Competens söker lärare i yrkessvenska till Falun jobb - lediga jobb

Competens söker lärare i yrkessvenska till Falun jobb Competens söker lärare i yrkessvenska till Falun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Competens söker lärare i yrkessvenska till Falun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Competens söker lärare i yrkessvenska till Falun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Competens söker lärare i yrkessvenska till Falun- Falun


Mer beskrivning

Competens söker lärare i yrkessvenska till Falun
Competens Utbildning AB Om oss Competens är ett utbildningsföretag som erbjuder ett omsorgsfullt urval av tjänster inom undervisning, konsultation, mentorskap, coachning och rehabilitering. Det övergripande målet är att inspirera människor till att själva ta ansvar för sin utveckling och i förlängningen att hjälpa dem till egen försörjning. Enkelt kan man säga att vi strävar efter att förse våra deltagare med allsidig och praktisk kunskap att ta med sig ut och omsätta i livet – kunskap som ligger till grund för en trygg och långsiktigt fungerande tillvaro. Competens har en stor och gedigen erfarenhet inom vuxenutbildning och utvecklingstjänster och är tillika ett av Sveriges ledande företag på området – ett företag som sätter en ära i att leva upp till sitt goda rykte om att värna kvalitet framför pris. Verksamheten har bedrivits sedan 1995 och företaget finns idag representerat på ett 40-tal orter runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Competens söker en lärare i yrkessvenska till Falun för ett längre vikariat. Som lärare i yrkessvenska arbetar du med att handleda våra deltagare inom arbets- och yrkesrelaterade domäner. Dessa innefattar karriärval, yrkesterminologi, rekryteringsprocesser samt samhällets aktörer och ramar kopplade till arbetsmarknaden. I Falun riktas språkundervisningen främst mot följande yrkesområden: omvårdnad, industriteknik och restaurang. Arbetsveckan är mycket varierande och innehåller bl.a. individ- och gruppsamtal, kund- och företagsnätverkande samt administration. Ditt mål är att tillsammans med kursdeltagarna skapa förutsättningar för dem att etablera sig på arbetsmarknaden. Din profil Du som söker har lärarexamen och minst 1 års pedagogisk erfarenhet. Meriterande är tidigare erfarenhet av liknande uppdrag. Du visar starkt engagemang och intresse för människor oavsett förutsättningar och livssituation och räds inte att arbeta med människor som befinner sig i en förändringsprocess. Competens har ett tydligt arbetsmarknadsperspektiv i alla våra utbildningar. Det är därför viktigt att du, som representant för företaget, är mån om att se till möjligheter, är flexibel och inte minst, engagerad i dina deltagare. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar samt har datorkunskaper motsvarande datorkörkort. B-körkort är ett krav. ANSTÄLLNING Omfattning: Deltid, 50 % Anställningsform: Vikariat på 6 mån med möjlighet till förlängning. Lönesättning: Individuell. Kollektivavtal finns. Tillträde: I augusti eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande.Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. För frågor kring tjänsten, kontakta platschef Margareta Nilsson på tel: 0727-32 18 42. VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN. OBS. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Företag: Competens Utbildning AB
Ort: Falun
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Competens söker lärare i yrkessvenska till Falun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Competens söker lärare i yrkessvenska till Falun


Sök lediga jobb Competens söker lärare i yrkessvenska till Falun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se