Cojn AB jobb - lediga jobb

Cojn AB jobb Cojn AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Cojn AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Cojn AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ekonomi- och löneadministratör- Nyköping

 2. VA chef ledningsnät till Sörmland Vatten och Avfall AB- Katrineholm

 3. Upphandlare till Sörmland Vatten och Avfall AB- Katrineholm

 4. 2 säljare till Abece- Nyköping

 5. Teknisk Säljare till Nordfarm- Norrköping

 6. Teknisk exportsäljare- Norrköping

 7. Upphandlare till Sörmland Vatten och Avfall AB- Katrineholm

 8. Teknisk Exportsäljare till expansiv marknad i Europa- Nyköping

 9. Ekonomer till Cojn- Norrköping

 10. Cojn söker vassa administratörer och sekreterare- Norrköping

 11. Teknisk Säljare- Nyköping

 12. Executive Assistant- Mjölby

 13. Kreativ kommunikatör med känsla för språket- Katrineholm

 14. Projektledare med inriktning mot miljö- Katrineholm

 15. Vi söker en projektledare som kan hjälpa våra kunder att hitta hem- Linköping

 16. Säljare och produktspecialist- Norrköping

 17. Projektledare/Verksamhetsutvecklare- Linköping

 18. Driven Teknisk Säljare- Nyköping

 19. Affärsinriktad säljare till expansivt bolag- Linköping

 20. Projektledare med inriktning mot miljö- Katrineholm

 21. ÖstgötaTrafiken söker trafikledare/trafikinformatör- Linköping

 22. Executive Assistant- Mjölby

 23. Distriktschef till Ramirent- Linköping

 24. Säljare och produktspecialist- Norrköping

 25. Cojn söker Ekonomiansvarig till konsultuppdrag hos kund- Söderköping

 26. ABECE söker driven teknisk säljare- Nyköping

 27. Vi söker lönekonsult för uppdrag hos vår kund LRF Konsult- Norrköping

 28. Vi söker skribent för uppdrag hos kund- Linköping

 29. Swedish Tissue AB söker Key Account Manager- Kinda

 30. Swedish Tissue AB söker Quality Manager- Kinda

 31. Swedish Tissue AB söker Customer Service Manager- Kinda

 32. Sörmland Vatten och Avfall AB söker Arbetsledare VA Ledningsnät- Katrineholm

 33. Elekta Instrument AB söker Logistics Manager- Linköping

 34. Chef till Sveriges Byggindustrier i Linköping- Linköping

 35. Redovisningsansvarig- Norrköping

 36. Sjöfartsverket söker en HR-specialist- Norrköping

 37. Sörmland Vatten och Avfall AB söker VA chef- Katrineholm

 38. Sörmland Vatten och Avfall AB söker VA-Projektör- Katrineholm

 39. ÖstgötaTrafiken söker webmaster- Linköping

 40. Sörmland Vatten och Avfall AB söker Arbetsledare Processtöd VA- Katrineholm


Mer beskrivning

Ekonomi- och löneadministratör
Cewe Instrument AB, med mer än 50 år i branschen, ingår i den internationella ägargruppen Secure, som är en av världens ledande leverantörer av energimätarsystem med en omsättning på 150 milj. USD. Vi söker en Ekonomi- och löneadministratör  Din profil: Du har erfarenhet och förståelse för hur ekonomi- och lönehantering sker i ett internationellt företag. Du kommer att arbeta med löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, bokslutsarbete, viss rapportering och statistik gentemot intressenter/myndigheter. Framtagning av rapporter och intern statistik Lönehantering med efterföljande arbete. Ge stöd i generella HR-frågor.   Ansvar enligt rollen som ekonomiadministratör ”rätt lön/administration i rätt tid” Du kommer att samverka såväl inom som utanför den egna organisationen. Krav ställs på både självständighet och samarbetsförmåga samt en väl utvecklad social kompetens. Utbildningskrav: Lägst gymnasieutbildning med inriktning ekonomi/administration. Mycket goda kunskaper i engelska som också är koncernspråket. Goda kunskaper, IT-.mognad - gärna erfarenhet från affärssystem. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetsort är Nyköping. Är du intresserad av en framtid hos oss? Mer info www.ceweinstrument.se För mer information kontakta Staffan Bergentoft på Cojn, 0768-50 11 76. Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV. Intervjuer sker fortlöpande, sista ansökningsdag är den 11 aug.
Företag: Cojn AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomi- och löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomi- och löneadministratör

VA chef ledningsnät till Sörmland Vatten och Avfall AB
Bolaget Sörmland Vatten och Avfall AB bildades för att klara framtidens krav på ekonomi, kompetens och uthållighet. Ett gemensamt bolag för VA och Renhållning ska ge Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuninvånare möjlighet till bättre service och kraft att hålla emot prisutvecklingen. Vi söker nu VA chef ledningsnät till Sörmland Vatten och Avfall AB Vår nya VA chef ledningsnät kommer att ansvara för drift, underhåll och förnyelse av ledningsnät inom Sörmland Vatten. Du är direkt underställd VD och ingår i ledningsgruppen. I arbetsuppgifterna ingår att ha personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar samt att ansvara för drift och investeringsprojekt. Personalgruppen består av två arbetsledare och ett 15-tal anställda. Du ansvarar för utveckling och optimering av ledningsnätsverksamheten så att den drivs så kostnadseffektivt och rationellt som möjligt. Vidare ansvarar du även för att enheten drivs mot fastställda mål enligt verksamhetsplanen. Vi söker dig som har ett coachande ledarskap med minst 5 års erfarenhet. Du kan tydliggöra och skapa engagemang kring mål och strategier. Du har lätt för att skapa relationer såväl internt som externt, är lyhörd och värnar om gott samarbete. Du har högskolebakgrund samt erfarenhet av att arbeta i projektform med god vana att dokumentera. Vi erbjuder dig en spännande roll i ett företag som ligger i framkant i flera av framtidens frågeställningar inom vårt område. Du kommer till en arbetsplats med ett trevligt och prestigelöst arbetsklimat, organisationen är platt med korta beslutsvägar och stora påverkansmöjligheter. Vi är mycket stolta över vad vi har åstadkommit så här långt när det gäller vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle där det är fokus på att vara kostnadseffektiv och ha en miljöriktig hantering av vårt avfall samt att vara trygg i att få rent vatten. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Placeringen är i Katrineholm. Är du intresserad av tjänsten så samarbetar Sörmland Vatten och Avfall AB med Cojn AB i den här rekryteringen och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan via www.cojn.se. Har du ytterligare frågor kontakta våra rekryteringskonsulter Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70. Din ansökan vill vi ha senast den 11 augusti 2013. OBS: Urval och telefonintervjuer påbörjas först efter ansökningstidens utgång!
Företag: Cojn AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga VA chef ledningsnät till Sörmland Vatten och Avfall AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VA chef ledningsnät till Sörmland Vatten och Avfall AB

Upphandlare till Sörmland Vatten och Avfall AB
Bolaget Sörmland Vatten och Avfall AB bildades för att klara framtidens krav på ekonomi, kompetens och uthållighet. Ett gemensamt bolag för VA och Renhållning ska ge Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuninvånare möjlighet till bättre service och kraft att hålla emot prisutvecklingen. Vi söker nu en Upphandlare till Sörmland Vatten och Avfall AB Vår nya upphandlare kommer i första hand att vara den som är ansvarig och projektleder hela upphandlingsprocessen främst specialupphandlingar inom Renhållning och VA. Du kommer även att bli involverad i förlängning/prolongering av avtal samt indexreglering av avtal. Kärnan i tjänsten avser specialupphandlingar inom: Insamling, behandling/omlastning, lastbils- och entreprenadtjänster, konsulttjänster, verksamhetsmaterial, bemanning och bevakning samt leasing av maskiner. Anbudsförfarandet kan omfatta: Upprättande av förfrågningsunderlag, kravspecifikation, mall för referenstagning, administrativa föreskrifter, anbudskriterier samt regler för utvärdering av anbud och kvalificeringskrav.  Vi söker dig som har ett eget driv med ett entreprenörstänk. Du är strukturerad/systematisk samt van att hålla många projekt igång samtidigt där du förväntas vara en god kravställare med juridisk sakkunskap. Vidare är du en god kommunikatör som kan samarbeta väl med interna såväl som externa partners. Viktigt är att du är van att dokumentera. Du har en högskolebakgrund inom relevant område för tjänsten samt erfarenhet av upphandling- och projektledning. Du har god erfarenhet av LOU och LUF. Vi erbjuder dig en spännande roll i ett företag som ligger i framkant i flera av framtidens frågeställningar inom vårt område. Du kommer till en arbetsplats med ett trevligt och prestigelöst arbetsklimat, organisationen är platt med korta beslutsvägar och stora påverkansmöjligheter. Vi är mycket stolta över vad vi har åstadkommit så här långt när det gäller vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle där det är fokus på att vara kostnadseffektiv och ha en miljöriktig hantering av vårt avfall samt att vara trygg i att få rent vatten. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Placeringen är i Katrineholm där du tillhör VD-staben. Är du intresserad av tjänsten så samarbetar Sörmland Vatten och Avfall AB med Cojn AB i den här rekryteringen och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan via www.cojn.se. Har du ytterligare frågor kontakta våra rekryteringskonsulter Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70. Din ansökan vill vi ha senast den 11 augusti 2013. OBS: Urval och telefonintervjuer påbörjas först efter ansökningstidens utgång!
Företag: Cojn AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Upphandlare till Sörmland Vatten och Avfall AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Upphandlare till Sörmland Vatten och Avfall AB

2 säljare till Abece
ABECE är en av världens ledande leverantörer av system för tillverkning av betongtakpannor. Bolaget har en 50-årig historia i Nyköping, där kvalitet och kundfokus alltid varit kärnvärden. Bolaget ingår i KWD-Group med en omsättning på ca 150 msek. Vi gör nu en offensiv förstärkning av vår marknadsavdelning och söker två säljare En Driven Säljare med fokus på globala nyckelkunder och en EftermarknadsSäljare.  För båda tjänsterna gäller att du har högskoleutbildning, gärna maskinteknik eller industriell ekonomi samt erfarenhet av försäljning inom industri. Stora krav ställs på självständighet, samarbetsförmåga och att ta ansvar för stora som små säljprojekt samt en väl utvecklad social kompetens. Du behärskar engelska i tal och skrift. För tjänsten som driven säljare tror vi att du har en relevant arbetslivserfarenhet om minst fem år samt erfarenhet av värdebaserad teknisk försäljning av anläggningar gärna då i projektform. För denna tjänst är resande ett naturligt inslag där framtida fokus ligger bland annat på Brasilien. För tjänsten som eftermarknadssäljare krävs viss arbetslivserfarenhet men framför allt en förmåga att hantera flertalet kundrelationer simultant och i högt tempo. I tjänsten ingår visst resande. Vi erbjuder goda anställningsvillkor i en inspirerande och internationell miljö. Support och feedback från chef och medarbetare är en självklarhet. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas och utvecklas i sitt arbete. Intresserad av en framtid hos oss i Nyköping? För mer info se: www.abece.se I denna rekrytering samarbetar vi med Cojn AB, för information kontakta Staffan Bergentoft 0768-501176 Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV. Intervjuer sker fortlöpande, senaste ansökningsdag den 18 aug.
Företag: Cojn AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga 2 säljare till Abece jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 säljare till Abece

Teknisk Säljare till Nordfarm
Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogs- maskinförare, markvårdare och många fler. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare. Vi är generalagenter för marknadsledande märken, såsom Avant, Fella, Peecon m fl som vi säljer via återförsäljare i hela Sverige samt i Norge och Danmark. Läs mer på www.nordfarm.se Som generalagent för marknadsledande märken och med en hög service- och kompetensnivå mot sina kunder, har Nordfarm under åren byggt upp en mycket stark position på marknaden. Nordfarm blev årets Gasell både 2007 och 2008 och omsatte 250 mkr år 2011. Nu förstärker vi vårt säljteam med ytterligare en professionell säljare.  Du kommer självständigt att driva och utveckla försäljningen mot våra befintliga återförsäljare i Sverige. Du ansvarar för ett dedikerat antal kunder och bokar och genomför kundbesök, bearbetar förfrågningar, offererar och följer upp projekt. Du ansvarar för försäljningsbudget och prognos samt marknadsplan för respektive kund. Tillsammans med kunden och med stöd av säljchef, planerar du säljaktiviteter, exempelvis kampanjer hos återförsäljaren. Du deltar på branschmässor och liknande som Nordfarms representant. Din roll kommer också att innehålla ett produkt- och marknadsansvar för produktområdet Skog. Det innebär att du ansvarar för att driva utvecklingen inom ditt produktområde, håller dig uppdaterad på nyheter samt att du har en tät kontakt med våra leverantörer. Du har god teknisk förståelse och är kunnig inom hydraulikområdet. Vi ser även att du har en kunskap om och erfarenhet av skogsjordbruk. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift då detta krävs för kontakter med leverantörerna. För att lyckas i denna roll måste du ha flera års erfarenhet av tekniskt inriktad försäljning, gärna gentemot återförsäljare och/eller distributörer. En examen från IHM Business School med inriktning mot affärsutveckling och marknad är meriterande. Som person är du resultatinriktad, strukturerad, självgående och driven. Du tycker att försäljning är det roligaste som finns och har uppnått goda resultat i dina tidigare arbeten. Du besitter hög social kompetens och det är viktigt att du är lyhörd och har förmågan att skapa förtroende, då våra kundrelationer och affärer bygger på långsiktighet. Våra kunder finns inom skog, entreprenad och lantbruk och har du erfarenhet från den branschen ser vi det som en fördel. Tjänsten innebär resor och övernattningar vilket förutsätter att du är flexibel med din arbetstid och har körkort. Du utgår från vårt kontor i Norrköping. På kontoret i Norrköping arbetar ca 30 medarbetare. Tempot är många gånger högt, men vi har kul på jobbet! Du kommer till ett expansivt företag med stark tillväxt och med en stor potential i ett spännande utvecklingsskede! Vi samarbetar med Cojn i denna rekrytering. För ytterligare information angående den här tjänsten, kontakta gärna Katarina Nyqvist, telefon 0768-71 93 57. Välkommen med din ansökan senast den 12 augusti!
Företag: Cojn AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Säljare till Nordfarm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Säljare till Nordfarm

Teknisk exportsäljare
Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogs- maskinförare, markvårdare och många fler. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare. Vi är generalagenter för marknadsledande märken, såsom Avant, Fella, Peecon m fl som vi säljer via återförsäljare i hela Sverige samt i Norge och Danmark. Läs mer på www.nordfarm.se Som generalagent för marknadsledande märken och med en hög service- och kompetensnivå mot sina kunder, har Nordfarm under åren byggt upp en mycket stark position på marknaden. Nordfarm blev årets Gasell både 2007 och 2008 och omsatte 250 mkr år 2012. Nu förstärker vi vårt säljteam med ytterligare en professionell säljare.  Du kommer självständigt att driva och utveckla försäljningen mot våra befintliga återförsäljare i Norge, Danmark samt övrig export. Du bokar och genomför kundbesök, bearbetar förfrågningar, offererar och följer upp projekt. Du för kommersiella och tekniska diskussioner med kund samt svarar på tekniska problem. Tillsammans med kunden och med stöd av säljchef, planerar du säljaktiviteter, exempelvis kampanjer hos återförsäljaren. Du deltar på branschmässor och liknande som Nordfarms representant. Din roll kommer också att innehålla ett produktansvar för produktgruppen Transportvagnar. Det innebär att du kommer ha en tät kontakt med våra leverantörer och ska se till att vara uppdaterad på vad som händer inom produktområdet. Du har god teknisk förståelse och är van att föra diskussioner med både kunder och leverantörer på engelska. Våra kunder finns inom lantbruk och entreprenad, har du erfarenhet från den branschen, ser vi det som starkt meriterande. Din bakgrund har du inom tekniskt inriktad försäljning på marknader utanför Sverige, gärna gentemot återförsäljare och/eller distributörer. Som person är du resultatinriktad, strukturerad och driven. Du tycker att försäljning är det roligaste som finns och har uppnått goda resultat i dina tidigare arbeten. Det är viktigt att du är lyhörd och har förmågan att skapa förtroende, då våra kundrelationer och affärer bygger på långsiktighet. Du utgår från vårt kontor i Norrköping. På kontoret i Norrköping arbetar ca 30 medarbetare. Tempot är många gånger högt, men vi har kul på jobbet! Du kommer till ett expansivt företag med stark tillväxt och med en stor potential i ett spännande utvecklingsskede! Vi samarbetar med Cojn i denna rekrytering. För ytterligare information angående den här tjänsten, kontakta gärna Katarina Nyqvist, telefon 0768-71 93 57. Välkommen med din ansökan senast den 12 augusti!
Företag: Cojn AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk exportsäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk exportsäljare

Upphandlare till Sörmland Vatten och Avfall AB
Bolaget Sörmland Vatten och Avfall AB bildades för att klara framtidens krav på ekonomi, kompetens och uthållighet. Ett gemensamt bolag för VA och Renhållning ska ge Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuninvånare möjlighet till bättre service och kraft att hålla emot prisutvecklingen. Vi söker nu en Upphandlare till Sörmland Vatten och Avfall AB Vår nya upphandlare kommer i första hand att vara den som är ansvarig och projektleder hela upphandlingsprocessen främst specialupphandlingar inom Renhållning och VA. Du kommer även att bli involverad i förlängning/prolongering av avtal samt indexreglering av avtal. Kärnan i tjänsten avser specialupphandlingar inom: Insamling, behandling/omlastning, lastbils- och entreprenadtjänster, konsulttjänster, verksamhetsmaterial, bemanning och bevakning samt leasing av maskiner. Anbudsförfarandet kan omfatta: Upprättande av förfrågningsunderlag, kravspecifikation, mall för referenstagning, administrativa föreskrifter, anbudskriterier samt regler för utvärdering av anbud och kvalificeringskrav.  Vi söker dig som har ett eget driv med ett entreprenörstänk. Du är strukturerad/systematisk samt van att hålla många projekt igång samtidigt där du förväntas vara en god kravställare med juridisk sakkunskap. Vidare är du en god kommunikatör som kan samarbeta väl med interna såväl som externa partners. Viktigt är att du är van att dokumentera. Du har en högskolebakgrund inom relevant område för tjänsten samt erfarenhet av upphandling- och projektledning. Du har god erfarenhet av LOU och LUF. Vi erbjuder dig en spännande roll i ett företag som ligger i framkant i flera av framtidens frågeställningar inom vårt område. Du kommer till en arbetsplats med ett trevligt och prestigelöst arbetsklimat, organisationen är platt med korta beslutsvägar och stora påverkansmöjligheter. Vi är mycket stolta över vad vi har åstadkommit så här långt när det gäller vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle där det är fokus på att vara kostnadseffektiv och ha en miljöriktig hantering av vårt avfall samt att vara trygg i att få rent vatten. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Placeringen är i Katrineholm där du tillhör VD-staben. Är du intresserad av tjänsten så samarbetar Sörmland Vatten och Avfall AB med Cojn AB i den här rekryteringen och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan via www.cojn.se. Har du ytterligare frågor kontakta våra rekryteringskonsulter Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70. Din ansökan vill vi ha senast den 18 augusti 2013. OBS: Urval och telefonintervjuer påbörjas först efter ansökningstidens utgång!
Företag: Cojn AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Upphandlare till Sörmland Vatten och Avfall AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Upphandlare till Sörmland Vatten och Avfall AB

Teknisk Exportsäljare till expansiv marknad i Europa
Cewe Instrument AB, med mer än 50 år i branschen, ingår i den internationella ägargruppen Secure, som är en av världens ledande leverantörer av energimätarsystem med en omsättning på 150 milj. USD. Vi söker dig som har erfarenhet av internationell teknisk försäljning. Din profil: Du som söker har god erfarenhet av värdebaserad försäljning. Du möter betydelsefulla och stora kunder som har behov av högkvalitativa elektriska mätinstrument samt system för energimätning och är nu beredd att ta ett ytterligare steg i din försäljningskarriär. Du har en utvecklad förståelse för affärer och du drivs av att finna nya kreativa lösningar för våra kunder. Då våra produkter är högteknologiska vill vi att du ska ha en hög teknisk förståelse och erfarenhet inom domänen. God know-how i MS Office samt CRM-system. Mycket goda kunskaper i koncernspråket engelska, kunskaper i tyska är meriterande. Du kommer att samverka med andra såväl inom som utanför den egna organisationen. Stora krav ställs på både självständighet och samarbetsförmåga samt en väl utvecklad emotionell kompetens. Vi erbjuder: Goda anställningsvillkor i en inspirerande och kreativ miljö.  Support och feedback från chef och medarbetare är en självklarhet. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas och utvecklas i sitt arbete. Arbetsort är Nyköping. Intresserad av en framtid hos oss? www.ceweinstrument.se eller www.securetogether.com I denna rekrytering samarbetar vi med Cojn AB, för mer information kontakta Staffan Bergentoft 0768-50 11 76 Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till www.cojn.se Intervjuer sker fortlöpande, sista ansökningsdag är den 13 okt.
Företag: Cojn AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Exportsäljare till expansiv marknad i Europa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Exportsäljare till expansiv marknad i Europa

Ekonomer till Cojn
Stjärnor till er tjänst! Cojn är ett företag som levererar kunskap, idéer och människor Företaget etablerades 2004 som en erfaren och lokal aktör som levererar kvalificerade lösningar och tjänster inom Rekrytering, Bemanning och ledarskap. Cojngruppen har idag ca 30 anställda i Linköping, Norrköping, Nyköping och Karlstad och omsätter ca 45 Mkr år 2011. Företaget har också ett stort nätverk av underkonsulter som till viss del är verksamma i andra delar av landet. Vill du blir vår nästa stjärna? Vi söker självständiga och utvecklingsinriktade ekonomer både för längre hyresuppdrag och rekrytering hos våra kunder. Vi söker dig som vill jobba som ekonomi- och redovisningsassistent, redovisningsekonom, controller, ekonomiansvarig eller ekonomichef. Vi är intresserade av dig som har arbetat i såväl tillverkande företag som inom konsultbranschen, exempelvis på en redovisningsbyrå. För Cojns konsulter väntar alltid nya utmaningar och uppdrag. Våra uppdragsgivare kommer från olika branscher och miljöer. Cojns intressanta och expansiva fas ger en stimulerande miljö, engagerade arbetskollegor och utvecklingsmöjligheter för rätt person. Som konsult hos Cojn har du antingen en f-skattsedel eller också kommer du att anställas av Cojn. Du behärskar Excel och är van att hantera olika ekonomisystem.  Du är självständig och stimuleras av möten och utvecklas i nya miljöer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vill att du är mål- och resultatinriktad, flexibel, självgående och social. Du är analytisk och pedagogisk samt gillar att ta ansvar. Du trivs i rollen som konsult och uppskattar kundkontakt såväl i form av personliga möten som via telefonkontakt. Som person är du en av de bästa inom ditt område. Du har en positiv livssyn, är flexibel och nyfiken. Välkommen med din ansökan. Ange i din ansökan inom vilket kompetensområde du vill arbeta. Vi kommer att göra löpande urval. För mer information angående den här tjänsten kontakta Katarina Nyqvist, 0768-71 93 57. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Cojn AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomer till Cojn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomer till Cojn

Cojn söker vassa administratörer och sekreterare
Cojn är ett företag som levererar kunskap, idéer och människor! Företaget etablerades 2004 som en erfaren och lokal aktör som levererar kvalificerade lösningar och tjänster inom Rekrytering, Konsulttjänster, Second Opinion, HR-stöd och Karriärutveckling. Cojngruppen har idag ca 15 anställda i Linköping, Norrköping och Nyköping. Företaget har också ett stort nätverk av underkonsulter som till viss del är verksamma i andra delar av landet. Vi söker nu erfarna och vassa administratörer och sekreterare för kommande rekryterings- och konsultuppdrag hos våra kunder. I rollen som administratör och/eller sekreterare kommer du vara spindeln i nätet och dagligen utföra stimulerande och spännande arbetsuppgifter. Du kommer i huvudsak vara ett administrativt stöd till chefer, och vissa förekommande fall VD, och dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att sköta dokumenthantering, delta i möten och föra protokoll, göra sammanställningar och presentationer samt boka resor och konferenser. Därutöver kan du komma att arbeta med mindre inköp och i vissa fall ordermottagning och enklare uppgifter inom ekonomi. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du som lägst har gymnasieutbildning samt några års erfarenhet av liknande arbete. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av arbete i något av de större affärssystemen. Du har en stark känsla för service, trivs i en supportande roll och har en god administrativ förmåga. Vidare är du en person som är självgående och kan skapa ordning och reda, har ett strukturerat arbetssätt och kan få saker gjorda på kort tid. Du har lätt för att samarbeta med andra och är kommunikativ och lyhörd. Du har goda datorkunskaper och behärskar Officepaketet väl och du kan obehindrat formulera dig i både tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du en av de bästa inom ditt område. Du har en positiv livssyn, är flexibel och nyfiken. För Cojns konsulter väntar alltid nya utmaningar och uppdrag. Våra uppdragsgivare kommer från olika branscher och miljöer. Cojns intressanta och expansiva fas ger en stimulerande miljö, engagerade arbetskollegor och utvecklingsmöjligheter för rätt person. Som konsult hos Cojn har du antingen en f-skattsedel eller också kommer du att anställas av Cojn. Är du intresserad av den här tjänsten ansöker du genom att klicka på knappen nedan ”ansök”. Har du ytterligare frågor kontakta våra rekryteringskonsulter Malin Erixon 076-850 11 74 eller Caroline Hansson 076-850 11 70. Din ansökan vill vi ha senast den 15 december men kommer löpande kalla på intervjuer så vänta inte med din ansökan utan skicka in den så snart som möjlig.
Företag: Cojn AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Cojn söker vassa administratörer och sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cojn söker vassa administratörer och sekreterare

Teknisk Säljare
Cewe Instrument AB, med mer än 50 år i branschen, ingår i den internationella ägargruppen Secure, som är en av världens ledande leverantörer av energimätarsystem med en omsättning på 150 milj. USD. Teknisk säljare till den svenska och nordiska marknaden Din roll: Som teknisk säljare ansvarar du för säljplanering, kundbearbetning, resultat och rapportering i vårt affärssystem.Du kommer att fokusera på att aktivt sälja och bygga upp relationer med kunder inom Sverige och Norden.Här möter du OEM-kunder, Industriföretag, konsulter och grossister som har behov av högkvalitativa elektriska mätinstrument samt system för energimätning. Din profil: Du som söker har god erfarenhet av värdebaserad B2B försäljning. Du har en utvecklad förståelse för affärer och du drivs av att finna nya kreativa lösningar inom bl.a. energieffektivisering för industrikunder.Då våra produkter är högteknologiska vill vi att du ska ha en hög teknisk förståelse - du har säkert en teknisk utbildning på högskolenivå inom Elkraftteknik/Elektronik. God kunskap i MS Office samt vana från att arbeta CRM-system är ett krav liksom mycket goda kunskaper i koncernspråket engelska. Du kommer att samverka med andra såväl inom som utanför den egna organisationen. Stora krav ställs på både självständighet, samarbetsförmåga samt en väl utvecklad emotionell kompetens. Vi erbjuder: Goda anställningsvillkor i en inspirerande och kreativ miljö.  Support och feedback från chef och medarbetare är en självklarhet.Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas och utvecklas i sitt arbete. Arbetsort är Nyköping. Intresserad av en framtid hos oss? www.ceweinstrument.se  I denna rekrytering samarbetar vi med Cojn AB, för mer information kontakta Staffan Bergentoft 0768-50 11 76. Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV. Intervjuer sker fortlöpande, sista ansökningsdag är den 24 nov.
Företag: Cojn AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Säljare

Executive Assistant
Toyota Material Handling, en del av Toyota Industries Corporation, är världens ledande leverantör av materialhanteringslösningar. Vi har lång branscherfarenhet och kan erbjuda ett omfattande program av motviktstruckar, lagertruckar och lagerutrustning i varumärkena Toyota och BT samt service och reservdelar. I Europa är vi ca 8 500 anställda och är verksamma i fler än 30 länder. Tillverkningen sker i Ancenis (Frankrike), Bologna (Italien) och Mjölby. Huvudkontoret är placerat i Mjölby. TMHE söker en Executive Assistant som arbetar för och rapporterar direkt till vår President. Ditt övergripande ansvar blir att underlätta det dagliga arbetet för Presidenten, koncernens ekonomidirektör (CFO) och styrelseordförande. DIN UTMANING • Att vara ett nära personligt stöd till VD såsom post, kalender, telefon och e-post. • Att i viss mån agera “Gate-Keeper” för att säkerställa att ärenden och bokningsförfrågningar är rätt förberedda innan VD involveras. • Veckoplanering tillsammans med VD, säkerställa mötesmaterial och förberedelser inför kommande veckor. • Administration och arkivering av avtal och styrelsematerial • Administrativt stöd till TMHEs ledningsgrupp • Resebokningar, reseräkningar, besöksplanering • Koordinering/mötesplanering med ägaren i Japan • Konferensplanering/konferensbokning samt besöksadministration • Skapa och underhålla presentationsmaterial (PowerPoint) • Att representera VD i planering, förfrågningar och svar på förfrågningar   Tjänsten är en del av VD’s stöd, där också TMHE Business Planning (Presidents Office) återfinns, bl.a. med en VD Assistent, som främst arbetar med att utreda och bereda ärenden, men som i planering jobbar nära  Executive Assistant. DIN PROFIL Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du tycker om att arbeta med ordning, struktur och processer och har förmågan att ligga steget före. Du rör dig bekvämt mellan administrativa/koordinerande arbetsuppgifter och mer självständiga och arbetsuppgifter. Du är mycket service minded och har en hög integritet. Vi ser även att du är flexibel och trivs med ett högt tempo i en internationell miljö. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom ekonomi alternativt administration eller erfarenhet vi bedömer likvärdig samt en gedigen erfarenhet från en liknande roll. Du uttrycker dig väl både i tal och skrift, på engelska och svenska. Låter det som en utmaning för dig? DIN ANSÖKAN För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna, Katarina Nyqvist, 0768-71 93 57 eller Caroline Hansson, 0768-501 170. Välkommen med din ansökan, cv och personligt brev, vi gör urval löpande men vi vill ha din ansökan senast den 1 december.
Företag: Cojn AB
Ort: Mjölby
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Executive Assistant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Executive Assistant

Kreativ kommunikatör med känsla för språket
Sörmland Vatten och Avfall AB har i uppdrag från ägarkommunerna Flen, Katrineholm och Vingåker att ombesörja kommunernas ansvar inom allmän VA-försörjning och avfallshantering. Bolaget bildades i syfte attklara framtidens ökade krav på ekonomi, kompetens och uthållighet. Vår vision är att vara ett föredöme med service och miljö i fokus. Vi utökar nu vår verksamhet med en projektanställd kreativ kommunikatör för att förstärka vårt kommunikationsarbete.   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir: • Att arbeta med vår externa kommunikation. • Att initialt driva (i samarbete med Informations- och Kundtjänstchef) framtagandet av en kommunikationsplan utifrån vår nya affärsplan. • Att framöver hålla i projekt där din uppgift blir att kommunicera ut olika budskap till kommuninvånarna tillika våra målgrupper. • Att vidare hålla i vissa stormöten med olika parter, delta i seminarier och vara vår representant i olika externa sammanhang. • Att arbeta med nationella kampanjer som bryts ner på lokal nivå. • Att skapa annonser för externa ändamål. • Att ta fram nytt marknadsföringsmaterial. För att lyckas i rollen som kommunikatör ser vi att du har relevant utbildning med inriktning mot kommunikation. Rollen kräver att du har arbetat några år som kommunikatör samt att du har erfarenhet av att driva projekt och erfarenhet av media.  Meriterande är om du har arbetat med bildhanteringsprogram. Vi söker dig som brinner för kommunikation och som har ett starkt engagemang att driva utvecklingen av vårt varumärke och vårt budskap. Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift och har en stor vana av att dokumentera. Du är initiativrik och kreativ och har en fingertoppskänsla för layout. Du är utåtriktad och stimuleras av att möta nya människor och bygga långsiktiga relationer. Vi vill att du är pedagogisk, noggrann, effektiv, drivande, självgående och naturligtvis nyfiken. Vi erbjuder dig en spännande roll i ett företag som ligger i framkant i flera av framtidens frågeställningar inom vårt område. Du kommer till en arbetsplats med ett trevligt och prestigelöst arbetsklimat, organisationen är platt med korta beslutsvägar och stora påverkansmöjligheter. Våra ledstjärnor ärbra service, långsiktig hållbarhet, stolta och engagerade medarbetare samt god ekonomi. Tjänsten är en projektanställning på tre år med möjlighet till förlängning. Heltid med placering i Katrineholm. B-körkort är ett krav. Är du intresserad av tjänsten så samarbetar Sörmland Vatten och Avfall AB med Cojn AB i den här rekryteringen.  Välkommen med din ansökan, cv och personligt brev, senast den 1 december 2013. För ytterligare information om tjänsten kontakta våra rekryteringskonsulter Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70.
Företag: Cojn AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kreativ kommunikatör med känsla för språket jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreativ kommunikatör med känsla för språket

Projektledare med inriktning mot miljö
Sörmland Vatten och Avfall AB har i uppdrag från ägarkommunerna Flen, Katrineholm och Vingåker att ombesörja kommunernas ansvar inom allmän VA-försörjning och avfallshantering. Bolaget bildades i syfte attklara framtidens ökade krav på ekonomi, kompetens och uthållighet. Vår vision är att vara ett föredöme med service och miljö i fokus. Vi söker nu en vikarierande projektledare med inriktning miljö och med ansvar för att driva avfallsplaneprocessen framåt. Vi har tillsammans med Flens, Katrineholms och Vingåkers kommuner tagit fram nya avfallsplaner för perioden 2013-2017. En arbetsgrupp bestående av tjänstemän från kommunerna arbetar under ledning av vår projektledare med avfallsplaneprocessen.  Du som projektledare agerar med stor frihet och under eget ansvar. Kärnan i tjänsten är att styra avfallsplanearbetet utifrån uppsatta mål i avfallsplanerna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:  • Att vara projektledare för avfallsplaneprocessen och uppföljning av avfallsplanerna. • Att i samarbete med cheferna initiera och driva informations- och kommunikationsaktiviteter kopplade till avfallsplanernas mål. • Att säkerställa att avfallshanteringen, utifrån avfallsplanernas mål, beaktas i kommunernas samhällsplanering. • Att rapportera avfallsstatistik i Avfall Web. För att lyckas i rollen som projektledare har du erfarenhet av att leda projekt. Du har relevant högskoleexamen med inriktning mot miljöområdet eller motsvarande samt god kännedom om hållbar utveckling. Meriterande är erfarenhet från arbete i en politisk styrd organisation då avfallsplanearbetet sker i nära samarbete med olika delar av den kommunala organisationen, myndigheter, företag och organisationer. Vi söker dig som är utåtriktad och som har lätt för att knyta nya kontakter. Du har en god förmåga att samarbeta och du inspirerar och skapar förtroende. Du är effektiv och strukturerad som person. Du har ansvar för regelbunden rapportering både muntligt och skriftligt vilket förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Rapportering sker både internt och externt. Vi erbjuder dig en spännande roll i ett företag som ligger i framkant i flera av framtidens frågeställningar inom vårt område. Du kommer till en arbetsplats med ett trevligt och prestigelöst arbetsklimat, organisationen är platt med korta beslutsvägar och stora påverkansmöjligheter. Våra ledstjärnor ärbra service, långsiktig hållbarhet, stolta och engagerade medarbetare samt god ekonomi. Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 11 månader med möjlighet till förlängning. Heltid med placering i Katrineholm. B-körkort är ett krav. Är du intresserad av tjänsten så samarbetar Sörmland Vatten och Avfall AB med Cojn AB i den här rekryteringen. Välkommen med din ansökan, cv och personligt brev, senast den 1 december 2013. För ytterligare information om tjänsten kontakta våra rekryteringskonsulter Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70.
Företag: Cojn AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare med inriktning mot miljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare med inriktning mot miljö

Vi söker en projektledare som kan hjälpa våra kunder att hitta hem
På Markus Reklambyrå i Linköping arbetar vi med marknadskommunikation i alla dess former. Vi hjälper våra kunder att nå sinaaffärsmål, med utgångspunkt från våra tre kärnvärden –hjärta, nytta och idékraft. Nu söker vi en driven projektledare som kan bidra till vår utveckling – inte för att det är enkelt, utan för att det är svårt, spännande och roligt. I kommunikationsdjungeln år 2013 är det lätt att gå vilse. Då handlar det om att hitta till byrån som lyssnar, reflekterar, analyserar, ifrågasätter och utmanar. Byrån som har kompetens, tankekraft och idéstyrka för den strategiska utvecklingen och som samtidigt finns till hands när det är bråttom, bråttom, bråttom. Som kan göra precis det som förväntas, men som gärna överraskar och banar väg för nya möjligheter. Byrån som får kunden att känna sig hemma från första stund. Kan du förmedla den känslan av Markus Reklambyrå i mötet med våra kunder? Då har du goda förutsättningar att bli vår nästa projektledare. Men det krävs lite till. Du måste också kunna ta visionerna, affärsplanerna och de strategiska diskussionerna vidare till våra kreatörer, som skapar den kommunikation som gör att vår kund når sina mål. Och inte nog med det. Du ska presentera en offert på det hela, som känns rätt för både kunden och oss. Det där låter tufft, tänker du kanske. Det är det också. Men är du den vi söker kommer du att klara det galant. Det innebär att du redan har arbetat några år som kundansvarig på reklam- eller pr-byrå, alternativt på andra sidan bordet som köpare av reklam och kommunikationstjänster på mellanchefsnivå. Att du förstår marknadskommunikationens mekanismer är lika viktigt för dialogen med kunderna som med medarbetare. Du har din grund i en utbildning med inriktning på kommunikation och marknadsföring eller motsvarande erfarenhet. Hos oss kommer du att möta ett gäng med olika personligheter i olika åldrar och med olika bakgrunder. Men ändå med ett gemensamt drag som gör att vi trivs med varandra. Vi kan kalla det företagskulturen eller Markus-andan, det där som är så svårt att sätta fingret på och som har sin grund i våra värdeord – hjärta, nytta och idékraft. Det kommer också till uttryck när våra kunder rankar oss som en av de fem bästa byråerna i Sverige i vår kategori, i bransch- och kvalitetsstudien Årets Byrå. Vad tycker du? Är du fortfarande lika nyfiken och intresserad som när du började läsa? Då ska du fortsätta till www.markus.se där du kan läsa mer om oss, hur vi tänker, hur vi ser ut och vad vi åstadkommer. Känner du sedan att du vill bidra till vår utveckling– inte för att det är enkelt, utan för att det är svårt, spännande och roligt – då är du varmt välkommen med din ansökan! Vi samarbetar i rekryteringen med Cojn AB. Välkommen med din ansökan, cv och personligt brev, senast den 1 december 2013. För ytterligare frågor kring tjänsten kontakta våra rekryteringskonsulter Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70.
Företag: Cojn AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en projektledare som kan hjälpa våra kunder att hitta hem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en projektledare som kan hjälpa våra kunder att hitta hem

Säljare och produktspecialist
Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogs- maskinförare, markvårdare och många fler. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare. Vi är generalagenter för marknadsledande märken, såsom Avant, Fella, Peecon m fl som vi säljer via återförsäljare i hela Sverige samt i Norge och Danmark. Läs mer på www.nordfarm.se Som generalagent för marknadsledande märken och med en hög service- och kompetensnivå mot sina kunder, har Nordfarm under åren byggt upp en mycket stark position på marknaden. Nordfarm blev årets Gasell både 2007 och 2008 och omsatte 250 mkr år 2011. Nu förstärker vi vårt säljteam med ytterligare en professionell säljare.  Du kommer självständigt att driva och utveckla försäljningen mot våra befintliga återförsäljare i Sverige. Du ansvarar för ett dedikerat antal kunder och bokar och genomför kundbesök, bearbetar förfrågningar, offererar och följer upp projekt. Du ansvarar för försäljningsbudget och prognos samt marknadsplan för respektive kund. Tillsammans med kunden och med stöd av säljchef, planerar du säljaktiviteter, exempelvis kampanjer hos återförsäljaren. Du deltar på branschmässor och liknande som Nordfarms representant. Din roll kommer också att innehålla ett produkt- och marknadsansvar för produktområdet Skog. Det innebär att du ansvarar för att driva utvecklingen inom ditt produktområde, håller dig uppdaterad på nyheter samt att du har en tät kontakt med våra leverantörer. Du har god teknisk förståelse och är kunnig inom hydraulikområdet. Vi ser även att du har en kunskap om och erfarenhet av skogsjordbruk/lantbruk. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift då detta krävs för kontakter med leverantörerna. För att lyckas i denna roll har du några års erfarenhet av tekniskt inriktad försäljning, gärna gentemot återförsäljare och/eller distributörer. En examen från IHM Business School med inriktning mot affärsutveckling och marknad är meriterande. Vi ser även en examen från Lantburksuniversitet som en lämplig bakgrund. Som person är du resultatinriktad, strukturerad, självgående och driven. Du tycker att försäljning är det roligaste som finns och har uppnått goda resultat i dina tidigare arbeten. Du besitter hög social kompetens och det är viktigt att du är lyhörd och har förmågan att skapa förtroende, då våra kundrelationer och affärer bygger på långsiktighet. Våra kunder finns inom skog, entreprenad och lantbruk och har du erfarenhet från den branschen ser vi det som en fördel. Tjänsten innebär resor och övernattningar vilket förutsätter att du är flexibel med din arbetstid och har körkort. Du utgår från vårt kontor i Norrköping. På kontoret i Norrköping arbetar ca 30 medarbetare. Tempot är många gånger högt, men vi har kul på jobbet! Du kommer till ett expansivt företag med stark tillväxt och med en stor potential i ett spännande utvecklingsskede! Vi samarbetar med Cojn i denna rekrytering. För ytterligare information angående den här tjänsten, kontakta gärna Katarina Nyqvist, telefon 0768-71 93 57. Välkommen med din ansökan, vi gör urval löpande!
Företag: Cojn AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare och produktspecialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare och produktspecialist

Projektledare/Verksamhetsutvecklare
”Att veta när man går hem från jobbet att man bidragit till att rädda och förbättra andra människors liv – det är en speciell känsla.” Elekta är ett globalt medicinteknikföretag som utvecklar sofistikerad behandlingsutrustning och mjukvara för strålterapi, strålkirurgi och brachyterapi samt mjukvarusystem som effektiviserar arbetsflödet i cancervården. Elektas system och kliniska lösningar används idag vid mer än 6.000 sjukhus världen över. Elekta har cirka 3.500 medarbetare globalt. Huvudkontoret ligger i Stockholm och företaget är noterat på den Nordiska Börsen. För mer information vänligen besök www.elekta.com Vår kund Elekta söker en konsult för sitt förbättringsarbete inom Operations. Inledningsvis handlar det om ett uppdrag på ca tre månader, med möjlighet till förlängning. Du kommer att leda och driva några förbättringsprojekt, längre och kortare. Just nu bedrivs en förstudie för hur Elekta kan bättre hantera sina produktdata inklusive slutliga tillverknings-, test och installationsunderlag och du kommer att ingå i det projektet. Inledningsvis kommer du även att ha ansvar för att samordna uppdatering av tillverknings- test- och installationsunderlag mellan olika produktutvecklings- och produktändringsprojekt. Dina erfarenheter: • Erfarenhet från projektledning • Förståelse för inköp, logistik, konstruktion, beredning av tillverkning och produktunderhåll • Förståelse för ERP- (Enterprise Resource Planning) och PLM-system (Product Lifecykle Management) • Minst 10 års erfarenhet från arbete inom industrin Vi ser att du har du minst 4-årig tekniskt gymnasium med maskinteknisk inriktning kombinerat med utbildning inom ekonomi. Som person är du driven och målinriktad, du är strukturerad, positiv och energisk. Du kan snabbt växla från en övergripande nivå till att gå ner på detaljnivå. Vi värdesätter din förmåga att skapa goda relationer framförallt internt då man i det här uppdraget samarbetar med många olika funktioner inom företaget. Uppdraget skall tillsättas omgående så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Frågor? Kontakta Katarina Nyqvist på Cojn, 0768-71 93 57.
Företag: Cojn AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare/Verksamhetsutvecklare jobb, Projektledare/Verksamhetsutvecklare Linköping, Projektledare/Verksamhetsutvecklare Cojn AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare/Verksamhetsutvecklare

Driven Teknisk Säljare
ABECE är en av världens ledande leverantörer av system för tillverkning av betongtakpannor. Bolaget har en 50-årig historia i Nyköping, där kvalitet och kundfokus alltid varit kärnvärden. Bolaget ingår i KWD-Group med en omsättning på ca 150 msek. ABECE gör nu en offensiv förstärkning av marknadsavdelningen och söker en: Driven Teknisk Säljare - med världen som arbetsfält Din roll Du fokuserar på att aktivt möta kunder ute i världen och att generera framgångsrika ABECE-affärer. Du blir en viktig medarbetare i den fortsatta utvecklingen av vårt företag där lagarbetetär en förutsättning för vår expansiva produkt- och marknadsstrategi. Stora krav ställs på självständighet, samarbetsförmåga och att ta det fulla kommersiella ansvaret för små såväl som större säljprojekt upp till ca 50 MSEK – en mycket stimulerande men krävande roll.  Din profil Du har teknisk högskoleutbildning, troligen civilingenjör, då våra produkter representerar en hög teknisk nivå. Du har även relevant arbetslivserfarenhet om minst fem år samt erfarenhet av värdebaserad teknisk försäljning av anläggningar, gärna i projektform. Du kombinerar dina tekniska kunskaper med viljan att brinna för försäljning. Du har en väl utvecklad social kompetens och är erkänt skicklig på att skapa affärsrelationer. Våra kunder finns i hela världen och resande är därför en självklar del av ditt arbete. Du behärskar engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.   Vi erbjuder goda anställningsvillkor i en inspirerande och internationell miljö. Support och feedback från chef och medarbetare är en viktig del hos oss. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas och utvecklas i sitt arbete. Intresserad av en framtid hos oss? Se vår hemsida: www.abece.se I denna rekrytering samarbetar vi med Cojn AB, för information kontakta Staffan Bergentoft 0768-50 11 76 Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV. Intervjuer sker fortlöpande, senaste ansökningsdag den 22 dec.
Företag: Cojn AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Teknisk Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Teknisk Säljare

Affärsinriktad säljare till expansivt bolag
Domino Sweden AB erbjuder kunder kompletta system för märkning, identifiering och spårbarhet där kraven är höga på kvalitet i alla led. Dominos maskiner och märksystem används för märkning på de flesta förekommande material till exempel på papper, glas, plast, metall, gummi, livsmedel och ger högkvalitativt resultat även på ojämna ytor. Domino har mer än 25 års erfarenhet som leverantör av märkningsprodukter till tillverkningsindustrin och har den ledande rollen inom märkning och identifiering i Sverige. Dominos mål är att alltid leverera den bästa lösningen för våra kunder med tanke på funktion, kostnadseffektivitet och miljö. För varje kund gör företaget en anpassad och skräddarsydd lösning. Mycket av företagets styrka ligger i tillgängligheten av service. Företaget med sina 20 anställda har sitt huvudkontor i Linköping och regionkontoren är utspridda över hela landet. Är du en person som trivs i en säljroll och drivs av arbetsdagar som präglas av  aktivitet, förhandlingar, uthållighet, resultat och utveckling? Då är detta något för dig! Domino är inne i en expansiv fas och söker nu ytterliggare en säljare. Du utgår från Linköping och din försäljningsregion kommer vara norr eller söder utöver från tjänstgöringsorten. Tjänsten är på heltid och kommer tillsättas under januari nästa år. Du kommer att arbeta i ett entusiastiskt och ödmjukt gäng som sätter kunden i centrum och som vet att produkterna och tjänsterna har en stark position på marknaden. Tonvikten ligger på god kvalitet, flexibilitet och kundservice. Arbetsuppgifter Som säljare hos Domino erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete med övergripande ansvar för att driva och utveckla försäljningen till såväl nya kunder som befintliga. Du arbetar med hela försäljningsprocessen, allt från att boka dina egna besök, skriva offerter till att anpassa lösningar efter kundens behov. Du underhåller och utvecklar relationer och ser till att kunden har god kännedom om Dominos erbjudanden och kvalitet. Företaget erbjuder tjänstebil och arbetet medför ungefär 2-6 övernattningar per månad. Utbildning och erfarenhet Du har som lägst gymnasieutbildning och vi ser att du har erfarenhet av säljinriktatarbete arbete och vana av att ge service till kunder. Viktigt för den här tjänsten är att du har en ambition att utvecklas i din säljroll och har en starkt inre drivkraft att nå uppsatta mål och framgång i ditt arbete. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och vi värdesätter ett högt engagemang, intresse och driv med ett starkt kund- och resultatfokus. Du är affärsmässig, inger förtroende och uppskattar att etablera och vårda långsiktiga relationer med kunderna. Du är lyhörd och duktig på att kommunicera och har förmåga att fatta beslut och känner dig bekväm i förhandlingssituationer. För att lyckas med arbetet krävs att du är självgående och strukturerd i ditt arbete, du tar ett stort eget ansvar samtidigt som du uppskattar ett nära samarbete med kollegor i organisationen. Känns den här tjänsten som en intressant utmaning? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Cojns rekryteringskonsult Malin Erixon tel 0768-501 174. Välkommen med din ansökan!
Företag: Cojn AB
Ort: Linköping
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsinriktad säljare till expansivt bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsinriktad säljare till expansivt bolag

Projektledare med inriktning mot miljö
Sörmland Vatten och Avfall AB har i uppdrag från ägarkommunerna Flen, Katrineholm och Vingåker att ombesörja kommunernas ansvar inom allmän VA-försörjning och avfallshantering. Bolaget bildades i syfte attklara framtidens ökade krav på ekonomi, kompetens och uthållighet. Vår vision är att vara ett föredöme med service och miljö i fokus. Vi söker nu en vikarierande projektledare med inriktning miljö och med ansvar för att driva avfallsplaneprocessen framåt. Vi har tillsammans med Flens, Katrineholms och Vingåkers kommuner tagit fram nya avfallsplaner för perioden 2013-2017. En arbetsgrupp bestående av tjänstemän från kommunerna arbetar under ledning av vår projektledare med avfallsplaneprocessen.  Du som projektledare agerar med stor frihet och under eget ansvar. Kärnan i tjänsten är att styra avfallsplanearbetet utifrån uppsatta mål i avfallsplanerna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:  • Att vara projektledare för avfallsplaneprocessen och uppföljning av avfallsplanerna. • Att i samarbete med cheferna initiera och driva informations- och kommunikationsaktiviteter kopplade till avfallsplanernas mål. • Att säkerställa att avfallshanteringen, utifrån avfallsplanernas mål, beaktas i kommunernas samhällsplanering. • Att rapportera avfallsstatistik i Avfall Web. För att lyckas i rollen som projektledare har du erfarenhet av att leda projekt. Du har relevant högskoleexamen med inriktning mot miljöområdet eller motsvarande samt god kännedom om hållbar utveckling. Meriterande är erfarenhet från arbete i en politisk styrd organisation då avfallsplanearbetet sker i nära samarbete med olika delar av den kommunala organisationen, myndigheter, företag och organisationer. Vi söker dig som är utåtriktad och som har lätt för att knyta nya kontakter. Du har en god förmåga att samarbeta och du inspirerar och skapar förtroende. Du är effektiv och strukturerad som person. Du har ansvar för regelbunden rapportering både muntligt och skriftligt vilket förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Rapportering sker både internt och externt. Vi erbjuder dig en spännande roll i ett företag som ligger i framkant i flera av framtidens frågeställningar inom vårt område. Du kommer till en arbetsplats med ett trevligt och prestigelöst arbetsklimat, organisationen är platt med korta beslutsvägar och stora påverkansmöjligheter. Våra ledstjärnor ärbra service, långsiktig hållbarhet, stolta och engagerade medarbetare samt god ekonomi. Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 11 månader med möjlighet till förlängning. Heltid med placering i Katrineholm. B-körkort är ett krav. Är du intresserad av tjänsten så samarbetar Sörmland Vatten och Avfall AB med Cojn AB i den här rekryteringen. Välkommen med din ansökan, cv och personligt brev, senast den 9 december 2013. För ytterligare information om tjänsten kontakta våra rekryteringskonsulter Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70.
Företag: Cojn AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare med inriktning mot miljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare med inriktning mot miljö

ÖstgötaTrafiken söker trafikledare/trafikinformatör
ÖstgötaTrafiken ägs av Landstinget i Östergötland och vi ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Vi kör buss-, tåg- spårvagns- och båttrafik med cirka 350 fordon. På ett år gör våra kunder ungefär 26 miljoner resor. Vår vision är att vara regionens motor och en viktig del i detta arbete är att möta våra kunder med stort kundfokus. Nu vill vi vässa oss ytterligare och behöver därför förstärka vår Trafikinformationscentral. Vi söker dig som vill ingå i ett underbart gäng på trafikinformationscentralen vars strävan är att bli bäst på att hantera och informera om störningar i vår kollektivtrafik. Din viktigaste uppgift blir att lösa problem med nöjdare kunder som mål. Det sker främst genom kommunikation med alla de aktörer av olika slag som krävs för att kundens resa ska bli bra. Du måste därför ha talets gåva och kunna skriva och uttrycka dig enkelt och korrekt. Jobbet kräver bra samarbete och har ett omväxlande tempo med såväl stressiga som stillsamma perioder. Du ska också vara bra på att tänka logiskt, lösa problem och fatta beslut. Det är viktigt att kunna behålla lugnet i arbetet och göra fler saker samtidigt utan att bli stressad. Arbetet sker i skift och arbetspassen kan se väldigt olika ut. Ena stunden kan det vara lugnt för att snabbt ha ett mycket högt tempo. Det gör detta jobb spännande och variationsrikt! Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom att du är en flexibel lagspelare, van att ta eget ansvar och har en god social kompetens. Ibland kräver arbetet att du kan fatta snabba beslut under ansträngda förhållanden. Som person lockas du av att arbeta i ett publikt företag där kundens behov står i centrum. Vi erbjuder dig en spännande roll i ett publikt företag, trevliga kollegor och en arbetsplats vid Linköpings Resecentrum. Under 2014 flyttar verksamheten till nya trevliga lokaler i centrala Mjölby. Din bakgrund visar att du har utbildning på lägst gymnasienivå, eller annan utbildning som tillsammans med arbetslivserfarenhet kan bedömas likvärdig. Vidare har du goda kunskaper inom Office-paketet. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är meriterande med goda kunskaper i engelska och gärna även ytterligare språk. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Är du intresserad? I den här rekryteringen samarbetar ÖstgötaTrafiken med Cojn och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan via www.cojn.se. Har du ytterligare frågor, kontakta rekryteringskonsulterna Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70. Din ansökan vill vi ha senast den 22 december 2013.
Företag: Cojn AB
Ort: Linköping
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga ÖstgötaTrafiken söker trafikledare/trafikinformatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÖstgötaTrafiken söker trafikledare/trafikinformatör

Executive Assistant
Toyota Material Handling, en del av Toyota Industries Corporation, är världens ledande leverantör av materialhanteringslösningar. Vi har lång branscherfarenhet och kan erbjuda ett omfattande program av motviktstruckar, lagertruckar och lagerutrustning i varumärkena Toyota och BT samt service och reservdelar. I Europa är vi ca 8 500 anställda och är verksamma i fler än 30 länder. Tillverkningen sker i Ancenis (Frankrike), Bologna (Italien) och Mjölby. Huvudkontoret är placerat i Mjölby. TMHE söker en Executive Assistant som arbetar för och rapporterar direkt till vår President. Ditt övergripande ansvar blir att underlätta det dagliga arbetet för Presidenten, koncernens ekonomidirektör (CFO) och styrelseordförande. DIN UTMANING • Att vara ett nära personligt stöd till VD såsom post, kalender, telefon och e-post. • Att i viss mån agera “Gate-Keeper” för att säkerställa att ärenden och bokningsförfrågningar är rätt förberedda innan VD involveras. • Veckoplanering tillsammans med VD, säkerställa mötesmaterial och förberedelser inför kommande veckor. • Administration och arkivering av avtal och styrelsematerial • Administrativt stöd till TMHEs ledningsgrupp • Resebokningar, reseräkningar, besöksplanering • Koordinering/mötesplanering med ägaren i Japan • Konferensplanering/konferensbokning samt besöksadministration • Skapa och underhålla presentationsmaterial (PowerPoint) • Att representera VD i planering, förfrågningar och svar på förfrågningar Tjänsten är en del av VD’s stöd, där också TMHE Business Planning (Presidents Office) återfinns, bl.a. med en VD Assistent, som främst arbetar med att utreda och bereda ärenden, men som i planering jobbar nära  Executive Assistant. DIN PROFIL Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du tycker om att arbeta med ordning, struktur och processer och har förmågan att ligga steget före. Du rör dig bekvämt mellan administrativa/koordinerande arbetsuppgifter och mer självständiga och arbetsuppgifter. Du är mycket service minded och har en hög integritet. Vi ser även att du är flexibel och trivs med ett högt tempo i en internationell miljö. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom ekonomi alternativt administration eller erfarenhet vi bedömer likvärdig samt en gedigen erfarenhet från en liknande roll. Du uttrycker dig väl både i tal och skrift, på engelska och svenska. Låter det som en utmaning för dig? DIN ANSÖKAN För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna, Katarina Nyqvist, 0768-71 93 57 eller Caroline Hansson, 0768-501 170. Välkommen med din ansökan, cv och personligt brev, vi gör urval löpande.
Företag: Cojn AB
Ort: Mjölby
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Executive Assistant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Executive Assistant

Distriktschef till Ramirent
Ramirent är ett av Sveriges största maskinuthyrningsföretag och bland våra kunder märks företag inom såväl bygg- som övrig industri samt offentlig sektor. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 13 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. Till sin östra region söker Ramirent nu en distriktschef. Distriktet består idag av sex kundcenter med placering i Linköping, Norrköping, Nyköping samt i Motala. Vi söker dig som vill utveckla och stärka företagets affärer, ansvara för en högkvalitativ leverans av tekniska produkter och tjänster samt tycker om att leda och utveckla ditt lag och dina medarbetare. Affärerna består till stora delar av att leverera helhetslösningar till kunder inom bygg- och anläggningsbranschen samt till övrig industri. Arbetet innebär att du leder, utvecklar och coachar dina medarbetare. Du har det övergripande ansvaret för distriktets försäljning, ansvarar för budget och lönsamhet samt leder det dagliga operativa arbetet inom distriktet. Du kommer att ingå i regionens ledningsgrupp. Du har relevant utbildning för tjänsten, företrädelsevis inom ekonomi eller teknik, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av arbetsledande befattning. Du har god data- och ekonomivana samt ett tekniskt intresse och goda kunskaper i att skapa långsiktiga affärer. För att lyckas i rollen känner du engagemang för och har erfarenhet av att leda och bygga relationer med medarbetare och kunder samt marknadskännedom med fokus på försäljning. Du är en lagspelare och tycker om att driva, leda och skapa resultat tillsammans med andra. Du brinner för att utveckla dina medarbetare. Att du dessutom är prestigelös är en förutsättning då vi inom distriktet arbetar tätt tillsammans och hjälps åt där det mest behövs. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang samt hög servicenivå. Vill du ingå i Ramirentlaget? I den här rekryteringsprocessen samarbetar Ramirent med Cojn och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan via www.cojn.se. Har du ytterligare frågor, kontakta rekryteringskonsult Malin Erixon 0768-501 174. Din ansökan vill vi ha senast den 26 januari 2014.
Företag: Cojn AB
Ort: Linköping
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktschef till Ramirent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktschef till Ramirent

Säljare och produktspecialist
Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogs- maskinförare, markvårdare och många fler. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare. Vi är generalagenter för marknadsledande märken, såsom Avant, Fella, Peecon m fl som vi säljer via återförsäljare i hela Sverige samt i Norge och Danmark. Läs mer på www.nordfarm.se Som generalagent för marknadsledande märken och med en hög service- och kompetensnivå mot sina kunder, har Nordfarm under åren byggt upp en mycket stark position på marknaden. Nordfarm blev årets Gasell både 2007 och 2008 och omsatte 250 mkr år 2011. Nu förstärker vi vårt säljteam med ytterligare en professionell säljare.  Du kommer självständigt att driva och utveckla försäljningen mot våra befintliga återförsäljare i Sverige. Du ansvarar för ett dedikerat antal kunder och bokar och genomför kundbesök, bearbetar förfrågningar, offererar och följer upp projekt. Du ansvarar för försäljningsbudget och prognos samt marknadsplan för respektive kund. Tillsammans med kunden och med stöd av säljchef, planerar du säljaktiviteter, exempelvis kampanjer hos återförsäljaren. Du deltar på branschmässor och liknande som Nordfarms representant. Din roll kommer också att innehålla ett produkt- och marknadsansvar för något av våra produktområden. Det innebär att du ansvarar för att driva utvecklingen inom ditt produktområde, håller dig uppdaterad på nyheter samt att du har en tät kontakt med våra leverantörer. Vi ser även att du har en kunskap om och erfarenhet av lantbruk med djurhantering med mjölk- och köttproduktion. Vidare har du en god teknisk förståelse och är kunnig inom hydraulikområdet. För att lyckas i denna roll har du några års erfarenhet av tekniskt inriktad försäljning, gärna gentemot återförsäljare och/eller distributörer. Vi ser en examen från Lantburksuniversitet som starkt meritande.  Du behärskar engelska i såväl tal som skrift då detta krävs för kontakter med leverantörerna. Som person är du resultatinriktad, strukturerad, självgående och driven. Du tycker att försäljning är det roligaste som finns och har uppnått goda resultat i dina tidigare arbeten. Du besitter hög social kompetens och det är viktigt att du är lyhörd och har förmågan att skapa förtroende, då våra kundrelationer och affärer bygger på långsiktighet. Våra kunder finns inom skog, entreprenad och lantbruk och har du erfarenhet från den branschen ser vi det som en fördel. Tjänsten innebär resor och övernattningar vilket förutsätter att du är flexibel med din arbetstid och har körkort. Du utgår från vårt kontor i Norrköping. På kontoret i Norrköping arbetar ca 30 medarbetare. Tempot är många gånger högt, men vi har kul på jobbet! Du kommer till ett expansivt företag med stark tillväxt och med en stor potential i ett spännande utvecklingsskede! Vi samarbetar med Cojn i denna rekrytering. För ytterligare information angående den här tjänsten, kontakta gärna Katarina Nyqvist, telefon 0768-71 93 57. Välkommen med din ansökan, vi gör urval löpande!
Företag: Cojn AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare och produktspecialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare och produktspecialist

Cojn söker Ekonomiansvarig till konsultuppdrag hos kund
Cojn är ett företag som levererar kunskap, idéer och människor! Företaget etablerades 2004 som en erfaren och lokal aktör som levererar kvalificerade lösningar och tjänster inom Rekrytering, Executive Search, Konsulttjänster, Second Opinion, HR-stöd och Karriärutveckling. Cojngruppen har idag ca 15 anställda i Linköping, Norrköping och Nyköping. Företaget har också ett stort nätverk av underkonsulter som till viss del är verksamma i andra delar av landet. Cojn har gedigen erfarenhet av att tillsätta konsulttjänster och interimslösningar hos våra kunder och samarbetspartners. Det finns flera olika anledningar till att våra kunder behöver förstärka sin personalstyrka tillfälligt på ekonomifunktionen, det kan vara ett sätt att täcka upp när en traditionell rekrytering tar lång tid, vid föräldraledigheter och när företag expanderar eller avvecklas. Nu söker vi dig som har eget bolag med f-skattsedel och som är intresserad av att bli vår nya samarbetspartner i ett av våra ekonomiuppdrag. I detta uppdrag kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak att bestå av månadsbokslut och koncernrapportering till moderbolaget i Danmark samt till svenska myndigheter, controlling, prognos och budgetarbete, inköp samt likviditetsplanering. Kunden arbetar i affärsystemet Pyramid och viss rapportering sker i systemet Frango som även är kopplat till Excel. Vi ser gärna att du är civilekonom eller motsvaranade med flera års erfarenhet av arbete med redovisning och bokslutsarbete. Meriterande är om du har erfarenhet av tillverkande verksamhet. Uppdragets längd och omfattning är 2-4 månader på deltid med tillträde omgående. Konsultrollen kräver att du är strukturerad, organiserad och har en hög integritet. Du är noggrann och har en god förståelse för den ekonomiska processen. Vidare är du kommunikativ, relationsskapande, flexibel, positiv och stimuleras av mötet med nya människor och nya miljöer! Välkommen med din ansökan via länken nedan. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Katarina Nyqvist 0768-71 93 57 eller Caroline Hansson 0768-50 11 70. Urval sker löpande då uppdraget skall tillsättas omgående.
Företag: Cojn AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Cojn söker Ekonomiansvarig till konsultuppdrag hos kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cojn söker Ekonomiansvarig till konsultuppdrag hos kund

ABECE söker driven teknisk säljare
ABECE är en av världens ledande leverantörer av system för tillverkning av betongtakpannor. Bolaget har en 50-årig historia i Nyköping, där kvalitet och kundfokus alltid varit kärnvärden. Bolaget ingår i KWD-Group med en omsättning på ca 150 msek. ABECE gör nu en offensiv förstärkning av marknadsavdelningen och söker en: Driven Teknisk Säljare, med världen som arbetsfält Din roll Du fokuserar på att aktivt möta kunder ute världen och att generera framgångsrika ABECE-affärer. Du blir en viktig medarbetare i den fortsatta utvecklingen av vårt företag där lagarbetet inom den interna organisationen är en förutsättning för vår expansiva produkt- och marknadsstrategi. Stora krav ställs på självständighet, samarbetsförmåga och att ta det fulla kommersiella ansvaret för små såväl som större säljprojekt upp till ca 50MSEK – en mycket stimulerande men krävande roll. Din profil Du har teknisk högskoleutbildning, troligen civilingenjör inom mekanik eller industriell ekonomi alterativt en MBA med god teknisk förståelse då våra produkter representerar en hög teknisk nivå. Du har även relevant arbetslivserfarenhet om minst fem år samt erfarenhet av värdebaserad teknisk försäljning av anläggningar, gärna i projektform. Du kombinerar dina tekniska kunskaper med viljan att brinna för försäljning. Du har en väl utvecklad social kompetens och där du är erkänt skicklig att skapa affärsrelationer. Resande över hela världen är självklart ett naturligt inslag då vi har kunder där. Du behärskar engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Vi erbjuder goda anställningsvillkor i en inspirerande och internationell miljö. Support och feedback från chef och medarbetare är en viktig del hos oss. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas och utvecklas i sitt arbete. Intresserad av en framtid hos oss? Se vår hemsida: www.abece.se I denna rekrytering samarbetar vi med Cojn AB, för information kontakta Staffan Bergentoft 0768-50 11 76 Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV. Intervjuer sker fortlöpande, senaste ansökningsdag den 23 mars. Ansök via länken nedan, www.cojn.se
Företag: Cojn AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga ABECE söker driven teknisk säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ABECE söker driven teknisk säljare

Vi söker lönekonsult för uppdrag hos vår kund LRF Konsult
LRF Konsult är Sveriges största redovisningsföretag- och rådgivningsföretag med över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling. Med cirka 1 500 medarbetare på drygt 130 orter finns vi alltid nära dig. Vi kan erbjuda både lokal kännedom och expertis där du behöver, när du behöver. Cojn har gedigen erfarenhet av att tillsätta konsulttjänster hos våra kunder och samarbetspartners. Det finns flera olika anledningar till att våra kunder behöver förstärka sin personalstyrka tillfälligt och för LRF Konsult är det för att förstärka lönegruppen tills nyrekryterad resurs är på plats längre fram i vår. Nu söker vi Lönekonsult för uppdrag hos vår kund LRF Konsult i Norrköping. Huvudsakliga arbetsuppgifter består av löneadministrativt arbete för ett antal kundföretag. Företagen verkar inom olika branscher, vilket innebär mycket omväxlande lönefrågor. Du ska således arbeta med hela löneprocessen från början till slut. En stor del av tjänsten innebär direkt support till kundföretagen i form av olika personaladministrativa tjänster, såsom pensionshantering, beredning av arbetsgivarintyg samt support till anställda. Du ska också klara av att supporta kollegor runt om i landet. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom lön, gärna flera års erfarenhet av arbete med självständigt lönearbete. Meriterande är om du har erfarenhet av lönesystemet Hogia, goda kunskaper i Excel samt grundläggande bokföring. Konsultrollen kräver att du är strukturerad, organiserad och har en hög integritet. Du är noggrann och har en god förståelse för löneadministration. Vidare är du utåtriktad, kommunikativ, affärsmässig, resultatfokuserad, anpassningsbar, självständig och relationsskapande. Uppdraget är på heltid i ca 3-4 månader med tillträde omgående. Du blir anställd av Cojn och uthyrd och placerad i Norrköping hos LRF Konsult. Välkommen med din ansökan enligt länken nedan. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Caroline Hansson 0768-50 11 70 eller Katarina Nyqvist 0768-71 93 57. Urval sker löpande då uppdraget skall tillsättas omgående.
Företag: Cojn AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker lönekonsult för uppdrag hos vår kund LRF Konsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker lönekonsult för uppdrag hos vår kund LRF Konsult

Vi söker skribent för uppdrag hos kund
Cojn är ett företag som levererar kunskap, idéer och människor! Företaget etablerades 2004 som en erfaren och lokal aktör som levererar kvalificerade lösningar och tjänster inom Rekrytering, Executive Search, Konsulttjänster, Second Opinion, HR-stöd och Karriärutveckling. Cojngruppen har idag ca 15 anställda i Linköping, Norrköping och Nyköping. Företaget har också ett stort nätverk av underkonsulter som till viss del är verksamma i andra delar av landet. Cojn har gedigen erfarenhet av att tillsätta konsulttjänster hos våra kunder och samarbetspartners. Det finns flera olika anledningar till att våra kunder behöver förstärka sin personlstyrka tillfälligt. Nu söker vi en driven skribent för uppdrag hos kund Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara att intervjua, dokumentera och skriva. För att lyckas i rollen tror vi att du har högskoleutbildning eller motsvarande inom media/kommunikation. Några års erfarenhet som skribent eller liknande är önskvärt och erfarenhet av webbaserade publiceringsverktyg och bildbehandling är ett plus. Du behöver även ha en god känsla för nyhetsvärde. Du som söker har ett intresse för politik, företagande och samhällsfrågor. Du är bra på att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt framförallt på svenska men även på engelska. Vi söker dig som har ett starkt engagemang och en drivkraft för det skrivna ordet. Som person är du social, snabb, kreativ, strukturerad och har god samarbetsförmåga och servicekänsla. Uppdraget är inledningsvis på halvtid och därefter heltid. Start är 15 mars och uppdraget löper fram till september 2014. Du blir anställd av Cojn och uthyrd till kund. Placering Linköping. Välkommen med din ansökan enligt länken nedan. Har du ytterligare frågor kontakta våra rekryteringskonsulter Caroline Hansson 076-850 11 70 eller Katarina Nyqvist 0768-71 93 57. Urval sker löpande då uppdraget ska tillsättas omgående.
Företag: Cojn AB
Ort: Linköping
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker skribent för uppdrag hos kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker skribent för uppdrag hos kund

Swedish Tissue AB söker Key Account Manager
Swedish Tissue är ett framgångsrikt företag inom processindustrin och tillverkar mjukpapper, tissue, som sedan används av konverterare i Sverige och på den internationella marknaden. Exporten motsvarar ca 90% av omsättningen. Swedish Tissue ligger i Kisa, ca 5 mil söder om Linköping. Sedan sommaren 2010 ingår Swedish Tissue AB i den italienska koncernen Sofidel som är näst störst på den europeiska tissuemarknaden. Vi expanderar och behöver nu förstärka vår säljkår med en ny tjänst som Key Account Manager Private Label. Vi tar nu nästa steg i och med vår expansion av enheten i Kisa och går in på en ny marknad. Produktportföljen kommer att bestå av konsumentnära hygienprodukter och vi riktar oss främst mot återförsäljare, allt från små lokala till nationella kunder med centrala inköpsorganisationer. Ditt ansvar blir att säkerställa kunskap om och kartlägga marknaden. Du arbetar proaktivt och planerar och genomför nykundsbesök, genomför marknadsföringsaktiviteter och kampanjer mot riktade kunder, utarbetar försäljningsstrategier i enlighet med koncernens riktlinjer, identifierar och utvecklar förbättringar i nära samarbete med kund, R&D och produktionen. Du kommer att arbeta med hela Sverige som försäljningsområde för att i ett senare skede även ta marknadsandelar i Norden. Antal resdagar är beräknat till ca 80 per år. Vi söker dig som har säljbakgrund och relevant utbildning inom marknad. Det är önskvärt om du har branscherfarenhet från pappers- eller hygienprodukter. Som person är du driven, van att arbeta självständigt samt har en god förmåga att planera, strukturera och genomföra dina arbetsuppgifter. Vidare har du dokumenterade erfarenheter av att skapa långsiktiga kundrelationer. Swedish Tissue AB ingår i en internationell koncern och du kommunicerar därför väl i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Meriterande är språkkunskaper i något av de nordiska språken. Vi erbjuder dig en ny tjänst i ett expansivt och internationellt företag där du ges möjlighet att vara med och påverka och utveckla rollen i ett nytt kundsegment.  Du kommer till ett företag som står för hög kvalitet. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Placering är i Kisa. Är du intresserad? I den här rekryteringen samarbetar Swedish Tissue AB med Cojn AB och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan, cv och personligt brev, via länken nedan. Har du ytterligare frågor kontakta våra rekryteringskonsulter Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70. Urval sker löpande och din ansökan vill vi ha senast den 13 april 2014.
Företag: Cojn AB
Ort: Kinda
Publicerad : 03-28
Sök fler jobb liknande: lediga Swedish Tissue AB söker Key Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Swedish Tissue AB söker Key Account Manager

Swedish Tissue AB söker Quality Manager
Swedish Tissue är ett framgångsrikt företag inom processindustrin och tillverkar mjukpapper, tissue, som sedan används av konverterare i Sverige och på den internationella marknaden. Exporten motsvarar ca 90% av omsättningen. Swedish Tissue ligger i Kisa, ca 5 mil söder om Linköping. Sedan sommaren 2010 ingår Swedish Tissue AB i den italienska koncernen Sofidel som är näst störst på den europeiska tissuemarknaden. Vi expanderar och behöver nu ersättningsrekrytera en Quality Manager till enheten i Kisa. Vi söker dig som vill leda och vidareutveckla vårt kvalitetsarbete utifrån ett helhetsperspektiv. I rollen som Quality Manager är du ansvarig för att hålla företagets ledningssystem levande ute i organisationen. Som kvalitetansvarig säkerställer du att relevanta kvalitetsmål identifieras och att organisationen arbetar med ständiga förbättringar i enlighet med koncernens strategi. Förutom att ansvara för företagets kvalitetsprojekt leder du det interna och externa revisionsarbetet. Vidare är du ansvarig för verksamheten i det ackrediterade laboratoriet och har personalansvar för en grupp om tre personer. Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, med fördel inriktning mot kemi. Vi ser gärna att du har erfarenhet från pappersindustrin eller annan processindustri.  Vi söker dig som har några års erfarenhet som ledare, som är van att engagera och motivera dina medarbetare. Vidare har du ett tydligt och strukturerat arbetssätt där du ser till helheten. Som person har du integritet och kan stå för dina beslut, samtidigt som du är ödmjuk och lyhörd. Swedish Tissue AB ingår i en internationell koncern och du kommunicerar därför väl i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi erbjuder dig en central roll i ett expansivt och internationellt företag där kvalitetsfrågor värderas och ligger högt upp på agendan i koncernen. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Placering är i Kisa. Planerade resor ingår i tjänsten. Är du intresserad? I den här rekryteringen samarbetar Swedish Tissue AB med Cojn AB och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan, cv och personligt brev, via länken nedan. Har du ytterligare frågor kontakta våra rekryteringskonsulter Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70. Urval sker löpande och din ansökan vill vi ha senast den 13 april 2014.
Företag: Cojn AB
Ort: Kinda
Publicerad : 03-28
Sök fler jobb liknande: lediga Swedish Tissue AB söker Quality Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Swedish Tissue AB söker Quality Manager

Swedish Tissue AB söker Customer Service Manager
Swedish Tissue är ett framgångsrikt företag inom processindustrin och tillverkar mjukpapper, tissue, som sedan används av konverterare i Sverige och på den internationella marknaden. Exporten motsvarar ca 90% av omsättningen. Swedish Tissue ligger i Kisa, ca 5 mil söder om Linköping. Sedan sommaren 2010 ingår Swedish Tissue AB i den italienska koncernen Sofidel som är näst störst på den europeiska tissuemarknaden. Vi expanderar och behöver nu förstärka vår kundserviceavdelning med en ny tjänst som Customer Service Manager. Du är den som samarbetar med organisationens olika funktioner för att hålla en hög kvalitet mot kund och i det arbetet analyserar du nöjd kund index för att vi ska behålla och utveckla våra kundrelationer. I din roll har du personalansvar för tre medarbetare samtidigt som du är operativ med egna kundärenden. Huvudsakliga arbetsuppgifter blir att dagligen arbeta med att ta emot order och koordinera dessa, administrera leveranser, hantera kundärenden samt stödja avdelningens tre medarbetare. Du blir vidare ansvarig för att arbeta proaktivt med att utveckla samt förbättra processer och rutiner i affärsystemet SAP i enlighet med koncernens riktlinjer. Vidare kommer du att arbeta nära säljarna och stödja dem med säljstatistik och analyser.   Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta nära kund och du har en hög utvecklad serviceförmåga. Du är analytisk och har en god förståelse för siffor och statistik. Vidare ska du kunna leda och motivera dina medarbetare genom delaktighet och engagemang. Du har ett tydligt och strukturerat arbetssätt där du ser till helheten och tar hänsyn till det större perspektivet utifrån dina beslut. Swedish Tissue AB ingår i en internationell koncern och du kommunicerar väl i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Meriterande är språkkunskaper i något av de nordiska språken. Vi erbjuder dig en ny tjänst i ett expansivt och internationellt företag som står för hög kvalitet. Du ges möjlighet att vara med och påverka och utveckla rollen samt avdelningen och dess medarbetare.  Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Placering är i Kisa. Introduktion och utbildning kommer till stor del bedrivas utomlands. Är du intresserad? I den här rekryteringen samarbetar Swedish Tissue AB med Cojn AB och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan, cv och personligt brev, via länken nedan. Har du ytterligare frågor kontakta våra rekryteringskonsulter Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70. Urval sker löpande och din ansökan vill vi ha senast den 13 april 2014.
Företag: Cojn AB
Ort: Kinda
Publicerad : 03-28
Sök fler jobb liknande: lediga Swedish Tissue AB söker Customer Service Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Swedish Tissue AB söker Customer Service Manager

Sörmland Vatten och Avfall AB söker Arbetsledare VA Ledningsnät
Sörmland Vatten och Avfall AB är ett driftsbolag som ägs av Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuner. Bolagets verksamhet startades upp under hösten 2008. Vidare information på vår hemsida: www.sormlandvatten.se Vill du leda en grupp om sju personer med stor kunskap inom VA-ledningsnät? Vi söker nu en arbetsledare som är en ersättningsrekrytering. I rollen som arbetsledare är du ansvarig för att planera bemanningen och schemaläggningen av befintlig personal. Detta innebär att du leder och följer upp arbetet i pågående drift-, underhålls- och entreprenadprojekt i varje kommun. I ditt dagliga arbete har du även externa kontakter med kunder och leverantörer. En viktig del av ditt arbete kommer vara att ta fram statistik grundat på din grupps olika aktiviteter och återkoppla resultat till medarbetarna och övriga organisationen. Vi söker dig som har relevant byggnadsteknisk utbildningsbakgrund med fördel inriktning mot VVS samt arbetslivserfarenhet från VVS och rörläggningsbranschen. Vidare söker vi dig som har god erfarenhet som arbetsledare, som har ett eget driv och är van att ta egna initiativ och leda arbetet med ett coachande förhållningssätt där du ser medarbetarna som en tillgång. Som person har du integritet och kan stå för dina beslut, samtidigt som du är ödmjuk och lyhörd. Du har en flexibilitet och uthållighet till förändringar. Vi erbjuder dig en spännande roll i ett företag som ligger i framkant i flera av framtidens frågeställningar inom vårt område. Du kommer till en arbetsplats med ett trevligt och prestigelöst arbetsklimat, organisationen är platt med korta beslutsvägar och stora påverkansmöjligheter. Våra ledstjärnor är bra service, långsiktig hållbarhet, stolta och engagerade medarbetare samt god ekonomi. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Placering är i Katrineholm. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Du och din kollega, arbetsledaren för anläggning, ni rapporterar tillsammans till chefen för ledningsnät. B-körkort är ett krav. Resor i de tre kommunerna ingår i tjänsten. Är du intresserad av tjänsten så samarbetar Sörmland Vatten och Avfall AB med Cojn AB i den här rekryteringen. Välkommen med din ansökan, cv och personligt brev, via länken nedan. För ytterligare information om tjänsten kontakta våra rekryteringskonsulter Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70. Urval sker löpande och din ansökan vill vi ha senast den 19 april 2014.
Företag: Cojn AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sörmland Vatten och Avfall AB söker Arbetsledare VA Ledningsnät jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sörmland Vatten och Avfall AB söker Arbetsledare VA Ledningsnät

Elekta Instrument AB söker Logistics Manager
”Att veta när man går hem från jobbet att man bidragit till att rädda och förbättra andra människors liv – det är en speciell känsla.” Elekta är ett globalt medicinteknikföretag som utvecklar sofistikerad behandlingsutrustning och mjukvara för strålterapi, strålkirurgi och brachyterapi samt mjukvarusystem som effektiviserar arbetsflödet i cancervården. Elektas system och kliniska lösningar används idag vid mer än 6.000 sjukhus världen över. Elekta har cirka 3.700 medarbetare globalt. Huvudkontoret ligger i Stockholm och företaget är noterat på den Nordiska Börsen. För mer information vänligen besök www.elekta.com Vill du leda en grupp om 11 personer med stor kunskap inom logistik samt driva och utveckla våra arbetssätt inom logistik ur ett globalt perspektiv?   Vi ersättningsrekryterar nu en logistikchef då vår nuvarande går vidare inom organisationen. Som logistikchef kommer du att ansvara för logistikfunktionen för Neuroprodukterna som Elekta säljer över hela världen. Avdelningens huvudsakliga uppgift är att säkerställa att Elekta levererar rätt produkter i rätt tid, säkert och kostnadseffektivt i enlighet med kvalitets- och myndighetskrav genom att säkerställa att rätt material kommer in, planera flödet i ERP, hantera logistikfrågor samt sköta orderhantering, transporter och kundärenden. Arbetet omfattar även att ta fram strategier och affärsplan samt kostnadsbudget för avdelningen. Du driver förändringar och utveckling gällande arbetssätt och synsätt samt säkerställer rätt allokering av gruppens kompetens. Du är globalt ansvarig för koncernens lager av Neuroprodukter och är medlem i Elektas globala logistikteam. Du är även medlem i Operations ledningsgrupp.   Vi söker dig som är civilingenjör alternativt civilekonom som har intresse och förmåga att leda individer och team. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift då det är koncernspråket. Vidare har du flera års erfarenhet inom logistik, meriterande är om du har erfarenhet av global logistik och arbete med ERP-system och teknologiskt komplexa produkter. Som person är du strukturerad och analytisk och har förmågan att se helheten men kan även dyka ner i detaljer när så krävs. Du är drivande och självständig och kan vara tydlig och ta snabba beslut. Vidare är du förtroendeingivande, bygger långsiktiga relationer och har förmågan att motivera och coacha dina medarbetare till utveckling.   Du erbjuds en spännande roll i ett innovativt och framgångsrikt globalt företag med banbrytande produkter och lösningar. Vi är ett värderingsstyrt företag där medarbetarna ges utrymme och frihet och i gengäld vinner vi engagerade och lojala medarbetare. Vi har en god arbetsmiljö och bra sammanhållning på kontoret i Linköping som är beläget på St Larsgatan 3.   Tjänsten är en heltid, en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Placering är i Linköping. Planerade resor ingår i tjänsten.   Är du intresserad? I den här rekryteringen samarbetar Elekta Instrument AB med Cojn AB och du är välkommen att skicka in din ansökan, cv och personligt brev, via länken nedan. Har du ytterligare frågor kontakta våra rekryteringskonsulter Katarina Nyqvist 076-871 93 57 eller Caroline Hansson 076-850 11 70. Urval sker löpande och din ansökan vill vi ha senast den 23 april 2014.
Företag: Cojn AB
Ort: Linköping
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Elekta Instrument AB söker Logistics Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elekta Instrument AB söker Logistics Manager

Chef till Sveriges Byggindustrier i Linköping
Sveriges Byggindustrier (BI) är bransch- och arbetsgivarorganisation för 3100 byggföretag verksamma på den svenska byggmarknaden. Vår vison är ett hållbart samhällsbyggande i världsklass. www.sverigesbyggindustrier.se Vi söker en ny chef till Sveriges Byggindustrier i Linköping då den som innehar tjänsten idag går vidare mot nya utmaningar inom organisationen. Ditt uppdrag är främst att arbeta med lokala och regionala bransch- och arbetsgivarfrågor som representant för Sveriges Byggindustriers medlemsföretag i Östergötland. Tillsammans med dina kollegor i regionen ser du till att våra medlemsföretag får bästa tänkbara service. I dina arbetsuppgifter ingår att ge medlemsföretagen stöd och service i arbetsgivarfrågor, leda lokala förhandlingar med arbetstagarparten, föra BI:s talan gentemot kommuner, myndigheter och näringsliv. Du planerar och genomför möten och aktiviteter för medlemskretsen, rekryterar nya medlemsföretag, verkar för säkrare arbetsplatser, en sund byggbransch och ett modernt medarbetaravtal. Som stöd har du en regional serviceorganisation och vid behov hela BI:s samlade expertis runt om i landet. För att lyckas i rollen är du som person utåtriktad och bra på att bygga nätverk. Vi värdesätter din förmåga att skapa goda relationer extern såväl som internt. Då arbetet är mycket självständigt måste du ha ett eget starkt driv. Du har en gedigen erfarenhet av arbetsrätt och du trivs i förhandlingsrollen. Erfarenhet av avtalen inom byggbranschen är starkt meriterande. Vi tror även att du har arbetat med personalfrågor i ledande befattning och att du har ett starkt samhällsintresse. Opinionsbildning, mediakontakter och rådgivning är en naturlig del av din vardag. Du utrycker dig väl i tal och skrift och har ett genuint intresse av utvecklingsfrågor. Vi erbjuder dig ett mycket självständigt, omväxlande och intressant arbete i en dynamisk organisation! Ingen dag är den andra lik och du ställs ständigt inför nya utmaningar och spännande möten med människor. Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Katarina Nyqvist, 0768-71 93 57. Vi gör urval löpande men vi vill ha din ansökan senast den 30 april.
Företag: Cojn AB
Ort: Linköping
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Chef till Sveriges Byggindustrier i Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef till Sveriges Byggindustrier i Linköping

Redovisningsansvarig
Cojn är ett företag som levererar kunskap, idéer och människor! Företaget etablerades 2004 som en erfaren och lokal aktör som levererar kvalificerade lösningar och tjänster inom Rekrytering, Executive Search, Konsulttjänster, Second Opinion, HR-stöd och Karriärutveckling. Cojngruppen har idag ca 15 anställda i Linköping, Norrköping och Nyköping. Företaget har också ett stort nätverk av underkonsulter som till viss del är verksamma i andra delar av landet. Vår kund tillhör en Nordisk koncern med ca 300 anställda. Ekonomifunktionen befinner sig i en spännande utvecklingsfas med många förändringar och du blir en viktig del i det fortsatta arbetet med utveckling av bolagets ekonomirutiner och arbetssätt. Om du är en engagerad, målinriktad och ansvarstagande lagspelare med stor professionell kapacitet kan du vara personen vi söker! Ditt uppdrag blir att leda det dagliga arbetet i redovisningsgruppen som består av tre personer. Du ansvarar för redovisning och bokslut, arbetar aktivt med utveckling av arbetssätt och rutiner samt deltar i utvecklingsprojekt kopplat till ekonomifunktionen. Du rapporterar till ekonomichefen. I ditt team finns det medarbetare som har arbetat både längre och kortare tid på företaget. Med din bredd inom redovisning och ditt flexibla förhållningssätt blir det din uppgift att motivera och coacha dessa medarbetare till kontinuerlig utveckling. Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med inriktning ekonomi/redovisning. Du har djupa redovisningskunskaper och har arbetat med kvalificerad redovisning och koncernredovisning i minst fem år på ett företag med komplex rapportering. Du arbetar självständigt, men även tillsammans med dina närmaste kollegor, vilket gör att det är viktigt att du tar ett helhetsansvar för era gemensamma uppgifter. Du tycker om förändring, är flexibel i ditt arbetssätt och ser möjligheter istället för problem. Självklart är du ansvarstagande och villig att arbeta med både stort och smått!  Du tar tag i frågor som rör ditt område och driver processerna vidare. I arbetet krävs det även att du kan samarbeta med andra avdelningar inom företaget. Du är duktig på att planera, organisera och prioritera på ett effektivt sätt och det är av stor vikt att du sätter upp och håller tidsramar. Du har goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av och kunskap om iScala är meriterande. Du kan kommunicera ekonomi i tal och skrift på ett tydligt och enkelt sätt. Du kommunicerar väl både på svenska som engelska i såväl tal som skrift. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Norrköping. Välkommen med din ansökan på www.cojn.se, vi gör urval löpande men vi vill ha din ansökan senast den 18 maj. Har du ytterligare frågor, kontakta Katarina Nyqvist 0768-71 93 57 eller Malin Erixon 0768-50 11 74.
Företag: Cojn AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsansvarig jobb, Redovisningsansvarig Norrköping, Redovisningsansvarig Cojn AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsansvarig

Sjöfartsverket söker en HR-specialist
Sveriges vackraste arbetsplats söker nu en HR-specialist med inriktning kollektivavtal och arbetsrätt. Att jobba som HR-specialist på Sjöfartsverket HR-enheten ska säkerställa att Sjöfartsverket har hållbar kompetens för att möta kunders behov och förväntningar idag och i framtiden. HR-enheten, som idag består av 13 personer, präglas av öppenhet och engagemang och vi känner stolthet över verksamheten och den samhällsnytta som Sjöfartsverket gör. Som HR-specialist är du med och driver den utvecklingsresa som började för några år sedan och genom att vara kompetenta, proaktiva och tillgängliga tror vi att vi når resultat. Du kommer huvudsakligen att arbeta, strategiskt såväl som operativt, med lönebildnings-, arbetsrätts- och förhandlingsfrågor. Genom att bedriva förändringar inom området och bidra med nya infallsvinklar kommer du att medverka till att Sjöfartsverket fortsätter att vara en attraktiv arbetsgivare. Inom ditt område kommer du att driva olika utvecklingsprojekt, men också fungera som rådgivare och samtalspartner i organisationen. Du kommer att arbeta i nära samarbete med förhandlingschefen och övriga HR-specialister. Du rapporterar till HR-chefen. Vi söker dig som har förmågan att tänka strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du är självgående och driver dina processer från början till slut. Det är viktigt att du har lätt för att arbeta med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. För att trivas som HR-specialist ska du kunna göra korrekta avvägningar och prioriteringar samtidigt som du är duktig på att påverka och övertyga andra. Vi ser att du har högskoleutbildning inom HR, Juridik, Socionom eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vidare är det meriterande med erfarenhet inom arbetsrättsområdet. Du erbjuds en intressant roll där du får vara med och driva och utveckla arbetet inom lönebildnings-, arbetsrätts- och förhandlingsfrågor.  På Sjöfartsverket arbetar vi aktivt med jämställdhet och mångfald, allt efter övertygelsen att detta leder till utveckling och vi tar för givet att du delar vår övertygelse. Tjänsten är en heltid, en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Placering är i Norrköping. I tjänsten ingår resor varför vi vill att du har B-körkort. Är du intresserad? I den här rekryteringen samarbetar Sjöfartsverket med Cojn AB och du är välkommen att skicka in din ansökan, cv och personligt brev, via länken. Har du ytterligare frågor kontakta våra rekryteringskonsulter Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70. Urval sker löpande och din ansökan vill vi ha senast den 3 augusti 2014.
Företag: Cojn AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Sjöfartsverket söker en HR-specialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjöfartsverket söker en HR-specialist

Sörmland Vatten och Avfall AB söker VA chef
Bolaget Sörmland Vatten och Avfall AB bildades för att klara framtidens krav på ekonomi, kompetens och uthållighet. Ett gemensamt bolag för VA och Renhållning ska ge Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuninvånare möjlighet till bättre service och kraft att hålla emot prisutvecklingen. Idag finns 12 vattenverk, 10 kommunala reningsverk och totalt 1 103 km vatten- och avloppsledningar i regionen. Antal medarbetare är ca 60 st och verksamheten omsätter 211 MSK. Vidare information på vår hemsida: www.sormlandvatten.se Vi söker nu en VA chef, en helt ny tjänst efter en omorganisation. VA-verksamheten ansvarar för att kommunernas vatten-och avloppsverksamhet fungerar så att våra kunder får ett gott och hälsosamt dricksvatten av hög kvalitet samt att ta hand om avloppsvattnet så att samhällets miljöbelastning begränsas. Som VA chef är ditt ansvar att leda, planera och följa upp VA-verksamhetens mål och planer. I arbetsuppgifterna ingår att ha personal- och ekonomiansvar. Vidare ansvarar du för att enheten drivs mot fastställda mål och kontinuerligt driver du och implementerar nya processer i vårt nya verktyg för mål och resultatstyrning. Du ansvarar även för utveckling och optimering av verksamheten så att den drivs så kostnadseffektivt och rationellt som möjligt. Din personalgrupp kommer att bestå av tre chefer och ett 30-tal anställda. Du är direkt underställd VD och ingår i ledningsgruppen. Vi söker dig som har ett coachande ledarskap med minst 5 års erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda ledare. Du har relevant högskoleutbildning. Erfarenhet med inriktning mot vatten, rening och ledningsnät är meriterande. Du arbetar processinriktat och kan tydliggöra och skapa engagemang kring uppsatta mål och strategier. Du är van att arbeta i projektform och har god vana att dokumentera. Vi ser gärna att du har arbetat i en värderingsstyrd organisation och är därmed van att hålla i värdegrunden och visa vägen framåt. Du har lätt för att skapa relationer såväl internt som externt, är lyhörd och värnar om gott samarbete. Vidare är du analytisk och har goda kunskaper inom ekonomi samt god förståelse för hur en politikerstyrd organisation fungerar. Vi erbjuder dig en ny roll i ett företag som ligger i framkant i flera av framtidens frågeställningar inom vårt område. Vi är mycket stolta över vad vi har åstadkommit så här långt när det gäller vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle där det är fokus på att vara kostnadseffektiv och ha en miljöriktig hantering av vårt avfall samt att vara trygg i att få rent vatten. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Placeringen är i Katrineholm. Är du intresserad av tjänsten så samarbetar Sörmland Vatten och Avfall AB med Cojn AB i den här rekryteringen och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan, cv och personligt brev, via länken nedan (www.cojn.se). Har du ytterligare frågor kontakta våra rekryteringskonsulter Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70. Din ansökan vill vi ha senast den 28 september 2014.
Företag: Cojn AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sörmland Vatten och Avfall AB söker VA chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sörmland Vatten och Avfall AB söker VA chef

Sörmland Vatten och Avfall AB söker VA-Projektör
Bolaget Sörmland Vatten och Avfall AB bildades för att klara framtidens krav på ekonomi, kompetens och uthållighet. Ett gemensamt bolag för VA och Renhållning ska ge Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuninvånare möjlighet till bättre service och kraft att hålla emot prisutvecklingen. Idag finns 12 vattenverk, 10 kommunala reningsverk och totalt 1 100 km vatten- och avloppsledningar i regionen. Antal medarbetare är ca 60 st och verksamheten omsätter 211 MSK. Som VA-projektör kommer du huvudsakligen att arbeta med projektering av VA-ledningsnätet både avseende saneringsarbete och nybyggnation utifrån bolagets strategi och vision. Du kommer således ta fram tekniska lösningar för VA till olika projekt som hanteras i egen regi eller på entreprenad. Du kommer att arbeta både individuellt och i team, med fyra till tio mer långtgående projekt parallellt med projektering för mindre kortsiktiga uppdrag. Vidare är du med och utvecklar VA-planen, har kontakt med allmänheten i olika VA-ärenden samt representerar bolaget i olika sammanhang. Du kommer att vara delaktig i projektledning och byggledning. Du fungerar som rådgivare och internt stöd i förekommande VA-frågor samt är delaktig i detaljplanarbete. Vidare kommer du att förbereda beslutsunderlag, tjänsteskrivelser och presentationsmaterial samt svara på remisser och ge yttranden. Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom området och/eller som har flera års arbetslivserfarenhet från VA-branschen. Vidare har du god erfarenhet av AutoCAD, kalkylprogram och har arbetat i GIS-miljö. Du är van att tolka, förstå och granska handlingar och ritningar. Meriterande med erfarenhet av LOU som beställare och/eller entreprenör. Goda kunskaper i svenska, såväl skriftligt som muntligt.  Som person är du ambitiös, noggrann, självgående och har en stark vilja att lära dig och utvecklas inom området. Vidare är det av största vikt att du är strukturerad då du kommer att ansvara för stora delar av VA-projekteringen för olika projekt. Att se utmaningar som något positivt och aktivt arbeta för bra arbetsklimat med glädje i vardagen är en självklarhet för dig. Vi erbjuder dig en ypperlig möjlighet att utvecklas inom VA-projektering och VA-området. Sörmland Vatten och Avfall AB är inne i en mycket spännande period där medarbetare ges stort utrymme till individuell utveckling och möjlighet att utveckla arbetssätten. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med placeringen i Katrineholm. Beredskapstjänstgöring ingår och B-körkort är ett krav. Resor i de tre kommunerna ingår i tjänsten. Är du intresseradav tjänsten så samarbetar Sörmland Vatten och Avfall AB med Cojn AB i den här rekryteringen och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan, cv och personligt brev, via länken nedan (www.cojn.se). Har du ytterligare frågor kontakta våra rekryteringskonsulter Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70. Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 19 november 2014.
Företag: Cojn AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sörmland Vatten och Avfall AB söker VA-Projektör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sörmland Vatten och Avfall AB söker VA-Projektör

ÖstgötaTrafiken söker webmaster
ÖstgötaTrafiken är Sveriges fjärde största länstrafikbolag och ägs av landstinget. Vår vision är att vara regionens motor och vårt mål är att erbjuda enkla och trygga resor till våra olika kundgrupper. Vi kör buss-, tåg-, spårvagns- och båttrafik med ca 350 fordon. På ett år gör våra kunder i denna trafik mer än 27 miljoner resor. ÖstgötaTrafiken ansvarar också för en stor del av länets så kallade särskilda kollektivtrafik, exempelvis färdtjänst, sjukresor och skolskjuts.   Vår webmaster går vidare mot nya utmaningar och vi behöver rekrytera en ny stjärna inom digital teknik! Du kommer att arbeta med slutkunden i fokus och skapa användarvänliga och moderna kommunikations- och försäljningskanaler såsom webbplats och webbutik, appar och andra digitala kanaler. Du kommer även att vara drivande i utvecklingen av dessa kommunikations- och försäljningskanaler och delta i framtagandet av strategier för framtida arbete. I rollen som webmaster är du tekniskt ansvarig för vår externa webbplats och webbutik och andra webbaserade stöd såsom appar, back-office system, intranät och CRM-system. I rollen ingår även att arbeta med de underliggande system som är integrerade med dessa, för att exempelvis presentera tidtabeller, störningsinformation, priser m m. Du kommer även att ha delansvar för systemförvaltning, systemintegration, utveckling, underhåll, funktion och uppdateringar. Du deltar i olika utvecklingsprojekt som drivs i tvärfunktionella grupper, i såväl mindre som större projekt. Du är en van kravställare och har en kontinuerlig dialog med våra underleverantörer. Du kommer att tillhöra marknadsavdelningen men har ett nära samarbete med IT-avdelningen och andra avdelningar. Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, med fördel är du civilingenjör inom systemteknik och/eller har flera års arbetslivserfarenhet. Vidare har du några års erfarenhet av systemutveckling och integration med webben i fokus samt kunskaper inom rutiner och regelverk för systemutveckling. Du är van att arbeta i projektform och i affärsprocesser samt har mycket goda IT-kunskaper. Välformulerad och strukturerad dokumentation är viktigt varvid goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, såväl skriftligt som muntligt.  Du har ett starkt engagemang, tycker om att ha mycket ansvar och har en vilja att driva vår digitala utveckling framåt. Som person är du analytisk, strukturerad, pedagogisk och resultatfokuserad, att leverera i tid är en självklarhet för dig. I rollen är det viktigt att vara kreativ, drivande och utåtriktad och samtidigt visa på hög integritet. Du lockas av att arbeta i ett publikt företag vars uppgift är att bidra till samhällets och regionens utveckling genom att göra det möjligt för länets invånare att förflytta sig mellan boende, arbete och studier. Vi erbjuder dig en mycket trivsam arbetsplats med trevliga kollegor, centralt beläget på Kungsgatan i Linköping. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Resor till leverantörer och kollegor i branschen ingår i tjänsten. Är du intresseradav tjänsten så samarbetar ÖstgötaTrafiken med Cojn AB i den här rekryteringen och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan, cv och personligt brev, via länken nedan (www.cojn.se). Har du ytterligare frågor kontakta våra rekryteringskonsulter Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70. Din ansökan vill vi ha senast den 24 oktober 2014.
Företag: Cojn AB
Ort: Linköping
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga ÖstgötaTrafiken söker webmaster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÖstgötaTrafiken söker webmaster

Sörmland Vatten och Avfall AB söker Arbetsledare Processtöd VA
Bolaget Sörmland Vatten och Avfall AB bildades för att klara framtidens krav på ekonomi, kompetens och uthållighet. Ett gemensamt bolag för VA och Renhållning ska ge Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuninvånare möjlighet till bättre service och kraft att hålla emot prisutvecklingen. Idag finns 11 vattenverk, 10 kommunala reningsverk och totalt 1 100 km vatten- och avloppsledningar i regionen. Antal medarbetare är ca 60 st och verksamheten omsätter 211 MSK. Vill du leda en grupp om sju personer med stor kunskap inom projektering VA-ledningsnät? Vi söker nu en arbetsledare till en helt ny tjänst efter en omorganisation. Som Arbetsledare Processtöd VA är det ditt ansvar att leda, planera och följa upp pågående uppdrag inom projektering av VA-ledningsnät både avseende saneringsarbete och nybyggnation. Du kommer även att vara operativ och driva egna projekt där du tar fram tekniska lösningar för VA som hanteras i egen regi eller på entreprenad. Vidare ansvarar du för att gruppen arbetar mot fastställda mål och du utvecklar och förbättrar processer och arbetssätt. Du är en van kravställare och har en kontinuerlig dialog med intern personal såväl som externa parter såsom entreprenörer, leverantörer osv. Du rapporterar till VA-Chefen. Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom området och/eller som har flera års arbetslivserfarenhet från VA-branschen. Du har ett coachande ledarskap med några års erfarenhet som arbetsledare. Du arbetar processinriktat och kan tydliggöra och skapa engagemang kring uppsatta mål. Vidare har du god erfarenhet av AutoCAD, kalkylprogram och har arbetat i GIS-miljö. Du är van att tolka, förstå och granska handlingar och ritningar. Meriterande med erfarenhet av LUF och LOU som beställare och/eller entreprenör. Välformulerad och strukturerad dokumentation är viktigt varvid goda kunskaper i svenska är ett krav, såväl skriftligt som muntligt. Du har ett starkt engagemang, är strukturerad och lösningsorienterad. Som person har du integritet och kan stå för dina beslut, samtidigt som du är ödmjuk och lyhörd. Du har en flexibilitet och uthållighet till förändringar. Att se utmaningar som något positivt och aktivt arbeta för bra arbetsklimat med glädje i vardagen är en självklarhet för dig. Vi erbjuder dig en ny roll i ett företag som ligger i framkant i flera av framtidens frågeställningar inom vårt område. Sörmland Vatten och Avfall AB är inne i en mycket spännande period där medarbetare ges stort utrymme till individuell utveckling och möjlighet att utveckla arbetsätten. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med placeringen i Katrineholm. Beredskapstjänstgöring ingår och B-körkort är ett krav. Resor i de tre kommunerna ingår i tjänsten. Är du intresseradav tjänsten så samarbetar Sörmland Vatten och Avfall AB med Cojn AB i den här rekryteringen och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan, cv och personligt brev, via länken nedan (www.cojn.se). Har du ytterligare frågor kontakta våra rekryteringskonsulter Susanne Nordh 073-280 11 13 eller Caroline Hansson 076-850 11 70. Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 19 november 2014.
Företag: Cojn AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sörmland Vatten och Avfall AB söker Arbetsledare Processtöd VA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sörmland Vatten och Avfall AB söker Arbetsledare Processtöd VA


Sök lediga jobb Cojn AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se