vara en av dina främsta arbetsverktyg.  Dina egenskaper Du är serviceminded, noggrann och stresstålig. Vi ser även att du är en positiv och social som person. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Nyholm på tel 072 988 90 05 Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker dig som är finsktalande och vill jobba med kundservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker dig som är finsktalande och vill jobba med kundservice

Ytterligare Webbanalytiker/Analytiker rekryteras till CountQuest
Avanzera Bemanning Vårt uppdrag: För CountQuest’s räkning söker vi nu ännu en webbanalytiker med goda tekniska kunskaper. Detta är en rekrytering till en tillsvidareanställning hos CountQuest med start någon gång efter sommaren. CountQuest erbjuder ett komplett tjänsteutbud inom digital media analys. Man arbetar med allt från val av verktyg, uppsättning av mätplan, implementation, rapportering, kvalitetssäkring och utbildning till analys samt optimering av webbplatser. CountQuest startades år 2000 och sitter vid Odenplan i Stockholm. Tillsammans erbjuder deras konsulter en bred och mångårig kompetens inom digital media analys. Vi arbetar som verktygsoberoende konsulter och arbetar idag med analys i SiteCatalyst, WebTrends och Google Analytics. Arbetsuppgifter: Som webbanalytiker/analytiker på CountQuest får du arbeta med några av de största svenska företagen, marknadsledande inom sina branscher. Du blir del av projektavdelningen där du gör felsökningar, sätter upp lösningsförslag, tar fram rapporter, beslutsunderlag och gör kundanpassade presentationer samt arbetar med kvalitetssäkring. Man arbetar med flera projekt löpande, ofta i team. På sikt kommer du utvecklas mot att driva egna kundprojekt. Spetskompetens inom de verktyg man arbetar med och dess användande får du hos CountQuest. Du kommer på sikt att vara specialist på Site Catalyst, WebTrends och Google Analytics. Till din hjälp kommer du ha kollegor med stor erfarenhet och förmåga att uppfylla kundens krav på en stabil partner inom digital media analys. Din bakgrund: CountQuest söker dig som har ett genuint intresse för teknik och affärer via digitala medier och brinner för att arbeta med analys/uppföljning av webb, mobilt samt sociala medier. Du bör också ha förståelse för kodning. Man värdesätter egenskaper som logiskt tänkande, noggrannhet, punktlighet och stark servicekänsla förutom att man lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga. Som person är du social och kan bygga långsiktiga relationer med kunder. Vi tror att du har examen från högskola/universitet, gärna inom ekonomi, statistik, systemvetenskap eller motsvarande. Kanske har du arbetat med webb/teknik/support i någon form tidigare. Du har mycket goda kunskaper i MS Excel. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med något webbanalys-/uppföljningsverktyg. Då många av uppdragsgivarna agerar globalt är god engelska en förutsättning. Sökord: Analytiker, analytisk, webbanalytiker, webbstatistik, webbplats Bemanning med personligt engagemang: Genom vår uthyrnings- och rekryteringsverksamhet erbjuder vi personal inom Ekonomi, Administration, Sälj/Marknad, Logistik/Inköp och HR. Vår inriktning är kunnig och erfaren personal som snabbt kan sätta sig in i arbetsuppgifter och nya företag. Vår framgång bygger på ett personligt engagemang, lång erfarenhet och en konstant målsättning att överträffa dina förväntningar. Besök oss gärna på www.avanzera.se eller www.facebook.com/Avanzera
Företag: Avanzera Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ytterligare Webbanalytiker/Analytiker rekryteras till CountQuest jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ytterligare Webbanalytiker/Analytiker rekryteras till CountQuest

Ekonom/Controller sökes till MatHem.se, Sverige största matbutik på nätet
www.mathem.se - för dig som vill handla mat på nätet. Information om uppdraget:  MatHem.se söker en driven ekonom/controller till sitt kontor i Stockholm.  Beskrivning av företaget:  MatHem.se startade 2008 och är idag Sverige största matbutik på nätet. Vi växer med ca 200% och kommer omsätta ca 250 mkr under 2013. Vi har ca 220 anställda. Vi präglas av entreprenörsanda, flexibilitet och kreativitet med erfarna personer i ledningen och här finns goda möjligheter till att utvecklas tillsammans med företaget. Bolaget ägs av grundarna Tomas och Karolin Kull (som är VD respektive marknadschef), riskkapitalbolaget Verdane, Karl-Johan Persson  samt ett fåtal mindre aktieägare. Arbetsuppgifter:  Som ekonom har du ansvar över ekonomiarbetet och du kommer att rapportera till CFO.  Vi arbetar idag med en ledande extern redovisningsbyrå men kommer att ta över en del enklare uppgift och en del av ditt jobb kommer att kontinuerligt utvärdera hur vår redovisning skall skötas Vi använder för närvarande Visma Global, Qlickview samt Google Analytics för att sammanföra de olika datakällorna som vi har. Du kommer t.ex. • Övervaka den löpande bokföringen, kund- och leverantörsreskontra samt anläggningsregistret, skattefrågor och momsdeklaration  • Ta fram underlag till CFO för månadsrapporter och styrelsematerial • Ha kontakt med externa parter såsom banker, leasingbolag, betalningsförmedlare etc. • Analysera alla våra olika kostnader och föreslå förbättringar • Analysera vårt TB samt genomsnittsorder och hur det beror på prissättning samt produktplacering. • Analysera kundlojaliteten och rekommendera rätt marknadsföringsinsatser • Segmenteringen av målgrupperna för att nå bäst effekt • Uppföljning av Qlikview och Google Analytics kontot för att utvärdera olika insatser, dra slutsatser samt genomföra förändringar Vidare kriterier är att du: • Har akademisk examen inom ekonomi  • Har erfarenhet av kvalificerad redovisning • Extremt duktig på analys och siffror • Dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter • Har goda IT-kunskaper inom framförallt excel och word samt erfarenhet av analys- och affärssystem • Har vana av att utföra databaserade analyser och komma med rekommendationer • Är flytande i svenska och engelska Som person är du duktig på att sätta igång aktiviteter och uppnå resultat. Du planerar dina uppgifter i förväg och har en förmåga att prioritera på ett effektivt sätt. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och lägger stor vikt vid noggrannhet i ditt arbete. Självklart trivs du med att samarbeta med andra. Tidigare ledarerfarenhet är positivt. START: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid  OMFATTNING: Heltid, tillsvidare  PLATS: Du kommer att vara baserad på Norrlandsgatan 23, Stockholm men vid behov även arbeta från vår plockcentral på Masugnsvägen 28, Bromma LÖN: Enligt överenskommelse  SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2013-06-30 Endast elektroniska ansökningar via vårt ansökningsverktyg på: http://www.mathem.se/ledigajobb/ Om MatHem.se MatHem.se är det ledande e-handelsföretaget inom dagligvaruhandeln och erbjuder matleverans hem till dörren med egna kylbilar för att säkerställa obruten kylkedja. MatHem.se kombinerar en komplett livsmedelsbutik på nätet med recept och abonnemang på färdiga matkassar. Företaget finns i dag i Stockholm, Uppsala, Södertälje, Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd. MatHem.se har vunnit en rad priser och blev bland annat utsedd till Sveriges Bästa matbutik på nätet 2012, 2011 och 2010.
Företag: Mathem i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom/Controller sökes till MatHem.se, Sverige största matbutik på nätet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom/Controller sökes till MatHem.se, Sverige största matbutik på nätet


Sök lediga jobb Chefsjuksk������terska Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se