Distributionsförare SINLI TRADING AKTIEBOLAG jobb - lediga jobb

Distributionsförare SINLI TRADING AKTIEBOLAG jobb Distributionsförare SINLI TRADING AKTIEBOLAG jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Distributionsförare SINLI TRADING AKTIEBOLAG. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Distributionsförare SINLI TRADING AKTIEBOLAG. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Grundskollärare, SVA åk 7-9- Stockholm

  2. Arabisktalande sekreterare- Järfälla

  3. Textil slöjdlärare 60 %- Stockholm

  4. Musik lärare åk 1-9- Stockholm

  5. English Teacher- Stockholm

  6. Hemkunskapslärare 60 %- Stockholm

  7. Träslöjdlärare 50 %- Stockholm

  8. Glasmästare 2 platser- Stockholm

  9. Plattsättare,byggarbetare med allt i allo- Solna

  10. Extrajobba med läxhjälp, Stockholm- Botkyrka


Mer beskrivning

Grundskollärare, SVA åk 7-9
Elma school är en grundskola från förskoleklass till skolår 9. Våra lokaler är belägna i Skarpnäck och Rågsved. Våra underbara elever ser fram emot att behöriga lärare söker till skolan. På Elma school satsar vi mycket på språk och i de flesta årskurser håller vi undervisningsspråket till 50% svenska och till 50% engelska i samtliga ämnen. Detta sammantaget med att våra elever läser ytterligare ett språk gör dem starka inför gymnasievalet. Vi söker en behörig grundskollärare med inriktning mot Svenska/Svenska som andra språk till vår avdelning i Skarpnäck för arbete med elever från alla delar av världen och stöd för dem i deras språkutveckling. ARBETSUPPGIFTER - Arbete som lärare i Svenska 2 i grundskolan åk 7-9. KVALIFIKATIONER - Svensk lärarbehörighet : grundskollärarexamen i Svenska/Svenska 2 - ny utexaminerad eller med kortare eller längre erfarenhet . Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser att du är en entusiastisk, initiativrik, engagerad och en kunnig pedagog. Du som erbjuds anställning ska vara beredd på att lämna referenser och ett registerutdrag från polisens belastningsregister. Blankett finns hos närmaste polismyndighet. Skicka in din ansökan snarast, då urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under rekryteringsprocessen vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bara ansökan från behöriga lärare kommer att hanteras.
Företag: ELMA SCHOOL
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare, SVA åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare, SVA åk 7-9

Arabisktalande sekreterare
Sekreterare till heltidsarbete hos Företaget Swedish Care solutions AB i Järfälla Arbetsbeskrivning Som sekreterare till detta arbeta kommer du att arbeta med att språkgranska texter, översättningar, sköta skriftliga rapporter och brev, vara länken och företagets ansikte utåt. Du kommer att behöva översätta vissa texter mellan arabiska, svenska och engelska. Arbetet kommer att innefatta mycket kontakter med våra brukare, partners, och de statliga myndigheterna. Det är viktigt för oss att du som person passar för jobbet. Det är helheten vi söker snarare än dina meriter och erfarenheter. Din kulturella bakgrund och ditt synsätt är viktiga för oss. Vi eftersträvar är att bli det ledande företaget inom vår bransch, genom nöjda kunder och rätt personal som hjälper oss att sträva uppåt! SWCSS AB är ett kraftigt växande företag som präglas av framåtanda och nytänkande. Vår stolthet ligger i att vi har lyckats bilda en team av kompetenta, affärsdrivna och ansvarsfulla medarbetare. Vem är du? Du som söker måste kunna lite av allt: Du ska ha universitetskompetens inom administration & kontor och gärna ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande verksamhet, myndighet eller advokatbyrå. Du ska ha god datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska. Utmärkt arabiska i både tal och skrift är ett krav. Du ska ha lätt för att samarbeta med dina kollegor, vara framåtriktad och kunna inge en känsla v lugn vid problem. Du är ansvarsfull, jobbar självständigt och kan hantera stress. Du behöver också ha en förmåga att fatta egna beslut och kunna organisera ditt arbete och prioritera det som är viktigt. Du erbjuds.. Du börjar snarast. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på 08-7952245, alternativt e-post: aidanassar@mengate.se. Företagsöversikt SWCSS AB är ett starkt växande företag med lång erfarenhet inom socialsektorn. Vi erbjuder tjänster inom personlig assistans. Vi har för avsikt att expandera verksamheten och utveckla ett stödboende, hemtjänst och sedan även äldrevård. Vi har en gedigen kompetens för personlig assistans och andra närliggande områden för sociala insatser. Kontoret ligger i Järfälla på Veddestavägen 13, 3 tr. Bolaget har en bifirma som heter MENGATE AB som utvecklar ett stort antal professionella webbsidor och erbjuder hostingtjänster för olika applikationer som är utvecklade för att leverera maximal prestanda, snabbhet och hög pålitlighet. Lön: Enligt överenskommelse. Skicka din intresseanmälan till: aidanassar@mengate.se
Företag: MARDINI, OUSAMA
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Arabisktalande sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arabisktalande sekreterare

Textil slöjdlärare 60 %
ELMA School är en grundskola från förskola till klass 9. Våra lokaler är belägna i Rågsved och Skarpnäck. ELMA School är en friskola och vi har ca 250 underbara elever som ser fram emot att se kvalificerade lärare komma och arbeta med oss. Vi håller undervisningsspråket till 50 % svenska och 50 % engelska i samtliga ämnen. Vi söker nu en behörig lärare i textilslöjd att arbeta hos oss 50 %. Arbetsuppgifter och ansvar: Du måste ha utmärkta kunskaper i klassrummet och vara säker på att leverera läroplanen. Du förväntas att förbereda, planera och bedöma elevernas arbete och vad som krävs av dem. Som person är du utåtriktad och socialt aktiv gentemot kollegor, barn och föräldrar. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Kompetens och erfarenhet: Svensk lärarbehörighet- nyutexaminerad eller med kortare eller längre erfarenhet Erfarenheter att arbeta med flerspråkiga barn är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Enbart ansökningar från behöriga lärare hanteras. Vi ser framemot din ansökan!
Företag: ELMA SCHOOL
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Textil slöjdlärare 60 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textil slöjdlärare 60 %

Musik lärare åk 1-9
Elma school är en grundskola från förskoleklass till skolår 9. Våra lokaler är belägna i Skarpnäck och Rågsved. Våra underbara elever ser fram emot att behöriga lärare söker till skolan. På Elma school satsar vi mycket på språk och i de flesta årskurser håller vi undervisningsspråket till 50% svenska och till 50% engelska i samtliga ämnen. Detta sammantaget med att våra elever läser ytterligare ett språk gör dem starka inför gymnasievalet. Vi söker en behörig grundskollärare i Musik för arbete med elever från alla delar av världen. ARBETSUPPGIFTER - Arbete som lärare i Musik för grundskola åk 1-9. - Planera, genomföra och utvärdera undervisningen. - Arbetslagsarbete samt mentorskap för elever. - Tillsammans med skolans personal delta i skolans övriga utvecklingsarbete för att verksamheten lever upp till nationella mål och riktlinjer och för att skolans pedagogik utvecklas så att eleverna ges bästa möjliga förutsättningar att nå målen. KVALIFIKATIONER Svensk lärarbehörighet - grundskollärare i Musik, nyutexaminerad eller med kortare eller längre erfarenhet . Förmåga att arbeta ämnesövergripande i arbetslag. Intresse för skolutveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser att du är en entusiastisk, initiativrik, engagerad och en kunnig pedagog. Du som erbjuds anställning ska vara beredd på att lämna referenser och ett registerutdrag från polisens belastningsregister. Blankett finns hos närmaste polismyndighet. Skicka in din ansökan snarast, då urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under rekryteringsprocessen vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bara ansökan från behöriga lärare kommer att hanteras.
Företag: ELMA SCHOOL
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Musik lärare åk 1-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musik lärare åk 1-9

English Teacher
Qualified English Teacher. Elma school is an independent school with app.250 students in grades 0-9. (more information www.elmaschool.org) We are looking for an enthusiastic teacher who is willing to work hard to achieve great results. -You are an experienced and adaptable specialist who wishes to work in our international school. -You will need to have excellent classroom management skills and be confident delivering the school curriculum. -You will be expected to prepare, plan and asses student's work and what is required of them. Application should consist of: - CV - letter of application In order to be successful in their application, candidates must: - hold a valid teaching certificate (University Education Degree Elementary Education) - have several years appropriate teaching experience, preferably as a head teacher - be a native English speaker who would be interested in sharing their culture with the children - have experience to work with multilingual children Only applications from native English speaking qualified teachers will be handled! Recruitment will be ongoing!
Företag: ELMA SCHOOL
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga English Teacher jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: English Teacher

Hemkunskapslärare 60 %
ELMA School är en grundskola från förskola till klass 9. Våra lokaler är belägna i Rågsved och Skarpnäck. ELMA School är en friskola och vi har ca 250 underbara elever som ser fram emot att se kvalificerade lärare komma och arbeta med oss. Vi håller undervisningsspråket till 50 % svenska och 50 % engelska i samtliga ämnen. Vi söker nu en behörig lärare i hemkunskap som kan börja omgående. Arbetsuppgifter och ansvar: Du måste ha utmärkta kunskaper i klassrummet och vara säker på att leverera läroplanen. Du förväntas att förbereda, planera och bedöma elevernas arbete och vad som krävs av dem. Som person är du utåtriktad och socialt aktiv gentemot kollegor, barn och föräldrar. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Kompetens och erfarenhet: Svensk lärarbehörighet- ny utexaminerad eller med kortare eller längre erfarenhet Erfarenheter att arbeta med flerspråkiga barn är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Enbart ansökningar från behöriga lärare hanteras. Vi ser framemot din ansökan!
Företag: ELMA SCHOOL
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Hemkunskapslärare 60 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemkunskapslärare 60 %

Träslöjdlärare 50 %
ELMA School är en grundskola från förskola till klass 9. Våra lokaler är belägna i Rågsved och Skarpnäck. ELMA School är en friskola och vi har ca 250 underbara elever som ser fram emot att se kvalificerade lärare komma och arbeta med oss. Vi håller undervisningsspråket till 50 % svenska och 50 % engelska i samtliga ämnen. Vi söker nu en behörig lärare i träslöjd att arbeta hos oss 50 %. Arbetsuppgifter och ansvar: Du måste ha utmärkta kunskaper i klassrummet och vara säker på att leverera läroplanen. Du förväntas att förbereda, planera och bedöma elevernas arbete och vad som krävs av dem. Som person är du utåtriktad och socialt aktiv gentemot kollegor, barn och föräldrar. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Kompetens och erfarenhet: Svensk lärarbehörighet- nyutexaminerad eller med kortare eller längre erfarenhet Erfarenheter att arbeta med flerspråkiga barn är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Enbart ansökningar från behöriga lärare hanteras. Vi ser framemot din ansökan!
Företag: ELMA SCHOOL
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Träslöjdlärare 50 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Träslöjdlärare 50 %

Glasmästare 2 platser
Allas Glasmästeri vid S:t Eriksplan söker 2st nya medarbetare. Först söker vi en erfaren glasmästare att arbeta som butiksansvarig som förutom traditionella arbetsuppgifter skall svara i telefon och hålla koll på butiken. Gärna en äldre herre, 60+ är inga problem. Sedan söker vi en traditionell glasmästare med minst 10års erfarenhet. Gärna med kunskaper inom aluminium. B-körkort är ett krav. Bra betalt för rätt sökande.
Företag: Allas glas AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Glasmästare 2 platser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glasmästare 2 platser

Plattsättare,byggarbetare med allt i allo
Vi behöver en byggnadsarbetare som kan allt i allo. Specialist plattsättare; eftersom vi jobbar med i en team spansktalande behöver något som pratar och förstå spanska med basisk svenska språket och engelska som meriter. Kontakt person Enrique. Tel.0704565995 eller Alex te.0723240399.
Företag: BASUALTO ACEVEDO, ALEJANDRO PATRICIO
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Plattsättare,byggarbetare med allt i allo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plattsättare,byggarbetare med allt i allo

Extrajobba med läxhjälp, Stockholm
Extrajobba med läxhjälp, Stockholm; SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB; Stockholm; 130701 1 plats. SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Tullinge Ämnen: Kemi 1 + 2 Årskurs: Gymnasiet år 2 Vill ses 10h (vill sätta igång om 2v) Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: RRK20130628 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Stockholm


Sök lediga jobb Distributionsförare SINLI TRADING AKTIEBOLAG

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se