Combitech AB jobb - lediga jobb

Combitech AB jobb Combitech AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Combitech AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Combitech AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Erfaren Kablagekonstruktör- Göteborg

 2. Erfaren Mekanikkonstruktör- Göteborg

 3. Erfaren Beräkningsingenjör- Göteborg

 4. Erfaren Fordonskonstruktör- Göteborg

 5. Combitech letar efter dig med Agil erfarenhet- Göteborg

 6. Informationsingenjör- Göteborg

 7. Erfarna Javautvecklare- Göteborg

 8. Erfaren Affärsutvecklare- Trollhättan

 9. Combitech söker Rådgivare inom Krisberedskap- Stockholm

 10. COMBITECH SÖKER LOGISTIKKONSULTER- Göteborg

 11. Javautvecklare med några års erfarenhet- Göteborg

 12. Elektronikkonstruktör med kombinationskraft- Göteborg

 13. Systemutvecklare inom inbyggda system- Göteborg

 14. Agil Mjukvarutestare- Göteborg

 15. Mekanikkonstruktörer inom tunga fordon- Göteborg

 16. Mekanikkonstruktörer inom personbilsutveckling- Göteborg

 17. Examensarbete eller praktik inom samhällssäkerhet- Göteborg

 18. Combitech Bygger team inom Agil Produktutveckling- Göteborg

 19. Informationsingenjör- Göteborg

 20. Mekanikkonstruktörer inom tunga fordon- Göteborg

 21. Inköp och logistik- Göteborg

 22. Mekanikkonstruktion- Göteborg

 23. Mjukvaruutvecklare- Göteborg

 24. Mjukvaruutvecklare- Göteborg

 25. Beräkningsingenjör, personbilar/tunga fordon- Göteborg

 26. Beräkningsingenjörer till flygindustrin- Göteborg

 27. Beräkningsingenjörer- Linköping

 28. Beräkningsingenjörer- Stockholm

 29. Erfarna kablagekonstruktörer- Göteborg

 30. Mekanikkonstruktör med projektledarambition- Jönköping

 31. Civilingenjörer till Combitech Talent Program- Linköping

 32. Beräkningsingenjörer- Linköping

 33. Beräkningsingenjörer till Flygindustrin- Göteborg

 34. Erfarna Beräkningsingenjörer- Göteborg

 35. Erfarna kablagekonstruktörer- Göteborg

 36. Mekanikkonstruktörer- Göteborg

 37. Mekanikkonstruktörer inom tunga fordon- Göteborg

 38. Erfaren Mjukvaruutvecklare, Fordon- Linköping

 39. Javautvecklare med intresse för agil utveckling- Göteborg

 40. Beräkningsingenjörer- Malmö


Mer beskrivning

Erfaren Kablagekonstruktör
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. *****   ***** **** Din roll **** Vill du utvecklas och arbeta med produktutvecklingen för några av Sveriges ledande företag? Vi letar efter duktiga och engagerade konstruktörer inom kablagekonstruktion som kommer att arbeta med kvalificerade kunduppdrag innefattande hela eller delar av utvecklingskedjan, allt från konceptfas, detaljkonstruktion till färdig produkt. I arbetet ingår även kontakt med leverantörer. Arbetet sker i projektform på vårt kontor i Göteborg. Du kommer att vara proaktiv inom produkt- och metodikförbättringar samt kvalité och kostnadsbesparingar. Att du är med och bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla är något som vi värdesätter högt på Combitech. **** Dina kvalifikationer **** Du är högskole- eller civilingenjör alternativt har motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet samt flerårig erfarenhet från arbete inom kablagekonstruktion med Catia V5. Du är duktig på att kommunicera med andra, tar egna initiativ och drivs av att komma framåt. Du är driftig, analytisk och stimuleras av att arbeta med problemlösningar. Vid frågor om tjänsten kontaktar du Daniel Östling på: 0734-18 0815 Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Camilla Jaconelli på: 0734- 18 09 25 Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan du vara rätt person för oss, varmt välkommen med din ansökan. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! **** Din arbetsplats **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Kablagekonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Kablagekonstruktör

Erfaren Mekanikkonstruktör
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. Combitech är ett av Sveriges största konsultbolag som kombinerar teknik, miljö och säkerhet. Företaget har 1300 medarbetare på mer än 20 orter i Sverige och Norge. Din roll Vill du utvecklas och arbeta med produktutvecklingen för några av Sveriges ledande företag? Vi på Combitech letar efter duktiga och engagerade mekanikkonstruktörer som kommer att arbeta med kvalificerade kunduppdrag innefattande hela eller delar av utvecklingskedjan. Du kommer även att vara proaktiv inom produkt- och metodikförbättringar samt kvalité och kostnadsbesparingar. Att du är med och bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla är något som vi värdesätter högt på Combitech. Dina kvalifikationer Du har högskoleutbildning med inriktning konstruktion, produktutveckling eller motsvarande samt några års erfarenhet av liknande arbeten. Du behärskar Catia V5 och/eller Pro Engineer. Kunskap i andra CAD-program är ett plus. Du är duktig på att kommunicera med andra, tar egna initiativ och drivs av att komma framåt. Du är driftig, analytisk och stimuleras av att arbeta med problemlösningar. Vid frågor om tjänsten kontaktar du Daniel Östling på: 0734-18 0815 Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Camilla Jaconelli på: 0734- 18 09 25 Urvalet sker löpande, skicka din ansökan redan idag. Din arbetsplats Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör

Erfaren Beräkningsingenjör
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. *****   ***** **** Din roll **** Vi på Combitech är intresserade av dig som brinner för tekniska beräkningar och simuleringar inom områden som hållfasthet, optimering och FEM. Du kommer att ingå i en grupp med erfarna och kunniga beräkningsingenjörer. Du kommer även att vara proaktiv inom produkt- och metodikförbättringar samt kvalité och kostnadsbesparingar. Att du är med och bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla är något som vi värdesätter högt på Combitech. **** Dina kvalifikationer **** Vi söker efter personer med ett par års erfarenhet av beräkning/hållfasthet både vad gäller statisk dimensionering och livslängdsdimensionering. Du har civilingenjörsexamen med inriktning mot främst hållfasthet, mekanik och lättkonstruktion eller motsvarande. Du är duktig på att kommunicera med andra, tar egna initiativ och drivs av att komma framåt. Du är driftig, analytisk och stimuleras av att arbeta med problemlösningar. Vid frågor om tjänsten kontaktar du Daniel Östling på: 0734-18 0815 Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Camilla Jaconelli på: 0734- 18 09 25 Urvalet sker löpande, skicka din ansökan redan idag. **** Din arbetsplats **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Beräkningsingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Beräkningsingenjör

Erfaren Fordonskonstruktör
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. *****   ***** **** Din roll ****  Du kommer att arbeta inom kvalificerade uppdrag som innefattar hela eller delar av utvecklingskedjan, allt från konceptfas, detaljkonstruktion till produktion. I arbetet ingår även kontakt med leverantörer. Du kommer även att vara proaktiv inom produkt- och metodikförbättringar samt kvalité och kostnadsbesparingar. Att du är med och bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla är något som vi värdesätter högt på Combitech. **** Dina kvalifikationer **** Du har högskoleutbildning med inriktning konstruktion, produktutveckling eller motsvarande samt några års erfarenhet av fordonsbranschen . Du behärskar Catia V5 och/eller Pro Engineer. Kunskap i andra CAD-program är ett plus. Du är duktig på att kommunicera med andra, tar egna initiativ och drivs av att komma framåt. Du är driftig, analytisk och stimuleras av att arbeta med problemlösningar. Vid frågor om tjänsten kontaktar du Daniel Östling på: 0734-18 0815 Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Camilla Jaconelli på: 0734- 18 09 25 Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan du vara rätt person för oss, varmt välkommen med din ansökan. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! **** Din arbetsplats **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Fordonskonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Fordonskonstruktör

Combitech letar efter dig med Agil erfarenhet
www.combitech.se Combitech är ett av Sveriges största konsultbolag som kombinerar teknik, miljö och säkerhet. Företaget har 1300 medarbetare på mer än 20 orter i Sverige och Norge. Din Roll  JidokaQ är Combitechs Agila in-house verksamhet som kräver engagemang, kunskap och flexibilitet hos våra medarbetare. Här får du arbeta i en dynamisk miljö med fokus på att utveckla produkter (HW/SW) åt våra kunder. Du erbjuds ett tekniskt brett arbete med stora möjligheter till utveckling både tekniskt och inom agila metoder. Dina Kvalifikationer Du är ingenjör med flera års erfarenhet av agila produktutveklingsprojekt vilket innebär att du har provat på olika roller i teamet såsom analytiker, utvecklare/konstruktör och/eller testare. Ett krav är att du har minst 2 års erfarenhet av arbete med agila metoder, exempelvis Scrum. Du är engagerad i det du gör, driver saker framåt, tar egna initiativ och har ett brinnande intresse för teknik och det agila arbetssättet.  Vid frågor om tjänsten kontaktar du Dulce Goncalves på 031-3375801. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Camilla Jaconelli på 031-3375925 Välkommen in med din ansökan! Din arbetsplats Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Combitech letar efter dig med Agil erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Combitech letar efter dig med Agil erfarenhet

Informationsingenjör
www.combitech.se Combitech är ett av Sveriges största konsultbolag som kombinerar teknik, miljö och säkerhet. Företaget har 1300 medarbetare på mer än 20 orter i Sverige och Norge. Vi letar efter dig som är erfaren inom teknikinformation och brinner för problemlösning och teknisk support. Du bör ha erfarenhet från teknisk dokumentation, gärna serviceinformation eller reservdelshantering. Fordonskunskap är meriterande. För att bli framgångsrik i denna roll är du bra på att koordinera, samspela och kommunicera med olika personligheter. Som person är du strukturerad, systematisk och analytisk. Du är positiv, envis, lösningsfokuserad och har starkt kundfokus.  De flesta uppdragen utför vi på plats hos kunden, ibland förekommer det resor både inom och utanför Sverige.  Vid frågor om tjänsten ringer du Roger Nilsson på telefon 010-2150 494 Vid frågor om rekryteringsprocessen ringer du Camilla Jaconelli på: 031-3375925 Urvalet sker löpande, välkommen in med din ansökan!  Din arbetsplats Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Informationsingenjör jobb, Informationsingenjör Göteborg, Informationsingenjör Combitech AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Informationsingenjör

Erfarna Javautvecklare
www.combitech.se Combitech är ett av Sveriges största konsultbolag som kombinerar teknik, miljö och säkerhet. Företaget har 1300 medarbetare på mer än 20 orter i Sverige och Norge. Din roll  På Göteborgskontoret är vi idag 120 personer och vi behöver bli ännu fler för att kunna möta höstens förfrågningar. Som erfaren Javautvecklare på Combitech kommer ditt fokus att vara javautveckling och arkitektfrågor. Du får vara med och utveckla unika lösningar i Java – allt från kravställning till utveckling och förvaltning av applikationer för våra kunder. Exempel på detta kan vara: * Utveckling av MMI:er till avancerade simulatorer * Analys och design av komplexa ledningssystem * Vidareutveckling av befintliga kundlösningar Dina kvalifikationer Du är civil- eller högskoleingenjör inom datateknik eller motsvarande med flera års erfarenhet av arbete med Java. Du har förmågan att arbeta strukturerat med stor noggrannhet och analytiskt tänk och du brinner för systemutveckling. Har du dessutom arbetat med något av följande verktyg/ramverk ser vi det som ett plus: * EJB3/JPA * Seam/Spring/Hibernate * JBoss Kontaktpersoner: Ronnie Lindberg (om tjänsten) tfn: +46 31 337 58 94 Camilla Jaconelli (HR, om rekryteringsprocessen) tfn: +46 31 337 59 25 mob: +46 734 18 09 25 Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Din arbetsplats Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare

Erfaren Affärsutvecklare
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Engineering Trollhättan är en långsiktig utvecklingspartner inom konstruktion och produktutveckling. Vi arbetar med hela kedjan från idé till industrialisering. Härifrån levererar vi kompletta utvecklingsuppdrag till nordisk industri, inklusive flyg- och fordonsindustrin. I rollen som affärsutvecklare blir din huvudsakliga uppgift att skapa och utveckla långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder. Försäljningen är uppsökande och relationsbaserad och du kommer att arbeta med komplex försäljning av projekt och paketerade tjänster inom engineering sektorn. Du har möjlighet att vara med och utveckla och expandera vår växande verksamhet inom flera industrisegment såsom verkstads-, fordons-, medicinteknisk- samt telekomindustri. I rollen kommer du att få möjligheten att arbeta med både medelstora och stora företag och du ingår i det lokala ledningsteamet, Engineering Trollhättan. Arbetet utgår från kontoret i Trollhättan eller Göteborg och innebär en hel del resande. Utvecklingspotentialen för dig är stor - du företräder och säljer hela Combitechs tjänsteutbud. **** Din kompetens och erfarenhet ****  För att lyckas i arbetet och i dialogen med våra kunder behöver du ha flera års praktisk erfarenhet samt god förståelse för våra kunders verksamhet och de utmaningar de ställs inför. Du trivs att  skapa nya affärsmässiga kontakter och gillar utmaningen i att, utifrån en ständigt föränderlig omvärld, finna rätt väg, fatta beslut och utveckla vår verksamhet. Tillsammans med kollegor och specialister lär du dig snabbt att företräda hela vårt erbjudande i dialogen med våra kunder. Vi vill gärna att Du kan visa dokumenterade säljframgångar samt ge referenser från tidigare kunder. Din utbildningsbakgrund är civilingenjör eller motsvarande inom relevant område. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan du vara rätt person för oss, varmt välkommen med din ansökan.  Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Affärsutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Affärsutvecklare

Combitech söker Rådgivare inom Krisberedskap
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Combitech är en av Sveriges största konsultfirmor inom krisberedskapsområdet. Efterfrågan på våra tjänster är stor i hela landet och vi jobbar idag med flera av Sveriges mest utmanande uppdrag. Detta innebär även att resor kan förekomma i tjänsten. Som konsult hos oss har du möjlighet att arbeta med det mesta inom riskhantering, krisberedskap och kontinuitetsplanering. Vi bistår våra kunder i att identifiera och analysera sina risker och sårbarheter, att uppnå en högre medvetenhet genom utbildningar och övningar samt att ta fram och revidera planverk för att stå bättre rustade i en kris. Kunderna finns inom både den offentliga och den privata sektorn. Att förstå komplexa verksamheter och föreslå anpassade lösningar är därför en viktig kvalifikation hos alla våra rådgivare. Genom att förbereda organisationer för allvarliga händelser och kriser bidrar vi till en mer flexibel, anpassningsbar och uthållig verksamhet. En verksamhet som är redo för framtiden, oavsett vad den innehåller. **** Din kompetens och erfarenhet **** Du som söker ska gärna ha en akademisk examen inom statsvetenskap, krishantering eller motsvarande. Du har god kunskap om och praktisk erfarenhet av det svenska krisberedskapssystemet. Som person är du engagerad, socialt kompetent och har förmåga att skapa och utveckla kundrelationer.  Du har lätt att se helheter, är lösningsfokuserad och inspireras av att göra affärer. Du levererar alltid med kvalitet inom överenskomna ramar. Meriterande är: * praktisk erfarenhet från kommunal och/eller regional nivå * erfarenhet från arbete med risk- och sårbarhetsanalyser på regional eller nationell nivå * erfarenhet från framtagning av beredskapsplaner och genomförande av utbildningar/övningar inom området * erfarenhet av att ha arbetat som konsult inom området Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Combitech söker Rådgivare inom Krisberedskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Combitech söker Rådgivare inom Krisberedskap

COMBITECH SÖKER LOGISTIKKONSULTER
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu drivna och engagerade logistikkonsulter för uppdrag i regionen. Du kommer att arbeta självständigt eller i team för att hjälpa våra kunder att skapa effektiva lösningar. Hos oss är du en del av ett företag som fokuserar på individen - det gäller såväl din egen kompetensutveckling som i valet av konsultuppdrag. Du kan förvänta dig en nära dialog med din chef och dina kollegor i syfte att utbyta kunskap och erfarenheter. På Combitech har du möjlighet till spännande uppdrag där du får vara en del i utvecklingen av framtidens lösningar. Vi arbetar bland annat inom områdena verksamhetsutveckling, materialhantering, industrialisering, flödesoptimeringar, lean samt process- och kvalitetsförbättringar. **** Din kompetens och erfarenhet **** Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller civilekonom med dokumenterad erfarenhet inom logistikområdet. Du har ett brinnande intresse för teknik och logistik och du tar gärna en roll som projektkoordinator- eller projektledare. Du har även en god förståelse för moderna IT-lösningar. Det är också en fördel om du har erfarenhet från att arbeta med visuell planering. **** Dina personliga egenskaper **** Som person är du självständig och ansvarstagande. Du är van att samarbeta för att nå uppsatta mål, har en god analytisk förmåga och är drivande. Vidare är det viktigt att du är utåtriktad och relationsbyggande då arbetet innebär mycket kontakter såväl internt som externt. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Har du erfarenhet från brancherna automotive, medtech, telekom eller försvarsindustrin är detta ett extra plus. Vi tror vidare att du trivs med nya utmaningar, har en positiv inställning och gärna tar egna initiativ! Är du en sådan person så kommer du att trivas hos Combitech och hos våra kunder! Läs mer om vårt logistikerbjudande på http://www.combitech.se/sv/Tjanster/Logistik/ Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga COMBITECH SÖKER LOGISTIKKONSULTER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: COMBITECH SÖKER LOGISTIKKONSULTER

Javautvecklare med några års erfarenhet
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. Vi söker dig som har några års erfarenhet av Javautveckling. Du trivs i konsultrollen och vill vara delaktig i ett team med kunniga kollegor som hjälper dig att vässa din egen kunskap ännu mer. Du har goda kunskaper inom Java-arkitektur och utveckling och känner dig bekväm i arbete med kravhantering och versionshantering. Meriterande är om du har erfarenhet av Scrum. Som person är du en engagerad och drivande lagspelare som brinner för tekniken. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Javautvecklare med några års erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Javautvecklare med några års erfarenhet

Elektronikkonstruktör med kombinationskraft
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Vi letar efter dig som är redo för nästa steg i karriären genom att kombinera teknik med affärsmannaskap. Vår filosofi bygger på delaktighet i hela konsultaffären, från upphandling till avslutat projekt. I rollen som konsult kommer du att erbjudas flexibla och utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att få erfarenhet av arbete i hela utvecklingskedjan, från kravställning, simulering till en färdig produkt. Combitech arbetar med kombinationskraft varför det är viktigt för oss att du vill utvecklas både inom tekniken och som person. **** Din kompetens och erfarenhet **** Du har både akademiska meriter och praktisk erfarenhet av utvecklingsprojekt inom elektronik. Du har erfarenhet av kravställning för volymproduktion inom elektronik och har designat flera kretsar i ADS, Cadence och Microwave office. Meriterande är erfarenhet av HFSS. Du har dessutom erfarenhet av RF mätningar inkl. kalibrering. Meriterande är om du har utvecklat testsystem för automatisering av denna typ av test. Meriterande är även om du har genomfört agilt projektarbete. Du har en förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt med stor noggrannhet och ett analytiskt tänk. Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska samt att det är meriterande om du har erfarenhet av telecom, försvar eller fordonsindustri. Tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap. **** Dina personliga egenskaper **** Som person är du lyhörd och kommunikativ. Du är driftig och tar ansvar för att leverera dina åtaganden i tid, med god kvalitet. **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronikkonstruktör med kombinationskraft jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronikkonstruktör med kombinationskraft

Systemutvecklare inom inbyggda system
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Combitech söker dig som vill arbeta med inbyggda system, realtidsprogrammering eller hårdvarunära programmering. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas ytterligare en nivå både genom våra teknikintensiva och avancerade uppdrag samt med stöd av våra teknikkurser via Combitechs utbildningsverksamhet. Tjänsten är ett uppdrag inom utveckling av telematikmjukvara för ledningssystem hos en av våra kunder med start redan 1 December. **** Din kompetens och erfarenhet **** Vi vill att du har erfarenhet av inbyggda system, realtidsprogrammering eller hårdvarunära programmering, utveckling med C++ kopplat till utveckling i verktyget Rhapsody och att du trivs med eget ansvar. Du är civilingenjör eller motsvarande, har arbetat ett par år, gärna som konsult, inom Telekom, Automotive, Industri eller Energi. Du har ett utpräglat intresse för kundens affär och din sociala förmåga är en stor tillgång. **** Dina personliga egenskaper **** Du tycker om att dela med dig av din kunskap, är prestigelös och Du gillar en aktiv arbetsmiljö och kan även hantera stressen kring den. **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom inbyggda system jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom inbyggda system

Agil Mjukvarutestare
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** JidokaQ är en enhet inom Combitech som jobbar i små, tvärfunktionella, team i ett nära samarbete med våra kunder. Vi tillämpar ett antal Agila metoder beroende på projektens art. Det vanligaste är Scrum i kombination med eXtreme Programmings praxis som TDD, CI, Collective Ownership, Refactoring etc. Inom JidokaQ skapar och driver vi framgångsrika Scrum Team som känner ansvar, stolthet och engagemang. Vi har över 50 års samlad gedigen erfarenhet inom Agila arbetsmetoder; vi ser det som en liten indikation på de kunskaper som finns. Du kommer att arbeta i något av våra eller våra kunders Scrum team. Din roll är tvärfunktionell med stor kunskap inom test. Du kommer att arbeta i Agila projekt. Arbetsuppgifterna spänner över ett stort område såsom olika former av test (enhets-, integrations-, system- och acceptans tester), medverkande vid kravanalys, estimering, systemdesign, teknisk dokumentation, uppsättning av utvecklingsmiljöer (CI, acceptans/prestanda testning mm), programmering i Java/.Net etc. **** Din kompetens och erfarenhet **** Du är civil/högskoleingenjör med inriktning data/IT, systemvetare eller motsvarande. Du har gedigen erfarenhet som mjukvarutestare, testspecialist eller testledare. Du har god erfarenhet av integrerade systemutvecklingsmiljöer som Visual Studio/Team Foundation Server (eller liknande). Du har tidigare erfarenhet av programmering i objektorienterade programmeringsspråk. Du är van att jobba i Agila tvärfunktionella team där du förväntas vara drivande inom test och verifiering. Du har kunskap i testdriven utveckling, hur CI miljöer sätts upp och förvaltas. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete enligt ISTQB eller liknande. **** Dina personliga egenskaper **** Du är du en lagspelare som är lyhörd och kommunikativ. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Agil Mjukvarutestare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Agil Mjukvarutestare

Mekanikkonstruktörer inom tunga fordon
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Combitech i Göteborg satsar på fordon. Vi befinner oss i en expansiv period med många typer av förfrågningar inom fordonsindustrin. Vi letar efter personer som vill vara med och utveckla vårt erbjudande vidare. Du kommer att arbeta med kvalificerade uppdrag inom hela utvecklingsfasen. **** Din kompetens och erfarenhet **** Du har högskoleexamen med inriktning konstruktion, produktutveckling eller motsvarande. Ett önskemål för tjänsten är att du har goda referenser från uppdrag på AB Volvo, då vi gärna ser att du kan hantera de AB Volvo-specifika verktygen KOLA, PDMLink och Protus. Du behärskar Pro Engineer och/eller Catia V5. I det dagliga arbetet är du proaktiv, drivande samt bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt. Exempel på tidigare uppgifter kan vara * Konstruktion inom alla discipliner och tillverkningsmetoder * Packning och integration * Systemkonstruktion * Geometrisäkring **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktörer inom tunga fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktörer inom tunga fordon

Mekanikkonstruktörer inom personbilsutveckling
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Combitech i Göteborg satsar på fordon. Vi befinner oss i en expansiv period med många typer av förfrågningar inom fordonsindustrin. Vi letar efter personer som vill vara med och utveckla vårt erbjudande vidare. Du kommer att arbeta med kvalificerade uppdrag inom hela utvecklingsfasen. **** Din kompetens och erfarenhet **** Du har högskoleexamen med inriktning konstruktion, produktutveckling eller motsvarande. Ett önskemål för tjänsten är att du har goda referenser från uppdrag inom personbilsutveckling. Du behärskar Catia V5 till fullo. I det dagliga arbetet är du proaktiv, drivande samt bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt. Exempel på tidigare uppgifter kan vara * Plattformsutveckling * Överbyggnad * Packning och integration * Systemkonstruktion * Geometrisäkring **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktörer inom personbilsutveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktörer inom personbilsutveckling

Examensarbete eller praktik inom samhällssäkerhet
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Combitech är en av Sveriges största konsultfirmor inom samhällssäkerhetsområdet. Efterfrågan på våra tjänster är stor i hela landet och vi jobbar idag med flera av Sveriges mest utmanande uppdrag. Som praktikant eller examensarbetare hos oss har du möjlighet att inrikta dig på det mesta inom riskhantering, krisberedskap och kontinuitetsplanering. Bredden på vår verksamhet ger ökade chanser att just vi kan ge dig en skjuts in i din framtida karriär. Givetvis tillhandahåller vi även en personlig handledare som stöttar dig under arbetets gång. Som praktikant hos oss erbjuds du en unik möjlighet att bistå i uppdrag åt kunder inom både den offentliga och den privata sektorn. Om du istället är intresserad av att skriva ditt examensarbete här så kan du välja mellan att inkomma med en egen idé på inriktning eller att utgå från en av våra. Vi har alltid förslag på aktuella upplägg som är anpassade efter marknadens behov. Just nu söker vi särskilt dig som vill: 1.       Skriva om civilt försvar, eller 2.       Fördjupa dig i riskanalysmetoder. Bifoga ditt cv i din ansökan samt ett personligt brev. Skriv med vad du är intresserad av och varför du söker praktik/examensarbete hos oss. Vi tar emot ansökningar kontinuerligt, men har godast möjlighet att ta emot praktikanter i samband med terminsstarter. **** Din kompetens och erfarenhet **** Du som söker går en utbildning inom statsvetenskap, krishantering eller motsvarande, har god kunskap om det svenska krisberedskapssystemet och ett intresse för konsultbranschen. Som person är du engagerad, socialt kompetent och idérik. För oss är din personlighet och ditt driv viktigare än din formella erfarenhet. Vid frågor kan du kontakta Susan Bergman: 0734-37 86 72 eller Jonas Raber 0734-37 63 72. Alternativt en f.d. praktikant: Tove Simonsson 0734-37 44 51.  **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Examensarbete eller praktik inom samhällssäkerhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Examensarbete eller praktik inom samhällssäkerhet

Combitech Bygger team inom Agil Produktutveckling
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Lean UX / Scrum Master / Utvecklare / Testare Combitech letar just nu efter personer som brinner för den Agila arbetsmetodiken (som t ex lean, scrum, kanban) och som vill ingå i vårt JidokaQ Team. Vi är ett engagerat team med kompetens inom: * Agile Requirements * Agile User Experience (incl. business impact mapping) * Agile SW Development & Testing Methods, e.g. XP, TDD, CI,             rapid prototyping, simulation, emulation * Agile Techniques and Tools, e.g. C# .Net, Java, Android, SQL             Server, TFS, NUnit Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö med fokus på att utveckla produkter åt våra kunder. Du kommer att erbjudas ett tekniskt brett arbete med stora möjligheter till utveckling både tekniskt och inom agila metoder. **** Din kompetens och erfarenhet **** Du är ingenjör med flera års erfarenhet av produktutveklingsprojekt och du har haft olika roller som t ex analytiker, utvecklare/konstruktör, testare eller projektledare. Du har en god förståelse för vad agil produktutvecklingsprojekt är samt tycker om att engagera och att leda team. Ett krav är att du har minst 2 års erfarenhet av arbete med agila metoder, exempelvis Scrum. **** Dina personliga egenskaper **** Som person är du självmedveten, intresserad av att komma framåt samt att du vet vad ett gott affärsmannaskap innebär. **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Combitech Bygger team inom Agil Produktutveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Combitech Bygger team inom Agil Produktutveckling

Informationsingenjör
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Vi letar efter dig som är erfaren inom teknikinformation och brinner för problemlösning och teknisk support. De flesta uppdragen utför vi på plats hos kunden, ibland förekommer det resor både inom och utanför Sverige. **** Din kompetens och erfarenhet **** Du bör ha erfarenhet från teknisk dokumentation, gärna serviceinformation eller reservdelshantering. Fordonskunskap är meriterande. För att bli framgångsrik i denna roll är du bra på att koordinera, samspela och kommunicera med olika personligheter. **** Dina personliga egenskaper **** Som person är du strukturerad, systematisk och analytisk. Du är positiv, envis, lösningsfokuserad och har starkt kundfokus. Vid frågor om tjänsten ringer du Roger Nilsson på telefon 010-2150 494 Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan du vara rätt person för oss, varmt välkommen med din ansökan. **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Informationsingenjör jobb, Informationsingenjör Göteborg, Informationsingenjör Combitech AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Informationsingenjör

Mekanikkonstruktörer inom tunga fordon
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1400 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Combitech i Göteborg satsar på fordon. Vi befinner oss i en expansiv period med många typer av förfrågningar inom fordonsindustrin. Vi letar efter personer som vill vara med och utveckla vårt erbjudande vidare. Du kommer att arbeta med kvalificerade uppdrag inom hela utvecklingsfasen. **** Din kompetens och erfarenhet **** Du har högskoleexamen med inriktning konstruktion, produktutveckling eller motsvarande. Ett önskemål för tjänsten är att du har goda referenser från uppdrag på AB Volvo, då vi gärna ser att du kan hantera de AB Volvo-specifika verktygen KOLA, PDMLink och Protus. Du behärskar Pro Engineer och/eller Catia V5. I det dagliga arbetet är du proaktiv, drivande samt bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt. Exempel på tidigare uppgifter kan vara * Konstruktion inom alla discipliner och tillverkningsmetoder * Packning och integration * Systemkonstruktion * Geometrisäkring * Kvalitet och Cost Reduction **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktörer inom tunga fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktörer inom tunga fordon

Inköp och logistik
JOBBMÄSSAN PÅ SVENSKA MÄSSAN 18-19 FEBRUARI ! Företaget söker yrkeskompetenser inom: Stategiskt inköp och logistik. Kom och träffa oss på Jobbmässan 18 februari kl. 14.00-19.00 och 19 februari 10.00-16.00 Välkommen!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Inköp och logistik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköp och logistik

Mekanikkonstruktion
JOBBMÄSSAN PÅ SVENSKA MÄSSAN 18-19 FEBRUARI ! Företaget söker yrkeskompetenser inom: Mekanikkonstruktion Kom och träffa oss på Jobbmässan 18 februari kl. 14.00-19.00 och 19 februari 10.00-16.00 Välkommen!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktion jobb, Mekanikkonstruktion Göteborg, Mekanikkonstruktion Combitech AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktion

Mjukvaruutvecklare
JOBBMÄSSAN PÅ SVENSKA MÄSSAN 18-19 FEBRUARI ! Företaget söker mjukvarutvecklare, inbyggda system, mjukvarutestare, HF konstruktör, elektronik, atenner, Java programerare och Lab View programmerare Kom och träffa oss på Jobbmässan 18 februari kl. 14.00-19.00 och 19 februari 10.00-16.00 Välkommen!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Mjukvaruutvecklare jobb, Mjukvaruutvecklare Göteborg, Mjukvaruutvecklare Combitech AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mjukvaruutvecklare

Mjukvaruutvecklare
JOBBMÄSSAN PÅ SVENSKA MÄSSAN 18-19 FEBRUARI ! Företaget söker dig med kunskaper i : Mjukvaruutveckling UX/HMI, testautomation, mjukvarutveckling agila team Java/Android Kom och träffa oss på Jobbmässan 18 februari kl. 14.00-19.00 och 19 februari 10.00-16.00 Välkommen!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Mjukvaruutvecklare jobb, Mjukvaruutvecklare Göteborg, Mjukvaruutvecklare Combitech AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mjukvaruutvecklare

Beräkningsingenjör, personbilar/tunga fordon
JOBBMÄSSAN PÅ SVENSKA MÄSSAN 18-19 FEBRUARI ! Företaget söker: Beräkningsingenjör, personbilar/tunga fordon Kom och träffa oss på Jobbmässan 18 februari kl. 14.00-19.00 och 19 februari 10.00-16.00 Välkommen!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Beräkningsingenjör, personbilar/tunga fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Beräkningsingenjör, personbilar/tunga fordon

Beräkningsingenjörer till flygindustrin
. Combitech i Göteborg befinner sig i en expansiv period med många olika typer av förfrågningar från kund, vilket helt går i linje med den mekaniksatsning som pågår i bolaget. Vi letar nu efter dig med ett par års erfarenhet av beräkning/hållfasthet både vad gäller statisk dimensionering och livslängdsdimensionering. Vi använder en flora av både egenutvecklade och kommersiella verktyg för detta. Typiska beräkningar inkluderar FE-analyser och analyser av statisk hållfasthet och skadetålighet. I arbetet ingår också att bedöma konsekvensen på hållfastheten av avvikelser i produktionen. Vi tror att du har en relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som beräkningsingenjör. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med hållfasthet eller CFD, där vana i programvaror som Abaqus, Ansys eller Hypermesh är meriterande. Har du dessutom tidigare erfarenheter från att arbeta med flygande farkoster är detta extra meriterande. Goda kunskaper i engelska språket förutsätts, både muntligt och skriftligt. I första hand söker vi erfarna ingenjörer, men även du som är relativt nyutexaminerad uppmanas att söka. På det personliga planet är det viktigt att du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning, en stor initiativförmåga och trivs med att jobba nära kunden. Du har en nyfiken personlighet och drivs av att ta dig an och lösa uppkomna problemställningar. Analytisk läggning samt fallenhet och intresse för beräkningar är också viktiga egenskaper.
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Beräkningsingenjörer till flygindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Beräkningsingenjörer till flygindustrin

Beräkningsingenjörer
.  Din roll i Combitech Just nu har vi en stor förfrågan från en av våra kunder och kommer därför utöka organisationen inom vissa kompetensområden. Därför söker vi nu dig som vill ta nästa steg och prova på något nytt. Som beräkningsingenjör har du möjlighet att få arbeta i kvalificerade uppdrag hos de större industrierna i hela fjärde storstadsregionen, d.v.s. Linköping- och Norrköpingsregionen. Du har nu tillfälle att få vara med från start i ett större utvecklingsprojekt och vilket innebär riktigt utmanande beräkningsarbete. Arbetet sker i nära samarbete med konstruktörer och produktionstekniker. Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos kunder i olika branscher. Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Vi har regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar. Vi tror att du har en relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som beräkningsingenjör. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med hållfasthet eller CFD, där vana i programvaror som Abaqus, Ansys eller Hybermesh är meriterande. Har du dessutom tidigare erfarenheter från att arbeta med flygande farkoster är detta extra meriterande. Goda kunskaper i engelska språket förutsätts, både muntligt och skriftligt. I första hand söker vi erfarna ingenjörer, men även du som är relativt nyutexaminerad uppmanas att söka. På det personliga planet är det viktigt att du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning, en stor initiativförmåga och trivs med att jobba nära kunden. Du har en nyfiken personlighet och drivs av att ta dig an och lösa uppkomna problemställningar. Analytisk läggning samt fallenhet och intresse för beräkningar är också viktiga egenskaper.
Företag: Combitech AB
Ort: Linköping
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Beräkningsingenjörer jobb, Beräkningsingenjörer Linköping, Beräkningsingenjörer Combitech AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Beräkningsingenjörer

Beräkningsingenjörer
Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med över 1400 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. www.combitech.se Din roll i Combitech Just nu har vi en stor förfrågan från en av våra kunder och kommer därför utöka organisationen inom vissa kompetensområden. Som beräkningsingenjör har du möjlighet att få arbeta i kvalificerade uppdrag i regionen. Du har nu tillfälle att få vara med från start i ett större utvecklingsprojekt vilket innebär riktigt utmanande beräkningsarbete. Arbetet sker i nära samarbete med konstruktörer och produktionstekniker. Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos kunder i olika branscher. Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Vi har regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar. Din kompetens och erfarenhet Vi tror att du har en relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som beräkningsingenjör. Vi vill att du tidigare har arbetat med beräkning, där vana i programvaror som Abaqus, Ansys, Patran, Nastran eller Hypermesh är meriterande. Det är också meriterande med kunskaper inom klassisk hållfastighetsberäkning. Har du dessutom tidigare erfarenheter från att arbeta med flygande farkoster är detta extra meriterande. Goda kunskaper i engelska språket förutsätts, både muntligt och skriftligt. I första hand söker vi erfarna ingenjörer, men även du som är relativt nyutexaminerad uppmanas att söka. Dina personliga egenskaper På det personliga planet är det viktigt att du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning, en stor initiativförmåga och trivs med att jobba nära kunden. Du har en nyfiken personlighet och drivs av att ta dig an och lösa uppkomna problemställningar. Analytisk läggning samt fallenhet och intresse för beräkningar är också viktiga egenskaper. Din Utveckling Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss. Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länken till höger. Välkommen till Combitech!
Företag: Combitech AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Beräkningsingenjörer jobb, Beräkningsingenjörer Stockholm, Beräkningsingenjörer Combitech AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Beräkningsingenjörer

Erfarna kablagekonstruktörer
Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med över 1400 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. www.combitech.se Combitech i Göteborg befinner sig i en mycket expansiv fas med många förfrågningar från kunder inom fordon, flyg, försvar och industrin, vilket helt går i linje med den mekaniksatsning som pågår inom bolaget. Vi letar just nu efter erfarna konstruktörer som idag arbetar med kablagekonstruktion. Arbetet sker i projektform på vårt kontor i Göteborg eller på plats hos kund. Du kommer att arbeta i kvalificerade uppdrag som innefattar hela eller delar av utvecklingskedjan, allt från konceptfas, detaljkonstruktion till färdig produkt. I arbetet ingår även kontakt med leverantörer. I det dagliga arbetet är du proaktiv inom produktförbättringar, kvalitet och kostnadsbesparingar samt är med och bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla vilket vi värderar högt på Combitech. Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss. Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länken till höger. Välkommen till Combitech! Du är högskole- eller civilingenjör alternativt har motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet samt flerårig erfarenhet från arbete inom kablagekonstruktion med Catia V5 eller Pro Engineer. Som person trivs du med att arbeta i en föränderlig miljö med stimulerande arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna kablagekonstruktörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna kablagekonstruktörer

Mekanikkonstruktör med projektledarambition
Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med över 1400 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. www.combitech.se Din roll i Combitech Combitech expanderar i Jönköping och vi söker nu fler konsulter som vill utmanas och utvecklas i spännande projekt inom mekanikområdet. Just nu letar vi särskilt efter dig som har ett par års erfarenhet av mekanisk konstruktion av komponenter eller hela systemlösningar, som vill växa tillsammans med oss på Combitech. Du kommer att arbeta med kvalificerade och utmanande kunduppdrag som innefattar hela eller delar av utvecklingskedjan. I det dagliga arbetet är du proaktiv inom produkt- och metodikförbättringar samt har en känsla för kvalitet och kostnadsbesparingar. Du är en naturlig ledare och bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla - något som vi på Combitech värdesätter högt.   Din kompetens och erfarenhet Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i CAD-verktyget CATIA V5, men även erfarenhet från andra CAD-verktyg som NX, Pro-E, Solid Works är meriterande. Det är positivt om du tidigare har varit delprojektledare eller liknande, då denna typ av bakgrund uppskattas i många uppdrag. Du har en högskoleutbildning med inriktning konstruktion, produktutveckling eller motsvarande med något års erfarenhet av liknande arbete.   Dina personliga egenskaper Du som söker är en kommunikativ och lyhörd person som lätt skapar goda relationer med personer i din omgivning - din förmåga att entusiasmera andra utmärker dig. Du är en kreativ person med ett öga för detaljer som gärna tar plats genom att driva fram både stora som små projekt. Vi förutsätter att du är van vid att arbeta i projektform, att du gärna tar egna initiativ och att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med stimulerande arbetsuppgifter.   Din utveckling Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss. Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länken till höger. Välkommen till Combitech!
Företag: Combitech AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör med projektledarambition jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör med projektledarambition

Civilingenjörer till Combitech Talent Program
Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med över 1400 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. www.combitech.se Din roll i Combitech Combitech söker i samarbete med våra kunder nyutexaminerade civilingenjörer till Combitech Talent Program – en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en helt unik start på din karriär. Vi söker nu nyexaminerade civilingenjörer för utmanande uppdrag hos våra kunder i Linköping. Dina arbetsuppgifter kan bland annat innehålla utmaningar inom områdena kvalitet, lean produktion, processbalansering, flödesanalyser, sammanbyggnadsteknik, produktionsteknik, verktygskonstruktion och att initiera, leda och delta i förbättringsprojekt. Vi erbjuder dig som nyutexaminerad ett oerhört uppskattat introduktionsprogram som varvar kompetensutveckling och konsultarbete, vilket vi kallar Combitech Talent Program (CTP) - från nyexaminerad till erfaren på rekordtid! Programmet kommer att ge dig värdefulla kunskaper och erfarenheter som också öppnar en möjlighet till en karriär i kundens organisation. Det avslutas efter drygt två år med en examination och du har därefter möjlighet att välja om du vill fortsätta som konsult på Combitech eller ta anställning hos vår kund. Tillsammans med dina erfarna kollegor på plats ges du möjlighet att utvecklas inom ditt eget område samt lära dig mer om nya inriktningar och på så sätt fördjupa dina kunskaper. Läs mer om programmet på www.combitech.se/ctp. Din kompetens och erfarenhet Vi tror att du är nyexaminerad civilingenjör med relevant inriktning och goda akademiska resultat. Har du även arbetslivserfarenhet inom något av de ovan nämnda områdena är det meriterande, dock inget krav.   Dina personliga egenskaper Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har en inre drivkraft av att vilja utvecklas, som person blir du inspirerad av nya utmaningar. Du motiveras av att arbeta i team med andra mot gemensamma mål och har en relationsskapande personlighet. Din utveckling
Företag: Combitech AB
Ort: Linköping
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Civilingenjörer till Combitech Talent Program jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Civilingenjörer till Combitech Talent Program

Beräkningsingenjörer
Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med över 1400 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. www.combitech.se Just nu har vi en stor förfrågan från en av våra kunder och kommer därför utöka organisationen inom vissa kompetensområden. Därför söker vi nu dig som vill ta nästa steg och prova på något nytt. Som beräkningsingenjör har du möjlighet att få arbeta i kvalificerade uppdrag hos de större industrierna i hela fjärde storstadsregionen, d.v.s. Linköping- och Norrköpingsregionen. Du har nu tillfälle att få vara med från start i ett större utvecklingsprojekt och vilket innebär riktigt utmanande beräkningsarbete. Arbetet sker i nära samarbete med konstruktörer och produktionstekniker. Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos kunder i olika branscher. Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Vi har regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar. Vi tror att du har en relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som beräkningsingenjör. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med hållfasthet eller CFD, där vana i programvaror som Abaqus, Ansys eller Hybermesh är meriterande. Har du dessutom tidigare erfarenheter från att arbeta med flygande farkoster är detta extra meriterande. Goda kunskaper i engelska språket förutsätts, både muntligt och skriftligt. I första hand söker vi erfarna ingenjörer, men även du som är relativt nyutexaminerad uppmanas att söka. På det personliga planet är det viktigt att du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning, en stor initiativförmåga och trivs med att jobba nära kunden. Du har en nyfiken personlighet och drivs av att ta dig an och lösa uppkomna problemställningar. Analytisk läggning samt fallenhet och intresse för beräkningar är också viktiga egenskaper.
Företag: Combitech AB
Ort: Linköping
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Beräkningsingenjörer jobb, Beräkningsingenjörer Linköping, Beräkningsingenjörer Combitech AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Beräkningsingenjörer

Beräkningsingenjörer till Flygindustrin
Combitech i Göteborg befinner sig i en expansiv period med många olika typer av förfrågningar från kund, vilket helt går i linje med den mekaniksatsning som pågår i bolaget. Vi letar nu efter dig med ett par års erfarenhet av beräkning/hållfasthet både vad gäller statisk dimensionering och livslängdsdimensionering. Vi använder en flora av både egenutvecklade och kommersiella verktyg för detta. Typiska beräkningar inkluderar FE-analyser och analyser av statisk hållfasthet och skadetålighet. I arbetet ingår också att bedöma konsekvensen på hållfastheten av avvikelser i produktionen. Vi tror att du har en relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som beräkningsingenjör. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med hållfasthet eller CFD, där vana i programvaror som Abaqus, Ansys eller Hypermesh är meriterande. Har du dessutom tidigare erfarenheter från att arbeta med flygande farkoster är detta extra meriterande. Goda kunskaper i engelska språket förutsätts, både muntligt och skriftligt. I första hand söker vi erfarna ingenjörer, men även du som är relativt nyutexaminerad uppmanas att söka. På det personliga planet är det viktigt att du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning, en stor initiativförmåga och trivs med att jobba nära kunden. Du har en nyfiken personlighet och drivs av att ta dig an och lösa uppkomna problemställningar. Analytisk läggning samt fallenhet och intresse för beräkningar är också viktiga egenskaper. Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss. Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länken till höger. Välkommen till Combitech!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Beräkningsingenjörer till Flygindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Beräkningsingenjörer till Flygindustrin

Erfarna Beräkningsingenjörer
Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med över 1400 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. www.combitech.se Din roll i Combitech Combitech i Göteborg befinner sig i en expansiv period med många olika typer av förfrågningar från kund, vilket helt går i linje med den mekaniksatsning som pågår i bolaget.Vi letar efter dig med ett par års erfarenhet av beräkning/hållfasthet både vad gäller statisk dimensionering och livslängdsdimensionering. Vi använder en flora av både egenutvecklade och kommersiella verktyg för detta. Typiska beräkningar inkluderar FE-analyser och analyser av statisk hållfasthet och skadetålighet. I arbetet ingår också att bedöma konsekvensen på hållfastheten av avvikelser i produktionen. Du behöver ha en nyfikenhet och ett stort intresse utav att utvecklas tillsammans med oss på Combitech.   Din kompetens och erfarenhet I det dagliga arbetet är du proaktiv inom produkt- och metodikförbättringar, kvalité och kostnadsbesparingar. Du är med och bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt.   Dina personliga egenskaper Som person är du kommunikativ och bra på att ta egna initiativ. I arbetet ingår att kunna bedöma konstruktioners lämplighet ur hållfasthetssynpunkt, en intuitiv känsla för vad som är en rimlig, fungerande konstruktionslösning är därför bra. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och du stimuleras av att självständigt och kreativt arbeta med problemlösningar. Du är lyhörd och utåtriktad och har lätt för att upprätthålla goda relationer med personer i din omgivning.   Din utveckling Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Beräkningsingenjörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Beräkningsingenjörer

Erfarna kablagekonstruktörer
Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med över 1400 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. www.combitech.se Din roll i Combitech Combitech i Göteborg befinner sig i en mycket expansiv fas med många förfrågningar från kunder inom fordon, flyg, försvar och industrin, vilket helt går i linje med den mekaniksatsning som pågår inom bolaget. Vi letar just nu efter erfarna konstruktörer som idag arbetar med kablagekonstruktion. Arbetet sker i projektform på vårt kontor i Göteborg eller på plats hos kund. Du kommer att arbeta i kvalificerade uppdrag som innefattar hela eller delar av utvecklingskedjan, allt från konceptfas, detaljkonstruktion till färdig produkt. I arbetet ingår även kontakt med leverantörer. I det dagliga arbetet är du proaktiv inom produktförbättringar, kvalitet och kostnadsbesparingar samt är med och bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla vilket vi värderar högt på Combitech.   Din kompetens och erfarenhet Du är högskole- eller civilingenjör alternativt har motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet samt flerårig erfarenhet från arbete inom kablagekonstruktion med Catia V5 eller Pro Engineer.   Dina personliga egenskaper Som person trivs du med att arbeta i en föränderlig miljö med stimulerande arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.   Din utveckling Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss. Ansök till tjänsten via länken till höger. Välkommen till Combitech!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna kablagekonstruktörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna kablagekonstruktörer

Mekanikkonstruktörer
Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med över 1400 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. www.combitech.se Din roll i Combitech Combitech Göteborg befinner sig i en expansiv period med många olika typer av förfrågningar från kund, vilket helt går i linje med den mekaniksatsning som pågår i bolaget.Vi letar efter dig med ett par års erfarenhet av mekanisk konstruktion av komponenter eller hela systemlösningar och som vill utvecklas tillsammans med oss på Combitech. Du kommer att arbeta med kvalificerade och utmanande kunduppdrag som innefattar hela eller delar av utvecklingskedjan. I det dagliga arbetet är du proaktiv inom produkt- och metodikförbättringar, kvalité och kostnadsbesparingar. Du är med och bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt.   Din kompetens och erfarenhet Du har en högskoleutbildning med inriktning konstruktion, produktutveckling eller motsvarande med ett parårs erfarenhet av liknande arbeten. Du behärskar Catia V5 och/eller Pro Engineer, andra CAD-program är ett plus. Det är meriterande om du har erfarenhet av att vara delprojektledare eller liknande, då vissa uppdrag kommer att kräva denna typ av bakgrund.   Dina personliga egenskaper Som person är du kommunikativ och tar egna initiativ. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med stimulerande arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och stimuleras av att självständigt och kreativt arbeta med problemlösningar. Du är lyhörd och utåtriktad och har lätt för att upprätthålla goda relationer med personer i din omgivning.   Din utveckling Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktörer jobb, Mekanikkonstruktörer Göteborg, Mekanikkonstruktörer Combitech AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktörer

Mekanikkonstruktörer inom tunga fordon
Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med över 1400 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. www.combitech.se Din roll i Combitech Combitech i Göteborg satsar på fordon. Vi befinner oss i en expansiv period med många typer av förfrågningar inom fordonsindustrin. Vi letar efter personer som vill vara med och utveckla vårt erbjudande vidare. Du kommer att arbeta med kvalificerade uppdrag inom hela utvecklingsfasen.   Din kompetens och erfarenhet Vi tror att du har högskoleexamen med inriktning konstruktion, produktutveckling eller motsvarande. Ett önskemål för tjänsten är att du har goda referenser från uppdrag på AB Volvo, då vi gärna ser att du kan hantera de AB Volvo-specifika verktygen KOLA, PDMLink och Protus. Vi tror att du behärskar Pro Engineer och/eller Catia V5. Exempel på tidigare arbetsuppgifter kan vara • Konstruktion inom alla discipliner och tillverkningsmetoder • Packning och integration • Systemkonstruktion • Geometrisäkring • Kvalitet och Cost Reduction   Dina personliga egenskaper Vi tror att du är proaktiv, drivande samt bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla i det dagliga arbetet, något som vi på Combitech värdesätter högt. Din utveckling Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss. Ansök till tjänsten via länken till höger. Välkommen till Combitech!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktörer inom tunga fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktörer inom tunga fordon

Erfaren Mjukvaruutvecklare, Fordon
Din roll i Combitech Combitech söker efter en erfaren mjukvaruutvecklare till vårt kontor i Linköping. Vi kan erbjuda dig konsultuppdrag där du får vara med att utveckla morgondagens intelligenta fordonssystem. Som erfaren mjukvaruutvecklare kommer du att arbeta med allt från mjukvarudesign till systemarkitektur i dina kunduppdrag. Aktivt deltagande som teknikledare i våra kunskapsnätverk är också en naturlig del i din roll på Combitech.   Din kompetens och erfarenhet För att bli framgångsrik som konsult inom mjukvaruutveckling för fordonssystem bör du ha ett genuint intresse för inbyggda system och säkerhetskritisk programvara. Våra kunder utvecklar komplexa system inom teknikområde signal- och bildbehandling. Du bör ha 5-10 års erfarenhet av hårdvarunära programmering i C/C++. Erfarenhet av kodoptimering är meriterande. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med några av följande metoder och verktyg: -Test Driven Development (TDD) -Continuous Integration (CI), -GIT -Jenkins -Eclipse Det är meriterande om du även har erfarenhet av fordonsbranschens system och standarder (t ex AUTOSAR, ISO26261, FlexRay, mm).   Dina personliga egenskaper För att trivas på Combitech ska du vara en person som är intresserad av nya utmaningar. Vi förutsätter att du har ett stort intresse av att utvecklas i din roll som konsult och ingenjör. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda relationer med både kunder och kollegor. Vi söker dig som kombinerar djup teknisk kunskap med en förståelse för affärsmannaskap i konsultrollen.   Din utveckling Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss. Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länken. Välkommen till Combitech!
Företag: Combitech AB
Ort: Linköping
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mjukvaruutvecklare, Fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mjukvaruutvecklare, Fordon

Javautvecklare med intresse för agil utveckling
Till Combitech i Göteborg letar vi efter personer som brinner för den Agila arbetsmetodiken (som t ex lean, scrum, kanban) och som vill ingå i vårt JidokaQ Team. Vi är ett engagerat team med kompetens inom följande områden: • Agile Requirements • Agile User Experience (incl. business impact mapping) • Agile SW Development & Testing Methods, e.g. XP, TDD, CI, rapid prototyping, simulation, emulation • Agile Techniques and Tools, e.g. Java, Android. Det vi just nu söker är erfarna javautvecklare med intresse och erfarenhet av att arbeta i tvärfunktionella team. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö med fokus på att utveckla produkter åt våra kunder. Du kommer att erbjudas ett tekniskt brett arbete med stora möjligheter till utveckling både tekniskt och inom agila metoder. Vi söker dig som har några års erfarenhet av javautveckling, gärna med tyngdpunkten inom java för inbyggda system. Du bör ha både intresse för och erfarenhet av systemarkitektur, kontinuerlig integration och agila metoder. Vi tror att du trivs i konsultrollen och vill vara delaktig i ett team med kunniga kollegor som hjälper dig att vässa din egen kompetens ännu mer. Din utbildningsbakgrund är troligtvis civilingenjör, systemvetare eller motsvarande utbildning. Vi tror att du som söker är en engagerande och entusiasmerande lagspelare med en god kommunikativ förmåga. Du har en öppen och prestigelös hållning, en god affärsmässig förståelse och ett tydligt intresse för att utveckla dina personliga kvalitéer. Det är även viktigt att du är van att styra ditt eget arbete, har ett naturligt inre driv samt ett passionerat intresse för teknik och teknikutveckling. Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss. Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länken. Välkommen till Combitech!
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Javautvecklare med intresse för agil utveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Javautvecklare med intresse för agil utveckling

Beräkningsingenjörer
Din roll i Combitech Just nu har vi en stor förfrågan från en av våra kunder och kommer därför utöka organisationen inom vissa kompetensområden. Som beräkningsingenjör har du möjlighet att få arbeta i kvalificerade uppdrag i regionen. Du har nu tillfälle att få vara med från start i ett större utvecklingsprojekt vilket innebär riktigt utmanande beräkningsarbete. Arbetet sker i nära samarbete med konstruktörer och produktionstekniker. Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos kunder i olika branscher. Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Vi har regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar.   Din kompetens och erfarenhet Vi tror att du har en relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som beräkningsingenjör. Vi vill att du tidigare har arbetat med beräkning, där vana i programvaror som Abaqus, Ansys, Patran, Nastran eller Hypermesh är meriterande. Det är också meriterande med kunskaper inom klassisk hållfastighetsberäkning. Har du dessutom tidigare erfarenheter från att arbeta med flygande farkoster är detta extra meriterande. Goda kunskaper i engelska språket förutsätts, både muntligt och skriftligt. I första hand söker vi erfarna ingenjörer, men även du som är relativt nyutexaminerad uppmanas att söka.   Dina personliga egenskaper På det personliga planet är det viktigt att du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning, en stor initiativförmåga och trivs med att jobba nära kunden. Du har en nyfiken personlighet och drivs av att ta dig an och lösa uppkomna problemställningar. Analytisk läggning samt fallenhet och intresse för beräkningar är också viktiga egenskaper.   Din utveckling Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss. Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länken till höger. Välkommen till Combitech!
Företag: Combitech AB
Ort: Malmö
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Beräkningsingenjörer jobb, Beräkningsingenjörer Malmö, Beräkningsingenjörer Combitech AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Beräkningsingenjörer


Sök lediga jobb Combitech AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se