Delibruket Vattentornet AB jobb - lediga jobb

Delibruket Vattentornet AB jobb Delibruket Vattentornet AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Delibruket Vattentornet AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Delibruket Vattentornet AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Restaurangansvarig Vattentornet- Stockholm

 2. Servis med barista och ölkunskap- Stockholm

 3. Kock/pizzakreatör till Vattentornet- Stockholm

 4. Service med intresse för mat&bar- Stockholm

 5. Söker service personal- Stockholm

 6. Delibruket Flatbread söker servis- Sundbyberg

 7. Souschef/ Kock till bra lunchrestaurang i Kista/Sollentuna- Sollentuna

 8. Delibruket Flatbread söker Pizzachef- Sundbyberg

 9. Delibruket Flatbread söker servis- Sundbyberg

 10. Delibruket Flatbread söker servis- Sundbyberg

 11. Delibruket Flatbread söker servis- Sundbyberg

 12. Delibruket Flatbread söker Pizzachef- Sundbyberg

 13. Delibruket Flatbread söker Pizzachef- Sundbyberg

 14. Delibruket Flatbread söker Pizzabagare- Sundbyberg


Mer beskrivning

Restaurangansvarig Vattentornet
I september slår vi upp dörrarna till Vattentornet, en unik miljö att umgås och trivas i. Delibruket erbjuder ett koncept kring café och restaurang, där vi lagar mat med i stor utsträckning ekologiska och närproducerade råvaror. Nu söker vi vårt nya team som med bästa service och god mat ska erbjuda våra gäster en upplevelse. Vi kommer i huvudsak att servera vedugnsbakade "flatbreads" en tolkning av pizza där fokus ligger på råvaran och bra bröd. På menyn finns också sallader, soppa, hemlagad glass och riktigt bra kaffe förstås. Vi söker restaurangansvarig - som med hjärta och själ tar hand om restaurangen. Erfarenhet av restaurangarbete samt ledning är önskvärt.
Företag: Delibruket Vattentornet AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangansvarig Vattentornet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangansvarig Vattentornet

Servis med barista och ölkunskap
I september slår vi upp dörrarna till Vattentornet, en unik miljö att umgås och trivas i. Delibruket erbjuder ett koncept kring café och restaurang, där vi lagar mat med i stor utsträckning ekologiska och närproducerade råvaror. Nu söker vi vårt nya team som med bästa service och god mat ska erbjuda våra gäster en upplevelse. Vi kommer i huvudsak att servera vedugnsbakade "flatbreads" en tolkning av pizza där fokus ligger på råvaran och bra bröd. På menyn finns också sallader, soppa, hemlagad glass och riktigt bra kaffe förstås. Vi söker nu servis- som gör besöket komplett, samt barista- som verkligen brinner för kaffe. Ingen utbildning är nödvändig, men en baristakurs/ölkurs är önskvärt. Baristan bör också ha erfarenhet.
Företag: Delibruket Vattentornet AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Servis med barista och ölkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servis med barista och ölkunskap

Kock/pizzakreatör till Vattentornet
I september slår vi upp dörrarna till Vattentornet, en unik miljö att umgås och trivas i. Delibruket erbjuder ett koncept kring café och restaurang, där vi lagar mat med i stor utsträckning ekologiska och närproducerade råvaror. Nu söker vi vårt nya team som med bästa service och god mat ska erbjuda våra gäster en upplevelse. Vi kommer i huvudsak att servera vedugnsbakade "flatbreads" en tolkning av pizza där fokus ligger på råvaran och bra bröd. På menyn finns också sallader, soppa, hemlagad glass och riktigt bra kaffe förstås. Vi söker nu 2 kockar- gärna med ett stort intresse för bröd, samt en riktigt duktig pizzakreatör med väl utvecklat smaksinne.
Företag: Delibruket Vattentornet AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/pizzakreatör till Vattentornet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/pizzakreatör till Vattentornet

Service med intresse för mat&bar
DELIBRUKET FLATBREAD Vi är ett litet företag med idén om att servera bra kvalitet, främst ekologiskt och när producerat både vad gällande mat och dryck. Vi som arbetar här är stolta över det vi gör och alla arbetar för att göra besöket hos oss roligt och minnesvärt. VI SÖKER Dig som brinner för service, tycker om utmaningar och är stresstålig. Vi ser gärna att du trivs i en miljö där det händer mycket och att du själv är med och påverkar med både engagemang och intresse för det vi gör. Tidigare erfarenhet av bar och intresse för mat ser vi som mycket positivt. TJÄNST Deltid/extra vid behov med möjlighet till heltid från sommaren och framåt. Arbetstiderna är både dag/kväll och helger. Anställningen tilldelas snarast. Läs gärna om oss och vad vi gör på www.flatbread.se Vi är anslutna till VISITA och lön efter överenskommelse.
Företag: Delibruket Vattentornet AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Service med intresse för mat&bar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service med intresse för mat&bar

Söker service personal
Vi är ett litet företag med idén om att servera bra kvalitet, främst ekologiskt och när- producerat både vad gällande mat och dryck. Vi som arbetar här är stolta över det vi gör och alla arbetar för att göra besöket hos oss roligt och minnesvärt. VI SÖKER Dig som brinner för service, tycker om utmaningar och är stresstålig. Vi ser gärna att du trivs i en miljö där det händer mycket och att du själv är med och påverkar med både engagemang och intresse för det vi gör. Tidigare erfarenhet av servering är ett krav. Intresse och eller kunskaper av mat och bar ser vi som positivt. TJÄNST Deltid/extra vid behov med möjlighet till heltid från sommaren och framåt. Arbetstiderna är både dag/kväll och helger. Anställningen tilldelas snarast. Läs gärna om oss och vad vi gör på www.flatbread.se Vi är anslutna till VISITA och lön efter överenskommelse. Ansökan skickas till johanna@flatbread.se
Företag: Delibruket Vattentornet AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Söker service personal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker service personal

Delibruket Flatbread söker servis
Delibruket Flatbread söker servis Vi söker dig som vill vara del i att servera, vad vi tycker är Sveriges godaste flatbreads. Delibruket Flatbread ligger i Sundbybergs gamla vattentorn. I vår sköna miljö serverar vi goda flatbreads med fina, närproducerade råvaror. Vår mission är att serva härliga gäster med god, vällagad mat och god öl och det med ett tydligt ekofokus. Vi är ett litet team som gillar det vi gör och där vi alla arbetar för att göra besöket hos oss roligt och minnesvärt. Vi söker dig som har en stark drivkraft att se till att våra gäster får en skön helhetsupplevelse. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från service/ restaurang och att du känner dig sugen på att få nya erfarenheter och har förmågan att fylla i där du bäst behövs. Rollen innebär, förutom att vara delaktig i service, även att vara skiftansvarig, hantera kassaredovisning och vara tillståndsansvarig. Arbetstiderna är både dag, kväll och helger. Läs gärna om oss och vad vi gör på www.flatbread.se Tjänsten tillsätts omgående och vi är anslutna till VISITA. Lön efter överenskommelse.
Företag: Delibruket Vattentornet AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Delibruket Flatbread söker servis jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Delibruket Flatbread söker servis

Souschef/ Kock till bra lunchrestaurang i Kista/Sollentuna
Vi söker en souschef/kock som kan ta vid där vår tidigare slutar. Dina arbetsuppgifter kommer vara att laga mat, följa egenkontroll program, beställa/ta emot varor, ta hand om och skicka iväg catering, lägga mat under servis, coacha kollegor, hjälpa till där det behövs. Vi är ett litet företag där alla hjälper alla. Du behöver vara självgående och ett bra stöd till kökschefen i gengälld får du vara med och påverka till 100%. Vi söker en souschef/kock som kan ta vid där vår tidigare slutar. Du behöver vara självgående och ett bra stöd till kökschefen i gengälld får du vara med och påverka till 100%. Att du kan laga mat, hantera HACCP och har förståelse för ekonomi ser vi som självklart. Är du en bra coach och gillar att utveckla processer/flöden och har ambitioner så har du bra kvalifikationer för tjänsten. Är du intresserad av att ha härliga kollegor, trevlig arbetsmiljö och jobba med det du gillar så erbjuder vi en tjänst där du kommer trivas. Bistro Delibruket är två lunchrestauranger i Sollentuna/Kista där vi varje dag anstränger oss för att erbjuda våra gäster mat som uppskattas. Vi har en stor skara stamgäster och en hel del catering men ser också utvecklingspotential i det vi gör. Det är ofta ett högt tempo och ibland stressigt men vi gillar att ge service och laga god mat och vi älskar den positiva feedback vi ofta får dagligen. Vi jobbar med bra råvaror och har ett fräscht kök vilket vi ser som nycklar till skön arbetsmiljö.
Företag: Delibruket Vattentornet AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef/ Kock till bra lunchrestaurang i Kista/Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef/ Kock till bra lunchrestaurang i Kista/Sollentuna

Delibruket Flatbread söker Pizzachef
Du kommer att tillsammans med övriga i köket sköta prepp, tillagning, HACCP, mottagning av varor och i hjälpa till med beställning. Vi söker en pizzachef som har ett stort intresse för mat och kvalitet, är duktig på pizza och kan varmkök, då vi kontinuerligt jobbar med att utveckla smaker. Vi arbetar med både el ugn och vedugn och det är bra om du hanterar båda. I denna roll är det viktigt att du behärskar svenska och/eller engelska. Vi utgår ifrån att pizzabakandet sitter och att intresset för att utveckla våra flatbreads och övrig mat finns. Delibruket Flatbread är en annorlunda restaurang i en unik miljö. Vårt fokus ligger på vällagad napolitansk pizza med bra råvaror från småproducenter. Våra flatbreads har blivit mycket uppskattade och vi har kommit tvåa i Pizza-SM. Nu behöver vi en ny stjärna som kan stärka upp i köket.
Företag: Delibruket Vattentornet AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Delibruket Flatbread söker Pizzachef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Delibruket Flatbread söker Pizzachef

Delibruket Flatbread söker servis
Du har en stark drivkraft att se till att våra gäster får en skön helhetsupplevelse. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från service/ restaurang och att du känner dig sugen på att få nya erfarenheter och har förmågan att fylla i där du bäst behövs. Rollen innebär, förutom att vara delaktig i service, även att vara skiftansvarig, hantera kassaredovisning och vara tillståndsansvarig. Arbetstiderna är både dag, kväll och helger. Läs gärna om oss och vad vi gör på www.flatbread.se Tjänsten tillsätts omgående och vi är anslutna till VISITA. Lön efter överenskommelse. Vi söker dig som vill vara del i att servera, vad vi tycker är Sveriges godaste flatbreads. Du gillar att prata med människor, tycker service är roligt, kan hålla många bollar i luften och trivs med härliga kollegor. Har du ambitioner att utveckla ditt dryckeskunnande så är det hit du ska söka. Delibruket Flatbread ligger i Sundbybergs gamla vattentorn. I vår sköna miljö serverar vi goda flatbreads med fina, närproducerade råvaror. Vår mission är att serva härliga gäster med god, vällagad mat och god öl och det med ett tydligt ekofokus. Vi är ett litet team som gillar det vi gör och där vi alla arbetar för att göra besöket hos oss roligt och minnesvärt.
Företag: Delibruket Vattentornet AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Delibruket Flatbread söker servis jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Delibruket Flatbread söker servis

Delibruket Flatbread söker servis
Delibruket Flatbread söker servis Vi söker dig som vill vara del i att servera, vad vi tycker är Sveriges godaste flatbreads. Vi söker dig som har en stark drivkraft att se till att våra gäster får en skön helhetsupplevelse. Vill du köra bar under sommaren så finns den möjligheten. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från service/ restaurang och att du känner dig sugen på att få nya erfarenheter och har förmågan att fylla i där du bäst behövs. Rollen innebär, förutom att vara delaktig i service, även att vara skiftansvarig, hantera kassaredovisning och vara tillståndsansvarig. Arbetstiderna är både dag, kväll och helger. Vi söker dig som gillar service, tycker om utmaningar och är stresstålig. Vi ser gärna att du trivs i en miljö där det händer mycket och att du själv är med och påverkar med både engagemang och intresse för det vi gör. Tidigare erfarenhet av bar och intresse för mat ser vi som mycket positivt. Du kommer att jobba med ett bra gäng som alla är engagerade och gillar att dela med sig. Vi är ett litet företag med idén om att servera bra mat i flatbread format med kvalitet och främst ekologiskt och närproducerat både vad gäller mat och dryck. Vi jobbar enbart med mikrobryggerier och råvarorna till maten kommer från välrenommerade lokala producenter och Italien. Själva tycker vi nog att vi servera Sveriges godaste flatbreads.
Företag: Delibruket Vattentornet AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 05-17
Sök fler jobb liknande: lediga Delibruket Flatbread söker servis jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Delibruket Flatbread söker servis

Delibruket Flatbread söker servis
Delibruket Flatbread söker servis Vi söker dig som vill vara del i att servera, vad vi tycker är Sveriges godaste flatbreads. Vi söker dig som har en stark drivkraft att se till att våra gäster får en skön helhetsupplevelse. Vill du köra bar under sommaren så finns den möjligheten. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från service/ restaurang och att du känner dig sugen på att få nya erfarenheter och har förmågan att fylla i där du bäst behövs. Rollen innebär, förutom att vara delaktig i service, även att vara skiftansvarig, hantera kassaredovisning och vara tillståndsansvarig. Arbetstiderna är både dag, kväll och helger. Vi söker dig som gillar service, tycker om utmaningar och är stresstålig. Vi ser gärna att du trivs i en miljö där det händer mycket och att du själv är med och påverkar med både engagemang och intresse för det vi gör. Tidigare erfarenhet av bar och intresse för mat ser vi som mycket positivt. Du kommer att jobba med ett bra gäng som alla är engagerade och gillar att dela med sig. Vi är ett litet företag med idén om att servera bra mat i flatbread format med kvalitet och främst ekologiskt och närproducerat både vad gäller mat och dryck. Vi jobbar enbart med mikrobryggerier och råvarorna till maten kommer från välrenommerade lokala producenter och Italien. Själva tycker vi nog att vi servera Sveriges godaste flatbreads.
Företag: Delibruket Vattentornet AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Delibruket Flatbread söker servis jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Delibruket Flatbread söker servis

Delibruket Flatbread söker Pizzachef
Du kommer att tillsammans med övriga i köket sköta prepp, tillagning, HACCP, mottagning av varor och i hjälpa till med beställning. Vi söker en pizzakock som har intresse för mat och kvalitet, är duktig på pizza och kan varmkök, då vi kontinuerligt jobbar med att utveckla smaker. Vi arbetar med vedugn och det är bra om du kan hantera den. I denna roll är det viktigt att du behärskar svenska och/eller engelska. Vi utgår ifrån att pizzabakandet sitter och att intresset för att utveckla våra flatbreads och övrig mat finns. På Delibruket Flatbread ligger fokus på vällagad napolitansk pizza med bra råvaror från småproducenter. Våra flatbreads har blivit mycket uppskattade och vi har kommit tvåa i Pizza-SM.
Företag: Delibruket Vattentornet AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Delibruket Flatbread söker Pizzachef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Delibruket Flatbread söker Pizzachef

Delibruket Flatbread söker Pizzachef
Du kommer att tillsammans med övriga i köket sköta prepp, tillagning, HACCP, mottagning av varor och i hjälpa till med beställning. Vi söker en pizzakock som har intresse för mat och kvalitet, är duktig på pizza och kan varmkök, då vi kontinuerligt jobbar med att utveckla smaker. Vi arbetar med vedugn och det är bra om du kan hantera den. I denna roll är det viktigt att du behärskar svenska och/eller engelska. Vi utgår ifrån att pizzabakandet sitter och att intresset för att utveckla våra flatbreads och övrig mat finns. På Delibruket Flatbread ligger fokus på vällagad napolitansk pizza med bra råvaror från småproducenter. Våra flatbreads har blivit mycket uppskattade och vi har kommit tvåa i Pizza-SM.
Företag: Delibruket Vattentornet AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Delibruket Flatbread söker Pizzachef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Delibruket Flatbread söker Pizzachef

Delibruket Flatbread söker Pizzabagare
Du kommer att tillsammans med övriga i köket sköta prepp, tillagning, HACCP, mottagning av varor och i hjälpa till med beställning. Det är viktigt att du har erfarenhet som pizzabagare. Bra kunskaper i svenska är viktigt då det är språket som används i köket. Vi söker en pizzakock som har intresse för mat och kvalitet, är duktig på pizza och kan varmkök, då vi kontinuerligt jobbar med att utveckla smaker. Vi arbetar med vedugn och det är bra om du kan hantera den. I denna roll är det viktigt att du behärskar svenska och/eller engelska. Vi utgår ifrån att pizzabakandet sitter och att intresset för att utveckla våra flatbreads och övrig mat finns. På Delibruket Flatbread ligger fokus på vällagad napolitansk pizza med bra råvaror från småproducenter. Våra flatbreads har blivit mycket uppskattade och vi har kommit tvåa i Pizza-SM.
Företag: Delibruket Vattentornet AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Delibruket Flatbread söker Pizzabagare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Delibruket Flatbread söker Pizzabagare


Sök lediga jobb Delibruket Vattentornet AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se