Distriktssköterska till Hylte kommun jobb - lediga jobb

Distriktssköterska till Hylte kommun jobb Distriktssköterska till Hylte kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Distriktssköterska till Hylte kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Distriktssköterska till Hylte kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Distriktssköterska till Hylte kommun- Hylte

  2. Distriktssköterska till Hylte kommun- Hylte

  3. Distriktssköterska till Hylte kommun- Hylte

  4. Distriktssköterska till Hylte kommun- Hylte


Mer beskrivning

Distriktssköterska till Hylte kommun
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete. Du samarbetar med rehabpersonal, omsorgspersonal, omsorgshandläggare och enhetschef. Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. I ditt jobb kommer du att handleda, delegera och utbilda omsorgspersonal. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande och individfokuserat förhållningssätt. Du arbetar i team med kommunens övriga distriktssköterskor/sjuksköterskor. Som person är du serviceinriktad och lyhörd samt bidrar till en positiv anda i arbetslaget. Arbetstider är enligt person- och verksamhetsanpassat schema, kväll och helgtjänstgöring ingår. Kvalifikationer Vi söker dig som är leg. distriktssköterska/ sjuksköterska. VUB vård av äldre är meriterande. För att arbeta i vår kommun ska du vara intresserad av ett ansvarsfullt arbete med förmåga till egna beslut. Du är flexibel, empatisk och vill ta eget ansvar. Du ska ha en god förmåga att arbeta i team och se helheten kring den enskilde individen och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Du måste ha körkort. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Anställningsform/Varaktighet Tillsvidareanställn. Omfattning 100 % Lön Individuell lönesättning Tillträdesdag 2014-02-01 Sista ansökningsdag 2014-01-17 Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Upplysningar Gunilla Lundberg Enhetschef 0345-182 63 Bengt Hansson Vårdförbundet 0345-182 11 Övriga upplysningar Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska till Hylte kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska till Hylte kommun

Distriktssköterska till Hylte kommun
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete. Du samarbetar med rehabpersonal, omsorgspersonal, omsorgshandläggare och enhetschef. Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. I ditt jobb kommer du att handleda, delegera och utbilda omsorgspersonal. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande och individfokuserat förhållningssätt. Du arbetar i team med kommunens övriga distriktssköterskor/sjuksköterskor. Som person är du serviceinriktad och lyhörd samt bidrar till en positiv anda i arbetslaget. Arbetstider är enligt person- och verksamhetsanpassat schema, kväll och helgtjänstgöring ingår. Kvalifikationer Vi söker dig som är leg. distriktssköterska/ sjuksköterska. VUB vård av äldre är meriterande. För att arbeta i vår kommun ska du vara intresserad av ett ansvarsfullt arbete med förmåga till egna beslut. Du är flexibel, empatisk och vill ta eget ansvar. Du ska ha en god förmåga att arbeta i team och se helheten kring den enskilde individen och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Du måste ha körkort. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Anställningsform/Varaktighet Tillsvidareanställn. Omfattning 100 % Lön Individuell lönesättning Tillträdesdag 2014-09-01 eller enligt överenskommelse Sista ansökningsdag 2014-07-25 Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Upplysningar Gunilla Lundberg Enhetschef 0345-182 63 Bengt Hansson Vårdförbundet 0345-182 11 Övriga upplysningar Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska till Hylte kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska till Hylte kommun

Distriktssköterska till Hylte kommun
Hylte-lite enklare Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 900 personer på 48 arbetsplatser. För oss är Du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Arbetsuppgifter Som sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete. Du samarbetar med rehabpersonal, omsorgspersonal, omsorgshandläggare och enhetschef. Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. I ditt arbete kommer du att handleda, delegera och utbilda omsorgspersonal. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande och individfokuserat förhållningssätt. Du arbetar i team med kommunens övriga distriktssköterskor/sjuksköterskor. Som person är du serviceinriktad och lyhörd samt bidrar till en positiv anda i arbetslaget. Arbetstider är enligt person- och verksamhetsanpassat schema, kväll och helgtjänstgöring ingår. Kvalifikationer Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska eller vård av äldre. För att arbeta i vår kommun ska du vara intresserad av ett ansvarsfullt arbete med förmåga till egna beslut. Du är flexibel, empatisk och vill ta eget ansvar. Du ska ha en god förmåga att arbeta i team och se helheten kring den enskilde individen och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. B- körkort är ett krav. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Anställningsform/Varaktighet Tillsvidareanställning Omfattning 100 % Lön Individuell lönesättning Tillträdesdag Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag 2016-08-12 Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan! Upplysningar Gunilla Lundberg Enhetschef 0345-182 63 Bengt Hansson Vårdförbundet 0345-182 11 Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska till Hylte kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska till Hylte kommun

Distriktssköterska till Hylte kommun
Hylte-lite enklare Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 900 personer på 48 arbetsplatser. För oss är Du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Arbetsuppgifter Som sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete. Du samarbetar med rehabpersonal, omsorgspersonal, omsorgshandläggare och enhetschef. Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. I ditt arbete kommer du att handleda, delegera och utbilda omsorgspersonal. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande och individfokuserat förhållningssätt. Du arbetar i team med kommunens övriga distriktssköterskor/sjuksköterskor. Som person är du serviceinriktad och lyhörd samt bidrar till en positiv anda i arbetslaget. Arbetstider är enligt person- och verksamhetsanpassat schema, kväll och helgtjänstgöring ingår. Kvalifikationer Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska eller vård av äldre eller annan som vi finner lämplig. För att arbeta i vår kommun ska du vara intresserad av ett ansvarsfullt arbete med förmåga till egna beslut. Du är flexibel, empatisk och vill ta eget ansvar. Du ska ha en god förmåga att arbeta i team och se helheten kring den enskilde individen och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. B- körkort är ett krav. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Anställningsform/Varaktighet Tillsvidareanställning Omfattning 100 % Lön Individuell lönesättning Tillträdesdag Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag 2016-12-16 Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan! Upplysningar Gunilla Lundberg Enhetschef 0345-182 63 Bengt Hansson Vårdförbundet 0345-182 11 Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska till Hylte kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska till Hylte kommun


Sök lediga jobb Distriktssköterska till Hylte kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se