Chefskock_köksmästare Vilhelmina jobb - lediga jobb

Chefskock_köksmästare Vilhelmina jobb Chefskock_köksmästare Vilhelmina jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Chefskock_köksmästare Vilhelmina. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Chefskock_köksmästare Vilhelmina. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. C-chaufförer- Stockholm

  2. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Järfälla

  3. 052-12-00001 Handläggare, Challenges Int. Forum- Stockholm

  4. Affärsdriven teknisk projektledare- Stockholm

  5. Sektionsledare / koordinator- Stockholm

  6. Arbetsledare betong sökes omgående- Stockholm

  7. Lärare i fritidshem/fritidspedagog- Sigtuna

  8. Sökes: Karismatisk vikarie i språk- Stockholm

  9. Winback-säljare till Viasat!- Stockholm

  10. Lärare i textilslöjd till Kunskapsskolan Tyresö- Tyresö


Mer beskrivning

C-chaufförer
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett auktoriserat bemanningsföretag som skapar framgång för individer och organisationer. Det innebär att vi ger dig de förutsättningar som du behöver för att klara av ditt dagliga arbete på bästa sätt. Vi har till exempel erfarna arbetsledare som introducerar dig hos våra kunder och är anträffbara under hela ditt arbetspass. Via oss kommer du att arbeta med många spännande och givande uppdrag. Detta tillsammans med internutbildningar och vår snabba tillväxt ger dig karriärmöjligheter som är svåra att hitta på annat håll. Främst arbetar vi med uthyrning av chaufförer, truckförare och lagerpersonal. Bland våra kunder märks namn som Pågen, Schenker m.fl. Dina arbetsuppgifter Vi söker C chaufförer till en kund norr om stockholm. Du kommer att köra paketdistribution till kunder. Det är väldigt viktigt att du är stresstålig då det är många stopp och du har tider att passa. Arbetstider Du börjar arbeta 07:00 eller 08:00 på morgonen och arbetar 8 timmar med 1 timme rast/dag. Krav C-kort DF Utdrag ur belastningregistret Meriterande Kört distribution tidigare Bra lokalkännedom Har jobbat med handdata tidigare. Tillsättning Omgående!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga C-chaufförer jobb, C-chaufförer Stockholm, C-chaufförer ADAPTUS Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-chaufförer

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Ulvsättraskolan är en F-5 skola med drygt 350 elever belägen i kommundelen Kallhäll. Verksamheten omfattas även av en FBK-klass för elever år 1-5. Skolan har drygt 50 medarbetare och personalomsättningen är mycket låg. Enheten omfattas dessutom av tre förskolor och en öppen förskola. Här finns en härlig blandning av elever från skilda kulturer. Skolans vision är: "Med glädje och engagemang lägger vi grunden till det livslånga och lustfyllda lärandet". I skolans närområde finns Kallhällsparken, ishall, fotbollsplaner och friidrottsanläggning. Stora grönområden finns inom promenadavstånd. ARBETSUPPGIFTER Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i textilslöjd utifrån de styrdokument som finns. Du samarbetar även med kollegor i ämnesövergripande arbetssätt. Du skriver omdöme om dina elever och har självfallet egna föräldrakontakter. Om du kan undervisa åk 5 i Hem- och konsumentkunskap kan omfattningen utökas. KVALIFIKATIONER Du är examinerad lärare i textilslöjd. Erfarenhet av undervisning är önskvärt.
Företag: Järfälla kommun, Ulvsättra för- och grundskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

052-12-00001 Handläggare, Challenges Int. Forum
Folke Bernadotteakademin är en statlig myndighet med den övergripande uppgiften att stärka och utveckla den svenska och internationella förmågan inom området konflikt- och krishantering, med en särskild inriktning på fredsinsatser. Akademin fungerar som en plattform för samverkan mellan svenska myndigheter och organisationer samt deras utländska partners. International Forum for the Challenges of Peace Operations är ett internationellt samarbete mellan organisationer från 20 länder, inkl. de fem permanenta medlemmarna i FN’s säkerhetsråd. Sverige, genom Folke Bernadotteakademin, tillhandahåller sekretariatsfunktionen som i samarbete med Försvarsmakten, Rikskriminalpolisen, Kriminalvården och Försvarshögskolan koordinerar Challenges. Folke Bernadotteakademin och dess enhet för policy, forskning och utveckling söker en handläggare till internationella sekretariatet för International Forum for the Challenges of Peace Operations. Det s.k. Challengesforumet syftar till att förbättra analys, planering, genomförande och utvärdering av multidimensionella fredsinsatser, och har ett speciellt fokus på doktrin- och konceptutveckling. Forumet, initierat 1996, har bl.a. bidragit på ett avgörande sätt till utvecklandet av FN:s första strategiska doktrin för FN:s fredsbevarande operationer. Handläggarens huvudsakliga uppgift är att stödja Challengesforumets verksamhet och utveckling under ledning av chefen för sekretariatet. Det är en kombinerad webb- och ekonomihandläggartjänst, som främst är inriktad på sekretariatets verksamhet med utveckling och förvaltning av Challengesforumets webbsida och databas. Tjänsten innehåller också budgetering och ekonomisk uppföljning av sekretariatets verksamhet. Även strategiska kommunikationsfrågor kan komma att ingå i uppgifterna liksom att andra uppgifter kan tillkomma.  Tjänsten är ett vikariat till och med 2014-08-31 med möjlighet till förlängning. Placeringsort Stockholm, vissa tjänsteresor kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse. Din Profil * Högskoleutbildning inom relevant område * Ekonomiutbildning på minst gymnasienivå * Administratörserfarenhet av Episerver * Utmärkta kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift * Det är meriterande med erfarenhet av Agresso.   Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper. Du ska vara öppen och trivas med att driva processer, vara analytisk och noggrann, ha god kommunikations- och samarbetsförmåga samt gott omdöme.   Ytterligare information om tjänsten lämnas av: Allmänna och praktiska frågor: Anna Norberg +46 612 823 30, fr.o.m. 2013-08-05: Karolin Lindberg +46 612 823 44 Tjänstens innehåll: Henrik Stiernblad +46 70 203 60 87, fr.o.m. 2013-08-12: Annika Hilding Norberg +46 70 510 65 45 Facklig representant: SACO-S: Isa-Li Axberg +46 73-021 77 95    Vi undanber oss erbjudanden om annonserings - och rekryteringshjälp
Företag: Folke Bernadotteakademin
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga 052-12-00001 Handläggare, Challenges Int. Forum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 052-12-00001 Handläggare, Challenges Int. Forum

Affärsdriven teknisk projektledare
Intertek Semko AB Presentation Vi söker nu till Intertek Semko AB en projektledare med en teknisk och affärsdrivande profil. Tjänsten går ut på att hjälpa Interteks kunder till ökad lönsamhet genom förbättrade arbetsprocesser och regulatorisk know-how. Du som söker har några års relevant arbetserfarenhet och är i början av din kärriär. Dagens konkurrenssituation på produktmarknaden ger mycket korta livscykler vilket gör det viktigare än någonsin att träffa ”marknadsfönstret”. Ett par månaders försening i en lansering kan spola bort all vinstmarginal. Samtidigt ställs höga krav på kvalitet och miljömedvetenhet. Du hjälper Interteks kunder med konkreta verktyg för att säkerställa detta. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Kista. I denna rekrytering lägger vi även stor vikt vid personliga egenskaper. Urvalsarbetet sker löpande och vi genomför personliga intervjuer i Augusti. Välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Att vara Projektledare på Intertek innebär att på konsultbasis stötta våra kunder till att uppnå välplanerade marknadstillträden. Du blir delaktig vid behovsanalys av kundprojekt samt att ansvarar för att planera och äska resurser för utförandet. Vidare innebär tjänsten att samla in erforderligt material ifrån kund för att kunna påbörja projektet. Som Projektledare leder du sedan resurser i den dagliga verksamheten i projektet samt att följer upp och rapportera status och eventuella avvikelser kontinuerligt. Utbildning/erfarenhet Du som söker har akademisk examen inom teknik samt flera års erfarenhet av produktutveckling, gärna som konsult. Du har även några års erfarenhet av eget projektansvar med styrning mot uppställda mål, initiering, ledning och koordinering. Vi tror att du har genomgått en eller flera utbildningar i projektledarmetodik samt att du har vana av att leda personal som teamledare, projektledare eller chef. Det är meriterande om du har kännedom om regulatoriska krav, provning och certifiering, samt att du ha du har erfarenhet av arbete som konsult. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Du ska även vara en avancerad användare av Word, PowerPoint och Excel. Då det ingår resor i jobbet måste du vara beredd på att kunna resa ca 2-3 dagar /månad. Som person är du mål- och resultatinriktad. Du är uthållig, flexibel, säljande och rättfram. Du har en egen motor och är bra på att prioritera och få saker gjorda. Vidare är du självgående och tar egna initiativ för att själv söka information. Du är kommunikativ och tvekar aldrig att lyfta luren eller att prata inför nya människor. Det är viktigt att du kan motivera och inspirera medarbetare. Företagsbeskrivning Intertek tillhandahåller rådgivande tjänster, provning och certifiering samt hantering av produktgodkännanden över tiden. Intertek skapar värde genom att hjälpa kunder att i rätt tid med rätt kvalitet komma ut på önskade marknader. Intertek är en ledande global leverantör av kvalitets- och säkerhetslösningar och arbetar med en mängd olika branscher. Företaget finns i alla världsdelar med över 1 000 laboratorier och kontor och 30 000 medarbetare i mer än 100 länder. I Sverige finns vi i huvudsak i Kista med c:a 300 medarbetare.
Företag: Intertek Semko AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsdriven teknisk projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsdriven teknisk projektledare

Sektionsledare / koordinator
Avdelning R82 NAVE Strokeenheten/NAVE i Huddinge söker en sektionsledare. Avdelningen har 15 vårdplatser med akutintag dygnet runt. På avdelningen finns även fyra övervakningsplatser - NAVE ( neurologisk akutvårdsenhet). På NAVE vårdas de svårast sjuka med avancerade sjukdomstillstånd och övervakningsbehov. Arbetsuppgifter: Som sektionsledare hos oss på R82 är du operativt ansvarig för omvårdnad och arbetsledning i den dagliga verksamheten. Du är också i högsta grad delaktig i medarbetarnas kompetensutveckling. Det är viktigt att du känner dig trygg med att fatta stora såväl som små beslut. Som sektionsledare förväntas du ta en aktiv roll i avdelningens förbättrings- och utvecklingsarbete. Du måste känna dig bekväm med att sätta gränser, du ska vara tydlig i din kommunikation. I arbetsuppgifterna ingår även att koordinera patientflödet avseende in- och utskrivningar och förflyttningar mellan vårdavdelningar. Ansvara för den aktuella platssituationen i samarbete med avdelningsläkare och jour. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska. Minst två års erfarenhet av akutsjukvård. Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande. Personliga egenskaper: Du bör tycka att neurologi är en intressant specialitet. Ha en god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sektionsledare / koordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sektionsledare / koordinator

Arbetsledare betong sökes omgående
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker efter arbetsledare inom betong till uppdrag hos kund. Vår kund genomför ett stort tunnelprojekt och behöver nu förstärkning omgående med två kunniga arbetsledare. Som arbetsledare kommer du leda och fördela arbetet samt sköta viss administration. Du är en naturlig ledare, prestigelös, professionell, servicemedveten samt bra på att strukturera ditt arbete som arbetsledare. Det är viktigt att du är initiativrik och självgående då du som arbetsledare är platschefens högra hand och kommer få ta ett stort ansvar. Kvalifikationer: - Minst fyra års erfarenhet som arbetsledare - Betong klass II - Erfarenhet som arbetsledare inom betong Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Julia Olsson 08-530 343 78, eller via mail julia.olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt kollektivavtal
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare betong sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare betong sökes omgående

Lärare i fritidshem/fritidspedagog
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. Sätunaskolan är en nybyggd och modern skola som ger möjlighet till att arbeta interaktivt, och med både lärande och hälsa i fokus. På skolan finns en kommunövergripande grupp för elever inom autismsspektrat. Vi har ett inkluderande förhållningssätt och arbetar med en helhetssyn på barn, lärande och utveckling. Vi menar att social och intellektuell utveckling sker parallellt - ”både hjärta och hjärna”. Det betyder att varje barn behöver känna trygghet, glädje, stimulans och krav för att utvecklas. Vår skola ska vara en plats som är rolig, intressant och viktig för både barn och vuxna, en plats där vi lär oss känna respekt, ansvar och empati. Skolans värdegrund är betydande i hur vi förhåller oss. ARBETSUPPGIFTER Arbete i skolans fritidsverksamhet. Under skoltid sker samarbetet med en klasslärare i syfte att nå en hög måluppfyllelse. Strävan är att ha en verksamhet av hög kvalitet med ordinarie uppgifter på fritids för att stimulera till lek och lärande. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogutbildning, förskollärare eller lärare i yngre åldrar. Erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd inom autismspektrat är önskvärt. Fritidsarbete med rörelse och hälsa i fokus och att kunna arbeta interaktivt är meriterande.
Företag: Sigtuna kommun, Sätunaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Sökes: Karismatisk vikarie i språk
Lärarförmedlarna AB Söker du nya roliga utmaningar till hösten? Tycker du om att arbeta med barn och ungdomar? Vill du ha ett utvecklande arbete där dina språkkunskaper kan komma väl till användning? Då hoppas vi att du vill höra av dig till Lärarförmedlarna! Om Tjänsten Vi söker dig som vill hjälpa våra kunder, skolor, runt om i Stockholm. Vi erbjuder dig ett arbete med stor frihet och möjligheten att jobba inom olika pedagogiska inriktningar på både längre och kortare uppdrag. Din Profil Du vill undervisa i Sv, Eng och/eller Sp inom grundskolan och på gymnasiet. Du bör ha minst 6 månaders erfarenhet av att undervisa barn och ungdomar och ha relevant ämneskunskap. Kan du även undervisa i ytterligare språk eller ämnen är detta ett plus, då vi har möjlighet att matcha dig mot flera uppdrag. Din Roll I rollen som vikarie behöver du vara ansvarstagande, flexibel och morgonpigg. Vi tror att du är hängiven uppdraget att arbeta med barn och ungdomar. Du vill vara en god vuxen förebild och trivs tillsammans med människor med olika bakgrunder och förutsättningar. Du har förmåga att anpassa dig efter andras kunskapsnivå och är ödmjuk inför de situationer du möter. Om Lärarförmedlarna Lärarförmedlarna rekryterar och hyr ut personal till världens viktigaste jobb - lärarvikarier i förskola, skola och utbildningssektor. Sedan 1999 har vi hjälpt våra kunder att hitta rätt medarbetare och chefer. Lärarförmedlarna är ett auktoriserat bemanningsföretag. Under 2012 tilldelades vi utmärkelserna DI Gasell, VA Superföretag, UC 5 och Soliditet AAA för välskötta affärer. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.lararformedlarna.se Varaktighet/Arbetstid Heltid/Deltid Lön Fast lön efter överrenskommelse.
Företag: Lärarförmedlarna AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sökes: Karismatisk vikarie i språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sökes: Karismatisk vikarie i språk

Winback-säljare till Viasat!
Om Bravura: Bravura är rekryterings- och bemanningsföretaget som arbetar med tjänster över hela tjänstemannaområdet. Vi har jobb för dig som är i början i karriären och för dig med erfarenhet. Gemensamt är att vi erbjuder schyssta anställningsvillkor för alla våra anställda och att vi är personliga och satsar på service lite utöver det som förväntas. Om kunden: Bravura söker för Viasats räkning 3 säljare som vill arbeta i Winback-teamet på huvudkontoret i Stockholm. Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG) som är verksamma på fyra kontineter. MTG är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom företaget återfinns välkända varumärken som TV3, TV6, Viasat, Viaplay, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television med flera. Företaget erbjuder dig som anställd mycket goda möjligheter att utvecklas både i rollen och på företaget. Arbetsuppgifter: I rollen som säljare kommer du att arbeta i Winback-teamet tillsammans med 20 drivna och motiverade kollegor. Du kommer att få redskap att klara din nya roll genom löpande coaching, utbildningar inom Viasat Academy (produkt och sälj) och MTG Academy. Teamets fokus är att finnas behjälplig per telefon om kunden vill ändra eller säga upp sitt utbud hos Viasat. I de inkommande samtalen bemöter du kunderna med förstklassig service samtidigt som du utvärderar situationen, hittar en lösning och gör kunden nöjd. På avdelningen anordnas ständigt olika säljtävlingar, både individuella och på gruppnivå där fina priser och events utlovas. Profil: -Arbetslivserfarenhet av försäljning per telefon -Erfarenhet av lagidrott eller andra gruppaktiviteter (meriterande) -Arbetat med telefonförsäljning och/eller hantering av liknande kundärenden (meriterande) -Arbetslivserfarenhet från abonnemangs- eller försäkringsbranschen (meriterande) -Du uttrycker dig väl i tal och skrift Personliga egenskaper Vi tror att du som söker har god social förmåga, är kommunikativ och professionell i ditt sätt att bemöta kunder. Du är därtill en mycket ansvarstagande person som trivs att arbeta som företagets kontaktyta gentemot befintliga kunder. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd av Viasat. Övrig information: Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Plats: Stockholm Lön: Grundlön + provision Kontakt: Bravura, tel. 08-400 240 50 Sökord: säljare, Winback, sälj, Viasat, heltid, stockholm Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Winback-säljare till Viasat! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Winback-säljare till Viasat!

Lärare i textilslöjd till Kunskapsskolan Tyresö
Lärare i textilslöjd till Kunskapsskolan i Tyresö Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt- en personligt utformad utbildning- som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Kunskapsskolan har sedan starten 2000 etablerat sig som landets ledande friskola och fortsätter nu att växa. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna. Vårt grundkrav är att du har formell lärarbehörighet. Kunskapsskolan i Tyresö är en av de fyra första Kunskapsskolorna och är belägen i den s.k. Skrubbatriangeln i Stockholms kommun men alldeles på gränsen till Tyresö. Skolan rekryterar huvudparten av sina elever från Tyresö och Haninge kommuner. Skolan har idag cirka 510 elever och 40 anställda( 20 män, 20 kvinnor), varav 29 är lärare. Till höstterminen-13 söker vi: En lärare med behörighet i textilslöjd Kunskapsskolan erbjuder dig • en nära relation mellan elever och lärare tack vare veckovisa personliga handledningssamtal och mer tid tillsammans • ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och färdigt material som frigör tid för att arbeta mer med eleverna • ett utpräglat lagarbete i arbetslag med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Vi arbetar systematiskt med konceptutveckling och kvalitetsuppföljning för att kunna erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsplats för våra medarbetare vilket i sin tur ger goda resultat för våra elever. Intervju kommer att ske fortlöpande.   Om Kunskapsskolan Kunskapsskolan, där även Kunskapsgymnasiet ingår, har grundskolor för skolår 4-9 och gymnasier med studieförberedande program. I Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning, som utgår från elevens personliga mål och förutsättningar. Kunskapsskolan har ambitionen att skapa ett alternativ till den traditionella skolan, som utgår från den enskilda eleven och dennas mål istället för från lärarna, gemensamma scheman och lokalerna. Vi har en djup tilltro till enskilda elevers vilja och förmåga att utnyttja sina egna förutsättningar på bästa möjliga sätt. Kunskapsskolan startade de första skolorna år 2000 och har idag 28 grundskolor och åtta gymnasier, 900 medarbetare och 10 000 elever - fler elever per årskurs än i Sveriges sjunde största kommun. Huvudägare är grundaren Peje Emilsson med familj och Investor. Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget. Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. Arbetstid/Varaktighet Visstid läsåret 13-14 med stor möjlighet till förlängning 60-100% Kontaktpersoner Rektor Gunilla Persson mobiltelefon: 0733-137148, Ansökan sker via länk nedan senast den 28 juli 2013 För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen. Mer information på www.kunskapsskolan.se Besöksadress Solkraftsvägen 15 13570 Stockholm
Företag: Kunskapsskolan i Sverige AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd till Kunskapsskolan Tyresö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd till Kunskapsskolan Tyresö


Sök lediga jobb Chefskock_köksmästare Vilhelmina

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se