Consid AB jobb - lediga jobb

Consid AB jobb Consid AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Consid AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Consid AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Utvecklare till Ljungbykontoret- Ljungby

 2. Erfaren Key Account Manager till Malmö- Malmö

 3. Key Account Manager till Jönköpingskontoret- Jönköping

 4. Driven säljare/KAM till Consid Stockholm!- Stockholm

 5. Erfaren webbprojektledare till Jönköping!- Jönköping

 6. Kontorsassistent till Jönköpingskontoret- Jönköping

 7. Vassa .Net-utvecklare till Consid- Stockholm

 8. Erfaren Key Account Manager till Malmö- Malmö

 9. Erfarna .Net-utvecklare till Jönköpingskontoret- Jönköping

 10. Driven säljare/KAM till Consid Stockholm!- Stockholm

 11. Drivna utvecklare till Jönköpingskontoret- Jönköping

 12. Skarpa .Net-utvecklare till Malmö- Malmö

 13. Senior konsult inom SharePoint till Göteborg- Göteborg

 14. Utvecklare inom SharePoint till Göteborg- Göteborg

 15. Sitecore-utvecklare/arkitekt till Malmökontoret!- Malmö

 16. Erfaren projektledare till vårt kontor i Malmö- Malmö

 17. Erfaren webbprojektledare till Jönköping!- Jönköping

 18. Vass .Net-arkitekt till Jönköping!- Jönköping

 19. Rekryterare till IT-konsultbolag- Stockholm

 20. Java-utvecklare till Sundsvall- Sundsvall

 21. Konsulter inom utveckling till Örebro- Örebro

 22. Erfaren Java-utvecklare till Norrköping!- Norrköping

 23. 2 skarpa utvecklare till Ljungby- Ljungby

 24. Erfaren java-utvecklare till Göteborg!- Göteborg

 25. .NET utvecklare- Stockholm

 26. Junior projektledare till vårt Ljungbykontor!- Ljungby

 27. Vass java-utvecklare med Eclipse RCP-kompetens!- Göteborg

 28. Java-utvecklare till Stockholm- Stockholm

 29. Erfaren webbprojektledare till Göteborgskontoret- Göteborg

 30. Erfaren Projektledare till Jönköping!- Jönköping

 31. Vass .Net-arkitekt till Göteborg!- Göteborg

 32. Testledare till Stockholm- Stockholm

 33. Java-utvecklare till Sundsvall- Sundsvall

 34. Net-utvecklare till vår nyetablering i Örebro!- Örebro

 35. Erfaren Java-utvecklare till Norrköping!- Norrköping

 36. .NET utvecklare- Stockholm

 37. Erfaren webbutvecklare inom java till Göteborg!- Göteborg

 38. Erfaren .Net-utvecklare till Växjö- Växjö

 39. Java-utvecklare till Sundsvall- Sundsvall

 40. Net-utvecklare till vår nyetablering i Örebro!- Örebro


Mer beskrivning

Utvecklare till Ljungbykontoret
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldigt, väldigt roligt! Som .Net-utvecklare på Consid kommer du att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. Vi tror att du är en person som är strukturerad, ansvarsfull och social samt har ett stort intresse för kundens affär. Konsultrollen ger dig möjlighet att skapa våra kunders framtida IT-system. Då Consid fortsätter att expandera och har många nya spännande uppdrag hos våra kunder, söker vi förstärkning till vårt kontor Consid S5 i Ljungby. Din kompetens: Goda kunskaper inom tekniker och verktyg för webbutveckling. Några års erfarenhet av .Net-utveckling. Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska. Önskvärda meriter: Högskoleexamen inom system-/datavetenskap eller motsvarande kompetens. Kunskap inom Microsoft SharePoint, SQL Server, ASP.net, Web service utveckling. Erfarenhet av CMS så som EPiServer, Sitecore. Erfarenhet av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder. Erfarenhet av konsultrollen. Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar på intervju löpande. Välkommen med din ansökan! http://www.consid.se/se/karriaer/lediga-tjaenster/net-utvecklare-till-ljungby/
Företag: Consid AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare till Ljungbykontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare till Ljungbykontoret

Erfaren Key Account Manager till Malmö
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss! I rollen som Key Account Manager kommer du att vara en viktig person i företagets fortsatta utveckling. Ditt huvudsakliga uppdrag blir att fokusera på nykundsbearbetning samt att vidareutveckla affärsrelationen och samarbetet med vår befintliga kundbas tillsammans med övrig säljkår. Din kompetens: Vi tror att du har arbetat i några år och har erfarenhet av försäljning inom IT-branschen. Som person är du engagerad och har lätt för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med personer på olika befattningar/roller. Du arbetar strukturerat, har ett genuint intresse för affärer och för att nå högt uppsatta mål. För att trivas i rollen bör du också vara kreativ, nytänkande och mån om att kunna läsa av och tillgodose kundens behov. Vidare uppskattar du variationen mellan mycket utmanande, intensiva och professionella säljcase och sociala events och aktiviteter, såväl interna som externa. Det till din fördel om du också har ett öga för det grafiska som en del av vårt arbete med förstaklassigt sälj- och marknadsmaterial. Önskvärda meriter: Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultbranschen.
Företag: Consid AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Key Account Manager till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Key Account Manager till Malmö

Key Account Manager till Jönköpingskontoret
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss! I rollen som Key Account Manager kommer du att vara en viktig person i företagets fortsatta utveckling. Ditt huvudsakliga uppdrag blir att fokusera på nykundsbearbetning samt att vidareutveckla affärsrelationen och samarbetet med vår befintliga kundbas tillsammans med övrig säljkår. Som person har du positiv och lätt för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med personer med olika befattningar och roller. Är starkt affärs- och resultatdriven med en vilja att uppnå högt uppsatta mål. Gillar utmaningar och är inte rädd för att ta plats. Är kreativ, nytänkande och serviceinriktad för att kunna läsa av och tillgodose kundens behov. Uppskattar variationen mellan mycket utmanande, intensiva och professionella säljcase och sociala events och aktiviteter (både interna och externa). Arbetsuppgifter: Arbetet innebär bland annat ansvar för kundavtal, kundrelationer och kundutveckling baserat på egen säljbudget. Ansvar att bearbeta nationella och internationella marknader och skapa nya affärer Ansvar att aktivt söka nya kundrelationer och att formulera och utforma modernt offert- och marknadsmaterial. Stort deltagande i affärsutvecklingsprocessen i en växande sälj- och marknadsorganisation. Du är företagets ansikte utåt där marknadsföringen kommer att ligga i framkant. Krav: Är civilekonom eller har motsvarande relevant examen. Är obehindrad i tal och skrift på både svenska och engelska. Körkort B. Meriterande: Engagemang utöver studierna är meriterande såsom olika förtroendeuppdrag, medverkan i arbetsmarknadsdagar och/eller karriäraktiviteter. Vidare är det till din fördel om du även har ett öga för det grafiska som en del av vårt arbete med förstaklassigt sälj- och marknadsmaterial.
Företag: Consid AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager till Jönköpingskontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager till Jönköpingskontoret

Driven säljare/KAM till Consid Stockholm!
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt, ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller. I rollen som säljare/KAM kommer ditt uppdrag främst vara att fokusera på nykundsbearbetning samt att vidareutveckla affärsrelationen och samarbetet med vår befintliga kundbas tillsammans med övrig säljkår. Du erbjuds arbete i en kreativ och stimulerande miljö, där du kommer att jobba med duktiga och erfarna kollegor. Din kompetens: Vi tror att du som person har en positiv inställning, är serviceinriktad och är i början av din karriär. Du har lätt för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med personer med olika befattningar och roller. Du har bra initiativförmåga och är starkt affärs- och resultatdriven med en vilja att uppnå högt uppsatta mål. För att trivas i rollen tror vi också att du gillar utmaningar och uppskattar variationen mellan mycket utmanande, intensiva och professionella säljcase och sociala events och aktiviteter (både interna och externa). Vi ser gärna att du har ett intresse för frågor som berör webb och E-handel. Du har god förmåga att uttrycka dig så väl i tal som i skrift på både svenska och engelska. Önskvärda meriter: Engagemang utöver studierna är meriterande såsom olika förtroendeuppdrag, medverkan i arbetsmarknadsdagar och/eller karriäraktiviteter. Vidare är det till din fördel om du även har ett öga för det grafiska som en del av vårt arbete med förstklassigt sälj- och marknadsmaterial. Låter det intressant? Skicka in ditt personliga brev + CV redan idag då vi kallar till intervju löpande.
Företag: CONSID AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare/KAM till Consid Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare/KAM till Consid Stockholm!

Erfaren webbprojektledare till Jönköping!
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller. Med så väl nationella som internationella kunder ges du möjlighet att jobba i spännande projekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet. Din kompetens: Är du en kreativ och analytisk person med intresse för webb och innovativa lösningar? Trivs du med att vara en nyckelperson och att ta dig an projektledarrollen? Då tror vi att du skulle kunna passa bra hos oss! I tjänsten som projektledare kommer du vara en nyckelspelare vid införsäljningen och leda teamet i arbetet med fokus på digital idé- och koncept-utveckling och strategi. Du kommer även att få genomföra workshops och hålla i presentationer, så vi tror att du en god kommunikatör som kan koppla samman dina kunskaper om digitala medier med en förståelse för kommunikation och för kundernas behov. Vi tror också att du har kompetens om de vanligaste metoderna/modellerna så som RUP eller Scrum, gärna kombinerat med någon form av certifiering inom projektledning. Som person gillar du att umgås med kunder och kollegor, arbetar gärna i team och sätter dig snabbt in i nya verksamheter och miljöer. Önskvärda meriter: Vi tror att du har några års erfarenhet av att driva webbrelaterade projekt, gärna från en digital byrå eller en webbyrå samt har arbetat med en eller flera av: projektledning, teamledare, strategi, konceptutveckling, SEO, informationsstruktur, wireframes, specifikationer och allt annat som innefattas i ett digitalt utvecklingsprojekt. Det är meriterande men inget krav på tidigare erfarenhet av konsultrollen. Vi ser gärna också att du har kompetens inom agila metoder. Låter tjänsten intressant? Skicka CV samt personligt brev redan idag, vi kallar till intervju löpande.
Företag: Consid AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren webbprojektledare till Jönköping! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren webbprojektledare till Jönköping!

Kontorsassistent till Jönköpingskontoret
Vi söker dig som är ute efter spännande utmaningar i en snabbt växande organisation med korta beslutsvägar. Vi ser att du på ett självständigt sätt axlar en ständigt föränderlig vardag. I rollen som kontorsassistent kommer du bland annat att ansvara för inkommande telefonsamtal, posthantering och andra sedvanliga kontorsgöromål. Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet och initiativförmåga. För att du skall trivas i rollen krävs också att du är strukturerad, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi tror att du har god prioriteringsförmåga och är duktig på att snabbt kunna överblicka nya situationer. Du bör också ha goda kunskaper i svenska såväl som engelska. Personliga egenskaper: Du är en serviceinriktad person med mycket energi som trivs bäst att jobba i ett högt tempo och ha många olika processer igång samtidigt. Som person är du trygg och pålitlig och inger förtroende och professionalism. Viktigt är att du är prestigelös och hugger i där det behövs samt är företagsam och har ett öga för vad som behöver göras. * Tidigare erfarenhet av liknande arbete * Goda datakunskaper Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan idag! Vi läser och kallar till intervju löpande. Senaste ansökningsdag 10:e januari 2014. Tjänsten är på heltid och avser ett års vikariat.
Företag: Consid AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorsassistent till Jönköpingskontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorsassistent till Jönköpingskontoret

Vassa .Net-utvecklare till Consid
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt, ta chansen och vänd dig till oss, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldigt, väldigt roligt! Som .Net-utvecklare på Consid kommer du att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. Vi tror att du som person är engagerad, ansvarsfull och social samt har ett stort intresse för kundens affär. Vi tror också att du trivs i rollen som konsult, gillar att samarbeta med andra och tycker det är viktigt att ha kul på jobbet. Vi ser gärna att du så småningom vill förflytta dig mot arkitektrollen. Då Consid fortsätter att expandera och har många nya spännande uppdrag hos våra kunder, söker vi förstärkning till vårt kontor i Stockholm. Din kompetens: -Goda kunskaper inom tekniker och verktyg för webbutveckling -Några års erfarenhet av .Net-utveckling -Du behärskar svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska Önskvärda meriter: -Kunskap inom Microsoft SharePoint, SQL Server, ASP.net, Web service utveckling -Erfarenhet av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder -Erfarenhet av konsultrollen Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse.
Företag: CONSID AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vassa .Net-utvecklare till Consid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vassa .Net-utvecklare till Consid

Erfaren Key Account Manager till Malmö
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss! I rollen som Key Account Manager kommer du att vara en viktig person i företagets fortsatta utveckling. Ditt huvudsakliga uppdrag blir att fokusera på nykundsbearbetning samt att vidareutveckla affärsrelationen och samarbetet med vår befintliga kundbas tillsammans med övrig säljkår. Din kompetens: Vi tror att du har arbetat i några år och har erfarenhet av försäljning inom IT-branschen. Som person är du engagerad och har lätt för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med personer på olika befattningar/roller. Du arbetar strukturerat, har ett genuint intresse för affärer och för att nå högt uppsatta mål. För att trivas i rollen bör du också vara kreativ, nytänkande och mån om att kunna läsa av och tillgodose kundens behov. Vidare uppskattar du variationen mellan mycket utmanande, intensiva och professionella säljcase och sociala events och aktiviteter, såväl interna som externa. Det till din fördel om du också har ett öga för det grafiska som en del av vårt arbete med förstaklassigt sälj- och marknadsmaterial. Önskvärda meriter: Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultbranschen.
Företag: Consid AB
Ort: Malmö
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Key Account Manager till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Key Account Manager till Malmö

Erfarna .Net-utvecklare till Jönköpingskontoret
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldigt, väldigt roligt tillsammans! Vi söker nu vassa .Net-utvecklare till vårt Jönköpingskontor. I arbetet kommer du att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. Konsultrollen ger dig möjlighet att skapa våra kunders framtida IT-system. Din kompetens: Vi tror att du är en driven och engagerad utvecklare med några års erfarenhet inom .Net-utveckling. För att lyckas bra i rollen tror vi att du är strukturerad, ansvarsfull och social som gillar att ha kul på jobbet. Vi tror också att du trivs i konsultrollen och med att samarbeta och hjälpa andra samt har ett stort intresse för kundens affär. Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska. Önskvärda meriter: Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av CMS-verktyg som SharePoint eller EPiServer. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultrollen samt av Scrum eller liknande arbetsmetoder. Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka ansökan (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Consid AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna .Net-utvecklare till Jönköpingskontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna .Net-utvecklare till Jönköpingskontoret

Driven säljare/KAM till Consid Stockholm!
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt, ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller. I rollen som säljare/KAM kommer ditt uppdrag främst vara att fokusera på nykundsbearbetning samt att vidareutveckla affärsrelationen och samarbetet med vår befintliga kundbas tillsammans med övrig säljkår. Du erbjuds arbete i en kreativ och stimulerande miljö, där du kommer att jobba med duktiga och erfarna kollegor. Din kompetens: Vi tror att du som person har en positiv inställning, är serviceinriktad och är i början av din karriär. Du har lätt för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med personer med olika befattningar och roller. Du har bra initiativförmåga och är starkt affärs- och resultatdriven med en vilja att uppnå högt uppsatta mål. För att trivas i rollen tror vi också att du gillar utmaningar och uppskattar variationen mellan mycket utmanande, intensiva och professionella säljcase och sociala events och aktiviteter (både interna och externa). Vi ser gärna att du har ett intresse för frågor som berör webb och E-handel. Du har god förmåga att uttrycka dig så väl i tal som i skrift på både svenska och engelska. Önskvärda meriter: Engagemang utöver studierna är meriterande såsom olika förtroendeuppdrag, medverkan i arbetsmarknadsdagar och/eller karriäraktiviteter. Vidare är det till din fördel om du även har ett öga för det grafiska som en del av vårt arbete med förstklassigt sälj- och marknadsmaterial. Låter det intressant? Skicka in ditt personliga brev + CV redan idag då vi kallar till intervju löpande.
Företag: CONSID AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-24
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare/KAM till Consid Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare/KAM till Consid Stockholm!

Drivna utvecklare till Jönköpingskontoret
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldigt, väldigt roligt tillsammans! Din kompetens: Vi söker nu drivna .Net-utvecklare till vårt gäng i Jönköping. I arbetet kommer du att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. Konsultrollen ger dig möjlighet att skapa våra kunders framtida IT-system. Är du en duktig och engagerad utvecklare som kanske dessutom har erfarenhet av webbutveckling tror vi att du skulle kunna passa bra hos oss. Med kunder i hela Europa ges du möjlighet att jobba i spännande webbprojekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet. Önskvärda meriter: Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av CMS-verktyg som SharePoint eller EPiServer. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultrollen samt av Scrum eller liknande arbetsmetoder. Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka ansökan (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Consid AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna utvecklare till Jönköpingskontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna utvecklare till Jönköpingskontoret

Skarpa .Net-utvecklare till Malmö
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldigt, väldigt roligt tillsammans! Vi fortsätter att växa och söker kontinuerligt nya medarbetare som trivs i en utvecklande, dynamisk miljö och som trivs i rollen som konsult. Din kompetens: Vi söker nu skarpa .Net-utvecklare till vårt Malmökontor. I arbetet kommer du att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. Konsultrollen ger dig möjlighet att skapa våra kunders framtida IT-system. Är du en duktig och engagerad utvecklare som kanske dessutom har erfarenhet av webbutveckling tror vi att du skulle kunna passa bra hos oss. Med kunder i hela Europa ges du möjlighet att jobba i spännande webbprojekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet. Önskvärda meriter: Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av CMS-verktyg som Sitecore eller EPiServer. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultrollen samt av Scrum eller liknande arbetsmetoder. Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Tjänsten avser heltid. Skicka ansökan (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Consid AB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Skarpa .Net-utvecklare till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skarpa .Net-utvecklare till Malmö

Senior konsult inom SharePoint till Göteborg
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller. Med kunder i hela Europa ges du möjlighet att jobba i spännande SharePoint-projekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet. Då vi fortsätter att expandera söker vi dig som aktivt vill vara med och bygga upp och forma vårt SharePoint-team i Göteborg. Din kompetens: Är du en erfaren konsult inom SharePoint-utvecklare med ett brinnande intresse för ny teknik? Trivs du med att vara en nyckelperson och att ta dig an teamledarrollen? Då tror vi att du skulle kunna passa bra hos oss! I tjänsten som Senior SharePoint-utvecklare kommer du att vara en nyckelspelare och leda teamet framåt i nära samarbete med våra kunder. Som person är du affärsmässig, ansvarsfull, har hög social förmåga och trivs med att coacha och leda andra utvecklare. Du har stor erfarenhet av Microsoft SharePoint Server, WSS 3.0 samt tidigare versioner och stor erfarenhet av Microsoft .NET Framework, Visual Studio .NET (C#, VB, ASP.NET) samt SQL Server. Önskvärda meriter: Det är meriterande om du är certifierad inom SharePoint och har tidigare av erfarenhet av konsultrollen. Likaså om du har erfarenhet av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder. Är du den vi söker? Skicka CV samt personligt brev redan idag, vi kallar till intervju löpande.
Företag: CONSID AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Senior konsult inom SharePoint till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior konsult inom SharePoint till Göteborg

Utvecklare inom SharePoint till Göteborg
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt ? ta chansen och vänd dig till oss, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldigt, väldigt roligt! Som utvecklare inom SharePoint på Consid kommer du att ingå i vårt SharePoint-team och arbeta med både befintliga SharePoint-implementationer samt utveckling och konfigurering av kvalitativa och långsiktiga lösningar åt våra kunder. Som person är du strukturerad, ansvarsfull, social och har bra förmåga att jobba både enskilt och i grupp. Då Consid fortsätter att expandera och har många nya spännande uppdrag hos våra kunder, söker vi förstärkning till vårt SharePoint-team i Göteborg. Din kompetens: Högskoleexamen inom system-/datavetenskap eller motsvarande kompetens Erfarenhet av .Net Kunskap inom Microsoft SharePoint, SQL Server, ASP.net, Web service utveckling Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska Önskvärda meriter: Erfarenhet av intranät- och samarbetsportalutveckling Erfarenhet av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder Erfarenhet av konsultrollen Certifieringar är meriterande Är du den vi söker? I så fall är du välkommen med din ansökan (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse.
Företag: CONSID AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare inom SharePoint till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare inom SharePoint till Göteborg

Sitecore-utvecklare/arkitekt till Malmökontoret!
Då Consid fortsätter att expandera och har många nya spännande uppdrag hos våra kunder, söker vi förstärkning till vårt kontor i Malmö. Som Sitecore-utvecklare på Consid utvecklar du flexibla och hållbara lösningar med hög tillgänglighet samt driver projektets utvecklingsdelar framåt. Du är en erfaren Sitecore-specialist och .Net-arkitekt/senior utvecklare med erfarenhet av större Sitecore-projekt innehållande en hög grad av kundanpassning och gärna internationalisering. Din kompetens: - Mycket goda kunskaper i C#, ASP.Net och förstår webbens struktur och utmaningar. - Du har lång erfarenhet av content management - Utmärkt svenska i tal och skrift Önskvärda meriter: - Erfarenhet av utveckliing inom Sitecore - Erfarenhet av gränssnittsutveckling och moderna tekniker som HTML5, CSS, Javascript, REST, Json - Certifierad inom Sitecore - Arbetat som konsult Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka ansökan (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Consid AB
Ort: Malmö
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Sitecore-utvecklare/arkitekt till Malmökontoret! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sitecore-utvecklare/arkitekt till Malmökontoret!

Erfaren projektledare till vårt kontor i Malmö
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller. Med så väl nationella som internationella kunder ges du möjlighet att jobba i spännande projekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet. Din kompetens: - Dokumenterad erfarenhet av att självständigt driva större och ibland även parallella projekt, gärna inom områdena systemutveckling och webb. - Vana av att arbeta med agila projektmetodiker som Scum, Kanban eller XP. - Ett brinnande intresse för verksamhetsutveckling. - Erfarenhet av att arbeta med internationella kunder. Önskvärda meriter: - Meriterande med erfarenhet av och kunskap om e-Commerce. - Meriterande med erfarenhet av processkartläggning. Antar du utmaningen? Skicka oss din ansökan (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Consid AB
Ort: Malmö
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren projektledare till vårt kontor i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren projektledare till vårt kontor i Malmö

Erfaren webbprojektledare till Jönköping!
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller. Med så väl nationella som internationella kunder ges du möjlighet att jobba i spännande projekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet. Din kompetens: Är du en kreativ och analytisk person med intresse för webb och innovativa lösningar? Trivs du med att vara en nyckelperson och att ta dig an projektledarrollen? Då tror vi att du skulle kunna passa bra hos oss! I tjänsten som projektledare kommer du vara en nyckelspelare vid införsäljningen och leda teamet i arbetet med fokus på digital idé- och koncept-utveckling och strategi. Du kommer även att få genomföra workshops och hålla i presentationer, så vi tror att du en god kommunikatör som kan koppla samman dina kunskaper om digitala medier med en förståelse för kommunikation och för kundernas behov. Vi tror också att du har kompetens om de vanligaste metoderna/modellerna så som RUP eller Scrum, gärna kombinerat med någon form av certifiering inom projektledning. Som person gillar du att umgås med kunder och kollegor, arbetar gärna i team och sätter dig snabbt in i nya verksamheter och miljöer. Önskvärda meriter: Vi tror att du har några års erfarenhet av att driva webbrelaterade projekt, gärna från en digital byrå eller en webbyrå samt har arbetat med en eller flera av: projektledning, teamledare, strategi, konceptutveckling, SEO, informationsstruktur, wireframes, specifikationer och allt annat som innefattas i ett digitalt utvecklingsprojekt. Det är meriterande men inget krav på tidigare erfarenhet av konsultrollen. Vi ser gärna också att du har kompetens inom agila metoder. Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Antar du utmaningen? Skicka CV samt personligt brev redan idag, vi kallar till intervju löpande.
Företag: Consid AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren webbprojektledare till Jönköping! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren webbprojektledare till Jönköping!

Vass .Net-arkitekt till Jönköping!
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldigt, väldigt roligt tillsammans! Vi söker nu efter en vass .Net-arkitekt till vårt Jönköpingskontor. I arbetet kommer du att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. Konsultrollen ger dig möjlighet att skapa våra kunders framtida IT-system. Din kompetens: Vi tror att du är en erfaren .Net-arkitekt/senior utvecklare med erfarenhet av större .Net-projekt innehållande en hög grad av kundanpassning och gärna internationalisering. Vi förutsätter att du har för området relevant utbildning och att du trivs i konsultrollen. För att lyckas bra i rollen tror vi att du är strukturerad, ansvarsfull och social samt har ett stort intresse för kundens affär. Du talar bra svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska. Önskvärda meriter: Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av CMS-verktyg som SharePoint eller EPiServer. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultrollen samt av Scrum eller liknande arbetsmetoder. Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Antar du utmaningen? Skicka ansökan (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Consid AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vass .Net-arkitekt till Jönköping! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vass .Net-arkitekt till Jönköping!

Rekryterare till IT-konsultbolag
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller. I rollen som rekryterare på Consid arbetar du med att hitta våra framtida talanger. Du kommer att ha en aktiv roll i att stödja vårt HR-team och kontorsansvariga i rekryteringsprocessen. I ditt ansvarsområde ingår bland annat att hitta rätt kompetens till aktuell kravprofil samt att säkerställa kandidatinflödet till Stockholmsregionen. Detta innefattar flera moment som att gå igenom ansökningar och göra urval, hålla intervjuer och avstämningar, aktivt söka efter kandidater genom olika nätverk, ta referenser samt utföra administration och vara behjälplig för övriga kollegor. Vi tror att du är en prestigelös, driftig och nytänkande rekryterare. Då vi arbetar med snabba processer är det viktigt att du kan arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften samtidigt. För att trivas i rollen som rekryterare bör du som person vara social och utåtriktad, ha lätt för att knyta nya kontakter samtidigt som du är en duktig administratör. Du bör kunna uttrycka dig väl i såväl tal som i skrift. Tjänsten ställer också höga krav på dig vad gäller affärsmässighet, samarbetsförmåga, lyhördhet och engagemang. Det är meriterande om du har arbetat med rekrytering/personbedömning tidigare, gärna inom IT-branschen. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska samt en god datavana. Det är en fördel men inget krav att du har lämplig utbildningsbakgrund, såsom en PA-examen eller motsvarande. Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka ansökan (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande.
Företag: Consid AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryterare till IT-konsultbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryterare till IT-konsultbolag

Java-utvecklare till Sundsvall
Vi fortsätter att expandera och söker nya medarbetare som vill vara med och bygga upp och utveckla vårt kontor i Sundsvall! Consid verkar i världens roligaste bransch! Vi utvecklar organisationer och processer, vi effektiviserar, förbättrar och förenklar våra uppdragsgivares verksamheter. Vi gör det med teknik som möjliggjort att samhällen förändras och människan utvecklas. Din kompetens: Till vårt nya kontor söker vi engagerade och kompetenta medarbetare som är nyfikna, handlingskraftiga och som ser lösningar istället för problem. Tillsammans bygger vi företaget som vi alltid velat jobba i och som kunderna vill jobba med! Vi tror att du har lång erfarenhet som utvecklare inom Java och ett stort intresse av webb och nya tekniker/verktyg för effektiv och kvalitativ utveckling. Vi tror också att du trivs med att arbeta i team, gillar att lära dig nya tekniker och ser till att hålla dig uppdaterad med det senaste inom Java, webb och Open Source! Du har ett stort intresse för kundens affär och att lösa deras utmaningar. Önskvärda meriter: Erfarenhet av JavaEE, EJB3, WebSphere WebLogic, JBoss, MQ, SOA Erfarenhet av OSGI, Eclipse, Spring, JUnit, JSF, SQL, JPA, XML Erfarenhet av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder Erfarenhet av konsultrollen Låter det intressant? Välkommen in med Din ansökan! Vi läser och kallar till intervju löpande.
Företag: CONSID AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Java-utvecklare till Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Java-utvecklare till Sundsvall

Konsulter inom utveckling till Örebro
Consid verkar i världens roligaste bransch! Vi utvecklar organisationer och processer, vi effektiviserar, förbättrar och förenklar våra uppdragsgivares verksamheter. Vi gör det med teknik som möjliggjort att samhällen förändras och människan utvecklas. Vi fortsätter att expandera och söker engagerade och kompetenta medarbetare som är nyfikna, handlingskraftiga och lösningsorienterade. Du som söker nya utmaningar i en spännande, kreativ och stimulerande arbetsmiljö? vänd dig till oss, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldig, väldigt roligt! Tillsammans bygger vi företaget som vi alltid velat jobba i och som kunderna vill jobba med! Din kompetens: Vi söker duktiga medarbetare med några års erfarenhet inom området systemutveckling som vill vara med och bygga upp och forma vårt Örebrokontor! Önskvärda meriter: Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultrollen och arbetat med agila metoder så som Scrum, RUP, UML eller liknande. Antar du utmaningen? Skicka in din ansökan med personligt brev och Cv redan idag! Vi läser och kallar till intervju löpande.
Företag: CONSID AB
Ort: Örebro
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Konsulter inom utveckling till Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsulter inom utveckling till Örebro

Erfaren Java-utvecklare till Norrköping!
Du som söker nya utmaningar i en stimulerande arbetsmiljö med spännande uppdrag, kommer att få arbeta omväxlande med allt från mindre uppdrag till stora, komplexa lösningar och system med höga krav på djup funktionalitet och rik interaktion. Vi tror att du har lång erfarenhet som utvecklare och ett stort intresse för webb och nya tekniker/verktyg för effektiv och kvalitativ utveckling. Du trivs med att jobba i team, gillar att lära dig nya tekniker och ser till att hålla dig uppdaterad om det senaste inom webbutveckling. Då Consid fortsätter ha god tillväxt och många spännande uppdrag och söker vi fler duktiga medarbetare till vårt kontor i Norrköping. Din kompetens: Du har minst fyra års arbetslivserfarenhet av utveckling inom Java: J2EE Du har erfarenhet av applikationservern JBoss. Du har erfarenhet av ClearCase, Subversion eller annat versionshanteringssystem. Du kan ha arbetat med relationsdatabaser som Oracle, MySQL eller liknande. Utmärkt svenska i tal och skrift. Önskvärda meriter: Meriterande om du har erfarenhet av ramverk och verktyg som t ex: Hibernate, Struts, EJB2/3, Maven, Ant eller annat byggverktyg. Erfarenhet av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder Erfarenhet av konsultrollen Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Antar du utmaningen? Skicka ansökan idag (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: CONSID AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Java-utvecklare till Norrköping! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Java-utvecklare till Norrköping!

2 skarpa utvecklare till Ljungby
Consid är ett internationellt it-tjänsteföretag med kunder som ställer marknadens högsta krav. På en konkurrensutsatt, global marknad är kundnöjdhet vår centrala drivkraft - den säkerställer framtida engagemang och är en förutsättning för en god arbetsmiljö och långsiktig lönsamhet. Consid S5 i Ljungby är en del av Consid AB. Din kompetens: Vi söker två skarpa medarbetare till vårt gäng i Ljungby. Är du en duktig och engagerad utvecklare som kanske dessutom har erfarenhet av webbutveckling tror vi att du skulle kunna passa bra hos oss. Med kunder i hela Europa ges du möjlighet att jobba i spännande webbprojekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet. Önskvärda meriter: Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av CMS-verktyg som exempelvis EPiServer. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultrollen samt av Scrum eller liknande arbetsmetoder. Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka din ansökan (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Välkommen med din ansökan! Ansvarig rekryterare: Anita Iveljic, anita.iveljic@consid.se
Företag: Consid AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 09-15
Sök fler jobb liknande: lediga 2 skarpa utvecklare till Ljungby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 skarpa utvecklare till Ljungby

Erfaren java-utvecklare till Göteborg!
Vi fortsätter att expandera och söker fler duktiga och engagerade kollegor till vårt gäng i Göteborg! Du som söker nya utmaningar i en stimulerande arbetsmiljö med spännande uppdrag, kommer att få arbeta omväxlande med komplexa lösningar och system med höga krav på djup funktionalitet och rik interaktion tillsammans med mycket erfarna kollegor. Din kompetens: Vi tror att du har lång erfarenhet som utvecklare inom java och ett stort intresse av webb och nya tekniker/verktyg för effektiv och kvalitativ utveckling. Vi tror också att du trivs med att arbeta i team, gillar att lära dig nya tekniker och ser till att hålla dig uppdaterad med det senaste inom webbutveckling! Du är en god kommunikatör, så väl i tal som i skrift och du har ett stort intresse för kundens affär och att lösa deras utmaningar. Önskvärda meriter: - Erfarenhet av JavaEE, Eclipse, JSF, EJB3, JBoss, SOA, JBoss Seam - Erfarenhet av GIS - Erfarenhet av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder - Erfarenhet av konsultrollen Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka ansökan (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Låter det intressant? Välkommen med Din ansökan!
Företag: Consid AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren java-utvecklare till Göteborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren java-utvecklare till Göteborg!

.NET utvecklare
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt ? ta chansen och vänd dig till oss, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldigt, väldigt roligt tillsammans! Med kunder i hela Europa ges du möjlighet att jobba i spännande webbprojekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet. Vi söker vassa .Net-utvecklare till vårt Stockholmskontor som siktar högt och brinner för mjukvaruutveckling. Vi söker personer som är engagerade, intresserade och glada! I arbetet kommer du att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. Vi söker dig som är nyfiken på konsultbranschen och som gillar att ta eget ansvar och gärna delar med dig av dina kunskaper till kund och kollegor. Konsultrollen ger dig möjlighet att skapa våra kunders framtida IT-system. Vi ser gärna att du så småningom vill förflytta dig mot arkitektrollen. Önskvärda meriter: Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av CMS-verktyg som SharePoint eller EPiServer. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultrollen samt av Scrum eller liknande arbetsmetoder. Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse.
Företag: Consid AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga .NET utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .NET utvecklare

Junior projektledare till vårt Ljungbykontor!
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller. Med så väl nationella som internationella kunder ges du möjlighet att jobba i spännande projekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet. Då Consid fortsätter att expandera och har många nya spännande uppdrag hos våra kunder, söker vi förstärkning till vårt kontor Consid S5 i Ljungby. Är du en kreativ och analytisk person med intresse för webb och innovativa lösningar? Trivs du med att vara en assisterande projektledare och att ta dig an projektledarrollen? Då tror vi att du skulle kunna passa bra hos oss! Din kompetens: - Du är driven, resultatinriktad och har god känsla för service - Du har god administrativ förmåga och är ordningsam - Du behärskar svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska Önskvärda meriter: - Tidigare erfarenhet av att administrera och koordinera projekt - Akademisk examen - B-körkort Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar på intervju löpande. Välkommen med din ansökan! Ansvarig rekryterare: Anita Iveljic, anita.iveljic@consid.se Telefon. 0769 -43 02 38
Företag: Consid AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Junior projektledare till vårt Ljungbykontor! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior projektledare till vårt Ljungbykontor!

Vass java-utvecklare med Eclipse RCP-kompetens!
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller. Med så väl nationella som internationella kunder ges du möjlighet att jobba i spännande projekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet. Då Consid fortsätter att expandera och har många nya spännande uppdrag hos våra kunder, söker vi förstärkning till vårt kontor i Göteborg. Din kompetens: Vi tror att du har lång erfarenhet som utvecklare inom java. Du har arbetat mycket med Eclipse RCP och har ett stort intresse av webb och nya tekniker/verktyg för effektiv och kvalitativ utveckling. Vi tror också att du trivs med att arbeta i team, gillar att lära dig nya tekniker och ser till att hålla dig uppdaterad med det senaste inom ditt område. Du är en god kommunikatör, så väl i tal som i skrift och du har ett stort intresse för kundens affär och att lösa deras utmaningar. Önskvärda meriter: - Erfarenhet av JavaEE, Eclipse, JSF, EJB3, JBoss, SOA, JBoss Seam - Erfarenhet av GIS - Erfarenhet av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder - Erfarenhet av konsultrollen Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka ansökan (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Låter det intressant? Välkommen med Din ansökan!
Företag: Consid AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vass java-utvecklare med Eclipse RCP-kompetens! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vass java-utvecklare med Eclipse RCP-kompetens!

Java-utvecklare till Stockholm
Du som söker nya utmaningar i en stimulerande arbetsmiljö med spännande uppdrag, kommer att få arbeta omväxlande med komplexa lösningar och system med höga krav på djup funktionalitet och rik interaktion tillsammans med mycket erfarna kollegor. Vi tror att du har lång erfarenhet som utvecklare inom java och ett stort intresse av webb och nya tekniker/verktyg för effektiv och kvalitativ utveckling. Vi tror också att du trivs med att arbeta i team, gillar att lära dig nya tekniker och ser till att hålla dig uppdaterad med det senaste inom webbutveckling! Du är en god kommunikatör, så väl i tal som i skrift och du har ett stort intresse för kundens affär och att lösa deras utmaningar. Önskvärda meriter: Du har minst fem års arbetslivserfarenhet av utveckling inom Java: J2EE Erfarenhet av applikationservern JBoss. Erfarenhet av Enterprise Java Beans Du kan ha arbetat med relationsdatabaser som Oracle, MySQL eller liknande. Erfarenhet av XML och Web-services Erfarenhet av konsultrollen Utmärkt svenska i tal och skrift Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Vi kallar till intervju löpande.
Företag: Consid AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga Java-utvecklare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Java-utvecklare till Stockholm

Erfaren webbprojektledare till Göteborgskontoret
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med glada kollegor och spännande projekt - ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller. Med så väl nationella som internationella kunder ges du möjlighet att jobba i spännande projekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet. Din kompetens: Är du en kreativ och analytisk person med intresse för webb och innovativa lösningar? Trivs du med att vara en nyckelperson och att ta dig an projektledarrollen? Då tror vi att du skulle kunna passa bra hos oss! I tjänsten som projektledare kommer du vara en nyckelspelare vid införsäljningen och leda teamet i arbetet från koncept och design till produktion och förvaltning. Du kommer även att få genomföra workshops och hålla i presentationer, så vi tror att du en god kommunikatör med förmåga att koppla samman dina kunskaper om digitala medier med en förståelse för kundernas behov. Vi tror också att du har en stor vana att arbeta med etablerade CMS -plattformar såsom EPiServer, Sitecore, Sitevision, drupal, wordpress etc. Som person gillar du att umgås med kunder och kollegor, arbetar gärna i team och sätter dig snabbt in i nya verksamheter och miljöer. Önskvärda meriter: Vi tror att du har flera års erfarenhet av att driva webbrelaterade projekt, gärna från en digitalbyrå eller en webbyrå samt har arbetat med en eller flera av: projektledning, teamledare, strategi, konceptutveckling, SEO, informationsstruktur, wireframes, specifikationer och allt annat som innefattas i ett digitalt utvecklingsprojekt. Det är meriterande men inget krav på tidigare erfarenhet av konsultrollen. Vi ser gärna också att du har kompetens inom agila metoder. Låter tjänsten intressant? Skicka CV samt personligt brev redan idag, vi kallar till intervju löpande.
Företag: Consid AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren webbprojektledare till Göteborgskontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren webbprojektledare till Göteborgskontoret

Erfaren Projektledare till Jönköping!
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med glada kollegor och spännande projekt - ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller. Med så väl nationella som internationella kunder ges du möjlighet att jobba i spännande projekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet. Din kompetens: - Flera års erfarenhet av projektledning och coachning. - Dokumenterad erfarenhet av att självständigt driva större projekt, gärna inom områdena systemutveckling och webb. - Ett brinnande intresse för verksamhetsutveckling. - Vi tror även att du är affärsmässig, social och kommunikativ med förmåga att koppla samman dina kunskaper om verksamhetsutveckling med en förståelse för kundernas behov. Önskvärda meriter: - Meriterande med erfarenhet av och kunskap om e-Commerce. - Meriterande med erfarenhet av processkartläggning. - Det är meriterande men inget krav på tidigare erfarenhet av konsultrollen. Vi ser gärna också att du har kompetens inom agila metoder. Skicka ansökan (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Consid AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Projektledare till Jönköping! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Projektledare till Jönköping!

Vass .Net-arkitekt till Göteborg!
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldigt, väldigt roligt tillsammans! Vi söker nu efter en vass .Net-arkitekt med erfarenhet av websystem till vårt Göteborgskontor. I arbetet kommer du att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. Konsultrollen ger dig möjlighet att skapa våra kunders framtida IT-system. Din kompetens: Vi tror att du är en erfaren .Net-arkitekt/senior utvecklare med erfarenhet av större .Net-projekt innehållande en hög grad av kundanpassning och gärna internationalisering. Vi förutsätter att du har för området relevant utbildning och att du trivs i konsultrollen. För att lyckas bra i rollen tror vi att du är strukturerad, ansvarsfull och social samt har ett stort intresse för kundens affär. Du känner dig trygg med TDD och DDD. Vi tror även att du har tidigare erfarenhet av CMS-verktyg såsom EPiServer, Sitecore och Umbraco. Tidigare erfarenhet av gränssnittsutveckling som javascript, CSS, jQuery och Bootstrap är ett krav. Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska. Önskvärda meriter: - Det är meriterande att du har tidigare erfarenhet av andra programmeringsspråk tex Java och php. - Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av alternativa CMS ramverk tex Wordpress, Drupal och Joomla. Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka ansökan (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Consid AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vass .Net-arkitekt till Göteborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vass .Net-arkitekt till Göteborg!

Testledare till Stockholm
Som testledare på Consid driver du testplaneringen ute hos kund och är rådgivande om hur testerna bör genomföras för olika typer av lösningar. Som testare är du nyfiken på hur system och webbapplikationer fungerar, och tänker i nya banor för att hitta svagheter och risker i en lösning. Vi tror att du som person är strukturerad, ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och vågar ifrågasätta det självklara. Du trivs i konsultrollen, är social och duktig på att uttrycka dig så väl skriftligt som muntligt. Ett plus är om du har kännedom om att jobba med olika typer av testmetoder, har någon erfarenhet av att arbeta med funktionstester samt har kännedom om agil utveckling. Och framför allt, du brinner för testområdet och du hänger med och orienterar dig gärna i nya verktyg och metodiker för test! Din kompetens: - Kunskap om testmetoder och tekniker - Intresserad av webbutveckling - Utmärkt svenska i tal och skrift Önskvärda meriter: - Erfarenhet av Scrum, RUP, Kanban eller liknande arbetsmetoder - Arbetat som konsult Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka ansökan (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Consid AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Testledare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testledare till Stockholm

Java-utvecklare till Sundsvall
Vi fortsätter att expandera och söker nya medarbetare som vill vara med och bygga upp och utveckla vårt kontor i Sundsvall! Consid verkar i världens roligaste bransch! Vi utvecklar organisationer och processer, vi effektiviserar, förbättrar och förenklar våra uppdragsgivares verksamheter. Vi gör det med teknik som möjliggjort att samhällen förändras och människan utvecklas. Din kompetens: Till vårt nya kontor söker vi engagerade och kompetenta medarbetare som är nyfikna, handlingskraftiga och som ser lösningar istället för problem. Tillsammans bygger vi företaget som vi alltid velat jobba i och som kunderna vill jobba med! Vi tror att du har lång erfarenhet som utvecklare inom Java och ett stort intresse av webb och nya tekniker/verktyg för effektiv och kvalitativ utveckling. Vi tror också att du trivs med att arbeta i team, gillar att lära dig nya tekniker och ser till att hålla dig uppdaterad med det senaste inom Java, webb och Open Source! Du har ett stort intresse för kundens affär och att lösa deras utmaningar. Önskvärda meriter: Erfarenhet av JavaEE, EJB3, WebSphere WebLogic, JBoss, MQ, SOA Erfarenhet av OSGI, Eclipse, Spring, JUnit, JSF, SQL, JPA, XML Erfarenhet av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder Erfarenhet av konsultrollen Låter det intressant? Välkommen in med Din ansökan! Vi läser och kallar till intervju löpande.
Företag: CONSID AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Java-utvecklare till Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Java-utvecklare till Sundsvall

Net-utvecklare till vår nyetablering i Örebro!
Consid verkar i världens roligaste bransch! Vi utvecklar organisationer och processer, vi effektiviserar, förbättrar och förenklar våra uppdragsgivaresverksamheter. Vi gör det med teknik som möjliggjort att samhällen förändras och människan utvecklas. Vi fortsätter att expandera och söker engagerade och kompetenta medarbetare som är nyfikna, handlingskraftiga och lösningsorienterade. Du som söker nya utmaningar i en spännande, kreativ och stimulerande arbetsmiljö? vänd dig till oss, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldig, väldigt roligt! Tillsammans bygger vi företaget som vi alltid velat jobba i och som kunderna vill jobba med! Din kompetens: Vi söker erfarna .Net-utvecklare till vårt Örebrokontor som siktar högt och brinner för mjukvaruutveckling. Vi söker dig som är engagerad, intresserad och glad! I arbetet kommer du att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i samarbete med våra kunder. Konsultrollen ger dig möjlighet att skapa våra kunders framtida IT-system. Är du en duktig och engagerad utvecklare som kanske dessutom har erfarenhet av webbutveckling tror vi att du skulle kunna passa bra hos oss. Vi söker dig som är nyfiken på konsultbranschen och som gillar att ta eget ansvar och gärna delar med dig av dina kunskaper till kund och kollegor. Önskvärda meriter: Det är meriterande om du har arbetat med EPiServer eller SharePoint liksom har tidigare erfarenhet av konsultrollen och arbetat med agila metoder så som Scrum, RUP, UML eller liknande samt har erfarenhet av webbutveckling. Antar du utmaningen? Skicka in din ansökan med personligt brev och Cv redan idag! Vi läser och kallar till intervju löpande.
Företag: CONSID AB
Ort: Örebro
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Net-utvecklare till vår nyetablering i Örebro! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Net-utvecklare till vår nyetablering i Örebro!

Erfaren Java-utvecklare till Norrköping!
Du som söker nya utmaningar i en stimulerande arbetsmiljö med spännande uppdrag, kommer att få arbeta omväxlande med allt från mindre uppdrag till stora, komplexa lösningar och system med höga krav på djup funktionalitet och rik interaktion. Vi tror att du har lång erfarenhet som utvecklare och ett stort intresse för webb och nya tekniker/verktyg för effektiv och kvalitativ utveckling. Du trivs med att jobba i team, gillar att lära dig nya tekniker och ser till att hålla dig uppdaterad om det senaste inom webbutveckling. Då Consid fortsätter ha god tillväxt och många spännande uppdrag och söker vi fler duktiga medarbetare till vårt kontor i Norrköping. Din kompetens: Du har minst fyra års arbetslivserfarenhet av utveckling inom Java: J2EE Du har erfarenhet av applikationservern JBoss. Du har erfarenhet av ClearCase, Subversion eller annat versionshanteringssystem. Du kan ha arbetat med relationsdatabaser som Oracle, MySQL eller liknande. Utmärkt svenska i tal och skrift. Önskvärda meriter: Meriterande om du har erfarenhet av ramverk och verktyg som t ex: Hibernate, Struts, EJB2/3, Maven, Ant eller annat byggverktyg. Erfarenhet av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder Erfarenhet av konsultrollen Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Antar du utmaningen? Skicka ansökan idag (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: CONSID AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Java-utvecklare till Norrköping! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Java-utvecklare till Norrköping!

.NET utvecklare
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldigt, väldigt roligt tillsammans! Med kunder i hela Europa ges du möjlighet att jobba i spännande webbprojekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet. Vi söker vassa .Net-utvecklare till vårt Stockholmskontor som siktar högt och brinner för mjukvaruutveckling. Vi söker personer som är engagerade, intresserade och glada! I arbetet kommer du att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. Vi söker dig som är nyfiken på konsultbranschen och som gillar att ta eget ansvar och gärna delar med dig av dina kunskaper till kund och kollegor. Konsultrollen ger dig möjlighet att skapa våra kunders framtida IT-system. Vi ser gärna att du så småningom vill förflytta dig mot arkitektrollen. Önskvärda meriter: Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av CMS-verktyg som SharePoint eller EPiServer. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultrollen samt av Scrum eller liknande arbetsmetoder. Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse.
Företag: Consid AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga .NET utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .NET utvecklare

Erfaren webbutvecklare inom java till Göteborg!
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller. Med så väl nationella som internationella kunder ges du möjlighet att jobba i spännande projekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet. Då Consid fortsätter att expandera och har många nya spännande uppdrag hos våra kunder, söker vi förstärkning till vårt kontor i Göteborg. Din kompetens: - Javautvecklare med inriktning mot webb (minst 4års arbetslivserfarenhet). - Erfarenhet av Java EE 7, JAX-RS 2.0 och client-side MVC (AngularJS, Knockout, Amber) - Erfarenhet av traditionell webbutveckling (JSF, JSP, Struts och Spring MVC ) - Erfarenhet av arbete med databaser som MySQL, Oracle och Posgresql. Önskvärda meriter: - DDD - TDD - Erfarenhet av .Net - Erfarenhet av Android programmering meriterande - Erfarenhet av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder. - Erfarenhet av konsultrollen Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka ansökan (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Låter det intressant? Välkommen med Din ansökan!
Företag: Consid AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren webbutvecklare inom java till Göteborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren webbutvecklare inom java till Göteborg!

Erfaren .Net-utvecklare till Växjö
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldigt, väldigt roligt tillsammans! Vi fortsätter att växa och söker kontinuerligt nya medarbetare som trivs i en utvecklande, dynamisk miljö och som trivs i rollen som konsult. Din kompetens: - Goda kunskaper inom tekniker och verktyg för webbutveckling - Några års erfarenhet av .Net-utveckling - Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska Önskvärda meriter: - Högskoleexamen inom system-/datavetenskap eller motsvarande kompetens - Kunskap inom Microsoft SharePoint, SQL Server, ASP.net, Web service utveckling - Erfarenhet av CMS så som EPiServer eller Sitecore - Erfarenhet av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder - Erfarenhet av konsultrollen Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Antar du utmaningen? Skicka ansökan (personligt brev + CV). Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Consid AB
Ort: Växjö
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren .Net-utvecklare till Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren .Net-utvecklare till Växjö

Java-utvecklare till Sundsvall
Vi fortsätter att expandera och söker nya medarbetare som vill vara med och bygga upp och utveckla vårt kontor i Sundsvall! Consid verkar i världens roligaste bransch! Vi utvecklar organisationer och processer, vi effektiviserar, förbättrar och förenklar våra uppdragsgivares verksamheter. Vi gör det med teknik som möjliggjort att samhällen förändras och människan utvecklas. Din kompetens: Till vårt nya kontor söker vi engagerade och kompetenta medarbetare som är nyfikna, handlingskraftiga och som ser lösningar istället för problem. Tillsammans bygger vi företaget som vi alltid velat jobba i och som kunderna vill jobba med! Vi tror att du har lång erfarenhet som utvecklare inom Java och ett stort intresse av webb och nya tekniker/verktyg för effektiv och kvalitativ utveckling. Vi tror också att du trivs med att arbeta i team, gillar att lära dig nya tekniker och ser till att hålla dig uppdaterad med det senaste inom Java, webb och Open Source! Du har ett stort intresse för kundens affär och att lösa deras utmaningar. Önskvärda meriter: Erfarenhet av JavaEE, EJB3, WebSphere WebLogic, JBoss, MQ, SOA Erfarenhet av OSGI, Eclipse, Spring, JUnit, JSF, SQL, JPA, XML Erfarenhet av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder Erfarenhet av konsultrollen Låter det intressant? Välkommen in med Din ansökan! Vi läser och kallar till intervju löpande.
Företag: CONSID AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga Java-utvecklare till Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Java-utvecklare till Sundsvall

Net-utvecklare till vår nyetablering i Örebro!
Consid verkar i världens roligaste bransch! Vi utvecklar organisationer och processer, vi effektiviserar, förbättrar och förenklar våra uppdragsgivaresverksamheter. Vi gör det med teknik som möjliggjort att samhällen förändras och människan utvecklas. Vi fortsätter att expandera och söker engagerade och kompetenta medarbetare som är nyfikna, handlingskraftiga och lösningsorienterade. Du som söker nya utmaningar i en spännande, kreativ och stimulerande arbetsmiljö? vänd dig till oss, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldig, väldigt roligt! Tillsammans bygger vi företaget som vi alltid velat jobba i och som kunderna vill jobba med! Din kompetens: Vi söker erfarna .Net-utvecklare till vårt Örebrokontor som siktar högt och brinner för mjukvaruutveckling. Vi söker dig som är engagerad, intresserad och glad! I arbetet kommer du att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i samarbete med våra kunder. Konsultrollen ger dig möjlighet att skapa våra kunders framtida IT-system. Är du en duktig och engagerad utvecklare som kanske dessutom har erfarenhet av webbutveckling tror vi att du skulle kunna passa bra hos oss. Vi söker dig som är nyfiken på konsultbranschen och som gillar att ta eget ansvar och gärna delar med dig av dina kunskaper till kund och kollegor. Önskvärda meriter: Det är meriterande om du har arbetat med EPiServer eller SharePoint liksom har tidigare erfarenhet av konsultrollen och arbetat med agila metoder så som Scrum, RUP, UML eller liknande samt har erfarenhet av webbutveckling. Antar du utmaningen? Skicka in din ansökan med personligt brev och Cv redan idag! Vi läser och kallar till intervju löpande.
Företag: CONSID AB
Ort: Örebro
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga Net-utvecklare till vår nyetablering i Örebro! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Net-utvecklare till vår nyetablering i Örebro!


Sök lediga jobb Consid AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se