Lediga jobb Danderyd - Söka jobb i Danderyd

Lediga jobb Danderyd Sök lediga jobb Danderyd


Hittade inga lediga jobb på sökning: Danderyd. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. BF Barnvakt sökes till Danderyd!- Danderyd

 2. BF Glad & mogen barnvakt sökes till Danderyd!- Danderyd

 3. Barnvakt till Danderyd ca 15 tim veckan!- Danderyd

 4. Biträdande chefsjuksköterska- Stockholm

 5. Vill Du arbeta på en unik hjärtavdelning?- Stockholm

 6. Vill Du arbeta natt på en unik hjärtavdelning?- Stockholm

 7. Engagerade sjuksköterskor- Stockholm

 8. Sjuksköterska- Stockholm

 9. Idrottsplatsvaktmästare sökes till Danderyds kommun- Danderyd

 10. Vikarierande lärare i Sv/Franska sökes till Fribergaskolan, Danderyds kommu- Danderyd

 11. Bliss Dance Academy söker danslärare i Danderyd- Danderyd

 12. Funkykidz söker danslärare för barn i Danderyd- Danderyd

 13. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Danderyd.- Danderyd

 14. Socialsekreterare till Vuxenavdelningen - försörjningsstöd/flykting- Danderyd

 15. Barnflicka/Barnvakt- Danderyd

 16. Extrajobba med läxhjälp, Danderyd- Danderyd

 17. Elevassistenter till Mörbyskolan,Danderyds kommun- Danderyd

 18. Kvalificerad HR konsult vik 1 år ev längre- Stockholm

 19. Blivande Gruppchef/Säljare Danderyd- Danderyd

 20. Behörig vårdlärare till Stockholm och/eller i Danderyd.- Stockholm

 21. Hemhjälp/Barnflicka- Danderyd

 22. Personlig assistent åt kvinna i Danderyd Tim-vik- Danderyd

 23. Dietist, tillsvidareanställning- Stockholm

 24. Personlig assistent sökes till en 12-årig pojke i Danderyd- Danderyd

 25. Medicinsk sekreterare- Stockholm

 26. Personlig assistent heltid Kvinna i Danderyd- Danderyd

 27. Barn och fritidslärare till Stockholm och/eller Danderyd.- Stockholm

 28. Sjuksköterska, tillsvidare,- Stockholm

 29. 13695 Personlig assistent till 35-årig kille i Danderyd- Danderyd

 30. Danderyds församling söker Ekonomi-/Kanslichef- Danderyd

 31. Bygglovarkitekt/Bygglovhandläggare till Miljö- och Stadsbyggnadskontoret- Danderyd

 32. Elevassistent sökes till Fribergaskolan i Danderyds kommun- Danderyd

 33. Lärare i engelska/spanska sökes till Fribergaskolan i Danderyds kommun- Danderyd

 34. Logoped, vikariat,- Stockholm

 35. Boendesamordnare inom äldreomsorgen sökes till Danderyds kommun- Danderyd

 36. Kurator till Unga vuxna teamet- Stockholm

 37. Hemservice Danderyd- Danderyd

 38. Administratör med ekonomibakgrund till stort företag i Danderyd- Danderyd

 39. Assisterande idrottsledare Danderyd HT 13- Danderyd

 40. Danderyds Sjukhus AB rekryterar lönekonsult- Stockholm


Mer beskrivning

BF Barnvakt sökes till Danderyd!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker en barnvakt till sina 3 barn, 2, 5 och 8 år. Familjen vill ha hjälp 1-2 eftermiddagar i veckan, kl 16.30-19:30. Familjen behöver hjälp med hämtning och matlagning. Samt eventuellt vid behov. Barnen gillar att göra utflykter, baka och läsa sagor. Eventuellt kan det äldsta barnet behöva hjälp med läxläsning. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Barnvakt sökes till Danderyd! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Barnvakt sökes till Danderyd!

BF Glad & mogen barnvakt sökes till Danderyd!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker en barnvakt till sina 2 barn, 4 år och 9 månader gamla. Familjen vill ha hjälp cirka 1-3 eftermiddagar i veckan, kl 16.00-20:00. Familjen behöver hjälp med hämtning och matlagning samt nattning. Vi ser gärna att du har riktigt bra erfarenheter av små barn. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Glad & mogen barnvakt sökes till Danderyd! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Glad & mogen barnvakt sökes till Danderyd!

Barnvakt till Danderyd ca 15 tim veckan!
FamilyFriend är ett företag som har som idé att erbjuda barnvaktstjänster i alla former för alla tillfällen. Vårt unika koncept gör det möjligt för föräldrar att kunna leva i en harmonisk vardag med tid för både familjen, jobbet men också tid för sig själv. Utan stress och tidsbrist. Vårt mål är att FamilyFriend ska vara det självklara valet av barnvakt vid alla tillfällen. Barnvakt till familj i Danderyd ca 15 tim veckan! Vi söker en barnkär och gullig barnvakt till familj i Danderyd. Familjen behöver hjälp heldagar tis, ons och tors. de behöver hjälp med passning av deras 6 månaders bebis men även hämtning av deras 2 åring på dagis. Hämtningen sker vid 13.30 tiden. de vill även ha hjälp med lättare hushållssysslor såsom städning, matlagning och handling. Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av arbete med fler än ett barn. Som person är du glad, positiv och ansvarsfull. Du ger ett pålitligt intryck och brinner för att arbeta med barn. Du får gärna tycka om att laga mat. Vi begär alltid utdrag ur polisens belastningsregister och kontrollerar tidigare referenser. Skicka din ansökan till erika@familyfriend.se Märk den med "Danderyd"
Företag: FamilyFriend AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt till Danderyd ca 15 tim veckan! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt till Danderyd ca 15 tim veckan!

Biträdande chefsjuksköterska
Hjärtklinikens avdelning 94 Hjärtkliniken på Danderyds Sjukhus disponerar 74 vårdplatser och har 300 medarbetare. Vi fokuserar på välfungerande patientprocesser och hög kompetensutveckling för alla yrkeskategorier. Forskning och undervisning ser vi som mycket viktiga och utvecklande uppdrag. Ett signum för vår klinik är även mycket social samvaro och högt i tak. Hjärtkliniken består av fem avdelningar. Avdelning 94 är en hjärtavdelning med 26 vårdplatser som bedriver akutvård med inriktning på ischemisk hjärtsjukdom, samt vård i samband med koronarangiografi och PCI. Arbetsuppgifter: Som biträdande chefsjuksköterska arbetar du 50 % administrativt och 50 % i omvårdnadsarbete. Omvårdnad är sjuksköterskans främsta uppgift och den biträdande chefsjuksköterskan ska verka för att omvårdnaden bedrivs enligt omvårdnadsprocessen samt i enlighet med sjukhusets värderingar, regler, policys och rutiner. Du är med och leder dagens arbete tillsammans med med chefsjuksköterskan. Avdelningen har en bemanninsgsassistent som sköter stora delar av bemanningsplaneringen. Din kompetensutveckling sker efter dina behov i samråd med chefsjuksköterskan. På kliniken finns både utbildningsledare och kvalitetsutvecklare. Vi arbetar efter mottot – Vänligt - Proffsigt – Smidigt och Säkert! Kvalifikationer: Du är sjuksköterska med minst 3 års erfarenhet gärna inom kardiologi och/eller akutsjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av förbättringsarbeten och gärna haft eget ansvarsområde. Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Du stimuleras av att aktivt delta i utveckling -och förbättringsarbete. Du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper: Övrig information: Ansökningshandlingarna kommer att hanteras löpande. Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3500 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke och vi arbetar utifrån Lean healthcare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande chefsjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande chefsjuksköterska

Vill Du arbeta på en unik hjärtavdelning?
avd 96, Hjärtkliniken Hjärtkliniken på Danderyds sjukhus disponerar 74 vårdplatser och har 300 medarbetare. Vi fokuserar på välfungerande patientprocesser och hög kompetensutveckling för alla yrkeskategorier. Forskning och undervisning ser vi som mycket viktiga och utvecklande uppdrag. Ett signum för vår klinik är även mycket social samvaro och högt i tak. På avdelning 96 vårdas patienter med kronisk komplicerad hjärtsvikt. Många av våra patienter är multisjuka och vissa vårdas i livets slutskede, därav vår palliativa inriktning. Avdelningen har 10 vårdplatser och tar främst emot hjärtsviktspatienter från andra hjärtavdelningar. Avdelningen har också direktintagspatienter, de kommer då direkt från hemmet, ett fåtal patienter skrivs in via akuten. Arbetsuppgifter: Vi söker en sjuksköterska med särskilt intresse för omvårdnadsprocessen inom palliation och hjärtsviktssjukvård som vill vara med och utveckla vården på vår avdelning. Du får en individuellt anpassad introduktion under handledning. Din fortsatta kompetensutveckling sker efter dina behov i samråd med chefsjuksköterskan. På kliniken finns både utbildningsledare och kvalitetsutvecklare. Vi arbetar efter mottot - Vänligt - Proffsigt - Smidigt - Säkert! Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet som sjuksköterska, gärna inom kardiologi och/eller akutsjukvård samt palliativ vård. Personliga egenskaper: Vi söker dig som känner dig trygg i din sjuksköterskeroll och har god förmåga att skapa omvårdnadsrelationer i syfte att ge bästa vård för patienten. Du har en god samarbetsförmåga och ett intresse för att vara delaktig i arbetet på avdelningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrig information: Ansökningshandlingarna kommer att hanteras löpande. Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3500 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke och vi arbetar utifrån Lean healthcare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vill Du arbeta på en unik hjärtavdelning? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill Du arbeta på en unik hjärtavdelning?

Vill Du arbeta natt på en unik hjärtavdelning?
avd 96, Hjärtkliniken Hjärtkliniken på Danderyds sjukhus disponerar 74 vårdplatser och har 300 medarbetare. Vi fokuserar på välfungerande patientprocesser och hög kompetensutveckling för alla yrkeskategorier. Forskning och undervisning ser vi som mycket viktiga och utvecklande uppdrag. Ett signum för vår klinik är även mycket social samvaro och högt i tak. På avdelning 96 vårdas patienter med kronisk komplicerad hjärtsvikt. Många av våra patienter är multisjuka och vissa vårdas i livets slutskede, därav vår palliativa inriktning. Avdelningen har 10 vårdplatser och tar främst emot hjärtsviktspatienter från andra hjärtavdelningar. Avdelningen har också direktintagspatienter, de kommer då direkt från hemmet, ett fåtal patienter skrivs in från akuten. Arbetsuppgifter: Vi söker en nattsjuksköterska med särskilt intresse för omvårdnadsprocessen inom palliation och hjärtsviktssjukvård som vill vara med och utveckla vården på vår avdelning. Avdelningen är bemannad med två sjuksköterskor nattetid. Du får en individuellt anpassad introduktion under handledning. Din fortsatta kompetensutveckling sker efter dina behov i samråd med chefsjuksköterskan. På kliniken finns både utbildningsledare och kvalitetsutvecklare. Vi arbetar efter mottot - Vänligt - Proffsigt - Smidigt - Säkert! Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet som sjuksköterska, gärna inom kardiologi och/eller akutsjukvård samt palliativ vård. Personliga egenskaper: Vi söker dig som känner dig trygg i din sjuksköterskeroll och har god förmåga att skapa omvårdnadsrelationer i syfte att ge bästa vård för patienten. Du har en god samarbetsförmåga och ett intresse för att vara delaktig i arbetet på avdelningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrig information: Ansökningshandlingarna kommer att hanteras löpande. Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3500 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke och vi arbetar utifrån Lean healthcare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vill Du arbeta natt på en unik hjärtavdelning? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill Du arbeta natt på en unik hjärtavdelning?

Engagerade sjuksköterskor
Hjärtkliniken avd 97 Hjärtkliniken på Danderyds sjukhus disponerar 74 vårdplatser och har ca 300 medarbetare. Hjärtkliniken består av fem vårdavdelningar, två mottagningar, angio-/PCI-lab, pacemakeroperation och EKO-center. Hjärtkliniken fokuserar på välfungerande patientprocesser och hög kompetensutveckling för alla yrkeskategorier. Forskning och undervisning ser vi som mycket viktiga och utvecklande uppdrag. Ett signum för vår klinik är även mycket social samvaro och högt i tak. Vi arbetar enligt LEAN healthcare. Vi arbetar efter mottot – Vänligt - Proffsigt – Smidigt och Säkert! Avdelning 97 är en ljus och trevlig avdelning med 19 vårdplatser månd-fred och 16 vårdplatser helger. Vi har 16 telemetriövervakningplatser. Våra patienter har svikt och/eller arytmier med en medelvårdtid på 3-3,5 dygn. Vi arbetar i team med läkare, sjuksköterska och undersköterska där varje team ansvarar för 5-6 patienter. Kvalitets och omvårdnadsfrågor är ett viktigt fokus på kliniken och vi har regelbundna workshops kring detta. Vi arbetar med ständiga förbättringar där varje medarbetares synpunkter och förslag är en viktig del i vårt förbättringsarbete. Vi har en vårdsamordnare som ansvarar för vårdplaneringen av patienterna i samarbete med biståndsbedömare. För att skapa möjlighet till patientnära arbete utökar vi sjukskötersketätheten på avdelningen där målet är att varje team ska bestå av två sjuksköterskor. Vi söker därför nya medarbetare som vill vara med och utveckla vården och omvårdnaden tillsammans med oss. Arbetsuppgifter: Arbetet innebär kvalificerad vård och omvårdnad av våra patienter. Du får lära dig att övervaka och tolka arytmier. Vi arbetar med omvårdnadsdiagnoser och individuella aktivitetsplaner. Vi rapporterar enligt SBAR och har infört MEWS. Vi har ett gediget utbildningsprogram de första två åren där intern och extern utbildning sker där A-HLR ingår samt Ekg- och arytmitolkningsutb 4,5p. Den fortsatta kompetensutvecklingen sker efter samråd med chefssjuksköterska. Du får tre veckors introduktion under erfaren handledning enligt vårt introduktionsprogram. På kliniken finns både utbildningsledare och kvalitetsutvecklare. Kvalifikationer: Du är legitimerad sjuksköterska och du har gärna 1 års erfarenhet från akutsjukvård eller annan vårdverksamhet. Om du har haft handledaruppdrag eller annat ansvarområde som du drivit med goda resultat är det meriterande. Personliga egenskaper: Du har ett stort omvårdnadsintresse och sätter patientens bästa i fokus. Du har en god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Du är positiv och engagerad. Du gillar att delta aktivt i avdelningens förbättringsarbete/utvecklingsarbete. Att hantera stress och snabba prioriteringar är en förutsättning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3500 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke och vi arbetar utifrån Lean healthcare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerade sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerade sjuksköterskor

Sjuksköterska
Hjärtklinikens avdelning 94 Hjärtkliniken på Danderyds Sjukhus disponerar 74 vårdplatser och har 300 medarbetare. Vi fokuserar på välfungerande patientprocesser och hög kompetensutveckling för alla yrkeskategorier. Forskning och undervisning ser vi som mycket viktiga och utvecklande uppdrag. Ett signum för vår klinik är även mycket social samvaro och högt i tak. Hjärtkliniken består av fem avdelningar. Avdelning 94 är en hjärtavdelning med 26 vårdplatser som bedriver akutvård med inriktning på ischemisk hjärtsjukdom, samt vård i samband med koronarangiografi och PCI. Arbetsuppgifter: Vi söker Dig sjuksköterska som vill arbeta på en mycket aktiv och utvecklande arbetsplats och som tillsammans med våra erfarna undersköterskor, sjuksköterskor och läkare vill utveckla vård och arbetssätt. Du som sjuksköterska är en viktig del i omvårdnadsarbetet kring patienten. Du gillar att arbeta i team med undersköterskor och läkare, du är snabb och effektiv och inte rädd för nya utmaningar. Du får en individuellt anpassad introduktion under handledning. Din fortsatta kompetensutveckling sker efter dina behov i samråd med chefsjuksköterskan. På kliniken finns både utbildningsledare och kvalitetsutvecklare. Vi arbetar efter mottot – Vänligt - Proffsigt – Smidigt och Säkert! Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska. Vi ser att du har flera års erfarenhet som sjuksköterska, gärna inom kardiologi och/eller akutsjukvård. Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Du stimuleras av att aktivt delta i utveckling -och förbättringsarbete. Du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper: Övrig information: Ansökningshandlingarna kommer att hanteras löpande. Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3500 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke och vi arbetar utifrån Lean healthcare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska Danderyds Sjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Idrottsplatsvaktmästare sökes till Danderyds kommun
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Utbildnings- och kulturkontoret är barn- och utbildningsnämndens och kultur- och fritidsnämndens gemensamma förvaltning. Barn- och utbildningsnämnden har myndighetsansvar och granskar verksamheter från förskola till vuxenutbildning. Arbetsplatsen är belägen på Djursholms slott. Enebybergs IP är en anläggning med ishall, en 11-manna och en 7-manna konstgräsplan, en naturgräsplan ett antal omklädningsrum och ett spårsystem i Rinkebyskogen. Dessutom en tennishall med tillhörande utebanor som föreningen själva driver. Enebybergs IF och SDE hockety har sitt kansli på anläggningen och är de föreningar som i huvudsak tillsammans med allmänheten nyttjar anläggningen. ARBETSUPPGIFTER Som idrottsplatsvaktmästare arbetar Du med drift och underhåll av kommunens idrottsanläggningnar. De vanligaste förekommande arbetsuppgifterna är underhåll av fastigheter och maskiner, grönyte- och isbaneskötsel. Skifttjänstgöring under stor del av året. Service till anläggningens nyttjare är för oss ett viktigt ledord. Vikariatet är på Enebybergs Idrottsplats. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har; - en dokumenterad praktisk erfarenhet. - en förmåga att på ett ansvarsfullt och initiativrikt sätt jobba i såväl grupp som enskilt. - stor servicekänsla och är kvalitetsmedveten. - körkort är ett krav. - erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt ett intresse för idrott är meriterande. - god förmåga att uttrycka sig i svenska språket, både i tal och skrift. Vi kommer att lägger stor tonvikt vid personlig lämplighet.
Företag: Danderyds kommun, Idrottsplatserna
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottsplatsvaktmästare sökes till Danderyds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottsplatsvaktmästare sökes till Danderyds kommun

Vikarierande lärare i Sv/Franska sökes till Fribergaskolan, Danderyds kommu
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Fribergaskolan är en 7-9 skola med ca 500 elever och 65 personal, som ligger centralt i Danderyd nära Mörby Centrum. Verksamheten är väl fungerande med olika inriktningar och många fina traditioner. Skolan är mycket populär och har ambitiösa trevliga elever, engagerade föräldrar och mycket kompetent personal. Sedan augusti 2012 arbetar vi enligt 1-1 konceptet, dvs. en bärbara dator till varje elev och lärare. Datorn är ett viktigt verktyg i skolarbetet och vi använder Google Apps som lärportal. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en behörig lärare i svenska/franska som kommer att ingå i ett arbetslag med Ma/No inriktning. Du kommer även att vara mentor för ett antal elever i åk 8. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i svenska/franska. Du bör ha mycket god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer till elever. Goda kunskaper i IT är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant utdrag kan göras på www.polisen.se
Företag: Danderyds kommun, Fribergaskolan
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande lärare i Sv/Franska sökes till Fribergaskolan, Danderyds kommu jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande lärare i Sv/Franska sökes till Fribergaskolan, Danderyds kommu

Bliss Dance Academy söker danslärare i Danderyd
Till hösten 2013 söker vi glädjespridare till våra populära danskurser för ungdomar. Vi söker danslärare till Danderyd. Om oss Bliss Dance Academy är ett unikt danskoncept för åldrarna 9-14 år. Programmen är framtagna av dansare på elitnivå och på blissdance.se kan våra elever ladda ner koreografi på nätet mellan lektionerna. Läs mer på www.blissdance.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att sätta Sveriges barn och ungdomar i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en gedigen bakgrund inom dans. *Är varm, öppen och trygg i dig själv. *Är beredd att ha fasta klasser mestadels på helger minst 1 ggr/vecka under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete. *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Vi är nyfikna på att få veta mer om dig! Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: sara@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bliss Dance Academy söker danslärare i Danderyd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bliss Dance Academy söker danslärare i Danderyd

Funkykidz söker danslärare för barn i Danderyd
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Danderyd! Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som: *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti+ fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: sara@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn i Danderyd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn i Danderyd

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Danderyd.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Danderyds kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Danderyd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Danderyd.

Socialsekreterare till Vuxenavdelningen - försörjningsstöd/flykting
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Socialkontoret är ett beställarkontor med ansvar för individ- och familjeomsorg samt för insatser till äldre och personer med funktionsnedsättning. Inom vuxenavdelningen finns tre grupper; missbruk/ socialpsykiatri, försörjningsstöd/flykting samt träfflokal/arbetscoach. Vuxenavdelningen består av 18 medarbetare varav försörjningsstödsfrågor handläggs av 4 socialsekreterare och en gruppledare. Inom försörjningsstödsgruppen handläggs även flyktingmottagande. Då en av våra medarbetare vill studera vidare söker vi nu en ersättare på 50 alternativt 100 %. ARBETSUPPGIFTER Socialsekreterartjänst inom ekonomiskt bistånd och flyktingmottagning. Arbetsuppgifterna innebär handläggning av försörjningsstöd och flyktingärenden där vi arbetar med den enskildes behov i fokus. Som socialsekreterare hos oss har du goda förutsättningar till ett nära klientarbete där du handlägger hela processen från nybesöksutredning till ett långsiktigt förändringsarbete. Socialkontoret prioriterar utveckling där du som medarbetare ges en möjlighet att bidra och utvecklas inom försörjningsstödsfrågor. Du erbjuds också att delta i arbetet med forsknings- och utvecklingsenheten FoU-Nordost. Enheten har extern handledning var 14:e dag. Vårt datastöd är CGI, IFO-system Treserva. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som • är socionom eller har likvärdig utbildning • har erfarenhet av myndighetsutövning eller motsvarande • är positiv, flexibel och initiativrik • känner dig mogen att ta ett eget ansvar och kunna möta människor i svåra situationer där de befinner sig • vill vara delaktig i arbetet med att utveckla det sociala arbetet i samarbete med kollegor och andra myndigheter och samarbetspartners Vi lägger stor tonvikt vid personlig lämplighet.
Företag: Danderyds kommun, Socialkontoret
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till Vuxenavdelningen - försörjningsstöd/flykting jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till Vuxenavdelningen - försörjningsstöd/flykting

Barnflicka/Barnvakt
Vi är en familj i Danderyd med fyra underbara barn, 11, 9, 6 och 4 1/2 år gamla. De två äldsta är flickor och de yngsta pojkar. Vi bor nära barnomsorg/skola samt kommunikationer. Det tar ca 30 minuter till city och 20 minuter till Stockholms Universitet. Arbetet innebär att hjälpa till vid lämning/hämtning av det yngsta barnet från förskola, ta emot de äldre (oftast går de hem själva), laga middag samt ansvara för tvätt, strykning och plocka/hålla ordning i hemmet. Vid behov av barnpassning på dagtid när barnen är sjuka samt barnpassning vissa kvällar/helgdagar. Beräknad arbetstid är ca 25 timmar per vecka som främst är förlagd till morgon och eftermiddag. Viktiga egenskaper för att passa för rollen är att Du är ordningsam, positiv och flexibel. Du måste känna ansvar och kunna hålla många bollar i luften. Du måste vara intresserad av att lära känna barnen, vara en kompis och samtidigt kunna vara en trygg vuxen. Krav: Vi vill att du har erfarenhet från att vara tillsammans med barn, gärna som barnflicka eller au pair. Goda referenser. Körkort. Arbetet går att kombinera med studier. Anpassning av arbetstiden kan diskuteras. Övriga villkor: Vi erbjuder boende med eget pentry, dusch och toalett samt TV/internet. Tillgäng till bil efter överenskommelse. Marknadsmässig lön.
Företag: Familj i Danderyd, Anna
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Danderyd, Barnflicka/Barnvakt Familj i Danderyd, Anna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Extrajobba med läxhjälp, Danderyd
SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Danderyd Ämnen: Matematik Årskurs: Högstadiet Tillfällen per vecka: 2 Minuter per tillfälle: 120 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: MAFH20130715 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Danderyd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Danderyd

Elevassistenter till Mörbyskolan,Danderyds kommun
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Mörbyskolan är en grundskola för åk 7-9 med ca. 400 elever. Skolan ligger centralt med närhet till allmänna kommunikationsmedel. Mörbyskolan är en 1-1 skola vilket innebär att varje elev har en egen dator.Vår skola kännetecknas av ett medvetet pedagogiskt utvecklingsarbete, där elevernas kunskap står i fokus. ARBETSUPPGIFTER Vi söker två Elevassistenter till Mörbyskolan. Arbetet innebär att stödja och vägleda elever både socialt och pedagogiskt med god struktur. Viktigt är att du kan samarbeta med övrig personal, men också att du kan arbeta självständigt. Arbetet kräver flexibilitet och en positiv grundsyn. KVALIFIKATIONER Vi önskar att du har utbildning/erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Vi ser gärna att du har utbildning inom det pedagogiska området. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Danderyds kommun, Mörbyskolan
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistenter till Mörbyskolan,Danderyds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistenter till Mörbyskolan,Danderyds kommun

Kvalificerad HR konsult vik 1 år ev längre
Danderyds Sjukhus AB HR avdelningen vid Danderyd Sjukhus AB är organiserad i tre enheter. Inom enheterna Arbetsrätt och löner samt Personal och utveckling är vi 30 medarbetare som utifrån sjukhusets övergripande mål utarbetar, samordnar och vidareutvecklar sjukhusets HR arbete. Clinicum, vår tredje enhet, ansvarar för att samordna och underlätta för studenter som gör sin verksamhetsförlagda utbildning på Danderyd sjukhus. Arbetsuppgifter: Uppdraget som HR konsult innebär att du både operativt och strategiskt samarbetar med verksamhetschef och linjechefer inom ett verksamhetsområde. Arbetsuppgifterna innebär att driva och arbeta med frågor inom hela HR området, bl a kompetensförsörjning, organisationsutveckling, arbetsmiljöfrågor, arbetsrätt och fackliga relationer. Organisatoriskt är tjänsten förlagd till HR avdelningen, vilket bl a innebär kontinuerligt erfarenhetsutbyte med andra HR konsulter och övriga experter inom HR området. Nu söker vi vikarie för föräldraledighet. Tycker du att detta låter intressant? Då är du välkommen att kontakta oss! Kvalifikationer: Vi är intresserade av dig som har utbildning inom HR området på högskolenivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med team och organisationsutveckling samt minst 3 års erfarenhet av kvalificerat HR arbete. Personliga egenskaper: Du är utvecklingsorienterad och har ett konsultativt arbetssätt. Arbetet är mycket varierande med många olika arbetsuppgifter och personkontakter. Detta ställer stora krav på din förmåga att prioritera, ta egna initiativ, vara flexibel och att du är öppen och utåtriktad. Du skall ha lätt för att samarbeta och kommunicera samt driva och avsluta ärenden. Övrig information: Sänd gärna in din ansökan så snart som möjligt, då vi intervjuar allteftersom. Du gör din ansökan via ansökningsformuläret i anslutning till annonsen på vår hemsida www.ds.se/jobb. Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Sjukhuset drivs i bolagsform där drygt 3 700 medarbetare tillsammans bedriver en sjukvård som präglas av kvalitet och omtanke. Sjukhuset anordnar vårdutbildning för samtliga yrkeskategorier och bedriver klinisk forskning, undervisning och utveckling (FoUU) i samarbete med Karolinska Institutet. Som anställd på Danderyds sjukhus erbjuds du en individuell introduktion och kompetensutveckling samt goda möjligheter till friskvård. Du når oss på bara 13 minuter från T-centralen.
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad HR konsult vik 1 år ev längre jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad HR konsult vik 1 år ev längre

Blivande Gruppchef/Säljare Danderyd
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med en medarbetare i Danderyd Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande. Tveka inte att söka !
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Danderyd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Danderyd

Behörig vårdlärare till Stockholm och/eller i Danderyd.
Didaktus Utbildningar bedriver utbildningar med tydlig arbetslivsanknytning inom vård och omsorg, förskola/skola och inom fritidsverksamhet. Vi erbjuder yrkesinriktade utbildningar, både skolförlagt och på distans med varvade teori och praktikperioder. Vi utbildar de som befinner sig i branschen och de som vill in i den. www.didaktusvux.se Didaktus Utbildningar är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag Behörig vårdlärare till Stockholm och/eller i Danderyd. Didaktus Utbildningar har fått nya uppdrag inom vård – och omsorgsområdet. Vi söker därför behörig vårdlärare till våra gymnasiala vuxenutbildningar inom vård – och omsorgsprogrammet med placering i Stockholm och/eller i Danderyd. Tillträde snarast. Du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: engagemang, professionalism, utveckling, resultat, glädje. Kvalifikationer/erfarenhet • Behörig vårdlärare • Erfarenhet av undervisning i vård och omsorgsprogrammens kurser för vuxenstuderande är meriterande • Erfarenhet av att arbeta med validering är meriterande • Van användare av datorn i arbetet Egenskaper • Utvecklingsinriktad • Kunnig • Ansvarsfull • Arbetar bra både självständigt och i grupp • Flexibel och kreativ Vi erbjuder en omväxlande och stimulerande miljö där pedagogiskt utvecklingsarbete är i fokus. Vi arbetar både med skolförlagd undervisning, flexibelt och på distans. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete. Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionshinder, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Sista ansöknings dag är den 31 juli 2013 intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varaktighet: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning Arbetstid: Deltid/Heltid Lön: Fast lön, Individuell lönesättning Ansökan:. Via länken nedan: Har du några frågor kontakta skolledare eva.lonnelid@didaktus.se Didaktus är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: Didaktus Utbildningar AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig vårdlärare till Stockholm och/eller i Danderyd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig vårdlärare till Stockholm och/eller i Danderyd.

Hemhjälp/Barnflicka
Vi är en familj med tre barn, två flickor och en pojke, 7, 9 och 11 år som bor i en villa i Danderyd. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker en barnflicka/hemhjälp som kan underlätta i vår vardag. I arbetsuppgifterna ingår hämtning från skola, skjutsa barnen till och från aktiviteter, vi önskar även få hjälp med enklare hushållsarbeten som t ex laga middag, tvätt, matinköp samt hålla lite ordning och reda (städning ingår ej). Arbetstid i huvudsak eftermiddagar samt enstaka kvällar. Beskrivning av kvalifikationer: Du är en ansvarsfull, ordningsam, barnkär och positiv person med erfarenhet av barnpassning eller liknande. Barnskötarutbildning är en fördel. Rökfri och körkort är krav. Övriga villkor: Boende kan ordnas. Referenser krävs.
Företag: Familj i Danderyd
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Hemhjälp/Barnflicka jobb, Hemhjälp/Barnflicka Danderyd, Hemhjälp/Barnflicka Familj i Danderyd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemhjälp/Barnflicka

Personlig assistent åt kvinna i Danderyd Tim-vik
IGS Assistans AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans och ledsagarservice till personer med funktionshinder. Personlig service och kvalitet är utmärkande för vårt företag. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm - Globen. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för personliga assistenter som söker arbete och för kunder som behöver duktig personal. Vi söker nu dig som vill jobba som tim-vikarie vid behov hos en rullstolsbunden tjej i 40-årsåldern boende i Danderyd. För att jobba här måste du vara helt rökfri, d.v.s. du behöver ha ett helt rökfritt hem. Det är också bra om du tycker om hundar, eftersom att det finns en liten hund i hemmet. Du bör vara kvinna, över 25 år och du behöver behärska svenska flytande i både tal och skrift då du ska kunna hjälpa till med bl.a. telefonsamtal och skriftlig kontakt med myndigheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via mail eller vanlig post. Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Obs! Ta med utdrag från belastningsregistret från polismyndigheten till intervju! Ange "Danderyd tim-vik" som referens. Tjänstgöringsgrad: Vid behov. Tillträde: 1 september
Företag: IGS ASSISTANS AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent åt kvinna i Danderyd Tim-vik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent åt kvinna i Danderyd Tim-vik

Dietist, tillsvidareanställning
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB, är en länsövergripande klinik. Verksamheten är indelad i tre sektioner; Smärta- och Stressrehabilitering, Neurorehabilitering slutenvård och öppenvård. Vi bedriver rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskador, kronisk smärta, postpolio, stress, neuromuskulära sjukdomar samt vuxenhabilitering. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken är certifierad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities). Kliniken har verksamhet på Danderyds sjukhus och på Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge. Vi söker nu en dietist till vuxenhabiliteringen som är lokaliserad till Huddinge. Vuxenhabiliteringen är en länsövergripande öppenvårdsverksamhet för personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionshinder. Den största diagnosgruppen är cerebral pares, men vi möter även personer med utvecklingsstörning, muskelsjukdomar, ryggmärgsbråck och många ovanliga diagnoser. Du kommer att ingå i ett team bestående av arbetsterapeut, kurator, psykolog, logoped, läkare och sjukgymnast. Till teamet hör också sekreterare. Många av dietistens patienter har sina teamkontakter inom Habilitering&Hälsa, som vi samarbetar med. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består av öppenvårdskontakter med patienter för bedömning av och rådgivning kring nutritionssituationen. Många av våra patienter har omfattande funktionsnedsättningar och är beroende av anpassad kost alternativt näring via PEG. I arbetet ingår bl.a beräkning i näringberäkningsprogram som bas för förskrivning av näringsprodukter, rådgivning etc. Både i det direkta patientarbetet och i utvecklingsarbete finns stora möjligheter till samverkan med logoped, läkare och övriga teammedlemmar. Möjligheter till forskning finns vid kliniken. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad dietist. Erfarenhet av arbete med patienter med medfödd funktionsnedsättning är meriterande. Du bör helst ha några års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av teamarbete. Du ska vara van vid att arbeta självständigt och ha god organisationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och flexibilitet. Personliga egenskaper: Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3500 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke och vi arbetar utifrån Lean healthcare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Dietist, tillsvidareanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dietist, tillsvidareanställning

Personlig assistent sökes till en 12-årig pojke i Danderyd
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker en personlig assistent till en 12-årig pojke som bor med sin familj i Danderyd. Pojken har autism och behöver hjälp främst måndagar 12.30–18, onsdagar 15.30-19 samt en kväll i veckan. Han tycker om att simma, rida och ta promenader, även att spela tv – och dataspel. I arbetsuppgifterna ingår främst att hjälpa honom med allt som uppkommer i hans vardag och följa med samt vara delaktig i olika aktiviteter. Du som söker ska vara uthållig och envis samt vara tålmodig och är intresserad av att kommunicera. Personkemin är det viktigaste och erfarenhet av arbete med barn eller autism är meriterande. Eftersom du ska hänga med på aktiviteter ser vi gärna att du inte är allergisk mot djur. Du bör kunna simma och vara en fysisk och sportig person. Vi ser gärna till manliga sökande till tjänsten. Du som söker bör se långsiktigt på arbetet. Kanske har du nyss påbörjat studier som du vill kombinera med extrajobb, eller har ett annat deltidsjobb? Välkommen med din ansökan!   Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort och bil är meriterande Arbetstid / Varaktighet: Måndagar, onsdagar och en kväll i veckan. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Malin Tidbeck Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till en 12-årig pojke i Danderyd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till en 12-årig pojke i Danderyd

Medicinsk sekreterare
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds Sjukhus AB, är en länsövergripande klinik. Verksamheten är indelad i tre sektioner, Smärt- och stressrehabilitering, Neurorehabilitering slutenvård och Neurorehabilitering öppenvård. Vi bedriver rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskador, kronisk smärta, postpolio, stress, neuromuskulära sjukdomar samt vuxenhabilitering. Verksamheten är certifierad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities). Vi söker nu en medicinsk sekreterare till sektionen Smärt- och stressrehabilitering med placering på vår Försäkringsmedicinska Utredningsenhet. Som enda leverantör inom Stockholms läns landsting utför enheten fördjupade medicinska utredningar på beställning av Försäkringskassan. Teamets uppgift är att tillgodose Försäkringskassans behov av fördjupade medicinska underlag för bedömning och beslut i sjukförsäkringsärenden vid särskilt sammansatt eller svårbedömd sjukdomsbild. Utredningen ska på ett standardiserat sätt belysa hur den försäkrades sjukdom påverkar dennes funktionstillstånd och aktivitetsbegränsningar utifrån ICF:s klassificering av funktionstillstånd, funktionshinder och hälsa ur ett försäkringsmedicinskt perspektiv. Teamet består av läkare, psykolog, sjukgymnast, arbetsterapeut och sekreterare där teamets arbete baseras på helhetssyn och patienten i centrum. Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter består av bokning och utskick av kallelser till patienter, journalskrivning, externa kontakter med patienter och Försäkringskassan samt andra förekommande administrativa uppgifter. Kvalifikationer: Utbildad medicinsk sekreterare och som har några års erfarenhet inom yrket. Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du har god samarbetsförmåga och är smidig och lyhörd och ser teamarbete som en givande arbetsform. Vi tror att Du är en dynamisk och flexibel person med säkerhet och självständighet i yrkesrollen. Du bör kunna arbeta effektivt under tidspress och ha god förmåga att organisera och prioritera. Erfarenhet av utvecklingsfrågor är meriterande då arbetet är förlagt på en universitetsklinik. Har du goda kunskaper i Take Care och Excel är även detta meriterande. Personliga egenskaper: Övrig information: Urval sker under ansökningstiden. Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3500 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke och vi arbetar utifrån Lean healthcare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare

Personlig assistent heltid Kvinna i Danderyd
IGS Assistans AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans och ledsagarservice till personer med funktionshinder. Personlig service och kvalitet är utmärkande för vårt företag. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm - Globen. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för personliga assistenter som söker arbete och för kunder som behöver duktig personal. Vi söker nu dig som vill jobba hos en rullstolsbunden tjej i 40-årsåldern boende i Danderyd. För att jobba här måste du vara helt rökfri, d.v.s. du behöver ha ett helt rökfritt hem. Vissa dagar är fulla av aktiviteter medan andra är betydligt lugnare. För personen du kommer att arbeta hos är det viktigt att du är lyhörd så att era dagar tillsammans flyter på i ett behagligt tempo. Det är bra om du tycker om att pyssla i hemmet, laga mat och att städa. Det är också bra om du tycker om hundar, eftersom att det finns en liten hund i hemmet. Du bör vara kvinna, över 25 år och du behöver behärska svenska flytande i både tal och skrift då du ska kunna hjälpa till med bl.a. telefonsamtal och skriftlig kontakt med myndigheter. Personen som du kommer att arbeta hos tänker och talar gärna själv, som assistent ska du enbart hjälpa till med det som hennes kropp begränsar henne till att klara av. Hon är stundtals väldigt aktiv, hon uppskattar att ha det vackert runtomkring sig, hon är konstnärlig och också intresserad av kultur- och samhällsfrågor. Men hon behöver också mycket vila, vilket gör att du behöver vara lyhörd och kunna läsa av situationen. Personen du kommer att arbeta hos kan ibland bli riktigt dålig, vilket ställer krav på dig som assistent att kunna handla snabbt och att tillämpa rätt åtgärd för situationen, utan att bli nervös eller stressad. Som person bör du ha hög personlig mognad, du ska vara ansvarsfull och ha en god arbetsmoral. Eftersom att du kommer att arbeta i en annan persons hem krävs det också en god känsla för integritet och att kunna visa stor respekt för en annan persons hem och ägodelar. Gymnasieutbildning och körkort är också meriterande men inga krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via mail eller vanlig post. Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Obs! Ta med utdrag från belastningsregistret från polismyndigheten till intervju! Ange "Danderyd" som referens. Tjänstgöringsgrad: Heltidstjänst med fast schema. Tillträde: 1 september
Företag: IGS ASSISTANS AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent heltid Kvinna i Danderyd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent heltid Kvinna i Danderyd

Barn och fritidslärare till Stockholm och/eller Danderyd.
Didaktus Utbildningar bedriver utbildningar med tydlig arbetslivsanknytning inom vård och omsorg, förskola/skola och inom fritidsverksamhet. Vi erbjuder yrkesinriktade utbildningar, både skolförlagt och på distans med varvade teori och praktikperioder. Vi utbildar de som befinner sig i branschen och de som vill in i den. www.didaktusvux.se Didaktus Utbildningar är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag Behörig lärare inom barn och fritidsområdet till Stockholm och/eller Danderyd. Didaktus Utbildningar söker behörig lärare till våra gymnasiala vuxenutbildningar inom Barn – och fritidsprogrammet med placering i Stockholm och/eller i Danderyd. Tillträde snarast. Du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: engagemang, professionalism, utveckling, resultat, glädje. Kvalifikationer/erfarenhet • behörig lärare • erfarenhet av undervisning i Barn och fritidsprogrammets kurser för vuxenstuderande är meriterande. • erfarenhet av att arbeta med validering och distansundervisning är meriterande • van användare av datorn i arbetet Egenskaper • utvecklingsinriktad • kunnig • ansvarsfull • arbetar bra både självständigt och i grupp • flexibel och kreativ Vi erbjuder en omväxlande och stimulerande miljö där pedagogiskt utvecklingsarbete är i fokus. Vi arbetar både med skolförlagd undervisning, flexibelt och på distans. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete. Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionshinder, ålder och kulturell bakgrund.. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Sista ansöknings dag är den 31 juli 2013. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varaktighet: Provanställning 6 mån med möjlighet till tillsvidareanställning Arbetstid: Heltid och/eller deltid Lön: Fast lön, Individuell lönesättning Ansökan: Har du frågor om tjänsten kontakta skolledare Eva Lönnelid, e-post eva.lonnelid@didaktus.se Ansök via länken nedan: Didaktus är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: Didaktus Utbildningar AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Barn och fritidslärare till Stockholm och/eller Danderyd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barn och fritidslärare till Stockholm och/eller Danderyd.

Sjuksköterska, tillsvidare,
avdelning 64, kirurg- och urologkliniken Kirurg- och urologkliniken vid Danderyds sjukhus bedriver både akut och elektiv vård inom sitt område. Verksamhetsområdet är uppdelat på fyra vårdavdelningar, mottagningsverksamhet samt centraloperation. Arbetsuppgifter: Avdelning 64 har 19 vårdplatser och vi är ca 30 sjuk- och undersköterskor som alla har individuella scheman. Arbetet är omväxlande med nära samarbete med våra övriga tre avdelningar inom kirurg- och urologkliniken. Avdelningen tar emot både akuta och planerade kirurgiska patienter och vårt främsta område är sjukdomar i övre mag-tarmkanalen, överviktskirurgi och levertumörer. Det finns goda möjligheter till egen utveckling och utbildning och vi har också ett generöst friskvårdsbidrag på DS. Du kommer att få en individuellt anpassad introduktion beroende på din erfarenhet och dina behov så att du på bästa sätt ska komma in i ditt nya ansvar. Vår dokumentation sker i Take Care. Kvalifikationer: Vi behöver dig som utmanas och ser möjligheter av att ta eget ansvar och fatta egna beslut. För att klara det söker vi dig som vet att du både kan arbeta självständigt men också värderar ett gott samarbete. Vi söker dig som är leg. sjuksköterska och som gillar att arbeta på vårdavdelning. Vi tror att du har vana av att bemöta och behandla patienter med olika typer av smärta gärna med erfarenhet av pre- och postoperativ vård. Dina personliga egenskaper är dock minst lika viktiga som din formella kompetens. Personliga egenskaper: Övrig information: Intervjuer sker under ansökningstiden så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Välkommen att söka! Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3500 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke och vi arbetar utifrån Lean healthcare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, tillsvidare, jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, tillsvidare,

13695 Personlig assistent till 35-årig kille i Danderyd
Arbetsuppgifter Som personlig assistent är det din uppgift att vara kundens förlängda arm i livets alla situationer och assistera honom i olika personliga moment. Du bör vara i ungefär samma ålder eller något yngre. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vad som finns på agendan för dagen samt dina unika egenskaper/kunskaper. Det kan handla om att kunden har ärenden att uträtta, åka in till stan för att fika, eller bara vara hemma och ta det lugnt. Kvalifikationer Det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig människor. Du måste vara öppen för nya intryck och vara nyfiken. Du ska kunna se och bedöma olika situationer fort och kreativt. Du måste kunna ta emot kritik och våga ge kritik. En bra och ärlig kommunikation är mycket viktig. Kunden är i regel mycket social och pratglad, så det är bra om du kan avspegla dessa egenskaper, men det är även viktigt att du är flexibel och lyhörd och kan känna av om kunden vill vara ifred eller ha sällskap. Det är ett plus om du kan tänka dig att ha detta uppdrag under en längre period då kontinuitet är viktigt för kundens skull. Eftersom kunden i fråga kommuicerar med hjälp av talapparat och dator är det viktigt att du kan läsa och förstå svenska språket mycket väl. Fler viktiga egenskaper innefattar bl.a. att du är ansvarsfull, pålitlig, glad, positiv samt att du är karismatisk. Arbetstid Arbetstiden är förlagd på ett rullande schema med pass mellan 8-17 respektive 17-08. Tjänsten är på ca. 80% . Lön Timlön enligt kollektivavtal PASS-KFS Ansökan Ansökan skickas via länk nedan. Referens: 13695 Välkommen med din ansökan! Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga 13695 Personlig assistent till 35-årig kille i Danderyd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13695 Personlig assistent till 35-årig kille i Danderyd

Danderyds församling söker Ekonomi-/Kanslichef
Närvaro, öppenhet och hopp är kärnord för Danderyds församling och Svenska kyrkan och det är vad verksamheten ska präglas av. I Danderyds församling arbetar ca 60 personer inom olika arbetsområden. Här finns präster, diakoner, musiker, ekonomer, förskolepersonal, administratörer, fastighet-, service och IT-personal, informatör, kyrkogårdsarbetare med flera. På www.danderydsforsamling.se får du veta mer om församlingens verksamhet. Arbetsbeskrivning Som Ekonomi-/Kanslichef i Danderyds församling ansvarar du för verksamhetsplanering, budgetering, redovisning, årsredovisning och verksamhetsuppföljning samt övrig administration. Du leder och planerar arbetet för kansliets medarbetare och har det övergripande ansvaret för församlingens personaladministration. Detta innebär även att du ansvarar för kontakten med fackliga representanter och revisorer samt att du är medlem i ledningsgruppen. Vidare ansvarar du för förvaltningen av församlingens fastigheter samt samordning av servicefunktioner såsom lokalbokningar, uthyrningar etc. Vem är du? • Flera års arbetslivserfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete • Goda redovisningskunskaper • Grundläggande kunskaper i arbetsrätt • God datavana • Mycket goda kunskaper i svenska språket • Erfarenhet från förtroendemannastyrd organisation är meriterande • Medlem i Svenska kyrkan Tjänsten kräver goda ledaregenskaper och mycket god administrativ förmåga. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt, vilket ställer höga krav på såväl din samarbetsförmåga som din kommunikativa förmåga. För att trivas och passa i vår organisation bör du vara engagerad, prestigelös och serviceinriktad. Vi lägger också stor vikt vid du tilltalas av ständig utveckling och ser denna tjänst som ett tydligt nästa steg i din karriär. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Sjöberg via telefon:08-736 29 59.
Företag: Experis Finance
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Danderyds församling söker Ekonomi-/Kanslichef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Danderyds församling söker Ekonomi-/Kanslichef

Bygglovarkitekt/Bygglovhandläggare till Miljö- och Stadsbyggnadskontoret
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Miljö- och stadsbyggnadskontoret arbetar med miljö- och hälsoskyddsfrågor, detaljplanering, bygglov, byggkontroll, mätning och kartor på uppdrag av miljö- resp. byggnadsnämnd och kommunstyrelse. Vi sitter i Mörby Centrum, 15 minuter från T-centralen. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete, huvudsakligen som bygglovhandläggare. Tillsammans med stadsarkitekten, tre bygglovhandläggare och två byggnadsinspektörer kommer du att med egen delegationsrätt handlägga bygglovärenden i gestaltnings- och stadsbildsfrågor av varierande svårighetsgrad. Du kan komma att följa dina egna ärenden under hela byggprocessen till tekniskt samråd och utfärdande av slutbevis. Erfarenhet av anmälansärenden är inte ett krav, med stöd från våra inspektörer får du hjälp att komma in i rollen. I arbetet ingår även tillsynsärenden samt information och rådgivning till allmänheten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är arkitekt. Du har - erfarenhet av självständigt arbete med bygglovhandläggning - goda kunskaper om plan- och bygglagstiftningen - erfarenhet av arbete med kulturhistoriskt värdefull bebyggelse är en merit - god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift - god samarbetsförmåga Körkort krävs. Vi lägger stor tonvikt vid personlig lämplighet.
Företag: Danderyds kommun, Miljö- och Stadsbyggnadskontoret
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Bygglovarkitekt/Bygglovhandläggare till Miljö- och Stadsbyggnadskontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bygglovarkitekt/Bygglovhandläggare till Miljö- och Stadsbyggnadskontoret

Elevassistent sökes till Fribergaskolan i Danderyds kommun
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Fribergaskolan är en 7-9 skola med ca 500 elever och 65 personal, som ligger centralt i Danderyd nära Mörby Centrum. Verksamheten är väl fungerande med olika inriktningar och många fina traditioner. Skolan är mycket populär och har ambitiösa trevliga elever, engagerade föräldrar och mycket kompetent personal. Sedan augusti 2012 arbetar vi enligt 1-1 konceptet, dvs. en bärbara dator till varje elev och lärare. Datorn är ett viktigt verktyg i skolarbetet och vi använder Google Apps som lärportal. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att följa och stötta en pojke i årskurs 8 under hela skoldagen. Du kommer även att vara en vuxen trygghetsperson i skolan och finnas till för elever i korridoren och på skolgården. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Du bör ha mycket god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer till elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete som elevassistent är meriterande. Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant utdrag kan göras på www.polisen.se
Företag: Danderyds kommun, Fribergaskolan
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent sökes till Fribergaskolan i Danderyds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent sökes till Fribergaskolan i Danderyds kommun

Lärare i engelska/spanska sökes till Fribergaskolan i Danderyds kommun
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Fribergaskolan är en 7-9 skola med ca 500 elever och 65 personal, som ligger centralt i Danderyd nära Mörby Centrum. Verksamheten är väl fungerande med olika inriktningar och många fina traditioner. Skolan är mycket populär och har ambitiösa trevliga elever, engagerade föräldrar och mycket kompetent personal. Sedan augusti 2012 arbetar vi enligt 1-1 konceptet, dvs. en bärbara dator till varje elev och lärare. Datorn är ett viktigt verktyg i skolarbetet och vi använder Google Apps som lärportal. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en behörig språklärare i engelska/spanska. Du kommer att ingå i ett arbetslag med engelskinriktning. Du kommer även att vara mentor för ett antal elever i åk 8. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i engelska/spanska. Du bör ha mycket god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer till elever. Goda kunskaper i IT är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet krävs. Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant utdrag kan göras på www.polisen.se
Företag: Danderyds kommun, Fribergaskolan
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i engelska/spanska sökes till Fribergaskolan i Danderyds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i engelska/spanska sökes till Fribergaskolan i Danderyds kommun

Logoped, vikariat,
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Verksamheten är indelad i tre huvudprocesser; Neurorehabilitering Öppenvård och Neurorehabilitering Slutenvård samt Smärt- och stressrehabilitering. Vi bedriver rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskador, kronisk smärta, postpolio, stress, neuromuskulära sjukdomar samt vuxenhabilitering. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken är certifierad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities). Kliniken har verksamhet på Danderyds sjukhus och på Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge. Vi söker nu en vikarierande logoped till vuxenhabiliteringen, som är lokaliserad till Huddinge. Vuxenhabiliteringen är en länsövergripande öppenvårdsverksamhet för vuxna personer med medfödd eller tidigt förvärvad funktionsnedsättning. Den största diagnosgruppen är cerebral pares, men vi möter även personer med utvecklingstörning, muskelsjukdomar, ryggmärgsbråck och många ovanliga diagnoser. Du kommer att ingå i ett team bestående av arbetsterapeut, dietist, kurator, psykolog, läkare och sjukgymnast. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består av öppenvårdskontakter med patienter för bedömning och viss behandling främst inom områdena talstörning, problem med oralmotorik/ ät och svälj-problem samt AKK. Kvalifikationer: Vi söker dig som är leg logoped. Erfarenhet av arbete med patienter med medfödd funktionsnedsättning är meriterande. Du bör helst ha några års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av teamarbete. Du ska vara van vid att arbeta självständigt och ha god organisationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och flexibilitet. Personliga egenskaper: Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3500 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke och vi arbetar utifrån Lean healthcare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Logoped, vikariat, jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Logoped, vikariat,

Boendesamordnare inom äldreomsorgen sökes till Danderyds kommun
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Socialkontoret är ett beställarkontor med ansvar för individ- och familjeomsorg samt äldre- och funktionshindersomsorg. Avdelningen för äldre- och funktionshindersomsorg består av gruppledare, biståndshandläggare, LSS-handläggare, handläggare för bostadsanpassningsbidrag, anhörigkonsulent, handläggare för färdtjänst/riksfärdtjänst och seniorbostäder, syn- och hörselinstruktör, ekonomiassistent, förvaltningsassistent och boendesamordnare. Vi finns i trevliga lokaler i Mörby Centrum, nära bussar och med tunnelbana i huset, cirka 15 minuters resväg från T-centralen ARBETSUPPGIFTER Din främsta uppgift blir att utifrån biståndsbeslut och kundens val ansvara för att fördela platser till särskilt boende, korttidsboende och dagverksamhet. Även andra handläggaruppgifter kan bli aktuella t ex uppföljning av beslut om särskilt boende ur ett kundperspektiv. Du kommer att ha kontakt med kunder och anhöriga samt ett nära samarbete med övriga handläggare på avdelningen samt kommunala och privata utförare. Vi arbetar med verksamhetssystemet Treserva KVALIFIKATIONER Du är socionom med inriktning mot äldreomsorg/motsvarande utbildning, du har erfarenhet av arbete som biståndshandläggare och boendeplacerare.
Företag: Danderyds kommun, Socialkontoret, Enheten för äldre- och handikappomsorg
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Boendesamordnare inom äldreomsorgen sökes till Danderyds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendesamordnare inom äldreomsorgen sökes till Danderyds kommun

Kurator till Unga vuxna teamet
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Verksamheten är indelad i tre sektioner; Smärt- och Stressrehabilitering, Neurorehabilitering slutenvård och Neurorehabilitering öppenvård. Vi bedriver rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskador, kronisk smärta, postpolio, stress, neuromuskulära sjukdomar samt vuxenhabilitering. Rehabiliteringsmedicinska Univeristetskliniken är certifierad enligt CARF (Commission on Accreditationof Rehabilitation Facilities). Teamet för unga vuxna erbjuder stöd, råd och rehabiliteringsinsatser för personer mellan 18 och 25 år som har drabbats av förvärvad hjärnskada. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består av psykosocialt utrednings- och behandlingsarbete. I detta ingår bl a sociala utredningar, information, stöd, råd och samordning av samhällets hjälpinsatser. Som kurator har du en central roll i kommunikationen med samarbetspartners och olika myndigheter samt mellan teamet, patienten och närstående. I arbetet ingår också stödsamtal, främst till närstående men även till patienter. Handledning för kuratorsgruppen finns på kliniken. Teamet: Består av två arbetsterapeuter, två psykologer, en läkare, en kurator samt sekreterare, sjukgymnast och logoped på deltid. Teamet arbetar efter ett KBT-inriktat förhållningssätt. Kvalifikationer: Vi söker dig som har socionomexamen och några år inom yrket samt relevant vidareutbildning. Erfarenhet av teamarbete ser vi som en viktig del. Har du dessutom erfarenhet av rehabilitering av hjärnskadade personer, eller arbete med funktionshindrade är det meriterande. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara strukturerad och ansvarstagande. Arbete i team kräver också en tydlighet i yrkesrollen, självständighet, flexibilitet och kreativitet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Då teamet är relativt nystartat ser vi gärna att du har intresse för utvecklingsarbete, både i yrkesrollen och inom utrednings- och behandlingsarbetet. Då vi strävar efter en jämställd arbetsplats ser vi gärna manliga sökanden. Personliga egenskaper: Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3500 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke och vi arbetar utifrån Lean healthcare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator till Unga vuxna teamet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator till Unga vuxna teamet

Hemservice Danderyd
Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, hantverkstjänster och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Vi arbetar utifrån våra värderingar Kvalitet, Service och Ansvar. Hemfrid har drygt 1 300 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.   Just nu söker vi fler ansvarsfulla medarbetare som ska arbeta i Danderyd. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.  Som person bör du vara: *Självständig *Ansvarsfull *Serviceinriktad *Noggrann *Flexibel  Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke.  Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar). Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se  Lön Fast lön. Kollektivavtal finns.
Företag: Hemfrid i Sverige AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Hemservice Danderyd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemservice Danderyd

Administratör med ekonomibakgrund till stort företag i Danderyd
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en administratör med ekonomibakgrund till en av våra kunder, ett stort internationellt investmentbolag i Danderyd. Rollen är uppdelad i två delar där du stöttar två olika chefer och en avdelning på 80 personer. Finance support (50%) -Support till Shared service center vad gäller tolkning av fakturor samt systemstöd (Readsoft) -Styra Shares service center vad gäller dagliga aktiviteter, framtagande av SOP’s m.m. -Manuell matchning av inköpsorder -Fakturahantering oUppföljning med leverantörer oInsamling av uppgifter, kompletteringar av fakturor oVerifiering av fakturor och hantering av felaktiga fakturor -Support till scanning/arkivering av fakturor AM support/Sourcing admin (50%) -Support till organisationen per skapande av inköpsorder -Support till lev. reskontra vad gäller fakturor med inköpsorder -Administration/uppdateringar av lev. register -Systemsupport, (lägg upp användare, enheter, koppla ihop, felsökning och åtgärd) -Administrativa uppgifter -Utvärdering av leverantörer genom framtagning och analys av dokument som behövs enligt SRM – verktyget. ( Leverantörskontrollen ) -KYS rutinerna uppfylles -Hantera SRM – verktyget . -Samarbeta med distrikten vid arbete för att få leverantörer godkända. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag som är på heltid och startar slutet på augusti. Intervjuer kommer att påbörjas omgående i nästa vecka. Tjänsten är en inhyrning som konsult och kommer att löpa på som sådan. Vem är du? -Ekonomivana (terminologi, baskunskaper i bokföring) -Datavana, ekonomisystem -Noggrann -Självgående -Flexibel för varierande uppgifter -Social (kontakt med olika delar av organisationen, leverantörer, banker m.m.) -Initiativrik, kan förekomma supportbehov från andra funktioner inom ekonomienheten -Analytisk, trivs att arbeta med siffror -Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift (mycket utländska kontakter förekommer) -Goda datorkunskaper i Officepaketet, främst gärna Excel Du ser dig själv i en långsiktig roll som konsult och vill vara med och bidra till samt utveckla denna roll i företaget. Du trivs att arbeta med administrativa rutinbaserade arbetsuppgifter men har även en utvecklande och problemlösande ådra och kan på sikt få vara med och bidra samt påverka olika processer i verksamheten. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Administration
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör med ekonomibakgrund till stort företag i Danderyd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör med ekonomibakgrund till stort företag i Danderyd

Assisterande idrottsledare Danderyd HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Danderyd inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.danderyd@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Danderyd HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Danderyd HT 13

Danderyds Sjukhus AB rekryterar lönekonsult
HR avdelningen HR avdelningen vid Danderyds Sjukhus AB består av tre enheter Arbetsrätt och löner, Personal- och utveckling inklusive DS hälsa/personalgym samt Clinicum inklusive Medicinska biblioteket. Då en av våra lönekonsulter kommer att gå vidare till annat arbete inom koncernen söker vi nu en ny medarbetare. Arbetsuppgifter: Som lönekonsult tillhör du enheten Arbetsrätt och Löner, en enhet som ansvarar bl a för löneadministrativa frågor och har ett övergripande ansvar för samordning av frågor kring bl a skatter, anställningsförmåner, pensioner och försäkringar. Vidare stödjer vi sjukhusets chefer med support och rådgivning och ger service till personalen i lönefrågor. Vi arbetar processorienterat och strävar efter att kunna ge sjukhusets chefer och medarbetare en god service. Vi använder Heroma som PA- och lönesystem. Du kommer att ha 9 personer i din enhet samt ytterligare 22 kollegor med bred kunskap, inom den närmaste gruppen på avdelningen. Teamarbete är ett ledord och vi främjar samarbete, öppenhet och ett gott arbetsklimat. I rollen som lönekonsult är de huvudsakliga uppgifterna att arbeta i vårt PA system Heroma, kvalitetssäkra löner, att ansvara för information, vara rådgivande och stöd till chefer avseende löne- och avtalsärenden samt PA-system, samt ge service till sjukhusets personal i samma frågor och sedvanlig lönerapportering. Kvalifikationer: Att du har flera års erfarenhet av att ha arbetat som lönekonsult och i någon form av PA-system är ett krav. Skulle du dessutom ha erfarenhet av arbete i Heroma och kunskap i avtal, Allmänna Bestämmelser samt en ekonomisk utbildning är detta en merit. Personliga egenskaper: Eftersom en stor del av tjänsten innefattar support mot verksamheten, är du pedagogisk, serviceminded samt besitter en stor förståelse för medarbetare inom hälso- och sjukvård. Vidare är du strukturerad, analytisk och tycker om att arbeta i team. Naturligtvis tycker du att det är roligt att arbeta med datoriserade system, löner, avtal och statistik, samt har ett stort intresse av att stötta våra chefer i frågor gällande lön och vårt PA system. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrig information: Urval och intervjuer kan eventuellt påbörjas redan under ansökningstiden, därför vill vi gärna att du sänder in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Danderyds Sjukhus AB rekryterar lönekonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Danderyds Sjukhus AB rekryterar lönekonsult


Sök lediga jobb Danderyd

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se