DSV Road AB jobb - lediga jobb

DSV Road AB jobb DSV Road AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: DSV Road AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: DSV Road AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lagerchef till vår lagerverksamhet i Alvesta- Alvesta

 2. CEU i Landskrona söker trafikdirigerare- Landskrona

 3. Partigodsverksamheten i Landskrona söker PGC-chef- Landskrona

 4. Vår avdelning för trailerdirigering i Göteborg söker trafikledare- Göteborg

 5. 2 Speditörer till UK/IE/Automotive i Göteborg- Göteborg

 6. Trafikledare till PGC med start omgående- Landskrona

 7. DSV Road söker Trafikledare till Affärsområde Centraleuropa- Landskrona

 8. Norgeavd. i Landskrona söker 2 Trafikadmin. till kundtjänst/kundmottagning- Landskrona

 9. DSV Road söker trafikadministratör till Affärsområde Centraleuropa- Landskrona

 10. DSV Road söker Trafikledare på Italientrafiken inom AO Centraleuropa- Landskrona

 11. Trafikadministratör till DSV Road i Arlanda- Sollentuna

 12. Transportledare sökes till Specialtransport- Luleå

 13. Trafikadministratör för kundspecifikt uppdrag- Malmö

 14. DSV Road i Landskrona söker Trafikledare till affärsområde Centraleuropa- Landskrona

 15. Trafikledare till PGC- Jönköping

 16. Trafikledare till PGC Västerås- Västerås

 17. Vi söker en DRIVEN PGC-chef- Göteborg

 18. Säljare till Stockholm- Stockholm

 19. Göteborg söker säljare- Göteborg

 20. Är du vår nya trafikchef Styckegods- Landskrona

 21. Polsktalande Trafikledare sökes till affärsområde Centraleuropa- Landskrona

 22. Trafikledare till PGC Göteborg- Göteborg

 23. Trafikledare till PGC Luleå- Luleå

 24. Länna söker chaufförer med C-körkort- Huddinge

 25. Trafikledare till PGC Göteborg- Göteborg

 26. Erfaren Trafikledare sökes till Inrikes PGC- Landskrona

 27. Trafikledare till PGC- Jönköping

 28. Affärsområdeschef PGC- Ospecificerad arbetsort

 29. Trafikadministratör- Västerås

 30. DSV Road söker Affärsområdeschef Norge- Ospecificerad arbetsort

 31. Erfaren Trafikledare till PGC- Landskrona

 32. DSV Road söker Trafikledare till affärsområde CEU- Landskrona

 33. Trafikledare Länna- Huddinge

 34. Erfaren Trafikledare med erfarenhet av livsmedelstransporter- Landskrona

 35. Trafikadministratör- Västerås

 36. Erfaren Trafikledare med erfarenhet av livsmedelstransporter- Göteborg

 37. Vi söker en DRIVEN PGC-chef- Västerås

 38. WEU söker Trafikledare till export Frankrike- Landskrona

 39. Speditör sökes till Thermo-/Crossavdelningen i GBG- Göteborg

 40. Business Analyst Support- Landskrona


Mer beskrivning

Lagerchef till vår lagerverksamhet i Alvesta
DSV DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Vår lagerverksamhet i Alvesta består av lagerhållning, inrikes distribution och logistikverksamhet åt extern kund. Lagerchefen rapporter till Affärsområdeschefen för terminal och lager samt ingår ledningsgruppen.   DSV har idag 25 personer anställda i Alvesta. Lagerchefen har ett övergripande ekonomiskt, resultat och personalansvar för hela enheten. Med detta menas att du deltar i upprättande av budget, ansvar för att fastställda mål i verksamheten uppnås. Utöver detta kommer dina arbetsuppgifter att innefatta.   - Leda och fördela resurser för den      dagliga verksamheten - Följa upp kvalitet och miljömål      och vidta åtgärder vid behov - Kundkontakt och vara delaktig i      försäljningsprocessen - Prissättning och      kontraktskrivning - Följa rutiner i företagets      ledningssystem samt rapportera avvikelser   För att lyckas i rollen behöver du vara engagerad, ha förmåga att motivera och få med dig gruppen. Du behöver dessutom vara självgående, erfarenhet från branschen och en god ekonomiskt kunskap samt vana att uppnå uppsatta mål och KPI.   Det är högst meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet och erfarenhet av att arbeta med lagerkunder.   Är du den person vi söker kan vi erbjuda dig ett spännande och utvecklade arbete med möjlighet att påverka avdelningens utveckling och framgång.   Tjänsten är placerade i Alvesta och är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning.
Företag: DSV Road AB
Ort: Alvesta
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerchef till vår lagerverksamhet i Alvesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerchef till vår lagerverksamhet i Alvesta

CEU i Landskrona söker trafikdirigerare
DSV Avdelningen Centraleuropa består av 50 personer som arbetar mot ett antal länder i Europa, bl a Turkiet, Bulgarien och Grekland. Beskrivning & Arbetsuppgifter Som Trafikledare kommer du att arbeta med dirigering till och från Sverige och Centraleuropa med resultatansvar för varje transport. De arbetsuppgifter som ingår är bl a att säkerställa lastkapaciteten till bokade volymer, aktivt söka gods att fylla ledig kapacitet med, leveransbevakning, återrapportering till kunder vid avvikelser, ekonomisk uppföljning av fordon/linjer, bedöma och följa upp underleverantörer.   Kvalifikationer Vi sätter högt värde vid personliga egenskaper för att kunna uppnå optimalt samarbete, både i arbetsgruppen och med andra interna och externa kontakter. Detta kräver att du har en grundläggande positiv inställning, är serviceminded och har en känsla för logistik och problemlösning, att du kan ta egna initiativ och att du har en vilja att ta eget ansvar för dig själv, gruppen och företaget. För att lyckas i rollen behöver du även vara flexibel och trivas med att arbeta i ett högt tempo. Villkor Tidigare erfarenhet som Trafikledare, kunskap i tullhantering och goda kunskaper i engelska är ett krav och ytterligare språkkunskaper är meriterande. God datorvana krävs. Tjänsten är ett vikariat med omgående tillsättning och tre månader framåt med goda chanser till förlängning efter vikariatets slut. Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten kontakta Joakim Friberg på 0418-39 16 16 alternativt fackligt ombud Paulina Olsson på telefon 0418-391213 Notera att rekrytering och urval sker löpande.       DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012.
Företag: DSV Road AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga CEU i Landskrona söker trafikdirigerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CEU i Landskrona söker trafikdirigerare

Partigodsverksamheten i Landskrona söker PGC-chef
DSV Till kontoret i Landskrona söker vi dig som, tillsammans med kollegor, kunder och leverantörer, vill ta ansvar för driften och utvecklingen av kontorets partigodsverksamhet.   Inrikes partigods (PGC) är ett affärsområde inom division inrikes. Affärsområdet består idag av sex produktionsenheter, placerade i Landskrona, Jönköping, Göteborg, Västerås samt Umeå. På varje produktionsenhet finns en PGC-chef som rapporterar till affärsområdeschefen för hela PGC. Trafikadministrationen, så som kundservice och bokning, sker lokalt på respektive produktionsenhet liksom trafikledning och dokumentation av utförda transporter. All daglig trafikledning och planering sker i produktionsverktyget E-plan, vilket ger samtliga medarbetare inom PGC full insyn i vilka volymer och vilken kapacitet som flyttas mellan de olika trafikområdena. Varje produktionsenhet ansvarar sitt geografiska område, där man som utgångspunkt tar hand om all volym och tillgänglig kapacitet. Grundtanken inom PGC är att bygga en rundtursbaserad trafik med respekt för obalansproblematiken och trafiksituation inom mottagande produktionsenhet, allt med hänsyn till lönsamheten. Varje produktionsenhet har en egen budget på volym, omsättning, gross profit och EBITA. Inom PGC finns en blandad kundportfölj, dock har livsmedelsegmentet utvecklats markant under de senare åren och präglar i hög grad hela affärsområdet. Marknadsutvecklingen är positiv och målet är att varje år se tillväxt i såväl omsättningen som resultatet, med ständigt fokus på lönsamheten.   I rollen som PGC-chef ansvarar du för att driva PGC-enheten i Landskrona, både operativt och strategiskt, mot de uppsatta mål som finns inom affärsområdet. I arbetsuppgifterna ingår ett personalansvar för ca 15 medarbetare och stort fokus ligger på att du som ansvarig ska locka fram det absolut bästa hos varje medarbetare samt kunna motivera till en fortsatt positiv resultatutveckling.   Tjänsten ställer krav på att du som chef är tydlig i ditt ledarskap och känner dig bekväm att arbeta med siffror. Vidare krävs det även att du är trygg i mötet med både leverantör och kund då du självständigt ofta förhandlar fram såväl lösningar med åkerier som priser till de produktionslösningar som erbjuds våra kunder. Att kunna skapa nätverk med både kunder, leverantörer och interna produktionsenheter är därför av största vikt.   För att lyckas i rollen som PGC-chef krävs att du har en grundläggande positiv inställning, är serviceminded samt har en känsla för både logistik och ekonomi. Personliga egenskaper är något som värderas högt! Viktigt är att du kan ta egna initiativ och att du har en vilja att ta ansvar för både dig själv, gruppen och företaget. Varje produktionsenhet ska drivas med en känsla av att det är sin ”egen” verksamhet. Hög arbetsmoral och ett öga för affärer ses som en självklarhet, liksom god datorvana. DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012.
Företag: DSV Road AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Partigodsverksamheten i Landskrona söker PGC-chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Partigodsverksamheten i Landskrona söker PGC-chef

Vår avdelning för trailerdirigering i Göteborg söker trafikledare
DSV Till kontoret i Göteborg söker vi nu en ny lagspelare till en trafikgrupp på fyra personer vars huvuduppgift är att med bästa kvalité planera för lossning/lastning av våra trailers i Sverige. Du kommer även att ha daglig kontakt med våra import-/exportspeditörer, chaufförer/åkerier viss kontakt med vår equipmentavd. i Danmark. Vi söker dig som vill vara med att utveckla och ta ansvar för trailertrafiken i anslutning till vår verksamhet i Göteborg. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att: - säkerställa lastkapaciteten till våra bokade volymer - aktivt söka gods eller ledig kapacitet efter behov - leveransbevaka, återrapportera till kunder vid avvikelser - ekonomiskt följa upp fordon/linjer samt bedöma och följa upp underleverantörer För att lyckas i rollen ser vi gärna att du: - har minst 2 års erfarenhet som trafikledare - ekonomiskt- och effektivitetstänk - har god datorvana och tidigare erfarenhet av logistiksystem - har goda kunskaper i och engelska, vilket är ett krav. Polska, bulgariska eller rumänska är meriterande.  Du som person: - är driven och egenstartande - Förmåga att ta utöver DSV rutiner även kunna ta egna initiativ-improvisera för att kunna förse kunden med bästa kvalité. - är flexibel och gillar högt tempo samt har förmåga att hålla fler bolla i luften samtidigt - har lätt för att skapa goda kontakter med kunder, transportörer och interna produktionsenheter. - är serviceminded och har en känsla för logistik och problemlösning - är noggrann och ansvarstagande för dig själv, gruppen och företaget Tjänsten är ett vikariat med start 1 sep 2013 och 5 månader framåt. Förskjuten arbetstid kan förekomma. Notera att rekrytering och urval sker löpande. DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012.
Företag: DSV Road AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vår avdelning för trailerdirigering i Göteborg söker trafikledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vår avdelning för trailerdirigering i Göteborg söker trafikledare

2 Speditörer till UK/IE/Automotive i Göteborg
DSV DSV Road AB söker två speditörer till UKIE/Automotive med placering i Göteborg. Speditörsarbetet är både spännande och intressant och erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling inte minst då man har kontakt med stora kunder och leverantörer i bla. UK och Irland.  Arbetet som Speditör innebär att: - Planera och koordinera lastkapacitet och optimera lastbärares fyllningsgrad. - Utveckla trafiker genom att skapa nätverk med kunder och transportörer samt interna produktionsenheter. - säkerställa lastkapaciteten till våra bokade volymer - aktivt söka gods eller ledig kapacitet efter behov leveransbevaka, återrapportera till kunder vid avvikelser - ekonomiskt följa upp fordon/linjer Som Speditör kommer du även att arbeta med hantering av inkommande och utgående sändningar. Detta innebär registrering i Cargolink, bokning av gods, framtagande av fraktdokument, avisering till kund och agent samt färdigställer uppdragen för debitering. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du: - har minst 3 års erfarenhet som speditör - ekonomiskt- och effektivitetstänk - har god datorvana och tidigare erfarenhet av logistiksystem - har goda kunskaper i engelska, vilket är ett krav.  Du som person: - är driven och egenstartande - är flexibel och gillar högt tempo - har lätt för att skapa goda kontakter med kunder, transportörer och interna produktionsenheter. - är serviceminded och har en känsla för logistik och problemlösning - är ansvarstagande för dig själv, gruppen och företaget Tjänsterna är provanställning på 6 mån med start 1 sep 2013 och med goda chanser till förlängning.  Tjänsten är på heltid och arbete på förskjuten arbetstid förekommer. Notera att urval och rekrytering sker löpande. Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten, kontakta då Lee Haydon på telefon 031-58 87 53. Facklig företrädare för Unionen är Gunilla Brants som nås på telefon 031-58 87 43. DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012.
Företag: DSV Road AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Speditörer till UK/IE/Automotive i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Speditörer till UK/IE/Automotive i Göteborg

Trafikledare till PGC med start omgående
DSV Beskrivning Till kontoret i Landskrona söker vi dig som, tillsammans med kollegor, kunder och leverantörer, vill vara med att utveckla och ta ansvar för produktionen av partigods inom DSV Road AB.  Arbetsuppgifter Tjänsten som trafikledare innebär såväl ett eget som ett gemensamt ansvar för den dagliga produktionen, vilket ställer höga krav på affärsmässig syn samt förmåga att se lösningar och möjligheter som tillfredsställer kundernas transportönskemål. I rollen ingår bl.a. att: - Planera och koordinera lastkapacitet och optimera lastbärares fyllningsgrad. - Utveckla trafiker genom att skapa nätverk med kunder och transportörer samt interna produktionsenheter. - Bevaka, följa upp och rapportera eventuella avvikelser av transporter till kund. - Bedöma och följa upp underleverantörer. - Ekonomiskt ansvara för de egna rundturstrafikerna. Utifrån godsets egenskaper, kundernas krav samt de geografiska möjligheterna är det trafikledarens uppgift att planera transporterna så att det skapar bästa möjliga lönsamhet. För att lyckas med denna uppgift krävs det god samarbetsförmåga, flexibilitet, hög servicekänsla samt förmåga och intresse av att arbeta i en miljö med tidvis högt tempo. Stor vikt kommer därför att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.  Kvalifikationer & Villkor För att bli aktuell för tjänsten krävs det grundläggande kunskaper i Microsoft Office. Därutöver krävs förmågan att kunna lägga rundturer utefter Sveriges geografi genom att kommunicera med olika aktörer i hela leveranskedjan. Trafikledararbetet är både spännande och intressant och erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning. Förskjuten arbetstid kan förekomma. Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten, kontakta då Kim Johansson på telefon 0418-38 90 22. Facklig företrädare för Unionen är Birgitta Ahlström som nås på telefon 0418-389314. Notera att rekrytering och urval sker löpande. DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012.
Företag: DSV Road AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Trafikledare till PGC med start omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafikledare till PGC med start omgående

DSV Road söker Trafikledare till Affärsområde Centraleuropa
DSV Beskrivning Affärsområde Centraleuropa består av 50 personer som arbetar mot ett antal länder i Europa, bl a Polen, Tjeckien och Italien. Arbetsuppgifter Som trafikledare kommer du att främst ansvara för dirigering av gods till och från Centraleuropa. De arbetsuppgifter som ingår är bl a att säkerställa lastkapaciteten till bokade volymer, aktivt söka gods att fylla ledig kapacitet med, leverensbevakning, återrapportering till kunder vid avvikelser, ekonomisk uppföljning av fordon/linjer, bedöma och följa upp underleverantörer.   Kvalifikationer Vi sätter högt värde vid personliga egenskaper för att kunna uppnå optimalt samarbete, både i arbetsgruppen och med andra interna och externa kontakter. Detta kräver att du har en grundläggande positiv inställning, är serviceminded och har en känsla för logistik och problemlösning, att du kan ta egna initiativ och att du har en vilja att ta eget ansvar för dig själv, gruppen och företaget. För att lyckas i rollen vill vi att du har flera års erfarenhet inom speditionsbranschen, du behöver vara flexibel och trivas med att arbeta i ett högt tempo. En egenskap vi värdesätter högt är affärsmannaskap. Goda kunskaper i engelska är ett krav och ytterligare språkkunskaper såsom polska eller tjeckiska är meriterande. God datorvana krävs. Villkor Tjänsterna är prov-/tillsvidareanställningar med tillträde snarast. Rekryteringen görs med löpande urval. DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012.
Företag: DSV Road AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga DSV Road söker Trafikledare till Affärsområde Centraleuropa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DSV Road söker Trafikledare till Affärsområde Centraleuropa

Norgeavd. i Landskrona söker 2 Trafikadmin. till kundtjänst/kundmottagning
DSV Beskrivning Till kontoret i Landskrona söker vi dig som tycker om att ha mycket kundkontakt och är serviceinriktad samt vill vara med att utveckla och ta ansvar för trafiken från och till Norge. Arbetsuppgifter I rollen som trafikadministratör inom kundtjänst består jobbet av mycket kontakt med kunder, chaufförer och kollegor i hela landet. I arbetsuppgifterna ligger bl.a. kundtjänstärenden såsom godssökning, trafikadministration, specialbevakning av vissa nyckelkunder. Kvalifikationer För att uppnå optimalt samarbete, både i arbetsgruppen och med andra interna och externa kontakter, värdesätts personliga egenskaper högt. Det krävs att du är kommunikativ och har en grundläggande positiv inställning, att du är serviceminded, noggrann och flexibel samt att du har en grundläggande förståelse och känsla för logistik. Du bör ha erfarenhet inom spedition och tidigare erfarenhet i Cargolink för att söka tjänsterna. Villkor - En av tjänsterna är tillsvidareanställning som ska tillsättas så snart som möjligt. - Den andra tjänsten är ett vikariat under en föräldraledighet from 2014-04-01 längst tom 2015-03-31. (Det finns goda förutsättningar för en fastanställning efter vikariatets slut) Båda tjänsterna är på heltid med arbetstid mellan kl 08.00-16.30 med placering på vårt kontor i Landskorna. DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012.
Företag: DSV Road AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Norgeavd. i Landskrona söker 2 Trafikadmin. till kundtjänst/kundmottagning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norgeavd. i Landskrona söker 2 Trafikadmin. till kundtjänst/kundmottagning

DSV Road söker trafikadministratör till Affärsområde Centraleuropa
DSV Avdelningen Centraleuropa består av 45 personer som arbetar mot ett antal länder i Europa, bl a Polen, Tjeckien och Italien. Som trafikadministratör kommer du att i huvudsak arbeta med hantering av inkommande och utgående styckegods. Detta innebär registrering av sändningar i vårt produktionssystem Cargolink, bokning av gods, framtagande av fraktdokument, avisering till kund och agent i utlandet samt färdigställer uppdragen för debitering. Vi sätter högt värde vid personliga egenskaper för att kunna uppnå optimalt samarbete, både i arbetsgruppen och med andra interna och externa kontakter. Detta kräver att du har en grundläggande positiv inställning, är serviceminded och noggrann, har en känsla för logistik och problemlösning, att du kan ta egna initiativ och att du har en vilja att ta eget ansvar för dig själv, gruppen och företaget. Erfarenhet av speditionsbranschen är ett önskemål. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav och ytterligare språkkunskaper är meriterande. God datorvana krävs. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning snarast. Förskjuten arbetstid kan förekomma. För nyanställningar i DSV kommer vi inför slutprocessen i rekryteringen att begära in Utdrag ur brottsregistret ifrån dig. Även alkohol- och drogtest görs innan anställning påbörjas. DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012.
Företag: DSV Road AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga DSV Road söker trafikadministratör till Affärsområde Centraleuropa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DSV Road söker trafikadministratör till Affärsområde Centraleuropa

DSV Road söker Trafikledare på Italientrafiken inom AO Centraleuropa
DSV Affärsområde Centraleuropa består av 45 personer som arbetar mot ett antal länder i Europa, bl a Polen, Tjeckien, Österrike och Italien.   Som trafikledare kommer du att främst ansvara för dirigering av gods till och från Italien. De arbetsuppgifter som ingår är bl a att säkerställa lastkapaciteten till bokade volymer, aktivt söka gods att fylla ledig kapacitet med, leverensbevakning, återrapportering till kunder vid avvikelser, ekonomisk uppföljning av fordon/linjer, bedöma och följa upp underleverantörer.     Vi sätter högt värde vid personliga egenskaper för att kunna uppnå optimalt samarbete, både i arbetsgruppen och med andra interna och externa kontakter. Detta kräver att du har en grundläggande positiv inställning, är serviceminded och har en känsla för logistik och problemlösning, att du kan ta egna initiativ och att du har en vilja att ta eget ansvar för dig själv, gruppen och företaget. För att lyckas i rollen vill vi att du har flera års erfarenhet av trafikledning inom speditionsbranschen, du behöver vara flexibel och trivas med att arbeta i ett högt tempo. En egenskap vi värdesätter högt är affärsmannaskap. Goda kunskaper i engelska är ett krav och ytterligare språkkunskaper såsom Italienska och Tyska är meriterande. God datorvana krävs. Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde omgående. Rekryteringen görs med löpande urval. För nyanställningar i DSV kommer vi inför slutprocessen i rekryteringen att begära in Utdrag ur brottsregistret ifrån dig. Även alkohol- och drogtest görs innan anställning påbörjas. DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012.
Företag: DSV Road AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga DSV Road söker Trafikledare på Italientrafiken inom AO Centraleuropa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DSV Road söker Trafikledare på Italientrafiken inom AO Centraleuropa

Trafikadministratör till DSV Road i Arlanda
DSV Till rollen som trafikadministratör på kontoret i Arlanda söker vi en strukturerad, serviceminded och samarbetsvillig medarbetare. Arbetet som trafikadministratör innebär bland annat följande:   Driftsansvar och uppföljning mot våra leverantörer och kunder - Ordermottagning per mail/tele. - Utläggning av bokningar i e-plan. - Lastläggning samt prissättning av utförda transporter. Arbete i vårt produktionssystemet CargoLink. Stängning av transporter samt ekonomisk uppföljning. Godsförfrågningar, aviseringar, återtag m.m.   För att uppnå optimalt samarbete, såväl inom den egna arbetsgruppen som med andra interna och externa kontakter, värdesätts personliga egenskaper högt. Arbetet som trafikadministratör kräver en grundläggande känsla för logistik och problemlösning, en förmåga att ta egna initiativ samt en vilja att ta ansvar för både dig själv, arbetsgruppen och företaget. Meriterande är arbetslivserfarenhet inom transportbranschen och stor arbetsvana från diverse olika datorsystem. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning.   För nyanställningar i DSV Road AB kommer vi inför slutprocessen i rekryteringen att begära in Utdrag ur brottsregistret ifrån dig. Även alkohol- och drogtest görs innan anställning påbörjas. DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012.
Företag: DSV Road AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Trafikadministratör till DSV Road i Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafikadministratör till DSV Road i Arlanda

Transportledare sökes till Specialtransport
DSV På avdelningen för Specialtransport jobbar vi med överdimensionerat gods i alla former, som på grund av mått- och/eller vikt ofta kräver specialfordon, transportdispenser eller andra kundunika lösningar. Våra uppdrag är främst landsvägstransporter, inrikes såväl som utrikes.     Vi söker nu en kreativ, positiv och självgående person med dokumenterad erfarenhet av specialtransporter som tillsammans med avdelningens övriga medarbetare fortsätter att utveckla och förädla vårt affärsområde. Du skall som transportledare kunna driva stora såväl som mindre projekt från start, där både kalkylering, genomförande och projektavslut med ekonomisk uppföljning känns naturliga och självklara. Naturligtvis görs detta med stöd och i nära samarbete med avdelningens övriga medarbetare. Arbetet innebär dessutom löpande kontakt med kunder, chaufförer, åkerier och andra DSV-kontor. Att vi har en mycket hög servicegrad till våra kunder med inställningen att ingenting är omöjligt att lösa, är viktigt att betona. För rätt person finns stora möjligheter till personlig utveckling. Grundläggande datakunskaper samt goda kunskaper i engelska är nödvändigt för denna tjänst och ytterligare språkkunskaper ses som meriterande.  Förmågan att arbeta självständigt och under perioder av tidvis högt tempo är egenskaper som du kommer att ha stor nytta av i tjänsten som trafikledare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012.
Företag: DSV Road AB
Ort: Luleå
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Transportledare sökes till Specialtransport jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Transportledare sökes till Specialtransport

Trafikadministratör för kundspecifikt uppdrag
DSV DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Control Tower-funktionen i Landskrona är en specialenhet med gedigen och bred erfarenhet av transporter och spedition av import, export, nationellt och crosstrade. Till vår kund i Malmö söker vi en student som kan arbeta extra vid behov. Det gäller framförallt vid lov och sjukdom. Du kommer vara placerad ute hos kunden.   Arbetsuppgifter Arbetsuppgifter inom Control Tower –innefattar:   - Handha alla bokningar från företaget ut till kunderna som sedan skickas vidare till resp. transportör. - Skapa och skriva ut plockorder så att truckförarna kan lasta orderna. - Vara kontakten mellan kunden och transportörerna. - Daglig uppföljning/kontroll av kundens last/lossning system, Transwide.   Kvalifikationer I rollen som trafikadministratör ser vi att man har följande kvalifikationer:   - Service minded och en positiv inställning - Samarbetsvillig och lösningsorienterad - God kommunikatör - God kunskap i engelska i tal och skrift - God datavana   Arbetet kräver att du har känsla för logistik och problemlösning, att du kan ta egna initiativ och att du har en vilja att ta eget ansvar för dig själv, gruppen och företaget. Du bör läsa någon form av ekonomisk/logistik utbildning och/eller speditionserfarenhet.   Villkor Tjänsten är tidsbegränsad fram till den 31 augusti 2014. Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten, kontakta Karin Rydberg på 0418-38 91 08 eller 0708-367212. För nyanställningar i DSV Road AB kommer vi inför slutprocessen i rekryteringen att begära in Utdrag ur brottsregistret ifrån dig. Även alkohol- och drogtest görs innan anställning påbörjas.
Företag: DSV Road AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Trafikadministratör för kundspecifikt uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafikadministratör för kundspecifikt uppdrag

DSV Road i Landskrona söker Trafikledare till affärsområde Centraleuropa
DSV DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Beskrivning Affärsområde Centraleuropa består av 50 personer som arbetar mot ett antal länder i Europa, bl a Polen, Tjeckien och Italien. Arbetsuppgifter Som trafikledare kommer du att främst ansvara för dirigering av gods till och från Centraleuropa. De arbetsuppgifter som ingår är bl a att säkerställa lastkapaciteten till bokade volymer, aktivt söka gods att fylla ledig kapacitet med, leverensbevakning, återrapportering till kunder vid avvikelser, ekonomisk uppföljning av fordon/linjer, bedöma och följa upp underleverantörer. Kvalifikationer Vi sätter högt värde vid personliga egenskaper för att kunna uppnå optimalt samarbete, både i arbetsgruppen och med andra interna och externa kontakter. Detta kräver att du har en grundläggande positiv inställning, är serviceminded och har en känsla för logistik och problemlösning, att du kan ta egna initiativ och att du har en vilja att ta eget ansvar för dig själv, gruppen och företaget. För att lyckas i rollen vill vi att du har flera års erfarenhet inom speditionsbranschen, du behöver vara flexibel och trivas med att arbeta i ett högt tempo. En egenskap vi värdesätter högt är affärsmannaskap. Goda kunskaper i engelska är ett krav och ytterligare språkkunskaper såsom polska är meriterande. God datorvana krävs. Villkor Tjänsten är prov-/tillsvidareanställningar med tillträde snarast. Rekryteringen görs med löpande urval.   För nyanställningar i DSV kommer vi inför slutprocessen i rekryteringen att begära in Utdrag ur brottsregistret ifrån dig. Även alkohol- och drogtest görs innan anställning påbörjas.
Företag: DSV Road AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga DSV Road i Landskrona söker Trafikledare till affärsområde Centraleuropa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DSV Road i Landskrona söker Trafikledare till affärsområde Centraleuropa

Trafikledare till PGC
DSV DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Till kontoret i Jönköping söker vi dig som, tillsammans med kollegor, kunder och leverantörer, vill vara med att utveckla och ta ansvar för produktionen av partigods inom DSV Road AB.   Tjänsten som trafikledare innebär såväl ett eget som ett gemensamt ansvar för den dagliga produktionen, vilket ställer höga krav på affärsmässig syn samt förmåga att se lösningar och möjligheter som tillfredsställer kundernas transportönskemål. I rollen ingår bl.a. att:   - Planera och koordinera lastkapacitet och optimera lastbärares fyllningsgrad. - Utveckla trafiker genom att skapa nätverk med kunder och transportörer samt interna produktionsenheter. - Bevaka, följa upp och rapportera eventuella avvikelser av transporter till kund. - IOD-rapportera. - Bedöma och följa upp underleverantörer. - Ekonomiskt ansvara för de egna rundturstrafikerna.   Utifrån godsets egenskaper, kundernas krav samt de geografiska möjligheterna är det trafikledarens uppgift att planera transporterna utifrån bästa möjliga förtjänst. För att lyckas med denna uppgift krävs det god samarbetsförmåga, flexibilitet, hög servicekänsla samt förmåga och intresse av att arbeta i en miljö med tidvis högt tempo.   Då en stor del av arbetet som trafikledare sker direkt i våra produktionssystem ställs det höga krav på datorvana. Utbildning inom logistik och/eller erfarenhet från branschen ses som meriterande, liksom goda nätverkskontakter inom åkeribranschen. Därutöver krävs förmågan att kunna lägga rundturer utefter Sveriges geografi och att med anpassat språk kunna kommunicera med olika aktörer i hela leveranskedjan. Språkkunskaper utöver engelska ses också som meriterande.   Trafikledararbetet är både spännande och intressant och erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning. Förskjuten arbetstid kan förekomma.   För nyanställningar i DSV Road AB kommer vi inför slutprocessen i rekryteringen att begära in Utdrag ur brottsregistret ifrån dig. Även alkohol- och drogtest görs innan anställning påbörjas.
Företag: DSV Road AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Trafikledare till PGC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafikledare till PGC

Trafikledare till PGC Västerås
DSV DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Till kontoret i Västerås söker vi dig som, tillsammans med kollegor, kunder och leverantörer, vill vara med att utveckla och ta ansvar för produktionen av partigods inom DSV Road AB.   Tjänsten som trafikledare innebär såväl ett eget som ett gemensamt ansvar för den dagliga produktionen, vilket ställer höga krav på affärsmässig syn samt förmåga att se lösningar och möjligheter som tillfredsställer kundernas transportönskemål. I rollen ingår bl.a. att:   - Planera och koordinera lastkapacitet och optimera lastbärares fyllningsgrad. - Utveckla trafiker genom att skapa nätverk med kunder och transportörer samt interna produktionsenheter. - Bevaka, följa upp och rapportera eventuella avvikelser av transporter till kund. - IOD-rapportera. - Bedöma och följa upp underleverantörer. - Ekonomiskt ansvara för egna trafiker.   Utifrån godsets egenskaper, kundernas krav samt de geografiska möjligheterna är det trafikledarens uppgift att planera transporterna utifrån bästa möjliga förtjänst. För att lyckas med denna uppgift krävs det god samarbetsförmåga, flexibilitet, hög servicekänsla samt förmåga och intresse av att arbeta i en miljö med tidvis högt tempo.   För att bli aktuell för tjänsten krävs det grundläggande kunskaper i Microsoft Office samt erfarenhet av CargoLink och e-Plan. Därutöver krävs förmågan att kunna lägga upp milsnåla rutter utefter Sveriges geografi och att med anpassat språk kunna kommunicera med olika aktörer i hela leveranskedjan. Språkkunskaper utöver engelska ses som meriterande.   Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning. Förskjuten arbetstid förekommer.   Trafikledararbetet är både spännande och intressant och erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling!
Företag: DSV Road AB
Ort: Västerås
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Trafikledare till PGC Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafikledare till PGC Västerås

Vi söker en DRIVEN PGC-chef
DSV DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Till kontoret i Göteborg söker vi dig som, tillsammans med kollegor, kunder och leverantörer, vill ta ansvar för driften och utvecklingen av kontorets partigodsverksamhet.   Inrikes partigods (PGC) är ett affärsområde inom division inrikes. Affärsområdet består idag av fem produktionsenheter, placerade i Landskrona, Jönköping, Göteborg, Västerås samt Umeå. På varje produktionsenhet finns en PGC-chef som rapporterar till affärsområdeschefen för hela PGC. Trafikadministrationen, så som kundservice och bokning, sker lokalt på respektive produktionsenhet liksom trafikledning och dokumentation av utförda transporter. All daglig trafikledning och planering sker i produktionsverktyget E-plan, vilket ger samtliga medarbetare inom PGC full insyn i vilka volymer och vilken kapacitet som flyttas mellan de olika trafikområdena. Varje produktionsenhet ansvarar sitt geografiska område, där man som utgångspunkt tar hand om all volym och tillgänglig kapacitet. Grundtanken inom PGC är att bygga en rundtursbaserad trafik med respekt för obalansproblematiken och trafiksituation inom mottagande produktionsenhet, allt med hänsyn till lönsamheten. Varje produktionsenhet har en egen budget på volym, omsättning, gross profit och EBITA. Inom PGC finns en blandad kundportfölj, dock har livsmedelsegmentet utvecklats markant under de senare åren och präglar i hög grad hela affärsområdet. Marknadsutvecklingen är positiv och målet är att varje år se tillväxt i såväl omsättningen som resultatet, med ständigt fokus på lönsamheten.   I rollen som PGC-chef ansvarar du för att driva PGC-enheten i Göteborg, både operativt och strategiskt, mot de uppsatta mål som finns inom affärsområdet. I arbetsuppgifterna ingår ett personalansvar för ca 8 medarbetare och stort fokus ligger på att du som ansvarig ska locka fram det absolut bästa hos varje medarbetare samt kunna motivera till en fortsatt positiv resultatutveckling.   Tjänsten ställer krav på att du som chef är tydlig i ditt ledarskap och känner dig bekväm att arbeta med siffror. Vidare krävs det även att du är trygg i mötet med både leverantör och kund då du självständigt ofta förhandlar fram såväl lösningar med åkerier som priser till de produktionslösningar som erbjuds våra kunder. Att kunna skapa nätverk med både kunder, leverantörer och interna produktionsenheter är därför av största vikt.   För att lyckas i rollen som PGC-chef krävs att du är en driven person som har en grundläggande positiv inställning, är serviceminded samt har en känsla för både logistik och ekonomi. Personliga egenskaper är något som värderas högt! Viktigt är att du kan ta egna initiativ och att du har en vilja att ta ansvar för både dig själv, gruppen, företaget och driva det framåt. Varje produktionsenhet ska drivas med en känsla av att det är sin ”egen” verksamhet. Hög arbetsmoral och ett öga för affärer ses som en självklarhet, liksom god datorvana.
Företag: DSV Road AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en DRIVEN PGC-chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en DRIVEN PGC-chef

Säljare till Stockholm
DSV DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. DSV fortsätter sin satsning på ökad försäljning! De kommande åren är målet inställt på att sälja många gånger mer än vad någon någonsin lyckats med i vår bransch! Vi är idag den mest framgångsrika försäljningsorganisationen i branschen. Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa?   DSV Road AB har redan idag en driven och framgångsrik försäljningsorganisation och för att säkerställa en fortsatt positiv utveckling söker vi nu efter en säljare med placering i Länna.   Som säljare inom DSV har du, utifrån en egen säljbudget, till uppgift att utföra försäljning av internationella/nationella godstransporter och logistiklösningar, vilket innebär:   - Säljplanering och försäljning till nya och befintliga kunder. - Utformning av ekonomiskt effektiva transportlösningar som uppfyller kundens behov. - Uppföljning av kundbesök, offerering och implementering av kunder. - Affärsrapportering i vårt säljsystem Sales Force samt bearbetning av efterkalkyler och lönsamhetsanalyser.   Vi söker dig som är tävlingsinriktad och driven, med en lösningsorienterad personlighet och en stor affärsmässig förståelse. Stort fokus ligger på förmågan att kunna skapa, bibehålla och utveckla relationer. Arbetet sker under eget ansvar men i nära samarbete med vår egen produktionspersonal.   Rollen som säljare kräver goda kunskaper i Office paketet. Körkort och kunskaper i engelska är ett krav. Erfarenhet av uppsökande försäljning är en merit. Oavsett tidigare erfarenhet erbjuds du en grundläggande introduktion till försäljningsområdet.   Som säljare kommer du att ingå i ett dynamiskt och produktivt säljteam under ledning av försäljningschef Johan Westblad. Vi erbjuder Dig dessutom goda utvecklingsmöjligheter och bra internutbildningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning.   Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten, kontakta då Johan Westblad på telefon 08-608 50 15. Facklig företrädare för Unionen är Ingvar Eklund 08-609 50 71.
Företag: DSV Road AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Stockholm

Göteborg söker säljare
DSV DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. DSV fortsätter sin satsning på ökad försäljning! De kommande åren är målet inställt på att sälja många gånger mer än vad någon någonsin lyckats med i vår bransch! Vi är idag den mest framgångsrika försäljningsorganisationen i branschen. Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa?   Säljområde 3, med Göteborg i spetsen, har redan idag en driven och framgångsrik försäljnings-organisation och för att säkerställa en fortsatt positiv utveckling söker vi nu efter en ny säljare till vårt säljteam. Som säljare inom DSV har du, utifrån en egen säljbudget, till uppgift att utföra försäljning av internationella/nationella godstransporter och logistiklösningar, vilket innebär: -  Säljplanering och försäljning till nya och befintliga kunder. - Utformning av ekonomiskt effektiva transportlösningar som uppfyller kundens behov. - Uppföljning av kundbesök, offerering och implementering av kunder. - Affärsrapportering i vårt säljsystem SalesForce samt bearbetning av efterkalkyler och lönsamhetsanalyser.  Vi söker dig som är tävlingsinriktad och driven, med en lösningsorienterad personlighet och en stor affärsmässig förståelse. Stort fokus ligger på förmågan att kunna skapa, bibehålla och utveckla relationer. Arbetet sker under eget ansvar men i nära samarbete med vår egen produktionspersonal.  Rollen som säljare kräver kunskaper i Excel och PowerPoint. Körkort och kunskaper i engelska är ett krav. Erfarenhet av uppsökande försäljning är en merit. Oavsett tidigare erfarenhet erbjuds du en grundläggande introduktion till försäljningsområdet.  Som säljare kommer du att ingå i ett dynamiskt säljteam under ledning av försäljningschef Per Wesström. Vi erbjuder Dig dessutom goda utvecklingsmöjligheter och bra internutbildningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning.  Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten, kontakta då Per Wäsström på telefon 031-58 38 42. Facklig företrädare för Unionen är Gunilla Brants som nås på telefon 031-58 87 43.  För nyanställningar i DSV Road AB kommer vi inför slutprocessen i rekryteringen att begära in Utdrag ur brottsregistret ifrån dig. Även alkohol- och drogtest görs innan anställning påbörjas.
Företag: DSV Road AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Göteborg söker säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Göteborg söker säljare

Är du vår nya trafikchef Styckegods
DSV DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Vår styckegodsverksamhet i Landskrona består idag av 9 medarbetare inom trafikledning och 10 chaufförer på vårt åkeri. Vi bedriver styckegods verksamhet i västra Skåne och södra Halland.   Vi söker nu dig som är en driven och stark ledare. Du kommer att vara en del av affärsområdet styckegods ledningsgrupp med eget ansvar för din verksamhet. Därför krävs det att du är analytisk, service inriktad, självgående och tar ansvar och driver din egen verksamhet mot uppsatta mål och resultat. I rollen som styckegods chef får du en unik möjlighet att kombinera nya utmaningar, utveckla verksamheten och utvecklas i rollen som ledare.   Arbetsuppgifter som ingår i rollen Leda och fördela arbetet på avdelningen Ekonomiskt ansvar för styckegodsproduktion Säkerställa tillräcklig transportkapacitet för kunduppdrag Prisförfrågningar Bedöma och följa upp underleverantörer och delta i åkarförhandlingar Sammarbeta med sälj för att få och implementera nya kunder Nära samarbeta med ansvarig för PGC och terminal   Egenskaper för att lyckas i rollen - Brinnande intresse för ledarskap - Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av personalansvar eller en stark vilja att utveckla det. - Trafikerfarenhet gärna från inrikes produktion. - Goda kunskaper i Excel och Powerpoint - Att du är en siffermänniska med ekonomisk kunskap/erfarenhet med vilja att ta resultat ansvar.
Företag: DSV Road AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nya trafikchef Styckegods jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nya trafikchef Styckegods

Polsktalande Trafikledare sökes till affärsområde Centraleuropa
DSV DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Affärsområde Centraleuropa består av 50 personer som arbetar mot ett antal länder i Europa, bl a Polen, Tjeckien och Italien. Som trafikledare kommer du att främst ansvara för dirigering av gods till och från Centraleuropa. De arbetsuppgifter som ingår är bl a att säkerställa lastkapaciteten till bokade volymer, aktivt söka gods att fylla ledig kapacitet med, leverensbevakning, återrapportering till kunder vid avvikelser, ekonomisk uppföljning av fordon/linjer, bedöma och följa upp underleverantörer. Vi sätter högt värde vid personliga egenskaper för att kunna uppnå optimalt samarbete, både i arbetsgruppen och med andra interna och externa kontakter. Detta kräver att du har en grundläggande positiv inställning, är serviceminded och har en känsla för logistik och problemlösning, att du kan ta egna initiativ och att du har en vilja att ta eget ansvar för dig själv, gruppen och företaget. För att lyckas i rollen vill vi att du har erfarenhet som Trafikledare inom speditionsbranschen, du behöver vara flexibel och trivas med att arbeta i ett högt tempo. En egenskap vi värdesätter högt är affärsmannaskap. Goda kunskaper i polska och engelska är ett krav. God datorvana krävs. Tjänsten är prov-/tillsvidareanställning med tillträde snarast. Rekryteringen görs med löpande urval.   För nyanställningar i DSV kommer vi inför slutprocessen i rekryteringen att begära in Utdrag ur brottsregistret ifrån dig. Även alkohol- och drogtest görs innan anställning påbörjas.
Företag: DSV Road AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Polsktalande Trafikledare sökes till affärsområde Centraleuropa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Polsktalande Trafikledare sökes till affärsområde Centraleuropa

Trafikledare till PGC Göteborg
DSV DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. DSV Road AB söker trafikledare till PGC med placering i Göteborg.   Arbetet som trafikledare innebär att: - Planera och koordinera lastkapacitet och optimera lastbärares fyllningsgrad. - Utveckla trafiker genom att skapa nätverk med kunder och transportörer samt interna produktionsenheter. - Bevaka, följa upp och rapportera eventuella avvikelser av transporter till kund. - IOD-rapportera. - Bedöma och följa upp underleverantörer. - Ekonomiskt ansvara för de egna rundturstrafikerna.   Arbetet innebär daglig dialog med kollegor, kunder och transportörer och ett ansvar för den dagliga produktionen av partigodset i nära samarbete med de andra i PGC-gruppen. Tjänsten ställer höga krav på såväl affärsmässighet som förmåga att se lösningar och möjligheter för kunder och samtidigt öka avdelningens positiva resultat.   Vi söker dig som har förmåga att arbeta självständigt och i grupp med perioder av högt tempo. Personliga egenskaper som vi värdesätter är stresstålighet, flexibilitet, god service- och samarbetsförmåga och även förmåga att se helheten.   Krav är grundläggande kunskaper i Microsoft Office, förmåga att lägga upp milsnåla rundturer utefter Sveriges geografi, förmåga att kommunicera med olika aktörer i leveranskedjan på anpassat språk samt ett affärsmässigt sinnelag.   Tjänsten är ett vikariat på heltid och arbete på förskjuten arbetstid förekommer.   Trafikledararbetet är både spännande och intressant och erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling i ditt arbete.
Företag: DSV Road AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Trafikledare till PGC Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafikledare till PGC Göteborg

Trafikledare till PGC Luleå
DSV DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Till kontoret i Luleå söker vi dig som, tillsammans med kollegor, kunder och leverantörer, vill vara med att utveckla och ta ansvar för produktionen av partigods inom DSV Road AB.   Tjänsten som trafikledare innebär såväl ett eget som ett gemensamt ansvar för den dagliga produktionen, vilket ställer höga krav på affärsmässig syn samt förmåga att se lösningar och möjligheter som tillfredsställer kundernas transportönskemål. I rollen ingår bl.a. att:   - Planera och koordinera lastkapacitet och optimera lastbärares fyllningsgrad. - Utveckla trafiker genom att skapa nätverk med kunder och transportörer samt interna produktionsenheter. - Bevaka, följa upp och rapportera eventuella avvikelser av transporter till kund. - IOD-rapportera. - Bedöma och följa upp underleverantörer. - Ekonomiskt ansvara för de egna rundturstrafikerna.   Utifrån godsets egenskaper, kundernas krav samt de geografiska möjligheterna är det trafikledarens uppgift att planera transporterna utifrån bästa möjliga förtjänst. För att lyckas med denna uppgift krävs det god samarbetsförmåga, flexibilitet, hög servicekänsla samt förmåga och intresse av att arbeta i en miljö med tidvis högt tempo.   För att bli aktuell för tjänsten krävs det grundläggande kunskaper i Microsoft Office samt erfarenhet av CargoLink och e-Plan. Därutöver krävs förmågan att kunna lägga rundturer utefter Sveriges geografi och att med anpassat språk kunna kommunicera med olika aktörer i hela leveranskedjan. Språkkunskaper utöver engelska ses som meriterande.   Trafikledararbetet är både spännande och intressant och erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning. Förskjuten arbetstid kan förekomma.
Företag: DSV Road AB
Ort: Luleå
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Trafikledare till PGC Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafikledare till PGC Luleå

Länna söker chaufförer med C-körkort
DSV DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Till vår verksamhet i Länna söker vi dig som vill vara med att bedriva styckegods-leveranser. I rollen som chaufför ligger även ett ansvar för bilen och den dagliga översynen av olja, däck m.m. Utöver detta kan visst terminal-arbete förekomma. För att bli aktuell för tjänsten krävs ADR intyg och C-körkort. Truckkort är meriterande liksom tidigare erfarenhet från branschen. Som person ser vi att du är ansvarsfull, samarbetsvillig och serviceinriktad. Då du i många hänseenden kommer att vara företagets ansikte utåt är det av stor vikt att du kan sätta såväl kundens som företagets bästa främst. Du bör dessutom ha ett ekonomiskt tänkande i ditt arbete och goda geografiska kunskaper. Tjänsten är tillsvidare med anställning snarast möjligt. Förskjuten arbetstid kan förekomma. Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten, kontakta på telefon 08-6095070. För nyanställningar i DSV Road AB kommer vi inför slutprocessen i rekryteringen att begära in Utdrag ur brottsregistret ifrån dig. Även alkohol- och drogtest görs innan anställning påbörjas.
Företag: DSV Road AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Länna söker chaufförer med C-körkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Länna söker chaufförer med C-körkort

Trafikledare till PGC Göteborg
DSV DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. DSV Road AB söker trafikledare till PGC med placering i Göteborg.   Arbetet som trafikledare innebär att: - Planera och koordinera lastkapacitet och optimera lastbärares fyllningsgrad. - Utveckla trafiker genom att skapa nätverk med kunder och transportörer samt interna produktionsenheter. - Bevaka, följa upp och rapportera eventuella avvikelser av transporter till kund. - IOD-rapportera. - Bedöma och följa upp underleverantörer. - Ekonomiskt ansvara för de egna rundturstrafikerna.   Arbetet innebär daglig dialog med kollegor, kunder och transportörer och ett ansvar för den dagliga produktionen av partigodset i nära samarbete med de andra i PGC-gruppen. Tjänsten ställer höga krav på såväl affärsmässighet som förmåga att se lösningar och möjligheter för kunder och samtidigt öka avdelningens positiva resultat.   Vi söker dig som har förmåga att arbeta självständigt och i grupp med perioder av högt tempo. Personliga egenskaper som vi värdesätter är stresstålighet, flexibilitet, god service- och samarbetsförmåga och även förmåga att se helheten.   Krav är grundläggande kunskaper i Microsoft Office, förmåga att lägga upp milsnåla rundturer utefter Sveriges geografi, förmåga att kommunicera med olika aktörer i leveranskedjan på anpassat språk samt ett affärsmässigt sinnelag.   Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och arbete på förskjuten arbetstid förekommer.   Trafikledararbetet är både spännande och intressant och erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling i ditt arbete.
Företag: DSV Road AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Trafikledare till PGC Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafikledare till PGC Göteborg

Erfaren Trafikledare sökes till Inrikes PGC
DSV DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Till kontoret i Landskrona söker vi dig som, tillsammans med kollegor, kunder och leverantörer, vill vara med att utveckla och ta ansvar för produktionen av partigods inom DSV Road AB. Tjänsten som trafikledare innebär såväl ett eget som ett gemensamt ansvar för den dagliga produktionen, vilket ställer höga krav på affärsmässig syn samt förmåga att se lösningar och möjligheter som tillfredsställer kundernas transportönskemål. I rollen ingår bl.a. att: - Planera och koordinera lastkapacitet och optimera lastbärares fyllningsgrad. - Utveckla trafiker genom att skapa nätverk med kunder och transportörer samt interna produktionsenheter. - Bevaka, följa upp och rapportera eventuella avvikelser av transporter till kund. - Bedöma och följa upp underleverantörer. - Ekonomiskt ansvara för de egna rundturstrafikerna. Utifrån godsets egenskaper, kundernas krav samt de geografiska möjligheterna är det trafikledarens uppgift att planera transporterna så att det skapar bästa möjliga lönsamhet. För att lyckas med denna uppgift krävs det god samarbetsförmåga, flexibilitet, hög servicekänsla samt förmåga och intresse av att arbeta i en miljö med tidvis högt tempo. Stor vikt kommer därför att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet. För att bli aktuell för tjänsten krävs det grundläggande kunskaper i Microsoft Office. Därutöver krävs förmågan att kunna lägga rundturer utefter Sveriges geografi genom att kommunicera med olika aktörer i hela leveranskedjan. Trafikledararbetet är både spännande och intressant och erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning. Förskjuten arbetstid kan förekomma. För nyanställningar i DSV Road AB kommer vi inför slutprocessen i rekryteringen att begära in Utdrag ur brottsregistret ifrån dig. Även alkohol- och drogtest görs innan anställning påbörjas.
Företag: DSV Road AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Trafikledare sökes till Inrikes PGC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Trafikledare sökes till Inrikes PGC

Trafikledare till PGC
DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Till kontoret i Jönköping söker vi dig som, tillsammans med kollegor, kunder och leverantörer, vill vara med att utveckla och ta ansvar för produktionen av partigods inom DSV Road AB. Tjänsten som trafikledare innebär såväl ett eget som ett gemensamt ansvar för den dagliga produktionen, vilket ställer höga krav på affärsmässig syn samt förmåga att se lösningar och möjligheter som tillfredsställer kundernas transportönskemål. I rollen ingår bl.a. att:   - Planera och koordinera lastkapacitet och optimera lastbärares fyllningsgrad. - Utveckla trafiker genom att skapa nätverk med kunder och transportörer samt interna produktionsenheter. - Bevaka, följa upp och rapportera eventuella avvikelser av transporter till kund. - IOD-rapportera. - Bedöma och följa upp underleverantörer. - Ekonomiskt ansvara för de egna rundturstrafikerna.   Utifrån godsets egenskaper, kundernas krav samt de geografiska möjligheterna är det trafikledarens uppgift att planera transporterna utifrån bästa möjliga förtjänst. För att lyckas med denna uppgift krävs det god samarbetsförmåga, flexibilitet, hög servicekänsla samt förmåga och intresse av att arbeta i en miljö med tidvis högt tempo.   Då en stor del av arbetet som trafikledare sker direkt i våra produktionssystem ställs det höga krav på datorvana. Utbildning inom logistik och/eller erfarenhet från branschen ses som meriterande, liksom goda nätverkskontakter inom åkeribranschen. Därutöver krävs förmågan att kunna lägga rundturer utefter Sveriges geografi och att med anpassat språk kunna kommunicera med olika aktörer i hela leveranskedjan. Språkkunskaper utöver engelska ses också som meriterande.   Trafikledararbetet är både spännande och intressant och erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning. Förskjuten arbetstid kan förekomma.   För nyanställningar i DSV Road AB kommer vi inför slutprocessen i rekryteringen att begära in Utdrag ur brottsregistret ifrån dig. Även alkohol- och drogtest görs innan anställning påbörjas.
Företag: DSV Road AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Trafikledare till PGC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafikledare till PGC

Affärsområdeschef PGC
DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Division inrikes söker affärsområdeschef till område Partigods. Arbetet innebär ansvar för affärsområdet, driva dess utveckling, lönsamhet och säkerställa en optimal produktion inom DSV Road Sverige.   Din uppgift blir att: Ta fram och resultatinriktat arbeta mot de olika mål som sätts per Partigodscenter. Följa upp resultat samt analysera områdets ekonomiska utveckling och resurssamverkan. Optimera resurser och processer i samarbete med övriga Affärsområdeschefer inrikes. I samverkan med divisionschefen utarbeta kostnadsbudget och aktivitetsplaner för att uppnå fastställd budget för Partigods Sverige. - Säkerställa och uppföljning av utförandet av överenskomna processer och rutiner. - Följa upp kvalitets- och miljömål och vidta åtgärder för att dessa uppfylls. - Du rapporterar direkt till Divisionschef inrikes. Coacha och leda ansvariga chefer på DSVs partigodscenter.   Är du den person vi söker ska du: - Ha gedigen kunskap om inrikesproduktion. Gärna partigodsproduktion.   - Kunna tänka i och skapa processer som garanterar och utvecklar den optimala produktionen för partigods. - Vara en bra coach som vill leda ditt team framåt. Du ansvarar för en grupp med duktiga medarbetare som också ställer krav tillbaka på dig. - Vara lyhörd för gruppens åsikter men ändå kunna fokusera på målet i ett större perspektiv. - Aktivt kunna driva förändringsprocesser. - Ha lätt att kommunicera med människor eftersom du dagligen kommer att ha kontakt med olika befattningsnivåer. - Ha ett ekonomiskt sinne och kunna analysera siffror och rapporter och ta beslut utifrån detta. - Vara en bra ”team-player” som förstår helheten för affärsområdet Inrikes. - Ha goda kunskaper i engelska och svenska - Ha tidigare erfarenhet av att ha haft resultat- och personalansvar. - Ha ett dokumenterat track-record från tidigare ansvarsområden av goda ekonomiska resultat prestationer   Är du rätt person kan vi erbjuda dig ett utvecklande och stimulerande arbete med stora utmaningar samt en stor möjlighet att påverka företagets framgång och produktion!   Arbetet är en tillsvidaretjänst på heltid och skall tillsättas snarast.
Företag: DSV Road AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsområdeschef PGC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsområdeschef PGC

Trafikadministratör
DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Till rollen som trafikadministratör på PGC i Västerås söker vi en strukturerad, serviceminded och samarbetsvillig medarbetare. Arbetet som trafikadministratör innebär bland annat följande:   Hantera bokningar från interna & externa kunder Registrering av sändningar i produktionssystemet CargoLink. Kundservice ärenden som aviseringar, godssökningar och bevakning av tidspassning mm på leveranser Bistå i ekonomisk uppföljning inom PGC samt i Lastläggning mm.   För att uppnå optimalt samarbete, såväl inom den egna arbetsgruppen som med andra interna och externa kontakter, värdesätts personliga egenskaper högt. Arbetet som trafikadministratör kräver en grundläggande känsla för logistik och problemlösning, en förmåga att ta egna initiativ samt en vilja att ta ansvar för både dig själv, arbetsgruppen och företaget.   Meriterande är arbetslivserfarenhet inom transportbranschen och stor arbetsvana från diverse olika datorsystem.   Tjänsten är ett vikariat på heltid med snarast möjliga tillsättning.
Företag: DSV Road AB
Ort: Västerås
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Trafikadministratör jobb, Trafikadministratör Västerås, Trafikadministratör DSV Road AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafikadministratör

DSV Road söker Affärsområdeschef Norge
DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Beskrivning Division Norden söker ny affärsområdeschef till AO-Norge. Affärsområdet består av ca 23 personer som arbetar med trafik till och från Norge. Tjänsten som affärsområdeschef innebär ansvar för affärsområdet, dess utveckling, lönsamhet och säkerställa en optimal produktion inom DSV Road Sverige. Arbetsuppgifter - Ansvara för och ta fram mål samt utveckla och driva affärsområdet mot dessa - Följa upp resultat samt analysera områdets ekonomiska utveckling och resurssamverkan - Optimera resurser och processer i samarbete med övriga AO-chefer inom Divisionen - I samverkan med divisionschefen utarbeta kostnadsbudget och aktivitetsplaner för att uppnå fastställd budget - Säkerställa och följa upp utförandet av överenskomna processer och rutiner - Coacha och leda ansvariga Trafik-/avdelningschefer inom affärsområdet - Följa upp kvalitets- och miljömål och vidta åtgärder för att dessa uppfylls - Du rapporterar direkt till Divisionschefen Kvalifikationer - Ha ett ekonomiskt sinne och kunna analysera siffror och rapporter och ta beslut utifrån detta - Ha gedigen kunskap om import/export produktion - Kunna tänka i och skapa processer som garanterar och utvecklar den optimala produktionen - Vara en bra coach som vill leda ditt team framåt. Du ansvarar för en grupp med duktiga medarbetare som också ställer krav tillbaka på dig - Vara lyhörd för gruppens åsikter men ändå kunna fokusera på målet i ett större perspektiv. - Aktivt kunna driva förändringsprocesser. - Ha lätt att kommunicera med människor eftersom du dagligen kommer att ha kontakt med olika befattningsnivåer. - Vara en god ”team-player” som förstår helheten för divisionen. - Ha goda kunskaper i tal och skrift i engelska så väl som i svenska. - Ha ett dokumenterat ”track-record” från tidigare ansvarsområden av goda ekonomiska resultat prestationer Villkor Är du rätt person kan vi erbjuda dig ett utvecklande och stimulerande arbete med stora utmaningar samt en stor möjlighet att påverka företagets framgång och produktion! Arbetet är en tillsvidaretjänst på heltid med placering vid något av våra kontor Jönköping, Landskrona eller Stockholm (Länna) och skall tillsättas snarast. Din ansökan vill vi ha senast 4/6 2014. Notera att rekrytering och urval sker löpande.
Företag: DSV Road AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga DSV Road söker Affärsområdeschef Norge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DSV Road söker Affärsområdeschef Norge

Erfaren Trafikledare till PGC
DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Till kontoret i Landskrona söker vi dig som, tillsammans med kollegor, kunder och leverantörer, vill vara med att utveckla och ta ansvar för produktionen av partigods inom DSV Road AB. Tjänsten som trafikledare innebär såväl ett eget som ett gemensamt ansvar för den dagliga produktionen, vilket ställer höga krav på affärsmässig syn samt förmåga att se lösningar och möjligheter som tillfredsställer kundernas transportönskemål. I rollen ingår bl.a. att:   - Planera och koordinera lastkapacitet och optimera lastbärares fyllningsgrad. - Utveckla trafiker genom att skapa nätverk med kunder och transportörer samt interna produktionsenheter. - Bevaka, följa upp och rapportera eventuella avvikelser av transporter till kund. - Bedöma och följa upp underleverantörer. - Ekonomiskt ansvara för de egna rundturstrafikerna.   Utifrån godsets egenskaper, kundernas krav samt de geografiska möjligheterna är det trafikledarens uppgift att planera transporterna så att det skapar bästa möjliga lönsamhet. För att lyckas med denna uppgift krävs det god samarbetsförmåga, flexibilitet, hög servicekänsla samt förmåga och intresse av att arbeta i en miljö med tidvis högt tempo. Stor vikt kommer därför att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.   För att bli aktuell för tjänsten krävs det grundläggande kunskaper i Microsoft Office. Därutöver krävs förmågan att kunna lägga rundturer utefter Sveriges geografi genom att kommunicera med olika aktörer i hela leveranskedjan.   Trafikledararbetet är både spännande och intressant och erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning. Förskjuten arbetstid kan förekomma.   För nyanställningar i DSV Road AB kommer vi inför slutprocessen i rekryteringen att begära in Utdrag ur brottsregistret ifrån dig. Även alkohol- och drogtest görs innan anställning påbörjas.
Företag: DSV Road AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Trafikledare till PGC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Trafikledare till PGC

DSV Road söker Trafikledare till affärsområde CEU
DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Affärsområde Centraleuropa består av 50 personer som arbetar mot ett antal länder i Europa, bl a Polen, Tjeckien och Italien. Vi söker trafikledare till vår Italienexport. Som trafikledare kommer du att främst ansvara för dirigering av gods till Italien. De arbetsuppgifter som ingår är bl a att säkerställa lastkapaciteten till bokade volymer, aktivt söka gods att fylla ledig kapacitet med, leverensbevakning, återrapportering till kunder vid avvikelser, ekonomisk uppföljning av fordon/linjer, bedöma och följa upp underleverantörer. Vi sätter högt värde vid personliga egenskaper för att kunna uppnå optimalt samarbete, både i arbetsgruppen och med andra interna och externa kontakter. Detta kräver att du har en grundläggande positiv inställning, är serviceminded och har en känsla för logistik och problemlösning, att du kan ta egna initiativ och att du har en vilja att ta eget ansvar för dig själv, gruppen och företaget. För att lyckas i rollen vill vi att du har flera års erfarenhet inom speditionsbranschen, du behöver vara flexibel och trivas med att arbeta i ett högt tempo. En egenskap vi värdesätter högt är affärsmannaskap. Goda kunskaper i engelska är ett krav. God datorvana krävs. Tjänsten är prov-/tillsvidareanställning med tillträde snarast. Rekryteringen görs med löpande urval.   För nyanställningar i DSV kommer vi inför slutprocessen i rekryteringen att begära in Utdrag ur brottsregistret ifrån dig. Även alkohol- och drogtest görs innan anställning påbörjas.
Företag: DSV Road AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga DSV Road söker Trafikledare till affärsområde CEU jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DSV Road söker Trafikledare till affärsområde CEU

Trafikledare Länna
DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 55 miljarder SEK under 2013. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Till kontoret i Länna söker vi dig som tillsammans med kollegor, kunder och leverantörer vill vara med att utveckla och bidra till en fortsatt positiv utveckling av företagets inrikes styckegodstrafik. I rollen som trafikledare har du till uppgift att med bästa möjliga förtjänst planera våra lokala trafiker utifrån godsets egenskaper och kundernas önskemål, bl.a. omfattar:   - ordermottagning - bokning av transporter - trafikledning - jobba mot åkerierna och se till att rutiner följs - support angående scanning - arbetsuppgifter kopplade till driften av vårt eget åkeri - DSV Night, åkeri/kundmöten, KPI, anslutning nya kunder   Detta ställer krav på såväl god känsla för logistik och problemlösning som förmåga att ta egna initiativ och vilja att ta ansvar för både sig själv, gruppen och företaget. Av denna anledning ser vi därför att du som söker har erfarenhet av branschen sedan tidigare samt insikt i både de ekonomiska aspekterna av trafikplanering. God datorvana är ett krav.   För att uppnå optimalt samarbete, både i arbetsgruppen och med andra interna och externa kontakter, värdesätts personliga egenskaper högt. För att lyckas i rollen som trafikledare krävs det en grundläggande positiv inställning, god serviceförmåga, ett flexibelt förhållningssätt till arbetsuppgifterna samt förmåga och intresse av att arbeta i en miljö med tidvis högt tempo.   Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning.
Företag: DSV Road AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Trafikledare Länna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafikledare Länna

Erfaren Trafikledare med erfarenhet av livsmedelstransporter
DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 55 miljarder SEK under 2013. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Till vår nya satsning på livsmedelstransporter söker vi dig som vill vara en drivande kraft som tillsammans med kunder och leverantörer, vill vara med att utveckla och ta ansvar för produktionen av livsmedelstransporter inom DSV Road AB. Tjänsten som trafikledare innebär ett eget ansvar för den dagliga produktionen, vilket ställer höga krav på affärsmässig syn samt förmåga att se lösningar och möjligheter som tillfredsställer kundens transportönskemål. Trafikledaren har en sammanhållande roll där ingår bl.a. att:   - Koordinera samarbete mellan kund och åkeri - Planera och koordinera lastkapacitet och optimera lastbärares fyllnadsgrad. - Utveckla trafiker genom att skapa nätverk med kund och transportör samt interna produktionsenheter. - Bevaka, följa upp och rapportera eventuella avvikelser av transporter till kund. - IOD-rapportera. - Bedöma och följa upp underleverantörer. - Ekonomiskt ansvara för egna trafiker.   Utifrån godsets egenskaper, kundernas krav samt de geografiska möjligheterna är det trafikledarens uppgift att planera transporterna utifrån bästa möjliga förtjänst. För att lyckas med denna uppgift krävs det god samarbetsförmåga, flexibilitet, hög servicekänsla samt förmåga och intresse av att arbeta i en miljö med tidvis högt tempo.   För att bli aktuell för tjänsten krävs det grundläggande kunskaper i Microsoft Office, goda kunskaper i excel samt erfarenhet av CargoLink och e-Plan och b-körkort. Därutöver krävs förmågan att kunna lägga upp milsnåla rutter utefter Sveriges geografi och har god geografisk lokalkännedom. Förmåga att med anpassat språk kunna kommunicera med olika aktörer i hela leveranskedjan. Språkkunskaper utöver engelska ses som meriterande. Meriterande är erfarenhet livsmedelstransporter och butiksdistribution. Erfarenhet av personalansvar gärna för chaufförer är meriterade.   Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning. Förskjuten arbetstid förekommer. Tjänsten till hör Affärområdet Livsmedel med placering i Landskrona/Helsingborg
Företag: DSV Road AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Trafikledare med erfarenhet av livsmedelstransporter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Trafikledare med erfarenhet av livsmedelstransporter

Trafikadministratör
DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 55 miljarder SEK under 2013. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Till rollen som trafikadministratör på AO-livsmedel i Västerås söker vi en strukturerad, serviceminded och samarbetsvillig medarbetare. Arbetet som trafikadministratör innebär bland annat följande:   Hantera bokningar från interna & externa kunder Registrering av sändningar i produktionssystemet CargoLink. Kundservice ärenden som aviseringar, godssökningar och bevakning av tidspassning mm på leveranser Bistå i ekonomisk uppföljning inom PGC samt i Lastläggning mm.   För att uppnå optimalt samarbete, såväl inom den egna arbetsgruppen som med andra interna och externa kontakter, värdesätts personliga egenskaper högt. Arbetet som trafikadministratör kräver en grundläggande känsla för logistik och problemlösning, en förmåga att ta egna initiativ samt en vilja att ta ansvar för både dig själv, arbetsgruppen och företaget.   Meriterande är arbetslivserfarenhet inom transportbranschen särskilt livsmedelstransporter och stor arbetsvana från diverse olika datorsystem. Då mycket av arbetet är i Excel-miljö är kunskap och erfarenhet av Excel särskilt meriterade.
Företag: DSV Road AB
Ort: Västerås
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Trafikadministratör jobb, Trafikadministratör Västerås, Trafikadministratör DSV Road AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafikadministratör

Erfaren Trafikledare med erfarenhet av livsmedelstransporter
DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 55 miljarder SEK under 2013. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Till vår nya satsning på livsmedelstransporter söker vi dig som vill vara en drivande kraft som tillsammans med kunder och leverantörer, vill vara med att utveckla och ta ansvar för produktionen av livsmedelstransporter inom DSV Road AB. Tjänsten som trafikledare innebär ett eget ansvar för den dagliga produktionen, vilket ställer höga krav på affärsmässig syn samt förmåga att se lösningar och möjligheter som tillfredsställer kundens transportönskemål. Trafikledaren har en sammanhållande roll där ingår bl.a. att:   - Koordinera samarbete mellan kund och åkeri - Planera och koordinera lastkapacitet och optimera lastbärares fyllnadsgrad. - Utveckla trafiker genom att skapa nätverk med kund och transportör samt interna produktionsenheter. - Bevaka, följa upp och rapportera eventuella avvikelser av transporter till kund. - IOD-rapportera. - Bedöma och följa upp underleverantörer. - Ekonomiskt ansvara för egna trafiker.   Utifrån godsets egenskaper, kundernas krav samt de geografiska möjligheterna är det trafikledarens uppgift att planera transporterna utifrån bästa möjliga förtjänst. För att lyckas med denna uppgift krävs det god samarbetsförmåga, flexibilitet, hög servicekänsla samt förmåga och intresse av att arbeta i en miljö med tidvis högt tempo.   För att bli aktuell för tjänsten krävs det grundläggande kunskaper i Microsoft Office, goda kunskaper i excel samt erfarenhet av CargoLink och e-Plan och b-körkort. Därutöver krävs förmågan att kunna lägga upp milsnåla rutter utefter Sveriges geografi och har god geografisk lokalkännedom. Förmåga att med anpassat språk kunna kommunicera med olika aktörer i hela leveranskedjan. Språkkunskaper utöver engelska ses som meriterande. Meriterande är erfarenhet livsmedelstransporter och butiksdistribution. Erfarenhet av personalansvar gärna för chaufförer är meriterade.   Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning. Förskjuten arbetstid förekommer. Tjänsten till hör Affärområdet Livsmedel med placering i Göteborg/Västerås
Företag: DSV Road AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Trafikledare med erfarenhet av livsmedelstransporter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Trafikledare med erfarenhet av livsmedelstransporter

Vi söker en DRIVEN PGC-chef
DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 55 miljarder SEK under 2013. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Till kontoret i Västerås söker vi dig som, tillsammans med kollegor, kunder och leverantörer, vill ta ansvar för driften och utvecklingen av kontorets partigodsverksamhet. Inrikes partigods (PGC) är ett affärsområde inom division inrikes. Affärsområdet består idag av fem produktionsenheter, placerade i Landskrona, Jönköping, Göteborg, Västerås samt Umeå. På varje produktionsenhet finns en PGC-chef som rapporterar till affärsområdeschefen för hela PGC. Trafikadministrationen, så som kundservice och bokning, sker lokalt på respektive produktionsenhet liksom trafikledning och dokumentation av utförda transporter. All daglig trafikledning och planering sker i produktionsverktyget E-plan, vilket ger samtliga medarbetare inom PGC full insyn i vilka volymer och vilken kapacitet som flyttas mellan de olika trafikområdena. Varje produktionsenhet ansvarar sitt geografiska område, där man som utgångspunkt tar hand om all volym och tillgänglig kapacitet. Grundtanken inom PGC är att bygga en rundtursbaserad trafik med respekt för obalansproblematiken och trafiksituation inom mottagande produktionsenhet, allt med hänsyn till lönsamheten. Varje produktionsenhet har en egen budget på volym, omsättning, gross profit och EBITA. Inom PGC finns en blandad kundportfölj, dock har livsmedelsegmentet utvecklats markant under de senare åren och präglar i hög grad hela affärsområdet. Marknadsutvecklingen är positiv och målet är att varje år se tillväxt i såväl omsättningen som resultatet, med ständigt fokus på lönsamheten.   I rollen som PGC-chef ansvarar du för att driva PGC-enheten i Västerås, både operativt och strategiskt, mot de uppsatta mål som finns inom affärsområdet. I arbetsuppgifterna ingår ett personalansvar för ca 8 medarbetare och stort fokus ligger på att du som ansvarig ska locka fram det absolut bästa hos varje medarbetare samt kunna motivera till en fortsatt positiv resultatutveckling.   Tjänsten ställer krav på att du som chef är tydlig i ditt ledarskap och känner dig bekväm att arbeta med siffror. Vidare krävs det även att du är trygg i mötet med både leverantör och kund då du självständigt ofta förhandlar fram såväl lösningar med åkerier som priser till de produktionslösningar som erbjuds våra kunder. Att kunna skapa nätverk med både kunder, leverantörer och interna produktionsenheter är därför av största vikt.   För att lyckas i rollen som PGC-chef krävs att du är en driven person som har en grundläggande positiv inställning, är serviceminded samt har en känsla för både logistik och ekonomi. Personliga egenskaper är något som värderas högt! Viktigt är att du kan ta egna initiativ och att du har en vilja att ta ansvar för både dig själv, gruppen, företaget och driva det framåt. Varje produktionsenhet ska drivas med en känsla av att det är sin ”egen” verksamhet. Hög arbetsmoral och ett öga för affärer ses som en självklarhet, liksom god datorvana.
Företag: DSV Road AB
Ort: Västerås
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en DRIVEN PGC-chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en DRIVEN PGC-chef

WEU söker Trafikledare till export Frankrike
DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 55 miljarder SEK under 2013. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Är du sugen på att arbeta med trafikledning export till Benelux/Frankrike?  Vi söker nu en erfaren trafikledare inom exporttrafiken till både Beneluxländerna och Frankrike. Tjänsten som trafikledare ställer höga krav på såväl affärsmässig syn samt en förmåga att se lösningar och möjligheter. Är du den vi söker bör du ha en utpräglad serviceanda och ambitionen att sätta kunden i fokus. Utöver det ska du vara stresstålig samt en lagspelare. Tjänsten som Trafikledare innebär följande arbetsuppgifter: - Samordna information till specifika kunder angående lastning och lossning - Boka lastning samt lossningstider i kundspecifika system - Lastplanera gods samt alla andra förekommande uppgifter - Daglig kontroll av trailertillgång på respektive land. I samråd med trafik tillgodose att trailerflödet är balanserat - Ekonomisk ansvarig för sin trafik - Daglig kontakt med marknad och kund I det dagliga arbetet ingår kontakt med våra åkerier, kunder samt andra avdelningar och kontor inom DSV. För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av trafikledning inom speditionsbranschen och Du skall behärska engelska i skrift och tal. Tjänsten är prov-/tillsvidareanställning med start snarast.
Företag: DSV Road AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga WEU söker Trafikledare till export Frankrike jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: WEU söker Trafikledare till export Frankrike

Speditör sökes till Thermo-/Crossavdelningen i GBG
DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 55 miljarder SEK under 2013. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Beskrivning Inom Thermo-/Crossavdelningen är vi inriktade mot två affärsområden dels export och import av temperaturkänsliga transporter och också mot att söka och finna transporter ute i Europa för våra kunders räkning (cross trade). Themo-/Cross är en avdelning som jobbar i högt tempo och för rätt person finns stora möjligheter till personlig utveckling samt möjlighet att bidra till avdelningens framtida utveckling. Arbetsuppgifter Vi söker en kreativ och positiv person som tillsammans med övriga på avdelningen vill ta ansvar för att utveckla nya trafiker samtidigt som befintliga trafiker förädlas och fortsätter att utvecklas. Som trafikplanerare arbetar du med godsplanering av bilarna, framtagning av dokument, diverse ekonomi och förvaltningsuppgifter via vårt Cargo-Link system. Arbetet innebär löpande kontakt med både chaufförer, kunder och andra DSV kontor, både i Sverige och i Europa. Kvalifikationer Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom transportbranschen, och har såväl ambition som önskan att vidareutvecklas. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt för denna tjänst och ytterligare språkkunskaper ses som meriterande. Förmågan att arbeta självständigt och under perioder av tidvis högt tempo är egenskaper som du kommer att ha stor nytta av i tjänsten som speditör. Villkor Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med snarast möjliga tillsättning. Placering på vårt kontor i Göteborg.
Företag: DSV Road AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Speditör sökes till Thermo-/Crossavdelningen i GBG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditör sökes till Thermo-/Crossavdelningen i GBG

Business Analyst Support
DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 55 miljarder SEK under 2013. DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 19 orter i Sverige och 980 anställda. Vi utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan. Vi söker dig som vill vara med att utveckla och utvecklas med vårt affärsområde MEU. Är du en person med rätt driv och analytiskt arbetsätt med känsla för siffror och affärsmässigt tänkande finns här en unik möjlighet till att vara med att driva vårt affärsområde framåt.   Tjänsten som Business Analyst Support är en stödfunktion till affärsområdeschefen på MEU och trafikcheferna Thermo/Road Jet. I arbetet ingår att skapa analyser, följa uppföljning av kund mix, volym mix och balans på import/export per trafikområde. I arbetet ingår även systematisera processer och vara delaktig värderingsarbete.   Din uppgift blir att: - Följa upp resultat samt analysera områdets ekonomiska utveckling och resurs samverkan - Optimera resurser och processer i samarbete med övriga trafikchefer - I samverkan med affärsområdeschefen utarbeta kostnadsbudget och aktivitetsplaner för att uppnå fastställd budget - Säkerställa och följa upp utförandet av överenskomna processer och rutiner. - Följa upp kvalitets- och miljömål och vidta åtgärder för att dessa uppfylls - Uppföljning av nyckeltal och förenkla rapportverktyg - Analysera trafiker   Är du den person vi söker ska du: - Vara driven, självgående och anlyserande - Ha ett ekonomiskt sinne och kunna analysera siffror och rapporter och ta beslut utifrån detta - Ha kunskap om import/export produktion - Ha goda kunskaper i tal och skrift i engelska och svenska (tyska är meriterande) - Ha mycket goda kunskaper i Excel.   Vi ser gärna att du är har en högskoleutbildning gärna med inriktning på ekonomi eller logistik. Är du rätt person kan vi erbjuda dig ett utvecklande och stimulerande arbete med stora utmaningar samt en stor möjlighet att påverka företagets framgång och produktion!
Företag: DSV Road AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Business Analyst Support jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Business Analyst Support


Sök lediga jobb DSV Road AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se