DSP Tjänster AB jobb - lediga jobb

DSP Tjänster AB jobb DSP Tjänster AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: DSP Tjänster AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: DSP Tjänster AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Plåtslagare- Stockholm

  2. Plåtslagare- Stockholm

  3. Byggnadsplåtslagare- Stockholm

  4. Träarbetare/Snickare- Stockholm


Mer beskrivning

Plåtslagare
Tre medarbetare sökes till vårt team. Vi vill att du/ni har minst fem års erfarenhet inom plåt -och/ eller tegelläggning.
Företag: DSP Tjänster AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Plåtslagare jobb, Plåtslagare Stockholm, Plåtslagare DSP Tjänster AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plåtslagare

Plåtslagare
Verksamhetsbeskrivning Företag som utför olika uppdrag inom takarbete, takläggning och städ. Arbetsuppgifter Söker plåtslagare. Tillverka och montera takplåtsdetaljer. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som är utbildad plåtslagare med minst fem års erfarenhet och som klarar av klassiskt plåtslageri, kan improvisera och hitta lösningar på egen hand. Du tycker om att arbeta i nära kontakt med kunder och är inte rädd för att arbeta självständigt både mot privata kunder och mot företag/kommuner. Du kan arbeta under tidspress och är van att arbeta i projekt. Du skall ha god fysik och skall av naturliga skäl inte vara höjdrädd. Som person är du öppen och social och har ett trevligt sätt mot kunder och arbetskamrater. B- körkort är meriterande men inget krav. Vi tillhandhåller servicebil.
Företag: DSP Tjänster AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Plåtslagare jobb, Plåtslagare Stockholm, Plåtslagare DSP Tjänster AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plåtslagare

Byggnadsplåtslagare
Vi söker dig som är plåtslagare till vår verksamhet i Stockholm Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom plåtslageri. Vi ser gärna att du har känsla för gediget hantverk och strävar efter att hålla hög kvalitet. Du har hög arbetsmoral, kan jobba i ett effektivt arbetstempo och har ett proffsigt slutresultat. Flera års erfarenhet Yrkesbevis B-körkort är meriterande DSP Tjänster är ett byggföretag som strävar efter att ge sina kunder en bra och snabb service vid stora som små projekt. Våra anställda är vår viktigaste resurs som vi ger stort utrymme. Vi är ett modernt företag som gärna tar del av nya idéer för att bli ännu starkare i framtiden. Målsättningen är att ständigt växa och utöka verksamheten på de orter i stor Stockholm där behovet finns.
Företag: DSP Tjänster AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadsplåtslagare jobb, Byggnadsplåtslagare Stockholm, Byggnadsplåtslagare DSP Tjänster AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadsplåtslagare

Träarbetare/Snickare
Snickare till Stockholmsområdet sökes Vi söker nu flera duktiga snickare för arbete i stockholm. Vi söker efter en allmän snickare och med detta kräver att du som söker har bred erfarenhet inom byggområdet. Viktigt är att du är trygg i din roll som snickare och kan arbeta självgående. Företaget sysslar med både större och mindre projekt. Vi ser gärna att du har arbetat som snickare i minst fem år (efter praktik). Flera års erfarenhet som snickare Yrkesbevis B-körkort är meriterande DSP Tjänster är ett byggföretag som strävar efter att ge sina kunder en bra och snabb service vid stora som små projekt. Våra anställda är vår viktigaste resurs som vi ger stort utrymme. Vi är ett modernt företag som gärna tar del av nya idéer för att bli ännu starkare i framtiden. Målsättningen är att ständigt växa och utöka verksamheten på de orter i stor Stockholm där behovet finns.
Företag: DSP Tjänster AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Träarbetare/Snickare jobb, Träarbetare/Snickare Stockholm, Träarbetare/Snickare DSP Tjänster AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Träarbetare/Snickare


Sök lediga jobb DSP Tjänster AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se