Clearly AB jobb - lediga jobb

Clearly AB jobb Clearly AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Clearly AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Clearly AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Redovisningskonsult- Värmdö

 2. Erfaren redovisningskonsult- Värmdö

 3. Redovisningsassistent med erfarenhet inom lön- Värmdö

 4. Erfaren redovisningskonsult- Värmdö

 5. Redovisningsassistent- Värmdö

 6. Redovisningskonsult med erfarenhet inom lön- Värmdö

 7. Redovisningsassistent- Värmdö

 8. Redovisningskonsult till ungt tillväxtbolag- Värmdö

 9. Redovisningskonsult- Värmdö

 10. Senior Redovisningskonsult- Värmdö

 11. Redovisningskonsult- Stockholm

 12. Redovisningskonsult- Värmdö

 13. HR Chef- Stockholm

 14. Senior Redovisningskonsult- Stockholm

 15. Senior redovisningskonsult med byråvana (city)- Stockholm

 16. Senior redovisningskonsult med byråvana- Värmdö

 17. Erfaren redovisningskonsult- Värmdö

 18. Erfaren redovisningskonsult- Värmdö


Mer beskrivning

Redovisningskonsult
Redovisningskonsult Clearly AB söker dig som är redovisningskonsult. Clearly (www.clearlyab.se) är ett ungt och modernt företag som erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt, och är lätta att arbeta tillsammans med. Vi vet att vår personal är vår främsta resurs och vill utveckla ett företag där man trivs, utvecklas, och utmanas. Clearly har förmånen att arbeta med allt fler kunder och vi söker nu en erfaren redovisningskonsult som vill bli en del av Clearly och bidra till vårt gemensamma arbete. Placering är på vårt kontor vid natursköna Grisslinge Värdshus, på Värmdö. Som redovisningskonsult hos Clearly krävs att du självständigt tar ansvar för flertalet kunder. Du gillar effektivitet och har förmåga att fokusera på det som är viktigt i situationen. Arbetet kommer att utföras på kontoret tillsammans med kunniga kollegor, och ibland ute hos kunder. Därför är det viktigt att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra, ser möjligheter och lösningar även om du ställs inför oväntade och svåra frågor, och kan etablera förtroendefulla kontakter med våra kunder. Du ska: ? Självständigt ansvara för flertalet kunder (små och medelstora) med den löpande redovisningen, deklarationer och bokslut. ? Klara deadlines och ibland stressade situationer. ? Utföra ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig. ? Ha en förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med företagets kunder. ? Ha ett positivt förhållningssätt till kunder och dina kollegor. ? Vara förebyggande och själv identifiera förbättringar och föreslå lösningar som kan hjälpa Clearly och Clearlys kunder i dess verksamhet. Din bakgrund: ? Civilekonom eller yrkeshögskola ? Minst tre till fem års dokumenterad erfarenhet av arbete med redovisning åt ett flertal företag parallellt. ? Minst tre års dokumenterad erfarenhet av avstämning, bokslutsarbete och inkomstdeklarationer. ? Erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem. ? Van att arbeta nära kunder och ha goda och långvariga relationer. ? Uppmärksamhet för detaljer och känsla för helheten. ? Förmåga att kunna anpassa och skräddarsy en lösning för varje kund och hjälpa dem i deras fortsatta utveckling. ? Tycker om att arbeta både självständig och i grupp. Clearly erbjuder arbetsplats med möjlighet att utvecklas i takt med att företaget växer. Välkommen att höra av dig till oss. Vänligen skicka din CV till Marika Lastell på marika@clearlyab.se senast 15 augusti 2013. Tillträde: Enlig ök.
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult jobb, Redovisningskonsult Värmdö, Redovisningskonsult Clearly AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult

Erfaren redovisningskonsult
Är du en Erfaren Redovisningskonsult som söker nya utmaningar? Clearly (www.clearlyab.se) är ett expanderande företag som nu söker komplettera vårt team om 5 personer med ytterligare en erfaren redovisningskonsult. På Clearly arbetar vi nära våra kunder, prioriterar en personlig relation, och arbetar med nya typer av verktyg som underlättar för kunderna att ta del av sina resultat. Vi ser vår personal som vår viktigaste resurs och prioriterar att skapa en god arbetsmiljö och trivsam kultur där man trivs, utvecklas och utmanas. Clearly har idag ett kontor på Värmdö vid vackra Grisslinge Havsbad där vi är granne med ett bageri, lunchrestauranger, har underbar sjöutsikt och bra kommunikationer - det tar ca 20 minuter att nå Slussen. På sikt ser vi att ytterligare ett kontor i centrala Stockholm kan bli aktuellt. Vår ambition är att fortsätta växa på ett balanserat sätt med grund i våra nuvarande och tillkommande kunder. Vi fokuserar och har vår största tillväxt hos kunder inom digital media och underhållning, men har kunder från alla tänkbara branscher. Clearly erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt, och är lätta att arbeta tillsammans med. Hos Clearly kommer du bl.a. att: Självständigt ansvara för flertalet kunder (små och medelstora) med den löpande redovisningen. Självständigt hantera bokslut och deklarationer och ansvara för din egen planering Utföra ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig. Ha inflytande på Clearly och själv identifiera förbättringar och föreslå lösningar som kan hjälpa Clearly och Clearlys kunder i dess verksamhet. Vi ser gärna att du har följande bakgrund: Minst tre års dokumenterad erfarenhet av avstämning, bokslutsarbete och inkomstdeklarationer. Minst tre till fem års dokumenterad erfarenhet av arbete som redovisningskonsult. Civilekonom eller yrkeshögskola Clearly erbjuder en arbetsplats med möjlighet att utvecklas i takt med att företaget växer. Välkommen att höra av dig till oss. Vänligen skicka din CV till Marika Lastell på marika@clearlyab.se senast 15 oktober 2013. Tillträde: Enlig ök.
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren redovisningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren redovisningskonsult

Redovisningsassistent med erfarenhet inom lön
Är du en Redovisningsassistent med erfarenhet inom lön? Clearly (www.clearlyab.se) är ett expanderande företag som nu söker komplettera vårt team om 5-6 personer med en redovisningsassistent. På Clearly arbetar vi nära våra kunder, prioriterar en personlig relation, och arbetar med nya typer av verktyg som underlättar för kunderna att ta del av sina resultat. Vi ser vår personal som vår viktigaste resurs och prioriterar att skapa en god arbetsmiljö och trivsam kultur med möjlighet att utvecklas och utmanas. Clearly har idag ett kontor på Värmdö vid vackra Grisslinge Havsbad där vi är granne med ett bageri, restaurang, har underbar sjöutsikt och bra kommunikationer, det tar ca 20 minuter att nå Slussen. På sikt ser vi att ytterligare ett kontor i centrala Stockholm kan bli aktuellt. Vår ambition är att fortsätta växa på ett balanserat sätt med grund i våra nuvarande och tillkommande kunder. Vi fokuserar och har vår största tillväxt hos kunder inom digital media och underhållning, men har kunder från alla tänkbara branscher. Clearly erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt, och är lätta att arbeta tillsammans med. Hos Clearly kommer du bl.a. att: Självständigt ansvara för bokföring för ett antal mindre bolag Löneansvar för flertalet kunder. Administrationsuppgifter Vi ser gärna att du har följande bakgrund: Gymnasieekonom Minst 3-5 års erfarenhet som redovisningsassistent. Minst 2-3 års erfarenhet av lönearbete. Servicekänsla Stresstålig Tjänsten är till en början på deltid 75% med möjlighet till att bli 100%. Clearly erbjuder arbetsplats med möjlighet att utvecklas i takt med att företaget växer. Välkommen att höra av dig till oss. Vänligen skicka din CV till Marika Lastell på marika@clearlyab.se senast 7 januari 2014.
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsassistent med erfarenhet inom lön jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsassistent med erfarenhet inom lön

Erfaren redovisningskonsult
Är du en Erfaren Redovisningskonsult med kunskap inom deklaration och bokslut? Clearly (www.clearlyab.se) är ett expanderande företag som nu söker komplettera vårt team om 5 personer med senior redovisningskonsult. På Clearly arbetar vi nära våra kunder, prioriterar en personlig relation, och arbetar med nya typer av verktyg som underlättar för kunderna att ta del av sina resultat. Vi ser vår personal som vår viktigaste resurs och prioriterar att skapa en god arbetsmiljö och trivsam kultur med möjlighet att utvecklas och utmanas. Clearly har idag ett kontor på Värmdö vid vackra Grisslinge Havsbad där vi är granne med ett bageri, restaurang, har underbar sjöutsikt och bra kommunikationer, det tar ca 20 minuter att nå Slussen. På sikt ser vi att ytterligare ett kontor i centrala Stockholm kan bli aktuellt. Vår ambition är att fortsätta växa på ett balanserat sätt med grund i våra nuvarande och tillkommande kunder. Vi fokuserar och har vår största tillväxt hos kunder inom digital media och underhållning, men har kunder från alla tänkbara branscher. Clearly erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt, och är lätta att arbeta tillsammans med. Hos Clearly kommer du bl.a. att: Självständigt ansvara för bokslut och deklarationer och planering inför det Ansvara för avstämningar av den löpande bokföringen Utföra ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig. Ha inflytande på Clearly och själv identifiera förbättringar och föreslå lösningar som kan hjälpa Clearly och Clearlys kunder i dess verksamhet. Vi ser gärna att du har följande bakgrund: Högskoleutbildning, civilekonom eller yrkeshögskola Minst tre års dokumenterad erfarenhet av avstämning, bokslutsarbete och inkomstdeklarationer. Minst fem års dokumenterad erfarenhet av arbete på byrå som redovisningskonsult. Autkoriserad Redovisningsekonom är en fördel Clearly erbjuder arbetsplats med möjlighet att utvecklas i takt med att företaget växer. Välkommen att höra av dig till oss. Vänligen skicka din CV till Marika Lastell på marika@clearlyab.se senast 11 januari 2014.
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren redovisningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren redovisningskonsult

Redovisningsassistent
Clearly (www.clearlyab.se) är ett expanderande företag som nu söker komplettera vårt team om 7-8 personer med en redovisningsassistent. På Clearly arbetar vi nära våra kunder, prioriterar en personlig relation, och arbetar med nya typer av verktyg som underlättar för kunderna att ta del av sina resultat. Vi ser vår personal som vår viktigaste resurs och prioriterar att skapa en god arbetsmiljö och trivsam kultur med möjlighet att utvecklas och utmanas. Clearly har idag ett kontor på Värmdö vid vackra Grisslinge Havsbad där vi är granne med ett bageri, restaurang, har underbar sjöutsikt och bra kommunikationer ? det tar ca 20 minuter att nå Slussen. På sikt ser vi att ytterligare ett kontor i centrala Stockholm kan bli aktuellt. Vår ambition är att fortsätta växa på ett balanserat sätt med grund i våra nuvarande och tillkommande kunder. Vi fokuserar och har vår största tillväxt hos kunder inom digital media och underhållning, men har kunder från alla tänkbara branscher. Clearly erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt, och är lätta att arbeta tillsammans med. Hos Clearly kommer du bl.a. att: Självständigt ansvara för bokföring för ett antal mindre bolag Assistera redovisningskonsulter Diverse administrationsuppgifter Vi ser gärna att du har följande bakgrund: Gymnasieekonom Minst 2-3 års erfarenhet som redovisningsassistent. Servicekänsla Stresstålig Tjänsten är 100%. Tillträde 2015 Clearly erbjuder arbetsplats med möjlighet att utvecklas i takt med att företaget växer. Välkommen att höra av dig till oss. Vänligen skicka din CV till info@clearlyab.se senast 10 december
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsassistent jobb, Redovisningsassistent Värmdö, Redovisningsassistent Clearly AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsassistent

Redovisningskonsult med erfarenhet inom lön
Är du en Redovisningskonsult med erfarenhet inom lön Clearly (www.clearlyab.se) är ett expanderande företag som nu söker en vikarie till en av våra konsulter i vårt team om 8 personer. Vikariatet är på två år och med möjlighet till vidare anställning när vikariatet gått ut. På Clearly arbetar vi nära våra kunder, prioriterar en personlig relation, och arbetar med nya typer av verktyg som underlättar för kunderna att ta del av sina resultat. Vi ser vår personal som vår viktigaste resurs och prioriterar att skapa en god arbetsmiljö och trivsam kultur med möjlighet att utvecklas och utmanas. Clearly har idag ett huvudkontor på Värmdö vid vackra Grisslinge Havsbad där vi är granne med ett bageri, restaurang, har underbar sjöutsikt och bra kommunikationer ? det tar ca 20 minuter att nå Slussen. Vi har även tillgång till ett kontor i centrala Stockholm. Vår ambition är att växa på ett balanserat sätt med grund i våra nuvarande och tillkommande kunder. Vi fokuserar och har vår största tillväxt hos kunder inom digital media och underhållning, men har kunder från alla tänkbara branscher. Clearly erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt, och är lätta att arbeta tillsammans med. Hos Clearly kommer du bl.a. att: Självständigt ansvara för flertalet kunder (små och medelstora) med den löpande redovisningen. Självständigt hantera och ansvara för flertalet av Clearlys ?lönekunder? Utföra ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig. Ha inflytande på Clearly och själv identifiera förbättringar och föreslå lösningar som kan hjälpa Clearly och Clearlys kunder i dess verksamhet Vi ser gärna att du har följande bakgrund: Högskoleutbildning, civilekonom eller yrkeshögskola Minst tre till fem års dokumenterad erfarenhet av arbete med löpande redovisning, avstämning och lön. Minst två års dokumenterad erfarenhet av arbete på byrå som redovisningskonsult. Kunskap inom bokslut och deklaration är en fördel. Tjänsten är 100%. Tillträde 2015-06-01 Clearly erbjuder arbetsplats med möjlighet att utvecklas i takt med att företaget växer. Välkommen att höra av dig till oss. Vänligen skicka din CV till info@clearlyab.se senast 31 mars
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult med erfarenhet inom lön jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult med erfarenhet inom lön

Redovisningsassistent
Redovisningsassistent Clearly (www.clearlyab.se) är ett expanderande företag som nu söker en redovisningsassisten till vårt team om 8 personer. På Clearly arbetar vi nära våra kunder, prioriterar en personlig relation, och arbetar med nya typer av verktyg som underlättar för kunderna att ta del av sina resultat. Vi ser vår personal som vår viktigaste resurs och prioriterar att skapa en god arbetsmiljö och trivsam kultur med möjlighet att utvecklas och utmanas. Clearly har idag ett huvudkontor på Värmdö vid vackra Grisslinge Havsbad där vi är granne med ett bageri, restaurang, har underbar sjöutsikt och bra kommunikationer ? det tar ca 20 minuter att nå Slussen. Vi har även tillgång till ett kontor i centrala Stockholm. Vår ambition är att växa på ett balanserat sätt med grund i våra nuvarande och tillkommande kunder. Vi fokuserar och har vår största tillväxt hos kunder inom digital media och underhållning, men har kunder från alla tänkbara branscher. Clearly erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt, och är lätta att arbeta tillsammans med. Hos Clearly kommer du bl.a. att: Självständigt ansvara för bokföring för ett antal mindre bolag Assistera redovisningskonsulter Diverse administrationsuppgifter Vi ser gärna att du har följande bakgrund: Gymnasieekonom Minst 2-3 års erfarenhet som redovisningsassistent. Servicekänsla Stresstålig Tjänsten är 100%. Tillträde 2015 omgående Clearly erbjuder arbetsplats med möjlighet att utvecklas i takt med att företaget växer. Välkommen att höra av dig till oss. Vänligen skicka din CV till info@clearlyab.se
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsassistent jobb, Redovisningsassistent Värmdö, Redovisningsassistent Clearly AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsassistent

Redovisningskonsult till ungt tillväxtbolag
Arbetsbeskrivning Clearly är ett expanderande företag inom redovisning som främst riktar sig mot företag inom medie- och IT-branschen. Nu söker vi en redovisningskonsult på heltid till vårt huvudkontor på Värmdö. Som redovisningskonsult kommer du att bli tilldelad ett antal kunder och ansvara för deras löpande redovisning och assistera seniora konsulter vid bokslut. Du kommer även att arbeta med en mängd olika ekonomiska frågor beroende på klienternas behov och miljö. Till den här rollen söker vi en självständig och initiativtagande person som även är duktig på att samarbeta i grupp. Du tycker att det är spännande att vara delaktig i ett företag som växer snabbt och där mycket händer och förändras från dag till dag. Här finns det möjlighet till att identifiera och föreslå förbättringar och lösningar som kan hjälpa Clearly och våra kunder i deras verksamheter. Inte minst kommer du själv att utvecklas i takt med att vi växer. Kontoret är beläget i Grisslinge, på vackra Värmdö. Hos Clearly kommer du bl.a. att: Självständigt ansvara för ett antal kunder (små och medelstora) med deras löpande bokföring. Assistera seniora redovisningskonsulter med bokslut. Utföra ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig åt. Vi ser gärna att du har följande bakgrund: Ekonomiutbildning, högskoleutbildning inom ekonomi är ett plus Minst tre års dokumenterad erfarenhet av arbete med löpande redovisning och avstämningar. Erfarenhet inom lön är en fördel Tjänsten är på heltid, 100%. Om oss På Clearly arbetar vi nära våra kunder, prioriterar en personlig relation, och arbetar med nya typer av verktyg som underlättar för kunderna att ta del av sina resultat. Vi ser vår personal som vår viktigaste resurs och prioriterar att skapa en god arbetsmiljö och trivsam kultur med möjlighet att utvecklas och utmanas. Clearly har idag ett huvudkontor på Värmdö vid vackra Grisslinge Havsbad där vi är granne med ett bageri och restaurang, har underbar sjöutsikt och bra kommunikationer ? det tar ca 20 minuter att nå Slussen. Vi har även tillgång till ett kontor i Epicenter, en smart och innovativ arbetsplats för moderna företag mitt i centrala Stockholm. Vår ambition är att växa på ett balanserat sätt med grund i våra nuvarande och tillkommande kunder. Vi fokuserar och har vår största tillväxt hos kunder inom digitala medier och IT men har kunder från alla tänkbara branscher. Clearly erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt och att vi är lätta att arbeta tillsammans med. Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att skicka in ditt CV till info@clearlyab.se eller besök vår hemsida www.clearlyab.se
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 01-25
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult till ungt tillväxtbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult till ungt tillväxtbolag

Redovisningskonsult
Är du en Redovisningskonsult Arbetsbeskrivning Clearly är ett expanderande företag inom redovisning som riktar sig främst mot företag inom medie- och IT-branschen. Nu växer vi ännu mer och söker en redovisningskonsult på heltid till vårt huvudkontor på Värmdö. Som redovisningskonsult kommer du att bli tilldelad ett antal kunder och ansvara för deras löpande redovisning och assistera seniora konsulter vid bokslut. Du kommer även att arbeta med en mängd olika ekonomiska frågor beroende på klienternas behov och miljö. Vi söker en självständig och initiativtagande person som även är duktig på att samarbeta i grupp. Personen ska tycka det är spännande att vara delaktig i ett företag som växer snabbt och där mycket händer och förändras från dag till dag. Här finns det möjlighet till att identifiera och föreslå förbättringar lösningar och som kan hjälpa Clearly och dess kunder i deras verksamheter samt möjlighet till att utvecklas i takt med att bolaget växer. Kontoret är beläget i Grisslinge, på vackra Värmdö. Hos Clearly kommer du bl.a. att: Självständigt ansvara för ett antal kunder (små och medelstora) med deras löpande bokföring. Assistera seniora redovisningskonsulter med bokslut. Utföra ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig åt. Vi ser gärna att du har följande bakgrund: Ekonomiutbildning, högskoleutbildning inom ekonomi är ett plus Minst tre års dokumenterad erfarenhet av arbete med löpande redovisning och avstämningar. Erfarenhet inom lön är en fördel Tjänsten är på heltid, 100%. Om företaget På Clearly arbetar vi nära våra kunder, prioriterar en personlig relation, och arbetar med nya typer av verktyg som underlättar för kunderna att ta del av sina resultat. Vi ser vår personal som vår viktigaste resurs och prioriterar att skapa en god arbetsmiljö och trivsam kultur med möjlighet att utvecklas och utmanas. Clearly har idag ett huvudkontor på Värmdö vid vackra Grisslinge Havsbad där vi är granne med ett bageri och restaurang, har underbar sjöutsikt och bra kommunikationer ? det tar ca 20 minuter att nå Slussen. Vi har även tillgång till ett kontor i centrala Stockholm. Vår ambition är att växa på ett balanserat sätt med grund i våra nuvarande och tillkommande kunder. Vi fokuserar och har vår största tillväxt hos kunder inom digitala medier och IT men har kunder från alla tänkbara branscher. Clearly erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt och att vi är lätta att arbeta tillsammans med. Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att skicka in ditt CV till info@clearlyab.se eller besök vår hemsida www.clearlyab.se
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult jobb, Redovisningskonsult Värmdö, Redovisningskonsult Clearly AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult

Senior Redovisningskonsult
Är du en Senior Redovisningskonsult Som vill arbeta i ett ungt tillväxtbolag? Arbetsbeskrivning Clearly är ett expanderande företag inom redovisning som riktar sig främst mot företag inom medie- och IT-branschen. Nu växer vi ännu mer och söker en senior redovisningskonsult på heltid till vårt kontor på Värmdö med start augusti 2016. Som senior redovisningskonsult kommer du i huvudsak att arbeta med bokslut och deklarationer, stötta övriga redovisningskonsulter i deras arbete samt utföra kvalitetskontroller. Du kommer även självständigt att ansvara för ett visst antal kunder, från löpande bokföring till bokslut och deklarationer. Arbetet innebär även en mängd olika ekonomiska frågor beroende på klienternas behov och miljö. Vi söker en självständig och initiativtagande person som har flera års erfarenhet i att utföra bokslut och deklarationer samt tycker det är roligt att lösa problem och hjälpa andra redovisningskonsulter i deras arbete. Att identifiera förbättringar och föreslå lösningar och som kan hjälpa Clearly och dess kunder i deras verksamheter är något du ser som en spännande utmaning. Hos Clearly kommer du bl.a. att: Ansvara för en mängd bokslut och deklarationer år Clearlys kunder. Självständigt ansvara för ett visst antal kunder (små och medelstora) med den löpande redovisningen. Utföra ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig åt. Ha inflytande på Clearlys verksamhet och själv identifiera förbättringar och föreslå lösningar som kan hjälpa Clearly och Clearlys kunder i dess verksamhet Vi ser gärna att du har följande bakgrund: Högskoleutbildning inom ekonomi Minst fem års dokumenterad erfarenhet av arbete med löpande redovisning och avstämningar. Minst tre års erfarenhet inom bokslut och deklaration. Erfarenhet inom lön är en fördel Tjänsten är på heltid, 100%. Om företaget På Clearly arbetar vi nära våra kunder, prioriterar en personlig relation, och arbetar med nya typer av verktyg som underlättar för kunderna att ta del av sina resultat. Vi ser vår personal som vår viktigaste resurs och prioriterar att skapa en god arbetsmiljö och trivsam kultur med möjlighet att utvecklas och utmanas. Clearly har idag ett huvudkontor på Värmdö vid vackra Grisslinge Havsbad där vi är granne med ett bageri och restaurang, har underbar sjöutsikt och bra kommunikationer ? det tar ca 20 minuter att nå Slussen. Vi har även tillgång till ett kontor i centrala Stockholm. Vår ambition är att växa på ett balanserat sätt med grund i våra nuvarande och tillkommande kunder. Vi fokuserar och har vår största tillväxt hos kunder inom digitala medier och IT men har kunder från alla tänkbara branscher. Clearly erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt och att vi är lätta att arbeta tillsammans med. Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att skicka in ditt CV till info@clearlyab.se eller besök vår hemsida www.clearlyab.se
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Redovisningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Redovisningskonsult

Redovisningskonsult
Är du en Redovisningskonsult som vill vara med och bygga upp vårt nya kontor i Stockholm? Arbetsbeskrivning Clearly är ett expanderande företag inom redovisning som riktar sig främst mot företag inom medie- och IT-branschen. Nu växer vi ännu mer och söker en redovisningskonsult på heltid som ska få vara med och bygga upp vårt nya kontor i Stockholm. Som redovisningskonsult kommer du att ansvara för ett antal kunder med den löpande bokföringen. Du kommer även att arbeta med en mängd olika ekonomiska frågor beroende på klienternas behov och miljö. Vi söker en självständig och initiativtagande person som tycker det är spännande att arbeta på ett ungt företag som växer. Här finns det möjlighet till att identifiera och föreslå förbättringar lösningar och som kan hjälpa Clearly och dess kunder i deras verksamheter. Kontoret är beläget på Epicenter i Stockholm där du kommer att få dela kontor med många företagare och även kunder till Clearly. Tjänsten innebär även samarbete med platschefen och övrig personal på plats samt möjlighet till att utvecklas i takt med att bolaget växer. Hos Clearly kommer du bl.a. att: Självständigt ansvara för ett antal kunder (små och medelstora) med den löpande redovisningen. Utföra ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig åt. Stötta platschefen med uppbyggnaden av filialkontoret i Stockholm. Vi ser gärna att du har följande bakgrund: Ekonomiutbildning, högskoleutbildning inom ekonomi är ett plus Minst tre års dokumenterad erfarenhet av arbete med löpande redovisning och avstämningar. Erfarenhet inom lön, bokslut och deklarationer är en fördel Tjänsten är på heltid, 100%. Om företaget På Clearly arbetar vi nära våra kunder, prioriterar en personlig relation, och arbetar med nya typer av verktyg som underlättar för kunderna att ta del av sina resultat. Vi ser vår personal som vår viktigaste resurs och prioriterar att skapa en god arbetsmiljö och trivsam kultur med möjlighet att utvecklas och utmanas. Clearly har idag ett huvudkontor på Värmdö vid vackra Grisslinge Havsbad där vi är granne med ett bageri och restaurang, har underbar sjöutsikt och bra kommunikationer ? det tar ca 20 minuter att nå Slussen. Vi har även tillgång till ett kontor i centrala Stockholm. Vår ambition är att växa på ett balanserat sätt med grund i våra nuvarande och tillkommande kunder. Vi fokuserar och har vår största tillväxt hos kunder inom digitala medier och IT men har kunder från alla tänkbara branscher. Clearly erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt och att vi är lätta att arbeta tillsammans med. Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att skicka in ditt CV till info@clearlyab.se eller besök vår hemsida www.clearlyab.se
Företag: Clearly AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult jobb, Redovisningskonsult Stockholm, Redovisningskonsult Clearly AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult

Redovisningskonsult
Är du en Redovisningskonsult Som vill arbeta i ett ungt tillväxtbolag? Arbetsbeskrivning Clearly är ett expanderande företag inom redovisning som riktar sig främst mot företag inom medie- och IT-branschen. Nu växer vi ännu mer och söker en redovisningskonsult på heltid till vårt kontor på Värmdö med start augusti 2016. Som redovisningskonsult kommer du att ansvara för ett antal kunder med den löpande bokföringen. Du kommer även att arbeta med en mängd olika ekonomiska frågor beroende på klienternas behov och miljö. Vi söker en självständig och initiativtagande person som tycker det är spännande att arbeta på ett ungt företag som växer. Här finns det möjlighet till att identifiera och föreslå förbättringar lösningar och som kan hjälpa Clearly och dess kunder i deras verksamheter. Kontoret ligger vid vackra Grisslinge på Värmdö. Hos Clearly kommer du bl.a. att: Självständigt ansvara för ett visst antal kunder (små och medelstora) med den löpande redovisningen. Utföra ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig åt. Ha inflytande på Clearlys verksamhet och själv identifiera förbättringar och föreslå lösningar som kan hjälpa Clearly och Clearlys kunder i dess verksamhet Vi ser gärna att du har följande bakgrund: Högskoleutbildning inom ekonomi Minst tre års dokumenterad erfarenhet av arbete med löpande redovisning och avstämningar. Erfarenhet inom lön, bokslut och deklaration är en fördel Tjänsten är på heltid, 100%. Om företaget På Clearly arbetar vi nära våra kunder, prioriterar en personlig relation, och arbetar med nya typer av verktyg som underlättar för kunderna att ta del av sina resultat. Vi ser vår personal som vår viktigaste resurs och prioriterar att skapa en god arbetsmiljö och trivsam kultur med möjlighet att utvecklas och utmanas. Clearly har idag ett huvudkontor på Värmdö vid vackra Grisslinge Havsbad där vi är granne med ett bageri och restaurang, har underbar sjöutsikt och bra kommunikationer ? det tar ca 20 minuter att nå Slussen. Vi har även tillgång till ett kontor i centrala Stockholm. Vår ambition är att växa på ett balanserat sätt med grund i våra nuvarande och tillkommande kunder. Vi fokuserar och har vår största tillväxt hos kunder inom digitala medier och IT men har kunder från alla tänkbara branscher. Clearly erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt och att vi är lätta att arbeta tillsammans med. Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att skicka in ditt CV till info@clearlyab.se eller besök vår hemsida www.clearlyab.se
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult jobb, Redovisningskonsult Värmdö, Redovisningskonsult Clearly AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult

HR Chef
HR chef Clearly är ett expanderande företag inom redovisning. Vi sätter våra anställda i centrum och fokuserar på att ha välmående konsulter och att vara en bra arbetsplats. Därför söker vi nu en HR chef som ska hantera företagets rekrytering av nya konsulter samt ansvara för personal- och miljöfrågor. Tjänsten innebär ansvar för följande huvudområden; rekrytering av ny personal, kompetensutveckling, arbetsrätt och avtalsfrågor, arbetsmiljö/trivsel, employer branding, samt övergripande personalfrågor. Detta innebär att: Kontinuerligt arbeta med rekrytering av nya konsulter till företaget Arbeta för att göra Clearly till en trivsam arbetsplats Fungera som expertstöd vid HR- och lönefrågor Ansvara för personalens kompetensutveckling, identifiera och uppmärksamma de områden där utbildning behövs. Vägleda i ledarskap och medarbetarskap Marknadsföra Clearly som en attraktiv arbetsplats Ha kontroll över lönenivåer och andra avtalsfrågor Utveckla och ta fram policies och rutiner när det gäller personalfrågor Löneadministration Rollen kräver en positiv och ansvarstagande person som är bra på att kommunicera och bygga förtroendeingivande relationer på alla nivåer. Det krävs också att personen har en bred kunskap inom HR, är driven och som inte är rädd för att ta egna initiativ till nya idéer och lösningar. Vi ser gärna att du har följande bakgrund: Högskoleutbildning inom HR Minst fem års dokumenterad erfarenhet inom HR Om företaget På Clearly arbetar vi nära våra kunder, prioriterar en personlig relation, och arbetar med nya typer av verktyg som underlättar för kunderna att ta del av sina resultat. Vi ser vår personal som vår viktigaste resurs och prioriterar att skapa en god arbetsmiljö och trivsam kultur med möjlighet att utvecklas och utmanas. Clearly har idag ett huvudkontor på Värmdö vid vackra Grisslinge Havsbad där vi är granne med ett bageri och restaurang, har underbar sjöutsikt och bra kommunikationer ? det tar ca 20 minuter att nå Slussen. Vi har även ett kontor i centrala Stockholm. Vår ambition är att växa på ett balanserat sätt med grund i våra nuvarande och tillkommande kunder. Vi fokuserar och har vår största tillväxt hos kunder inom digitala medier och IT men har kunder från alla tänkbara branscher. Clearly erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt och att vi är lätta att arbeta tillsammans med. Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att skicka in ditt CV till info@clearlyab.se eller besök vår hemsida www.clearlyab.se
Företag: Clearly AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga HR Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR Chef

Senior Redovisningskonsult
Är du en Senior Redovisningskonsult Som vill arbeta i ett ungt tillväxtbolag? Arbetsbeskrivning Clearly är ett expanderande företag inom redovisning som riktar sig främst mot företag inom medie- och IT-branschen. Nu växer vi ännu mer och söker en senior redovisningskonsult på heltid till våra kontor i Stockholm och på Värmdö med start hösten 2016. Som senior redovisningskonsult kommer du i huvudsak att arbeta med bokslut och deklarationer, stötta övriga redovisningskonsulter i deras arbete samt utföra kvalitetskontroller. Du kommer även självständigt att ansvara för ett visst antal kunder, från löpande bokföring till bokslut och deklarationer. Arbetet innebär även en mängd olika ekonomiska frågor beroende på klienternas behov och miljö. Vi söker en självständig och initiativtagande person som har flera års erfarenhet i att utföra bokslut och deklarationer samt tycker det är roligt att lösa problem och hjälpa andra redovisningskonsulter i deras arbete. Att identifiera förbättringar och föreslå lösningar och som kan hjälpa Clearly och dess kunder i deras verksamheter är något du ser som en spännande utmaning. Hos Clearly kommer du bl.a. att: Ansvara för en mängd bokslut och deklarationer år Clearlys kunder. Självständigt ansvara för ett visst antal kunder (små och medelstora) med den löpande redovisningen. Utföra ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig åt. Ha inflytande på Clearlys verksamhet och själv identifiera förbättringar och föreslå lösningar som kan hjälpa Clearly och Clearlys kunder i dess verksamhet Vi ser gärna att du har följande bakgrund: Högskoleutbildning inom ekonomi Minst fem års dokumenterad erfarenhet av arbete med löpande redovisning och avstämningar. Minst tre års erfarenhet inom bokslut och deklaration. Erfarenhet inom lön är en fördel Tjänsten är på heltid, 100%. Om företaget På Clearly arbetar vi nära våra kunder, prioriterar en personlig relation, och arbetar med nya typer av verktyg som underlättar för kunderna att ta del av sina resultat. Vi ser vår personal som vår viktigaste resurs och prioriterar att skapa en god arbetsmiljö och trivsam kultur med möjlighet att utvecklas och utmanas. Clearly har idag ett huvudkontor på Värmdö vid vackra Grisslinge Havsbad där vi är granne med ett bageri och restaurang, har underbar sjöutsikt och bra kommunikationer ? det tar ca 20 minuter att nå Slussen. Vi har även ett kontor i centrala Stockholm. Vår ambition är att växa på ett balanserat sätt med grund i våra nuvarande och tillkommande kunder. Vi fokuserar och har vår största tillväxt hos kunder inom digitala medier och IT men har kunder från alla tänkbara branscher. Clearly erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt och att vi är lätta att arbeta tillsammans med. Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att skicka in ditt CV till info@clearlyab.se eller besök vår hemsida www.clearlyab.se
Företag: Clearly AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Redovisningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Redovisningskonsult

Senior redovisningskonsult med byråvana (city)
Är du en Senior Redovisningskonsult som vill arbeta i ett ungt tillväxtbolag? Arbetsbeskrivning Clearly är ett expanderande företag inom redovisning som riktar sig främst mot företag inom medie- och IT-branschen. Nu växer vi ännu mer och söker en senior redovisningskonsult på heltid till våra kontor i Stockholm och på Värmdö med start hösten 2016. Som senior redovisningskonsult kommer du i huvudsak att arbeta med bokslut och deklarationer, stötta övriga redovisningskonsulter i deras arbete samt utföra kvalitetskontroller. Du kommer även självständigt att ansvara för ett visst antal kunder, från löpande bokföring till bokslut och deklarationer. Arbetet innebär även en mängd olika ekonomiska frågor beroende på klienternas behov och miljö. Vi söker en självständig och initiativtagande person som har flera års erfarenhet i att utföra bokslut och deklarationer samt tycker det är roligt att lösa problem och hjälpa andra redovisningskonsulter i deras arbete. Att identifiera förbättringar och föreslå lösningar och som kan hjälpa Clearly och dess kunder i deras verksamheter är något du ser som en spännande utmaning. Hos Clearly kommer du bl.a. att: Ansvara för en mängd bokslut och deklarationer år Clearlys kunder. Självständigt ansvara för ett visst antal kunder (små och medelstora) med den löpande redovisningen. Utföra ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig åt. Ha inflytande på Clearlys verksamhet och själv identifiera förbättringar och föreslå lösningar som kan hjälpa Clearly och Clearlys kunder i dess verksamhet Vi ser gärna att du har följande bakgrund: Högskoleutbildning inom ekonomi Minst fem års dokumenterad erfarenhet av arbete med löpande redovisning och avstämningar, med byråvana. Minst tre års erfarenhet inom bokslut och deklaration. Erfarenhet inom lön är en fördel Tjänsten är på heltid, 100%. Om företaget På Clearly arbetar vi nära våra kunder, prioriterar en personlig relation, och arbetar med nya typer av verktyg som underlättar för kunderna att ta del av sina resultat. Vi ser vår personal som vår viktigaste resurs och prioriterar att skapa en god arbetsmiljö och trivsam kultur med möjlighet att utvecklas och utmanas. Clearly har idag ett huvudkontor på Värmdö vid vackra Grisslinge Havsbad där vi är granne med ett bageri och restaurang, har underbar sjöutsikt och bra kommunikationer ? det tar ca 20 minuter att nå Slussen. Vi har även ett kontor i centrala Stockholm. Vår ambition är att växa på ett balanserat sätt med grund i våra nuvarande och tillkommande kunder. Vi fokuserar och har vår största tillväxt hos kunder inom digitala medier och IT men har kunder från alla tänkbara branscher. Clearly erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt och att vi är lätta att arbeta tillsammans med. Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att skicka in ditt CV till info@clearlyab.se eller besök vår hemsida www.clearlyab.se
Företag: Clearly AB Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-26
Sök fler jobb liknande: lediga Senior redovisningskonsult med byråvana (city) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior redovisningskonsult med byråvana (city)

Senior redovisningskonsult med byråvana
Är du en Senior Redovisningskonsult som vill arbeta i ett ungt tillväxtbolag? Arbetsbeskrivning Clearly är ett expanderande företag inom redovisning som riktar sig främst mot företag inom medie- och IT-branschen. Nu växer vi ännu mer och söker en senior redovisningskonsult på heltid till våra kontor i Stockholm och på Värmdö med start hösten 2016. Som senior redovisningskonsult kommer du i huvudsak att arbeta med bokslut och deklarationer, stötta övriga redovisningskonsulter i deras arbete samt utföra kvalitetskontroller. Du kommer även självständigt att ansvara för ett visst antal kunder, från löpande bokföring till bokslut och deklarationer. Arbetet innebär även en mängd olika ekonomiska frågor beroende på klienternas behov och miljö. Vi söker en självständig och initiativtagande person som har flera års erfarenhet i att utföra bokslut och deklarationer samt tycker det är roligt att lösa problem och hjälpa andra redovisningskonsulter i deras arbete. Att identifiera förbättringar och föreslå lösningar och som kan hjälpa Clearly och dess kunder i deras verksamheter är något du ser som en spännande utmaning. Hos Clearly kommer du bl.a. att: Ansvara för en mängd bokslut och deklarationer år Clearlys kunder. Självständigt ansvara för ett visst antal kunder (små och medelstora) med den löpande redovisningen. Utföra ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig åt. Ha inflytande på Clearlys verksamhet och själv identifiera förbättringar och föreslå lösningar som kan hjälpa Clearly och Clearlys kunder i dess verksamhet Vi ser gärna att du har följande bakgrund: Högskoleutbildning inom ekonomi Minst fem års dokumenterad erfarenhet av arbete med löpande redovisning och avstämningar, med byråvana- Minst tre års erfarenhet inom bokslut och deklaration. Erfarenhet inom lön är en fördel Tjänsten är på heltid, 100%. Om företaget: På Clearly arbetar vi nära våra kunder, prioriterar en personlig relation, och arbetar med nya typer av verktyg som underlättar för kunderna att ta del av sina resultat. Vi ser vår personal som vår viktigaste resurs och prioriterar att skapa en god arbetsmiljö och trivsam kultur med möjlighet att utvecklas och utmanas. Clearly har idag ett huvudkontor på Värmdö vid vackra Grisslinge Havsbad där vi är granne med ett bageri och restaurang, har underbar sjöutsikt och bra kommunikationer ? det tar ca 20 minuter att nå Slussen. Vi har även ett kontor i centrala Stockholm. Vår ambition är att växa på ett balanserat sätt med grund i våra nuvarande och tillkommande kunder. Vi fokuserar och har vår största tillväxt hos kunder inom digitala medier och IT men har kunder från alla tänkbara branscher. Clearly erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt och att vi är lätta att arbeta tillsammans med. Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att skicka in ditt CV till info@clearlyab.se eller besök vår hemsida www.clearlyab.se
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 10-26
Sök fler jobb liknande: lediga Senior redovisningskonsult med byråvana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior redovisningskonsult med byråvana

Erfaren redovisningskonsult
Våra tjänster består av löpande bokföring, moms, löner, bokslut och deklarationer, samt ekonomisk rådgivning. Vi är måna om att våra kunder är nöjda och därför är personlig service och kundvård ledord för oss. Arbetsuppgifterna består i att: · Ansvara för flertalet kunder (små och medelstora) med den löpande redovisningen, deklarationer och bokslut. · Kvalitetssäkra rapporter innan de skickas till kund · Hantera ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig markant. · Förmåga att arbeta strukturerat, noggrant och effektivt mot företagets kunder. Som redovisningskonsult hos Clearly krävs att du självständigt tar ansvar för flertalet kunder. Du kommer både att få arbeta på kontoret på Värmdö men ibland även ute hos kund. Därför är det viktigt att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra, ser möjligheter och lösningar och kan etablera förtroendefulla kontakter med våra kunder. Din bakgrund: · Civilekonom eller yrkeshögskola med tre års erfarenhet från redovisning, avstämning och bokslutsarbete. Gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå. · Erfarenhet av ekonomisystemen Fortnox och Norstedts/Wolters kluwer bokslut är meriterande. · Van att arbeta med kundrelationer. Du är lyhörd, ödmjuk och hjälpsam · Hög ansvarskänsla · Anpassningsförmågan att kunna skräddarsy en lösning för varje kund och hjälpa dem i deras fortsatta utveckling · Tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Clearly AB är ett ungt företag i tillväxt. Vi består av ett positivt och energiskt team duktiga redovisningskonsulter, och strävar efter att ha en rolig arbetsplats och samtidigt erbjuda en bra balans mellan livet och jobbet. Nu söker vi en erfaren redovisningskonsult till vårt kontor i Grisslinge, Värmdö, där vi har en vacker havsutsikt. Clearly erbjuder en ung och inspirerande arbetsplats med möjlighet att utvecklas i takt med att företaget växer.
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren redovisningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren redovisningskonsult

Erfaren redovisningskonsult
OM CLEARLY ========== Clearly är ett ungt företag som växer. Vi är ett positivt och energiskt team duktiga redovisningskonsulter. Vi tycker det är viktigt med en rolig arbetsplats och samtidigt erbjuda en bra balans mellan jobbet och livet utanför jobbet. Våra tjänster består av löpande bokföring, moms, löner, bokslut och deklarationer, samt ekonomisk rådgivning. I en tid när redovisning blir allt mer digitaliserad är vår övertygelse att hög kompetens och personlig service fortsatt kommer vara viktigt för framgångsrika företagsledare. VI SÖKER EN ERFAREN REDOVISNINGSKONSULT ======================================= Nu söker vi en erfaren redovisningskonsult till vårt huvudkontor i Grisslinge, Värmdö, nära bra kommunikationer och med en fantastisk utsikt över vattnet. Som redovisningskonsult hos Clearly har du självständigt tar ansvar för flertalet kunder. Du kommer både att få arbeta på kontoret på Värmdö och ibland även ute hos kund. Därför är det viktigt att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra, ser möjligheter och lösningar och kan etablera förtroendefulla kontakter med våra kunder. DIN ROLL PÅ CLEARLY ================== * Ansvara för flertalet kunder (små och medelstora) med den löpande redovisningen, deklarationer och bokslut * Kvalitetssäkra rapporter innan de skickas till kund * Hantera ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig markant * Arbeta strukturerat, noggrant och effektivt mot företagets kunder * Bidra med positivitet och ta del i att vi fortsätter att ha en rolig och inspirerande miljö på jobbet VI TROR ATT DIN BAKGRUND SER UT UNGEFÄR SÅHÄR ============================================ * Civilekonom eller yrkeshögskola med fem års erfarenhet från redovisning, avstämning och bokslutsarbete. * Erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå. * Erfarenhet av ekonomisystem, Fortnox är meriterande. * Van att arbeta med kundrelationer. Du är lyhörd, ödmjuk och hjälpsam * Känsla för detaljer * Hög ansvarskänsla * Anpassningsförmågan att kunna skräddarsy en lösning för varje kund och hjälpa dem i deras fortsatta utveckling * Tycker om att arbeta både självständig och i grupp. Clearly erbjuder en positiv arbetsplats med möjlighet att utvecklas kompetensmässigt och ta större ansvar i takt med att företaget växer. Välkommen att höra av dig till oss! LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT JOBBA PÅ CLEARLY OCH VÅRA JOBBÖPPNINGAR PÅ jobb.clearlyab.se.
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren redovisningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren redovisningskonsult


Sök lediga jobb Clearly AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se