Distriktssköterska alt Sjuksköterska jobb - lediga jobb

Distriktssköterska alt Sjuksköterska jobb Distriktssköterska alt Sjuksköterska jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Distriktssköterska alt Sjuksköterska. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Distriktssköterska alt Sjuksköterska. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Laxen i Ängelholm- Ängelholm

 2. Distriktssköterska alt Sjuksköterska- Bollnäs

 3. Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Staffanstorp- Staffanstorp

 4. Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Staffanstorp- Staffanstorp

 5. Distriktssköterska alt sjuksköterska- Älvkarleby

 6. Avdelningschef/distriktssköterska alt sjuksköterska till VC Vansbro- Vansbro

 7. Distriktssköterska alt sjuksköterska Bolidens hälsocentral- Skellefteå

 8. Distriktssköterska alt sjuksköterska- Uppsala

 9. Distriktssköterska alt sjuksköterska- Enköping

 10. Distriktssköterska alt sjuksköterska- Uppsala

 11. Distriktssköterska alt sjuksköterska- Uppsala

 12. Distriktssköterska alt sjuksköterska- Uppsala

 13. Distriktssköterska alt Sjuksköterska Heimdall Hc, Skellefteå- Skellefteå

 14. Avdelningschef/distriktssköterska alt sjuksköterska till VC Vansbro- Mora

 15. Distriktssköterska alt sjuksköterska- Enköping

 16. Distriktssköterska alt sjuksköterska- Uppsala

 17. Distriktssköterska alt sjuksköterska med vana från primärvård- Stockholm

 18. 1:a linjens chef/distriktssköterska alt sjuksköterska VC Vansbro- Vansbro

 19. 1:a linjens chef/distriktssköterska alt sjuksköterska VC Vansbro- Vansbro

 20. 1:a linjens chef/distriktssköterska alt sjuksköterska Vårdcentral Älvdalen- Älvdalen

 21. Distriktssköterska alt Sjuksköterska- Jönköping

 22. Distriktssköterska alt sjuksköterska VC Ludvika Grängesberg-Primärvårdsjour- Ludvika


Mer beskrivning

Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Laxen i Ängelholm
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vårdcentralen Laxen är belägen i Ängelholm, norr om Helsingborg. Vårdcentralen har samtliga yrkeskategorier representerade och vi har 10 100 listade patienter. Här finns fyra specialister i allmänmedicin, åtta distriktssköterskor, fyra undersköterskor och tre medicinska sekreterare. Vi har astma- och diabetesmottagning, en BVC verksamhet samt psykolog, sjukgymnaster, arbetsterapeut och dietist. AT-läkare tjänstgör på enheten. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter som distriktssköterska alternativt sjuksköterska kommer innefatta läkarmottagning, telefontriagering samt bemanning av vår Drop in verksamhet. Du kommer även att stödja och samarbeta med alla yrkesgrupper inom vårdcentralen och Kvälls- och helgmottagningen som även den är i Vårdcentralen Laxens regi. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Du har erfarenhet av att triagera och bedöma patienters vårdbehov självständigt. Erfarenhet och kunskap i vårt nya journalsystem PMO är meriterande. Som person vill vi att du har god social kompetens samt är engagerad och positiv i ditt arbete. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Ängelholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Laxen i Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Laxen i Ängelholm

Distriktssköterska alt Sjuksköterska
FÖRETAGSPRESENTATION Aleris erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa och är ett av Nordens ledande privata vårdföretag. Hos oss arbetar idag ca 7000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Aleris är ett dotterbolag till svenska Investor. Läs mer på www.aleris.se. Aleris Hälsocentral Bollnäs är den största hälsocentralen i centrala Bollnäs. Vi erbjuder bred kompetens med allmänläkare, ortoped, öron-näsa hals specialist, kirurg och gynekolog. Hos oss jobbar du i team med flera olika yrkesgrupper. Välkommen till en arbetsplats med nytänkande och stort engagemang för patienten. Arbetsuppgifter I arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska ingår telefonrådgivning, mottagningsarbete, hembesök samt övriga förekommande arbetsuppgifter. I tjänsten ingår även helg och beredskapstjänstgöring. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är vidareutbildning till distriktssköterska med förskrivningsrätt. Egenskaper Vi uppskattar personliga egenskaper som gott bemötande, flexibilitet, god samarbetsförmåga, nytänkande samt att ge god service till våra patienter. I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att Du delar våra värderingar vilket innebär att vi är: Omtänksamma, Vi bemöter alla med respekt och värdighet Professionella, Vi gör saker på rätt sätt Engagerade, Vi har stort engagemang och gör det lilla extra för individen Nytänkande, Vi är nyfikna, hittar lösningar och gör ständiga förbättringar Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse. Vi har individuell lönesättning och kollektivavtal. Har du frågor och vill du veta mer om dina möjligheter? Kontakta gärna: Maria Skogens, Enhetschef 073-070 03 19. Maria.skogens@aleris.se Du kan också kontakta Karin Molin Vårdförbundet 070-235 13 77 eller Suzanne Jansson Vårdförbundet 073-800 93 07 för mer information Vill du söka tjänsten? Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem genom att klicka på ikonen "skicka ansökan". Välkommen med din ansökan senast 2013-09-15,vi arbetar med löpande urval. Besök gärna vår hemsida www.aleris.se, där du kan läsa mer om vårt företag och dess verksamheter. –-------------------------------------------------------- Säljsamtal undanbedes
Företag: Aleris Hälsocentral Bollnäs
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt Sjuksköterska

Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Staffanstorp
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Vårdcentralen Staffanstorp är en stor vårdcentral med brett primärvårdsutbud belägen mellan Malmö och Lund med goda förbindelser. På vårdcentralen arbetar 55 medarbetare med 15 400 listade patienter. Vi har specialister i allmänmedicin, ST och AT-läkare som arbetar i en välorganiserad läkarmottagning med undersköterske- och sekreterarstöd. De arbetar nära våra erfarna sjukgymnaster, distriktssköterskor och specialistsjuksköterskor. Vår arbetsterapeut är engagerad rehabkoordinator och ansvarar för vår minnesmottagning. På Vårdcentralen finns ett stort intresse att utveckla verksamheten. Exempel på detta är kurator och psykolog med KBT-kompetens, rehabteam och multimodal smärtackreditering samt att vi erbjuder våra patienter stresskurser. Vårdcentralen Staffanstorp har även bred samverkan med kommunen. Vi driver tillsammans Familjecentralen Paletten med både BVC och Barnmorskemottagning och vi medverkar i ungdomsprojekt samt med råd och stöd för patienter i den kommunala sjukvården. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter som distriktssköterska alternativt sjuksköterska kommer innefatta vuxenmottagning, telefonrådgivning och medicinsk bedömning i telefon, triagering, bemanning av vår akuta verksamhet samt egen mottagningsverksamet för patienter med astma, allergi och KOL. Du kommer även att stödja och samarbeta med alla yrkesgrupper inom vårdcentralen. Vi erbjuder fortbildning inom astma, allergi och KOL samt levandsvanor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Har du Allergi, astma, KOL 15 poäng enligt certifiering för vårdcentraler i Region Skåne ser vi detta som meriterande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av arbete på vårdcentral. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team med varierande arbetsuppgifter. Du har ett stort intresse för astma, allergi, KOL och levnadsvanor samt ett engagemang för att utveckla din kompetens inom området. Som person är du flexibel, stresstålig och har ett bra bemötande gentemot våra patienter samt bidrar aktivt till en trevlig arbetsmiljö. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och välkomnar din ansökan snarast!
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, division 5
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Staffanstorp

Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Staffanstorp
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Vårdcentralen Staffanstorp är en stor vårdcentral med brett primärvårdsutbud belägen mellan Malmö och Lund med goda förbindelser. På vårdcentralen arbetar 55 medarbetare med 15 400 listade patienter. Vi har specialister i allmänmedicin, ST och AT-läkare som arbetar i en välorganiserad läkarmottagning med undersköterske- och sekreterarstöd. De arbetar nära våra erfarna sjukgymnaster, distriktssköterskor och specialistsjuksköterskor. Vår arbetsterapeut är engagerad rehabkoordinator och ansvarar för vår minnesmottagning. På Vårdcentralen finns ett stort intresse att utveckla verksamheten. Exempel på detta är kurator och psykolog med KBT-kompetens, rehabteam och multimodal smärtackreditering samt att vi erbjuder våra patienter stresskurser. Vårdcentralen Staffanstorp har även bred samverkan med kommunen. Vi driver tillsammans Familjecentralen Paletten med både BVC och Barnmorskemottagning och vi medverkar i ungdomsprojekt samt med råd och stöd för patienter i den kommunala sjukvården. ARBETSUPPGIFTER Distriktsköterska alternativt sjuksköterska med intresse att arbeta med äldremottagning. Då en av våra sjuksköterskor har fått annat arbete och det finns pensioneringar inom kort söker vi två nya medarbetare. Dina arbetsuppgifter som distriktssköterska alternativt sjuksköterska innefattar, telefonrådgivning, tidbokning och medicinsk bedömning i telefon, triagering, bemanning av vår akuta verksamhet, vuxenmottagning samt möjlighet att utveckla och starta en äldremottagning. Du kommer även att stödja och samarbeta med alla yrkesgrupper inom vårdcentralen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska, gärna med utbildning inom geriatrik eller demensvård. Du har erfarenhet av att triagera och bedöma patienters vårdbehov självständigt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med äldre patienter eller inom geriatrisk vård. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral samt kunskaper i vårt journalsystem PMO. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Som person är du strukturerad, har lätt för att samarbeta, är ansvartagande för din egen mottagning och är duktig på att fatta beslut. Vi vill att du har god social kompetens samt är engagerad och positiv i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och välkomnar din ansökan snarast!
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, division 5
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Staffanstorp

Distriktssköterska alt sjuksköterska
Skutskärs vårdcentral Skutskärs vårdcentral tillhör Primärvården, landstingets vårdcentraler i Uppsala län. Som arbetsgivare strävar Primärvården efter att våra medarbetare ska ha ett stimulerande arbete i en god arbetsmiljö. Som medarbetare har du också möjlighet att löneväxla för pension och miljöbil. I vårt kollektivavtal ingår förmånliga ersättningsregler när det gäller föräldra- och sjukförsäkringen. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten på vårdcentralen med målet Kvalitet över tid. Vi tror att du vill vara med att skapa en verksamhet som arbetar för patientens bästa utifrån vår värdegrund som bygger på kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vår verksamhet Skutskärs vårdcentral är belägen 2 mil söder om Gävle och 9 mil norr om Uppsala. Det finns goda kommunikationsmöjligheter från Gävle med Upptåget eller buss och från Uppsala med Upptåget. Tågstationen ligger alldeles vid vårdcentralen. Skutskärs vårdcentral är en väl fungerande och välbemannad vårdcentral där det mesta inom primärvård finns samlat; husläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, barnavårdscentral, mödrahälsovård, ungdomsmottagning, sjukgymnastik, kurator, psykolog och dietist. Vi har även väl utbyggda mottagningar för astma/KOL, diabetes och hjärtsvikt. Vi är ungefär 30 medarbetare som har ansvar för omkring 8 500 listade patienter inom ett stort serviceområde. På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot Vi tar hand om hela dig träffar vi patienterna vid drop-inmottagning, via telefon och vid akuta samt planerade besök. Arbetsuppgifter Utifrån din kompetens erbjuds arbetsuppgifter som mottagningssköterska, drop-in-mottagning, telefonrådgivning samt egen patientmottagning. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska eller utbildning i diabetes respektive astma/KOL. Tidigare erfarenhet av primärvård ser vi som meriterande liksom arbete på mottagning eller i telefonrådgivning. Vi tror att du tycker om att vara del i ett team, att du gärna tar ansvar och är flexibel i ditt arbetssätt för att göra ditt bästa för verksamheten. Villkor Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i början av november eller enligt överenskommelse. För mer information Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Eva Hammarin, tel 018-611 09 09. Ansökan Välkommen med din ansökan via länken nedan eller till Primärvården, HR-avdelningen, Ulleråkersvägen 21, 750 17 Uppsala. Ange ref nr PV96/2014, EG. Vi vill ha din ansökan senast 21 september 2014. Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Landstinget i Uppsala län
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt sjuksköterska

Avdelningschef/distriktssköterska alt sjuksköterska till VC Vansbro
Vårdcentral Vansbro drivs av Landstinget Dalarna och har 6800 listade patienter. Vi har en god läkarbemanning. Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete mellan våra enheter. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor. ARBETSUPPGIFTER Som avdelningschef har du det dagliga ansvaret för läkarmottagningen/distriktssköterskemottagningens verksamhet. Tillsammans med verksamhetschefen, ansvara du för verksamhet, personal, arbetsmiljö, ekonomi och utveckling. Du ingår även i ledningsgruppen vid vårdcentralen. KVALIFIKATIONER Leg Distriktsköterska/leg sjuksköterska med ett intresse för ledningsfrågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledningsfrågor eller har utbildning inom ledning. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Bäckaskog, Vansbro
Ort: Vansbro
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef/distriktssköterska alt sjuksköterska till VC Vansbro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef/distriktssköterska alt sjuksköterska till VC Vansbro

Distriktssköterska alt sjuksköterska Bolidens hälsocentral
Enheten består av Erikslid, Boliden och Heimdalls hälsocentraler. Arbetet bedrivs huvudsaktligen på respektive hälsocentral men vissa ansvarsområden spänner över samtliga hälsocentraler. ARBETSUPPGIFTER Befattningen är inriktad mot mottagningsverksamhet KVALIFIKATIONER Sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård med förskrivningsrätt alternativt sjuksköterska med vana från hälsocentralsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid god samarbetsförmåga. ÖVRIGT Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Företag: Västerbottens Läns Landsting
Ort: Skellefteå
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt sjuksköterska Bolidens hälsocentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt sjuksköterska Bolidens hälsocentral

Distriktssköterska alt sjuksköterska
Storvreta vårdcentral Storvreta vårdcentral tillhör Primärvården, landstingets vårdcentraler i Uppsala län. Som arbetsgivare strävar Primärvården efter att våra medarbetare ska ha ett stimulerande arbete i en god arbetsmiljö. Som medarbetare har du också möjlighet att löneväxla för pension och miljöbil. I vårt kollektivavtal ingår förmånliga ersättningsregler när det gäller föräldra- och sjukförsäkringen. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten på vårdcentralen med målet Kvalitet över tid. Vi tror att du vill vara med att skapa en verksamhet som arbetar för patientens bästa utifrån vår värdegrund som bygger på kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vår verksamhet Storvreta vårdcentral ligger ungefär 13 kilometer norr om Uppsala tätort och det är mycket enkelt att ta sig hit med buss eller tåg. På vårdcentralen är vi omkring 20 medarbetare som har ansvar för knappt 8000 listade patienter. På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot Vi tar hand om hela dig träffar vi patienterna vid drop-inmottagning, via telefon och vid akuta samt planerade besök. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innefattar mottagningsarbete med drop-inverksamhet och telefonrådgivning. Har du kompetens som distriktssköterska kommer du dessutom att arbeta med mottagning riktade till vuxna patienter. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Tidigare erfarenhet av primärvård, telefonrådgivning samt triagering ses som meriterande. Vi tror att du är intresserad av bra flöden i verksamheten och vill vara med och utveckla arbetssätt och samarbeten på vårdcentralen. Villkor Vi erbjuder ett vikariat på heltid med tillträde snarast och planerat avslut 30 november 2015. För mer information Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Carina Stridh Holstensson, tel 018-611 86 16. Ansökan Välkommen med din ansökan via länken nedan eller till Primärvården, HR-enheten, 750 17 Uppsala. Ange ref nr PV162/2014/KSW. Vi vill ha din ansökan senast 11 januari 2015. Rekrytering kan komma att ske fortlöpande under ansökningsperioden. Glöm inte att bifoga intyg som styrker din åberopade kompetens! Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Landstinget i Uppsala län
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt sjuksköterska

Distriktssköterska alt sjuksköterska
Örsundsbro vårdcentral Örsundsbro vårdcentral tillhör Primärvården, landstingets vårdcentraler i Uppsala län. Som arbetsgivare strävar Primärvården efter att våra medarbetare ska ha ett stimulerande arbete i en god arbetsmiljö. I vårt kollektivavtal ingår förmånliga ersättningsregler när det gäller föräldra- och sjukförsäkringen. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten på vårdcentralen med målet Kvalitet över tid. Vi tror att du vill vara med att skapa en verksamhet som arbetar för patientens bästa utifrån vår värdegrund som bygger på kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vår verksamhet Örsundsbro är ett mindre samhälle med landsbygdskaraktär som ligger två mil väster om Uppsala längs väg 55 mot Enköping. Vårdcentralen är belägen i nya fräscha lokaler och här finns knappt 5 300 listade patienter och drygt 15 medarbetare. Patienterna värnar om sin vårdcentral och är den trogen, vilket bland annat resulterar i goda resultat i patientenkäter likväl som medarbetarenkäter. På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot Vi tar hand om hela dig träffar vi patienterna vid drop-inmottagning, via telefon och vid akuta samt planerade besök. Arbetsuppgifter Utifrån din kompetens erbjuds arbetsuppgifter som mottagningssköterska, såsom telefonrådgivning och tidsbokning, egen patientmottagning med exempelvis diabetespatienter samt triagering vid drop-inmottagning, respektive arbetsuppgifter som distriktssköterska för vuxna. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Är du diabetessköterska ser vi det som meriterande, liksom tidigare erfarenhet av primärvård, vårdsystem, telefonrådgivning samt triagering. Vi tror att du är intresserad av bra flöden i verksamheten och vill vara med och utveckla arbetssätt och samarbeten på vårdcentralen. Villkor Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i april eller enligt överenskommelse. För mer information Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Mikael Brandt, tel 0171-41 73 85. Ansökan Välkommen med din ansökan via länken nedan eller till Primärvården, HR-enheten, 750 17 Uppsala. Ange ref nr PV12/2015/KSW. Vi vill ha din ansökan senast 8 februari 2015. Rekrytering kan komma att ske fortlöpande under ansökningsperioden. Glöm inte att bifoga intyg som styrker din åberopade kompetens! Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Landstinget i Uppsala län
Ort: Enköping
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt sjuksköterska

Distriktssköterska alt sjuksköterska
Storvreta vårdcentral Storvreta vårdcentral tillhör Primärvården, landstingets vårdcentraler i Uppsala län. Som arbetsgivare strävar Primärvården efter att våra medarbetare ska ha ett stimulerande arbete i en god arbetsmiljö. I vårt kollektivavtal ingår förmånliga ersättningsregler när det gäller föräldra- och sjukförsäkringen. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten på vårdcentralen med målet Kvalitet över tid. Vi tror att du vill vara med att skapa en verksamhet som arbetar för patientens bästa utifrån vår värdegrund som bygger på kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vår verksamhet Storvreta vårdcentral ligger ungefär 13 kilometer norr om Uppsala tätort och det är mycket enkelt att ta sig hit med buss eller tåg. På vårdcentralen finns omkring 20 medarbetare som har ansvar för knappt 8000 listade patienter. På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot Vi tar hand om hela dig träffar vi patienterna vid drop-inmottagning, via telefon och vid akuta samt planerade besök. Nu när en av våra trogna medarbetare lämnar verksamheten för pension behöver vi hitta en ersättare! Arbetsuppgifter Utifrån din kompetens erbjuds arbetsuppgifter som mottagningssköterska, såsom telefonrådgivning och tidsbokning, egen patientmottagning samt triagering vid drop-inmottagning, respektive arbetsuppgifter som distriktssköterska för vuxna. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Tidigare erfarenhet av primärvård, vårdsystem, telefonrådgivning samt triagering ses som meriterande. Vi tror att du är intresserad av bra flöden i verksamheten och vill vara med och utveckla arbetssätt och samarbeten på vårdcentralen. Villkor Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i mitten av maj eller enligt överenskommelse. För mer information Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Carina Stridh Holstenssonl, tel 018-611 86 16. Ansökan Välkommen med din ansökan via länken nedan eller till Primärvården, HR-avdelningen, 750 17 Uppsala. Ange ref nr PV53/2015/KSW. Vi vill ha din ansökan senast 31 mars 2015. Rekrytering kan komma att ske fortlöpande under ansökningsperioden. Glöm inte att bifoga intyg som styrker din åberopade kompetens! Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Landstinget i Uppsala län
Ort: Uppsala
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt sjuksköterska

Distriktssköterska alt sjuksköterska
Svartbäckens vårdcentral Svartbäckens vårdcentral tillhör Primärvården, landstingets vårdcentraler i Uppsala län. Som arbetsgivare strävar Primärvården efter att våra medarbetare ska ha ett stimulerande arbete i en god arbetsmiljö. I vårt kollektivavtal ingår förmånliga ersättningsregler när det gäller föräldra- och sjukförsäkringen. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten på vårdcentralen med målet Kvalitet över tid. Vi tror att du vill vara med att skapa en verksamhet som arbetar för patientens bästa utifrån vår värdegrund som bygger på kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vår verksamhet Svartbäckens vårdcentral ligger i centrala Uppsala och är en av länets största vårdcentraler. Här finns husläkarmottagning med psykolog, kurator och dietist, BVC, MVC och sjukgymnastik. Till verksamheten hör även en filialvårdcentral i Bälinge med distriktssköterskemottagning, BVC och provtagning samt läkarmottagning två dagar i veckan, och en distriktssköterskemottagning i Björklinge. Svartbäckens vårdcentral har omkring 16 800 listade patienter och cirka 70 medarbetare. På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot Vi tar hand om hela dig träffar vi patienterna vid drop-inmottagning, via telefon och vid akuta samt planerade besök. Vi behöver förstärka vår bemanning och erbjuder därför ett vikariat hos oss. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innefattar sedvanligt mottagningsarbete med drop-inverksamhet och telefonrådgivning. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflödena genom triagering och bokning till samtliga professioner. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Tidigare erfarenhet från primärvård ses som meriterande. Vi tror att du är flexibel i ditt arbetssätt, tycker om att ta helhetsansvar och har en stor vilja att ständigt utveckla verksamheten. Villkor Vi erbjuder ett vikariat på heltid under ett år med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. För mer information Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Karin Andersson, tel 018-611 86 42, distriktssköterska Ulrika Adolfsson, tel 018-611 03 71, eller sjuksköterska Annika Dennermalm, tel 018-611 74 26. Ansökan Välkommen med din ansökan via länken nedan eller till Primärvården, HR-avdelningen, 750 17 Uppsala. Ange ref nr PV54/2015/ KSW. Vi vill ha din ansökan senast 6 april 2015. Rekrytering kan komma att ske fortlöpande under ansökningsperioden. Glöm inte att bifoga intyg som styrker din åberopade kompetens! Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Landstinget i Uppsala län
Ort: Uppsala
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt sjuksköterska

Distriktssköterska alt sjuksköterska
Fålhagens vårdcentral Fålhagens vårdcentral tillhör Primärvården, landstingets vårdcentraler i Uppsala län. Som arbetsgivare strävar Primärvården efter att våra medarbetare ska ha ett stimulerande arbete i en god arbetsmiljö. I vårt kollektivavtal ingår förmånliga ersättningsregler när det gäller föräldra- och sjukförsäkringen. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten på vårdcentralen med målet Kvalitet över tid. Vi tror att du vill vara med att skapa en verksamhet som arbetar för patientens bästa utifrån vår värdegrund som bygger på kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vår verksamhet Fålhagens vårdcentral ligger i centrala Uppsala och kommer inom en snar framtid att flytta till ett av Uppsalas mest attraktiva lägen i anslutning till resecentrum. Vi är drygt tjugo medarbetare som ansvarar för omkring 8 300 listade patienter. I och med flytten tar vi chansen att förbättra oss ytterligare och se över verksamheten för att möta befolkningens behov och efterfrågan! På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot Vi tar hand om hela dig träffar vi patienterna vid drop-inmottagning, via telefon och vid akuta samt planerade besök. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innefattar sedvanligt mottagningsarbete med drop-inverksamhet och telefonrådgivning. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflödena genom triagering och bokning till samtliga professioner. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Tidigare erfarenhet från primärvård ses som meriterande. Vi tror att du är flexibel i ditt arbetssätt, tycker om att ta helhetsansvar och har en stor vilja att ständigt utveckla verksamheten. Villkor Vi erbjuder ett vikariat på 50% hos oss med tillträde snarast enligt överenskommelse. Varaktighet till 151231. För mer information Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Hannele Ristolainen, tel 018-611 14 70. Ansökan Välkommen med din ansökan via länken nedan eller till Primärvården, HR-avdelningen, 750 17 Uppsala. Ange ref nr PV59/2015/KSW. Vi vill ha din ansökan senast 12 april 2015. Rekrytering kan komma att ske fortlöpande under ansökningsperioden. Glöm inte att bifoga intyg som styrker din åberopade kompetens! Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Landstinget i Uppsala län
Ort: Uppsala
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt sjuksköterska

Distriktssköterska alt Sjuksköterska Heimdall Hc, Skellefteå
Enheten består av Heimdall, Erikslid och Bolidens hälsocentraler, där arbetet bedrivs på respektive hälsocentral. Vissa ansvarsområden spänner över samtliga hälsocentraler inom enheten. ARBETSUPPGIFTER Befattningen är inriktad mot mottagningsverksamhet. KVALIFIKATIONER Sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård med förskrivningsrätt. Alternativt sjuksköterska med vana från hälsocentralsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. ÖVRIGT Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Företag: Västerbottens Läns Landsting
Ort: Skellefteå
Publicerad : 04-21
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt Sjuksköterska Heimdall Hc, Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt Sjuksköterska Heimdall Hc, Skellefteå

Avdelningschef/distriktssköterska alt sjuksköterska till VC Vansbro
Vårdcentral Vansbro drivs av Landstinget Dalarna och har 6800 listade patienter. Vi har en god läkarbemanning. Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete mellan våra enheter. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor. ARBETSUPPGIFTER Som avdelningschef har du det dagliga ansvaret för läkarmottagningen/distriktssköterskemottagningens verksamhet. Tillsammans med verksamhetschefen, ansvarar du för verksamhet, personal, arbetsmiljö, ekonomi och utveckling. Du ingår även i ledningsgruppen vid vårdcentralen. KVALIFIKATIONER Leg Distriktsköterska/leg sjuksköterska med ett intresse för ledningsfrågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledningsfrågor eller har utbildning inom ledning. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Bäckaskog, Vansbro
Ort: Mora
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef/distriktssköterska alt sjuksköterska till VC Vansbro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef/distriktssköterska alt sjuksköterska till VC Vansbro

Distriktssköterska alt sjuksköterska
Örsundsbro vårdcentral Örsundsbro vårdcentral tillhör Primärvården, landstingets vårdcentraler i Uppsala län. Som arbetsgivare strävar Primärvården efter att våra medarbetare ska ha ett stimulerande arbete i en god arbetsmiljö. I vårt kollektivavtal ingår förmånliga ersättningsregler när det gäller föräldra- och sjukförsäkringen. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten på vårdcentralen med målet Kvalitet över tid. Vi tror att du vill vara med att skapa en verksamhet som arbetar för patientens bästa utifrån vår värdegrund som bygger på kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vår verksamhet Örsundsbro är ett mindre samhälle med landsbygdskaraktär som ligger två mil väster om Uppsala längs väg 55 mot Enköping. Vårdcentralen är belägen i nya fräscha lokaler och här finns 5 200 listade patienter och drygt 15 medarbetare. Patienterna värnar om sin vårdcentral och är den trogen, vilket bland annat resulterar i goda resultat i patientenkäter likväl som medarbetarenkäter. På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot Vi tar hand om hela dig träffar vi patienterna vid drop-inmottagning, via telefon och vid akuta samt planerade besök. Arbetsuppgifter Utifrån din kompetens erbjuds arbetsuppgifter som mottagningssköterska, såsom telefonrådgivning och tidsbokning, egen patientmottagning med exempelvis diabetespatienter samt triagering vid drop-inmottagning, respektive arbetsuppgifter som distriktssköterska för vuxna. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Är du diabetessköterska ser vi det som meriterande, liksom tidigare erfarenhet av primärvård, vårdsystem, telefonrådgivning samt triagering. Vi tror att du är intresserad av bra flöden i verksamheten och vill vara med och utveckla arbetssätt och samarbeten på vårdcentralen. Villkor Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i januari eller enligt överenskommelse. För mer information Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Mikael Brandt, tel 0171-41 73 85. Ansökan Välkommen med din ansökan via länken nedan eller till Primärvården, HR-enheten, 750 17 Uppsala. Ange ref nr PV168/2015/KSW. Vi vill ha din ansökan senast 8 november 2015. Glöm inte att bifoga intyg som styrker din åberopade kompetens! Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Landstinget i Uppsala län
Ort: Enköping
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt sjuksköterska

Distriktssköterska alt sjuksköterska
Knutby vårdcentral med filial Länna vårdcentral Knutby vårdcentral tillhör Primärvården, landstingets vårdcentraler i Uppsala län. Som arbetsgivare strävar Primärvården efter att våra medarbetare ska ha ett stimulerande arbete i en god arbetsmiljö. I vårt kollektivavtal ingår förmånliga ersättningsregler när det gäller föräldra- och sjukförsäkringen. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten på vårdcentralen med målet Kvalitet över tid. Vi tror att du vill vara med att skapa en verksamhet som arbetar för patientens bästa utifrån vår värdegrund som bygger på kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vår verksamhet Knutby vårdcentral ligger på landsbygden i den östra delen av Uppsala kommun med ca 4 mil till Uppsala stadskärna och 4 mil till Norrtälje. Till vårdcentralen hör en filial i Länna. I det dagliga arbetet fungerar vi som EN sammanhållen verksamhet med omkring 15 medarbetare som tillsammans ansvarar för det totala primärvårdsuppdraget och 5 000 listade patienter. Vi är en stabil personalgrupp med god stämning och verksamheten får mycket uppskattning från patienter. Inom en snar framtid planerar vi att flytta till en nybyggd vårdcentral i Almunge. På vårdcentralerna arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot Vi tar hand om hela dig träffar vi patienterna vid drop-inmottagning, via telefon och vid akuta samt planerade besök. Arbetsuppgifter Utifrån din kompetens erbjuds arbetsuppgifter som mottagningssköterska, såsom telefonrådgivning och tidsbokning, egen patientmottagning samt triagering vid drop-inmottagning, respektive arbetsuppgifter som distriktssköterska. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Tidigare erfarenhet av primärvård, telefonrådgivning i CallMe samt triagering ses som meriterande liksom vana vid lab och mottagningsarbete. Meriterande är också diabeteskompetens! Vi tror att du är intresserad av bra flöden i verksamheten och vill vara med och utveckla arbetssätt och samarbeten på vårdcentralen. Villkor Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. För mer information Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta tf verksamhetschef Camilla Westman, tel 073-868 20 05, eller sjuksköterska Ulrika Hammar, tel 018-611 77 83. Ansökan Välkommen med din ansökan via länken nedan eller till Primärvården, HR-avdelningen, 750 17 Uppsala. Ange ref nr PV167/2015/KSW. Vi vill ha din ansökan senast 22 november 2015. Glöm inte att bifoga intyg som styrker din åberopade kompetens! Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Landstinget i Uppsala län
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-09
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt sjuksköterska

Distriktssköterska alt sjuksköterska med vana från primärvård
Vi ligger nära!! Åker du från stan med T-bana eller bil tar det bara cirka 15 min till Bagarmossen i vars centrum det finns både lunchrestauranger och affärer. "Runt knuten" har vi Nackareservatet. På vårdcentralen, som sedan 15 år är personalägd, arbetar för närv cirka 35 personer som tar hand om knappt 15 000 listade personer. Vi behöver bli fler, dels för att en av våra sköterskor påbörjat en längre vidareutbildning och dels för att en sköterska snart går i pension. Vi behöver därför två nya sköterskekollegor. Vi vill helst att du är färdig distriktssköterska men även en van sjuksköterska kan komma ifråga. Vi ser gärna att du har intresse för eller vana från hemsjukvård då det är många handikappade och äldre i vårt närområde. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper liksom tidigare erfarenheter. Vänta inte utan ansök nu! Vi intervjuar kontinuerligt och anställer när rätt person dyker upp!! Se mer om oss via vår hemsida www.dvcb.se Sista ansökningsdag 2017-02-28 - vi intervjuar löpande
Företag: Din Vårdcentral Bagarmossen AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-18
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt sjuksköterska med vana från primärvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt sjuksköterska med vana från primärvård

1:a linjens chef/distriktssköterska alt sjuksköterska VC Vansbro
Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet. Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet. ARBETSBESKRIVNING Vårdcentralen Vansbro drivs av Landstinget Dalarna och har 6800 listade patienter. Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete mellan våra enheter. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor. Arbetsbeskrivning Som 1a linjens chef har du det dagliga ansvaret för läkarmottagningen/disktriktssköterskemottagningens verksamhet. Tillsammans med verksamhetschefen ansvarar du för verksamhet, personal, arbetsmiljö, ekonomi och utveckling. Du ingår även i ledningsgruppen vid vårdcentralen. Som sjuksköterska har du sedvanliga mottagningsuppgifter och sitter i telefonrådgivningen. KVALIFIKATIONER Du är leg distriktssköterska/leg sjuksköterska med ett intresse för ledningsfrågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledningsfrågor eller har utbildning inom ledning. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kan komma att sek löpande under ansökningstiden. Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: LANDSTINGET DALARNA
Ort: Vansbro
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga 1:a linjens chef/distriktssköterska alt sjuksköterska VC Vansbro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:a linjens chef/distriktssköterska alt sjuksköterska VC Vansbro

1:a linjens chef/distriktssköterska alt sjuksköterska VC Vansbro
Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet. Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet. ARBETSBESKRIVNING Vårdcentralen Vansbro drivs av Landstinget Dalarna och har 6800 listade patienter. Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete mellan våra enheter. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor. Arbetsbeskrivning Som 1a linjens chef har du det dagliga ansvaret för läkarmottagningen/disktriktssköterskemottagningens verksamhet. Tillsammans med verksamhetschefen ansvarar du för verksamhet, personal, arbetsmiljö, ekonomi och utveckling. Du ingår även i ledningsgruppen vid vårdcentralen. Som sjuksköterska har du sedvanliga mottagningsuppgifter och sitter i telefonrådgivningen. KVALIFIKATIONER Du är leg distriktssköterska/leg sjuksköterska med ett intresse för ledningsfrågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledningsfrågor eller har utbildning inom ledning. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kan komma att sek löpande under ansökningstiden. Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: LANDSTINGET DALARNA
Ort: Vansbro
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga 1:a linjens chef/distriktssköterska alt sjuksköterska VC Vansbro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:a linjens chef/distriktssköterska alt sjuksköterska VC Vansbro

1:a linjens chef/distriktssköterska alt sjuksköterska Vårdcentral Älvdalen
Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet. Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet. ARBETSBESKRIVNING Vi är en liten arbetsplats med god stämning och laganda. Vi värnar om kvalitet, kontinuitet, ett gott bemötande och god tillgänglighet. Vårt mål är att möta varandra och våra patienter med respekt och omtanke. Vår verksamhet präglas av teamkänsla, arbetsglädje och entusiasm. Som 1a linjens chef har du det dagliga ansvaret för läkarmottagningen/distriktssköterskemottagningens verksamhet. Tillsammans med verksamhetschefen ansvarar du för verksamhet, personal, arbetsmiljö, ekonomi och utveckling. Du ingår även i ledningsgruppen vid vårdcentralen. Som 1a linjens chef har du ett förordnande som följer verksamhetschefens förordnande som är 3 år i taget. Som sjuksköterska/distriktssköterska har du sedvanliga mottagningsuppgifter och sitter i telefonrådgivningen. KVALIFIKATIONER Du är leg distriktssköterska/leg sjuksköterska med ett intresse för ledningsfrågor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som ansvarstagande, helhetssyn, empatisk förmåga och stresstålighet. Du ska vara trygg i din yrkesroll, vara positiv och tycka om nya utmaningar. Du bör vara flexibel, lyhörd, serviceinriktad och ha förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt samt vilja vara med och utveckla verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledningsfrågor eller har utbildning inom ledning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i urvalet. Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: LANDSTINGET DALARNA
Ort: Älvdalen
Publicerad : 07-28
Sök fler jobb liknande: lediga 1:a linjens chef/distriktssköterska alt sjuksköterska Vårdcentral Älvdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:a linjens chef/distriktssköterska alt sjuksköterska Vårdcentral Älvdalen

Distriktssköterska alt Sjuksköterska
Öxnehaga vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv Välkommen att arbeta tillsammans med oss på Öxnehaga vårdcentral. Arbetet på vårdcentralen kännetecknas av nära samarbete mellan olika professioner och av korta beslutsvägar. Vi söker Vi söker en sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska, med tillträde enligt överenskommelse och t o m 2018-08-31. Vi erbjuder dig Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan telefonrådgivning och mottagningsarbete. Mottagningsarbetet kan vara både planerad och akut mottagning, den senare i team med läkare. Vi är måna om att ta tillvara våra medarbetares kompetens och hos oss har flera av våra sköterskor egen mottagning inom sitt specialområde. I arbetet kan viss helg- och kvällstjänstgöring ingå vid Jourcentralen i Jönköping. För att du ska trivas hos oss Vårt arbete präglas av teamarbete så det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är engagerad och förstår vikten av ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Detta värderar vi högt Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Så här gör du om du är intresserad Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att ringa verksamhetschef Miriam Carlsson, tel 010-242 36 10 eller mobil 076-842 36 10. Facklig företrädare för vårdförbundet är Eva Georgsson, tfn 070-329 39 80. Sista ansökningsdag är 2018-01-xx. Ansökningar och urval kommer att handläggas löpande. Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Öxnehaga vårdcentral är en av 31 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Vi erbjuder hög kvalitet med hjälp av erfaren, välutbildad personal och vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet. Öxnehaga vårdcentral har cirka 6 300 listade patienter och vi är drygt 28 medarbetare inom olika professioner. Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov. Vi är belägna i en mångkulturell stadsdel uppe på en höjd med en fantastisk utsikt över Huskvarna och Vättern. Här finns Bondbergets naturreservat runt knuten där Friluftsfrämjandet erbjuder härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr. Områdesgruppen på Öxnehaga har representanter från föreningar, myndigheter och organisationer som träffas regelbundet och driver olika frågor tillsammans.
Företag: Region Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt Sjuksköterska

Distriktssköterska alt sjuksköterska VC Ludvika Grängesberg-Primärvårdsjour
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor. Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden. ARBETSBESKRIVNING Vi söker en ny medarbetare, distriktssköterska alternativt sjuksköterska till vårdcentral Ludvika-Grängesberg. Tjänsten är en dagtjänst på vårdcentralen med viss rotation jourtid till jourmottagningen. Vi har även en sjuksköterskemottagning i Grängesberg. Arbetsuppgifterna är: - telefonrådgivning - mottagningsarbete - bedömningsmottagning Det finns även möjlighet till egen specialistmottagning. KVALIFIKATIONER Du är distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från primärvård eller annan verksamhet meriterande. Du är engagerad och vill vara med och utveckla primärvården. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som ansvarstagande, positiv människosyn, god samarbetsförmåga, empatisk förmåga och stresstålighet. Välkommen med din ansökan! Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: LANDSTINGET DALARNA
Ort: Ludvika
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt sjuksköterska VC Ludvika Grängesberg-Primärvårdsjour jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt sjuksköterska VC Ludvika Grängesberg-Primärvårdsjour


Sök lediga jobb Distriktssköterska alt Sjuksköterska

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se