Communication One AB jobb - lediga jobb

Communication One AB jobb Communication One AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Communication One AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Communication One AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Innesäljare för heltidstjänst!- Göteborg

  2. Extrajobb som IT-ansvarig!- Göteborg

  3. Fältsäljare till Göteborg!- Göteborg

  4. Junior säljare till expanderande kontor!- Göteborg

  5. Hungriga säljare sökes!- Göteborg

  6. Sommarjobba som säljare med chans till heltidsanställning- Göteborg

  7. Säljare för heltidstjänst!- Göteborg

  8. Säljcoach till expanderande kontor!- Göteborg

  9. Junior säljare till expanderande kontor!- Göteborg

  10. Tjänsten för dig som söker extrajobb!- Göteborg


Mer beskrivning

Innesäljare för heltidstjänst!
Telebutiken i Göteborg är idag detaljhandelsföretag inom främst telefoni, bredband och fasttelefoni. Vi säljer abonnemangslösningar för vår exklusiva partner Qall Telecom. Vår största målgrupp är medelstora företagare. Telebutiken vill alltid vara i framkant när de gäller ny teknik och kreativa lösningar och har som målsättning att alltid sätta kundens önskemål i fokus.   Vår affärsidé innebär att bättre än någon annan tillgodose våra kunders behov av telefoni, bredband & elektronik. Målsättningen är att erbjuda kunden den bästa kombinationen av pris och service.   Vi söker nu säljare till vårt växande kontor. Du som söker behöver inte ha tidigare yrkeserfarenheterfarenhet inom försäljning, vi kommer ge dig alla verktyg för att lyckas! Väl på plats i arbetet kommer du dagligen ha stöd av vår säljcoach som hjälper dig att hitta din väg till en lyckad försäljningsteknik! Vi anordnar tävlingar regelbundet, stora som små. Senaste vinsten var en resa till Barcelona för 20 personer. Vi ser att du som söker: *Har goda kunskaper i svenska *Har vilja att tjäna pengar *Har stor drivkraft *Har vilja att utvecklas *Har vårdat yttre *Gillar att ha roligt på jobbet     Vi ger dig de bästa förutsättningarna att utveckla din karriär som säljare och möjligheten att jobba för ett företag som är i en kraftig expansionsfas. Vårt unika säljkoncept gör även att vi kan erbjuda en generös provision samtidigt som säljupplägget är enkelt. Vi erbjuder fast lön +provision. Vi söker säljare för heltidsanställning. Är det den här utmaningen som du söker? Ansök redan idag då vi håller intervjuer löpande och tjänsten tillsätts omgående. Ansök med CV, bild och personligt brev.
Företag: Communication One AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare för heltidstjänst! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare för heltidstjänst!

Extrajobb som IT-ansvarig!
Telebutiken i Göteborg är idag detaljhandelsföretag inom främst telefoni, bredband och fasttelefoni. Vi säljer abonnemangslösningar för vår exklusiva partner Qall Telecom. Vår största målgrupp är medelstora företagare. Telebutiken vill alltid vara i framkant när de gäller ny teknik och kreativa lösningar och har som målsättning att alltid sätta kundens önskemål i fokus.   Nu söker vi en ansvarsfull, social och självständig person som kan sköta Telebutikens IT-frågor i stort och smått. Arbetet innefattar allt från att utveckla, designa -och uppdatera vår hemsida till att hitta effektiva IT-lösningar. Vi söker en person med bred kompetens inom IT. Tjänsten är en deltid vilket ger ett perfekt tillfälle för dig som studerar inom området att arbeta extra!   Vi söker dig som: * Har ett stort intresse för IT * Har bred kompetens inom IT, gärna med erfarenhet av webbutveckling * Är noggrann i arbetet * Är självständig i arbetet * Är flexibel och trivs med varierade arbetsuppgifter Är du rätt person? Ansök med CV och personligt brev.   Besök vår hemsida www.telebutiken.com för att läsa mer om oss!
Företag: Communication One AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som IT-ansvarig! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som IT-ansvarig!

Fältsäljare till Göteborg!
Telebutiken i Göteborg är idag detaljhandelsföretag inom främst telefoni, bredband och fasttelefoni. Vi säljer abonnemangslösningar för vår exklusiva partner Qall Telecom. Vår största målgrupp är medelstora företagare. Telebutiken vill alltid vara i framkant när de gäller ny teknik och kreativa lösningar och har som målsättning att alltid sätta kundens önskemål i fokus.   Vår affärsidé innebär att bättre än någon annan tillgodose våra kunders behov av telefoni, bredband & elektronik. Målsättningen är att erbjuda kunden den bästa kombinationen av pris och service.    Nu söker vi fältsäljare till Göteborg med omnejd. I din roll som säljare möter du dagligen nya kunder med fokus att sälja lösningar inom våra områden. Du är företagets ansikte utåt och har förståelse för vad professionalitet, service och god säljetik innebär.   Vi söker dig som: * Brinner för försäljning * Har minst 6 månaders erfarenhet av B2B-försäljning * Är självständig och ansvartagande i arbetet * Är flexibel * Är tävlingsinriktad * Tycker om att ha roligt på jobbet! * Har B-körkort     Vi erbjuder: fast lön + provision Arbetstid: 40h/vecka   Är du rätt person? Ansök med CV och personligt brev.   Besök vår hemsida www.telebutiken.com för att läsa mer om oss!
Företag: Communication One AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare till Göteborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare till Göteborg!

Junior säljare till expanderande kontor!
Vi söker nu säljare till vårt växande kontor. Du som söker behöver inte ha tidigare yrkeserfarenheterfarenhet inom försäljning, vi kommer ge dig alla verktyg för att lyckas! Väl på plats i arbetet kommer du dagligen ha stöd av vår säljcoach som hjälper dig att hitta din väg till en lyckad försäljningsteknik! Vi anordnar tävlingar regelbundet, stora som små. Senaste vinsten var en resa till Barcelona för 20 personer. Vi ser att du som söker: *Har goda kunskaper i svenska *Har vilja att tjäna pengar *Har stor drivkraft *Har vilja att utvecklas *Har vårdat yttre *Gillar att ha roligt på jobbet     Vi ger dig de bästa förutsättningarna att utveckla din karriär som säljare och möjligheten att jobba för ett företag som är i en kraftig expansionsfas. Vårt unika säljkoncept gör även att vi kan erbjuda en generös provision samtidigt som säljupplägget är enkelt. Vi erbjuder fast lön +provision. Vi söker säljare för heltidsanställning. Är det den här utmaningen som du söker? Ansök redan idag då vi håller intervjuer löpande och tjänsten tillsätts omgående. Ansök med CV, bild och personligt brev.
Företag: Communication One AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Junior säljare till expanderande kontor! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior säljare till expanderande kontor!

Hungriga säljare sökes!
Söker du en ny utmaning? Vill du arbeta i nya, fina lokaler? Vill du ha möjlighet att påverka din lön? Då söker vi dig! DU: *Goda kunskaper i svenska *Viljan att tjäna pengar *Stor drivkraft *Viljan att utvecklas *Vårdat yttre *Gillar att ha roligt på jobbet Vi ger dig de bästa förutsättningarna att utveckla din karriär som säljare och möjligheten att jobba för ett företag som är i en kraftig expansionsfas. Vårt unika säljkoncept gör även att vi kan erbjuda en generös provision samtidigt som säljupplägget är enkelt. Väl på plats i arbetet kommer du dagligen ha stöd utav vår säljcoach som hjälper dig att hitta din väg till en lyckad försäljningsteknik! Vi anordnar tävlingar regelbundet, stora som små. Senaste vinsten var resa till Barcelona för 20 personer. Communication one är ett framgångsrikt försäljningsföretag som arbetar med telefonförsäljning. Vi inriktar oss mot nya och befintliga företagskunder. Vi erbjuder fast lön +provision. Vi söker säljare för heltidsanställning. Är det den här utmaningen som du söker? Ansök redan idag då vi håller intervjuer löpande och tjänsten tillsätts omgående. Ansök med CV, bild och personligt brev.
Företag: Communication One AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Hungriga säljare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungriga säljare sökes!

Sommarjobba som säljare med chans till heltidsanställning
Söker du en ny utmaning? Vill du arbeta i våra nya lokaler? Vill du ha möjlighet att påverka din lön? Då söker vi dig! DU: *Goda kunskaper i svenska *Viljan att tjäna pengar *Stor drivkraft *Viljan att utvecklas *Vårdat yttre *Gillar att ha roligt på jobbet Vi ger dig de bästa förutsättningarna att utveckla din karriär som säljare och möjligheten att jobba för ett företag som är i en kraftig expansionsfas. Vårt unika säljkoncept gör även att vi kan erbjuda en generös provision samtidigt som säljupplägget är enkelt. Väl på plats i arbetet kommer du dagligen ha stöd utav vår säljcoach som hjälper dig att hitta din väg till en lyckad försäljningsteknik! Vi anordnar tävlingar regelbundet, stora som små. Senaste vinsten var resa till Barcelona för 20 personer. Communication one är ett framgångsrikt försäljningsföretag som arbetar med telefonförsäljning. Vi inriktar oss mot nya och befintliga företagskunder. Qall Telecom AB som vi jobbar för är företagsoperatören inom fasttelefoni, mobiltelefoni, mobilt bredband och IP-telefoni. Operatören har funnits sedan 2007 och har idag drygt 60 anställda. Vi erbjuder fast lön +provision. Vi söker säljare för heltidsanställning. Är det den här utmaningen som du söker? Ansök redan idag då vi håller intervjuer löpande och tjänsten tillsätts omgående. Ansök med CV, bild och personligt brev.
Företag: Communication One AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobba som säljare med chans till heltidsanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobba som säljare med chans till heltidsanställning

Säljare för heltidstjänst!
Är du en glad, social och utåtriktad person? Då har vi tjänsten för dig:   * Telebutiken i Göteborg är ett detaljhandelsföretag inom främst telefoni, bredband och fasttelefoni. Vi säljer abonnemangslösningar för vår exklusiva partner Qall Telecom. Vår största målgrupp är medelstora företag. Telebutiken vill alltid vara i framkant när de gäller ny teknik och kreativa lösningar och har som målsättning att alltid sätta kundens önskemål i fokus. * Vi söker nu säljare till vårt växande kontor. Du som söker behöver inte ha tidigare yrkeserfarenheterfarenhet inom försäljning, vi kommer ge dig alla verktyg för att lyckas! Väl på plats i arbetet kommer du dagligen ha stöd av vår säljcoach som hjälper dig att hitta din väg till en lyckad försäljningsteknik! * Vi ger dig de bästa förutsättningarna att utveckla din karriär som säljare och möjligheten att jobba för ett företag som är i en kraftig expansionsfas. Vårt unika säljkoncept gör även att vi kan erbjuda en mycket generös provision samtidigt som säljupplägget är enkelt. Vi anordnar tävlingar regelbundet, stora som små. Senaste vinsten var en resa till Barcelona för 20 personer.       Vi ser att du som söker: * Har vilja att tjäna pengar * Är tävlingsinriktad * Har vilja att utvecklas * Gillar att ha roligt på jobbet * Har goda kunskaper i svenska   Vi söker säljare för heltidsanställning och erbjuder fast lön + provision. Sök tjänsten redan idag då vi håller intervjuer löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt kandidater dyker upp. Ansök med CV, personligt brev och bild. www.telebutiken.com
Företag: Communication One AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare för heltidstjänst! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare för heltidstjänst!

Säljcoach till expanderande kontor!
  * Telebutiken i Göteborg är ett detaljhandelsföretag inom främst telefoni, bredband och fasttelefoni. Vi säljer abonnemangslösningar för vår exklusiva partner Qall Telecom. Vår största målgrupp är medelstora företag. Telebutiken vill alltid vara i framkant när de gäller ny teknik och kreativa lösningar och har som målsättning att alltid sätta kundens önskemål i fokus.   * Vi söker nu en säljande coach till vårt växande kontor. Du som söker har tidigare yrkeserfarenheterfarenhet inom försäljning, gärna B2B-försäljning. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av att coacha våra säljare och hjälpa dem att nå uppsatta mål. Säljteamet består av 10-15 personer i åldern 18-25 år. Jobbet kräver ledaregenskaper, tydlighet, flexibilitet och egenskap att våga anta utmaningar. I ditt arbete kommer det även att ingå försäljning vilket förutsätter att du som söker tycker det är roligt att arbeta med försäljning via telefon.    Vi ser att du som söker:   Har minst 2 års erfarenhet av försäljning Är tävlingsinriktad         Har ledaregenskaper         Tycker om att ha roligt på jobbet!   Vi söker en coach för heltidsanställning och erbjuder fast lön + provision. Sök tjänsten redan idag då vi håller intervjuer löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt kandidat dyker upp. Ansök med CV & personligt brev. www.telebutiken.com
Företag: Communication One AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljcoach till expanderande kontor! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljcoach till expanderande kontor!

Junior säljare till expanderande kontor!
Vi söker nu säljare till vårt växande kontor. Du som söker behöver inte ha tidigare yrkeserfarenheterfarenhet inom försäljning, vi kommer ge dig alla verktyg för att lyckas! Väl på plats i arbetet kommer du dagligen ha stöd av vår säljcoach som hjälper dig att hitta din väg till en lyckad försäljningsteknik! Vi anordnar tävlingar regelbundet, stora som små. Senaste vinsten var en resa till Barcelona för 20 personer. Vi ser att du som söker: *Har goda kunskaper i svenska *Har vilja att tjäna pengar *Har stor drivkraft *Har vilja att utvecklas *Har vårdat yttre *Gillar att ha roligt på jobbet     Vi ger dig de bästa förutsättningarna att utveckla din karriär som säljare och möjligheten att jobba för ett företag som är i en kraftig expansionsfas. Vårt unika säljkoncept gör även att vi kan erbjuda en generös provision samtidigt som säljupplägget är enkelt. Vi erbjuder fast lön +provision. Vi söker säljare för heltidsanställning. Är det den här utmaningen som du söker? Ansök redan idag då vi håller intervjuer löpande och tjänsten tillsätts omgående. Ansök med CV, bild och personligt brev.
Företag: Communication One AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Junior säljare till expanderande kontor! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior säljare till expanderande kontor!

Tjänsten för dig som söker extrajobb!
Söker du en ny utmaning? Vill du arbeta i våra nya lokaler? Vill du ha möjlighet att påverka din lön? Då söker vi dig! Communication one i Göteborg AB söker extrapersonal till kvällar och vissa helger. Tjänsten går ut på att sälja våra produkter och tjänster till främst företag via telefon. Vi ser att du som söker har möjlighet att arbeta 2-3 kvällar/vecka. Vi ger dig de bästa förutsättningarna att utveckla din karriär som säljare och möjligheten att jobba för ett företag som är i en kraftig expansionsfas. Vårt unika säljkoncept gör även att vi kan erbjuda en generös provision samtidigt som säljupplägget är enkelt. Väl på plats i arbetet kommer du dagligen ha stöd av vår säljcoach som hjälper dig att hitta din väg till en lyckad försäljningsteknik! Vi anordnar tävlingar regelbundet, stora som små! Communication one är ett framgångsrikt försäljningsföretag som arbetar med försäljning via telefon. Vi inriktar oss mot nya och befintliga företagskunder. Vi erbjuder fast lön +provision. Är det den här utmaningen som du söker? Ansök redan idag då vi håller intervjuer löpande och tjänsten tillsätts omgående. Ansök med CV och personligt brev.
Företag: Communication One AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Tjänsten för dig som söker extrajobb! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjänsten för dig som söker extrajobb!


Sök lediga jobb Communication One AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se