Da Vinciskolan jobb - lediga jobb

Da Vinciskolan jobb Da Vinciskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Da Vinciskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Da Vinciskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Grundskollärare SV/SO- Nacka

 2. Musiklärare Da Vinciskolan (grundskola)- Nacka

 3. Specialpedagog /-lärare (grundsk.) Davinciskolan- Nacka

 4. Lärare Montessori, Da Vinciskolan, Nacka- Nacka

 5. Da Vinciskolan söker resurs/fritidspedagog- Nacka

 6. Tillfälliga vikarier Da Vinciskolans förskolor- Nacka

 7. Barnskötare till Da Vinciskolans förskola- Nacka

 8. Förskollärare till Da Vinciskolans förskola- Nacka

 9. Da Vinciskolan söker en bild-och slöjdlärare- Nacka

 10. Da Vinciskolan söker en resursperson- Nacka

 11. Barnskötare till Da Vinciskolans förskola- Nacka

 12. Förskollärare till Da Vinciskolans förskola- Nacka

 13. Lärare SV/SO MA/NO grundskola, Da Vinciskolan- Nacka

 14. Förskollärare till Da Vinciskolans förskola- Nacka

 15. Barnskötare till Da Vinciskolans förskola- Nacka

 16. Förskollärare till Da Vinciskolans förskola- Nacka

 17. Da Vinciskolan söker resurs-/fritidspedagog- Nacka

 18. Da Vinciskolan söker en personlig assistent- Nacka

 19. Timvikarie till skola/fritids, Da Vinciskolan- Nacka

 20. Timvikarie till skola/fritids, Da Vinciskolan- Nacka

 21. Da Vinciskolan söker lärare i engelska- Nacka

 22. Da Vinciskolan söker kökspersonal- Nacka

 23. Förskollärare till Da Vinciskolans förskola- Nacka

 24. Timvikarie till Da Vinciskolans förskola- Nacka

 25. Grunskollärare i idrott, engelska, musik åk 2-5- Nacka

 26. Grunskollärare SV/SO- Nacka

 27. Da Vinciskolan söker en resurspedagog- Nacka

 28. Da Vinciskolan söker en resurspedagog- Nacka

 29. Fritidspedagog med ansvar för fritidsverksamhet- Nacka

 30. Da Vinciskolan söker en speciallärare- Nacka

 31. Da Vinciskolan söker en administratör- Nacka

 32. Förskollärare/barnskötare till Da Vinciskolan- Nacka

 33. Förskollärare/barnskötare till Da Vinciskolan- Nacka

 34. Förskollärare till Da Vinciskolans förskola- Nacka

 35. Grundskollärare MA/NO- Nacka

 36. Grundskollärare MA/NO- Nacka

 37. Grundskollärare f-6, Da Vinciskolan, Nacka- Nacka

 38. Fritidspedagog med ansvar för fritidsverksamhet- Nacka

 39. Utbildade fritidspedagoger sökes- Nacka

 40. FRITIDSPEDAGOG- Nacka


Mer beskrivning

Grundskollärare SV/SO
Da Vinciskolan söker en Sv/So lärare Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden "glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa". Du kommer att arbeta i en åldersintegrerad grupp år 4-5 och undervisa i ämnena svenska och SO. I tjänsten ingår mentorskap för ca 20 elever. PROFIL Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta och jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är utbildad lärare för åldersgruppen och har några års erfarenhet av yrket. Montessoriutbildning/montessorierfarenhet är meriterande. Vi söker dig som kan stärka barns tilltro till sin egen förmåga att lära. En viktig del är att stimulera samt motivera barnet att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Da Vinciskolan arbetar i Mac-miljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 80% tillsvidare anställning Provanställning tillämpas Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Danijela Bengtsson Ansökan skickas till: danijela@davinciskolan.com Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är den 5/8.
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare SV/SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare SV/SO

Musiklärare Da Vinciskolan (grundskola)
Da Vinciskolan söker en musiklärare! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa. Du kommer att arbeta som ämneslärare i musik. Tjänsten innebär undervisning i musik åk 2-5. I vårt årliga luciatåg och vid sommaravslutningen är du en viktig drivande kraft och samarbetar med lärarteamet. PROFIL Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta och jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur.  KVALIFIKATIONER Du är utbildad lärare för åldersgruppen och har några års erfarenhet av yrket. Montessoriutbildning/montessorierfarenhet från skola är meriterande. Vi söker dig som kan stärka barns tilltro till sin egen förmåga att lära. En viktig del är att stimulera samt motivera barnet att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Mer information hittar du på vår hemsida: www.davinciskolan.com Omfattning av tjänst: 15% Tidsbegränsat: 2013-08-12 t.o.m. 2014-06-11 Provanställning tillämpas. Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Marta Caviedes Ansökan skickas till: marta.caviedes@davinciskolan.com Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är den 31 juli.
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare Da Vinciskolan (grundskola) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare Da Vinciskolan (grundskola)

Specialpedagog /-lärare (grundsk.) Davinciskolan
Da Vinciskolan söker en specialpedagog /-lärare! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa. Du kommer att arbeta som undervisande specialpedagog/-lärare. Du kommer aktivt att arbeta med barn i behov av särskilt stöd och ingå i elevhälsoteamet på skolan. PROFIL Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta och jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur.  KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är utbildad specialpedagog eller speciallärare för åldersgruppen och har några års erfarenhet av yrket. Erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov är meriterande likaså montessoriutbildning/montessorierfarenhet från skola. Vi söker dig som kan stärka barns tilltro till sin egen förmåga att lära. En viktig del är att stimulera samt motivera barnet att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 40% Tidsbegränsad anställning: f.r.o.m 2013-08-12 t.o.m 2014-06-11 Provanställning tillämpas. Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Marta Caviedes Ansökan skickas till: marta.caviedes@davinciskolan.com Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är den 31 juli .
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog /-lärare (grundsk.) Davinciskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog /-lärare (grundsk.) Davinciskolan

Lärare Montessori, Da Vinciskolan, Nacka
Behörig lärare med montessoriutbildning/montessorierfarenhet, åk 2-3 åldersblandat Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden ?glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa?. Vi söker behörig lärare i SO/SV och även/eller MA/NO, till integrerad 2-3:a med ca 60 barn. Du kommer att jobba i ett arbetslag tillsammans med 2 andra lärare och ansvara för ca 20 mentorsbarn. Du är utbildad lärare för åldersgruppen och har några års erfarenhet av yrket. Montessoriutbildning/montessorierfarenhet från skola är meriterande. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta och jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur. Da Vinciskolan arbetar i Mac miljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 80-100% Provanställning tillämpas Tillträde: 12 augusti 2013 Intervjuer sker fortlöpande. Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 15 augusti. Välkommen med din ansökan som vi tar emot via e-post: danijela@davinciskolan.com Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta rektor Danijela Bengtsson på 0739-68 28 64. För mer info om Da Vinciskolan vänligen se vår webbsida: www.davinciskolan.com
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Montessori, Da Vinciskolan, Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Montessori, Da Vinciskolan, Nacka

Da Vinciskolan söker resurs/fritidspedagog
Da Vinciskolan söker resurs/fritidspedagog 65%-100% Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i  orden ?glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa?. Du kommer att arbeta som resurspedagog för en elev med Downs syndrom. Tjänsten innebär arbete inom skola och fritidsverksamhet. Du kommer att tillhöra fritidsteamet, men också ha ett nära samarbete med lärarna i arbetslaget. PROFIL Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du är lugn och tålmodig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Du är bra på att samarbeta med kollegor och föräldrar. Du bidrar med din personlighet till en god arbetskultur. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd är meriterande. Vi söker dig som kan stärka barns tilltro till sin egen förmåga att lära. En viktig del är att stimulera samt motivera barnet till att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Da Vinciskolan arbetar i Mac miljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 65% förlagd på måndag (heldag), tisdag (em), onsdag (heldag), torsdag (em), fredag (em). Eventuellt kan omfattningen av tjänsten bli 100%. Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Tillträde: 130902 Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Danijela Bengtsson tfn: 0739-682864 Ansökan skickas till: danijela@davinciskolan.com Sista ansökningsdag är 30/8. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Da Vinciskolan söker resurs/fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Da Vinciskolan söker resurs/fritidspedagog

Tillfälliga vikarier Da Vinciskolans förskolor
Hej! Våra förskolor Badhotellet och Karl Gerhard behöver tillfälliga vikarier vid frånvaro hos personal. Vi vill ha dig på vår vikarielista. Vi söker barnskötare och/eller dig som stortrivs att jobba med barn och som vid behov kan arbeta med kort varsel. Är du glad, trevlig, ansvarsfull och gillar att vara med barn är du med stor sannolikhet den vi söker. Har du kunskap om läroplanen eller är villig att lära dig och/eller har barnskötarutbildning är det meriterande. Vi välkomnar ansökningar från alla åldersgrupper. Maila din ansökan till: carolinebm@davinciskolan.com Adressen gäller även för eventuella frågor. Karl Gerhard och Badhotellet är två montessoriförskolor belägna i Saltsjöbaden. Karl Gerhard har två grupper med totalt 48 barn i åldern 3-5 år. Badhotellet har två grupper med totalt 25 barn i åldern 1-3 år. Vi är förskolan med stort hjärta för barnen, konsten och vetenskapen som utgår från barnets unika förutsättningar och främjar deras egen lärprocess. Vi hjälper barnen att utveckla en trygg grund av självtillit, lust att lära och ansvarstagande att bära med sig i ett fortsatt livslångt lärande.
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Tillfälliga vikarier Da Vinciskolans förskolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tillfälliga vikarier Da Vinciskolans förskolor

Barnskötare till Da Vinciskolans förskola
Da Vinciskolan söker en barnskötare till vår montessoriförskola! Karl Gerhard är en montessoriförskola belägen i vackra Saltsjöbaden. Förskolan är en del av Da Vinciskolan. Karl Gerhard har två barngrupper med totalt 48 barn i åldern 3-5 år. Vi är förskolan med stort hjärta för barnen, konsten och vetenskapen som utgår från barnens unika förutsättningar och främjar deras egen lärprocess. Vi hjälper barnen att utveckla en trygg grund av självtillit, lust att lära och ansvarstagande att bära med sig i ett fortsatt livslångt lärande. Du är utbildad barnskötare, gärna med montessorierfarenhet eller starkt intresse för den pedagogiken. Som person är du initiativrik med god förmåga att samspela. Du har en varm och positiv inställning till din omvärld, är duktig på att strukturera samt har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. Vi jobbar i Mac miljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Tjänsten omfattar heltid och är ett vikariat. Vi tillämpar provanställning. Mer information om verksamheten på vår hemsida http://www.davinciskolan.com Kontaktperson Caroline Bredo Martin carolinebm@davinciskolan.com Telefon: +46 (0)70-091 24 56 Sista ansökningsdag 131031 Ange referensnummer: Barnskötare KG ht13 Vi tar emot ansökan via e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till Da Vinciskolans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till Da Vinciskolans förskola

Förskollärare till Da Vinciskolans förskola
Da Vinciskolan söker en förskollärare till vår montessoriförskola! Karl Gerhard är en montessoriförskola belägen i vackra Saltsjöbaden. Förskolan är en del av Da Vinciskolan. Karl Gerhard har två barngrupper med totalt 48 barn i åldern 3-5 år. Vi är förskolan med stort hjärta för barnen, konsten och vetenskapen som utgår från barnens unika förutsättningar och främjar deras egen lärprocess. Vi hjälper barnen att utveckla en trygg grund av självtillit, lust att lära och ansvarstagande att bära med sig i ett fortsatt livslångt lärande. Du är en behörig, erfaren förskollärare, gärna med montessoriutbildning eller starkt intresse för den pedagogiken. Som person är du initiativrik med god förmåga att samspela. Du har en varm och positiv inställning till din omvärld, är duktig på att strukturera samt har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. Vi jobbar i Macmiljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Tjänsten omfattar heltid och är ett vikariat. Vi tillämpar provanställning. Mer information om verksamheten på vår hemsida http://www.davinciskolan.com Kontaktperson Caroline Bredo Martin carolinebm@davinciskolan.com Tfn: +46 (0)70-091 24 56 Sista ansökningsdag 131031 Ange referensnummer: Förskollärare KG ht13 Vi tar emot ansökan via e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Da Vinciskolans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Da Vinciskolans förskola

Da Vinciskolan söker en bild-och slöjdlärare
Da Vinciskolan söker en bild/slöjd-lärare Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i  orden glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa. Du kommer att arbeta som ämneslärare i bild och slöjd. Tjänsten innebär undervisning i bild åk 2-5 och slöjd åk 4-5. I vår årliga vårsalong är du en viktig drivande kraft och samarbetar med lärarteamet. PROFIL Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta och jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur.  KVALIFIKATIONER Du är utbildad lärare för åldersgruppen och har några års erfarenhet av yrket. Montessoriutbildning/montessorierfarenhet från skola är meriterande. Vi söker dig som kan stärka barns tilltro till sin egen förmåga att lära. En viktig del är att stimulera samt motivera barnet att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Da Vinciskolan arbetar i Mac miljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: vikariat 40 % Provanställning tillämpas. Tillträde: 7 januari 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Danijela Bengtsson 0739-682864 Ansökan skickas till: danijela@davinciskolan.com Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 3 januari .
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Da Vinciskolan söker en bild-och slöjdlärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Da Vinciskolan söker en bild-och slöjdlärare

Da Vinciskolan söker en resursperson
Resurs till Da Vinciskolans förskola Badhotellet Badhotellet är en montessoriinriktad förskola som är en del av Da Vinciskolan i Saltsjöbaden. Förskolan har totalt 30 barn i åldrarna 1-3 år. Vi är förskolan med stort hjärta för barnen, konsten och vetenskapen som utgår från barnets unika förutsättningar och främjar barnets egen lärprocess genom att bygga på barnets befintliga kunskaper och färdigheter. Vi hjälper barnen att utveckla en trygg grund av självtillit, lust att lära och ansvarstagande att bära med sig i ett fortsatt livslångt lärande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med barn med särskilda behov. Som person är du trygg och stabil med varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ och kan strukturera samt har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. Meriterande är om du är tvåspråkig i svenska och finska. I linje med Da Vinciskolans jämställdhetspolicy ser vi gärna manliga sökande till tjänsten. Vi jobbar i Mac miljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Omfattning av tjänst: 80 % Provanställning tillämpas. Tillträde: 7 januari 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Isabel Egana isabel.egana@davinciskolan.com Ansökan skickas till: ansokan@davinciskolan.com Sista ansökningsdag är 20131215. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Da Vinciskolan söker en resursperson jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Da Vinciskolan söker en resursperson

Barnskötare till Da Vinciskolans förskola
Da Vinciskolan söker en barnskötare till vår montessoriförskola! Karl Gerhard är en montessoriförskola belägen i vackra Saltsjöbaden. Förskolan är en del av Da Vinciskolan. Karl Gerhard har totalt 48 barn i åldern 3-5 år. Vi är förskolan med stort hjärta för barnen, konsten och vetenskapen som utgår från barnens unika förutsättningar och främjar deras egen lärprocess. Vi hjälper barnen att utveckla en trygg grund av självtillit, lust att lära och ansvarstagande att bära med sig i ett fortsatt livslångt lärande. Du är utbildad barnskötare, gärna med montessorierfarenhet eller starkt intresse för den pedagogiken. Som person är du initiativrik med god förmåga att samspela. Du har en varm och positiv inställning till din omvärld, är duktig på att strukturera samt har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. I linje med Da Vinciskolans jämställdhetspolicy ser vi gärna manliga sökande till tjänsten. Vi jobbar i Mac miljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Mer information om verksamheten på vår hemsida http://www.davinciskolan.com Omfattning av tjänst: 100 % graviditetsvikariat t.o.m 140630 Provanställning tillämpas. Tillträde: Mitten av februari 2014, eventuellt tidigare. Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Niklas Bjerén niklas.bjeren@davinciskolan.com Ansökan skickas till: ansokan@davinciskolan.com Sista ansökningsdag är 20131215. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till Da Vinciskolans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till Da Vinciskolans förskola

Förskollärare till Da Vinciskolans förskola
Förskollärare till Da Vinciskolans förskola Badhotellet Badhotellet är en montessoriinriktad förskola som är en del av Da Vinciskolan i Saltsjöbaden. Förskolan har totalt 30 barn i åldrarna 1-3 år. Vi är förskolan med stort hjärta för barnen, konsten och vetenskapen som utgår från barnets unika förutsättningar och främjar barnets egen lärprocess genom att bygga på barnets befintliga kunskaper och färdigheter. Vi hjälper barnen att utveckla en trygg grund av självtillit, lust att lära och ansvarstagande att bära med sig i ett fortsatt livslångt lärande. Vi söker nu en förskollärare med start i februari 2014. Du är utbildad förskolepedagog och vi ser gärna att du har montessoriutbildning eller montessorierfarenhet. Som person är du trygg och stabil med varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ och kan strukturera samt har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. I linje med Da Vinciskolans jämställdhetspolicy ser vi gärna manliga sökande till tjänsten. Vi jobbar i Mac miljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Omfattning av tjänst: 50 % tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tillträde: 1 februari 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Isabel Egana isabel.egana@davinciskolan.com Ansökan skickas till: ansokan@davinciskolan.com Sista ansökningsdag är 20131215. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Da Vinciskolans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Da Vinciskolans förskola

Lärare SV/SO MA/NO grundskola, Da Vinciskolan
Da Vinciskolan söker en behörig lärare åk 2-3 (åldersblandat) gärna med montessoriutbildning/montessorierfarenhet! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa. Vi söker behörig lärare i SO/SV och även/eller MA/NO, till integrerad 2-3:a med ca 60 barn. Du kommer att jobba i ett arbetslag tillsammans med 2 andra lärare och ansvara för ca 20 mentorsbarn. Du är utbildad lärare för åldersgruppen och har några års erfarenhet av yrket. Montessoriutbildning/montessorierfarenhet från skola är meriterande. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta och jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur. Da Vinciskolan arbetar i Mac miljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 80% Provanställning tillämpas. Tillträde: 7 januari 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Sista ansökningsdag är 19 december. Vi ser fram emot din ansökan! Välkommen med din ansökan som vi tar emot via e-post: danijela@davinciskolan.com Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta rektor Danijela Bengtsson på 0739-68 28 64. För mer info om Da Vinciskolan vänligen se vår webbsida: www.davinciskolan.com
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare SV/SO MA/NO grundskola, Da Vinciskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare SV/SO MA/NO grundskola, Da Vinciskolan

Förskollärare till Da Vinciskolans förskola
Förskollärare till Da Vinciskolans förskola Badhotellet Badhotellet är en montessoriinriktad förskola som är en del av Da Vinciskolan i Saltsjöbaden. Förskolan har totalt 30 barn i åldrarna 1-3 år. Vi är förskolan med stort hjärta för barnen, konsten och vetenskapen som utgår från barnets unika förutsättningar och främjar barnets egen lärprocess genom att bygga på barnets befintliga kunskaper och färdigheter. Vi hjälper barnen att utveckla en trygg grund av självtillit, lust att lära och ansvarstagande att bära med sig i ett fortsatt livslångt lärande. Vi söker nu en förskollärare med start i februari 2014. Du är utbildad förskolepedagog och vi ser gärna att du har montessoriutbildning eller montessorierfarenhet. Som person är du trygg och stabil med varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ och kan strukturera samt har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. I linje med Da Vinciskolans jämställdhetspolicy ser vi gärna manliga sökande till tjänsten. Vi jobbar i Mac miljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Omfattning av tjänst: 50-100 % tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tillträde: 1 februari 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Isabel Egana isabel.egana@davinciskolan.com Ansökan skickas till: ansokan@davinciskolan.com Sista ansökningsdag är 20131215. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Da Vinciskolans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Da Vinciskolans förskola

Barnskötare till Da Vinciskolans förskola
Barnskötare till Da Vinciskolans förskola Karl Gerhard Da Vinciskolan söker en barnskötare till vår montessoriförskola! Karl Gerhard är en montessoriförskola belägen i vackra Saltsjöbaden. Förskolan är en del av Da Vinciskolan. Karl Gerhard har två barngrupper med totalt 48 barn i åldern 3-5 år. Vi är förskolan med stort hjärta för barnen, konsten och vetenskapen som utgår från barnens unika förutsättningar och främjar deras egen lärprocess. Vi hjälper barnen att utveckla en trygg grund av självtillit, lust att lära och ansvarstagande att bära med sig i ett fortsatt livslångt lärande. Du är utbildad barnskötare, gärna med montessorierfarenhet eller starkt intresse för den pedagogiken. Som person är du initiativrik med god förmåga att samspela. Du har en varm och positiv inställning till din omvärld, är duktig på att strukturera samt har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. I linje med Da Vinciskolans jämställdhetspolicy ser vi gärna manliga sökande till tjänsten. Vi jobbar i Macmiljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Mer information om verksamheten på vår hemsida http://www.davinciskolan.com Omfattning av tjänst: 100 % graviditetsvikariat t.o.m 140630 Provanställning tillämpas. Tillträde: 15 februari 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Niklas Bjerén Ansökan skickas till: ansokan@davinciskolan.com Sista ansökningsdag är 20140205 . Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till Da Vinciskolans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till Da Vinciskolans förskola

Förskollärare till Da Vinciskolans förskola
Förskollärare till Da Vinciskolans förskola Badhotellet! Badhotellet är en montessoriinriktad förskola som är en del av Da Vinciskolan i Saltsjöbaden. Förskolan har totalt 30 barn i åldrarna 1-3 år. Vi är förskolan med stort hjärta för barnen, konsten och vetenskapen som utgår från barnets unika förutsättningar och främjar barnets egen lärprocess genom att bygga på barnets befintliga kunskaper och färdigheter. Vi hjälper barnen att utveckla en trygg grund av självtillit, lust att lära och ansvarstagande att bära med sig i ett fortsatt livslångt lärande Vi söker nu en förskollärare med start omgående. Du är utbildad förskolepedagog har med montessoriutbildning eller montessorierfarenhet. Som person är du trygg och stabil med varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ och kan strukturera samt har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. I linje med Da Vinciskolans jämställdhetspolicy ser vi gärna manliga sökande till tjänsten. Vi jobbar i Macmiljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Omfattning av tjänst: 50 % tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tillträde: Omgående. Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Isabel Egana isabel.egana@davinciskolan.com Ansökan skickas till: ansokan@davinciskolan.com Sista ansökningsdag: Rekrytering sker fortlöpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Da Vinciskolans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Da Vinciskolans förskola

Da Vinciskolan söker resurs-/fritidspedagog
Da Vinciskolan söker resurs/fritidspedagog! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i  orden glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa. Du kommer att arbeta som resurspedagog för en elev med Celebral Pares. Tjänsten innebär arbete inom skola och fritidsverksamhet. Du kommer att tillhöra fritidsteamet, men också ha ett nära samarbete med lärarna i arbetslaget. PROFIL Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du är lugn och tålmodig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Du är bra på att samarbeta med kollegor och föräldrar. Du bidrar med din person till en god arbetskultur. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd är meriterande. Vi söker dig som kan stärka barns tilltro till sin egen förmåga att lära. En viktig del är att stimulera samt motivera barnet att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 40%, 2 arbetsdagar i veckan. Tidsbegränsad anställning t.o.m 140619. Provanställning tillämpas. Tillträde: 6 mars 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Danijela Bengtsson 070-722 60 32 Ansökan skickas till: danijela@davinciskolan.com Sista ansökningsdag är 21 februari 2014. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Da Vinciskolan söker resurs-/fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Da Vinciskolan söker resurs-/fritidspedagog

Da Vinciskolan söker en personlig assistent
Da Vinciskolan söker en personlig assistent! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i  orden glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa. Du kommer att arbeta som personlig assistent för en elev med Celebral Pares. Tjänsten innebär arbete inom skola och fritidsverksamhet. Du kommer att tillhöra fritidsteamet, men också ha ett nära samarbete med lärarna i arbetslaget. PROFIL Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du är lugn och tålmodig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Du är bra på att samarbeta med kollegor och föräldrar. Du bidrar med din person till en god arbetskultur. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd är meriterande. Vi söker dig som kan stärka barns tilltro till sin egen förmåga att lära. En viktig del är att stimulera samt motivera barnet att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 40%, 2 arbetsdagar i veckan. Tidsbegränsad anställning t.o.m 140619. Provanställning tillämpas. Tillträde: 6 mars 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Danijela Bengtsson 070-722 60 32 Ansökan skickas till: danijela@davinciskolan.com Sista ansökningsdag är 21 februari 2014 . Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Da Vinciskolan söker en personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Da Vinciskolan söker en personlig assistent

Timvikarie till skola/fritids, Da Vinciskolan
Da Vinciskolan söker timvikarier! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa. Vi söker dig som med kort varsel kan arbeta som vikarie antingen på skolan eller fritids. PROFIL Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta och jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur.  KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är utbildad lärare för åldersgruppen och har några års erfarenhet av yrket. Montessoriutbildning/montessorierfarenhet är meriterande. Vi söker dig som kan stärka barns tilltro till sin egen förmåga att lära. En viktig del är att stimulera samt motivera barnet att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Danijela Bengtsson, tfn: 0707-22 60 32 Ansökan skickas till: danijela@davinciskolan.com Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är den 5 mars.
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie till skola/fritids, Da Vinciskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie till skola/fritids, Da Vinciskolan

Timvikarie till skola/fritids, Da Vinciskolan
Da Vinciskolan söker timvikarier! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa. Vi söker dig som med kort varsel kan arbeta som vikarie antingen på skolan eller fritids. PROFIL Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta och jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är utbildad lärare för åldersgruppen och har några års erfarenhet av yrket. Montessoriutbildning/montessorierfarenhet är meriterande. Vi söker dig som kan stärka barns tilltro till sin egen förmåga att lära. En viktig del är att stimulera samt motivera barnet att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Danijela Bengtsson, tfn: 0707-22 60 32 Ansökan skickas till: danijela@davinciskolan.com Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är den 5 mars.
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie till skola/fritids, Da Vinciskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie till skola/fritids, Da Vinciskolan

Da Vinciskolan söker lärare i engelska
Da Vinciskolan söker en engelsklärare! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa. Du kommer att undervisa i engelska i åldersintegrerade grupper i åk 2-3 och i åk 4-5. PROFIL Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta och jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur.  KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är utbildad engelsklärare för åldersgruppen och har några års erfarenhet av yrket. Montessoriutbildning/montessorierfarenhet är meriterande. Vi söker dig som kan stärka barns tilltro till sin egen förmåga att lära. En viktig del är att stimulera samt motivera barnet att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 30% vikariat t.o.m 140610, måndag samt tisdag. Provanställning tillämpas. Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Danijela Bengtsson. Tfn: 070-722 60 32 Ansökan skickas till: danijela@davinciskolan.com Sista ansökningsdag är den 27 februari. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Da Vinciskolan söker lärare i engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Da Vinciskolan söker lärare i engelska

Da Vinciskolan söker kökspersonal
Da Vinciskolan söker kökspersonal! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa. Skolan har ett eget kök som lagar mat till alla våra tre enheter, både skola och förskola. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i kök och möjlighet att med kort varsel rycka in då vi behöver extra hjälp i köket. Omfattning av tjänst: Timvikariat Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Danijela Bengtsson, tfn: 070-722 60 32 Ansökan skickas till: danijela@davinciskolan.com Sista ansökningsdag är den 14 mars. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Da Vinciskolan söker kökspersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Da Vinciskolan söker kökspersonal

Förskollärare till Da Vinciskolans förskola
Förskollärare till Da Vinciskolans förskola Badhotellet! Badhotellet är en montessoriinriktad förskola som är en del av Da Vinciskolan i Saltsjöbaden. Förskolan har totalt 30 barn i åldrarna 1-3 år. Vi är förskolan med stort hjärta för barnen, konsten och vetenskapen som utgår från barnets unika förutsättningar och främjar barnets egen lärprocess genom att bygga på barnets befintliga kunskaper och färdigheter. Vi hjälper barnen att utveckla en trygg grund av självtillit, lust att lära och ansvarstagande att bära med sig i ett fortsatt livslångt lärande Vi söker nu en förskollärare med start omgående. Du är utbildad förskolepedagog har med montessoriutbildning eller montessorierfarenhet. Som person är du trygg och stabil med varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ och kan strukturera samt har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. I linje med Da Vinciskolans jämställdhetspolicy ser vi gärna manliga sökande till tjänsten. Vi jobbar i Macmiljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Omfattning av tjänst: 50-100 % tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tillträde: Omgående. Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Isabel Egana isabel.egana@davinciskolan.com Ansökan skickas till: ansokan@davinciskolan.com Tänk på att bifoga examensbevis tillsammans med ansökan! Sista ansökningsdag: Rekrytering sker fortlöpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Da Vinciskolans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Da Vinciskolans förskola

Timvikarie till Da Vinciskolans förskola
Timvikarie till Da Vinciskolans förskola Karl Gerhard Da Vinciskolan söker flera timvikairer till vår montessoriförskola! Karl Gerhard är en montessoriförskola belägen i vackra Saltsjöbaden. Förskolan är en del av Da Vinciskolan. Karl Gerhard har två barngrupper med totalt 48 barn i åldern 3-5 år. Vi är förskolan med stort hjärta för barnen, konsten och vetenskapen som utgår från barnens unika förutsättningar och främjar deras egen lärprocess. Vi hjälper barnen att utveckla en trygg grund av självtillit, lust att lära och ansvarstagande att bära med sig i ett fortsatt livslångt lärande. Som person är du initiativrik med god förmåga att samspela. Du har en varm och positiv inställning till din omvärld, är duktig på att strukturera samt har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. I linje med Da Vinciskolans jämställdhetspolicy ser vi gärna manliga sökande till tjänsten. Mer information om verksamheten på vår hemsida http://www.davinciskolan.com Omfattning av tjänst: Timvik/deltid Provanställning tillämpas. Tillträde: Omgående Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Niklas Bjerén Ansökan skickas till: ansokan@davinciskolan.com Sista ansökningsdag är 20140415. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie till Da Vinciskolans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie till Da Vinciskolans förskola

Grunskollärare i idrott, engelska, musik åk 2-5
Behörig lärare i idrott, engelska och musik! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden "glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa". Vi söker lärare i idrott, engelska och musik. Har du behörighet i ett av dessa ämnen eller kanske flera? Tjänsten i idrott är 35%. Tjänsten i engelska är 30%. Tjänsten i musik är 15%. Du kommer att undervisa som ämneslärare i åk 2-5 och tillhöra ett arbetslag. Du är utbildad lärare för åldersgruppen och har några års erfarenhet av yrket. Montessoriutbildning/montessorierfarenhet från skola är meriterande. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta och jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tillträde: 12 augusti 2013 Intervjuer sker fortlöpande. Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 23 maj. Välkommen med din ansökan som vi tar emot via e-post: ansokan.skolan@davinciskolan.com Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta rektor Danijela Bengtsson på 070-722 60 32. För mer info om Da Vinciskolan vänligen se vår webbsida: www.davinciskolan.com
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Grunskollärare i idrott, engelska, musik åk 2-5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grunskollärare i idrott, engelska, musik åk 2-5

Grunskollärare SV/SO
Vi söker en behörig lärare i SV/SO till åk 2-5! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden "glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa". Du kommer att jobba i ett arbetslag och ansvara för ca 20 mentorsbarn. Du är utbildad lärare för åldersgruppen och har några års erfarenhet av yrket. Montessoriutbildning/montessorierfarenhet från skola är meriterande. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta och jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 80-100% Tjänsten är ett vikariat under läsåret 14/15 med möjlighet till tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tillträde: 12 augusti 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 23 maj. Välkommen med din ansökan som vi tar emot via e-post: ansokan.skolan@davinciskolan.com Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta rektor Danijela Bengtsson på 070-722 60 32. För mer info om Da Vinciskolan vänligen se vår webbsida: www.davinciskolan.com
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Grunskollärare SV/SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grunskollärare SV/SO

Da Vinciskolan söker en resurspedagog
Da Vinciskolan söker resurspedagog! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i  orden "glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa". Du kommer att arbeta som resurspedagog för en elev med Downs syndrom. Tjänsten innebär arbete inom skola och fritidsverksamhet. Du kommer att tillhöra fritidsteamet, men också ha ett nära samarbete med lärarna i arbetslaget. PROFIL Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du är lugn och tålmodig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Du är bra på att samarbeta med kollegor och föräldrar. Du bidrar med din person till en god arbetskultur. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd är meriterande. Vi söker dig som kan stärka barns tilltro till sin egen förmåga att lära. En viktig del är att stimulera samt motivera barnet att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Da Vinciskolan arbetar i Mac miljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 100%. Tjänsten är tidsbegränsad kopplat till elevens behov. Provanställning tillämpas. Tillträde: 12 augusti 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Danijela Bengtsson 070-722 60 32 Ansökan skickas till: ansokan.skolan@davinciskolan.com Sista ansökningsdag är 23 maj . Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Da Vinciskolan söker en resurspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Da Vinciskolan söker en resurspedagog

Da Vinciskolan söker en resurspedagog
Da Vinciskolan söker resurspedagog! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i  orden "glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa". Du kommer att arbeta som resurspedagog för en elev med diagnosen CVI. Tjänsten innebär arbete inom skola och fritidsverksamhet. Du kommer att tillhöra fritidsteamet, men också ha ett nära samarbete med lärarna i arbetslaget. PROFIL Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du är lugn och tålmodig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Du är bra på att samarbeta med kollegor och föräldrar. Du bidrar med din person till en god arbetskultur. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd är meriterande. Vi söker dig som kan stärka barns tilltro till sin egen förmåga att lära. En viktig del är att stimulera samt motivera barnet att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Da Vinciskolan arbetar i Mac miljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 60-100% Provanställning tillämpas. Tillträde: 12 augusti 2014. För att göra en bra överlämning från förskolan, ser vi gärna att du även deltager på inskolningsdagarna 3-5 juni. Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Danijela Bengtsson 070-722 60 32 Ansökan skickas till: ansokan.skolan@davinciskolan.com Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 15 maj .
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Da Vinciskolan söker en resurspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Da Vinciskolan söker en resurspedagog

Fritidspedagog med ansvar för fritidsverksamhet
Utbildad fritidspedagog sökes med ansvar för Da Vinciskolans fritidsverksamhet! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden "glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa". Vi söker en behörig fritidspedagog, helst med några års erfarenhet av att arbeta i och leda fritidsverksamhet. Du kommer att arbeta som ansvarig för Da Vinciskolans fritidsverksamhet som omfattar fritids för åk F-3 samt en Fritidsklubb tre eftermiddagar i veckan för åk 4-5. Du är även arbetslagsledare för fritidsarbetslaget bestående av skolans fritidspedagoger och resurspedagoger. Ca 130 barn ingår i vår fritidsverksamhet. Montessoriutbildning/montessorierfarenhet från fritidsverksamhet är meriterande. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta och jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 100% tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tillträde: 4 augusti 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 23 maj. Välkommen med din ansökan som vi tar emot via e-post: ansokan.skolan@davinciskolan.com Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta rektor Danijela Bengtsson på 070-722 60 32. För mer info om Da Vinciskolan, besök gärna se vår hemsida: www.davinciskolan.com
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog med ansvar för fritidsverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog med ansvar för fritidsverksamhet

Da Vinciskolan söker en speciallärare
Da Vinciskolan söker en speciallärare! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i  orden "glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa". Du kommer att arbeta som speciallärare i åk 1-5. Här arbetar du aktivt med barn i behov av särskilt stöd, en till en eller i mindre grupp. Du kommer även att ingå i skolans elevhälsoteam. PROFIL Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta och jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din personlighet till en god arbetskultur.  KVALIFIKATIONER Du är utbildad speciallärare för åldersgruppen och har några års erfarenhet av yrket. Erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov är meriterande, likaså montessoriutbildning eller montessorierfarenhet från skola. Vi söker dig som kan stärka barns tilltro till sin egen förmåga att lära. En viktig del är att stimulera samt motivera barnet att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 40% tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tillträde: 12 augusti 2014. Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Rektor Danijela R Bengtsson, tfn 070-722 60 32 Ansökan skickas till: ansokan.skolan@davinciskolan.com Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är den 23 maj.
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Da Vinciskolan söker en speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Da Vinciskolan söker en speciallärare

Da Vinciskolan söker en administratör
Da Vinciskolan söker en administratör! Företaget Da Vinciskolan består av en förskoleverksamhet uppdelad på två enheter, samt en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden "glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa". Vi söker en administratör som i första hand kommer att arbeta med administration inom skolverksamheten men även vara behjälplig vid ärenden som rör hela verksamheten. Du som söker tjänsten är strukturerad, van vid att ta egna initiativ och en god organisatör. Du har lätt för att samarbeta med andra. Vi jobbar i skolintranätet Schoolsoft och därför är det ett krav att du som söker tjänsten har erfarenhet av att jobba som administratör i Schoolsoft. Då tjänsten innehåller många arbetsuppgifter där god kommunikativ förmåga är en förutsättning, är det ett krav för tjänsten att du har mycket goda språkkunskaper i svenska. För att klara arbetsuppgifterna måste du även ha mycket god datorvana samt vara van vid att arbeta i InDesign. I tjänsten ingår ansvar för att organisera vikarier till skolan vilket medför att arbetsdagarnas starttid är förlagd till tidiga morgnar. Omfattning av tjänst: 50% graviditetsvikariat. Provanställning tillämpas. Tillträde: 4 augusti 2013 Intervjuer sker fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 23 maj. Välkommen med din ansökan som vi tar emot via e-post: ansokan.skolan@davinciskolan.com Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta rektor Danijela Bengtsson på tfn 070-722 60 32. För mer info om Da Vinciskolan, besök gärna vår hemsida: www.davinciskolan.com Välkommen med din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Da Vinciskolan söker en administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Da Vinciskolan söker en administratör

Förskollärare/barnskötare till Da Vinciskolan
Förskollärare eller barnskötare till Da Vinciskolans förskola! Vår förskola är en montessoriinriktad förskola som är en del av Da Vinciskolan i Saltsjöbaden. Vi är förskolan med stort hjärta för barnen, konsten och vetenskapen som utgår från barnets unika förutsättningar och främjar dess egen lärprocess genom att bygga på barnets befintliga kunskaper och färdigheter. Vi hjälper barnen att utveckla en trygg grund av självtillit, lust att lära och ansvarstagande att bära med sig i ett fortsatt livslångt lärande. Du är utbildad förskolepedagog eller barnskötare, gärna med montessoriutbildning eller montessorierfarenhet. Som person är du trygg och stabil med varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ och kan strukturera samt har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. Vi jobbar i Macmiljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Omfattning av tjänst: 100 % graviditetsvikariat t.o.m juni 2015. Provanställning tillämpas. Tillträde: 1 septemberi 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Förskolechef Niklas Bjeren Tfn 070-721 25 61 niklas.bjeren@davinciskolan.com Ansökan skickas till: ansökan@davinciskolan.com Sista ansökningsdag är den 10 juni 2014. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/barnskötare till Da Vinciskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/barnskötare till Da Vinciskolan

Förskollärare/barnskötare till Da Vinciskolan
Förskollärare eller barnskötare till Da Vinciskolans förskola! Vår förskola är en montessoriinriktad förskola som är en del av Da Vinciskolan i Saltsjöbaden. Vi är förskolan med stort hjärta för barnen, konsten och vetenskapen som utgår från barnets unika förutsättningar och främjar dess egen lärprocess genom att bygga på barnets befintliga kunskaper och färdigheter. Vi hjälper barnen att utveckla en trygg grund av självtillit, lust att lära och ansvarstagande att bära med sig i ett fortsatt livslångt lärande. Du är utbildad förskolepedagog eller barnskötare, gärna med montessoriutbildning eller montessorierfarenhet. Som person är du trygg och stabil med varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ och kan strukturera samt har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. Vi jobbar i Macmiljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Omfattning av tjänst: 100 % graviditetsvikariat t.o.m juni 2015. Provanställning tillämpas. Tillträde: 1 septemberi 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Förskolechef Niklas Bjeren Tfn 070-721 25 61 niklas.bjeren@davinciskolan.com Ansökan skickas till: ansökan@davinciskolan.com Sista ansökningsdag är den 10 juni 2014. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/barnskötare till Da Vinciskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/barnskötare till Da Vinciskolan

Förskollärare till Da Vinciskolans förskola
Förskollärare till Da Vinciskolans förskola! Da Vinciskolans förskola är en montessoriinriktad förskola i Saltsjöbaden. Vi är förskolan med stort hjärta för barnen, konsten och vetenskapen som utgår från barnets unika förutsättningar och främjar barnets egen lärprocess genom att bygga på barnets befintliga kunskaper och färdigheter. Vi hjälper barnen att utveckla en trygg grund av självtillit, lust att lära och ansvarstagande att bära med sig i ett fortsatt livslångt lärande Vi söker nu en förskollärare med start omgående. Du är utbildad förskolepedagog har med montessoriutbildning eller montessorierfarenhet. Som person är du trygg och stabil med varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ och kan strukturera samt har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. I linje med Da Vinciskolans jämställdhetspolicy ser vi gärna manliga sökande till tjänsten. Vi jobbar i Macmiljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Omfattning av tjänst: 50-100 % tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tillträde: Omgående. Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Niklas Bjerén, tfn 070-721 25 61 niklas.bjeren@davinciskolan.com Ansökan skickas till: ansokan@davinciskolan.com Tänk på att bifoga examensbevis tillsammans med ansökan! Sista ansökningsdag: Rekrytering sker fortlöpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Da Vinciskolans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Da Vinciskolans förskola

Grundskollärare MA/NO
Vi söker en behörig lärare i MA/NO till åk 4-5! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden "glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa". Du kommer att jobba i ett arbetslag och ansvara för ca 20 mentorsbarn. Du är utbildad lärare för åldersgruppen och har några års erfarenhet av yrket. Montessoriutbildning/montessorierfarenhet från skola är meriterande. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta, jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 100% Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tillträde: 12 augusti 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 23 maj. Välkommen med din ansökan som vi tar emot via e-post: ansokan.skolan@davinciskolan.com Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta rektor, Danijela R Bengtsson på 070-722 60 32. För mer info om Da Vinciskolan vänligen se vår webbsida: www.davinciskolan.com
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare MA/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare MA/NO

Grundskollärare MA/NO
Vi söker en behörig lärare i MA/NO till åk 2-5! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden "glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa". Du kommer att jobba i ett arbetslag och ansvara för ca 10 mentorsbarn (50%) ca 20 mentorsbarn (100%). Du är utbildad lärare för åldersgruppen och har några års erfarenhet av yrket. Du är gillar utmaningar och du vill arbeta i en miljö där du kan vara med att påverka. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta, jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 50-100% Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tillträde: 12 augusti 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 13 juni. Välkommen med din ansökan som vi tar emot via e-post: ansokan.skolan@davinciskolan.com Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta rektor, Danijela R Bengtsson på 070-722 60 32. För mer info om Da Vinciskolan vänligen se vår webbsida: www.davinciskolan.com
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare MA/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare MA/NO

Grundskollärare f-6, Da Vinciskolan, Nacka
1 plats Vi söker en behörig lärare i grundskollärare f-6 i basämnena ma/sv/so/no. Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden "glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa". Du kommer att jobba i ett arbetslag och ansvara för ca 20 mentorsbarn (100%). Du är utbildad lärare för åldersgruppen och har några års erfarenhet av yrket. Du är gillar utmaningar och du vill arbeta i en miljö där du kan vara med att påverka. Montessoriutbildning/montessorierfarenhet från skola är meriterande. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta, jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 50-100% Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tillträde: 12 augusti 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 19 juni. Välkommen med din ansökan som vi tar emot via e-post: ansokan.skolan@davinciskolan.com Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta rektor, Danijela R Bengtsson på 070-722 60 32. För mer info om Da Vinciskolan vänligen se vår webbsida: www.davinciskolan.com
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare f-6, Da Vinciskolan, Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare f-6, Da Vinciskolan, Nacka

Fritidspedagog med ansvar för fritidsverksamhet
Utbildad fritidspedagog sökes med ansvar för Da Vinciskolans fritidsverksamhet! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden "glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa". Vi söker en behörig fritidspedagog, helst med några års erfarenhet av att arbeta i och leda fritidsverksamhet. Du kommer att arbeta som ansvarig för Da Vinciskolans fritidsverksamhet som omfattar fritids för åk F-3 samt en Fritidsklubb tre eftermiddagar i veckan för åk 4-5. Du är arbetslagsledare för fritidsarbetslaget bestående av skolans fritidspedagoger och resurspedagoger. Du är med i ledningsgruppen på skolan och driver tillsammans med ledningen skolans utveckling framåt. Ca 130 barn ingår i vår fritidsverksamhet. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Du har goda ledarskapsegenskaper och är lyhörd för din omgivning. Du vågar fatta svåra beslut och du ser till verksamhetens bästa i beslutsprocesser. Att samarbeta och jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 100% tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tillträde: 4 augusti 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 27/6. Välkommen med din ansökan som vi tar emot via e-post: ansokan.skolan@davinciskolan.com Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta rektor Danijela Bengtsson på 070-722 60 32. För mer info om Da Vinciskolan, besök gärna se vår hemsida: www.davinciskolan.com
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog med ansvar för fritidsverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog med ansvar för fritidsverksamhet

Utbildade fritidspedagoger sökes
1-2 platser Utbildade fritidspedagoger sökes till vår fantastiska fritidsverksamhet. Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden "glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa". Vi söker behöriga fritidspedagoger, helst med några års erfarenhet av att arbeta i fritidsverksamhet. Du kommer att arbeta i vårt härliga fritidsteam. Ca 130 barn ingår i vår fritidsverksamhet. Du är en trygg och varm person, positiv, lösningsorienterad, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta, arbeta strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 50-100% Tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tillträde: 12 augusti 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 27/6. Välkommen med din ansökan som vi tar emot via e-post: ansokan.skolan@davinciskolan.com Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta rektor Danijela Bengtsson på 070-722 60 32. För mer info om Da Vinciskolan, besök gärna se vår hemsida: www.davinciskolan.com
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildade fritidspedagoger sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildade fritidspedagoger sökes

FRITIDSPEDAGOG
Utbildade fritidspedagoger sökes; Da Vinciskolan; Nacka; 140714 2 platser. 1-2 platser Utbildade fritidspedagoger sökes till vår fantastiska fritidsverksamhet. Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden "glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa". Vi söker behöriga fritidspedagoger, helst med några års erfarenhet av att arbeta i fritidsverksamhet. Du kommer att arbeta i vårt härliga fritidsteam. Ca 100 barn ingår i vår fritidsverksamhet. Du är en trygg och varm person, positiv, lösningsorienterad, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta, arbeta strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 50-100% Tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tillträde: 12 augusti 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 30/8. Välkommen med din ansökan som vi tar emot via e-post: ansokan.skolan@davinciskolan.com Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta rektor Danijela Bengtsson på 070-722 60 32. För mer info om Da Vinciskolan, besök gärna se vår hemsida: www.davinciskolan.com Ansökan Sista ansökningsdag 140830 Arbetsgivare Davi Skolan AB Järnvägsgatan 36 131 54 Nacka Besöksadress Ringvägen 50/Karl Gerhards väg 23B/Rösundavägen 6 Saltsjöbaden
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga FRITIDSPEDAGOG jobb, FRITIDSPEDAGOG Nacka, FRITIDSPEDAGOG Da Vinciskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FRITIDSPEDAGOG


Sök lediga jobb Da Vinciskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se