Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona?

Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona? jobb Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona?

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona?. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona?- Karlskrona


Mer beskrivning

Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona?
Work Match Nu söker vi dig som vill jobba som etableringslots hos oss! Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning, med kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission att skapa jobb. Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk och lägger till ytterligare en verksamhet som Etableringslotsar, på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Som en del i vår expansion söker vi medarbetare till oss internt för att arbeta som etableringslotsar. Du blir internt anställd på Work Match som är en del av Meet Your Future Group. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid och vi vill att du kan jobba ungefär 1 dag i veckan. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor på orten och resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Du som söker denna tjänst är daritalande och studerande om minst 50 % och önskar kombinera detta med ett utvecklande extrajobb. Som Etableringslots jobbar du med att: -Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) -Upprätta individuella handlingsplaner -Gruppseminarier -Tät kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet -Föreläsa och informera -Administration -Matcha kandidat mot arbetsgivare Vi söker dig som: -har kunskap och förståelse om den svenska arbetsmarknaden -har god kännedom om det svenska samhället och lokal infrastruktur -har erfarenhet från rekrytering -har gymnasiekometens och gärna eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller liknande. -har lätt för att kommunicera på så väl svenska som engelska i tal och skrift -talar även dari -har arbetslivserfarenhet. -har erfarenhet från integrationsarbete, eller är utrikesfödd -Innehar B-körkort. Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Tillsättning för tjänsten sker så snart vi hittat rätt kandidat, enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag. Skriv i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona?


Sök lediga jobb Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona?

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se