DELEGIA AB jobb - lediga jobb

DELEGIA AB jobb DELEGIA AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: DELEGIA AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: DELEGIA AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. .Net-Utvecklare för långt samarbete (gärna 45+)- Stockholm

  2. Webbproduktion inom mötesindustrin- Stockholm

  3. Senior Full stack Lead developer .Net- Stockholm

  4. Applikationskonsult inom mötesindustrin- Stockholm


Mer beskrivning

.Net-Utvecklare för långt samarbete (gärna 45+)
Delegia AB utvecklar system till den globala Mötes- och eventindustrin; Mässor, Konferenser, kongresser, event. Våra system hjälper våra kunder med administration av arrangemang, ökade marknadsaktiviteter och med nya kommunikationssätt för det fysiska mötet. Våra två stora system är Delegia Meeting System för hantering av deltagare före, under och efter möten samt Delegia MessOut för interaktion under möten. Därtill kommer ett antal mindre system och moduler anpassade för enstaka kunder eller projekt. Vi letar nu efter dig som har jobbat ett antal år med .Net-utveckling, gärna med erfarenhet av produktutveckling. Du kanske kommer från en större organisation eller som egenkonsult men skulle trivas bättre i ett litet och flexibelt företag. Du letar efter en arbetsplats där du kan utveckla dina påbörjade ambitioner att vara arkitekt och leda utvecklingsarbetet. Här får du arbeta med flera produkter som har funnits i över 10 år och ska finnas i många år framåt. Som utvecklare på Delegia arbetar du för att driva produktutvecklingen framåt, att hitta nya lösningar på problem och att välja den bästa, säkraste och smidigaste vägen till färdig produkt. Jobbet är tidvis mycket krävande då vi ibland också utvecklar lösningar till våra kunder under tidspress som måste hålla en hög kvalité. Att kunna prioritera, vara leveranssäker, stresstålig och serviceminded är mycket viktiga egenskaper. Vi utvecklar system i Microsoft .NET och Microsoft SQL Server och du har minst 5 års erfarenhet av dessa. Övriga egenskaper som vi gärna ser: - Kunna överföra våra kunders önskemål till funktioner i våra produkter - Goda kunskaper i engelska - God social kompetens - Förmåga att hitta nya affärer hos våra kunder Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till oss på: jobb@delegia.se
Företag: DELEGIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga .Net-Utvecklare för långt samarbete (gärna 45+) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .Net-Utvecklare för långt samarbete (gärna 45+)

Webbproduktion inom mötesindustrin
Delegia AB utvecklar, säljer och hyr ut system och IT-lösningar till mötesindustrins alla delar med mässor, konferenser, kongresser och, events. Våra system hjälper våra kunder med att förbättra administrationen av arrangemang, effektivisera marknadsaktiviteter och optimera kommunikationen vid fysiska möten. Våra tre stora delar är Delegia Meeting System för hantering av deltagare före, under och efter möten. Delegia MessOut för interaktion under möten och Delegia Mobile som samlar all information i mobilen under mötet. Du arbetar idag med kunddrivna små eller större projekt. Du har grundläggande HTML-, CSS- och grafikkunskaper. Du har lätt att förstå dina kunders behov och omsätta dem i webblösningar. Du är självgående, driven och har ett högt servicetänkande och sätter kunden i fokus. Du har gärna även grundläggande kunskaper om datorer och teknik har lätt för att koppla ihop och installera hårdvara. Arbetet på Delegia innebär att sätta upp och driva kundprojekt i våra egna webbaserade verktyg för event, konferenser och mässor. Det blir en del webbdesign samt du får chansen att arbeta med events ute på plats runt om i Sverige och världen. Arbetet är ibland krävande och stora event hänger på att just du levererar kvalitet. Vi erbjuder dig: - Stora möjligheter att på ett unikt sätt bidra till utvecklingen av vår framtid. - En företagskultur med gemensamma värderingar och ett stort individuellt ansvar. - En platt organisation med korta beslutsvägar. - Inspirerande arbetsmiljö med erfarna kollegor och roliga projekt Du kommer att arbeta med unika produkter som kontinuerligt utvecklas och du kommer att ha stora möjligheter att utveckla ditt arbete och dig själv då företaget växer. Vi letar både efter personer för anställning samt frilans. Skicka ditt CV, en ev länk till din digitala portfolio samt en kort beskrivning av dig själv till jobb@delegia.se. Märk mailet "Webbproduktion"
Företag: DELEGIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Webbproduktion inom mötesindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbproduktion inom mötesindustrin

Senior Full stack Lead developer .Net
Vi letar efter dig som har jobbat ett antal år som .Net-utvecklare, gärna med erfarenhet av produktutveckling. Du kanske kommer från en större organisation eller som egenkonsult men skulle trivas bättre i ett litet och flexibelt företag. Du letar efter en arbetsplats där du kan utveckla dina påbörjade ambitioner att vara arkitekt och leda utvecklingsarbetet ? här får du arbeta med flera produkter som har funnits i 15 år och ska finnas i många år framåt. Du gillar att utmanas av att hitta nya lösningar på problem! Som utvecklare på Delegia arbetar du för att driva produktutvecklingen framåt, att hitta nya lösningar på problem och att välja den bästa, säkraste och smidigaste vägen till färdig produkt. Jobbet är tidvis mycket krävande då vi ibland också utvecklar lösningar till våra kunder under tidspress som måste hålla en hög kvalité. Att kunna prioritera, vara leveranssäker, stresstålig och serviceminded är mycket viktiga egenskaper. Du är driven och självgående utvecklare redan idag! Vi utvecklar system i Microsoft .NET och Microsoft SQL Server och du har minst 5 års erfarenhet av dessa. Teknik för backend och frontend: C#, MVC5, Entity Framework, Javascript, Jquery, SignalR(websockets), CSS, HTML. Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till oss på: jobb@delegia.se Om du har några ytterligare frågor om tjänsten kontakta gärna Michael Westerberg på 0733-404088
Företag: DELEGIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Full stack Lead developer .Net jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Full stack Lead developer .Net

Applikationskonsult inom mötesindustrin
I rollen som applikationskonsult på Delegia kommer du att arbeta med de verktyg som vi levererar idag, vilket också innefattar handledning och problemlösning i våra lösningar för kunder inom mötesindustrin. Du kommer genomföra och projektleda konsultuppdrag hos såväl befintliga som nya kunder både självständigt och i team. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara: • Implementera och driftsätta Delegia Meeting System hos nya kunder • Utföra löpande konsultuppdrag hos befintliga kunder • Genomföra kundanpassade utbildningar i kundens organisation. • Jobba med kontinuerliga förbättringar mot kund genom att införa nya funktioner eller hitta effektivare arbetssätt. • Ta en projektledarroll för projekt som större kunder efterfrågar. • Dina uppdrag utförs på plats hos kund, på kontoret eller på distans. Du styr själv din kalender och skapar ett hållbart och effektivt arbetssätt. Din placeringsort är Stockholm, men dina kunder finns i hela landet och några i Norden och resor är en naturlig del av rollen. • Hjälpa kunder med att sätta upp eventwebbar, registreringssidor, göra kampanjutskick etc. Är du kommunikativ, intresserad av system och lockas av att jobba som konsult? Kan du vårda kundrelationer? Du rapporterar till VD och ingår ett team med 10 kollegor och är placerad i Stockholm. För att lyckas i rollen har du följande: • Relevant utbildning inom projektledning • Goda kunskaper om mötesindustrin • God kunskap om html och CSS • Gärna vana att arbeta i eventsystem • Erfarenhet av projektledning. • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. För att lyckas i din roll behöver du vara självgående, engagerad och målfokuserad. Du har ett stort intresse för digitalisering av mötesindustrin och vill arbeta på ett bolag som ligger i framkant med ny produktutveckling. Du trivs med att jobba i en konsultativ roll och lägger stor vikt vid att skapa relationer och ge dina kunder bästa möjliga service i linje med våra värderingar – Enkla, Lyhörda och Professionella. Delegia AB utvecklar, säljer och hyr ut system och IT-lösningar till mötesindustrin; mässor, konferenser, kongresser och event. Våra system hjälper våra kunder med administration av arrangemang, ökade marknadsaktiviteter och med nya kommunikationssätt för det fysiska mötet. Våra två stora system är Delegia Meeting System för hantering av deltagare före, under och efter möten samt Delegia MessOut för interaktion under möten. Därtill kommer ett antal mindre system anpassade för enstaka kunder eller projekt. Vi jobbar idag med kunder som Dagens Industri, SKL, Vinnova och Volvo.
Företag: DELEGIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Applikationskonsult inom mötesindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Applikationskonsult inom mötesindustrin


Sök lediga jobb DELEGIA AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se