Dialect _ Östhammars Mobilservice AB jobb - lediga jobb

Dialect _ Östhammars Mobilservice AB jobb Dialect _ Östhammars Mobilservice AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Dialect _ Östhammars Mobilservice AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Dialect _ Östhammars Mobilservice AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vill du jobba med Webbdesign?- Östhammar

  2. Administrativ assistent- Norrtälje

  3. Utesäljare- Norrtälje

  4. Teknik och IT-Säljare- Norrtälje


Mer beskrivning

Vill du jobba med Webbdesign?
Buildapp i Sverige AB är ett nytt företag under uppbyggnad. Arbetsplats på Dialect i Östhammar, men företaget är fristående. Söker personer inom grafisk design för uppbyggnad av webtidning. Du kommer att arbeta med att koda i webbgränssnitt och bygga hemsida. Gärna utbildad inom området, men kan vara självlärd. Du får då visa upp något som du gjort. Brinnande intresse och vilja till jobbet är viktiga egenskaper! Är du itnresserad? Besök AF Gimo kommande fredag 16/8 kl 13.00 och träffa arbetsgivaren direkt på plats ! Ta med CV och ev exempel på något du gjort inom webdesign.
Företag: Dialect / Östhammars Mobilservice AB
Ort: Östhammar
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba med Webbdesign? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba med Webbdesign?

Administrativ assistent
Arbetet innebär att vara administratör åt våra befintliga säljare. Sköta orderläggning, inkommande telefoni, registrering av abonnemang. Hantering av löner och personalfrågor. Tjänsten är ett vikariat på 80% under 1 ½ - 2 års tid som skall tillsättas mars 2014. Under upplärningsperioden kan kortare arbetstid förekomma, dock lägst 50%.
Företag: Dialect / Östhammars Mobilservice AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent

Utesäljare
Vi söker säljare för arbete med företagskunder. Du är utåtriktad och har förmågan att påverka andra människor, du förstår enkelt hur ett företag kan dra nytta av våra tjänster och kan enkelt förklara detta för våra kunder. Vi levererar it- och telekommunikation och hittar alltid lösningar så att du kan arbeta bäst där du är. Vi ser till att allt kan fungera ihop, oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Lösningarna innefattar bland annat mobil- och fast telefoni, molntjänster, dokument- och datatjänster, mötestjänster, installation och support. Med stort engagemang och brett kunnande kan vi ta ansvar för helheten. Vi står också oberoende av marknadens leverantörer och operatörer. Du drivs av utveckling och tycker om att lära dig nytt, du är beredd att jobba hårt för att lyckas. Erfarenhet av branschen är positivt. Är du beredd att anta utmaningen? Den person vi söker har ett stort eget driv, utveckling är en viktig parameter och tydliga mål att jobba efter. Du är inte främmande för att kontakta nya kunder. Du vill vara med och skapa en modern arbetsplats som på absolut bästa sätt levererar funktion efter kundens behov. Vi erbjuder en spännande framtid, där kompetenta, passionerade och service inriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål. Du blir en del av en företagskultur som präglas av mångfald, kundfokus, affärsmannaskap och entreprenörsanda och du erbjuds utvecklande arbetsuppgifter i en expanderande verksamhet. Är du den vi söker? Skicka din ansökan och CV till marcus.larsson@dialect.se. Tfn: 010-601 3403. Ansökan märks med "Teknik och IT-säljare". Sista ansökningsdatum 14/2 2014
Företag: Dialect / Östhammars Mobilservice AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Utesäljare jobb, Utesäljare Norrtälje, Utesäljare Dialect / Östhammars Mobilservice AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utesäljare

Teknik och IT-Säljare
Teknik och IT-Säljare. Vi söker dig som trivs i sociala miljöer. Att arbeta nära med kunder och vara problemlösare. Arbetet innebär att vara säljare både i butik och mot våra företagskunder. Sköta försäljning på dagligbas i butiken i Östhammar samt hantera kontakt, orderläggning och kundvård mot företagen inom främst Roslagen men även över kommungränserna. Erfarenhet av tidigare försäljning i liknande miljö är ett krav.
Företag: Dialect / Östhammars Mobilservice AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Teknik och IT-Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknik och IT-Säljare


Sök lediga jobb Dialect _ Östhammars Mobilservice AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se