Distributionsf��rare jobb - lediga jobb

Distributionsf��rare jobb Distributionsf��rare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Distributionsf��rare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Distributionsf��rare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Studerande och norsktalande kundtjänstmedarbetare- Stockholm

  2. Café och praktikansvarig- Stockholm

  3. Civila utredare till kamrarna i Stockholm dnr EBM A-2013/0413- Stockholm

  4. ENERGIFULL PROJEKTLEDARE INOM ENERGI- Stockholm

  5. Lärare i Hem- och konsumentkunskap 50 % tv Fjällen för- och grundskola- Järfälla

  6. söker du ett roligt och socialt jobb inom kundtjänst?- Stockholm

  7. Kvalificerad HR konsult vik 1 år ev längre- Stockholm

  8. Installationselektriker till kortare projekt- Södertälje

  9. Skadeverkstadschef- Sundbyberg

  10. Country Manager Sweden- Stockholm


Mer beskrivning

Studerande och norsktalande kundtjänstmedarbetare
Bythjul Norden AB är en av nordens största däck- och fälgaktörer på Internet. Bythjul.com har funnits på nätet sedan 2003 och strävar ständigt efter att vara i framkant när det gäller leveranstider, sortiment och användarvänlighet. Under våren 2007 startades även filialer upp i Finland, Danmark och Norge. Besök gärna: www.bythjul.com. Är du ute efter ett givande och flexibelt arbete vid sidan av dina studier? Då har vi tjänsten för dig! Bythjul.com står inför en extrem tillväxtresa med allt vad det innebär; kul, spännande och utvecklande. Företaget har idag 25 anställda på kontoret i Hammarby Sjöstad. Du kommer få utbildningar och vägledning för att känna dig som en del av det vinnande teamet. Dina arbetsuppgifter innefattar att hjälpa nya och befintliga kunder via telefon, mail och chatt. Vidare är du behjälplig vid beställningar, produktinformation samt vid leveransfrågor. Är du den vi söker? Vi söker dig som norsktalande  student som brinner för att ge kunder god service, har en hög energinivå och är sugen på att hänga med på en utvecklande resa. Meriterande med tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Som person är du flexibel och effektiv med goda kunskaper i norska, såväl i tal som skrift. Du är noggrann och drivs av resultat och effektivitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig möjligheten till ett flexibelt arbete som fungerar utmärkt att kombinera med dina studier. Du får använda din finska dagligen i en miljö som står för god gemenskap. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan snarast möjligt! Detta är ett uppdrag som ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att Du kommer att vara anställd av Komet men arbeta ute hos en av våra kunder. Start: v 38 Omfattning: extra/deltid, varierande efter behov.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Studerande och norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studerande och norsktalande kundtjänstmedarbetare

Café och praktikansvarig
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen ESS-gymnasiet Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. ESS-gymnasiet bedriver undervisning inom ramen för Introduktionsprogammet (IA) på ett flertal mindre enheter i Stockholm. Vår uttalade ambition är att ständigt finna nya vägar för att tillhandhålla en gymnasieskola av hög kvalitét för de elever som för kortare eller längre tid inte hittat rätt i stadens övriga gymnasiealternativ. ESS-gymnasiet ansvarar också - i samverkan med socialtjänst och sjukhus - för att elever som är inskrivna på olika institutioner får undervisning särskilt anpassad efter respektive elevers förutsättningar och behov. 1 plats(er).Vi söker en person som ska ansvara för driften och försäljning i vårt Café. Detta innebär att Du självständigt ansvarar för planering, beställning och inköp. Du ska tillreda och förbereda varje dag det som ska vara till försäljning. Du ska även ta emot och handleda elever som ska göra praktik i caféet. Du ska ha tidigare vana av att driva och sköta en Caféverksamhet och Du ska vara väl insatt i gällande föreskrifter. Du ska ha försäljnings-och kontanthanteringsvana. Kunna arbeta självständigt. Tidigare erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd är en merit. Som person är Du stabil, lugn och har integritet. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Tjänsten är ledig under förutsättning att den ej tas i anspråk av övertalig personal inom staden. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Astrid Kratz Kerstin Ek, Lärarförbundet, kerstin.a.ek@stockholm.se (facklig) Hans Fransson, LR, hans.fransson@stockholm.se (facklig) Tillträde: Enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; ESS-gymnasiet
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Café och praktikansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café och praktikansvarig

Civila utredare till kamrarna i Stockholm dnr EBM A-2013/0413
Ekobrottsmyndigheten är en specialistmyndighet som med fredade resurser arbetar med ekobrottsbekämpning från ax till limpa. Med gemensam ledning och styrning arbetar åklagare, poliser, civila utredare, administratörer och andra specialister med att förebygga, utreda och lagföra ekonomisk brottslighet. Vi arbetar teambaserat och har ett medarbetardrivet utvecklingsarbete. Vi söker civila utredare till kamrarna i Stockholm. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i åklagarledda arbetsgrupper där åklagare, administratörer, poliser och andra utredare med särskild kompetens inom exempelvis revision och analys ingår. Som civil utredare ska du komplettera utredare med polisiär bakgrund och/eller utredare med särskild inriktning mot revision eller analys. Du utför huvudsakligen utredaruppgifter, bidrar med specialistkompetens från t.ex. näringsliv eller annan myndighet samt är förhörsledare. Vi erbjuder en av rättsväsendets bästa utbildningar, en stark och stöttande sammanhållning med kvalificerade kollegor, stora möjligheter till individuell utveckling och specialisering, samt inte minst möjligheten att verka för samhällsnyttan i Sverige. Kvalifikationer * Akademisk utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt inom området, t.ex. ekonomi och juridik eller liknande. * Erfarenhet av att hålla förhör * Uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Meriterande * Kunskaper i engelska * Kunskaper i Word, Excel och Powerpoint * Erfarenhet av att ha jobbat i projektform * Yrkeserfarenhet från rättsväsendet * Erfarenhet av organisationsöverskridande samverkan * Kunskap i ekonomi och/eller skatterätt * Erfarenhet av utredningsarbete * Erfarenhet av att analysera och strukturera stora mängder information * Erfarenhet av arbete med brottsutbytesfrågor * Erfarenhet av brottsförebyggande arbete * Erfarenhet av internationellt arbete * Språkkunskaper utöver svenska och engelska * Hög kunskap om en förundersöknings bedrivande Egenskaper Som person är du ansvarstagande och engagerad samt driven och prestigelös. Du arbetar strukturerat, noggrant och effektivt samt trivs i en utvecklings- och förändringsbenägen miljö. Du är även analytisk och pedagogisk. När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor. Ekobrottsmyndigheten strävar aktivt att vara fri från diskriminering och ge alla medarbetare lika möjligheter. Då tjänsten är placerad i säkerhetsklass är svenskt medborgarskap ett krav och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att ske. Information om anställningen lämnas av chefsåklagare Katarina Ringertz tfn 010-562 91 84 eller Personalspecialist . Fackliga företrädare är för Jusek Henrik Lundin tfn 010-562 91 72, för ST Veronica Yng Gisslin tfn 010-562 64 12 och för Polisförbundet Lars-Åke Edlund tfn 010-562 91 24. Välkommen med din ansökan via ”skicka din ansökan!” senast den 26 augusti 2013.
Företag: Ekobrottsmyndigheten
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Civila utredare till kamrarna i Stockholm dnr EBM A-2013/0413 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Civila utredare till kamrarna i Stockholm dnr EBM A-2013/0413

ENERGIFULL PROJEKTLEDARE INOM ENERGI
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Xdin söker fler engagerade konsulter till  vårt beräkningsteam inom hållfasthet och dynamik med placering på vårt kontor i Kista.  Du blir en del av en växande grupp med både juniora och seniora beräkningsingenjörer där du tidigt får eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter samtidigt som du är en del av ett prestigelöst och sammansvetsat team som tillsammans löser problem och utbyter kompetens. I rollen som beräkningsingenjör kommer du arbeta med verifiering, säkerhetställning och granskning samt hjälpa kunder med utvärdering och optimering av produkter inom främst strukturberäkning. Du trivs att arbeta i ett högt tempo med omväxlande uppgifter där leverans mot kunden står i fokus. Utöver kundkontakten jobbar du även nära kollegor i andra roller såsom konstruktörer. Vi tror att du antingen är nyutexaminerad eller har hunnit arbeta några år efter examen, viktigast för oss är ditt engagemang och vilja att leverera resultat utöver det vanliga. Våra uppdrag är främst mot fordon och industrin, varav tidigare erfarenhet inom dessa branscher är meriterande. Du har goda kunskaper i något av systemen Abaqus, Ansa, Ansys eller Hypermesh. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM XDIN STOCKHOLM I Xdin Stockholmsregionen är vi drygt 320 medarbetare och erbjuder tjänster inom produktutveckling, elektronik- och mjukvaruutveckling, test och kvalitetssäkring, process- och anläggningskonstruktion, system- och applikationsutveckling samt beräkning och simulering.Våra kunder finns främst inom energi, telekom, medicinteknik, verkstads- och fordonsindustrin.   ANSÖKAN Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande, dock senast 18:e augusti 2013.   KONTAKT Jonas Theodorsson Manager, Beräkning och Simulering Stockholm
Företag: Xdin
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga ENERGIFULL PROJEKTLEDARE INOM ENERGI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ENERGIFULL PROJEKTLEDARE INOM ENERGI

Lärare i Hem- och konsumentkunskap 50 % tv Fjällen för- och grundskola
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Fjällenskolan ligger i Viksjö i ett småhusområde med närhet till Mälaren. Skolan har ca 750 elever i år F-9. Förskolan har ungefär 130 barn. Vi är en 1-1 skola vilket innebär att eleverna i år 4-9 har egna MacBooks samt att smartboard finns i samtliga klassrum för F-3. Vision 2015 för Fjällenskolan Fjällenskolan - känd som den trygga och stimulerande skolan med kunskap i fokus. Med kreativt lärande, en gemensam värdegrund och engagerade pedagoger förbereder vi våra barn och elever för att leva och verka i ett samhälle i ständig utveckling. ARBETSUPPGIFTER Fjällen för- och grundskola söker en engagerad lärare i hem- och konsumentkunskap för grundskolans senare år. Tjänsten består bland annat av att - vara mentor för en klass tillsammans med en kollega - planera, genomföra och utvärdera undervisningen - arbetslags- och ämneslagsarbete - genomföra gemensamt arbeta på skolan tillsammans med kollegor samt bedriva skolutveckling KVALIFIKATIONER Behörighet Pedagogisk nyfikenhet och flexibilitet God samarbetsförmåga Digital kompetens med fokus på 1-1 är meriterande Erfarenhet av specialkost och matallergier.
Företag: Järfälla kommun, Fjällen för- och grundskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Hem- och konsumentkunskap 50 % tv Fjällen för- och grundskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Hem- och konsumentkunskap 50 % tv Fjällen för- och grundskola

söker du ett roligt och socialt jobb inom kundtjänst?
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Är du en social och service inriktad person med ett intresse för smartphones, mediaspelare, läsplattor och datorer? Då har vi jobbet för dig. Vi söker nu duktiga kundtjänstmedarbetare för teknisk support till ett av världens mest kända varumärken. Vi söker dig som vill kombinera ditt intresse för teknik och dina förmågor att lösa problem för att hjälpa oss leverera service i toppklass. Du kommer att jobba med att ta emot inkommande samtal från privatparsoner där du kommer få hjälpa kunderna med olika frågor om tekniska produkter, vilket innebär felsökning samt att hitta en lösning till kunden problem. Kundernas frågor kommer att handla om smartphones, mediaspelare, läsplattor eller datorer. Uppdraget kommer att vara på heltid tillsvidare och inleds med utbildning som startar den 13/8 . Därefter kommer du att arbeta enligt schema med varierande arbetstider alla dagar i veckan. Personliga egenskaper Vi söker dig som: - Skriver och talar svenska flytande - Har goda kunskaper i engelska - tycker det är mycket intressant med tekniska produkter och har datavana - Är effektiv och satsar 100% på ditt arbete - Är en serviceinriktad, social och positiv person - Är en driven problemlösare som inte ger upp i första taget Tidigare erfarenhet av service och kundtjänst är meriterande men inget krav, störst vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Är du personen vi söker? Ansök då redan i dag, och vi ger dig chansen till ett spännande och roligt arbete!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga söker du ett roligt och socialt jobb inom kundtjänst? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: söker du ett roligt och socialt jobb inom kundtjänst?

Kvalificerad HR konsult vik 1 år ev längre
Danderyds Sjukhus AB HR avdelningen vid Danderyd Sjukhus AB är organiserad i tre enheter. Inom enheterna Arbetsrätt och löner samt Personal och utveckling är vi 30 medarbetare som utifrån sjukhusets övergripande mål utarbetar, samordnar och vidareutvecklar sjukhusets HR arbete. Clinicum, vår tredje enhet, ansvarar för att samordna och underlätta för studenter som gör sin verksamhetsförlagda utbildning på Danderyd sjukhus. Arbetsuppgifter: Uppdraget som HR konsult innebär att du både operativt och strategiskt samarbetar med verksamhetschef och linjechefer inom ett verksamhetsområde. Arbetsuppgifterna innebär att driva och arbeta med frågor inom hela HR området, bl a kompetensförsörjning, organisationsutveckling, arbetsmiljöfrågor, arbetsrätt och fackliga relationer. Organisatoriskt är tjänsten förlagd till HR avdelningen, vilket bl a innebär kontinuerligt erfarenhetsutbyte med andra HR konsulter och övriga experter inom HR området. Nu söker vi vikarie för föräldraledighet. Tycker du att detta låter intressant? Då är du välkommen att kontakta oss! Kvalifikationer: Vi är intresserade av dig som har utbildning inom HR området på högskolenivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med team och organisationsutveckling samt minst 3 års erfarenhet av kvalificerat HR arbete. Personliga egenskaper: Du är utvecklingsorienterad och har ett konsultativt arbetssätt. Arbetet är mycket varierande med många olika arbetsuppgifter och personkontakter. Detta ställer stora krav på din förmåga att prioritera, ta egna initiativ, vara flexibel och att du är öppen och utåtriktad. Du skall ha lätt för att samarbeta och kommunicera samt driva och avsluta ärenden. Övrig information: Sänd gärna in din ansökan så snart som möjligt, då vi intervjuar allteftersom. Du gör din ansökan via ansökningsformuläret i anslutning till annonsen på vår hemsida www.ds.se/jobb. Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Sjukhuset drivs i bolagsform där drygt 3 700 medarbetare tillsammans bedriver en sjukvård som präglas av kvalitet och omtanke. Sjukhuset anordnar vårdutbildning för samtliga yrkeskategorier och bedriver klinisk forskning, undervisning och utveckling (FoUU) i samarbete med Karolinska Institutet. Som anställd på Danderyds sjukhus erbjuds du en individuell introduktion och kompetensutveckling samt goda möjligheter till friskvård. Du når oss på bara 13 minuter från T-centralen.
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad HR konsult vik 1 år ev längre jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad HR konsult vik 1 år ev längre

Installationselektriker till kortare projekt
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker just nu 1 elektriker för arbete med elinstallation i ett tillfälligt projekt. Vår kund är ett stort och välrenommerat företag i installationsbranschen och är en attraktiv arbetsgivare. Arbetet kommer att pågå i 2 veckor, med eventuell förlängning. Start omgående. Det här är ett ypperligt tillfälle att visa framfötterna hos ett av de största installationsbolagen i Sverige. Tjänsten kommer innebära goda lönevillkor. Personliga egenskaper Vi söker dig som har fullgjort din lärlingstid och har arbetat med starkström & data. Kabeldragning, i lister, på stege och i rör, uppsättning av kabelstegar, samt installationer i elcentraler är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Det krävs för tjänsten att du har Skyliftutbildning. Har du SSG är det en merit. Projektet är tidspressat så det gäller att du kan arbeta snabbt utan att för den delen tumma på säkerhet eller kvalité. Som person är du en lagspelare och är inte rädd att hugga i extra när det behövs. Du tar egna initiativ och är mycket noggrann i ditt arbete. Tjänsten är belagd i Södertälje. Bor du inte i den regionen ber vi dig som sökande specificera hur du tänkt lösa boendefrågan, det kommer inte finnas möjlighet till rotationslösningar i detta arbete utan arbetet sker måndag-fredag. Låter det här som ett jobb för dig? Sök tjänsten direkt då vi vill tillsätta tjänsten inom kort. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan löpt ut. Alternativ ansökan: Skicka ett SMS med ordet "IE0712" (ej telefonsamtal) till 0736006825 så kontaktar vi dig.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Installationselektriker till kortare projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Installationselektriker till kortare projekt

Skadeverkstadschef
Svensk Autorekrytering AB Om företaget Europeiska Motorbolagen firade under 2010 sitt 50-årsjubileum och är idag Sveriges största återförsäljare av Toyota. Vi är belägna i norra Stockholm där vi har anläggningar i Rissne, Vällingby, Täby, Östermalm och Arlandastad. Vi omsätter ca 800 miljoner kronor och bedriver även en fastighetsverksamhet i Stockholmsområdet. Till vår fullserviceanläggning i Rissne behöver vi nu anställa en duktig skadeverkstadschef. Söker du en arbetsplats där din insats syns och gör skillnad? Vill du arbeta i ett glatt gäng hos en trygg och stabil arbetsgivare? – Då har vi tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Vår skadeavdelning består idag av nio skadereparatörer och tre administratörer. Som skadeverkstadschef hos oss får du en nyckelroll i vår organisation, där du kontinuerligt arbetar för att effektivisera och optimera arbetet i skadeverkstaden. I rollen har du fullt personal- och driftsansvar för verkstaden och du leder och fördelar det dagliga arbetet med allt vad det innebär av schemaläggning, bemanning och planering. Du har också daglig kontakt med kunder och försäkringsbolag och verkar för en allt högre kundnöjdhet och ett gott samarbete. Din profil Vi tror att du har en fordonsteknisk utbildning och ca tre till fem års erfarenhet från skadeverkstad. Du har arbetat i en administrativ och ledande roll, där kundkontakter och Cabaskalkyler har förekommit. Har du dessutom erfarenhet av att ha jobbat i CabPlan är det meriterande. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift samt har god allmän datavana. Som person är du driven samt ambitiös och trygg i dig själv. Ditt naturliga ledarskap medför trygghet och pondus samtidigt som du har förmågan att vara både ödmjuk och smidig i ditt sätt att leda. Viktigt är också att du är rutinerad och har ett strukturerat arbetssätt. Sist men inte minst är du en social och glad person med ett starkt intresse för bilbranschen. Vi erbjuder… • Trygg och stabil AAA-registrerad arbetsgivare • Kontinuerlig utbildning • Goda utvecklingsmöjligheter i expansivt företag I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Susanna Haglund på 08 - 555 362 57. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Svensk Autorekrytering AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Skadeverkstadschef jobb, Skadeverkstadschef Sundbyberg, Skadeverkstadschef Svensk Autorekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skadeverkstadschef

Country Manager Sweden
LVMH (Moët Hennessy – Louis Vuitton) är ett världsledande bolag inom exklusiva varumärken och har en unik portfölj bestående av över 60 prestigefyllda varumärken. Moët Hennessy förenar alla LVMHs viner och spritdrycker som säljs genom ett omfattande internationellt detaljhandelsnät. Bolagsgruppens starka och världsledande varumärken, som alla står för exklusivitet och lyx, gör Moët Hennessy världsledande inom champagne och konjak. Bolagsgruppen utvecklar också högkvalitativa viner och mousserande viner från världens mest kända vindistrikt. Moët Hennessy söker nu till kontoret i Stockholm en ny Country Manager. Moët Hennessy marknadsför några av världens mest välkända varumärken såsom Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Dom Pérignon, Krug, Ruinart, Mercier, Hennessy, Belvedere, Ten Cane, Estates & Wines, Glenmorangie and Ardbeg. Nu söker vi en ny chef till bolagets svenska sälj- och marknads­organisation. I rollen som Country Manager ansvarar du för försäljningsresultat och marknadsföring av företagets produkter i Sverige. Du kommer att bidra med såväl strategiska som mer operativa insatser i försäljningsarbetet mot kunder inom såväl retail- som HORECA-segmenten. Till din hjälp har du en försäljningschef och ytterligare sju medarbetare inom funktionerna account management, brand management och administration. Du rapporterar till General Manager Nordic som sitter i Köpenhamn. Vidare ingår inom ramen för rollen: •         Fullt P&L-ansvar för den svenska verksamheten •         Att förvalta och utveckla Systembolaget och andra strategiskt viktiga konton i Sverige •         Att arbeta fram och implementera affärsplanen för den svenska verksamheten •         Arbete med positioneringsarbetet gentemot företagskunder, opinionsbildare och           konsumenter •         Att bidra i den strategiska utvecklingen av respektive varumärke •         Ansvara för PR- och marknadsförings­insatser såsom events, sponsring och liknande •         Leda och utveckla det svenska teamet Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, helst med inriktning mot marknad/försäljning. Vidare har du några års erfarenhet av en ledande befattning inom försäljning och marknadsföring inom exempelvis Luxury Goods, FMCG och/eller kapitalvaror med dokumenterat mycket goda resultat. Vi ser gärna att du har internationell erfarenhet och självklart kommunicerar du obehindrat på engelska samt något skandinaviskt språk. Du är kommunikativ, har en hög energinivå och brinner för att leda och motivera dina medarbetare till lysande resultat. Vi söker dig med potential att göra internationell karriär inom organisationen och som brinner för att utveckla Moët Hennessys position på den svenska marknaden. Vi erbjuder en utmanande roll i en internationell organisation med högt i tak och några av världens absolut främsta varumärken! Ansök med ditt CV och personligt brev på engelska snarast, dock senast den 12e augusti, via http://www.mercuriurval.se/www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-07085). Frågor besvaras av Amanda Pusa-Edwall, Mercuri Urval, 08-50645030 eller Ida Lundgren, Mercuri Urval, 08-50645018. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Moët Hennessy Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Country Manager Sweden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Country Manager Sweden


Sök lediga jobb Distributionsf��rare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se