Dags att ta steget ut i arbetslivet,som s��ljare? lediga jobb

Dags att ta steget ut i arbetslivet,som s��ljare? jobb Dags att ta steget ut i arbetslivet,som s��ljare? jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Dags att ta steget ut i arbetslivet,som s��ljare?. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Dags att ta steget ut i arbetslivet,som s��ljare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Ekonomiassistent till globalt företag- Stockholm

  2. Extrajobb: Ekonomiassistent till ISS- Stockholm

  3. Ekonom med erfarenhet av redovisning- Lidingö

  4. Extrajobb: Säljare till Enea- Stockholm

  5. Developers and testers to an agile telecom team- Stockholm

  6. WMQ specialist- Stockholm

  7. IT Project Manager- Stockholm

  8. Postproducton Manager- Stockholm

  9. SERVICE DESK AGENT/ IT-Support- Stockholm

  10. Teknisk Projektledare- Stockholm


Mer beskrivning

Ekonomiassistent till globalt företag
Om Företaget Vår kunds ambition är att bli det ledande specialty pharmaföretaget i världen där affärsutveckling är en väsentlig del av vår kunds verksamhet. Personkontakter och industriellt nätverk samt vetenskaplig kunskap och marknadskompetens är viktiga förutsättningar för framgång. Idag finns vår kund representerat i större delen av världen. Om tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till företagets ekonomiavdelning där du kommer att arbeta på avdelningen för fakturabehandling. Arbetsuppgifter: ? Ankomstregistrera fakturor ? Scanna och skicka iväg fakturor för attestering ? Slutboka och arkivera fakturor ? Samt diverse administrativa uppgifter. Möjligheter Du kommer erbjudas möjligheten till praktisk erfarenhet av att jobba i en global organisation samt en inblick i det dagliga arbetet på en ekonomiavdelning. Du kommer att bli en del av en dynamisk organisation där du kommer få möjlighet att vara med att påverka och förändra. Det här är ett bra avstamp för dig som ser en karriär inom ekonomi. Krav Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med leverantörreskontra och administration. Du har god datorvana och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Personliga egenskaper Vi ser att du är en trevlig och prestigelös person med hög social kompetens. För att trivas i tjänsten är du uthållig och nyfiken med stort driv och stor beslutsamhet. Tjänsten kräver även att du är noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Anställning, tillträde och omfattning Arbetet är på heltid under kontorstider med start i september. Anställningen är ett vikariat på 1 år och du kommer att vara anställd som konsult hos Hero. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Vi ser fram emot din ansökan! Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till globalt företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till globalt företag

Extrajobb: Ekonomiassistent till ISS
Om ISS ISS Facility Services är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 12 000 medarbetare i Sverige och 44 000 medarbetare i Norden som arbetar inom en mängd tjänsteområden som bl a facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. IFS, Integrated Facility Services, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. Med en utvecklad leveransmodell kan ISS säkerställa en förstaklassig service för våra kunder världen över. Om jobbet ISS behöver förstärkning och söker därför en ekonomiassistent inför hösten. Du kommer främst att arbeta i en redovisningsgrupp som består av 4 personer. Du kommer att understödja gruppen vid boksluten och ta hand om transaktioner, bokföringsordrar samt avstämningar. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma beroende på behov och intresse. Möjligheter Här får du möjligheten till en inblick i ett stort företags verksamhet, samt ges chansen att utveckla din förståelse för hur arbetet på en ekonomiavdelning fungerar. På ISS erbjuds du en plats i ett spännande företag med goda värderingar, och en stark vilja att lyckas. Krav Vi söker dig med pågående utbildning inom ekonomi och vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från liknande uppgifter. Du talar och skriver svenska obehindrat och vidare hanterar du Microsoft Officepaketet mycket väl. Personliga krav För att trivas i tjänsten är du en uthållig och nyfiken siffermänniska. Du är serviceminded, social och har en prestigelös attityd. Det är även viktigt att du är noggrann och ansvarsfull samt vågar fatta egna beslut. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet kommer vara förlagt under kontorstider 8-17. Du kommer att arbeta vid bokslutsperioder dvs. månadens sista och två första dagar. Start är i september. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Daniel Engblom på telefon 08 684 252 30 alt. rekrytering @hero.se. Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Ekonomiassistent till ISS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Ekonomiassistent till ISS

Ekonom med erfarenhet av redovisning
Academic Resource AB är ett bemanningsföretag med vision att vara en naturlig länk mellan näringsliv och Sveriges akademiker. Vi har akademiker i alla åldrar, både under studier samt personer med avklarade studier och flera års arbetserfarenhet. Vi söker för kunds räkning en självgående ekonom, det är till en början ett konsultuppdrag på heltid under 2 månader med möjlighet till överrekrytering. Vår kund är verksam inom logistik- och kundservicebranschen. Då de har inlett ett nytt projekt söker de en ekonom som självständigt ska sköta redovisningen för detta. Du kommer att rapportera till ekonomichefen och du kommer som ensam ekonom i projektet sköta arbetsuppgifterna helt på egen hand. Dina arbetsuppgifter: - Leverantörsreskontra - Betalningar - Kundreskontra samt fakturering - Löpande redovisning - Balansavstämningar - Enklare analyser Din profil: Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter och är helt självgående i dessa. Har du tidigare arbetat i Visma Business ses det som meriterande. Då det är en självständig roll krävs det att du klarar av alla bitar i ett bolag själv. Som person är du strukturerad och driver själv på dina egna processer, vidare är du engagerad och energisk i ditt arbete. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som startar omgående eller i augusti och inledningsvis pågår i 2 månader, med möjlighet till överrekrytering med placering på Lidingö dit det finns goda kommunikationer. Låter tjänsten som något för dig? Sök tjänsten via vår hemsida, klicka på sök jobb. Ange referensnummer: ekap13 Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. We take you further!
Företag: Academic Resource AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom med erfarenhet av redovisning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom med erfarenhet av redovisning

Extrajobb: Säljare till Enea
Om kunden Enea är ett globalt mjukvaru- och konsultbolag specialiserat på lösningar för kommunikationsintensiva produkter. Med 40 års erfarenhet är Enea världsledande på att utveckla system med höga krav på tillförlitlighet, tillgänglighet och prestanda. De är mycket erfarna inom Linuxområdet. Enea Services är också en etablerad leverantör av utbildning och har ett omfattande utbildningsprogram. Om jobbet Du arbetar med att etablera och sälja in Enea Services erbjudande som består av tekniska konsulter och nischade utbildningspaket. Initialt kommer du att få det stöd och utbildningar som du behöver och dina arbetsuppgifter kommer vara: ? Ringa upp ?leads? och boka in möten. ? Bygga upp och vårda relationer med kunder ? Samarbete med Sales Managers för att förse kunder med information. Möjligheter Enea är framtidens bolag med den senaste teknologin inom en framtidsbransch. Man erbjuder sina anställda möjligheter att utveckla sin yrkesmässiga kompetens då de erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, både personlig samt teknisk. Företaget erbjuder dig en mycket god karriärutveckling då man uppmuntrar avancemang inom organisationen. Krav Vi ser gärna att du har en grundläggande teknisk förståelse och intresse. Det är en fördel om du har en teknisk bakgrund och nu vill kombinera det med försäljning. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och kunna samarbeta. Personliga egenskaper Du måste vara öppen, nyfiken och orädd med ett stort driv. Du ska kunna ta eget ansvar och inte vara främmande för att arbeta självständigt. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet är förlagt under kontorstider och du förväntas arbeta 2 dagar per vecka. Start är tänkt i början på september. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Daniel Engblom på 08-684 252 30 alternativt rekrytering@hero.se Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Säljare till Enea jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Säljare till Enea

Developers and testers to an agile telecom team
For our customer we are looking for developers and testers to an agile telecom team. - NOTE: use .doc or docx-format for your application, not pdf! - Short recruitment time on this assignment, apply ASAP! Our customer need developers with differernt backgrund and experience to create a succesful team. We are looking for developers or testers with knowledge and experince in SOME of this part: -In SW design especially real time C-programming, embedded/DSP programming in multi/many core architecture and UML real time modeling and tools RSARTE -The systemization tasks require good 3GPP radio access standardization knowledge, including radio access algorithms, radio access protocols. -The Verification tasks require good knowledge of radio access features, test methodology, test tools and simulators on system as well as node level. All test cases and scenarios are automated, so good/excellent knowledge in JAVA, PERL, XML, Python languages, Lab view and frameworks is a must. Required skills: -Knowledge about Agile/SCRUM ways of working -Well spoken and written English -Excellent communication skills -Good documentation skills -Experience in version handling system, i.e. ClearCase, GIT KOMPETENS - Erfarenhet - Prioritet - C/C++ 1-3 år Önskvärt - Embedded Systems Development 1-3 år Önskvärt - Java 1-3 år Önskvärt - Rational ClearCase 1-3 år Önskvärt - Telecom 1-3 år Önskvärt - Testing 1-3 år Önskvärt Start: 1 september or later Duration: 6-9 months Location: Stockholm Work load: 100% Working language: Swedish & English Please, apply directly via mail with: - Your updated CV in .doc format - 2 references (people)
Företag: Vasa Consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Developers and testers to an agile telecom team jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Developers and testers to an agile telecom team

WMQ specialist
For our customer we are looking for a (consultant-) WMQ specialist - you will be part of the platform team at the customer. The team is accountable for all integrations and is an imported function for system integration. The ICC is responsible for delivering best practice, patterns and guidelines for how to work with integration and to develop maintain and support integrations and the integration platform. - NOTE: use .doc or docx-format for your application, not pdf! - Short recruitment time on this assignment, apply ASAP! As WMQ Specialist you will be responsible for performing the following tasks: - Develop coding examples for integration with WMQ for both Java and .Net systems - Write guidelines and best practice for how systems should integrate with WMQ - How to connect using JNDI - Handling of topics - Error handling - In-order delivery - Analyze the requirements from various systems that need to migrate to WMQ Required experience: - 5+ years working with WMQ, version 7.x - Experience from similar assignments - Development skills in Java and (.NET is a plus) - Spring MVC, EJB We believe you are? - Team player - Service minded - Open minded and able to take initiative - Able to work independent - Be able to express yourself fluently in English, verbally and written. Start: September 16, 2013 Duration: November 15, 2013 Location: Stockholm Work load: 100% Working language: Swedish & English Please, apply directly via mail with: - Your updated CV in .doc format - 2 references (people)
Företag: Vasa Consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga WMQ specialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: WMQ specialist

IT Project Manager
For our customer we are looking for a IT Project Manager. - NOTE: use .doc or docx-format for your application, not pdf! - Short recruitment time on this assignment, apply ASAP! Job description: - Ascertain scope control in Plan and report status - Make clear delivery agreements and agree on roles and responsibilities - Identify needs of resources from other customer IT teams - Assure that final approval of all IT-deliverables is done. - Responsible for the customers IT Deliveries Required skills: - Excellent communication skills with experience in managing a project team. - Excellent experiences in project management, relevant roles, tools and methodology (5+ years experience). - Excellent analytical skills with the ability to understand complex problems and put them into context - Be a positive, highly motivated and motivating team player with a great self-starter attitude - Be able to work independently and directly with end-users, be pro-active in addressing tasks and deliverables - Strong focus on result and delivery oriented, balancing the dimensions of scope with time, cost and quality - Be able to travel, generally the Nordic capitals Preferred skills: - Finance/Banking/Internal services - Collaboration tools - Switchboard tools - Microsoft lync Start: 05-08-13 Duration: 31-10-13 Location: Stockholm Work load: 100% Working language: Swedish & English Please, apply directly via mail with: - Your updated CV in .doc format - 2 references (people)
Företag: Vasa Consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga IT Project Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT Project Manager

Postproducton Manager
Stopp är ett integrerat produktionsbolag som hjälper reklambyråer, reklam - och filmproduktionsbolag samt konsumenter att kommunicera via känslomässiga upplevelser. Vår process kombinerar postproduction, interactive och content för en skräddarsydd helhetslösning. Med över 20 års erfarenhet inom reklam är vi ett av de ledande företagen inom integrerad media och har totalt ca 50 anställda på våra kontor i Stockholm, Los Angeles och Linz. I höst öppnar vi även ett nytt kontor i New York. Våra produktioner är prisade runt om i världen, senast i Cannes där vi vann 3 guld, 1 silver och 3 brons. Med 2 egna kockar utnämndes Stopp för några år sedan till drömkontoret av Vasakronan. Vi befinner oss i ett dynamiskt skede och söker nu, till vårt huvudkontor i centrala Stockholm, en Affärsinriktad Postproduction Manager Vi söker dig som vill leda och utveckla ett team om ca 15 medarbetare med specialisering inom bild och ljud för reklamfilmer. Du kommer även att ha det kommersiella ansvaret med nära kundrelationer i såväl Sverige som utomlands. Din roll kommer att vara central och viktig i vår fortsatta utveckling och expansion, vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Tillsammans med övriga i ledningsgruppen kommer du att fortsätta stärka varumärket och ta en aktiv del i företagets fortsatta utveckling. Du själv är en erfaren projektledare med mycket goda ledaregenskaper. Du har en gedigen chefserfarenhet i kombination med tidigare erfarenhet av försäljning. Dina personliga egenskaper är dock minst lika viktiga. Du är självgående, resultatinriktad och har en säljande personlighet. Andra viktiga egenskaper är förmågan att kunna organisera och strukturera. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning liksom att du är en van datoranvändare. För ytterligare information ring Peter Ternebring eller Veronica Warneskog på Confidera Urval, tfn 08-505 66 366. Så här i sommartider är kontoret inte alltid bemannat men skicka ett e-mail så ringer vi upp. Du kan även få mer information på www.stopp.se Din ansökan skickar du snarast, dock senast den 5 augusti, märkt "Postproduction Manager- Stopp", till rekrytering@confideraurval.se Confidera Urval Karlavägen 18 114 31 Stockholm www.confideraurval.se
Företag: CONFIDERA URVAL HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Postproducton Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Postproducton Manager

SERVICE DESK AGENT/ IT-Support
Till vår kund söker vi en (konsult-) resurs till platsen SERVICE DESK AGENT. - OBS, använd .doc eller .docx - format till din ansökan, ej pdf! - Kort rekryteringstid på denna tjänst, ansök snarast! Huvuduppgiften är att hjälpa anställda hos kunden med diverse problem de har med IT relaterade tjänster. Service Desk är ansiktet utåt, här tas alla ärenden emot och så många som möjligt blir lösta i första ledet. De som inte går att lösa direkt slussas vidare till rätt avdelning. Våra öppettider är 07-18 och vi tar emot ärenden via telefon eller en intern portal. KOMPETENS - Erfarenhet - Prioritet Active Directory 1-3 år Nödvändigt BMC Remedy 1-3 år Nödvändigt Helpdesk & IT Support 3-5 år Nödvändigt Microsoft Office 2007 1-3 år Nödvändigt SAP 1-3 år Nödvändigt Windows 7 1-3 år Nödvändigt Windows XP 1-3 år Nödvändigt .... samt gärna andra IT System. - Servicemedveten, ansvarsfull, effektiv och van att arbeta under press. Start: 2013-09-02 Till: 2014-05-31 Arbetsplats: Stockholm Språk: Svenska och engelska Ansök via epost med: - Ditt uppdaterade CV i .doc format - 2 referenspersoner
Företag: Vasa Consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga SERVICE DESK AGENT/ IT-Support jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVICE DESK AGENT/ IT-Support

Teknisk Projektledare
Till vår kund söker vi en (konsult-) Teknisk Projektledare. - OBS, använd .doc eller .docx - format till din ansökan, ej pdf! - Kort rekryteringstid på denna tjänst, ansök snarast! Jobbeskrivning: Syftet med uppdraget är att driva tekniska projekt hos kunden med tonvikt på större uppgraderingsprojekt, exempelvis RHEL 6, Oracle. Skallkrav (måste uppfyllas till 100% samt styrkas av CV): - Konsulten ska ha minst åtta (8) års sammanlagd erfarenhet av projektledning av tekniska projekt och ska ha projektlett minst tre (3) projekt under denna period. Dessa åtta år ska ha utförts under de senaste 15 åren. Samtliga tre projekt ska redovisas. - Konsulten ska under de senaste fyra (4) åren ha deltagit i minst ett (1) projekt där denne sammanställt och rapporterat detaljerad information om progressen i projektet. Med detaljerad information avses information på program- och modulnivå. Uppdraget ska beskrivas. - Konsulten ska ha erfarenhet av att leda projekt med externa och interna intressenter och deltagare. Med komplexa projekt avses här ett projekt med flertalet externa och interna intressenter och som omfattar integration av många olika teknikområden. - Konsulten ska ha minst två (2) års erfarenhet av projekt avseende outsourcing av tekniska plattformar. Samtliga projekt ska beskrivas. - Konsulten ska ha minst två (2) års erfarenhet av projekt avseende katastrofsäkring via dubbla datahallar. Samtliga projekt ska beskrivas. - Konsulten ska ha minst två (2) års erfarenhet av projekt avseende stora driftsmiljöer. Med stora driftsmiljöer avses här en driftsmiljö med minst 150 servrar. Samtliga projekt ska beskrivas. - Konsulten ska ha minst åtta (8) års erfarenhet av standardiseringsprojekt inom Oracle avseende databasmiljöer inklusive uppgraderingar. Samtliga projekt ska beskrivas. - Konsulten ska personligen kunna delta i intervjuer på kundens kontor i Stockholm mellan den 12 och 16 augusti 2013. Börkrav (måste styrkas av CV): - Konsulten bör ha erfarenhet av att arbeta inom statliga myndigheter eller annan offentlig verksamhet. - Konsulten bör ha erfarenhet av projektledning enligt Pejl eller likvärdig metod. - Konsulten bör ha erfarenhet av att arbeta inom bank, finans eller försäkringsverksamhet med projekt relaterade till pensions- eller fondområdet. - Konsulten bör kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska. Start: 2013-09-01 eller enligt överenskommelse Till: 2013-12-31, med option längst tom 2014-12-31. Arbetstid: Uppdraget är på deltid med start om 50%. Under avtalets gång kan detta förändras om det är överenskommet mellan uppdragsgivaren och leverantören. Dock kan tiden aldrig sjunka till mindre än 50%. Arbetsplats: Stockholm Språk: Svenska Ansök via epost med: - Ditt uppdaterade CV i .doc format - 2 referenspersoner
Företag: Vasa Consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Projektledare


Sök lediga jobb Dags att ta steget ut i arbetslivet,som s��ljare?

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se