Djur jobb - lediga jobb

Djur jobb Djur jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Djur. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Djur. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare- Solna

 2. Säljare- Solna

 3. Extrajobb som barnpassare i Djursholm- Danderyd

 4. LEGITIMERAD DJURSJUKSKÖTARE- Stockholm

 5. Legitimerad djursjukskötare- Stockholm

 6. Nannynu! Barnvakt Djursholm 1-2em/v- Danderyd

 7. Nannynu! Barnvakt Djursholm 2-3em/v- Danderyd

 8. Samordnare för CSR, djuromsorg och miljö till Axfood- Solna

 9. Handläggare för djurskyddsfrågor till Djur- och livsmedelsenheten- Stockholm

 10. Leg. Djursjukskötare- Stockholm

 11. Leg. Veterinär- Stockholm

 12. Djurpassare sökes omgående!- Stockholm

 13. Danslärare Djursholm- Danderyd

 14. Extra timvikarie- Vallentuna

 15. Djurskötare och lantbruksarbetare- Hudiksvall

 16. Naturbrukslärare inriktning Djur- Gävle

 17. Djurskötare, semestervikariat- Åre

 18. Handläggare till behörighetsgruppen på enheten för foder och hälsa- Jönköping

 19. Vill du arbeta med handläggning av animaliska biprodukter?- Jönköping

 20. Djurskötare- Borgholm

 21. Djurskötare, mjölk- Borgholm

 22. Djurskötare till mjölkgård- Ljungby

 23. Djursjukskötare- Ljungby

 24. Legitimerad djursjukskötare med narkoskompetens- Lund

 25. Djurtekniker med in-vivo erfarenhet- Malmö

 26. Legitimerade djursjukskötare- Malmö

 27. SÄLJARE- Kristianstad

 28. Lärare till Djurgårdsskolan- Eskilstuna

 29. Ladugårds- & Djurskötare sökes- Gnesta

 30. Speciallärare till Djurgårdsskolan- Eskilstuna

 31. Biolog med ansvar för ryggradsdjur (utom fiskar)- Uppsala

 32. Djursjukhusdirektör till SLU- Uppsala

 33. Universitetslektor i Smådjursmedicin- Uppsala

 34. Legitimerad djursjukskötare- Uppsala

 35. Farmacevt med djurintresse!- Karlstad

 36. Djurskötare sökes- Storfors

 37. Veterinär till smådjursklinik- Umeå

 38. Veterinär- Umeå

 39. Djursjukskötare- Umeå

 40. Veterinär inriktning akutsjukvård- Hallstahammar


Mer beskrivning

Säljare
Som säljare inom färsk fisk och skaldjur du åker runt och knackar dörr och tar upp beställningar. Vi utgår från att du har egen bil men milersättningen står vi för.B körkort är ett krav. Med tiden kan vi tillhandahålla er med bil inom tjänsten. En bra säljare kan räkna med en lön på ca 45 000-60 000kr. Det är bara du själv som avgör vad du vill tjäna! Vi försöker tillgodose varje säljare om möjligt ett distriktsområde som är nära eget boende. Ansök så snart som möjligt då urval sker löpande Skicka din ansökan via info@skaldjurskungen.se
Företag: Skaldjurskungen AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Solna, Säljare Skaldjurskungen AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Säljare
Vi söker säljare som vill tjäna upptill 100000 kronor i månaden. Du som känner dig manade och gillar få bra betald för den duktiga du är ta denna chans att sätta din egen lön upptill 100000 kronor i månaden.
Företag: Skaldjurskungen AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Solna, Säljare Skaldjurskungen AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Extrajobb som barnpassare i Djursholm
Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, hantverkstjänster och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Vi arbetar utifrån våra värderingar Kvalitet, Service och Ansvar. Hemfrid har drygt 1 300 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala. Vi söker nu en ansvarsfull barnpassare till en familj i Djursholm för arbete 1-3 dagar/vecka mellan ca kl. 15.30-18.30. Om du endast kan jobba en dag per vecka kommer det vara onsdag eller torsdag, men om du kan arbeta fler dagar kommer det även vara måndag och tisdag. Uppdraget startar 26 augusti 2013 och fortsätter därefter att löpa tills vidare. Detta är med andra ord ett perfekt extrajobb för dig som planerar att studera eller ha annat deltidsjobb till hösten. I arbetsuppgifterna ingår främst hämtning från förskola/skola och barnpassning av familjens två barn, i åldrarna 3 och 6 år samt lättare matlagning till barnen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av barnpassning eller utbildning inom området barn. Dagarna hos familjen kan ändras så det är viktigt att du är flexibel och gärna kan arbeta extra vid behov. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag. Som person bör du vara: *Självständig *Ansvarsfull *Serviceinriktad *Noggrann *Flexibel *Ha erfarenhet av barn Detta kan vara ett jobb för dig som studerar eller söker en extra inkomstkälla. Det är också bra om du har tydliga planer för den närmaste framtiden så att det framgår att du är intresserad av att behålla detta extrajobb under en längre period. Givetvis går detta uppdrag att kombinera med andra uppdrag som Hemfrid har. Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Hemfrid
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som barnpassare i Djursholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som barnpassare i Djursholm

LEGITIMERAD DJURSJUKSKÖTARE
Kort beskrivning av företaget: Regiondjursjukhuset Bagarmossen är en del av Djursjukhusgruppen, Nordens ledande företagsgrupp inom kvalificerad djursjukvård. Här ingår flera välrenommerade djursjukhus och kliniker, med hög kompetens och stora resurser. Tillsammans arbetar vi för att vara en förebild inom högkvalitativ vård och skapa djursjukvård i världsklass. Djursjukhuset är det enda dygnet runt öppna djursjukhuset i Stockholm - vi har öppet dygnet runt - året om. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Titel: Legitimerad djursjukskötare Beskrivning av arbetsuppgifter: Var med och skapa framtidens djursjukvård. På Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedrivs avancerad medicinsk och kirurgisk verksamhet. Vi är ett av Sveriges främsta djursjukhus och remissinstans för hela landet. Här finns akutmottagning som är öppen varje dag, toppmodern intensivvård, avskild infektionsavdelning samt en av landets få blodbanker för både hund och katt. Varje år tar vi emot mer än 30 000 patienter vilket ger oss en enorm kunskap och förståelse för djuren och deras ägare. Är du intresserad av avancerad djursjukvård och ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Då vill vi ha med dig i vårt trevliga och kompetenta team. Vi söker : Legitimerad djursjukskötare för tillsvidareanställning. Beskrivning av kvalifikationer: Du är en flexibel person som gillar utmaningar och vill vara med och utveckla svensk djursjukvård tillsammans med oss. Du vågar tänka nytt, men tar samtidigt eget ansvar och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare. Du ska arbeta mål- och resultatinriktat och kunna se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Narkoskompetens är meriterande.
Företag: Stockholms Regiondjursjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga LEGITIMERAD DJURSJUKSKÖTARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEGITIMERAD DJURSJUKSKÖTARE

Legitimerad djursjukskötare
Djursjukhuset Albano är en del av Djursjukhusgruppen, Nordens ledande företagsgrupp inom kvalificerad djursjukvård. Här ingår flera välrenommerade djursjukhus och kliniker, med hög kompetens och stora resurser. Tillsammans arbetar vi för att vara en förebild inom högkvalitativ vård och skapa djursjukvård i världsklass. Beskrivning av arbetsuppgifter: På djursjukhuset Albano i Danderyd bedrivs avancerad medicinsk och kirurgisk verksamhet i nyrenoverade lokaler. Vi är ett av Sveriges främsta djursjukhus och remissinstans för hela landet. Här finns akutmottagning som är öppen varje dag, toppmodern intensivvård, avskild infektionsavdelning samt blodbank för hund. Varje år tar vi emot mer än 30 000 patienter vilket ger oss en enorm kunskap och förståelse för djuren och deras ägare. Är du intresserad av avancerad djursjukvård och ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Då vill vi ha med dig i vårt trevliga och kompetenta team. Vi söker : Legitimerade djursjukskötare. Vi erbjuder ett längre vikariat samt två tillsvidareanställningar. Din profil: Du är en flexibel person som gillar utmaningar och vill vara med och utveckla svensk djursjukvård tillsammans med oss. Du vågar tänka nytt, men tar samtidigt eget ansvar och har god samarbetsförmåga. Beskrivning av kvalifikationer: För samtliga tjänster vill vi ha dig som är legitimerad djursjukskötare. Du ska arbeta mål- och resultatinriktat och kunna se verksamheten ur ett helhetsperspektiv.
Företag: Stockholms Regiondjursjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad djursjukskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad djursjukskötare

Nannynu! Barnvakt Djursholm 1-2em/v
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familjen i Djursholm söker hjälp med barnpassning 1-2em/v måndag, onsdag och/eller torsdag kl 15.30-18.30. Familjen har tre barn på 7, 10 och 12 år. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Djursholm 1-2em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Djursholm 1-2em/v

Nannynu! Barnvakt Djursholm 2-3em/v
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familjen i Djursholm söker hjälp med barnvakt 2-3em/v 14/15-18/19 flexibla dagar måndag-torsdag. Familjen har fyra barn som är 1, 4, 6 och 8 år. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Djursholm 2-3em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Djursholm 2-3em/v

Samordnare för CSR, djuromsorg och miljö till Axfood
Sortiment & inköp har ansvar för Axfood koncernens totala inköp och förhandlar och fastställer sortiment samt villkor för koncernen och dess kedjor. Kvalitetsavdelningen som ingår i Sortiment & Inköp ansvarar för kvalitetssäkringen av Axfoods egna märkesvaror; Hemköp, Willys, Eldorado, Func & Fixa, Garant. Både vad gäller säkerhet och funktion. Axfood är medlem i BSCI. Har du ett genuint intresse för CSR, djuromsorg och miljö? Trivs du med att kunna påverka din arbetssituation och arbetsuppgifter? Då får du inte missa den här möjligheten!   Hur ser din arbetsdag ut? Som samordnare för CSR, djuromsorg och miljö på Axfood ansvarar du för att definiera och förmedla vårt arbetssätt inom områdena, samt att följa upp och säkerställa att våra leverantörer uppfyller Axfoods krav. Vidare kommer du att utveckla och förmedla krav, rutiner, uppföljning och kontroll samt hantering av avvikelser inom områdena CSR, djuromsorg och miljö. Vi tror att ditt kvalitetstänk i kombination med din förståelse för affären kommer att vara till stor nytta för dig i denna roll.   Du kommer att utbilda, informera och internt stödja i tolkningen av våra krav och rutiner. Vidare ser du till att de rutiner som finns tydliggörs och att budskapet når ut i organisationen. I rollen kommer du att mätas på de årliga mål som sätts upp och du rapporterar till organisationens kvalitetschef. Vem trivs här?  Vi är ett drivet gäng som värdesätter vår goda stämning och den hjälpsamma attityd som råder i vår organisation. Ditt självständiga sätt samt din goda förmåga att planera och organisera hjälper dig att självständigt skapa dig en struktur i ditt arbete. För att lyckas i denna roll krävs det att du har en god samarbetsförmåga, är smidig samt att du har ett lyssnande sätt och därigenom en god förmåga att förstå den andra parten.    Vi tror att du har tidigare erfarenhet från inköp, CSR, djuromsorg och miljö då detta kommer att vara till hjälp för dig i rollen. Vidare tror vi att du har en högskoleexamen som exempelvis agronom. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelsk i såväl tal som skrift.    Rollen är en tillsvidaretjänst och ett visst mått av resande inom Europa och Asien ingår. Vad erbjuder vi? Axfood erbjuder dig ett arbete i ett börsnoterat företag med stora möjligheter att kunna påverka din arbetssituation och arbetsuppgifter. Du som tycker om att arbeta med frihet under ansvar och att vara i en miljö där det händer mycket, kommer trivas hos oss. Detta är en möjlighet för dig som vill vara med och skapa struktur och bygga upp något nytt. Är du intresserad? Tycker du att detta låter intressant? Då ansöker du genom att fylla i formuläret nedan samt bifogar ditt CV och ett personligt brev. Ansökningstiden kommer att vara längre än normalt då den är förlagd under sommartid, vi kommer att påbörja urvalsarbetet tidigare men intervjuer kommer att ske först under v 33-35. I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Tove Östberg. Axfood bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandeln i Sverige. Detaljhandeln drivs genom de egenägda kedjorna Willys, Hemköp och PrisXtra. Antalet butiker uppgår till 246 stycken*. Därutöver samverkar Axfood med ett stort antal handlarägda butiker knutna till Axfood genom avtal, bland annat inom Hemköpskedjan och Willys men också under varumärken som Handlar´n och Tempo. Totalt samverkar Axfood med cirka 820 handlarägda butiker. Partihandeln drivs genom Dagab och Axfood Närlivs. Axfood är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista. Huvudägare är Axel Johnson AB med cirka 50 procent av aktierna. Axfood har cirka 20 procents marknadsandel i Sverige.
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare för CSR, djuromsorg och miljö till Axfood jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare för CSR, djuromsorg och miljö till Axfood

Handläggare för djurskyddsfrågor till Djur- och livsmedelsenheten
Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess uppgift att styra riket och förverkliga sin politik. Medarbetarna i Regeringskansliet bistår regeringen med att utreda olika frågor, styra myndigheterna och ta fram underlag till beslut. Myndigheten består av Statsrådsberedningen, de elva departementen och Förvaltningsavdelningen. Regeringskansliet har cirka 4600 anställda, varav knappt 600 arbetar utomlands. Cirka 200 personer är politiskt tillsatta. Regeringskansliet erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Landsbygdsdepartementet har huvudansvaret för landsbygdsfrågorna och därmed ett brett ansvarsområde. Det omfattar landsbygdsutveckling, jordbruket och dess miljöfrågor, skogsbruk, fiske, rennäring, samefrågor, trädgårdsnäring, växt- och djurfrågor, livsmedel, jakt och viltvård samt högre utbildning och forskning inom de gröna näringarna. Departementet har också en viktig roll som samordnare av regeringens vision om Sverige - det nya matlandet, där syftet är att skapa fler jobb och tillväxt genom god mat och upplevelser. EU-samarbetet påverkar starkt en stor del av Landsbygdsdepartementets ansvarsområden. Djur- och livsmedelsenheten arbetar med frågor som rör livsmedel, växtskydd, djurhälsa och djurskydd. Där ingår veterinära frågor, frågor om foder och animaliska biprodukter, genresurser och genteknik (GMO) och utsäde. Enheten handlägger administrativa ärenden gällande Livsmedelsverket inklusive besiktningsveterinärerna, Statens veterinärmedicinska anstalt, Distriktsveterinärerna och Ansvarsnämnden för djurens hälso- och sjukvård, samt den centrala och de regionala djurförsöksetiska nämnderna. Arbetsuppgifterna kommer i första hand att gälla djurskydd för lantbrukets djur. Även andra djurskyddsrelaterade frågor ingår i arbetsuppgifterna. Du förväntas också vid behov kunna hantera andra frågor inom djur-, livsmedels- och växtområdena. I arbetet ingår att utarbeta underlag för propositioner och regeringsbeslut och bereda dessa inom Regeringskansliet, samt att ta fram faktaunderlag åt den politiska ledningen inom ansvarsområdet. Andra vanliga arbetsuppgifter är att utarbeta svenska positioner inför förhandlingar i EU:s kommissions- och rådsarbetsgrupper, liksom att företräda Sverige i sådana förhandlingar. Vi söker dig som har: • relevant akademisk examen, exempelvis veterinär eller husdjursagronom • goda teoretiska och praktiska kunskaper om djurhållning • några års relevant arbetslivserfarenhet • goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift • god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt • ett utåtriktat och flexibelt förhållningssätt samt förmåga att arbeta i ett högt tempo • gott omdöme och hög integritet Arbetslivserfarenhet från jordbruks- och livsmedelsområdet, från annan statlig myndighet samt förståelse för hur arbete bedrivs i en politiskt styrd organisation är meriterande. Anställningen är ett vikariat på ca ett år. Du ansöker genom att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg. Klicka på knappen "Ansök" nedan. Fyll i formuläret, bifoga CV och personligt brev. Sista dag för att registrera ansökan är den 4 augusti 2013. Observera att kommunikationen under rekryteringen till stor del kan komma att ske via e-post.
Företag: Regeringskansliet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare för djurskyddsfrågor till Djur- och livsmedelsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare för djurskyddsfrågor till Djur- och livsmedelsenheten

Leg. Djursjukskötare
Verksamhetsbeskrivning Djurkliniken i Farsta centrum är en djurklinik med ca 8000 besök/år. Vi är ca 10 anställda varav 3 veterinärer. Öppet måndagar-fredagar. Vi behandlar hundar och katter. Se gärna vår hemsida www.dkfc.se Vi söker två legitimerade djursjukskötare, varav en till en tillsvidareanställning och en till ett vikariat på ett år. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för djurskötare på klinik. Utbildning/Erfarenhet Legitimerad djursjukskötare. Erfarenhet krävs. Gärna erfarenhet från anestesiarbete på hund och katt.
Företag: Djurkliniken i Farsta Centrum
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Djursjukskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Djursjukskötare

Leg. Veterinär
Verksamhetsbeskrivning Djurkliniken i Farsta centrum är en djurklinik med ca 8000 besök/år. Vi är ca 10 anställda varav 3 veterinärer. Öppet måndagar-fredagar. Vi behandlar hundar och katter. Se gärna vår hemsida www.dkfc.se Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för veterinär. Operationer som genomförs på klinik och poliklinikarbete. Utbildning/Erfarenhet Legitimerad veterinär. Erfarenhet krävs. Erfarenhet av kirurgi och ultraljudsundersökningar.
Företag: Djurkliniken i Farsta Centrum
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Veterinär jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Veterinär

Djurpassare sökes omgående!
WorkBoost Consulting är ett rekrytering- och bemanningsföretag som arbetar med personaluthyrning mot företag och privatpersoner. Vi gör även humanitära insatser genom att skänka bort 5% av våra vinster till välgörenhet. WorkBoost services är en del av WorkBoost Consulting som erbjuder hushållsnära tjänster så som läxhjälp, barnpassning, äldreassistans, städning samt djurpassning till privatpersoner. Vi söker ansvarsfulla personer som vill arbeta med djurpassning. Arbetet kan ex. innebära hundpromenader och liknande. Vi ser gärna att du själv är/varit djurägare. Vidare krävs att du kan arbeta självständigt, ta stort eget ansvar och vara flexibel. Ansökan skickas via mail till ansokan@workboostservices.se. Bifoga ditt CV, personliga brev samt kopior av betyg och studieintyg från såväl gymnasiet som ev. högskoleutbildning etc.
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Djurpassare sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurpassare sökes omgående!

Danslärare Djursholm
A&G Show Academy är en Performing Arts Skola med tyngden på dans riktad mot barn och ungdom. Våra dansskolor är belägna i Djursholm och Enköping. Vi söker nu en danslärare till vår enhet i Djursholm. Vi har vår elevshow på Maximteatern där du får tillfälla att visa dina koreografier som du undervisat eleverna under terminernas gång. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad dansare, musikalartist, koreograf eller danspedagog för att undervisa i Streetdance och Jazzdans för åldrarna 7-14 år. Nivå på dansklasserna är fortsättning och avancerad. Vi söker dig; stark personlighet, noggrann, pålitlig ordningsam, stort intresse för det allra senaste inom musikvärlden, erfarenhet av att undervisa, kan skapa en strukturerad och inspirerande atmosfär i undervisningen. Arbetstider och omfattning Timavlönad. Tjänsten är avsedd för HT 2013 och VT 2014. Lördagar: Kl 10.00 -14.30, 10 veckor per termin. Tillträde: 2013-09-14 Ansök snarast då vi tillämpar fortlöpande antagning. Ersättning Timlön enligt överenskommelse. Så ansöker du Sista ansökningsdag: 2013-08-30 Ansök snarast då vi tillämpar fortlöpande antagning. Ansökan skickas till info@agshowacademy.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: HANDELSBOLAGET A&G SHOW ACADEMY
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Danslärare Djursholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Danslärare Djursholm

Extra timvikarie
TIMVIKARIE Extra Förskolan arbetar med Djur, Natur, Dans och Musik. 23 barn i ålder 2-6 år samt 5 anställda. Djuren- Vi har ett nära samarbete med en 4H gård där vi har hästar, får getter, kaniner, gris och katt.. Ett par förmiddagar i veckan har vi verksamheten förlagd på gården med barnen. Naturen- En gång i veckan har vi skogis aktiviteter runt hörnet i våra skogar Musik- 3 ggr i veckan har vi musik, sång , dans, rörelse och instrument samlingar 3 -4 ggr i veckan har vi olika grupper där vi arbetar med olika tema. Vi söker en extra tim vikarie / barnskötare till Vallentuna , djur, natur och musikförskola. Det kan bli timmar under Juni och Juli ( under semestertider) Vidare extra timmar under ht -13. I Läs mer om oss på djurnaturomusik.se Ansöka skickas endast via e post.
Företag: VALLENTUNA DJUR NATUR & MUSIKFÖRSKOLA
Ort: Vallentuna
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Extra timvikarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra timvikarie

Djurskötare och lantbruksarbetare
Verksamhetsbeskrivning Djurskötsel och övrigt arbete inom lantbruk Skogsarbete
Företag: Lars Bergström Lantbruk
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Djurskötare och lantbruksarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurskötare och lantbruksarbetare

Naturbrukslärare inriktning Djur
Vi söker en lärare vars uppdrag är att vara med och utveckla vår gymnasieskola i Gävle som driver Naturbruksprogrammet med inriktningarna Hästhållning/Djurvård/Hund samt Äventyrsturism. Vi söker nu lärare i inom Lärare i Naturbruk inriktning djur. Realgymnasiet eftersträvar en miljö som präglas av prestigelöshet och där viljan att alltid leverera bästa kvalité till våra elever står i fokus. Vi söker dig som vill ha nya pedagogiska utmaningar och vill ta ditt nästa utvecklingssteg tillsammans med andra. Du känner ett stort engagemang för undervisning och lärande i olika former. Du är flexibel, nyfiken och öppen inför andra människors åsikter och värderingar. Du ser fram emot att arbeta tätt tillsammans i arbetslag med ett gemensamt mål och med fokus på eleverna och vårt koncept. Du behöver ha en god pedagogisk insikt, vara en tydlig och engagerad coach där din kommunikativa förmåga och goda pedagogiska förmåga får dig att locka fram det bästa ur dina elever. Vi tror att du har flerårig pedagogisk erfarenhet och även erfarenhet av att arbeta med ämnesintegrerade projekt samt problembaserat lärande. Det är önskvärt att du har goda kontakter/erfarenhet inom djurbranschen. Realgymnasiet är en del av verkligheten. Våra elever ska lära sig det som branschen efterfrågar med ett arbetssätt som liknar näringslivets. Vi eftersträvar utveckling av såväl skolan som helhet som elevers metoder för lärande. Realgymnasiet erbjuder en utbildning där ämnesintegration och arbete i projekt bildar basen för utbildningen. Detta, tillsammans med ett branschnära samarbete, ger de bästa förutsättningarna för våra elevers lärande och leder till framgång efter avslutad utbildning. Lärande i Sverige AB är ett expansivt utbildningsföretag, med en solid ekonomisk grund. Företaget bedriver i dagsläget gymnasieutbildningar på flera orter i Sverige, då under namnet Realgymnasiet. Realgymnasiets vision är att vara en ledande aktör inom utveckling av svensk gymnasieskola.
Företag: Lärande i Sverige AB, Realgymnasiet Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Naturbrukslärare inriktning Djur jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Naturbrukslärare inriktning Djur

Djurskötare, semestervikariat
Semestervikarie sökes till ekologisk mjölkgård i Undersåker. Vikariatet sträcker sig under hela september månad, eller enligt överenskommelse. I arbetsuppgifterna ingår daglig skötsel och tillsyn av mjölkdjur och ungdjur, mjölkning, utfodring, städning mm. Tidigare erfarenhet inom yrket är att föredra men inget krav.
Företag: LINDÉN, RIKARD
Ort: Åre
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Djurskötare, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurskötare, semestervikariat

Handläggare till behörighetsgruppen på enheten för foder och hälsa
Jordbruksverkets uppdrag som regeringens expertmyndighet inom jordbruk, fiskeri och landsbygdsutveckling är att arbeta för en hållbar utveckling, ett gott djurskydd, ett dynamiskt och konkurrenskraftigt näringsliv i hela landet och en livsmedelsproduktion till nytta för konsumenterna. Vi administrerar EU-stöd för jordbruket, landsbygden och fiskeområdet. Vi är 1 200 anställda och huvudkontoret ligger i Jönköping. Enheten för foder och hälsa arbetar med frågor som rör djurhälsopersonalens behörigheter, foder, djurprodukter, läkemedel, officiella veterinärer och gränskontroll. Vi ansvarar bl.a. för lagstiftning, kontrollvägledning och information inom dessa områden. På enheten arbetar ett 20-tal personer med varierande kompetens och bakgrund, bl.a. agronomer, biologer, ingenjörer och veterinärer. ARBETSUPPGIFTER En av våra medarbetare ska vara föräldraledig, vilket ger dig tillfälle att arbeta med både behörighetsfrågor och veterinärmedicinska frågor. Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du har stor påverkansmöjlighet. I ditt arbete som handläggare ingår att tillsammans med dina kollegor på enheten att arbeta med frågor inom djurens hälso- och sjukvård. Detta innebär i sak att du kommer att arbeta med legitimationsutfärdande, erkännande utifrån yrkeskvalifikationer, föreskriftsarbete och löpande ärendehantering. Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten kommer delvis att anpassas utifrån dina kvalifikationer. Du kommer att arbeta självständig såväl som i samarbete med interna och externa personer. Det externa samarbetet består av kontakter både inom och utom Sverige, med andra myndigheter, regeringskansliet och intresseorganisationer Anställningen kommer att ge dig inblick i och förståelse för myndighetsarbete, något som är en värdefull erfarenhet och merit. Vi har ett gott kamratskap inom enheten och erfarna kollegor som hjälper dig att komma igång och utvecklas i ditt arbete. KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha lämplig akademisk examen och gärna vara leg vet eller leg dssk. Annan naturvetenskaplig, akademisk utbildning kan också vara av intresse t.ex. agronom. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av kliniskt arbete alternativt myndighetserfarenhet. Vi söker dig som har en god analysförmåga, kan arbeta självständig, vara initiativrik och ha mycket god samarbetsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete samtidigt som du måste vara resultatinriktad och kunna prioritera. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska och ha god datorvana, övriga språk är meriterade. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och sätter också värde på de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.
Företag: Jordbruksverket, Avdelning för djurskydd och hälsa
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare till behörighetsgruppen på enheten för foder och hälsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare till behörighetsgruppen på enheten för foder och hälsa

Vill du arbeta med handläggning av animaliska biprodukter?
Jordbruksverkets uppdrag som regeringens expertmyndighet inom jordbruk, fiskeri och landsbygdsutveckling är att arbeta för en hållbar utveckling, ett gott djurskydd, ett dynamiskt och konkurrenskraftigt näringsliv i hela landet och en livsmedelsproduktion till nytta för konsumenterna. Vi administrerar EU-stöd för jordbruket, landsbygden och fiskeområdet. Vi är 1 200 anställda och huvudkontoret ligger i Jönköping. Enheten för foder och hälsa arbetar med frågor som rör djurhälsopersonalens behörigheter, foder, djurprodukter, läkemedel, officiella veterinärer och gränskontroll. Vi ansvarar bl.a. för lagstiftning, kontrollvägledning och information inom dessa områden. På enheten arbetar ett 20-tal personer med varierande kompetens och bakgrund, bl.a. agronomer, biologer, ingenjörer, veterinärer och jurister. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en handläggare som tillsammans med dina kollegor på enheten ska handlägga ärenden rörande animaliska biprodukter. Huvuduppgifterna är framförallt ärendehantering för införseltillstånd och godkännande av anläggning inom ABP-området. Informationsarbete inom området, både till de operativa kontrollorganen och allmänheten, är en annan stor del av arbetet. Tjänsten innebär mycket samarbete, såväl internt som externt. Samarbetet internt sker inom enheten, inom avdelningen och med andra enheter på Jordbruksverket. Du kommer i stor utsträckning själv få söka upp information men även delta i olika möten. Det externa samarbetet består av kontakter med industri och företagare, andra myndigheter och intresseorganisationer. En del resor ingår i tjänsten. Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du har stor påverkansmöjlighet. Anställningen kommer att ge dig inblick i och förståelse för myndighetsarbete, något som är en värdefull erfarenhet och merit. Vi har ett gott kamratskap inom enheten och erfarna kollegor som hjälper dig att komma igång och utvecklas i ditt arbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en god analysförmåga, kan arbeta självständigt, är initiativrik och har en fallenhet för att samarbeta. Du är kvalitetsmedveten i ditt arbete samtidigt som du är resultatinriktad och kan prioritera. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har god datorvana. Du behärskar engelska väl i tal och skrift. Du har en akademisk examen inom ett för oss relevant område, t.ex. miljö-och hälsoskydd eller motsvarande. Det är meriterat om du har myndighetserfarenhet och kompetens inom smittskydd och miljöfrågor. B-körkort är ett krav.
Företag: Jordbruksverket, Avdelning för djurskydd och hälsa
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta med handläggning av animaliska biprodukter? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta med handläggning av animaliska biprodukter?

Djurskötare
Vi söker en ny medarbetare. Vi har 220 får och 60 köttdjur på gården, en gårdsbutik där vi säljer egenstyckat lamm och nötkött från gården och en del andra närproducerade produkter. Arbetsuppgifter för den anställde är att vara med från uppfödning till försäljning av färdig produkt. Förekommande arbete: utfodring och tillsyn av djuren, traktorkörning (fylla på foder m.m.), en del utearbete (stängsling, köra med röjsåg m.m.), vara med när vi styckar samt försäljning i gårdsbutiken.
Företag: Christer Larsson
Ort: Borgholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Djurskötare jobb, Djurskötare Borgholm, Djurskötare Christer Larsson
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurskötare

Djurskötare, mjölk
vi söker nu MEDARBETARE till djur-mjölkproduktionen
Företag: Lars Olof Åhlund
Ort: Borgholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Djurskötare, mjölk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurskötare, mjölk

Djurskötare till mjölkgård
Mjölkgård med mjölk,skog och torvproduktion. Har 100 mjölkkor med tillhörande ungdjursuppfödning i en modern lösdrifts ladugård. Bedriver skogsbruk på den egna marken med moderna maskiner.Torvproduktionen sker på 100 ha 15 km från gården. Djurskötare sökes till 100 korsbesättning med rekrytering. Mjölkning sker i mjölkgrop 2*9 fiskben. Blandfoder system tillämpas. Seminbehörighet och viss traktorvana är en fördel. Visst ute arbete förekommer samt även kväll/helg arbete. Kontakt : Drakalida Lantbruk Fredrik Larsson 070-557 15 01 Mail: marcus.drakalida@telia.com
Företag: Marcus Larsson
Ort: Ljungby
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Djurskötare till mjölkgård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurskötare till mjölkgård

Djursjukskötare
I Ljungby kommun finns mycket att uppleva. Den vackra naturen, de djupa skogarna och de många sjöarna bjuder in till upptäcktsfärd. Den lilla staden med sin charm bjuder på konst, kultur, mat och boende. Du möts av lantidyller med rödmålade hus och vita knutar, stengärdesgårdar som minner av tidigare generationers slitsamma arbete och samhällen med en spännande kultur och historia. Intill Ljungbyporten-Ljungbys nya affärsområde vid E4:an, i nyrenoverade fräscha lokaler ligger vår klinik! söker nu en erfaren narkoskunnig legitimerad djursjukskötare, eller djurvårdare som omfattas av övergångsreglerna och kan bli legitimerad djursjukskötare. På kliniken utför vi kvalificerad djursjukvård. Kliniken tar emot ca 10 000 besök per år och erbjuder mottagning, akutmottagning, kirurgi, eget lab, röntgen, separata vårdavdelningar för hund och katt samt en stor fräsch butik. Kliniken har öppet vardagar med dag och kvällsmottagning, samt akutmottagning i mån av tid. Vår personal har gedigen kunskap och ett stort engagemang. Vi erbjuder veterinär med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar samt auktoriserad ögonveterinär och veterinär med särskild kompetens i tandvård. Vi är ett härligt gäng med tre veterinärer och sex sköterskor. Vi ser djursjukvården ur ett holistiskt perspektiv och strävar efter att våra kunder och patienter alltid ska känna sig välkomna och trygga i våra händer! Ljungby Smådjursklinik är medlem i branschorganisationen Svensk djursjukvård. Du kommer att arbeta på klinikens alla avdelningar, viss kvällstjänstgöring ingår också i schemat. Du har gedigen erfarenhet av att ha arbetat på djursjukhus eller djurklinik med narkos och vård. Som person är du en lagspelare med förmåga att arbeta i högt tempo utan att ge avkall på noggrannhet. Att du bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen är en självklarhet liksom, en positiv attityd och förmågan att vara serviceinriktad även i pressade situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är ett vikariat för föräldraledighet på 80% eller enligt överenskommelse. Tillträde 1 september 2013. Individuell lönesättning. Arbetsplatsen har kollektivavtal. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med ansökan och löneanspråk redan idag till: ann@ljungbysmadjursklinik.se eller martina@ljungbysmadjursklinik.se För mer information ring 0372-83900 Ann Magnusson eller Martina Johansson www.ljungbysmadjursklinik.se
Företag: Ljungby Smådjursklinik
Ort: Ljungby
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Djursjukskötare jobb, Djursjukskötare Ljungby, Djursjukskötare Ljungby Smådjursklinik
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djursjukskötare

Legitimerad djursjukskötare med narkoskompetens
Hej! Vi söker en legitimerad djursjukskötare med narkoskompetens. Gärna även erfarenhet av dentalbehandlingar. Hel eller deltid beroende på dina önskemål. Mycket trevlig klinik och bra arbetskamrater. Läs om oss på vår hemsida www.cityveterinarerna.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Cityveterinärerna i Lund AB
Ort: Lund
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad djursjukskötare med narkoskompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad djursjukskötare med narkoskompetens

Djurtekniker med in-vivo erfarenhet
För kunds räkning söker vi nu en djurtekniker för ett 6 månaders uppdrag. Kvalifikationer: . Vana att arbeta med möss, monitorera hälsa och tolka tecken för ohälsa eller stress . Förstå innebörden av etiska tillstånd och dess begränsningar . Enklare djurhantering, öronmärkning och rakning . Typa möss . Inokulera celler via s.c eller i.v .ska kunna vad betäckningen betyder. (Stort plus för orthotropa modeller) . Behandla möss s.c , i.p och i.v. Gärna även p.t, i.t och i.l. . Ta blodprover via vena saphena . Sluttappning via vena cava eller hjärtpunktering . Utföra autopsi på en mus . Ta ut tumör och organ för analyser . Efterhantera tex blodprover . Odla upp celler . Erfarenhet av enklare kirurgiska ingrepp och användning av agraffer är meriterande . Det är ett stort plus om du förutom erfarenhet av att odla upp celler inför djurförsök, även har hands-on erfarenhet av ELISA. I din ansökan vill vi att du anger vilka av ovanstående kvalifikationer du har erfarenhet av. Personliga egenskaper: Du skall ha ett genuint intresse för och erfarenhet av att arbeta med djur. Du ska vara öppen och social och även tycka om att samarbeta. Tjänsten kräver att du kan ta egna initiativ, ha lätt för att lära dig nya saker och inte är rädd för att ta i om det behövs. Du ska även vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och uppgifter. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Du bör vara flexibel när det gäller arbetstid då tjänsten kan innebära helgarbete och röda dagar. Sista ansökningsdag: 2013-07-26. Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt eftersom urval och intervjuer sker löpande. För ytterligare information kontakta Medina Sundström, 0733-434153. Ort: Malmö Uppdragsgivare: Proffice Life Science. Organisations-/företagsbeskrivning: Proffice Life Science är den nordiska specialisten på bemanning inom Biotech och Chemtech som kan säkerställa rätt specialister från hela Europa med Norden som marknad. Proffice konsulter är specialister. Det är det som har gjort att Proffice är ett av Sveriges största och äldsta bemanningsföretag. Som Profficekonsult har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Du får möjlighet att skaffa dig erfarenhet från olika branscher och företag. Våra uppdragsgivare ställer höga krav på oss och vi ställer höga krav på våra konsulter. Eftersom du har din dagliga arbetsplats ute hos våra kunder måste du vara skicklig på det du gör, flexibel, självgående och social. Du gillar att ständigt stå inför nya utmaningar och möjligheter. Har du vad som krävs, kan du se fram emot ett stimulerande arbete och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Keep Improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Djurtekniker med in-vivo erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurtekniker med in-vivo erfarenhet

Legitimerade djursjukskötare
Vi söker leg djursjukskötare som vill ha nya utmaningar och utvecklas i sin yrkesroll. ? Leg djursjukskötare till vår vårdavdelning. Vi söker dig som brinner för omvårdnad av våra inneliggande patienter ? Leg djursjukskötare med erfarenhet eller intresse av att utvecklas inom odontologi. Detta är ett tillfälle för dig som vill vara med och utveckla vårt tandteam ? Leg djursjukskötare till bilddiagnostik/CT. Du har erfarenhet av röntgen inom ortopedi och intresse av att arbeta med CT. Personliga egenskaper och en positiv attityd är viktiga. Arbete under helg, kväll och natt kan förekomma. För mer information om tjänsterna kontakta chefsköterska Lena Fors, 0733-16 10 88 eller via mail lena.fors@djursjukhus.info. Vi kommer att hantera ansökningarna löpande men vill att du skickar in din ansökan senast 31 juli 2013 till lena.fors@djursjukhus.info Välkommen att dela en spännande framtid med oss på Djursjukhuset Malmö! Djursjukhuset Malmö ingår i Evidensia Djursjukvård. Evidensia är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp med ett komplett erbjudande av bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. I Evidensia ingår mer än 70 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge och Finland. Gruppen omsätter över 900 miljoner kronor och behandlar varje år mer än 530 000 patienter, varav mer än 490 000 smådjur och ca 40 000 hästar.
Företag: Djursjukhuset Malmö AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerade djursjukskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerade djursjukskötare

SÄLJARE
HemDeli är ett av Sveriges största och snabbast växande hemförsäljningsföretag som har fisk, skaldjur, kött, desserter, såser och kryddor i sitt sortiment. Vi jobbar med färskfryst livsmedel och arbetar under varumärket HemDeli.se Vårt mål är att kunna leverera den bästa kvalitén som finns att tillgå på marknaden och att ha nöjda kunder. Vi vet också att "dörrknackning" inte är något att skämmas över då våra kunder vill att vi kommer tillbaka. Nu söker vi dig som vill ha ett jobb som säljare där du själv påverkar din lön. Arbetet är hemförsäljning där du jobbar från hemdelibilen med direktförsäljning till privatpersoner. Vi söker säljare som ska jobba i par på kvällstid 15:30-21:00 Sön-Tor med inriktning mot villakvarter och besöka både befintliga och samtidigt tillföra nya kunder. Vi söker även säljare som ska jobba ensamma på dagtid 08:00-15:00 mån-fre med inriktning mot lantbruk och glesbygd. Och besöka både befintliga och samtidigt tillföra nya kunder. Samtliga tjänster utgår ifrån Polgatan i Tollarp. KVALIFIKATIONER Nu söker vi dig som har några års arbetslivserfarenhet, är noggrann, social och positiv och som är lätt att samarbeta med, samt att du kan arbeta under eget ansvar. Du bör ha en god servicekänsla, gilla kundkontakter samt vara driven och tävlingsinriktad. Är du en gammal kock, fiskare eller säljare ser vi det som en fördel, men det är absolut inget krav då de flesta av våra duktiga säljare aldrig jobbat med försäljning innan de kom till oss. Vi tror att du gillar Mat, försäljning och är social samt gillar kundkontakt. Du skall ha goda kunskaper i det svenska språket. B-körkort krävs. Vi vill att du är lojal och satsar på detta långsiktigt då vi erbjuder dig ett jobb som är fantastiskt roligt och där du kan få en positiv utveckling. Vi har en växande krets av återkommande kunder där ca 90% av kunderna handlar regelbundet. Detta ser vi också som ett kvitto på kvalitet och service som också genererar i en positiv löneutveckling. Lönen är helt på provision, en bra provision med goda förtjänstmöjligheter. Vår ambition är att ha låg personalomsättning och få våra medarbetare att växa och stanna länge, en duktig säljare skall trivas på jobbet, men också ha en bra lön. Skicka din ansökan snarast med cv till: intervju@svenskahemdelikatesser.se Vill du veta mer gå in på www.hemdeli.se eller kontakta Markus Sandström , 0725-181118 Olof Barkensjö,0763-368290 OBS. Vi kommer inte att ha möjlighet att besvara alla ansökningar. intervjuer kommer hållas löpande. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande t.om 2013-09-05 vi kommer att hålla i en säljutbildning så fort vi har hittat våra nya medarbetare och vi hoppas att du/ni är en av dem som vill ingå i vårt säljteam. Ange referens : skåne
Företag: HANDELSBOLAGET FISK & SKALDJUR KRISTIANSTAD
Ort: Kristianstad
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga SÄLJARE jobb, SÄLJARE Kristianstad, SÄLJARE HANDELSBOLAGET FISK & SKALDJUR KRISTIANSTAD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SÄLJARE

Lärare till Djurgårdsskolan
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. GSO6, grundskoleområde 6, är ett av Eskilstuna kommuns sju grundskoleområden. Till området hör två skolor, Djurgårdsskolan samt Skogsängsskolan. Djurgårdsskolan i östra Eskilstuna ligger strategiskt med Ekängens idrottsanläggningar, Odlarskogen och centrum inom räckhåll. På attraktiva Djurgårdsskolan välkomnar vi alla barn från förskoleklass till årskurs 9. Vi expanderar och har behov av ytterligare lärare. Matsalen har byggts ut och en utbyggnad med moderna klassrum färdigställs till höstterminen 2013. Under våren 2013 myntades begreppet rätt K.E.M.I. som står för Kunskap, Entreprenöriellt lärande, Musik och Idrott. Entreprenöriellt lärande, Musikklasser och idrottsinriktning är våra profiler som vi vill skapa ännu tydligare ramar runt, och innehållsmässigt utveckla till spännande projekt och utmaningar för både elever och pedagoger i alla årskurser. Det är områden där alla kan hitta sina styrkor och talanger att växa utifrån, där alla kan utveckla känslan av att spela roll och bidra till människors utveckling och lärande. Områden där vi genom att samverka hittar en balans mellan att innovation och tradition. Vi har också skrivit en bok gällande arbetet på Djurgårdsskolan ”Rivna murar, byggda framgångar, strategier för skolutveckling”. Läs mer om vår skola på Djurgårdsskolans hemsida http://www.eskilstuna.se/djurgardsskolan Till Djurgårdsskolan söker vi nu en lärare med behörighet att undervisa i åk 4-6 med inriktning Ma/No alt Sv/So (minst behörig i 2 ämnen). ARBETSUPPGIFTER Undervisning och sedvanliga arbetsuppgifter gällande barn i efterfrågad årskurs. Arbetet genomförs i nära samarbete med ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarexamen med behörighet att undervisa i Ma/No alt Sv/So i åk 4-6. Utifrån yrkesrollen är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt att du har en vana att arbeta med IT som stöd i ditt arbete. Som anställd på Djurgårdsskolan är du en trygg och tydlig ledare, kan lätt anpassa dig efter situation. Du har ett intresse och erfarenhet av entreprenöriellt lärande. Då du kommer att vara en del av ett arbetslag är det viktigt att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du ska även ha en helhetssyn och kunna sätta ditt eget och skolans arbete i ett större sammanhang. Du har ett öppet sinne, förmåga att entusiasmera och inspirera elever och har lätt för att kommunicera med såväl barn som vuxna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO6
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Djurgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Djurgårdsskolan

Ladugårds- & Djurskötare sökes
Hej! Vi söker dig som har djurvana och erfarenhet av mjölkproduktion. Driften i dag har ca 120 mjölkkor i nybyggt stall 2009 med två vms. Vi behöver extra hjälp från och med augusti 2013 tillsvidare. Tjänsten innebär arbete både vardagar och helger samt storhelger. Arbetet innefattar att se över mjölkningen på korna, deras allmäntillstånd och hålla vms igång. Mjölka in nykalvade, ta hand om kalvningar. Ge kalvarna mjölk och foder och hålla rent i deras bäddar och matplats. Och andra förekommande uppgifter på gården och med djuren. Du ska vara ansvarsfull och kunna vara självgående, du ska kunna följa dagliga rutiner men också kunna planera din dag själv eftersom något oplanerat kan inträffa. Det kommer vara mycket ensamarbete men det förekommer arbete i grupp också. Schemat är var tredje helg och vissa måndagar, 7-16. Tillgång till eget transportmedel är ett måste då bussförbindelsen är dålig. Intresserad ring eller maila oss!
Företag: LEXELL, PER INGEMAR
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ladugårds- & Djurskötare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ladugårds- & Djurskötare sökes

Speciallärare till Djurgårdsskolan
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. GSO6, grundskoleområde 6, är ett av Eskilstuna kommuns sju grundskoleområden. Till området hör två skolor, Djurgårdsskolan samt Skogsängsskolan. Djurgårdsskolan i östra Eskilstuna ligger strategiskt med Ekängens idrottsanläggningar, Odlarskogen och centrum inom räckhåll. På attraktiva Djurgårdsskolan välkomnar vi alla barn från förskoleklass till årskurs 9. Vi expanderar och har behov av ytterligare lärare. Matsalen har byggts ut och en utbyggnad med moderna klassrum färdigställs till höstterminen 2013. Under våren 2013 myntades begreppet rätt K.E.M.I. som står för Kunskap, Entreprenöriellt lärande, Musik och Idrott. Entreprenöriellt lärande, Musikklasser och idrottsinriktning är våra profiler som vi vill skapa ännu tydligare ramar runt, och innehållsmässigt utveckla till spännande projekt och utmaningar för både elever och pedagoger i alla årskurser. Det är områden där alla kan hitta sina styrkor och talanger att växa utifrån, där alla kan utveckla känslan av att spela roll och bidra till människors utveckling och lärande. Områden där vi genom att samverka hittar en balans mellan att innovation och tradition. Vi har också skrivit en bok gällande arbetet på Djurgårdsskolan ”Rivna murar, byggda framgångar, strategier för skolutveckling”. Läs mer om vår skola på Djurgårdsskolans hemsida http://www.eskilstuna.se/djurgardsskolan Till Djurgårdsskolan söker vi nu en speciallärare till åk 4-9. ARBETSUPPGIFTER Undervisning, handledning och sedvanliga arbetsuppgifter som speciallärare gällande barn i de efterfrågade årskurserna. Arbetet genomförs i nära samarbete med kollegor och ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med speciallärarexamen, vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som speciallärare. Meriterande är kunskap om läs- och skrivinlärning. Som anställd på Djurgårdsskolan är du en trygg och tydlig ledare, kan lätt anpassa dig efter situation. Du har ett intresse och erfarenhet av entreprenöriellt lärande. Vidare ser vi gärna att du är trygg i och har erfarenhet av att använda IT som ett verktyg i undervisningen. Då du kommer att vara en del av ett arbetslag är det viktigt att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du ska även ha en helhetssyn och kunna sätta ditt eget och skolans arbete i ett större sammanhang. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO6
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Djurgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Djurgårdsskolan

Biolog med ansvar för ryggradsdjur (utom fiskar)
Sveriges lantbruksuniversitet är ett internationellt universitet i världsklass inom livs- och miljövetenskaper, som rankas bland världens främsta universitet inom sitt område i internationella jämförelser. SLU är ett forskningsintensivt universitet som också erbjuder ett brett utbud av unika utbildningar, som t ex. veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt. SLU har drygt 3 000 medarbetare och 4 000 studenter, en omsättning på dryga tre miljarder kronor och verksamhet i hela landet med campus i bl. a. Alnarp, Skara, Umeå och Uppsala. Universitetet har gjort en kraftfull satsning på moderna och attraktiva campusmiljöer för forskning och utbildning. ArtDatabanken är ett nationellt kunskapscentrum för information om biologisk mångfald. Ett av våra centrala uppdrag är att sammanställa kunskap om Sveriges djur och växter samt genomföra analyser av populationsstatus och miljötillstånd för den biologiska mångfalden i Sverige. Vi söker nu en expert med ansvar för ryggradsdjur (utom fiskar). Du kommer att arbeta med faktasammanställning, analyser och kommunikation, tillsammans med engagerade kollegor i en stimulerande miljö. Grundexamen i biologi och erfarenhet av naturvårdsarbete inkl arbete med zoologiska frågor inom naturvården. God kännedom om svenska naturförhållanden. Specialistkunskaper om ryggradsdjur t ex artkännedom, ekologi och status. God erfarenhet av att bearbeta och analysera data. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. God förmåga att skapa och upprätthålla nätverk samt att arbeta målinriktat och flexibelt såväl individuellt som i grupp. Meriter Erfarenhet av arbete relaterat till EU-direktiv. God kännedom om svensk miljöövervakning. Goda kontakter med zoologer inom och utanför Sverige. Kunskaper inom GIS-analys. Doktorsexamen inom relevant område. För fullständig annons se: www.slu.se/lediga-jobb Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med naturvårdsfrågor knutna till artbevarande av ryggradsdjur (utom fiskar). Du ska hantera fakta om ekologi, utbredning och annan information om arter. Du ska leda rödlistningsbedömningar samt medverka i miljöövervakning, analyser och kommunikativa projekt. Medverkan i utredningar och remissarbete vid ArtDatabanken ingår också.
Företag: Sveriges lantbruksuniversitet
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Biolog med ansvar för ryggradsdjur (utom fiskar) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biolog med ansvar för ryggradsdjur (utom fiskar)

Djursjukhusdirektör till SLU
Vill du leda utvecklingen av Sveriges universitetsdjursjukhus och därmed förbättra djurens hälsa och välbefinnande i Sverige? Välkommen till oss när vi inom kort flyttar in i Europas modernaste lokaler för djursjukhusvård! Som direktör och chef för Universitetsdjursjukhuset (UDS) vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU), har du det övergripande ansvaret för verksamheten. Du förväntas leda arbetet med att befästa UDS´ ställning i Sverige och en central uppgift är att främja samarbetet och interaktionen med fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap (VH). VH-fakulteten bedriver veterinärmedicinsk forskning och har bland annat ansvar för Sveriges veterinär- och djursjukskötarutbildningar där UDS är av central betydelse. Till din hjälp har du ca 150 kvalificerade och dedikerade medarbetare som bedriver djursjukvård på såväl sällskapsdjur och sportdjur som på lantbrukets olika djurslag. Du rapporterar till rektor för SLU. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad veterinär och har flerårig arbetserfarenhet i yrket. Du har även väl dokumenterad erfarenhet som chef med fullt personal- och budgetansvar och du är van att arbeta resultatinriktat mot höga ekonomiska och kvalitetsmässiga krav. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet från djursjukvård där du också etablerat ett nationellt och internationellt nätverk. Det är likaså meriterande om du har en forskarutbildning eller en internationellt accepterad specialistutbildning avseende smådjur eller häst. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har en strategisk förmåga att planera långsiktigt och att leda förändringar för att kontinuerligt utveckla och förbättra verksamheten i en organisation med stark forskningsanknytning. Företrädesvis har du lett chefer i en större organisation och ditt ledarskap präglas av tydlighet, lyhördhet samt kommunikation. Du har ett kommersiellt tankesätt och erfarenhet av samt god förståelse för affärsdrivande verksamhet och marknadskommunikation. Du har ett dokumenterat gott ledarskap och som person är du trygg, initiativrik, utåtriktad, samverkande och beslutsam. Organisations-/företagsbeskrivning: UDS vid SLU är ett av landets största djursjukhus. Vi erbjuder utbildningsplatser för veterinärstudenter och praktikplatser för blivande djursjukskötare och djurvårdare. UDS har en omsättning på ca 150 miljoner kr och vår verksamhet består av en hästklinik, en smådjursklinik, en ambulerande klinik för lantbrukets djur, ett laboratorium inom klinisk kemi och en bilddiagnostisk enhet. SLU bygger nu nytt djursjukhus som kommer att resultera i Europas modernaste med inflyttning i juni 2014. Läs mer på www.slu.se/sv/universitetsdjursjukhuset [ http://www.slu.se/sv/universitetsdjursjukhuset ]. Intresserad? I denna rekrytering samarbetar SLU med Proffice Life Science. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stefan Grip, 073-343 41 45, alt. Kajsa Angerdal Skoglund, 073-343 42 73. Välkommen med din intresseanmälan till www.profficelifescience.se [ http://www.profficelifescience.se/ ] senast 9 september 2013. Uppdragsgivare: Sveriges lantbruksuniversitet Ort: Uppsala Omfattning: heltid Sista ansökningsdag: 9 september
Företag: Proffice Life Science AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Djursjukhusdirektör till SLU jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djursjukhusdirektör till SLU

Universitetslektor i Smådjursmedicin
Sveriges lantbruksuniversitet är ett internationellt universitet i världsklass inom livs- och miljövetenskaper, som rankas bland världens främsta universitet inom sitt område i internationella jämförelser. SLU är ett forskningsintensivt universitet som också erbjuder ett brett utbud av unika utbildningar, som t ex. veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt. SLU har drygt 3 000 medarbetare och 4 000 studenter, en omsättning på dryga tre miljarder kronor och verksamhet i hela landet med campus i bl. a. Alnarp, Skara, Umeå och Uppsala. Universitetet har gjort en kraftfull satsning på moderna och attraktiva campusmiljöer för forskning och utbildning. Behörig att anställas som lektor är den som har avlagt doktorsexamen eller har motsvarande vetenskaplig kompetens eller har någon annan yrkesskicklighet som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som skall ingå i anställningen, genomgått högskolepedagogisk utbildning eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper samt visat pedagogisk skicklighet. Lika stor omsorg skall ägnas prövningen av den pedagogiska skickligheten som prövningen av andra behörighetsgrundande förhållanden.Nödvändig bakgrund för denna anställning är veterinärexamen som ger den sökande rätt att praktisera veterinäryrket i Sverige. Vidare krävs avlagd doktorsexamen eller motsvarande vetenskaplig kompetens, klinisk erfarenhet samt aktiv forskningsverksamhet inom ämnesområdet. För denna anställning krävs också dokumenterad klinisk skicklighet och erfarenhet av undervisning inom ämnesområdet samt pedagogisk färdighet. Formell specialistkompetens inom ämnesområdet såsom europeisk eller amerikansk diplomate är meriterande. 4 För fullständig annons se: www.slu.se/lediga-jobb Arbetsuppgifter: I anställningen ingår att bedriva forskning inom ämnesområdet, medverka i och utveckla undervisning och utbildning på avancerad nivå samt handledning av forskarstuderande.Teoretisk och praktisk/klinisk undervisning i ämnet inom SLU:s grundutbildningsprogram, företrädelsevis veterinärprogrammet samt forskning och handledning inom ämnesområdet. Innehavare av tjänsten förväntas vidare utveckla ämnesområdet samt sprida forsknings samt annan information till allmänheten (3:e uppgiften). Dessutom ingår administrativa uppgifter inom institutionen och fakulteten tilldelas innehavaren av tjänsten.
Företag: Sveriges lantbruksuniversitet
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Universitetslektor i Smådjursmedicin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Universitetslektor i Smådjursmedicin

Legitimerad djursjukskötare
Sveriges lantbruksuniversitet är ett internationellt universitet i världsklass inom livs- och miljövetenskaper, som rankas bland världens främsta universitet inom sitt område i internationella jämförelser. SLU är ett forskningsintensivt universitet som också erbjuder ett brett utbud av unika utbildningar, som t ex. veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt. SLU har drygt 3 000 medarbetare och 4 000 studenter, en omsättning på dryga tre miljarder kronor och verksamhet i hela landet med campus i bl. a. Alnarp, Skara, Umeå och Uppsala. Universitetet har gjort en kraftfull satsning på moderna och attraktiva campusmiljöer för forskning och utbildning. Legitimerad djursjukskötare med placering på smådjurskliniken Du som söker är legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare som arbetar på övergångsreglerna. Du är van att möta djurägare i olika situationer och inser vikten av att upprätthålla goda kundrelationer. Arbetslivserfarenhet inom arbete med djursjukvård på djursjukhus är meriterande. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet. Du är även intresserad av att skapa förutsättningar för arbete med undervisning och forskning och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. För fullständig annons se: www.slu.se/lediga-jobb Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta enligt UDS uppdrag mot uppsatta mål samt med traditionella arbetsuppgifter för en djursjukskötare. Stora möjligheter till specialinriktning inom t ex IVA, akutvård, anestesi, omvårdnad, dermatologi, odontologi, rehab mm. I tjänsten ingår även handledning av blivande djursjukskötare samt veterinärstudenter. Kvälls- natt- och helgtjänstgöring ingår enligt schema.
Företag: Sveriges lantbruksuniversitet
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad djursjukskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad djursjukskötare

Farmacevt med djurintresse!
Veterinärens Apotek (VetAp) och VetGross Sverige AB (VetGross) söker dig som vill ta ansvar för vårt apotek på Djursjukhuset i Karlstad. Detta är ett av Sveriges största och bäst utrustade djursjukhus som hanterar en stor bredd av olika djurslag och åkommor. Apoteket är ett öppenvårdsapotek specialiserat på djur och djurläkemedel och ansvarar även för beställning och leverans av Djursjukhusets läkemedelsrekvisitioner. Vi söker dig som är leg. apotekare eller leg. receptarie och har ett starkt intresse av att driva affären framåt. Du ska ha ett djurintresse och får gärna ha kompetens inom området. Givetvis är du bekväm i kundmötet och kan genomföra projekt på egen hand då tjänsten bland annat innebär ansvar för driften och utvecklingen av apoteket. I arbetsuppgifterna ingår även nykundsbearbetning/försäljning av läkemedel och förbrukningsmaterial till andra djursjukhus, kliniker och lantbrukare i närområdet. Apotekets öppettider är vardagar 10:00-18:00. Tjänsten är tänkt att vara på heltid, men deltid från 75% och uppåt kan också diskuteras. Tjänsten övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Körkort och egen bil är en fördel. Ansökan VetAp samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen med din ansökan snarast till ansokan@scientificwork.se. För frågor om tjänsten, kontakta Maria Anderberg på 0701-42 94 22 eller maria.anderberg@scientificwork.se. _________________ VetAp driver traditionella öppenvårdsapotek med fokus på djur och djurläkemedel och är del av VetGross som tillhandahåller läkemedel, förbrukningsmaterial samt utrustning till veterinärverksamhet. VetAp finns idag i Kalmar, Karlstad, Göteborg och Uppsala SLU. VetGross är Sveriges enda helhetsleverantör till veterinärverksamhet. Huvudägare är Lantmännen.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Farmacevt med djurintresse! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmacevt med djurintresse!

Djurskötare sökes
Alkvetterns Herrgård ligger mellan Karlskoga och Storfors i Ö:a Värmland. Vi driver ett suggnav på drygt 800 suggor och slaktsvinsproduktion med 1700 platser. Växtodlingen består av 450 ha. Det finns också skog och hyreslägenheter. Vår djurskötare Victoria skall läsa vidare och vi behöver därför förstärkning. Vi söker dig som gillar grisar och: - Har utbildning och/eller erfarenhet. - Är glad och possitiv. - Tar ansvar och egna initiativ. - Är noggrann och har ordningssinne. Bostad finns på gården. Tillträde omgående.
Företag: OLSSON, INGMAR
Ort: Storfors
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Djurskötare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurskötare sökes

Veterinär till smådjursklinik
Vi söker en klinikveterinär till vår välutrustade smådjursklinik i Umeå. Umanveterinären är ett mindre företag med ett väldigt gott rykte och du kommer att få jobba som ensam veterinär tillsammans med assistent på vår klinik på Djurmagazinet i Umeå. Som stöd får du en mycket erfaren veterinär och arbetsgivare som har sin mesta verksamhet i Vännäs. Dina arbetstider kommer att vara dagtid 9-18 och ej innefatta jourverksamhet. Vi söker dig, leg. veterinär, som är positiv och serviceinriktad och som vill jobba i ett mindre företag med mycket trevlig stämning och goda arbetsförhållanden.
Företag: UMANVETERINÄREN AB
Ort: Umeå
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Veterinär till smådjursklinik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Veterinär till smådjursklinik

Veterinär
Djurkliniken i Umeå (Europas huvudstad 2014), är Norrlands nyaste och modernaste djurklinik där vi sätter djurets helhet i centrum genom friskvård, sjukvård och rehabilitering av hundar, katter och smådjur. Vi har en hög veterinärmedicinsk kompetens och tekniskt avancerad medicinsk utrustning och en välsorterad djurvårdsbutik. Efterfrågan på våra tjänster expanderar kraftigt och som ett led i vår fortsatta utveckling söker vi nu fler legitimerade Veterinärer med intresse för hund, katt och övriga smådjur, gärna med specialistkompetens. Som person kan du arbeta självständigt, men ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga då kvalificerad djursjukvård bedrivs i ett team av Veterinärer, Djursjukskötare, Djursjukvårdare och Sjukgymnast. Välkommen med eventuella frågor och din ansökan på mejl, till inger-johanne.stockinger@djurklinikenumea.se
Företag: Djurkliniken i Umeå AB
Ort: Umeå
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Veterinär jobb, Veterinär Umeå, Veterinär Djurkliniken i Umeå AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Veterinär

Djursjukskötare
Djurkliniken i Umeå (Europas kulturhuvudstad 2014), är Norrlands nyaste och modernaste djurklinik där vi sätter djurets helhet i centrum genom friskvård, sjukvård och rehabilitering av hundar, katter och smådjur. Vi har hög veterinärmedicinsk kompetens, tekniskt avancerad medicinsk utrustning och en välsorterad djurvårdsbutik. Efterfrågan på våra tjänster expanderar kraftigt och som ett led i vår fortsatta utveckling söker vi nu fler legitimerade Djursjukskötare med intresse för hund, katt och övriga smådjur. Som person kan du arbeta självständigt, men ha god kommunikations- och samarbetsförmåga då kvalificerad djursjukvård bedrivs i ett team av Veterinärer, Djursjukskötare och Sjukgymnast. Välkommen med eventuella frågor och din ansökan på mail, till inger-johanne.stockinger@djurklinikenumea.se
Företag: Djurkliniken i Umeå AB
Ort: Umeå
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Djursjukskötare jobb, Djursjukskötare Umeå, Djursjukskötare Djurkliniken i Umeå AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djursjukskötare

Veterinär inriktning akutsjukvård
Strömsholm Djursjukvård ingår i Evidensia Djursjukvård. Evidensia är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp med ett komplett erbjudande av bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. I Evidensia ingår över 66 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Gruppen omsätter mer än 1 miljard kronor och behandlar varje år fler än 550 000 patienter, varav mer än 510 000 smådjur och ca 40 000 hästar. www.evidensia.se Vi söker dig som vill vara en del av vårt team på Centrum för akutsjukvård. Du brinner för akut och intensivvård och vill utvecklas både i kompetens och arbetssätt. Vår akutklinik är öppen dygnet runt ? året runt. Vi som jobbar här vill arbeta med just akutsjukvård och gillar ett högt tempo. Akuten är direkt kopplad till vår intensivvårdsavdelning som även den är bemannad dygnet runt av intensivvårdsutbildad personal. Efter stabilisering lämnas djuret över till någon av våra specialistkliniker där du har kollegor specialiserade inom Internmedicin, Ortopedi och Kirurgi, Bilddiagnostik, Ögonsjukdomar samt ett mycket skickligt Laboratorium och Blodbank. Allt för att kunna ge våra patienter den absolut bästa vården. Kollektivavtal finns. Ansökningar tas emot löpande. Välkommen med skriftlig ansökan till ledigatjanster@stromsholmdjursjukvard.se
Företag: Strömsholm Specialistdjursjukhuset Hund och Katt
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Veterinär inriktning akutsjukvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Veterinär inriktning akutsjukvård


Sök lediga jobb Djur

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se