Lediga jobb Degerfors - Söka jobb i Degerfors

Lediga jobb Degerfors Sök lediga jobb Degerfors


Hittade inga lediga jobb på sökning: Degerfors. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Degerfors.- Degerfors

 2. Trainee, Labingenjör- Degerfors

 3. Lärare i grundskolans senare år- Degerfors

 4. Lärare i förskola/Förskollärare Jordgubben i Åtorp- Degerfors

 5. Lärare Bruksskolan- Degerfors

 6. Degerfors kommun söker en ekonom till kommunledningens ekonomiavdelning- Degerfors

 7. Tandläkarmottagning söker tandsköterska- Degerfors

 8. Säljare sökes i Degerfors med/utan erfarenhet- Degerfors

 9. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Degerfors.- Degerfors

 10. Degerfors kommun söker MÄT- och GIS-ingenjör- Degerfors

 11. Degerfors kommun söker IT-tekniker- Degerfors

 12. Säljare sökes i Degerfors med/utan erfarenhet- Degerfors

 13. Degerfors nya butiksdemonstratör sökes!- Degerfors

 14. Lärare i grundskolans senare år- Degerfors

 15. Lärare i grundskolans senare år- Degerfors

 16. Verkställande tjänsteman- Karlskoga

 17. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Degerfors.- Degerfors

 18. Lärare i förskola/Förskollärare Jordgubben i Åtorp- Degerfors

 19. Lärare i förskola/Förskollärare Regnbågens förskola avdelning Droppen- Degerfors

 20. Lärare i förskola/Förskollärare Björkdungen, Svartå- Degerfors

 21. Personlig Assistent Degerfors- Degerfors

 22. Lärare i förskola/Förskollärare på förskolan Junibacken, Degerfors- Degerfors

 23. Speciallärare/resurslärare- Degerfors

 24. Lågstadielärare- Degerfors

 25. Säljare sökes i Degerfors med/utan erfarenhet- Degerfors

 26. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Degerfors.- Degerfors

 27. Enhetschef Vård och Omsorg Degerfors kommun Socialförvaltning- Degerfors

 28. Kommunikatör Degerfors- Degerfors

 29. HR-specialist/HR-adviser- Degerfors

 30. Fritidspedagog- Degerfors

 31. Tandskötterska- Degerfors

 32. Lärare i förskola/Förskollärare Björkdungen, Svartå- Degerfors

 33. Vi söker lärare till resursskolan i Degerfors!- Degerfors

 34. Vi söker två fritidspedagoger till resursskolan!- Degerfors

 35. Socionom- Degerfors

 36. Säljchef till OKQ8 Degerfors- Degerfors

 37. Controller till Outokumpu i Degerfors- Degerfors

 38. Utvecklingsledare- Degerfors

 39. Lärare i grundskolans senare år- Degerfors

 40. Lärare i grundskolans senare år- Degerfors


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Degerfors.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Degerfors kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Degerfors
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Degerfors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Degerfors.

Trainee, Labingenjör
D-LAB utför kemiska analyser på oorganiska material såsom metaller, mineraler, slagger, beläggningar mm. Företaget är ett högteknologiskt företag som startade för nästan 10 år sedan som en avknoppning när metallurgin vid Degerfors Järnverk lades ned. Företaget växer kraftigt och är idag störst i Norden på analyser av metaller och är i behov av speciell kvalifierad arbetskraft. Beskrivning av arbetsuppgifter: Du skall sätta dig in i de arbetsuppgifter som utförs. Du får utbildning allt efter utvecklingen. Introduktionen sker i flera steg med en start på 3 månader för att se om/att du passar in. Anställningen börjar som praktikant/trainee. Se mer om företaget på www.degerforslab.se Beskrivning av kvalifikationer: Du skall vara nyexaminerad och ha examen på högskolenivå från universitet eller högskola inom maskin/kemi/konstruktion. Du skall vara i hög grad självgående efter utbildning. Rätt person har stora möjligheter för avancemang i organisationen.
Företag: Degerfors Laboratorium AB
Ort: Degerfors
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Trainee, Labingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trainee, Labingenjör

Lärare i grundskolans senare år
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Undervisa matematik i högstadiet. KVALIFIKATIONER Lärarexamen.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i förskola/Förskollärare Jordgubben i Åtorp
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på en 1-5 års avdelning tillsammans med erfarna pedagoger. Du kommer att ingå i en lärgrupp där vi för diskussioner kring målarbete och pedagogik. Du är tillsammans med övriga pedagoger på avdelningen ansvarig för verksamhetens utveckling och det systematiska kvalitetsarbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Förskollärarlegitimation och utbildning i ICDP är meriterande. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och vill vara med och driva samt utveckla det pedagogiska arbetet. Du ska vara flexibel, lösningsfokuserad, ha ett positivt förhållningssätt, ta egna initiativ och ha god samarbetsförmåga.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare Jordgubben i Åtorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare Jordgubben i Åtorp

Lärare Bruksskolan
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Resurspedagog i årskurserna 3-6 på Bruksskolan. KVALIFIKATIONER Utbildad lärare mot yngre åldrar.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Bruksskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Bruksskolan

Degerfors kommun söker en ekonom till kommunledningens ekonomiavdelning
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Kommunstyrelsen ansvarar genom ekonomi- och personalavdelningen för samordning av ekonomistöd till nämnder och förvaltningar. Ekonomerna är centralt placerade på kommunstyrelseförvaltningen under ekonomichef. Ekonomienheten består av fem personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir främst att stödja socialförvaltningen med budget, redovisning, uppföljning, analys och ekonomiska utredningar. Du kommer även att arbeta med att stödja andra verksamheter i specifika ekonomiska frågor och delta i ekonomihantering på central nivå i kommunen med exempelvis budget och bokslut. I den lilla kommunen är arbetsuppgifterna mångfacetterade och skarpa gränser är inte möjligt vilket innebär att arbetsuppgifterna ofta är verksamhetsöverskridande både vad gäller centralt ekonomiarbete och stöd till förvaltningar i olika frågor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har examen från universitet eller högskola, gärna med erfarenhet från liknande uppgifter. Vi önskar också att du är serviceinriktad, självständig, analytisk, initiativrik och har: * Lätt att samarbeta * Intresse för utveckling, utvärdering och analyser * Intresse för och kunskap i redovisning och budgetering * Intresse för att förmedla kunskaper, både skriftligt och muntligt, till medarbetare inom hela kommunen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Degerfors kommun, Kommunstyrelseförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Degerfors kommun söker en ekonom till kommunledningens ekonomiavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Degerfors kommun söker en ekonom till kommunledningens ekonomiavdelning

Tandläkarmottagning söker tandsköterska
Degerfors Tandläkarmottagning AB söker en tandsköterska. Företaget är en privat tandläkarmottagning med en tandläkare. Mottagningen söker en tandsköterska som sedan tidigare har erfarenhet från yrket. Du kommer arbeta med normalt förekommande arbetsuppgifter som tandsköterska. Du ska ha en utbildning som tandsköterska alternativt tandhygienist. Skriftlig ansökan per e-post eller post.
Företag: Degerfors Tandläkarmottagning AB
Ort: Degerfors
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkarmottagning söker tandsköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkarmottagning söker tandsköterska

Säljare sökes i Degerfors med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Degerfors kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Degerfors
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Degerfors med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Degerfors med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Degerfors.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Degerfors kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Degerfors
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Degerfors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Degerfors.

Degerfors kommun söker MÄT- och GIS-ingenjör
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER I arbetet som MÄT- och GIS- ingenjör kommer du att underhålla och utveckla kommunens geografiska databas, GEOSECMA for ArcGIS, som är under uppbyggnad med kopplingar mot andra verksamhetssystem. På fältet används GPS och enmans totalstation av märket Leica1200/Topcon Tesla. Du ansvarar för framställningen av grundkarta, nybyggnadskarta, ajourhållande av VA- kartan samt övriga kart- och mätningsuppdrag från fältarbete till färdig produkt. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning som mätingenjör, GIS- ingenjör, lantmätare eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet från kommunalt MBK- arbete samt GEOSECMA for ArcGIS. Tjänsten innebär självständigt arbete, vilket förutsätter god förmåga att ta initiativ och ansvar samt att arbeta strukturerat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.
Företag: Degerfors kommun
Ort: Degerfors
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Degerfors kommun söker MÄT- och GIS-ingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Degerfors kommun söker MÄT- och GIS-ingenjör

Degerfors kommun söker IT-tekniker
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER IT-supports arbetsområde spänner över alla kommunens verksamheter. Vi är en serviceorganisation med uppgift att stödja verksamheterna. Vårt mål är att ge verksamheterna den bästa möjliga servicen. Dina arbetsuppgifter består i att tillsammans med dina kollegor sköta den dagliga driften av kommunens centrala system. Du kommer att hantera drift, uppdateringar och installationer av nya system till kommunens olika verksamheter. KVALIFIKATIONER Du skall ha minst gymmasieutbildning, gärna med relevant inriktning. Dokumenterad kompetens inom serverkommunikation och stor erfarenhet av systeminstallationer och serverdrift är meriterande. Det är meriterande om du har jobbat tekniskt med Microsoft miljö, Windows server 2003/2008, Windows XP/7. Att du har erfarenhet av att jobba i virtualiserad miljö, Vmware vSphere är också meriterande. Du skall ha kunskap och erfarenhet av brandväggar och DNS och ha erfarenhet av att jobba med Microsoft Exchange, MS SQL server och Oracle DB. Om du har kännedom om verksamhetssystem som är vanliga i kommunvärlden för ekonomi, personal och utbildning är det meriterande. För att trivas och passa för tjänsten skall Du vara: - Serviceinriktad som person och personligen intresserad av ditt kompetensområde - konsultativ i ditt arbetssätt gentemot användare och ha ett professionellt bemötande - Ansvarstagande, van vid att arbeta dels självständigt dels tillsammans med andra - Lösningsfokuserad och ha en förmåga att identifiera samt implementera förbättringar - Intresserad av att lära dig nya tekniker och produkter samt ha kompetens att omsätta dessa i en fungerande plattform - Flexibel och van att hantera en mängd samtida uppdrag - Förstående inför användarnas och verksamhetens behov - Ha en positiv inställning och sprida glädje. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill att du har minst fem års erfarenhet av liknande arbete. B-körkort är ett krav.
Företag: Degerfors kommun, Serviceförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Degerfors kommun söker IT-tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Degerfors kommun söker IT-tekniker

Säljare sökes i Degerfors med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Degerfors kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Degerfors
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Degerfors med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Degerfors med/utan erfarenhet

Degerfors nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: vast@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Degerfors". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Degerfors
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Degerfors nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Degerfors nya butiksdemonstratör sökes!

Lärare i grundskolans senare år
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Undervisa svenska som andra språk vid högstadiet. KVALIFIKATIONER Lärarexamen.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Undervisa matematik i högstadiet. KVALIFIKATIONER Lärarexamen.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Verkställande tjänsteman
Samordningsförbundet Degerfors/Karlskoga söker en verkställande tjänsteman. Samordningsförbundet består av fyra parter: Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Örebro läns landsting, och Degerfors & Karlskoga kommuner. Förbundet är en egen juridisk person och leds av en styrelse som består av förtroendevalda och tjänstemän från de ovan nämnda parterna. Uppgiften för förbundet är att effektivisera samverkan mellan parterna, både strukturellt och individinriktat. Syftet är att individer som bor i någon av de nämnda kommunerna ska återfå eller öka sin arbetsförmåga och därmed sin möjlighet till egen försörjning. Till sitt förfogande har förbundet en egen budget som parterna bidrar till med lika delar. Samordningsförbundet ger en möjlighet att skapa flexibla, effektiva och lokalt anpassade samverkanslösningar som ett komplement till parternas ordinarie verksamhet. Verkställande tjänstemannens huvudsakliga arbetsuppgifter . Leda och samordna verksamheten utifrån styrelsens anvisningar . Bereda ärenden till styrelsen och verkställa besluten . Svara för den ekonomiska förvaltningen d.v.s. verksamhetsplan, budget och årsredovisning m.m. . Företräda förbundet på tjänstemannanivå . Utveckla samarbetet mellan förbundets medlemmar . Omvärldsbevakning Kvalifikationer . Examen från högskola eller universitet alternativt erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga . Kunskap om kommunal- och förvaltningsrätt samt lagstiftningen om offentlighet och sekretess . Erfarenhet av att leda och utveckla samarbete mellan olika verksamheter . God kännedom om och erfarenhet av hur politiskt styrda organisationer fungerar . Erfarenhet av att leda och stödja olika typer av projekt . Vana att arbeta självständigt med stort eget ansvar . Lätt för att uttrycka sig i tal och skrift, god kommunikativ förmåga . Erfarenhet från någon eller några av huvudmännens verksamheter är meriterande . Kunskaper/erfarenheter av ekonomisk förvaltning Som person är du är drivande, prestigelös och lösningsfokuserad. Du har en god analytisk förmåga och kan koppla olika delar till en helhet. Du får människor att arbeta mot samma mål och når förväntade resultat inom utsatt tid. För att lyckas med uppdraget är det viktigt att du kan utveckla relationerna med nuvarande och potentiella samarbetspartner. Varaktighet/Arbetstid Tjänsten avser heltid, tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, Tjänsten är placerad vid förbundets kansli i Karlskoga Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 8 september. Ange referens: "Verkställande tjänsteman". Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet. Samordningsförbundet Degerfors/Karlskoga gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter. Vi tar endast emot ansökan via e-post som skickas till: raed.shaqdih@finsam.eu Anställningsintervjuer Är planerade till den 16 och 18 september, varvid dom aktuella personerna kommer att kallas till någon av dessa datum
Företag: Samordningsförbundet Degerfors-Karlskoga
Ort: Karlskoga
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Verkställande tjänsteman jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verkställande tjänsteman

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Degerfors.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Degerfors kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Degerfors
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Degerfors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Degerfors.

Lärare i förskola/Förskollärare Jordgubben i Åtorp
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på en 1-5 års avdelning tillsammans med erfarna pedagoger. Du kommer att ingå i en lärgrupp där vi för diskussioner kring målarbete och pedagogik. Du är tillsammans med övriga pedagoger på avdelningen ansvarig för verksamhetens utveckling och det systematiska kvalitetsarbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Förskollärarlegitimation och utbildning i ICDP är meriterande. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och vill vara med och driva samt utveckla det pedagogiska arbetet. Du ska vara flexibel, lösningsfokuserad, ha ett positivt förhållningssätt, ta egna initiativ och ha god samarbetsförmåga.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare Jordgubben i Åtorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare Jordgubben i Åtorp

Lärare i förskola/Förskollärare Regnbågens förskola avdelning Droppen
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på en 1-5 års avdelning tillsammans med erfarna pedagoger. Du kommer att ingå i en pedagoggrupp där vi för diskussioner kring målarbete och pedagogik. Du är tillsammans med övriga pedagoger på avdelningen ansvarig för verksamhetens utveckling och det systematiska kvalitetsarbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Förskollärarlegitimation och utbildning i ICDP är meriterande. Du skall vara väl förtrogen med förskolans styrdokument och du vill vara med och driva samt utveckla det pedagogiska arbetet. Du ska vara flexibel, lösningsfokuserad, ha ett positivt förhållningssätt, ta egna initiativ och ha god samarbetsförmåga. Du har god kunskap och erfarenhet kring arbetet med behov av särskilt stöd samt kunskap och erfarenhet av pedagogisk dokumentation och använder datorn som ett pedagogiskt verktyg.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare Regnbågens förskola avdelning Droppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare Regnbågens förskola avdelning Droppen

Lärare i förskola/Förskollärare Björkdungen, Svartå
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på en 1-5 års avdelning tillsammans med erfarna pedagoger. Du kommer att ingå i en lärgrupp där vi för diskussioner kring målarbete och pedagogik. Du är tillsammans med övriga pedagoger på avdelningen ansvarig för verksamhetens utveckling och det systematiska kvalitetsarbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Förskollärarlegitimation och utbildning i ICDP är meriterande. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och vill vara med och driva samt utveckla det pedagogiska arbetet. Du ska vara flexibel, lösningsfokuserad, ha ett positivt förhållningssätt, ta egna initiativ och ha god samarbetsförmåga.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare Björkdungen, Svartå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare Björkdungen, Svartå

Personlig Assistent Degerfors
Vi söker personlig assistent till en yngre kvinna. Arbetsuppgifterna inkluderar förflyttningar i och utanför hemmet. Personlig hygien. Handräckning för att möjliggöra verksamheter i och utanför hemmet. Du skall vara kvinna mellan 25-35 år. Körkort är ett krav.
Företag: MARCUS ASSISTANS AB
Ort: Degerfors
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent Degerfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent Degerfors

Lärare i förskola/Förskollärare på förskolan Junibacken, Degerfors
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på en 1-5 års avdelning tillsammans med erfarna pedagoger. Du kommer att ingå i en lärgrupp där vi för diskussioner kring målarbete och pedagogik. Du är tillsammans med övriga pedagoger på avdelningen ansvarig för verksamhetens utveckling och det systematiska kvalitetsarbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Förskollärarlegitimation och utbildning i ICDP är meriterande. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och vill vara med och driva samt utveckla det pedagogiska arbetet. Du ska vara flexibel, lösningsfokuserad, ha ett positivt förhållningssätt, ta egna initiativ och ha god samarbetsförmåga.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare på förskolan Junibacken, Degerfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare på förskolan Junibacken, Degerfors

Speciallärare/resurslärare
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER 50 % resurslärare på Parkskolan. KVALIFIKATIONER Behörig lärare är ett krav. Gärna behörighet i svenska, engelska, matematik.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/resurslärare jobb, Speciallärare/resurslärare Degerfors, Speciallärare/resurslärare Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/resurslärare

Lågstadielärare
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Lågstadielärare med undervisning i årskurs 1. KVALIFIKATIONER Behörig lågstadielärare.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lågstadielärare jobb, Lågstadielärare Degerfors, Lågstadielärare Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lågstadielärare

Säljare sökes i Degerfors med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Degerfors kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Degerfors
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Degerfors med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Degerfors med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Degerfors.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Degerfors kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 25 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Degerfors
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Degerfors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Degerfors.

Enhetschef Vård och Omsorg Degerfors kommun Socialförvaltning
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Arbetet omfattar personal- budget- och arbetsmiljöansvar. Utveckling av verksamheten. Ansvar för fem omvårdnadsenheter på Särskilt boende. KVALIFIKATIONER För att vara framgångsrik i ditt ledarskap krävs att Du är: -utvecklingsinriktad -förmåga att skapa reultat genom samverkan och delaktighet -har en helhetssyn -har ett processinriktat arbetssätt med ett tydligt ledarskap -datavana Tidigare erfarenhet av arbetsledande ställning en merit men vi är även öppna för dig som vill utvecklas och växa in i ledarskapsrollen. Högskoleutbildning.
Företag: Degerfors kommun, Socialförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef Vård och Omsorg Degerfors kommun Socialförvaltning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef Vård och Omsorg Degerfors kommun Socialförvaltning

Kommunikatör Degerfors
Caliptus är en av Sveriges största och mest anlitade Retailbyråer med säte i Stockholm. Vi skapar köptillfällen och butikskampanjer där kunden finns. Vi jobbar längs med hela produktkedjan, från koncept till färdig produkt. Vi genomför årligen över 15 000 marknadsaktiviteter, events och produktdemonstrationer över hela landet. Just nu söker vi dig som vill jobba med att representera olika varumärken först och främst i livsmedelsbutiker. Som anställd hos Caliptus ingår du i vår fältkår och din roll är då att berätta om och sälja våra kunders produkter ute i butikerna. Detta görs oftast genom att erbjuda kunden ett smakprov. För att passa tjänsten som Kommunikatör bör du trivas med att stå i centrum och berätta om en viss produkts egenskaper och fördelar. Vi ser gärna att du är självgående och har en förmåga att hitta egna lösningar på problem som kan uppstå i butikerna. Arbetsplatsen är på olika livsmedelsbutiker i ditt valda arbetsområde och du arbetar oftast ensam men ibland har du även en kollega vid din sida. Som person är du väldigt social, utåtriktad och engagerad. Har du tidigare erfarenheter av butiksarbete, serviceyrken eller butiksmarknadsföring är det klart meriterande men inget krav då du kommer få all utbildning av oss. Det viktigaste är att du har viljan och personligheten för att passa som Kommunikatör. Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb där du varje vecka får vara med att representera olika produkter som många gånger är helt nya på marknaden. Möjligheterna att lära dig mer om marknadsföringens olika steg på ett roligt sätt är stora samt att du utvecklas enormt i att arbeta självständigt. Arbetsdagar och arbetstider varierar från vecka till vecka men våra uppdragsdagar är ofta förlagda till torsdag, fredag och/eller lördag och arbetstiderna är vanligast 11:00-19:00 på vardagar & 10-15 på helger. Skicka din ansökan med CV & personligt brev till vast@caliptus.se. Märk din ansökan med staden du söker arbete i, det vill säga: Kommunikatör i Degerfors.
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Degerfors
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatör Degerfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatör Degerfors

HR-specialist/HR-adviser
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. Vänligen respektera att Degerfors kommun valt Offentliga jobb som rekryteringskanal. Eventuella erbjudanden från andra aktörer kommer avböjas vänligt men bestämt. ARBETSUPPGIFTER Degerfors kommun söker en erfaren personalspecialist. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete där ditt inflytande och dina påverkansmöjligheter i tjänsten är stora. Ekonomi- och personalavdelningen är en central stödfunktion där ett tiotal medarbetare arbetar med personalfrågor, ekonomifrågor och lönehantering. Avdelningen arbetar både strategiskt och operativt med professionellt stöd till organisationens politiker, chefer och medarbetare. I personalavdelningen ingår även socialförvaltningens bemanningsenhet. I arbetet kommer du framförallt vara ett stöd till kommunens chefer när det gäller arbetsrätt, anställningsvillkor, arbetsmiljö, personal- och kompetensförsörjning, rehabilitering, organisationsutveckling med mera. Du kommer också att ta fram, följa upp och analysera personalstatistik. Tillsammans med kommunens chefer ska du säkerställa att gällande lagar, avtal och policies inom personalområdet implementeras och efterföljs. Arbetet är omväxlande och föränderligt vilket ställer krav på ett flexibelt arbetssätt och helhetssyn. Tjänsten kräver vidare att du har en god kommunikativ förmåga, både i tal och i skrift. Vi vill att du har en förmåga att arbeta både strategiskt och operativt och du bör också vara en person som har god samarbetsförmåga samt förmåga att strukturera och självständigt driva processer. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning inom personalområdet. Du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat personalarbete. Erfarenhet av personalarbete inom kommun eller landstingssektorn är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du har B-körkort och arbetar obehindrat i Officepaketet.
Företag: Degerfors kommun
Ort: Degerfors
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga HR-specialist/HR-adviser jobb, HR-specialist/HR-adviser Degerfors, HR-specialist/HR-adviser Degerfors kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-specialist/HR-adviser

Fritidspedagog
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Fritidspedagog till fritidshem på Strömtorpsskolan. KVALIFIKATIONER Utbildad fritidspedagog eller annan likvärdig utbildning.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Degerfors, Fritidspedagog Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Tandskötterska
Söker en tandskötterska. Helst med erfarenhet. Heltid. Kan kontakta via mejl hddarabi@hotmail.com eller per telefon 0586-40750 eller efter klockan 18.00 på 070-218 5496 eller per post till klinik adressen. Degerfors Tandläkarmottagning AB box 104 693 22 Degerfors
Företag: DEGERFORS TANDLÄKARMOTTAGNING AB
Ort: Degerfors
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Tandskötterska jobb, Tandskötterska Degerfors, Tandskötterska DEGERFORS TANDLÄKARMOTTAGNING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandskötterska

Lärare i förskola/Förskollärare Björkdungen, Svartå
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på en 1-5 års avdelning tillsammans med erfarna pedagoger. Du kommer att ingå i en lärgrupp där vi för diskussioner kring målarbete och pedagogik. Du är tillsammans med övriga pedagoger på avdelningen ansvarig för verksamhetens utveckling och det systematiska kvalitetsarbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Förskollärarlegitimation och utbildning i ICDP är meriterande. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och vill vara med och driva samt utveckla det pedagogiska arbetet. Du ska vara flexibel, lösningsfokuserad, ha ett positivt förhållningssätt, ta egna initiativ och ha god samarbetsförmåga.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare Björkdungen, Svartå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare Björkdungen, Svartå

Vi söker lärare till resursskolan i Degerfors!
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara lärare för en liten grupp elever, åk 4-9, vid resursskolan i Degerfors. KVALIFIKATIONER Utbildad lärare med bred ämnesbehörighet.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker lärare till resursskolan i Degerfors! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker lärare till resursskolan i Degerfors!

Vi söker två fritidspedagoger till resursskolan!
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Fritidspedagog till resursskolan i Degerfors. KVALIFIKATIONER Utbildad fritidspedagog eller annan likvärdig utbildning.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker två fritidspedagoger till resursskolan! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker två fritidspedagoger till resursskolan!

Socionom
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. Tjänsterna är förlagda inom kommunens Individ- och familjeomsorg, IFO. 2 av tjänsterna tillhör arbetsgruppen Ekonomiskt bistånd inom Enheten Försörjning och arbete där även kommunens arbetsmarknadsverksamhet är förlagd. 1 tjänst tillhör arbetsgrupperna Barn/unga samt Missbruk. ARBETSUPPGIFTER Tjänsterna är uppdelade inom Ekonomiskt bistånd med del inom LSS, Barn- och ungdom samt Missbruk. 2 tjänster tillhörande Ekonomiskt bistånd, varav 1 tjänst har uppdelningen 80% Ekonomiskt bistånd/20% LSS. För tjänster Ekonomiskt bistånd/LSS ingår handläggning av Ekonomiskt bistånd jml kap 4 SoL samt för kombinationstjänst även jml LSS. I arbetet förekommer samverkan med andra aktörer, internt samt externt. 1 tjänst avser kombinationen barn/unga/missbruk. I arbetet ingår handläggning av utredningar barn/ungdom jml SoL/LVU/LVM samt förebyggande och stödjande insatser. Tjänsten innehåller till stor del samverkan, internt och externt, varför den som söker denna tjänst bör ha en god förmåga att kunna samarbeta i olika konstellationer. KVALIFIKATIONER Socionomexamen samt körkort är ett krav. Utbildning i Motiverande samtal/intervju samt KBT är meriterande för tjänster Ekonomiskt bistånd. Utbildning av ovan nämnda samt BBIC, ASI el dyl utbildning är meriterande inom området barn/ungdom/missbruk. Som person är du flexibel med god förmåga att anpassa dig till nya situationer i arbetet. Du har en god förmåga att självständigt planera och genomföra arbetet inom det aktuella område där du söker din tjänst. Du bör vara ansvarstagande och målinriktad. I arbetet ingår dagligen kontakter med människor som är i behov av hjälp/stödinsatser mm varför du bör ha en god utvecklad förmåga att kunna ge ett gott bemötande samt ge och ta emot information som är nödvändig i arbetet. God förmåga att kunna samarbeta. Tidigare erfarenhet av arbete inom socialtjänst inom ovan nämnda områden är meriterande.
Företag: Degerfors kommun, Socialförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom jobb, Socionom Degerfors, Socionom Degerfors kommun, Socialförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom

Säljchef till OKQ8 Degerfors
Säljchef till OKQ8 Degerfors OK Värmland är en fristående OK-förening som ägs till 100 % av sina medlemmar. För vår del innebär det att ca 72 000 värmlänningar äger stationerna tillsammans. Vi har 20 bemannade stationer runt om i länet och vi arbetar hårt för att hela Värmland ska vara ett starkt och levande landskap. Läs mer om oss på www.ok.se Vi söker nu en drivande och engagerad säljchef till vår station i Degerfors. På stationen arbetar ett tiotal personer och till stationen hör även en verkstad. Du har ett helhetsansvar för stationen, med stöd från huvudkontoret i Karlstad. Hos OK Värmland är kunden och försäljningen alltid i främsta fokus. Din roll innebär att utveckla stationen och ta fram framgångsrika försäljningskoncept som attraherar våra kunder och gör oss till det självklara valet.   I rollen som säljchef har du både resultat- budget- och personalansvar. Du ansvarar för den dagliga driften på stationen och arbetar tätt med biträdande säljchef samt övrig personal. För att nå framgång krävs att du brinner för försäljning och har goda erfarenheter från både försäljning, marknadsföring och affärsutveckling. Kanske har du en bakgrund inom detaljhandel eller från annan närliggande verksamhet som kan liknas vid vår? Du har erfarenhet från både resultat- budget- och personalansvar från tidigare arbeten, samt en utbildningsbakgrund som är relevant för tjänsten, t.ex. inom ekonomi, marknad, försäljning. Vidare ser vi att du är initiativtagande, innovativ och mål-/resultatfokuserad. Du har en affärsmässig och ekonomisk förmåga och trivs med att ta beslut. Ditt naturliga ledarskap och din entusiasm gör att du har förmågan att få dina medarbetare att utvecklas. B körkort är ett krav. Rekryteringen sker i samarbete med Qtym AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Elisabeth Wessling, Qtym AB, elisabeth.wessling@qtym.se eller tfn 054-14 18 00. Vi vill ha din ansökan senast den 3 november 2013. Din ansökan skickar du in via qtym.se. Ansökningarna behandlas löpande.
Företag: Qtym AB
Ort: Degerfors
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljchef till OKQ8 Degerfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljchef till OKQ8 Degerfors

Controller till Outokumpu i Degerfors
Outokumpu Presentation För rekrytering via HYR FÖRST söker vi nu en controller till Outokumpu i Degerfors. Vi söker dig som vill bedriva ”Business” och ”Financial” controlling för PSC enheter och/eller PSC Gruppen inom Outokumpu. Denna nya roll kommer att ingå och arbeta i controllergruppen för PSC Group. Gruppen är ansvarig för all controlling för de olika Plate Service Centren och PSC Group. PSC Group är en av de ledande Plate Service Center grupperna i Europa och är en del av Business Line Special Plate och HPSA. I din roll som controller är du en del av PSC gruppen men också lokala Plate Service Centers. PSC Group har cirka 200 anställda i Europa. Arbetsuppgifter Plate Service Center Gruppen genomgår just nu en organisations förändring och i detta ingår att bilda en grupp av controller. Controllergruppen ska supportera, driva och utveckla controllingen för 7 enheter i Europa och sätta samman detta för PSC Gruppen. Arbetsuppgifter för controllergruppen är bl.a: - ansvara för rapportering och konsolidering av enhet/region eller PSC gruppen. - ansvara för korrekt värdering av balansräkningens poster inom ansvarsområde. - ansvara för att resultat- och balansräkning rapporteras inom givna ramar från koncernen. - ansvara för intäkts- och kostnadsanalyser inom ansvarsområdet. - ansvara för att omkostnader följs upp löpande gentemot ansvariga. - ansvara för upprättande av budget, prognoser och mål. - ansvara för koordinering av samtligt controllerarbete inom ansvarsområdet. samt att delta i projekt och företräda controlling/ekonomi inom lokala enheter och/eller PSC Gruppen. Utbildning/erfarenhet Du har relevant akademisk utbildning samt behärskar det engelska språket obehindrat i både skrift och tal, samt har dokumenterad erfarenhet av controlling och ekonomiarbete. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet från PC-baserat ekonomisystem, samt erfarenhet av projekt och uppsättning av ekonomisystem, företrädesvis SAP. Du bör ha mycket goda kunskaper i excel samt tidigare erfarenhet av produktion, produktionslogistik och administrativa flöden. Som person är du mål- och resultatorienterad samt ser förändring som en naturlig del i att driva verksamheten framåt. Du är utåtriktad, självgående, noggrann och analytisk. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att skapa och vidareutveckla goda relationer. Om kunskaper i italienska och/eller tyska finns är det ett plus. Det kan under perioder förkomma resor inom Europa. Sammanfattande för rollen är: ”Kunna se de stora sambanden, utan att alltid gå igenom alla detaljer”. Förmåner Som ”hyr-först”-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner. Företagsbeskrivning Outokumpu är en global marknadsledare inom rostfritt stål och speciallegeringar. Vi tillverkar avancerade material som är effektiva, hållbara och återvinningsbara och med dem byggs en värld som varar för evigt. Rostfritt stål uppfanns för hundra år sedan och är ett idealt val för krävande användningsområden i allt från köksutrustning till broar, energianläggningar och medicinsk utrustning. Det är ett till 100 % återvinningsbart, korrosionsfritt, underhållsfritt, hållfast och hygieniskt material. Outokumpu har över 15 000 anställda i över 40 länder. Koncernens huvudkontor ligger i Esbo, Finland. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com Företagets hemsida www.outokumpu.com Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Outokumpu
Ort: Degerfors
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Controller till Outokumpu i Degerfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller till Outokumpu i Degerfors

Utvecklingsledare
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen söker en utvecklingsledare. Inom förvaltningen finns höga ambitioner om ett aktivt förbättringsarbete med målet att ge de enskilda personer som är i behov av insatser en så god service och vård som möjligt. Utvecklingsledaren är en nyckelperson i detta arbete och ingår som en förvaltningsövergripande resursperson i förvaltningens stab. Andra funktioner i staben utgör nära samarbetspartners såsom MAS (Medicinskt ansvarig sjuksköterska), MAR (Medicinskt ansvarig för rehabilitering), IT-samordnare och Anhörigsamordnare. Utvecklingsledaren är direkt underställd förvaltningschefen. Utvecklingsledaren arbetar på förvaltningsledningens uppdrag med att: -stödja förbättrings, utvärderings och uppföljningsarbete inom hela verksamheten, - stödja cheferna i målarbetet - fortsatt utveckla och implementera ledningssystem för kvalitet i enlighet med socialstyrelsens föreskrift på området. KVALIFIKATIONER Flerårig samhällsvetenskaplig utbildning på universitetsnivå. God kunskap i projektledning, utvärderings- och uppföljningsmetodik. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. God kännedom om socialtjänstens verksamhet är önskvärd. Erfarenhet av projektarbete och arbete med utvärderingar är en merit.
Företag: Degerfors kommun, Socialförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 10-26
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsledare jobb, Utvecklingsledare Degerfors, Utvecklingsledare Degerfors kommun, Socialförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsledare

Lärare i grundskolans senare år
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i matematik/resurs vid högstadiet Stora Vallaskolan KVALIFIKATIONER Lärarexamen.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år
ARBETSUPPGIFTER Undervisa i matematik/resurs vid högstadiet Stora Vallaskolan KVALIFIKATIONER Lärarexamen.
Företag: Degerfors kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Degerfors
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år


Sök lediga jobb Degerfors

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se