Delprojektledare avveckling av IT system jobb - lediga jobb

Delprojektledare avveckling av IT system jobb Delprojektledare avveckling av IT system jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Delprojektledare avveckling av IT system. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Delprojektledare avveckling av IT system. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Programmeringskunnig projektledare med SQL-kompetens- Stockholm

  2. Kundtjänstmedarbetare - Norsk- eller dansktalande!- Stockholm

  3. Systemutvecklare inom C#/ASP.NET och SQL till enferno- Stockholm

  4. Bibliotekspedagog- Sigtuna

  5. Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus!- Stockholm

  6. Barnsjuksköterska/distriktssköterska- Stockholm

  7. Chefsjuksköterska- Stockholm

  8. ST-läkare i bild- och funktionsmedicin- Stockholm

  9. Ekonomiassistent- Stockholm

  10. Systemingenjör VSL-pansarterrängbil till Markverkstad Stockholm/Kungsängen- Stockholm


Mer beskrivning

Programmeringskunnig projektledare med SQL-kompetens
Wise IT AB Vi på Netsurvey är i en expansiv fas och behöver därför förstärka vårt team med en produktionsansvarig projektledare. Vill du arbeta i ett företag där man värdesätter humor, prestigelöshet och positiv energi? Netsurvey erbjuder dig möjligheten att utvecklas och få arbeta med nya spännande arbetsuppgifter. Vi verkar i en intressant bransch där vi kommer våra kunder nära och får en strategisk insikt i deras verksamhet. Arbetsbeskrivning Som produktionsansvarig hos Netsurvey kommer du att ha ett ansvar för tekniken i de kundprojekt du deltar i, där du tillsammans med kollegor tar fram skräddarsydda tekniska lösningar för kunden. Du kommer att ha en viktig roll i hela projektet: från planering, genomförande, rapportanalys - till det förbättringsarbete som följer efter en kund- och medarbetarundersökning. Arbetet innebär vidare att programmera, ta fram webbaserade enkäter och rapporter som skapar underlag för analyser som sedan presenteras för kund. Utbildning/Erfarenhet Din bakgrund: - Högskoleutbildning inom relevant område eller ett par års erfarenhet från IT-branschen - Goda kunskaper inom SQL, HTML, XML - Goda kunskaper i svenska och engelska Kanske är du relativt nyutexaminerad från en högskoleutbildning eller så har du ett par års arbetslivserfarenhet inom IT, men saknar utbildning. Har du vidare en spetskompetens inom t.ex. webb, teknisk projektledning, programmering etc. ser vi det som meriterande för tjänsten. Som person tror vi att du gillar problemlösning, är noggrann och har ett analytisk och logisk tänkande. Du ska också trivas i kontakten med kund och motiveras av att hitta tekniska lösningar. Du är van att ta egna initiativ och kan arbeta både självständigt och i team. Om kunden Netsurvey är idag ledande på att genomföra medarbetarundersökningar och att koppla resultatet mot olika nyckeltal för att förbättra deras kunders arbetsklimat och lönsamhet. Netsurvey utvecklar metoder och analysmodeller utifrån den data de samlar in och tillhandahåller rapporter och olika webbaserade verktyg som kunden arbetar med. De arbetar idag med många av Sveriges största internationella företag. Hos Netsurvey möter du 30 engagerade kollegor som har kul på jobbet och finns i attraktiva lokaler i Stockholm city. Netsurvey ägs av Wise Group AB, som är noterat på OMX First North Premier. Om oss I denna rekrytering samarbetar Netsurvey med Wise IT. Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lilian Westin på 073-521 65 16.
Företag: Wise IT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Programmeringskunnig projektledare med SQL-kompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Programmeringskunnig projektledare med SQL-kompetens

Kundtjänstmedarbetare - Norsk- eller dansktalande!
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura söker kundtjänstmedarbetare till ett mycket trevligt företag med kontor i centrala Stockholm. Företaget erbjuder finansiella tjänster och har över 15 000 kunder inom e-handelssektorn. I dagsläget sitter ca 100 medarbetare i kundtjänsten, som riktar sig mot hela sju olika länder. Du blir en del av ett internationellt team med glada medarbetare som ger förstaklassig service till företagets kunder. Arbetsuppgifter: Som kundtjänstmedarbetare är dina arbetsuppgifter varierande, och du förväntas ge förstaklassig service via telefon och mail samt i sociala medier. I tjänsten ingår även administration. Du kommer också vara involverad i olika projekt för att öka företagets kundnöjdhet. Du erbjuds en internationell arbetsmiljö med härliga och inspirerande kollegor! Profil: - Erfarenhet av serviceyrke (meriterande) - Flytande i tal och skrift i norska eller danska - Mycket goda kunskaper i engelska då kontoret består av sju olika nationaliteter Personliga egenskaper Som person är du driven och utåtriktad, och älskar att ge god service. Övrig information: Start: Omgående Plats: Centrala Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: norska, danska, norsktalande, dansktalande, kundtjänst, kundsupport Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare - Norsk- eller dansktalande! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare - Norsk- eller dansktalande!

Systemutvecklare inom C#/ASP.NET och SQL till enferno
Wise IT AB Vi söker dig som är en erfaren systemutvecklare och som vill arbeta med e-handel i C# och SQL-miljöer. I arbetet ingår att arbeta med integration mot betallösningar och andra omgivande system till enfernos e-handelsplattform. Vi tror att du drivs av att bli expert inom ditt område och du får gärna tycka om att arbeta kundnära med både större utvecklingsprojekt och mindre delprojekt av ”ax till limpa”-karaktär. Har du erfarenhet av e-handel eller annan driftkritisk verksamhet är detta mycket meriterande. Arbetsbeskrivning enferno erbjuder en av marknadens mest avancerade e-handelsplattformar med en kostnadseffektiv, modern och skalbar struktur. Hos enferno kommer du att få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken när det gäller e-handel och du får chansen att vara involverad i många spännande utvecklingsprojekt i C#. Du kommer dagligen att ha kontakt med några av de främsta e-handelsföretagen i Skandinavien och får chansen att bygga ett unikt nätverk. Bland enfernos kunder återfinns Tradera eBay, Media Markt, Macoteket, Däckia, Stor och Liten och många fler. Vi sitter i moderna lokaler i Gamla Stan, mitt emot Riddarholmen. Utbildning/Erfarenhet Du bör ha flera års erfarenhet av C# och SQL-databaser i komplexa system samt ha god kunskap om ASP.NET och XML. Följande är meriterande: - Integration mot omgivande system - WCF - Distribuerade system och felsökning i dessa. - E-handel och betallösningar - Utbildning inom IT och systemutveckling eller motsvarande område. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och din förmåga att självständigt kunna lösa problem men värdesätter även din förmåga till samarbete med kollegor och kund. Om kunden Bakom enferno står en grupp mycket erfarna personer som framgångsrikt skapat förutsättningar för storskalig e-handel på den svenska marknaden. Idag är enferno en snabbfotad organisation med en grupp hängivna specialister inom e-handel. I denna rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande. Ansök via formuläret.
Företag: Wise IT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom C#/ASP.NET och SQL till enferno jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom C#/ASP.NET och SQL till enferno

Bibliotekspedagog
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Bibliotekspedagogen arbetar integrerat i den pedagogiska verksamheten i nära samarbete med elever, lärare och it-pedagog. Som bibliotekspedagog har du ett utvecklingsuppdrag och de primära arbetsuppgifterna är att driva olika läsfrämjande projekt, sprida läslust, hjälpa elever med behov av läskompensatoriska hjälpmedel samt driva skolans Mediatek. Tjänsten erbjuder stor kreativ frihet och goda möjligheter att förverkliga egna idéer och projekt. KVALIFIKATIONER Vi söker en driftig, självständig och utåtriktad person med examen i biblioteks-och informationsvetenskap eller motsvarande. Som person bör du vara kreativ och ha intresse för pedagogiskt inriktat arbete. Önskvärt är att du har god kännedom om barn- och ungdomslitteratur och erfarenhet av biblioteksarbete i skolmiljö. Då samtliga elever på Ekillaskolan är utrustade med varsin bärbar dator ser vi gärna att du har brett ikt-kunnande och idéer om hur datorerna kan användas i läsfrämjande projekt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Bibliotekspedagog jobb, Bibliotekspedagog Sigtuna, Bibliotekspedagog Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bibliotekspedagog

Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus!
Tänk om det var möjligt att ta... ...det bästa ur operatörsvärldarna och stoppa allt i samma paket - Att få tillgång till en oöverträffad täckning, prisvärda och smarta tjänster samt en helhjärtad och personlig service som alltid skall vara tillgänglig, stora som små. Hos oss får alla företag tillgång till det. Företagsoperatören Telerix söker nu nya stjärnskott till vår nya säljavdelning. Vi har nyligen flyttat in i nya och helrenoverade lokaler i Hammarby sjöstad och vill därför fördubbla vår nuvarande säljarkår på 15 stycken. Vi söker dig som: - Innehar en naturlig vinnarinstinkt - Vill skapa karriär - Inte är rädd för att anta nya utmaningar - Har en positiv syn på livet   Vi erbjuder dig:   - Timlön, provision, bonus - Nytt och fräscht kontor - Grundläggande säljutbildning - personlig coaching - Säljtävlingar med fina och roliga priser - Gymkort   känner du att allt eller bara en utav egenskaperna ovan passar in på dig? Vänta inte då, utan sök nu direkt! Vi behandlar samtiga ansökanden och återkommer med besked samma dag.   Att jobba som säljare kräver stimulans och ibland räcker inte bara lönen till. Därför är det enormt viktigt för oss att vår personal trivs och känner att de får en konstant utveckling.   Tävlingar är en självklarhet och därför har vi hela 4 tävlingar som är ständigt pågående. Allt ifrån dagstävlingar med trisslotter och biobiljetter som pris till kvartals(3mån) tävlingar med resemål som pris för hela gruppen. Barcelona... Prag... Alicante... Sälen... På 1 år! Nu SKA vi till London, vill du följa med oss? Ansök Nu.   Samtal från rekryteringssajter undanbedes.
Företag: Telerix Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus!

Barnsjuksköterska/distriktssköterska
Rinkeby Barnavårdscentral En av våra barnsjuksköterskor går på föräldraledighet i höst och vi söker dig som vill vikariera för henne. Vill du arbeta tillsammans med oss i ett mångkulturellt område? Vi söker dig som är flexibel och gillar utmaningar. Du har ett stort engagemang när det gäller att ge stöd åt barn och deras familjer. Hos oss får du ett omväxlande och givande arbete! Vi har flera spännande projekt på gång. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med ytterligare 6 sjuksköterskor. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på barnavårdscentral. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på BVC. Kvalifikationer: Leg. sjuksköterska med vidareutbildning i barn och ungdom eller öppen hälso och sjukvård. Personliga egenskaper: Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska/distriktssköterska jobb, Barnsjuksköterska/distriktssköterska Stockholm, Barnsjuksköterska/distriktssköterska Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska/distriktssköterska

Chefsjuksköterska
Centrala röntgen Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Nordens största sjukhus där vård, forskning och utbildning är lika viktiga delar i arbetet för att förlänga och förbättra människors liv. Karolinska bedriver ett målinriktat jämställdhets- och mångfaldsarbete. Sjukhuset är miljöcertifiererat och rökfritt samt erbjuder subventionerad friskvård. Karolinska Universitetssjukhusets har följande värderingar: ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. Som ska vägleda oss i arbetsvardagen och hjälpa oss att välja rätt beteenden, attityder till våra patienter, varandra och vår omvärld. Vi är Storstockholmsregionens största traumasjukhus och detta präglar vår verksamhet jourtid. Röntgenkliniken Solna har ett väl fungerande samarbete mellan såväl olika yrkeskategorier som kliniker på sjukhuset. Vi bedriver utveckling och forskning. Vi arbetar med avvikelsehantering för att höja kvalitén och förbättra flöden på kliniken. Centrala Röntgen har specialistkompetens inom bland annat skelett- och bukdiagnostik med tonvikt på cancersjukvård. Totalt är vi cirka 220 medarbetare vid kliniken. Arbetsuppgifter: Vi söker en chefsjuksköterska till Centrala röntgen i Solna vars huvuduppgift är att ansvara för personalplanering för våra undersköterskor och sjuksköterskor. Du kommer att vara närmaste chef för cirkaa 35 sjuksköterskor och undersköterskor och i detta ingår att leda och organisera det dagliga arbetet tillsammans med den övriga verksamhetsledningen på kliniken. Du ansvarar för bemanning och schemaläggning samt att genomföra utvecklings- och lönesamtal med medarbetarna. Du deltar och leder APT med övriga chefer på kliniken. Som chefsjuksköterska är du underställd verksamhetschefen och ingår i en chefsgrupp med fyra andra chefsjuksköterskekollegor och läkarchefer. Du kommer att ha ett nära samarbete med verksamhetschef, läkarchefer och övriga chefsjuksköterskor på kliniken. Du ingår i klinikledningsgruppen. Kvalifikationer: Krav: - Legitimerad röntgensjuksköterska. Meriter: - Tidigare erfarenhet som chefsjuksköterska alternativt annan form av arbetsledande befattning, gärna vid en röntgenverksamhet. - Vana vid personalplanering och bemanning/schemaläggning. - Ledarskapsutbildning. Personliga egenskaper: Du bör ha förmåga till ett engagerat och lyhört ledarskap med vilja att se, inspirera och motivera dina medarbetare. Du bör ha förmåga till att tydligt kommunikation. Du bör även ha intresse för personal-, ekonomi- och kvalitetsfrågor samt en positiv inställning till förändrings- och förbätteringsarbete. Förmåga att se helhetsperspektiv i verksamheten. Som chef ser du medarbetarna som din viktigaste resurs och tillvara tar och utvecklar varje individs kompetens och arbetsglädje. Du är flexibel och bör tycka om att ha många bollar i luften. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och tidigare erfarenheter som chef eller arbetsledare/metodansvarig/sektionsledare och erfarenhet inom röntgen vid tillsättning av tjänsten. Övrig information: Karolinska erbjuder flera möjligheter för att du ska kunna utveckla din chefs- och ledarroll, bland annat genom ett sammanhållet utbildningsprogram för chefer. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Chefsjuksköterska jobb, Chefsjuksköterska Stockholm, Chefsjuksköterska Karolinska Universitetssjukhuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefsjuksköterska

ST-läkare i bild- och funktionsmedicin
Röntgenkliniken Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Nordens största sjukhus där vård, forskning och utbildning är lika viktiga delar i arbetet för att förbättra och förlänga människors liv. Karolinska Universitetssjukhusets grundvärderingar är ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. De orden vägleder oss i arbetsvardagen och hjälper oss att alltid sätta patienten först. Karolinska bedriver ett målinriktat jämställdhets- och mångfaldsarbete. Sjukhuset är miljöcertifiererat och rökfritt samt erbjuder subventionerad friskvård. Röntgenkliniken Solna är en av Sveriges största enheter för Bild- och funktionsmedicin. Totalt är vi cirka 215 medarbetare vid kliniken. Verksamheten spänner över ett brett fält och vi har radiologisk spetskompetens inom bland annat trauma, intervention och onkologisk imaging inklusive PET/DT. Karolinska Solna är traumacenter i Stockholms län och det präglar akutverksamheten, framförallt jourtid. Arbetsuppgifter: Röntgenkliniken Solna vid Karolinska Universitetssjukhuset utlyser en ST-tjänst med tillträde hösten 2013. Till denna tjänst söker vi en ST-läkare som kommit en bit på väg i sin utbildning inom bild- och funktionsmedicin. Som ST-läkare hos oss roterar du bland våra olika verksamheter, bland annat vid våra datortomografer som är dedikerade för onkologiska undersökningar, men även vid magnetkamera och nuklearmedicinsk verksamhet. Du kommer även bli placerad vid akutröntgen där vi utför slätröntgen och DT även genomlysning och en del interventionella ingrepp. Vi eftersträvar längre sammanhängande blockplaceringar på våra sektioner med arbete och avstämning mot specialitetens olika delmålbeskrivningar. De kunskapsmål som vi ej kan uppfylla internt tillgodoses genom sidoutbildningsperioder vid andra kliniker. Forsknings- och utvecklingsarbete är viktiga delar av vår verksamhet. Vi erbjuder goda möjligheter till såväl forskning som undervisning. Vi ställer höga krav på dina prestationer men erbjuder i gengäld en utvecklande utbildningsmiljö. Utöver den dagliga verksamheten erbjuds ST-läkarna bland annat: - Schemalagd teoretisk undervisning av hög kvalitet en eftermiddag i veckan. - Plats i Karolinskas program för Ledarskapsutveckling för ST-läkare (LUST). - Tillgång till ett rikt kursutbud. - Personligt läromedelskonto. Klinikens ST-läkare är organiserade i en egen sektion och representeras i klinikledningen av ST-chefen. Klinikens ST-studierektor värnar om och utvecklar ST-utbildningen i samråd med ST-chefen och vår målsättning är att tillsammans med ST-gruppen driva Sveriges bästa ST-utbildning inom bild- & funktionsmedicin. Forsknings- och utvecklingsarbete är en viktig del av vår verksamhet liksom utbildning av alla typer av vårdpersonal. Du deltar även i sektionens rondverksamhet. Kvalifikationer: - Legitimerad läkare (AT skall vara avslutad innan tjänstetillträde). - Tidigare erfarenhet av bild- och funktionsmedicinsk verksamhet, särskilt med onkologisk inriktning, är meriterande. - Vetenskaplig produktion är meriterande och helst ser vi att du har disputerat. - Flytande svenska i tal och skrift, godkänd svenskakurs språk B är ett krav för sökanden med annat modersmål än svenska. Personliga egenskaper: - Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. - Stresstålighet är ett krav med hänsyn till jourtjänstgöringen. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga ST-läkare i bild- och funktionsmedicin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ST-läkare i bild- och funktionsmedicin

Ekonomiassistent
Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Vi söker en ekonomiassistent för ett längre uppdrag inom räddningstjänsten. Arbetsbeskrivning Arbetet innebär vanligt på ekonomiavdelning förekommande arbetsuppgifter.  Du kommer att ingå i ett team om 4 personer på ekonomiavdelningen. Utöver nedanstående arbetsuppgifter kommer du även att efter behov delta i det övriga arbetet på ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifter * Leverantörsreskontra * Kundreskontra * Löpande bokföring * Kontoavstämningar * Momsavstämningar Erfarenhet * Eftergymnasial utbildning i ekonomi * Goda kunskaper i Excel * Erfarenhet av Visma Business är meriterande * Mycket goda kunskaper i svenska * Minst 1-2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter Personliga kvalifikationer * Strukturerad och noggrann * Analytisk förmåga och numeriskt lagd * Serviceinriktad * God kommunikationsförmåga * Förmåga att arbeta självständigt och i team Tjänstens omfattning är heltid och uppdraget beräknas pågå 1-1,5 år. Ansökan I denna tillsättning arbetar vi med löpandeurval varför vi snarast ser fram emot din ansökan med CV samt personligt brev via bifogad länk. För ytterligare information vänligen kontakta Carin Wall 0729889007. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Stockholm, Ekonomiassistent Randstad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Systemingenjör VSL-pansarterrängbil till Markverkstad Stockholm/Kungsängen
Teknik för Sveriges säkerhet Försvarets materielverk, FMV, är en civil myndighet. Vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik – när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se FSV är en resultatenhet inom FMV. FSV har totalt cirka 1 500 medarbetare. FSV Markverkstad är en enhet inom FSV, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifiering, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning.Organisationen är auktoriserad för underhåll av militära flygbasmateriel enligt kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6-B, vilket motsvarar det civila EASA Part-145 regelverk. FSV Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001 och tryck ISO 17020. Markverkstad Stockholm är en avdelning inom FSV med ca 50 medarbetare, som bedriver verksamhet i Kungsängen, Berga, Visby och Stockholm.   Jobbet Jobbet innebär att bedriva tekniskt systemstöd inom Försvarsmaktens fordonssystem. Genomföra tekniska utredningar och projektledning. Upprätta kalkyler och anbud samt sammanställa svar vid anbudsförfrågningar. Jobbet innebär att du ska medverka i underhållstekniska analyser och materielförsök. Arbetet medför krav på resor och tjänstgöring inrikes såväl som utrikes.   Du ska ha 2 eller 3-årigt gymnasium med inriktning mot fordon eller maskin, gärna eftergymnasial utb inriktad mot produktion/teknik eller utb till teknisk officer eller annan kompetens som arbetsgivaren bedöms vara likvärdig. Det är önskvärt med erf från materielunderhållsplanering, tekniskt systemstöd med inriktning mot fordon och maskiner, gärna viss kompetens inom cad/cam.Du måste ha dokumenterad erfarenhet från kvalitetsledningssystem, och tekniskt utredningsarbete inom verkstadsdrift med inriktning mot fordonsunderhåll. Du ska vara strukturerad och lojal. Det är meriterande om du kan VD-LIV, LIFT och SAP. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Övriga krav på befattningen Det är en tillsvidareanställning med 6 mån provanställning. Du måste genomgå godkänd registerkontroll och du måste vara svensk medborgare. Internationell tjänstgöring ingår i befattningen. Då arbete med härdplaster förkommer är det viktigt att du inte är allergisk mot härdplaster. Du ska ha minst B-körkort Har du frågor kontakta Marcus Bergman avdelningschef 08-58 45 40 91, 070-142 54 50 Peter Forsberg platschef Berga 010-823 42 40, 070-862 2875 Magnus Hemberg facklig representant OFR/O 0589-404 81 Bengt Blom facklig representant SACO 035-266 2908 Kaj Hansson facklig representant OFR/S 08-584 540 94 Gerard Woll SEKO 013-28 34 22       FMV erbjuder stora utvecklingsmöjligheter med många spännande projekt i internationell miljö. Du får ta mycket ansvar och har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. I gengäld vill vi att du arbetar prestigelöst, agerar affärsmässigt och fokuserar på resultatet. Du kommer till en arbetsplats som lägger stor vikt vid kompetensutveckling, friskvård och bra anställningsvillkor. Hos oss kan du förena det professionella med det privata. Du jobbar vid Gärdet i Stockholm och måste vara svensk medborgare.
Företag: FMV
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Systemingenjör VSL-pansarterrängbil till Markverkstad Stockholm/Kungsängen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemingenjör VSL-pansarterrängbil till Markverkstad Stockholm/Kungsängen


Sök lediga jobb Delprojektledare avveckling av IT system

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se