Christer Larsson jobb - lediga jobb

Christer Larsson jobb Christer Larsson jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Christer Larsson. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Christer Larsson. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Djurskötare- Borgholm

  2. Djurskötare m.m.- Borgholm

  3. Djurskötare m.m.- Borgholm

  4. Djurskötare m.m.- Borgholm


Mer beskrivning

Djurskötare
Vi söker en ny medarbetare. Vi har 220 får och 60 köttdjur på gården, en gårdsbutik där vi säljer egenstyckat lamm och nötkött från gården och en del andra närproducerade produkter. Arbetsuppgifter för den anställde är att vara med från uppfödning till försäljning av färdig produkt. Förekommande arbete: utfodring och tillsyn av djuren, traktorkörning (fylla på foder m.m.), en del utearbete (stängsling, köra med röjsåg m.m.), vara med när vi styckar samt försäljning i gårdsbutiken.
Företag: Christer Larsson
Ort: Borgholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Djurskötare jobb, Djurskötare Borgholm, Djurskötare Christer Larsson
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurskötare

Djurskötare m.m.
Vi söker en ny medarbetare. Vi har 220 får och 60 köttdjur på gården, en gårdsbutik där vi säljer egenstyckat lamm och nötkött från gården och en del andra närproducerade produkter. Arbetsuppgifter för den anställde är att vara med från uppfödning till försäljning av färdig produkt. Förekommande arbete: utfodring och tillsyn av djuren, traktorkörning (fylla på foder m.m.), en del utearbete (stängsling, köra med röjsåg m.m.), vara med när vi styckar samt försäljning i gårdsbutiken. B-körkort krävs.Tillträde: maj-juni 2017. Vi söker en glad och positiv medarbetare, som kan jobba både självständigt och tillsammans med oss. Erfarenhet av arbete med djur är en fördel. Vi har 220 får och 60 köttdjur på gården, en gårdsbutik där vi säljer egenstyckat lamm och nötkött från gården och en del andra närproducerade produkter. Arbetsuppgifter för den anställde är att vara med från uppfödning till försäljning av färdig produkt. Förekommande arbete: utfodring och tillsyn av djuren, traktorkörning (fylla på foder m.m.), en del utearbete (stängsling, köra med röjsåg m.m.), vara med när vi styckar samt försäljning i gårdsbutiken. B-körkort krävs.
Företag: Christer Larsson
Ort: Borgholm
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Djurskötare m.m. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurskötare m.m.

Djurskötare m.m.
Vi söker en ny medarbetare. Vi har 220 får och 60 köttdjur på gården, en gårdsbutik där vi säljer egenstyckat lamm och nötkött från gården och en del andra närproducerade produkter. Arbetsuppgifter för den anställde är att vara med från uppfödning till försäljning av färdig produkt. Förekommande arbete: utfodring och tillsyn av djuren, traktorkörning (fylla på foder m.m.), en del utearbete (stängsling, köra med röjsåg m.m.), vara med när vi styckar samt försäljning i gårdsbutiken. B-körkort krävs.Tillträde: April 2018. Vi söker en glad och positiv medarbetare, som kan jobba både självständigt och tillsammans med oss. Erfarenhet av arbete med djur är en fördel. Vi har 220 får och 60 köttdjur på gården, en gårdsbutik där vi säljer egenstyckat lamm och nötkött från gården och en del andra närproducerade produkter. Arbetsuppgifter för den anställde är att vara med från uppfödning till försäljning av färdig produkt. Förekommande arbete: utfodring och tillsyn av djuren, traktorkörning (fylla på foder m.m.), en del utearbete (stängsling, köra med röjsåg m.m.), vara med när vi styckar samt försäljning i gårdsbutiken. B-körkort krävs.
Företag: Christer Larsson
Ort: Borgholm
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Djurskötare m.m. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurskötare m.m.

Djurskötare m.m.
Vi söker en vikarie för vår nuvarande medarbetare, som ska vara föräldraledig 1/1 - 31/8 2019. Vi har 220 får och 60 köttdjur på gården, en gårdsbutik där vi säljer egenstyckat lamm och nötkött från gården och en del andra närproducerade produkter. Arbetsuppgifter för den anställde är att vara med från uppfödning till försäljning av färdig produkt. Förekommande arbete: utfodring och tillsyn av djuren, traktorkörning (fylla på foder m.m.), en del utearbete (stängsling, köra med röjsåg m.m.), vara med när vi styckar samt försäljning i gårdsbutiken. B-körkort krävs. Vi söker en glad och positiv medarbetare, som kan jobba både självständigt och tillsammans med oss. Erfarenhet av arbete med djur är en fördel. Vi har 220 får och 60 köttdjur på gården, en gårdsbutik där vi säljer egenstyckat lamm och nötkött från gården och en del andra närproducerade produkter. Arbetsuppgifter för den anställde är att vara med från uppfödning till försäljning av färdig produkt. Förekommande arbete: utfodring och tillsyn av djuren, traktorkörning (fylla på foder m.m.), en del utearbete (stängsling, köra med röjsåg m.m.), vara med när vi styckar samt försäljning i gårdsbutiken. B-körkort krävs.
Företag: Christer Larsson
Ort: Borgholm
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Djurskötare m.m. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurskötare m.m.


Sök lediga jobb Christer Larsson

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se