Controller med ledaransvar jobb - lediga jobb

Controller med ledaransvar jobb Controller med ledaransvar jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Controller med ledaransvar. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Controller med ledaransvar. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Controller med ledaransvar- Stockholm

  2. Controller med Ledaransvar- Stockholm

  3. Controller med ledaransvar- Stockholm

  4. Controller med ledaransvar till verksamhetsnära controlling- Solna

  5. Processcontroller med ledaransvar sökes för direktrekrytering!- Stockholm

  6. Controller med ledaransvar till verksamhetsnära controlling- Stockholm


Mer beskrivning

Controller med ledaransvar
Astrid Lindgrens Barnsjukhus Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Nordens största sjukhus och tillsammans med Karolinska Institutet leder vi den medicinska forskningen. Sjukhuset består av sju divisioner som var och en omsluter mellan 2-3 mdkr. Varje division har en egen controllergrupp med 5-11 medarbetare som organisatoriskt ingår i ekonomiavdelningen. Astrid Lindgrens Barnssjukhus är en av divisionerna. Verksamheten bedrivs i huvudsak i Solna och Huddinge. Karolinska är en stor arbetsplats för ekonomipersonal och vi har flera sjukhusövergripande arbetsgrupper och nätverk, vilket erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en dynamisk miljö. Sjukhuset står inför förändringar i och med planeringen av nya Karolinska, vilket kommer att innebära nya utmaningar för ekonomiavdelningen. Våra värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn genomsyrar vårt sätt att arbeta, inte minst i vårt förbättringsarbete, där vårt mål är att förenkla för vårdpersonalen att uppfylla sjukhusets vision - Patienten alltid först. Vi söker nu en controller med ledaransvar. Arbetsuppgifter: I rollen som controller med ledaransvar jobbar du proaktivt och ansvarar för samordning och koordinering av divisionens ekonomiprocesser. I ett nära samarbete med controllerchefen och övriga controllers kommer du att ha en helhetssyn över divisionens ekonomifrågor. Du ingår även i flera sjukhusövergripande arbetsgrupper och nätverk för att utveckla och driva Karolinskas ekonomiprocesser framåt. Utöver samordningsansvaret har du ansvar som controller för en verksamhet, där du har en stödjande och konsultativ roll. Detta sker i nära samarbete med verksamhetschef och övriga chefer inom den aktuella enheten och innebär också att man aktivt deltar i verksamhetens ledningsgrupp. Dina arbetsuppgifter är att analysera verksamhetens ekonomi och produktion samt att arbeta med prognoser, uppföljning, budget, avtal och effektiviseringar. I arbetet ingår också att utveckla styrning och kalkylmetoder. Kvalifikationer: Vi söker dig med ekonomisk utbildning på högskolenivå. Du har minst åtta års erfarenhet som controller. Det är en fördel med kännedom/erfarenhet av hälso- och sjukvårdssektorn. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och initiativförmåga. Du är starkt engagerad i dina arbetsuppgifter och tycker om att ha kontakt med många människor. Du är kommunikativ, serviceinriktad, strukturerad och har god analytisk och pedagogisk förmåga. Övrig information: Tjänsten är placerad i Solna. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Controller med ledaransvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller med ledaransvar

Controller med Ledaransvar
MK2 Divisionen Sjukvård Karolinska Universitetssjukhuset består av sju divisioner och centrala staber. Varje division har en ekonomistab som organisatoriskt ingår i ekonomiavdelningen. Du kommer i ett team av 8 controllers och controllerchef som ingår i ekonomiavdelningen med placering i MK2 Divisionens stab. Controllergruppen stödjer 7 verksamheter lokaliserade i Huddinge/Solna med en omsättning på ca 2,4 miljarder kr. Nu söker vi dig som vill arbeta som controller med ledaransvar! Arbetsuppgifter: I rollen som controller med ledaransvar kommer du att hålla i ett samordnande ansvar för bland annat divisionens upplägg av budgetprocess, månadsbokslut inklusive rapportering. Du kommer att kombinera detta med att ansvara för en egen verksamhet som controller i ett nära samarbete med verksamhetschef och delta i ledningsgrupp där du jobbar konsultativt med expertis inom de ekonomiska frågorna. Du ansvarar för att analysera verksamhetens ekonomi och produktion och du kommer att arbeta med prognoser, uppföljning, budget och avtal. I arbetet ingår också att utveckla styrning och kalkylmetoder. Du kommer att delta i flera sjukhusövergripande arbetsgrupper och nätverk. Kvalifikationer: Vi söker dig med ekonomisk utbildning på högskolenivå. Du har runt tre års erfarenhet eller mer som controller, gärna från hälso-och sjukvårdssektorn. Det är meriterande om du haft ansvar för att driva projekt eller haft arbetsledande inslag. Meriterande är också om du har arbetat mycket med ekonomistyrning då Karolinska befinner sig i en omställnings- och utvecklingsfas. Flödesbaserad verksamhetsstyrning kommer successivt att införas på sjukhuset, vilket ställer krav på den ekonomiska kompetensen. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och initiativförmåga. Du är starkt engagerad i dina arbetsuppgifter och tycker om att ha kontakt med många människor. Du är kommunikativ, serviceinriktad, strukturerad och har god analytisk och pedagogisk förmåga. Övrig information: Vi ser fram emot din ansökan som vi gärna vill ha i form av ett personligt brev och ett CV senast den 18 december 2015. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Controller med Ledaransvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller med Ledaransvar

Controller med ledaransvar
MK1-divisionen Sjukvård Karolinska Universitetssjukhuset består av sju divisioner och centrala staber. Varje division har en ekonomistab som organisatoriskt ingår i ekonomiavdelningen. Du kommer ingå i ett team av 5,5 controllers och controllerchef med placering i MK1-Divisionens stab. Controllergruppen stödjer 7 verksamheter lokaliserade i Huddinge/Solna med en omsättning på kring 2 miljarder kr. Nu söker vi dig som vill arbeta som controller med ledaransvar! Arbetsuppgifter: I rollen som controller med ledaransvar kommer du att ha ett samordnande ansvar för bland annat divisionens upplägg av budgetprocess och månadsbokslut inklusive rapportering. Du kommer att kombinera detta med att ansvara för 1-2 egna verksamheter som controller i ett nära samarbete med verksamhetschef och delta i ledningsgrupp där du jobbar konsultativt med expertis inom de ekonomiska frågorna. Du ansvarar för att analysera verksamhetens ekonomi och produktion och du kommer att arbeta med prognoser, uppföljning, budget och avtal. I arbetet ingår också att utveckla styrning och kalkylmetoder. Du kommer att delta i flera sjukhusövergripande arbetsgrupper och nätverk. Kvalifikationer: Vi söker dig med ekonomisk utbildning på högskolenivå. Du har runt tre års erfarenhet eller mer som controller, gärna från hälso-och sjukvårdssektorn. Det är meriterande om du har haft ansvar för att driva projekt eller haft arbetsledande inslag. Meriterande är också om du har arbetat mycket med ekonomistyrning då Karolinska befinner sig i en omställnings- och utvecklingsfas. Flödesbaserad verksamhetsstyrning kommer successivt att införas på sjukhuset, vilket ställer krav på den ekonomiska kompetensen. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och initiativ-förmåga. Du är starkt engagerad i dina arbetsuppgifter och tycker om att ha kontakt med många människor. Du är kommunikativ, serviceinriktad, strukturerad och har god analytisk och pedagogisk förmåga. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Controller med ledaransvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller med ledaransvar

Controller med ledaransvar till verksamhetsnära controlling
Vi erbjuder  I denna roll kommer du att erbjudas ett arbete i en föränderlig miljö där vi bygger något nytt och spännande! Du ges en unik möjlighet att vara med och påverka en förändringsresa ur flera perspektiv, en resa som tar sin utgångspunkt i patienten icentrum och värdebaserad vård.    Anställningsformen är tillsvidare heltid med tillträde enligt överenskommelse.    Om tjänsten  Controller med ledaransvar (CML) ansvarar för att samordna de ekonomiska processerna och leda det dagliga operativa arbetet i controllergruppen inom ett eller flera teman/funktioner. CML ansvarar för att utbilda och handleda gruppens controllers i processer och verktyg. Du förväntas vara en lugn, pedagogisk och strukturerad person som tycker om att leda andra.  CML rapporterar till controllerchef och ingår i sjukhusgemensamma processnätverk.    I rollen som CML ingår:  Vara ”expert” på de ekonomiska processerna budget, bokslut, prognos, produktions- & ekonomisk planering, internprissättning, självkostnader och investeringar etc. inom ett eller flera teman/funktioner.   Ansvar för att samordna, planera och följa upp de ekonomiska processerna på temat/funktionen  Leda och fördela det dagliga arbetet i controllerteamet för tema/funktion i samråd med controllerchef  Ansvara för att hålla ihop arbetet med månads-& kvartalsrapporter i samråd med controllerchef  Koordinera gruppens arbete med rapportering / budget / prognos i samråd med controllerchef  Utbildnings-/handledaransvar avseende de ekonomiska processerna inom controllergruppen  Stödja och analysera förändringsarbetet samt delta i sjukhusövergripande projekt  Vara controller för ett mindre verksamhet   Vi söker  I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.     Som person är du analytisk och noggrann med förståelse för detaljerna, men du har också en förmåga att se helheten. Du är mycket ansvarstagande, lösningsorienterad och van att arbeta självständigt. Du har förmåga att ta initiativ och sätta igång aktiviteter som ger resultat samt levererar dessa i tid. Du har en mycket god kommunikativ förmåga, du har lätt för att förmedla information och är en god ledare. Tjänsten kräver att du som person är lugn och har god prioriteringsförmåga. Då du kommer att ha kontakt med verksamheten på olika nivåer är samarbetsförmåga avgörande för hur du kommer att lyckas.    Kvalifikationer  Akademisk examen inom ekonomi Resultatorienterad  Minst 5 års erfarenhet från verksamhetsnära ekonomiarbete, redovisning och ekonomistyrning i en större och kapitalintensiv verksamhet som financial/business controller.   Erfarenhet av att leda utan att vara chef  Vana att arbeta med agil utveckling och förändring av processer och beslutsstöd   Goda generella IT-kunskaper med erfarenhet från större ekonomisystem, Excel och övriga Officepaketet  Goda kunskaper i engelska  Välkommen med din ansökan!    För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:   1. Personligt brev   2. CV
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Solna
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Controller med ledaransvar till verksamhetsnära controlling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller med ledaransvar till verksamhetsnära controlling

Processcontroller med ledaransvar sökes för direktrekrytering!
Är du målinriktad, ansvarstagande och arbetat inom redovisning några år? Söker du nya utmaningar och vill ansvara för ett controllerteam? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund är ett konsultbolag inom ekonomibranschen. Bolagets målsättning är att utgöra en ledande aktör i den omvandling som redovisnings- och bokföringsbranschen kommer att genomgå de kommande åren på grund av utvecklingen av digitala lösningar. I rollen som Processcontroller med ledaransvar kommer du att ha huvudansvar för implementering och genomförande av basprocesserna, från löpande redovisning till avlämnande av årsredovisning och inkomstdeklaration för vår kunds kunder. Med utgångspunkt i deras dokumenterade metoder och tillsammans med ett controllerteam på två personer ansvarar du för att överträffa deras kunders förväntningar, vad gäller kvalitet, effektivitet och kommunikation. Du ansvarar för att säkerställa att dina kollegor följer fastställda rutiner och för att kvalitetssäkra samtliga kundleveranser från löpande bokföring till avlämnandet av årsredovisning/inkomstdeklaration. I rollen krävs det att du kan läsa och förstå en resultat- respektive balansräkning och dess samband på en fördjupad nivå. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta: -Leverera bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration -Analysera balans- och resultaträkning på en fördjupad nivå -Kvalitetssäkra löpande redovisningsprocesser -Leda ett team med 2 controllers -Designa rutiner/flöden för redovisningsprocesser hos våra kunder -Guida våra kunder i digitala och strukturerade arbetssätt -Vårda och utveckla kundrelationer -Utgöra kontaktperson gentemot revisorer i samband med revision. Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund vilket innebär att du blir anställd av vår kund men StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vår kund har sitt kontor på Värmdö men har möjlighet att ordna med annan kontorslösning om du är bosatt i annan stad. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com Din profil Vi söker sig som eventuellt har en eftergymnasial ekonomisk utbildning samt relevant arbetserfarenhet inom redovisnings-/bokföringsområdet. Du har arbetat som redovisningsekonom, redovisningskonsult eller revisorsassistent och har ca 3-6 års arbetslivserfarenhet från detta. Du bör ha haft självständigt ansvar för bokslutsarbete och upprättande av årsredovisning och inkomstdeklaration i aktiebolag. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du analytiskt, strukturerad och är målinriktad. Vidare är du engagerad som person och framförallt redo att utveklas. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Företag: StudentConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Processcontroller med ledaransvar sökes för direktrekrytering! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Processcontroller med ledaransvar sökes för direktrekrytering!

Controller med ledaransvar till verksamhetsnära controlling
Vi erbjuder  I denna roll kommer du att erbjudas ett arbete i en föränderlig miljö där vi bygger något nytt och spännande! Du ges en unik möjlighet att vara med och påverka en  förändringsresa ur flera perspektiv, en resa som tar sin utgångspunkt i patienten i centrum och värdebaserad vård.    Anställningsformen är tillsvidare heltid med tillträde enligt överenskommelse.     Om tjänsten  Controller med ledaransvar (CML) ansvarar för att samordna de ekonomiska processerna och leda det dagliga operativa arbetet i controllergruppen inom ett eller flera teman/funktioner. CML ansvarar för att utbilda och handleda gruppens controllers i processer och verktyg. Du förväntas vara en lugn, pedagogisk och strukturerad person som tycker om att leda andra.    CML rapporterar till controllerchef och ingår i sjukhusgemensamma processnätverk.     I rollen som CML ingår:  • Vara ”expert” på de ekonomiska processerna budget, bokslut, prognos, produktions- & ekonomisk planering, internprissättning, självkostnader och investeringar etc. inom ett eller flera teman/funktioner.   • Ansvar för att samordna, planera och följa upp de ekonomiska processerna på temat/funktionen  • Leda och fördela det dagliga arbetet i controllerteamet för tema/funktion i samråd med controllerchef  • Ansvara för att hålla ihop arbetet med månads-& kvartalsrapporter i samråd med controllerchef  • Koordinera gruppens arbete med rapportering / budget / prognos  i samråd med controllerchef  • Utbildnings-/handledaransvar avseende de ekonomiska processerna inom controllergruppen  • Stödja och analysera förändringsarbetet samt delta i sjukhusövergripande projekt  • Vara controller för en mindre verksamhet       Vi söker  I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du analytisk och noggrann med förståelse för detaljerna, men du har också en förmåga att se helheten. Du är mycket ansvarstagande, lösningsorienterad och van att arbeta självständigt. Du har förmåga att ta initiativ och sätta igång aktiviteter som ger resultat samt levererar dessa i tid. Du har en mycket god kommunikativ förmåga, du har lätt för att förmedla information och är en god ledare.   Tjänsten kräver att du som person är lugn och har god prioriteringsförmåga. Då du kommer att ha kontakt med verksamheten på olika nivåer är samarbetsförmåga avgörande för hur du kommer att lyckas.     Kvalifikationer  • Resultatorienterad  • Minst 5 års erfarenhet från verksamhetsnära ekonomiarbete, redovisning och ekonomistyrning i en större och kapitalintensiv verksamhet som financial/business controller.   • Erfarenhet av att leda utan att vara chef  • Vana att arbeta med agil utveckling och förändring av processer och beslutsstöd   • Goda generella IT-kunskaper med erfarenhet från större ekonomisystem, Excel och övriga Officepaketet  • Akademisk examen inom ekonomi   • Goda kunskaper i engelska    Varmt välkommen med din ansökan!   För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 1. CV 2. Personligt brev
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Controller med ledaransvar till verksamhetsnära controlling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller med ledaransvar till verksamhetsnära controlling


Sök lediga jobb Controller med ledaransvar

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se