Conventus Marketing AB jobb - lediga jobb

Conventus Marketing AB jobb Conventus Marketing AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Conventus Marketing AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Conventus Marketing AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Mediasäljare till het inredningstidning- Stockholm

 2. Prenumerationsförsäljning deltid- Stockholm

 3. Media Säljare sökes till Conventus Marketing AB- Stockholm

 4. Säljare till branschettan Nordisk Energi- Stockholm

 5. Säljande projektledare till webb-avdelning!- Stockholm

 6. Mediasäljare till het inredningstidning- Stockholm

 7. Media Säljare sökes till Conventus Marketing AB- Stockholm

 8. Säljande projektledare/ Rekryteringsträff- Stockholm

 9. Säljande projektledare- Stockholm

 10. Säljande projektledare- Stockholm

 11. Extrajobb: Nyhetsskribent på inredningssajt- Stockholm

 12. Frilansare sökes till vår byggtidning!- Stockholm

 13. Söker 2 drivna account managers- Stockholm

 14. Ekonomiassistent/receptionist! Titta hit!- Stockholm

 15. Mediasäljare på våra branschinriktade webbsidor- Stockholm

 16. Rekryteringsträff / Media säljare sökes- Stockholm

 17. 2 drivna säljare till våra medier- Stockholm

 18. Mediasäljare på våra branschinriktade webbsidor- Stockholm

 19. Söker två account managers till våran webb- Stockholm

 20. Söker driven säljcoach- Stockholm

 21. Driven key account manager till vår sida- Stockholm

 22. Söker Driven och Kreativ säljare- Stockholm

 23. Key Account Manager till Conventus Marketing- Stockholm

 24. Söker Driven och Kreativ säljare- Stockholm

 25. Söker 2 drivna säljledare!- Stockholm

 26. Söker driven säljcoach till vårt team- Stockholm

 27. Drivna och Kreativa säljare sökes- Stockholm

 28. Ekonomiassistent ? Titta hit! (Halvtidstjänst)- Stockholm

 29. inredningstidning söker driven säljare!!- Stockholm

 30. Duktig telemarketingsäljare- Stockholm

 31. Säljande projektledare till webb-avdelning!- Stockholm

 32. inredningstidning söker driven säljare!!- Stockholm

 33. Säljande projektledare till webb-avdelning!- Stockholm

 34. Duktig telemarketingsäljare- Stockholm

 35. Toppsäljare sökes till framgångsrikt mediahus- Stockholm

 36. Mediasäljare på distans/frilans- Stockholm

 37. Mediasäljare sökes till Conventus Media House- Stockholm

 38. Mediabolag söker säljare till web-tv och expansi- Stockholm

 39. Ekonomiassistent ? Titta hit! (Halvtidstjänst)- Stockholm

 40. inredningstidning söker driven säljare!!- Stockholm


Mer beskrivning

Mediasäljare till het inredningstidning
Hej! Vi söker Dig som vill jobba som mediasäljare på en av Sveriges ledande inredningstidningar, Modern Interiör. Här ges du chansen att arbeta självständigt och kreativt med mediaförsäljning och du får tillgång till alla nödvändiga verktyg och kan skaffa dig ett brett kontaktnät via vår stora kunddatabas. Du kommer också att representera företaget på kundbesök och mässor. Vi söker dig som älskar att sälja och göra affärer med både svenska och internationella leverantörer, möbelproducenter och designföretag. Du säljer över telefon samt på fält och har en mycket stark redaktion och nyhetsförmedling i ryggen. Jobbet innebär att du drivs av att nå budget och att arbeta i högt tempo i en dynamisk businessmiljö. I tjänsten ingår: -Nykundsförsäljning - Stärka relationerna med befintliga kunder - Merförsäljning till befintliga kunder - Sätta gemensamma mål tillsammans med kunden och systematiskt jobba för att uppnå dem - Du ska inspirera och lyfta fram idéer och deltaga i utvecklingen av detta media. Vi på Conventus erbjuder dig: · En stimulerande arbetsplats vid Stureplan i Stockholm med många arbetskamrater i varierande åldrar och med stor arbetsglädje och kreativitet. · Mycket goda utvecklingsmöjligheter inom en snabbväxande mediakoncern. · Möjlighet att arbeta med mållön och själv påverka lönen genom dina försäljningsresultat Tidigare försäljningserfarenhet, i synnerhet från mediabranschen, är meriterande, men inget krav. . Conventus Media House AB Box 56007 102 17 Stockholm Tel. 08 506 24 400 www.inredningsnyheter.se Skicka din ansökan snarast till daniel@conventus.se eller antonia@conventus.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor jämte ett stort antal nyhetssajter på webben.. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar och sajter som kanske har den högsta andelen egenproducerat redaktionellt material bland all fackpress i Sverige.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare till het inredningstidning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare till het inredningstidning

Prenumerationsförsäljning deltid
Säljjobb del Arbetet innefattar försäljning av förlagets samtliga publikationer och för rätt person finns det väldigt goda förtjänstmöjligheter. Lönerna räknas på fast lön + provision. Conventus Media House AB söker nu duktiga innesäljare för deltids-/halvtids-/ heltidstjänst. Conventus ger ut branschtidningar inom design, inredning, bygg, energi, infrastruktur och industri. Vi är specialiserade på försäljning av prenumerationer till våra tidningar och söker att fortsätta höja våra upplagor. Du arbetar ifrån vårt kontor på Stureplan och vi har fokus på att det ska vara en trygg och utmanande arbetsplats att jobba i! Idag är prenumerationsavdelningen en grupp på 6 personer i olika åldrar och med olika erfarenheter. Du kommer att få ta hand om och sälja till både befintliga och nya kunder. Förlaget befinner sig just nu i en expansiv fas och det finns goda möjligheter till vidareutveckling inom verksamheten. För att lyckas som säljare krävs att du är tävlingsinriktad, driven och uthållig. Vi söker 2 st som antingen kan arbeta halv eller deltid. Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. www.conventusmedia.se Du som söker tjänsten: ? Har en trevlig telefonröst och ett bra språk. ? Är flexibel och samarbetsvillig. ? Har förmåga att bygga relationer och har hög social kompetens! Erfarenhet från innesälj värderas mycket högt. Arbetstid/Varaktighet del, halv Lön Fast lön + provision Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: antonia@conventus.se
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Prenumerationsförsäljning deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Prenumerationsförsäljning deltid

Media Säljare sökes till Conventus Marketing AB
Conventus Media House AB rekryterar på arbetsförmedlingen Stockholm City Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan) Datum: Onsdagen den 25 september Tid. kl 13.00 Tag med dig ansökningsbrev, CV/meritförteckning och förbered dig på en kortare jobbintervju. Beroende på hur många som kommer för att söka tjänsten får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. * Arbetet innefattar försäljning av förlagets samtliga publikationer och för rätt person finns det väldigt goda förtjänstmöjligheter. Lönerna räknas på fast lön + provision. Conventus Media House AB söker nu duktiga innesäljare för deltids-/halvtids-/ heltidstjänst. Conventus ger ut branschtidningar inom design, inredning, bygg, energi, infrastruktur och industri. Vi är specialiserade på försäljning av prenumerationer till våra tidningar och söker att fortsätta höja våra upplagor. Du arbetar ifrån vårt kontor på Stureplan och vi har fokus på att det ska vara en trygg och utmanande arbetsplats att jobba i! Idag är prenumerationsavdelningen en grupp på 6 personer i olika åldrar och med olika erfarenheter. Du kommer att få ta hand om och sälja till både befintliga och nya kunder. Förlaget befinner sig just nu i en expansiv fas och det finns goda möjligheter till vidareutveckling inom verksamheten. För att lyckas som säljare krävs att du är tävlingsinriktad, driven och uthållig. Vi söker 2 st som antingen kan arbeta halv eller deltid. Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. www.conventusmedia.se Du som söker tjänsten: Har en trevlig telefonröst och ett bra språk. Är flexibel och samarbetsvillig. Har förmåga att bygga relationer och har hög social kompetens! Erfarenhet från innesälj värderas mycket högt.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Media Säljare sökes till Conventus Marketing AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Media Säljare sökes till Conventus Marketing AB

Säljare till branschettan Nordisk Energi
Conventus Media House AB rekryterar på arbetsförmedlingen Stockholm City Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan) Datum: Onsdagen den 25 september Tid. kl 13.00 Tag med dig ansökningsbrev, CV/meritförteckning och förbered dig på en kortare jobbintervju. Beroende på hur många som kommer för att söka tjänsten får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. * Säljare till branschettan Nordisk Energi; Conventus Marketing AB; Conventus Industry AB och Nordisk Energi söker dig som älskar försäljning och göra affärer. En duktig säljare till vår framgångsrika branschtidning Nordisk Energi. Som mediasäljare på Conventus kommer din roll att utvecklas och utformas efter den du är och vad du har för erfarenheter. Du vill anta utmaningen att utveckla affärer med nya och befintliga kunder och stärka vår relation till dem. Det finns chans till personlig utveckling för dig på företaget. Du arbetar till mestadels med telefonen som redskap men det finns självklart rum för att sälja på branschmässor och göra kundbesök. Vi vill ha en kollega som vi kan lita på, en driven och självständig person med glimten i ögat. Vi vill att du tar plats och kommer med idéer till tidningen men också till din personliga utveckling. Vi vill att du satsar på oss lika mycket som vi satsar på dig. Du är relationsskapande och vill leverera I rollen ingår: . Nykundsförsäljning . Stärka relationerna med befintliga kunder . Ansvar för budget och intäkter på de kunder som ingår i din stock . Sätta gemensamma mål med kunden och systematiskt jobba för att uppnå dem Du vill: Sälja, arbeta i grupp men också självständigt, kunna utvecklas och använda dina färdigheter och erfarenheter, kunna få idéer till verklighet. Du vill arbeta på arbetsplats med högt tempo, stort ansvar, höga krav och utvecklande arbetsuppgifter som kan göra dig till en ännu bättre säljare tillsammans med vårt starka varumärke! Vi på Conventus erbjuder dig: . En ansvarsfull roll på en tuff arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter . En stimulerande arbetsplats med varierande uppgifter och genuin arbetsglädje . Mycket goda utvecklingsmöjligheter inom en snabbväxande mediakoncern. . Möjlighet att själv påverka din lön genom försäljningsresultat Du är relationsskapande och vill leverera. Tidigare försäljningserfarenhet är meriterande, men inget krav. Det är din personlighet som kommer att vara avgörande.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till branschettan Nordisk Energi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till branschettan Nordisk Energi

Säljande projektledare till webb-avdelning!
Conventus Media House AB expanderar och söker 1 idag en säljande projektledare till vår expansiva branschportal, branschnyheter.se men tillhörande undersidor. Du älskar att sälja och göra affärer och kommer att mätas mot tuffa mål. Tjänsten innefattar personal- och budgetansvar och även en egen budget. Erfarenhet från ute- eller innesälj, annonsförsäljning och mediebranschen värderas högt. Provision, höga fasta garantilöner samt bonussystem ger löner i branschtopp. Du ska tycka om klippen, pengar och tempo! Du drivs av att göra affärer. Du har starkt fokus på resultat och kan ta ansvar för en budget. Du trivs i en dynamisk miljö med högt tempo. Du har hög social kompetens och skall kunna inspirera andra. Idag är vi en grupp på 10 personer som DU kommer att få coacha och utveckla. Du kommer att få vara med och hitta nya projekt, vårda våra befintliga kunder. Du kommer även få chansen att åka ut och göra affärer på mässor eller kundbesök. Vi vänder oss mot små och stora företag. Välkommen med din ansökan snarast med kort personligt brev till antonia.hardwick@conventusmedia.se Du kan gå in och läsa om oss på www.conventus.se och gå in och kika på vår branschportal, www.branschportal.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. Conventus lanserade 2007 nyhetsportalen www.branschnyheter.se som idag är en av Skandinaviens snabbast växande fack- och branschsajter. Conventus producerar även företagsTV. www.conventusmedia.se
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande projektledare till webb-avdelning! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande projektledare till webb-avdelning!

Mediasäljare till het inredningstidning
Hej! Vi söker Dig som vill jobba som mediasäljare på en av Sveriges ledande inredningstidningar, Modern Interiör. Här ges du chansen att arbeta självständigt och kreativt med mediaförsäljning och du får tillgång till alla nödvändiga verktyg och kan skaffa dig ett brett kontaktnät via vår stora kunddatabas. Du kommer också att representera företaget på kundbesök och mässor. Vi söker dig som älskar att sälja och göra affärer med både svenska och internationella leverantörer, möbelproducenter och designföretag. Du säljer över telefon samt på fält och har en mycket stark redaktion och nyhetsförmedling i ryggen. Jobbet innebär att du drivs av att nå budget och att arbeta i högt tempo i en dynamisk businessmiljö. I tjänsten ingår: -Nykundsförsäljning - Stärka relationerna med befintliga kunder - Merförsäljning till befintliga kunder - Sätta gemensamma mål tillsammans med kunden och systematiskt jobba för att uppnå dem - Du ska inspirera och lyfta fram idéer och deltaga i utvecklingen av detta media. Vi på Conventus erbjuder dig: · En stimulerande arbetsplats vid Stureplan i Stockholm med många arbetskamrater i varierande åldrar och med stor arbetsglädje och kreativitet. · Mycket goda utvecklingsmöjligheter inom en snabbväxande mediakoncern. · Möjlighet att arbeta med mållön och själv påverka lönen genom dina försäljningsresultat Tidigare försäljningserfarenhet, i synnerhet från mediabranschen, är meriterande, men inget krav. . Conventus Media House AB Box 56007 102 17 Stockholm Tel. 08 506 24 400 www.inredningsnyheter.se Skicka din ansökan snarast till daniel@conventus.se eller antonia@conventus.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor jämte ett stort antal nyhetssajter på webben.. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar och sajter som kanske har den högsta andelen egenproducerat redaktionellt material bland all fackpress i Sverige.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare till het inredningstidning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare till het inredningstidning

Media Säljare sökes till Conventus Marketing AB
Conventus Media House AB rekryterar på arbetsförmedlingen Stockholm City Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan) Datum: Onsdagen den 18 December Tid. kl 13.00 Tag med dig ansökningsbrev, CV/meritförteckning och förbered dig på en kortare jobbintervju. Beroende på hur många som kommer för att söka tjänsten får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. * Arbetet innefattar försäljning av förlagets samtliga publikationer och för rätt person finns det väldigt goda förtjänstmöjligheter. Lönerna räknas på fast lön + provision. Conventus Media House AB söker nu duktiga innesäljare för deltids-/halvtids-/ heltidstjänst. Conventus ger ut branschtidningar inom design, inredning, bygg, energi, infrastruktur och industri. Vi är specialiserade på försäljning av prenumerationer till våra tidningar och söker att fortsätta höja våra upplagor. Du arbetar ifrån vårt kontor på Stureplan och vi har fokus på att det ska vara en trygg och utmanande arbetsplats att jobba i! Idag är prenumerationsavdelningen en grupp på 6 personer i olika åldrar och med olika erfarenheter. Du kommer att få ta hand om och sälja till både befintliga och nya kunder. Förlaget befinner sig just nu i en expansiv fas och det finns goda möjligheter till vidareutveckling inom verksamheten. För att lyckas som säljare krävs att du är tävlingsinriktad, driven och uthållig. Vi söker 2 st som antingen kan arbeta halv eller deltid. Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. www.conventusmedia.se Du som söker tjänsten: Har en trevlig telefonröst och ett bra språk. Är flexibel och samarbetsvillig. Har förmåga att bygga relationer och har hög social kompetens! Erfarenhet från innesälj värderas mycket högt.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Media Säljare sökes till Conventus Marketing AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Media Säljare sökes till Conventus Marketing AB

Säljande projektledare/ Rekryteringsträff
Conventus Media House AB rekryterar på arbetsförmedlingen Stockholm City Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan) Datum: Onsdagen den 18 December Tid. kl 13.00 Tag med dig ansökningsbrev, CV/meritförteckning och förbered dig på en kortare jobbintervju. Beroende på hur många som kommer för att söka tjänsten får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. * Säljande projektledare Conventus Media House AB expanderar och söker 1 idag en säljande projektledare till vår expansiva branschportal, branschnyheter.se men tillhörande undersidor. Du älskar att sälja och göra affärer och kommer att mätas mot tuffa mål. Tjänsten innefattar personal- och budgetansvar och även en egen budget. Erfarenhet från ute- eller innesälj, annonsförsäljning och mediebranschen värderas högt. Provision, höga fasta garantilöner samt bonussystem ger löner i branschtopp. Du ska tycka om klippen, pengar och tempo! Du drivs av att göra affärer. Du har starkt fokus på resultat och kan ta ansvar för en budget. Du trivs i en dynamisk miljö med högt tempo. Du har hög social kompetens och skall kunna inspirera andra. Idag är vi en grupp på 10 personer som DU kommer att få coacha och utveckla. Du kommer att få vara med och hitta nya projekt, vårda våra befintliga kunder. Du kommer även få chansen att åka ut och göra affärer på mässor eller kundbesök. Vi vänder oss mot små och stora företag. Välkommen med din ansökan snarast med kort personligt brev till antonia.hardwick@conventusmedia.se Du kan gå in och läsa om oss på www.conventus.se och gå in och kika på vår branschportal, www.branschportal.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. Conventus lanserade 2007 nyhetsportalen www.branschnyheter.se som idag är en av Skandinaviens snabbast växande fack- och branschsajter. Conventus producerar även företagsTV. www.conventusmedia.se
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande projektledare/ Rekryteringsträff jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande projektledare/ Rekryteringsträff

Säljande projektledare
Conventus Media House AB expanderar och söker 1 idag en säljande projektledare till vår expansiva branschportal, branschnyheter.se men tillhörande undersidor. Du älskar att sälja och göra affärer och kommer att mätas mot tuffa mål. Tjänsten innefattar personal- och budgetansvar och även en egen budget. Erfarenhet från ute- eller innesälj, annonsförsäljning och mediebranschen värderas högt. Provision, höga fasta garantilöner samt bonussystem ger löner i branschtopp. Du ska tycka om klippen, pengar och tempo! Du drivs av att göra affärer. Du har starkt fokus på resultat och kan ta ansvar för en budget. Du trivs i en dynamisk miljö med högt tempo. Du har hög social kompetens och skall kunna inspirera andra. Idag är vi en grupp på 10 personer som DU kommer att få coacha och utveckla. Du kommer att få vara med och hitta nya projekt, vårda våra befintliga kunder. Du kommer även få chansen att åka ut och göra affärer på mässor eller kundbesök. Vi vänder oss mot små och stora företag. Välkommen med din ansökan snarast med kort personligt brev till antonia.hardwick@conventusmedia.se Du kan gå in och läsa om oss på www.conventus.se och gå in och kika på vår branschportal, www.branschportal.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. Conventus lanserade 2007 nyhetsportalen www.branschnyheter.se som idag är en av Skandinaviens snabbast växande fack- och branschsajter. Conventus producerar även företagsTV. www.conventusmedia.se
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande projektledare

Säljande projektledare
Arbetet innefattar försäljning av förlagets samtliga publikationer och för rätt person finns det väldigt goda förtjänstmöjligheter. Lönerna räknas på fast lön + provision. Conventus Media House AB söker nu duktiga innesäljare för deltids-/halvtids-/ heltidstjänst. Conventus ger ut branschtidningar inom design, inredning, bygg, energi, infrastruktur och industri. Vi är specialiserade på försäljning av prenumerationer till våra tidningar och söker att fortsätta höja våra upplagor. Gå gärna in och läs mer om våra magasin: www.conventusmedia.se Du arbetar ifrån vårt kontor på Stureplan och vi har fokus på att det ska vara en trygg och utmanande arbetsplats att jobba i! Idag är prenumerationsavdelningen en grupp på 6 personer i olika åldrar och med olika erfarenheter. Du kommer att få ta hand om och sälja till både befintliga och nya kunder. Förlaget befinner sig just nu i en expansiv fas och det finns goda möjligheter till vidareutveckling inom verksamheten. För att lyckas som säljare krävs att du är tävlingsinriktad, driven och uthållig. Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. Du som söker tjänsten: Har en trevlig telefonröst och ett bra språk. Är flexibel och samarbetsvillig. Har förmåga att bygga relationer och har hög social kompetens! Erfarenhet från innesälj värderas mycket högt.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande projektledare

Extrajobb: Nyhetsskribent på inredningssajt
Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med 5 dotterbolag ett tiotal prenumererande branschtidningar med bilagor. Conventus innehar nyhetsportalen www.branschnyheter.se. Företaget producerar även via produktionsbolaget CTV (Conventus TV) företagstv. Vi söker en ny nyhetsskribent till en av Sveriges ledande sajter om exklusiv inredning, design och arkitektur. www.inredningsnyheter.se. Tjänsten passar perfekt för dig som vill ha någonting extra utöver ditt andra arbete. Då sidan innehåller många internationella nyheter som ska översättas till svenska är det viktigt att du behärskar engelska. Jobbet innebär att du ska kunna hitta och skriva aktuella och spännande nyheter från Skandinavien och övriga världen samt hitta bilder till en del av dem. Nyhetsbrev ska tillverkas Du kommer att ha en övergripande kontroll över webbsidan så att allt hålls uppdaterat och ser bra ut. Vi söker dig som är en duktig skribent, behärskar Photoshop, kan hitta nyheter på egen hand och har förmågan att kunna hålla flera bollar i luften? Kännedom om den/de branscher det gäller är alltid en stor fördel. Detta arbete kommer att ta 1-2 tim/dag beroende på erfarenhet och vana. Antalet nyheter kan variera från 5- 7 nyheter per dag.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Nyhetsskribent på inredningssajt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Nyhetsskribent på inredningssajt

Frilansare sökes till vår byggtidning!
Verksamhetsbeskrivning Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med 5 dotterbolag ett tiotal högkvalitativa prenumererande branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. Conventus lanserade 2007 nyhetsportalen www.branschnyheter.se som idag är en av Skandinaviens snabbast växande fack - och branschsidor Conventus producerar även via produktionsbolaget WebbTV med företagspresentationer och andra reportage. Arbetsuppgifter Conventus Communication AB söker nu 2 frilansande journalister för vår byggtidning Aktuella Byggen med bilagor däribland: Centrum & Galleria, Nordisk Sport & Fritidsmiljö och Nordisk Lager & logistik. Tidningen riktar sig till svenska och övriga Skandinaviens läsare och därför söker vi en journalist som kan tala flytande svenska och engelska Aktuella byggen behandlar en mycket intressant och händelserik bransch där man måste vara med i branschens utveckling och ha erfarenhet av att skriva om fastighetsmarknaden och byggnationer. Du ska vara leveranssäker och van av att göra intervjuer. Utbildning/Erfarenhet Vi ser det som ett plus att du har erfarenhet inom området Vi söker dig som är en duktig skribent, behärskar Photoshop, kan bidra med idéer och som är hungrig på jobb!
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Frilansare sökes till vår byggtidning! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frilansare sökes till vår byggtidning!

Söker 2 drivna account managers
Hej! Vi söker idag 2 tillskott till vårt underbara säljgäng. En key account manager till vår ledande sida inom design och inredning www.inredningsnyheter.se och en account manager till våra digitala tidningar. Du ska älska att sälja och göra affärer. Gillar du konceptförsäljning, snabba beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Är du en säljare med bra prestationsstatistik? Då kanske du är den vi letar efter! Vi söker dig som: brinner för att sälja och är duktig på att komma till avslut, är utåtriktad och gillar att träffa nya människor, är resultatinriktad, stresstålig och gillar att jobba i ett högt tempo, har stark servicekänsla med höga krav på tillgänglighet, snabbhet och noggrannhet, är intresserad av film och webb, är en van datoranvändare med skapliga kunskaper inom Windows, Office m.m. På Conventus Media House AB arbetar du med ett mycket starkt säljstöd i ryggen. Vi gör-och har gjort affärer med leverantörer och entreprenörer från svensk industri sedan 1988 och hjälpt företagen inom våra branscher träffa sina beställare via våra media. Idag är Conventus Media House AB en mycket etablerad spelare i branscherna vi bevakar. Via tryckta tidningar såsom Modern Interiör, Aktuella Byggen, Nordisk Infrastruktur och Nordisk Energi, via nischade nyhetsportaler såsom: www.dagensnaringsliv.se www.energinyheter.se www.byggnyheter.se www.inredningsnyheter.se och via vårt senaste snabbväxande media Webb-tv är vi sedan 2007 ett komplett mediahus inriktat på att skapa lyckosamma mötesplatser mellan köpare och säljare. Just nu är företaget inne i en tillväxt- och utvecklingsfas och behöver förstärka sin redan framgångsrika säljorganisation. VI söker idag en ny spelare in på vår webbsida, inredningsnyheter.se. Där kommer du att få jobba fram nya kunder och utveckla deras samarbete med oss. Vi söker även en ny person hos oss som ska arbeta med våra digitala tidningar. Det är ett varierat jobb med mycket tempo och passar dig som har tidigare erfarenheter inom media och försäljning. Gällande båda tjänsterna, så arbetar Du efter en egen budget men också en gemensam, där ni hjälper varandra i gruppen att uppnå de mål som är uppsatta för verksamheten till varje period. Du ska kunna arbeta självständigt men också i grupp. Det är ett kreativt arbete där du som säljare får vara med i från första kontakt till att vi har levererat mot kund. Detta är ett jobb som handlar om relationsförsäljning. Då arbetet består av daglig kundkontakt via telefon, kundbesök och e-post så är det önskvärt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Sista ansökningsdagen är den 15 april. Sök jobbet redan idag, vi följer upp på ansökningar löpande. läs mer om oss: www.conventusmedia.se Med vänlig hälsning Antonia Hardwick Conventus Media House AB Tel.Dir: +46 723 22 46 98 Tel.Vxl:+46 8 506 244 00 www.dagensnaringsliv.se
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Söker 2 drivna account managers jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker 2 drivna account managers

Ekonomiassistent/receptionist! Titta hit!
Ekonomiassistent/receptionist! Titta hit! Nu söker vi på Conventus Media House AB en ny duktig ekonomiassistent till vårt mediahus på Humlegårdsgatan 20. Du bör vara utförande i ditt sätt, noggrann och precis. Du som söker ska behärska: - Löneadministration (Hogia lönesystem) - Löpande bokföring - Fakturering och reskontrahantering (Visma + Onlineverktyg från Intrum) - Nulägesrapportering - Posten, och receptionen-- I receptionen svara i telefon, göra fakturaändringar och ta emot och tala om företaget. Till rollen hör även inköp av kontorsmaterial, viss växeltjänst, att bistå traffic vid behov samt flera andra uppgifter. Idag är Conventus Media House AB en mycket etablerad spelare i branscherna vi bevakar. Via tryckta tidningar såsom Modern Interiör, Aktuella Byggen, Nordisk Infrastruktur och Nordisk Energi, via nischade nyhetsportaler såsom:www.dagensnaringsliv.se www.energinyheter.se www.byggnyheter.se www.inredningsnyheter.se och via vårt senaste snabbväxande media Webb-tv är vi sedan 2007 ett komplett mediahus inriktat på att skapa lyckosamma mötesplatser mellan köpare och säljare.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent/receptionist! Titta hit! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent/receptionist! Titta hit!

Mediasäljare på våra branschinriktade webbsidor
Kort beskrivning av företaget: Ett komplett mediehus Conventus grundades 1988 i Stockholm av John Hardwick. Medact Media Group AB, som företaget då hette, profilerade sig snabbt som en tongivande utgivare av prenumererad kvalitativ fackpress inom bygg- och fastighetsbranschen. Företaget växte snabbt organiskt och började ge ut tidningar inom industribranscher som energi, stål och gruva, papper och massa, processindustri och infrastruktur samt möbler och inredning. I samband med att företaget gjorde sin entré på webben 2006 byttes namnet till Conventus, vilket symboliserar de mötesplatser som Conventus skapade genom såväl tryckta som web-baserade media. Beskrivning av arbetsuppgifter: Sälja in annonsytor till företag, såsom banners osv. Ta kontakt med kunder via telefon blandat med möten och sälja in våra tjänster. Det är relationsbyggande försäljning så du kommer att bygga upp en kundstock spm du sedan arbetar med och utvecklar. Du kan sälja in paket med både webbannonser och printannonser då vi även producerar tidningar. Du får möjligheten att ta hand om ett företags marknadsföring. Det är ett intensivt arbete speciellt i början då man måste skaffa sig mycket kontakter. Beskrivning av kvalifikationer: Du måste älska försäljning och ha erfarenhet av inne och uteförsäljning. Utbildning är inget måste men ses som ett plus. Beskrivning av kvalifikationer: Du måste älska försäljning och ha erfarenhet av inne och uteförsäljning. Utbildning är inget måste men ses som ett plus.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare på våra branschinriktade webbsidor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare på våra branschinriktade webbsidor

Rekryteringsträff / Media säljare sökes
Conventus Media House AB rekryterar på arbetsförmedlingen Stockholm City Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan) Datum: Torsdagen den 22 Maj. Tid. kl 13.00 * Kort beskrivning av företaget: Ett komplett mediehus Conventus grundades 1988 i Stockholm av John Hardwick. Medact Media Group AB, som företaget då hette, profilerade sig snabbt som en tongivande utgivare av prenumererad kvalitativ fackpress inom bygg- och fastighetsbranschen. Företaget växte snabbt organiskt och började ge ut tidningar inom industribranscher som energi, stål och gruva, papper och massa, processindustri och infrastruktur samt möbler och inredning. I samband med att företaget gjorde sin entré på webben 2006 byttes namnet till Conventus, vilket symboliserar de mötesplatser som Conventus skapade genom såväl tryckta som web-baserade media. Beskrivning av arbetsuppgifter: Sälja in annonsytor till företag, såsom banners osv. Ta kontakt med kunder via telefon blandat med möten och sälja in våra tjänster. Det är relationsbyggande försäljning så du kommer att bygga upp en kundstock spm du sedan arbetar med och utvecklar. Du kan sälja in paket med både webbannonser och printannonser då vi även producerar tidningar. Du får möjligheten att ta hand om ett företags marknadsföring. Det är ett intensivt arbete speciellt i början då man måste skaffa sig mycket kontakter. Beskrivning av kvalifikationer: Du måste älska försäljning och ha erfarenhet av inne och uteförsäljning. Utbildning är inget måste men ses som ett plus. Beskrivning av kvalifikationer: Du måste älska försäljning och ha erfarenhet av inne och uteförsäljning. Utbildning är inget måste men ses som ett plus.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff / Media säljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff / Media säljare sökes

2 drivna säljare till våra medier
Vi söker idag 2 tillskott till vårt underbara säljgäng. En account manager till vår webbsida inom bygg, www.byggnyheter.se och en ny account manager till vår sida inom inredning, www.inredningsnyheter.se Du ska älska att sälja och göra affärer. * Gillar du konceptförsäljning, snabba beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? * Är du en säljare med bra prestationsstatistik? Då kanske du är den vi letar efter! Vi söker dig som: ? Brinner för att sälja och är duktig på att komma till avslut, ? Är utåtriktad och gillar att träffa nya människor, är resultatinriktad, stresstålig och gillar att jobba i ett högt tempo, har stark servicekänsla med höga krav på tillgänglighet, snabbhet och noggrannhet, ? Är intresserad av film och webb, är en van datoranvändare med skapliga kunskaper inom Windows, Office m.m. På Conventus Media House AB arbetar du med ett mycket starkt säljstöd i ryggen. Vi gör-och har gjort affärer med leverantörer och entreprenörer från svensk industri sedan 1988 och hjälpt företagen inom våra branscher träffa sina beställare via våra media. Idag är Conventus Media House AB en mycket etablerad spelare i branscherna vi bevakar. Via tryckta tidningar såsom Modern Interiör, Aktuella Byggen, Nordisk Infrastruktur och Nordisk Energi, via nischade nyhetsportaler såsom: www.dagensnaringsliv.se www.energinyheter.se www.byggnyheter.se www.inredningsnyheter.se och via vårt senaste snabbväxande media Webb-tv är vi sedan 2007 ett komplett mediahus inriktat på att skapa lyckosamma mötesplatser mellan köpare och säljare. Just nu är företaget inne i en tillväxt- och utvecklingsfas och behöver förstärka sin redan framgångsrika säljorganisation. Vi söker idag en ny spelare in på vår webbsida, inredningsnyheter.se och byggnyheter.se. Där kommer du att få jobba fram nya kunder och utveckla deras samarbete med oss. Gällande både tjänsterna: ? Arbetar Du efter en egen budget men också en gemensam, där ni hjälper varandra i gruppen att uppnå de mål som är uppsatta för verksamheten till varje period. ? Du ska kunna arbeta självständigt men också i grupp. ? Det är ett kreativt arbete där du som säljare får vara med i från första kontakt till att vi har levererat mot kund. Detta är ett jobb som handlar om relationsförsäljning. Då arbetet består av daglig kundkontakt via telefon, kundbesök och e-post så är det önskvärt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Sök jobbet redan idag, vi följer upp på ansökningar löpande. läs mer om oss: www.conventusmedia.se Tjänsten söker du genom att skicka ditt CV samt personligt brev till antonia@nordicinterior.se Frågor kring denna tjänst hänvisas till: Antonial Hardwick Conventus Media House AB Tel.Dir: +46 723 22 46 98 Tel.Vxl:+46 8 506 244 00 www.dagensnaringsliv.se
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga 2 drivna säljare till våra medier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 drivna säljare till våra medier

Mediasäljare på våra branschinriktade webbsidor
Verksamhetsbeskrivning Kort beskrivning av företaget: Ett komplett mediehus Conventus grundades 1988 i Stockholm av John Hardwick. Medact Media Group AB, som företaget då hette, profilerade sig snabbt som en tongivande utgivare av prenumererad kvalitativ fackpress inom bygg- och fastighetsbranschen. Företaget växte snabbt organiskt och började ge ut tidningar inom industribranscher som energi, stål och gruva, papper och massa, processindustri och infrastruktur samt möbler och inredning. I samband med att företaget gjorde sin entré på webben 2006 byttes namnet till Conventus, vilket symboliserar de mötesplatser som Conventus skapade genom såväl tryckta som web-baserade media. Arbetsuppgifter VI söker idag en ny spelare in på vår webbsida, inredningsnyheter.se. Där kommer du att få jobba fram nya kunder och utveckla deras samarbete med oss. Vi söker även en ny person hos oss som ska arbeta med våra digitala tidningar. Det är ett varierat jobb med mycket tempo och passar dig som har tidigare erfarenheter inom media och försäljning. Du arbetar efter en egen budget men också en gemensam, där ni hjälper varandra i gruppen att uppnå de mål som är uppsatta för verksamheten till varje period. Du ska kunna arbeta självständigt men också i grupp. Det är ett kreativt arbete där du som säljare får vara med i från första kontakt till att vi har levererat mot kund. Detta är ett jobb som handlar om relationsförsäljning. Då arbetet består av daglig kundkontakt via telefon, kundbesök och e-post så är det önskvärt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du måste älska försäljning och ha erfarenhet av inne och uteförsäljning. Utbildning är inget måste men ses som ett plus.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare på våra branschinriktade webbsidor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare på våra branschinriktade webbsidor

Söker två account managers till våran webb
Är du ute efter att arbeta med relationsförsäljning både ute på fältet och inne på vårt kontor? Vill du utvecklas och göra karriär som säljare? Vi erbjuder dig möjligheten att skapa din egen utveckling och känna att du kan skapa dig en stabil försäljning här på Conventus. Vi söker idag 2 tillskott till vårt duktiga säljgäng. En account manager till vår webbsida inom bygg, www.byggnyheter.se och en ny account manager till vår sida inom infrastruktur, www.infrastrukturnyheter.se Du ska älska att sälja och göra affärer. * Gillar du konceptförsäljning, snabba beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? * Är du en säljare med bra prestationsstatistik? Då kanske du är den vi letar efter! Vi söker dig som: ? Brinner för att sälja och är duktig på att komma till avslut, ? Är utåtriktad och gillar att träffa nya människor, är resultatinriktad, stresstålig och gillar att jobba i ett högt tempo, har stark servicekänsla med höga krav på tillgänglighet, snabbhet och noggrannhet, ? Är intresserad av film och webb, är en van datoranvändare med skapliga kunskaper inom Windows, Office m.m. På Conventus Media House AB arbetar du med ett mycket starkt säljstöd i ryggen. Vi gör-och har gjort affärer med leverantörer och entreprenörer från svensk industri sedan 1988 och hjälpt företagen inom våra branscher träffa sina beställare via våra media. Idag är Conventus Media House AB en mycket etablerad spelare i branscherna vi bevakar. Via tryckta tidningar såsom Modern Interiör, Aktuella Byggen, Nordisk Infrastruktur och Nordisk Energi, via nischade nyhetsportaler såsom: www.dagensnaringsliv.se www.energinyheter.se www.byggnyheter.se www.inredningsnyheter.se och via vårt senaste snabbväxande media Webb-tv är vi sedan 2007 ett komplett mediahus inriktat på att skapa lyckosamma mötesplatser mellan köpare och säljare. Just nu är företaget inne i en tillväxt- och utvecklingsfas och behöver förstärka sin redan framgångsrika säljorganisation. Vi söker idag en ny spelare in på vår webbsida, infrastrukturnyheter.se och byggnyheter.se. Där kommer du att få jobba fram nya kunder och utveckla deras samarbete med oss. Gällande både tjänsterna: ? Arbetar Du efter en egen budget men också en gemensam, där ni hjälper varandra i gruppen att uppnå de mål som är uppsatta för verksamheten till varje period. ? Du ska kunna arbeta självständigt men också i grupp. ? Det är ett kreativt arbete där du som säljare får vara med i från första kontakt till att vi har levererat mot kund. Detta är ett jobb som handlar om relationsförsäljning. Då arbetet består av daglig kundkontakt via telefon, kundbesök och e-post så är det önskvärt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Sök jobbet redan idag, vi följer upp på ansökningar löpande. läs mer om oss: www.conventusmedia.se Tjänsten söker du genom att skicka ditt CV samt personligt brev till antonia@nordicinterior.se Frågor kring denna tjänst hänvisas till: Antonial Hardwick Conventus Media House AB Tel.Dir: +46 723 22 46 98 Tel.Vxl:+46 8 506 244 00 www.dagensnaringsliv.se
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Söker två account managers till våran webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker två account managers till våran webb

Söker driven säljcoach
Är du sugen på att coacha och utveckla säljare? Gillar du att arbeta med budgetar och mål och nå dessa som ett team? Ansök då till oss på Conventus. Conventus Media House AB expanderar och söker idag en säljande projektledare till vår expansiva branschportal, www.dagensnäringsliv.se men tillhörande undersidor. Du älskar att sälja och göra affärer och kommer att mätas mot tuffa mål. Tjänsten innefattar personal- och budgetansvar och även en egen mindre budget. Erfarenhet från ute- eller innesälj, annonsförsäljning och mediebranschen värderas högt. Provision, höga fasta garantilöner samt bonussystem ger löner i branschtopp. Du ska tycka om klippen, pengar och tempo! Du drivs av att göra affärer. Du har starkt fokus på resultat och kan ta ansvar för en budget. Du trivs i en dynamisk miljö med högt tempo. Du har hög social kompetens och skall kunna inspirera andra. Idag är vi en grupp på 10 personer som DU kommer att få coacha och utveckla. Du kommer att få vara med och hitta nya projekt, vårda våra befintliga kunder. Du kommer även få chansen att åka ut och göra affärer på mässor eller kundbesök. Vi vänder oss mot små och stora företag. Välkommen med din ansökan snarast med kort personligt brev till antonia.hardwick@conventusmedia.se Du kan gå in och läsa om oss på www.conventus.se och gå in och kika på vår branschportal, www.dagensnäringsliv.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. Conventus lanserade 2007 nyhetsportalen www.branschnyheter.se som idag är en av Skandinaviens snabbast växande fack- och branschsajter. Conventus producerar även företagsTV. www.conventusmedia.se
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Söker driven säljcoach jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker driven säljcoach

Driven key account manager till vår sida
Driven key account manager till vår sida inom design och inredning Vi söker idag en key account manager till vår ledande sida inom design och inredning www.inredningsnyheter.se. Där kommer du att få jobba fram nya kunder och utveckla deras samarbete med oss. Du som key account manager ska älska konceptförsäljning och snabba beslutsvägar. Arbetsbeskrivning: Det är ett kreativt arbete där du som säljare får vara med i från första kontakt till att vi har levererat mot kund. Detta är ett arbete som handlar om relationsförsäljning. Arbetet består av daglig kundkontakt via telefon, kundbesök och e-post så är det önskvärt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Vi söker dig som: Är utåtriktad och gillar att träffa nya människor. Är resultatinriktad, stresstålig och gillar att jobba i ett högt tempo. Har stark servicekänsla med höga krav på tillgänglighet, snabbhet och noggrannhet. Sök jobbet redan idag, vi följer upp på ansökningar löpande. Tjänsten söker du genom att skicka ditt CV samt personligt brev till antonia@conventus.se Läs mer om oss: www.conventusmedia.se Idag är Conventus Media House AB en mycket etablerad spelare i branscherna vi bevakar. Via tryckta tidningar såsom Modern Interiör, Aktuella Byggen, Nordisk Infrastruktur och Nordisk Energi, via nischade nyhetsportaler såsom: www.dagensnaringsliv.se, www.energinyheter.se, www.byggnyheter.se, www.inredningsnyheter.se och via vårt senaste snabbväxande media Webb-tv är vi sedan 2007 ett komplett mediahus inriktat på att skapa lyckosamma mötesplatser mellan köpare och säljare. Frågor kring denna tjänst hänvisas till: Antonial Hardwick Conventus Media House AB Tel.Dir: +46 723 22 46 98 Tel.Vxl:+46 8 506 244 00 www.dagensnaringsliv.se Sökord: Säljare, Försäljning, Account Manager, AM, Accountmanager, Key Account Manager, KAM, Sälj, Försäljning, Driven, Engagerad, Sales, Sales Representativ, innesäljare, innesälj, mediasäljare, annonssäljare, relationsförsäljning, utesälj
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Driven key account manager till vår sida jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven key account manager till vår sida

Söker Driven och Kreativ säljare
Conventus söker driven säljare att mäkla yta i branschmagasinet Nordisk industri Conventus erbjuder en bra fast lön + attraktiva provisions- och bonusupplägg + viktiga löneförmåner. Mållön 33 000+ för denna tjänst. Sökanden bör ha en framgångsrik bakgrund inom försäljning. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen och vi söker därför särskilt säljare som kan tillföra en bra dynamik till gruppen och som på sikt har en önskan om att driva projekt. I rollen ingår: ? Nykundsförsäljning ? Stärka relationerna med befintliga kunder ? Merförsäljning till befintliga kunder ? Ansvar för budget och intäkter på de kunder som ingår i din stock ? Sätta gemensamma mål med kunden och systematiskt jobba för att uppnå dem Läs på er om Conventus och hur vi arbetar med våra tidningar här nedan eller besök www.conventusmedia.se för mer information. Idag är Conventus en heltäckande mediekoncern och ett komplett mediehus med fem dotterbolag under moderbolaget, Conventus Media House AB, med säte på Humlegårdsgatan 20, Stockholm. Conventus står bakom starka varumärken med hög andel egenproducerat redaktionellt material som Aktuella Byggen, Nordisk Energi, Nordisk Infrastruktur, Nordisk Industri, Nordisk papper & Massa, Modern Interiör, med flera tidningstitlar, alla med många år bakom sig som ledande branschmedia. Conventus är även specialiserat på att skapa träffsäkra bilagor och företagstidningar tillsammans med helhetslösningar för företagen inom området Custom Publishing, en service som växer inom koncernen. Riktade branschtidningar med hög träffsäkerhet mot köpare och bästa affinitet, det är idag den väg företagen väljer vad gäller tryckta medier för att få ut största möjliga effekt på satsade pengar inom marknadsföring och försäljning. Läsarna och mottagarna av fackpress från Conventus är beslutsfattare inom näringslivet som vunnits genom åratal av branschnärvaro och som bearbetats återkommande, bland annat genom mässor och konferenser. Detta har gett tidningarna till stor del köpta upplagor med hög läsbarhet som når långt ut i branscherna. För företagen är detta tillsammans med högkvalitativa innehåll och utföranden en garanti för att annonsbudskapen uppmärksammas. Ju mer specialiserad och nischad, ju ?hetare ?är idag ett tryckt media. Det är då tryckta tidningar och bilagor står sig mer än väl i konkurrensen med digitala medier. Conventus fackpress är skapad för att svara mot detta. Med sin slogan ?Spara på ammunitionen, satsa på prickskytte? attraherar branschtidningarna från Conventus svensk industri och näringsliv inom ett stort antal områden. Genom sin stora digitala närvaro på webben, kan Conventus dessutom erbjuda unika möjligheter till samordnad marknadsföring där ?print? och web spelar ihop för absolut bästa resultat. Besök www.conventusmedia.se för mer information om företaget. Kika också in på www.industrinyheter.se en av våra digitala nyhetskanal.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Söker Driven och Kreativ säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker Driven och Kreativ säljare

Key Account Manager till Conventus Marketing
Idag är Conventus Media House AB en mycket etablerad spelare i branscherna vi bevakar. Via tryckta tidningar såsom Modern Interiör, Aktuella Byggen, Nordisk Infrastruktur och Nordisk Energi, via nischade nyhetsportaler såsom: www.dagensnaringsliv.se, www.energinyheter.se, www.byggnyheter.se, www.inredningsnyheter.se och via vårt senaste snabbväxande media Webb-tv är vi sedan 2007 ett komplett mediehus inriktat på att skapa mötesplatser mellan köpare och säljare. Vi söker Key Account Manager till vårt online team. Där kommer du att få jobba fram nya kunder och utveckla deras samarbete med oss. Du som key Account Manager ska älska konceptförsäljning och snabba beslutsvägar. Dina arbetsuppgifter; Att öka försäljning genom huvudsakligen nykundsbearbetning på den svenska. marknaden, från kalla samtal till avslut. Regelbundna besök hos nya och existerande kunder. Besöka viktiga mässor. Registrera och följa upp all kundinformation inom ramarna för vår CRM-miljö. I rollen som KAM kommer du ansvar för hela säljprocessen. Profil; För att bli framgångsrik hos oss bör du ha erfarenhet av försäljning, och är van att arbeta med telefonen som ditt främsta verktyg. Vi erbjuder möjligheter att växa inom företaget så vi ser att Du vill växa i rollen som säljare hos oss. Du arbetar rutinmässigt med allt från att ringa kalla samtal till att offerera, uppföljning och avslut. På så sätt kommer du att bygga upp långvariga relationer med dina kunder som på sikt genererar fler affärer. - Du är utåtriktad, lojal, målmedveten, strukturerad och organiserad. - Du har inga problem att ta kontakt med nya kunder på telefon. - Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Vi erbjuder Dig; - Utvecklingsmöjligheter - Generöst provisionsupplägg - Stöd från ledningen, material, CRM, utbildning och träning - Attraktiv adress Frågor kring denna tjänst hänvisas till: Daniel Krakowski Försäljningschef Conventus Media House AB Tel.Dir: +46 763 914 366 Tel.Vxl:+46 8 506 244 00 www.dagensnaringsliv.se
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager till Conventus Marketing jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager till Conventus Marketing

Söker Driven och Kreativ säljare
Conventus söker driven säljare att mäkla yta i branschmagasinet Nordisk industri Conventus erbjuder en bra fast lön + attraktiva provisions- och bonusupplägg + viktiga löneförmåner. Mållön 33 000+ för denna tjänst. Sökanden bör ha en framgångsrik bakgrund inom försäljning. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen och vi söker därför särskilt säljare som kan tillföra en bra dynamik till gruppen och som på sikt har en önskan om att driva projekt. I rollen ingår: ? Nykundsförsäljning ? Stärka relationerna med befintliga kunder ? Merförsäljning till befintliga kunder ? Ansvar för budget och intäkter på de kunder som ingår i din stock ? Sätta gemensamma mål med kunden och systematiskt jobba för att uppnå dem Läs på er om Conventus och hur vi arbetar med våra tidningar här nedan eller besök www.conventusmedia.se för mer information. Idag är Conventus en heltäckande mediekoncern och ett komplett mediehus med fem dotterbolag under moderbolaget, Conventus Media House AB, med säte på Humlegårdsgatan 20, Stockholm. Conventus står bakom starka varumärken med hög andel egenproducerat redaktionellt material som Aktuella Byggen, Nordisk Energi, Nordisk Infrastruktur, Nordisk Industri, Nordisk papper & Massa, Modern Interiör, med flera tidningstitlar, alla med många år bakom sig som ledande branschmedia. Conventus är även specialiserat på att skapa träffsäkra bilagor och företagstidningar tillsammans med helhetslösningar för företagen inom området Custom Publishing, en service som växer inom koncernen. Riktade branschtidningar med hög träffsäkerhet mot köpare och bästa affinitet, det är idag den väg företagen väljer vad gäller tryckta medier för att få ut största möjliga effekt på satsade pengar inom marknadsföring och försäljning. Läsarna och mottagarna av fackpress från Conventus är beslutsfattare inom näringslivet som vunnits genom åratal av branschnärvaro och som bearbetats återkommande, bland annat genom mässor och konferenser. Detta har gett tidningarna till stor del köpta upplagor med hög läsbarhet som når långt ut i branscherna. För företagen är detta tillsammans med högkvalitativa innehåll och utföranden en garanti för att annonsbudskapen uppmärksammas. Ju mer specialiserad och nischad, ju ?hetare ?är idag ett tryckt media. Det är då tryckta tidningar och bilagor står sig mer än väl i konkurrensen med digitala medier. Conventus fackpress är skapad för att svara mot detta. Med sin slogan ?Spara på ammunitionen, satsa på prickskytte? attraherar branschtidningarna från Conventus svensk industri och näringsliv inom ett stort antal områden. Genom sin stora digitala närvaro på webben, kan Conventus dessutom erbjuda unika möjligheter till samordnad marknadsföring där ?print? och web spelar ihop för absolut bästa resultat. Besök www.conventusmedia.se för mer information om företaget. Kika också in på www.industrinyheter.se en av våra digitala nyhetskanal.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Söker Driven och Kreativ säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker Driven och Kreativ säljare

Söker 2 drivna säljledare!
Arbetsbeskrivning Conventus Media House AB expanderar och söker 2 säljande gruppledare/säljledare till våra expansiva medier! Det gäller vår branschportal, www.dagensnäringsliv.se men tillhörande undersidor, vår annonsavdelning för print.(tryckta tidningar) Du älskar att sälja och göra affärer och kommer att mätas mot tuffa mål. Du har ska kunna skapa en härlig teamkänsla och bidra med både energi och erfarenheter till gruppen du ska ansvara över. Tjänsten innefattar personal- och budgetansvar och även en egen budget. Vi söker 2 olika gruppledare så vi kommer att rekrytera utefter vilka erfarenheter DU har, och på så sätt kunna matcha den avdelning som skulle tänkas passa dig bäst. Du drivs av att göra affärer. Du har starkt fokus på resultat och kan ta ansvar för en budget. Du trivs i en dynamisk miljö med högt tempo. Du har hög social kompetens och skall kunna inspirera andra. Som gruppledare så coachar man och hjälper till att utveckla den avdelning man arbetar för. Du som gruppledare kommer få arbeta självständigt och få möjlighet att komma med idéer och utveckling. Du kommer även få chansen att åka ut och göra affärer på mässor eller kundbesök. Vi vänder oss mot små och stora företag. Erfarenhet från ute- eller innesälj, annonsförsäljning och mediebranschen värderas högt. Provision, höga fasta garantilöner samt bonussystem ger löner i branschtopp. Du ska tycka om klippen, pengar och tempo! Välkommen med din ansökan snarast med kort personligt brev till antonia.hardwick@conventusmedia.se Du kan gå in och läsa om oss på www.conventus.se och gå in och kika på vår branschportal, www.dagensnäringsliv.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. Conventus lanserade 2007 nyhetsportalen www.dagensnäringsliv.se som idag är en av Skandinaviens snabbast växande fack- och branschsajter. Conventus producerar även företagsTV. www.conventusmedia.se sökord:mediasäljare, säljcoach, säljare, projektledare, budget, utveckling, annons, annonsförsäljning, mediaförsäljning, försäljning, affärsutveckling, account manager, innesäljare, fältsäljare Lön Karriärnivå obligatorisk Erfaren (mer än 2 års erfarenhet) Erfarenhet obligatorisk 1 till 2 år Utbildning obligatorisk Yrkesutbildad Anställningsform Tillsvidare Arbetstid Heltid
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Söker 2 drivna säljledare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker 2 drivna säljledare!

Söker driven säljcoach till vårt team
Är du sugen på att coacha och utveckla säljare? Gillar du att arbeta med budgetar och mål och nå dessa som ett team? Ansök då till oss på Conventus. Conventus Media House AB expanderar och söker idag en säljande projektledare till vår expansiva branschportal, www.dagensnäringsliv.se men tillhörande undersidor. Du älskar att sälja och göra affärer och kommer att mätas mot tuffa mål. Tjänsten innefattar personal- och budgetansvar och även en egen mindre budget. Erfarenhet från ute- eller innesälj, annonsförsäljning och mediebranschen värderas högt. Provision, höga fasta garantilöner samt bonussystem ger löner i branschtopp. Du ska tycka om klippen, pengar och tempo! Du drivs av att göra affärer. Du har starkt fokus på resultat och kan ta ansvar för en budget. Du trivs i en dynamisk miljö med högt tempo. Du har hög social kompetens och skall kunna inspirera andra. Idag är vi en grupp på 10 personer som DU kommer att få coacha och utveckla. Du kommer att få vara med och hitta nya projekt, vårda våra befintliga kunder. Du kommer även få chansen att åka ut och göra affärer på mässor eller kundbesök. Vi vänder oss mot små och stora företag. Välkommen med din ansökan snarast med kort personligt brev till amanda.bergman@conventusmedia.se Du kan gå in och läsa om oss på www.conventus.se och gå in och kika på vår branschportal, www.dagensnäringsliv.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. Conventus lanserade 2007 nyhetsportalen www.branschnyheter.se som idag är en av Skandinaviens snabbast växande fack- och branschsajter. Conventus producerar även företagsTV. www.conventusmedia.se
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Söker driven säljcoach till vårt team jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker driven säljcoach till vårt team

Drivna och Kreativa säljare sökes
Conventus söker två drivna och kreativa säljare till våra branschmagasin samt två säljare till våra branchsajter. Conventus erbjuder en bra fast lön + attraktiva provisions- och bonusupplägg + viktiga löneförmåner. Mållön 33 000+ för denna tjänst. Sökanden bör ha en bakgrund inom försäljning. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen och vi söker därför särskilt säljare som kan tillföra en bra dynamik till gruppen och som på sikt har en önskan om att driva projekt. I rollen ingår: -Nykundsförsäljning -Stärka relationerna med befintliga kunder - Merförsäljning till befintliga kunder - Ansvar för budget och intäkter på de kunder som ingår i din stock - Sätta gemensamma mål med kunden och systematiskt jobba för att uppnå dem Vi har vårt kontor invid Stureplan på Humlegårdsgatan 20. Läs mer om oss på vår hemsida www.conventusmedia.se För att skicka cv och personligt brev vänligen kontakta Amanda Bergman på amanda.bergman@conventusmedia.se eller tel 0768868112 taggar: mediasäljare, säljare, säljledare, innesäljare
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna och Kreativa säljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna och Kreativa säljare sökes

Ekonomiassistent ? Titta hit! (Halvtidstjänst)
Har du telefonvana och erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent? Då kan Conventus vara arbetsplatsen för dig! Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och som letar efter en deltid/halvtidstjänst. Som person ska du vara noggrann, strukturerad, ansvarstagande, stresstålig, prestigelös, serviceminded och effektiv. Arbetsuppgifter Du kommer ansvara för receptionen. (Ta emot besökare, svara i telefon osv.) Du är behjälplig vid inkommande samtal och mailförfrågningar kring fakturafrågor och andra ekonomiärenden. Du arbetar främst som traffic (Att samla in annonsmaterial till våra tidningar). Du bistår i arbetet med att kontrollera försäljningen i bolaget. Boka/schemalägga web-tv filmningar Erfarenhet av VISMA eller likvärdigt fakturasystem värdesätts högt. Övriga administrativa arbetsuppgifter innefattar närvarorapportering, posthantering och statistikframtagning mm. Detta är en deltidstjänst/halvtidstjänst. Skicka in er ansökan till: amanda.bergman@conventusmedia.se Vi behöver din ansökan senast 2015-05-25 Conventus Media House AB startade 1988 och är ett växande mediahus inriktat på att ge ut kvalitativ, prenumererad branschmedia såväl inom print som webb. Idag produceras totalt 8 tidningar samt ett antal bilagor. Conventus driver även nyhetsportalen www.dagensnaringsliv.se och producerar WebbTV. Huvuduppgiften är att tillhandahålla nyttiga och attraktiva mötesplatser för industrins och affärslivets aktörer. Starka finanser och ett gediget kunnande inom media gör oss till en stabil och utvecklande arbetsgivare. Conventus har sedan 4 år sitt säte i ett trevligt kontor på attraktiv adress nära Stureplan.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent ? Titta hit! (Halvtidstjänst) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent ? Titta hit! (Halvtidstjänst)

inredningstidning söker driven säljare!!
Hej! Vi söker Dig som vill jobba som mediasäljare på en av Sveriges ledande inredningstidningar, Modern Interiör. Här ges du chansen att arbeta självständigt och kreativt med mediaförsäljning och du får tillgång till alla nödvändiga verktyg och kan skaffa dig ett brett kontaktnät via vår stora kunddatabas. Du kommer också att representera företaget på kundbesök och mässor. Vi söker dig som älskar att sälja och göra affärer med både svenska och internationella leverantörer, möbelproducenter och designföretag. Du säljer över telefon samt på fält och har en mycket stark redaktion och nyhetsförmedling i ryggen. Jobbet innebär att du drivs av att nå budget och att arbeta i högt tempo i en dynamisk businessmiljö. I tjänsten ingår: -Nykundsförsäljning - Stärka relationerna med befintliga kunder - Merförsäljning till befintliga kunder - Sätta gemensamma mål tillsammans med kunden och systematiskt jobba för att uppnå dem - Du ska inspirera och lyfta fram idéer och deltaga i utvecklingen av detta media. Vi på Conventus erbjuder dig: · En stimulerande arbetsplats vid Stureplan i Stockholm med många arbetskamrater i varierande åldrar och med stor arbetsglädje och kreativitet. · Mycket goda utvecklingsmöjligheter inom en snabbväxande mediakoncern. · Möjlighet att arbeta med mållön och själv påverka lönen genom dina försäljningsresultat Tidigare försäljningserfarenhet, i synnerhet från mediabranschen, är meriterande, men inget krav. Conventus Media House AB Box 56007 102 17 Stockholm Tel. 0768868112 www.inredningsnyheter.se Skicka din ansökan snarast till amanda.bergman@conventusmedia.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor jämte ett stort antal nyhetssajter på webben.. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar och sajter som kanske har den högsta andelen egenproducerat redaktionellt material bland all fackpress i Sverige.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga inredningstidning söker driven säljare!! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: inredningstidning söker driven säljare!!

Duktig telemarketingsäljare
Nu söker vi ambitiösa, utåtriktade säljare på heltid till vår växande prenumerationsavdelning.Du ska via telefon öka vår andel prenumeranter och arbeta mot budget personligen och i team. Tidiagre erfarenhet av telemarketingförsäljning värderas högt. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag 8 högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. Vår koncern är ett komplett mediahus med webb, tv, nyhetstjänst, reklam och tryckta medier. Vi tar emot ansökan via epost: amanda.bergman@conventusmedia.se tel: 0768868112 Arbetsgivare Conventus Marketing AB 11446 STOCKHOLM Mer information på www.branschnyheter.se Besöksadress humlegårdsgatan 20
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Duktig telemarketingsäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktig telemarketingsäljare

Säljande projektledare till webb-avdelning!
Conventus Media House AB expanderar och söker idag en säljande projektledare till vår expansiva branschportal, branschnyheter.se med tillhörande undersidor. Du älskar att sälja och göra affärer och kommer att mätas mot tuffa mål. Tjänsten innefattar personal- och budgetansvar och även en egen budget. Erfarenhet från ute- eller innesälj, annonsförsäljning och mediebranschen värderas högt. Du ska tycka om klippen, pengar och tempo! Du drivs av att göra affärer. Du har starkt fokus på resultat och kan ta ansvar för en budget. Du trivs i en dynamisk miljö med högt tempo. Du har hög social kompetens och skall kunna inspirera andra. Idag är vi en grupp på 10 personer som du kommer att få coacha och utveckla. Du kommer att få vara med och hitta nya projekt, vårda våra befintliga kunder. Du kommer även få chansen att åka ut och göra affärer på mässor eller kundbesök. Vi vänder oss mot små och stora företag. Välkommen med din ansökan snarast till : amanda.bergman@conventusmedia.se Du kan gå in och läsa om oss på www.conventus.se och gå in och kika på vår branschportal, www.branschportal.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. Conventus lanserade 2007 nyhetsportalen www.branschnyheter.se som idag är en av Skandinaviens snabbast växande fack- och branschsajter. Conventus producerar även företagsTV. www.conventusmedia.se
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande projektledare till webb-avdelning! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande projektledare till webb-avdelning!

inredningstidning söker driven säljare!!
Hej! Vi söker Dig som vill jobba som mediasäljare på en av Sveriges ledande inredningstidningar, Modern Interiör. Här ges du chansen att arbeta självständigt och kreativt med mediaförsäljning och du får tillgång till alla nödvändiga verktyg och kan skaffa dig ett brett kontaktnät via vår stora kunddatabas. Du kommer också att representera företaget på kundbesök och mässor. Vi söker dig som älskar att sälja och göra affärer med både svenska och internationella leverantörer, möbelproducenter och designföretag. Du säljer över telefon samt på fält och har en mycket stark redaktion och nyhetsförmedling i ryggen. Jobbet innebär att du drivs av att nå budget och att arbeta i högt tempo i en dynamisk businessmiljö. I tjänsten ingår: -Nykundsförsäljning - Stärka relationerna med befintliga kunder - Merförsäljning till befintliga kunder - Sätta gemensamma mål tillsammans med kunden och systematiskt jobba för att uppnå dem - Du ska inspirera och lyfta fram idéer och deltaga i utvecklingen av detta media. Vi på Conventus erbjuder dig: · En stimulerande arbetsplats vid Stureplan i Stockholm med många arbetskamrater i varierande åldrar och med stor arbetsglädje och kreativitet. · Mycket goda utvecklingsmöjligheter inom en snabbväxande mediakoncern. · Möjlighet att arbeta med mållön och själv påverka lönen genom dina försäljningsresultat Tidigare försäljningserfarenhet, i synnerhet från mediabranschen, är meriterande, men inget krav. Conventus Media House AB Box 56007 102 17 Stockholm Tel. 0768868112 www.inredningsnyheter.se Skicka din ansökan snarast till amanda.bergman@conventusmedia.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor jämte ett stort antal nyhetssajter på webben.. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar och sajter som kanske har den högsta andelen egenproducerat redaktionellt material bland all fackpress i Sverige.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga inredningstidning söker driven säljare!! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: inredningstidning söker driven säljare!!

Säljande projektledare till webb-avdelning!
Conventus Media House AB expanderar och söker idag en säljande projektledare till vår expansiva branschportal, branschnyheter.se med tillhörande undersidor. Du älskar att sälja och göra affärer och kommer att mätas mot tuffa mål. Tjänsten innefattar personal- och budgetansvar och även en egen budget. Erfarenhet från ute- eller innesälj, annonsförsäljning och mediebranschen värderas högt. Du ska tycka om klippen, pengar och tempo! Du drivs av att göra affärer. Du har starkt fokus på resultat och kan ta ansvar för en budget. Du trivs i en dynamisk miljö med högt tempo. Du har hög social kompetens och skall kunna inspirera andra. Idag är vi en grupp på 10 personer som du kommer att få coacha och utveckla. Du kommer att få vara med och hitta nya projekt, vårda våra befintliga kunder. Du kommer även få chansen att åka ut och göra affärer på mässor eller kundbesök. Vi vänder oss mot små och stora företag. Välkommen med din ansökan snarast till : amanda.bergman@conventusmedia.se Du kan gå in och läsa om oss på www.conventus.se och gå in och kika på vår branschportal, www.branschportal.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. Conventus lanserade 2007 nyhetsportalen www.branschnyheter.se som idag är en av Skandinaviens snabbast växande fack- och branschsajter. Conventus producerar även företagsTV. www.conventusmedia.se
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande projektledare till webb-avdelning! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande projektledare till webb-avdelning!

Duktig telemarketingsäljare
Nu söker vi ambitiösa, utåtriktade säljare på heltid till vår växande prenumerationsavdelning.Du ska via telefon öka vår andel prenumeranter och arbeta mot budget personligen och i team. Tidiagre erfarenhet av telemarketingförsäljning värderas högt. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag 8 högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. Vår koncern är ett komplett mediahus med webb, tv, nyhetstjänst, reklam och tryckta medier. Vi tar emot ansökan via epost: amanda.bergman@conventusmedia.se tel: 0768868112 Arbetsgivare Conventus Marketing AB 11446 STOCKHOLM Mer information på www.branschnyheter.se Besöksadress humlegårdsgatan 20
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Duktig telemarketingsäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktig telemarketingsäljare

Toppsäljare sökes till framgångsrikt mediahus
Vi söker Dig som vill jobba som säljande projektledare för en av Sveriges hetaste branschtidningar + branschmagasin. Här ges du chansen att arbeta självständigt och kreativt med mediaförsäljning och du får tillgång till alla nödvändiga verktyg och kan skaffa dig ett brett kontaktnät via vår stora kunddatabas. Du kommer få chansen att börja arbeta med en redan upparbetad kundstock och starka varumärken. Vi vill gärna se dig representera företaget på kundbesök och mässor. Vi söker dig som älskar att sälja och göra affärer med både svenska och internationella företag. Du säljer över telefon samt på fält och har en mycket stark redaktion och nyhetsförmedling i ryggen. Jobbet innebär att du drivs av att nå budget och att arbeta i högt tempo i en dynamisk businessmiljö. All försäljning är B2B. I tjänsten ingår: - Stor befintlig kundstock -Nykundsbearbetning - Stärka relationerna med befintliga kunder - Merförsäljning till befintliga kunder - Sätta gemensamma mål tillsammans med kunden och systematiskt jobba för att uppnå dem - Du ska inspirera och lyfta fram idéer och deltaga i utvecklingen av detta media. - Visst personalansvar kan tillkomma om du är bekväm i denna roll. Vi på Conventus erbjuder dig: · Fast lön + triggande bonus och provisionsmodell. · Generös pensionsförsäkring · En stimulerande arbetsplats vid Stureplan i Stockholm med många arbetskamrater i varierande åldrar och med stor arbetsglädje och kreativitet. · Mycket goda utvecklingsmöjligheter inom en snabbväxande mediakoncern. · Möjlighet att arbeta med mållön och själv påverka lönen genom dina försäljningsresultat. Obs inget lönetak på rörliga delar! Tidigare försäljningserfarenhet, i synnerhet från mediabranschen, är meriterande men inget krav. Conventus Media House AB Box 56007 102 17 Stockholm Tel. 0768868112 www.inredningsnyheter.se Skicka din ansökan snarast till amanda.bergman@conventusmedia.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor jämte ett stort antal nyhetssajter på webben.. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar och sajter som kanske har den högsta andelen egenproducerat redaktionellt material bland all fackpress i Sverige.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Toppsäljare sökes till framgångsrikt mediahus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Toppsäljare sökes till framgångsrikt mediahus

Mediasäljare på distans/frilans
Frilansande mediasäljare/ distans säljare Vi utökar vår försäljningsorganisation och söker dig som vill jobba som frilansande eller distans mediasäljare för en av Sveriges hetaste branschtidningar + branschmagasin. Här ges du chansen att arbeta självständigt och kreativt med mediaförsäljning och du får tillgång till alla nödvändiga verktyg och kan skaffa dig ett brett kontaktnät via vår stora kunddatabas. Du kommer få en betald och högkvalitativ säljutbildning på vårat kontor i Stockholm. Efter utbildningsdagarna kommer du ha de absolut bästa förutsättningarna för att klara arbetet på distans. Vi erbjuder dig en generös provisonsmodell och bonussystem samt ett startarvode. Vi ser gärna att du har: -minst ett års arbetslivserfarenhet inom försäljning eller service -stort intresse för B2B försäljning på distans med telefonen som redskap -ett mycket bra svenskt språkbruk -vana av att hantera en kundportfölj - gillar att göra affärer och högt tempo Uppfyller du våra krav och lockas av att bli en riktig toppsäljare? Ansök om platsen redan idag, vi gör urval och intervjuer fortlöpande. Conventus Media House AB Box 56007 102 17 Stockholm Tel. 0768868112 www.conventus.se Skicka din ansökan snarast till amanda.bergman@conventusmedia.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor jämte ett stort antal nyhetssajter på webben.. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar och sajter som kanske har den högsta andelen egenproducerat redaktionellt material bland all fackpress i Sverige.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare på distans/frilans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare på distans/frilans

Mediasäljare sökes till Conventus Media House
Conventus Media House expanderar stort inom digitala media och söker fem mediasäljare till vårt kontor invid Stureplan i Stockholm. Conventus erbjuder en bra fast lön, attraktiva provisions-och bonusupplägg och bra pensionsförmåner. Erfarenhet från försäljning är naturligtvis en fördel men inte ett krav, vi är bra på att utveckla dig som säljare. Det finns alltså mycket goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen och vi söker därför även säljare som kan tillföra en bra dynamik till gruppen och som på sikt har en önskan om att driva projekt. Tillträde: oktober-januari 2016. Mer info om Conventus och hur vi arbetar med vår digitala utveckling och våra tryckta tidningar: www.conventusmedia.se för mer information. Conventus driver idag 18 dagsaktuella branschsajter inom industri, infrastruktur, bygg och inredning. Den samlade sajten är www.dagensnäringsliv.se Vi har även egen webb-tv produktion. Conventus är även stora inom tryckt fackpress med 9 titlar. Välkommen att ta kontakt med oss redan idag för att vi ska kunna träffas så fort som möjligt. Bästa sättet är mail: amanda.bergman@conventusmedia.se eller telefon 0768868112
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare sökes till Conventus Media House jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare sökes till Conventus Media House

Mediabolag söker säljare till web-tv och expansi
Mediabolag söker säljare till web-tv och expansiva Internetportaler Mediabolag söker säljare till web-tv och expansiva Internetportaler för näringslivet. I jobbet ingår att representera på mässor, sälja på kundbesök och bearbeta olika branscher B2B från kontoret på Humlegårdsgatan i Stockholm. Erfarenhet från sälj är en fördel, men inte ett krav, vi är specialister på att utbilda säljare. Viktigt är att du kan älska att göra affärer och brinna för att erbjuda våra produkter på marknaden. Conventus Media House AB är en mediakoncern som idag satsar stort på digital utveckling. Företaget expanderar nu stort inom internetbaserade branschportaler och producerar egen web-tv för näringslivet, bl.a. på mässor. Du får garantilön, provision och bonus som ger dig möjligheten till hög mållön. Vid fast anställning erbjuder vi villkor minst i linje med ett kollektivavtal. Skicka ditt cv till Amanda.bergman@conventusmedia.se eller tel 0768868112. Intervjuer sker löpande.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Mediabolag söker säljare till web-tv och expansi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediabolag söker säljare till web-tv och expansi

Ekonomiassistent ? Titta hit! (Halvtidstjänst)
Har du telefonvana och erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent? Då kan Conventus vara arbetsplatsen för dig! Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och som letar efter en deltid/halvtidstjänst. Som person ska du vara noggrann, strukturerad, ansvarstagande, stresstålig, prestigelös, serviceminded och effektiv. Arbetsuppgifter Du kommer ansvara för receptionen. (Ta emot besökare, svara i telefon osv.) Du är behjälplig vid inkommande samtal och mailförfrågningar kring fakturafrågor och andra ekonomiärenden. Du arbetar främst som traffic (Att samla in annonsmaterial till våra tidningar). Du bistår i arbetet med att kontrollera försäljningen i bolaget. Boka/schemalägga web-tv filmningar Erfarenhet av VISMA eller likvärdigt fakturasystem värdesätts högt. Övriga administrativa arbetsuppgifter innefattar närvarorapportering, posthantering och statistikframtagning mm. Detta är en deltidstjänst/halvtidstjänst. Skicka in er ansökan redan idag till: amanda.bergman@conventusmedia.se Intervjuer sker löpande Conventus Media House AB startade 1988 och är ett växande mediahus inriktat på att ge ut kvalitativ, prenumererad branschmedia såväl inom print som webb. Idag produceras totalt 8 tidningar samt ett antal bilagor. Conventus driver även nyhetsportalen www.dagensnaringsliv.se och producerar WebbTV. Huvuduppgiften är att tillhandahålla nyttiga och attraktiva mötesplatser för industrins och affärslivets aktörer. Starka finanser och ett gediget kunnande inom media gör oss till en stabil och utvecklande arbetsgivare. Conventus har sedan 4 år sitt säte i ett trevligt kontor på attraktiv adress nära Stureplan.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent ? Titta hit! (Halvtidstjänst) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent ? Titta hit! (Halvtidstjänst)

inredningstidning söker driven säljare!!
Hej! Vi söker Dig som vill jobba som mediasäljare på en av Sveriges ledande inredningstidningar, Modern Interiör. Här ges du chansen att arbeta självständigt och kreativt med mediaförsäljning och du får tillgång till alla nödvändiga verktyg och kan skaffa dig ett brett kontaktnät via vår stora kunddatabas. Du kommer också att representera företaget på kundbesök och mässor. Vi söker dig som älskar att sälja och göra affärer med både svenska och internationella leverantörer, möbelproducenter och designföretag. Du säljer över telefon samt på fält och har en mycket stark redaktion och nyhetsförmedling i ryggen. Jobbet innebär att du drivs av att nå budget och att arbeta i högt tempo i en dynamisk businessmiljö. I tjänsten ingår: -Nykundsförsäljning - Stärka relationerna med befintliga kunder - Merförsäljning till befintliga kunder - Sätta gemensamma mål tillsammans med kunden och systematiskt jobba för att uppnå dem - Du ska inspirera och lyfta fram idéer och deltaga i utvecklingen av detta media. Vi på Conventus erbjuder dig: · En stimulerande arbetsplats vid Stureplan i Stockholm med många arbetskamrater i varierande åldrar och med stor arbetsglädje och kreativitet. · Mycket goda utvecklingsmöjligheter inom en snabbväxande mediakoncern. · Möjlighet att arbeta med mållön och själv påverka lönen genom dina försäljningsresultat Tidigare försäljningserfarenhet, i synnerhet från mediabranschen, är meriterande, men inget krav. Conventus Media House AB Box 56007 102 17 Stockholm Tel. 0768868112 www.inredningsnyheter.se Skicka din ansökan snarast till amanda.bergman@conventusmedia.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor jämte ett stort antal nyhetssajter på webben.. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar och sajter som kanske har den högsta andelen egenproducerat redaktionellt material bland all fackpress i Sverige.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga inredningstidning söker driven säljare!! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: inredningstidning söker driven säljare!!


Sök lediga jobb Conventus Marketing AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se