Djursk��tare, semestervikariat jobb - lediga jobb

Djursk��tare, semestervikariat jobb Djursk��tare, semestervikariat jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Djursk��tare, semestervikariat. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Djursk��tare, semestervikariat. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Representant- Norrtälje

  2. Kvalificerad central säljare till uppdrag- Stockholm

  3. Logistikansvarig- Norrtälje

  4. Företagssäljare sökes - Elavtal- Stockholm

  5. Engagerad testare/testledare- Stockholm

  6. Försäkrings AB Bostadsgaranti söker underwriter- Stockholm

  7. Database Developer (BI) to leading company, Stockholm- Stockholm

  8. Front end-utvecklare till stort dynamisk företag, Stockholm- Stockholm

  9. Kreativ .NET-utvecklare till Starmind, Stockholm- Stockholm

  10. Vi söker en systemtekniker inom Linux till Com Hem!- Stockholm


Mer beskrivning

Representant
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Vintern 2013 beräknas vårt nya varuhus öppna i Norrtälje. Inför detta söker vi nu en relationsskapande Representant.   Rollbeskrivning Som Representant är du Biltemas ansikte utåt på lokala mässor, event och utställningar. Som en del av marknadsstrategin arbetar Biltema med olika typer av kampanjer och riktade aktiviteter. Du är den som knyter kontakterna med lokala samarbetspartners. Du följer den lokalt gjorda marknadsplanen, planerar och bokar in företagsbesök och ansvarar för att Biltemas trycksaker, kataloger och broschyrer etc. sprids.   Kvalifikationer Vi söker dig som har bakgrund inom detaljhandeln, har ett öga för inspirerande exponeringar och ett gediget intresse för Biltemas produktområden. Dina tidigare erfarenheter från mässor och eventplanering värdesätter vi högt. Du har hög social kompetens och goda kunskaper i Svenska språket. Du är en initiativrik och självgående person som har lätt för att skapa kontakter och bygga relationer. Du trivs med ett högt tempo och har förmågan att hantera flera parallella arbetsuppgifter utan att tappa fokus. Du arbetar under stort eget ansvar, och har möjlighet att arbeta oregelbundna tider, då arbetstiden varierar över veckan där även helgarbete förekommer. Befattningen kräver B-körkort, är körkortet taget innan 1996 är detta ett plus. Har du ett C-körkort är även det meriterande. Det är viktigt att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.   Arbetsplats/placering: Norrtälje Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning, heltid Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du laddar upp din ansökan omgående. Resterande tjänster till Biltema Norrtälje utannonseras under våren.
Företag: Biltema Norrtälje
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Representant jobb, Representant Norrtälje, Representant Biltema Norrtälje
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Representant

Kvalificerad central säljare till uppdrag
Nu söker vi en kvalificerad säljare till ett uppdrag hos en av våra kunder. Du kommer att bearbeta och utveckla främst nya men även befintliga kunder. Tjänsten som central säljare är en nyinrättad funktion hos kunden och du kommer att ha en unik chans att utforma rollen. Du kommer att vara del av en grupp men arbeta självständigt i ett fritt, varierande och utmanande arbete. Dina kontaktytor kommer att vara kunder i en operativ befattning, och du kommer att genomföra kundmöten där du backas upp av tekniskt kunniga personer inom företaget. Du kommer att mätas både på långsiktiga och kortsiktiga mål som exempelvis frekvens i kundmöten och aktiviteter. Du kommer även att genomföra kundanalyser, utveckla och presentera konceptuella affärsförslag till befintliga och nya kunder. Du kommer också att utveckla säljarbete och affärsmodeller, samt utforma och genomföra kund- och marknadsaktiviteter tillsammans med marknadschef. Uppdragsgivare: Proffice Ort: Stockholm Omfattning: heltid Kvalifikationer: Vi söker dig med fem års erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning med dokumenterat goda resultat. Du är van vid att möta kunder och driva säljprocesser och sporras av denna unika möjlighet att arbeta med försäljning på ett nytt sätt inom företaget. Det är en fördel om du har tekniskt intresse och meriterande med en tekniskt alternativt ekonomisk högskoleutbildning. Det är en fördel att ha erfarenhet av branscher med stark försäljningskultur. Du har ett starkt driv, och en god energi som skapar ett högt tempo i det du engagerar dig i. Du är tävlingsinriktad och motiveras av mätbara mål samt att arbeta med frekvens. Du behöver vara kommunikativ, relationsskapande och lyhörd för att passa i rollen. Du behöver också vara uthållig och bra på att tänka nytt, engagera och förhålla dig affärsmässigt. Du är också ansvarstagande och flexibel. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi kommer att titta mycket på personlig lämplighet vid tillsättning. Välkommen med din ansökan! Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving. Sista ansökningsdag: 2013-04-15 För information: Jeanette Walters/Elin Thor
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad central säljare till uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad central säljare till uppdrag

Logistikansvarig
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Vintern 2013 beräknas vårt nya varuhus öppna i Norrtälje. Inför detta söker vi nu en strukturerad Logistikansvarig. Rollbeskrivning Som Logistikansvarig bär du ansvaret för att arbeta fram rätt rutiner för varuflödet till och från varuhuset där det bland annat innefattas orderläggning, mottagningsrapportering samt returer av gods. Du har det övergripande ansvaret för varulagernivån och beställningen samt att leverans sker utan avvikelse. Beställningspunkter och leveranspunkter ser du till så att de är uppdaterade efter varuhusets behov och årstider. Artikelvården i butiksdatasystemet ligger på ditt ansvar. Utöver det ser du till att inventeringar görs enligt lagda rutiner samt att lagret hålls rent och snyggt. Tjänsten som Logistikansvarig medför en nyckelroll där du ingår i varuhusets ledningsgrupp och rapporterar till Varuhuschefen. Jour vissa helger och kvällar samt öppning av varuhuset förekommer i denna tjänst.   Kvalifikationer Du är en person som jobbat inom detaljhandeln i 3-5 år, innehar truckkort och har erfarenhet av lager- och logistikfrågor. Vi värdesätter dina kunskaper kring brandsäkerhet och arbetsmiljö. Vidare har du färdigheter i strategisk säljplanering och varuexponering, varigenom du har förmågan att se helheten i en försäljningscykel. I rollen som Logistikansvarig är det viktigt att du har goda datorkunskaper, har du tidigare arbetat i ett affärssystem är det ett plus. Planering av varuflöden är inget nytt för dig och vi ser att du är en analytisk, organiserad och ansvarstagande person med hög servicekompetens. I din roll är du flexibel för att kunna tillmötesgå eventuella nya eller tillfälliga arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har kompetens/intresse inom några av våra produktområden och att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet. Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter!   Arbetsplats/placering: Norrtälje Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning, heltid Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan omgående. Resterande tjänster till Biltema Norrtälje utannonseras under våren/sommaren.
Företag: Biltema Norrtälje
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Logistikansvarig jobb, Logistikansvarig Norrtälje, Logistikansvarig Biltema Norrtälje
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Logistikansvarig

Företagssäljare sökes - Elavtal
Ventacom Connection är ett ledande företag inom försäljning. Vi har idag ett femtiotal anställda och vårt huvudsäte är beläget i ett fräscht och ljust kontor i Henriksdal, ett stenkast från Slussen. Nyckeln till vår framgång är just våra anställda, då de utgör företagets största resurser. Det spelar ingen roll hur gammal du är, vad du har för ursprung eller bakgrund/utbildning. - Hos oss kan alla lyckas bara viljan finns! Vi söker nu säljare för vår kund E.ON:s räkning.  E.ON Nordic producerar och levererar energi till den Nordiska marknaden i form av el, gas, värme, kyla och avfallsbehandling samt energirelaterade tjänster till cirka en miljon kunder. Målet är nu att expandera ytterligare och nå ut till ännu fler potentiella kunder genom att utöka personalen. Du som säljare kommer att bemöte bearbetade kunder och sälja fördelaktiga elavtal till små -och medelstora företag. Till din fördel kommer du att arbeta med ett väl etablerat varumärke - E.on som är en ev Europas största energibolag. Vi ser att du som person är utåtriktad, verbal, självgående och har lätt att anpassa dig efter olika situationer och kunders önskemål. Du räds inte för att ta egna initiativ men kommer hela tiden att få feedback och backup från dina medarbetare samt säljchef. Med en stark vilja och ambitionen att utvecklas kommer du att komma långt då karriärmöjligheterna är mycket goda inom företaget!  OBS! Enda kravet vi har är att du som söker skall ha erfarenhet av försäljning Utöver grundutbildning får du som anställd kontinuerlig vidareutbildning samt ta del av diverse bonusar, förmåner och priser. Dessa kan både vara kopplade till individuella presentationer såväl som till gruppen eller företagets budget som helhet. Det finns även mycket utvecklingsmöjligheter då projektet är relativt nytt.    Löneform: Hög grundlön + provision Anställningsform: Tillsvidare (heltid) Tillträde: Omgående Övrigt: För allas trivsel råder dress code "propert och städat" på kontoret Arbetstider: 09:00-17:00 OBS! Ansök i första hand genom att skicka CV/Personligt brev via den externa webbplatsen. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga och behandlar ansökningar löpande
Företag: Ventacom Connection AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Företagssäljare sökes - Elavtal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagssäljare sökes - Elavtal

Engagerad testare/testledare
Om Systemstrategerna Systemstrategerna är ett expansivt IT-konsultbolag, med ett öppet klimat och involverande kultur. Vi är ett stabilt bolag som sedan starten 1997 upplevt både hög- och lågkonjunktur. Att vi var med när IT-bubblan brast i början av 2000-talet och under finanskrisen 2008-2009 gör att vi vet hur marknaden fungerar och vi tycker det är otroligt spännande att vara en del av en bransch som står under ständig och genomgripande förändring. Vi vet att vår framgång bygger på att vi förstår och anpassar oss och vårt erbjudande till den verklighet vi lever i idag såväl som imorgon. Mångfald / socialt ansvar Vi värdesätter mångfald och tror att heterogena grupper vad gäller ålder, kön och kulturell/etnisk bakgrund presterar bättre och når större framgång. Vi vill vara förebilder inom branschen och sponsrar gärna pro bono projekt. Nedan finner du några exempel på projekt som vi har sponsrat och fortfarande sponsrar: Stiftelsen Läxhjälpen, Nolltolerans mot mobbning, Hand in Hand India, Stiftelsen TEV. Yrkesstolthet På Systemstrategerna tror vi på att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och med vår mångåriga erfarenhet av förändringsarbete tar vi ansvar för förändringsprocessen och ger oss inte förrän alla bitar är på plats. Förändringstakten inom IT-branschen är hög och vi ser därför till att hålla oss uppdaterade och strävar alltid efter att använda marknadens bästa metoder och verktyg. Just nu söker vi testare/testledare som till en början kommer att ingå i Systemstrategerna förvaltning AB men på sikt är strategin att göra testområdet till ett eget dotterbolag vilket kommer att generera vidareutveckling i nya tjänster, karriärvägar och möjligheten till att bygga ett företag. Vi söker dig som har • Minst 3 års erfarenhet av arbete med test/testledning • Erfarenhet av funktionstest, enhetstest och acceptanstest • Erfarenhet av något eller flera testverktyg • Certifiering inom test • Ett stort driv, engagemang och social kompetens Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Vid eventuella frågor kontakta ansvarige rekryterare Kristian Göransson (kristian.goransson@systemstrategerna.se)
Företag: Systemstrategerna AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad testare/testledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad testare/testledare

Försäkrings AB Bostadsgaranti söker underwriter
Avanzera Bemanning Vårt uppdrag: Bostadsgaranti är AB Bostadsgaranti (moderbolag) och Försäkrings AB Bostadsgaranti. AB Bostadsgaranti ägs med lika delar av staten och Sveriges Byggindustrier. Moderbolagets bedriver utbildnings- och konsultverksamhet i samband med produktion av bostadsrättsprojekt. Försäkringsbolaget tecknar 10-åriga byggfelsförsäkringar för i första hand nybyggda bostadshus, samt fullgörandeförsäkringar under entreprenad- och garantitid för byggentreprenader. Se vidare www.bostadsgaranti.se. Arbetsuppgifter: Som underwriter arbetar du självständigt men är en del av ett team. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är van vid många kontakter med konsumenter, producenter och myndighetsföreträdare. Din bakgrund: Vi ser gärna att du har försäkringskunskap inom egendomsförsäkring och erfarenhet som underwriter, riskingenjör och/eller skadeingenjör. Vi tror att du har aktuell kännedom om byggbranschen och även har intresse för entreprenadjuridik och/eller kreditbedömning. Vi lägger stor vikt vid att du är utåtriktad och har förmåga att arbeta självständigt. För rätt person kan vi erbjuda ett intressant arbete i en miljö som präglas av kunskap och erfarenhet samt viljan att hela tiden utvecklas. Arbetsplatsen är i centrala Stockholm. I denna rekrytering samarbetar vi med Avanzera Bemanning AB. Är det något du undrar över är du välkommen att kontakta Pernilla Molin 08-545 28 302. Din ansökan mailar du till pernilla.molin@avanzera.se. Märk din ansökan ”Underwriter”. Urvalet kommer att ske löpande och vi ser därför gärna att du mailar din ansökan så fort som möjligt.
Företag: Avanzera Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Försäkrings AB Bostadsgaranti söker underwriter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäkrings AB Bostadsgaranti söker underwriter

Database Developer (BI) to leading company, Stockholm
Senterprise AB | Microsoft Experts Delivered handplockar Nordiska IT-specialister och utvecklare inom Microsoft. Vi har marknadens mest kompletta utbud av kompetens och tjänster gällande IT-rekrytering och uthyrning. Läs gärna vidare på www.senterprise.se Job description: (This opening is in Stockholm and is just available for candidates already living in Sweden) SENTERPRISE har för vår kund räkning fått ansvaret att direktrekrytera ett flertal av marknadens mest passionerade Database developers (BI) till ledande företag i Stockholm. Företaget klassas som ett av marknadens största,  snabbast växande och passionsdrivna företag. För rätt person finns ordentliga utvecklingsmöjligheter.  The customer is a successful and fast growing company. Why is that? The equation is easy; we are building great products with the best professionals out there. We truly believe that we are creating the best technical solution that enables millions of players around the world to get world class entertainment. Are you up for a challenge? We are looking for developers to our Stockholm office. Are you a Database Professional with a mindset of a developer, an interest in big data, new technology and delivering the best possible tools to our users? We are looking for you! You will be engaged in designing and optimizing database structures, creating stored procedures and functions. Main requirements: Database experience and solid stored procedure skills - MS SQL Server 2008 (or 2012) Take lead in performance optimization and actively work with database performance in regards to indexing, partitioning and database structures Develop and secure best practices and standards to support the developers in their day-by-day work building the best BI-solution for our customers Together with operational DBA:s secure operations of the BI-platform in regards to hardware demands, storage growth and backups Be a key player in the current upgrade to SQL Server 2012 and making sure usage of new technology is maximized
Företag: SENTERPRISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Database Developer (BI) to leading company, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Database Developer (BI) to leading company, Stockholm

Front end-utvecklare till stort dynamisk företag, Stockholm
Senterprise AB | Microsoft Experts Delivered handplockar Nordiska IT-specialister och utvecklare inom Microsoft. Vi har marknadens mest kompletta utbud av kompetens och tjänster gällande IT-rekrytering och uthyrning. Läs gärna vidare på www.senterprise.se SENTERPRISE har för vår kund räkning fått ansvaret att direktrekrytera ett flertal av marknadens mest passionerade Front end-utvecklare inom.NET till Stockholm. Företaget klassas som ett av marknadens största,  snabbast växande och passionsdrivna företag. För rätt person finns ordentliga utvecklingsmöjligheter. Brinnande passion för att utveckla Front end och för att vara del av ett större team som sätter ribban på marknaden. Det innebär att du behöver trivas med trivs med mycket snabba kast, avbrott i ditt dagliga arbete samt arbetstoppar periodvis. Du behöver ett utomordentligt självdriv för att hinna med och ska trivas i  en arbetsmiljö där det rådet kaos och oordning. På kontoret jobbar du Agilt och du behöver vara en duktig kommunikatör med din närmsta chef och kollegor. Kunden premierar ansvar och förväntar sig att du alltid är steget före.  Detta är en stort och seriöst företag som tar väl hand om sina anställda och utveckling. Extremt låg personalomsättning och fantastiska utvecklingsmöjligheter för rätt person. Formella krav • Jobbat med Front end-utveckling inom .NET • Du tänker Agile/Scrum • Du behärskar Svenska och Engelska • Du är lyhörd, mycket kommunikativ och värdesätter ´tight´ samarbete med kollegor Utöver detta så ställer arbetsgivaren krav på att man dagligen jobbar från kontoret. Dvs distansarbete någon eller flerada dagar i veckan är ej möjligt för denna tjänst. Varför gå via SENTERPRISE? Direkt Access - Du kommer att ha en stor fördel gentemot andra kandidater. Våra rekryteringsspecialister har daglig kontakt med de tekniska cheferna och personalcheferna på arbetsgivarföretaget, vilket ger dig unik insikt i organisationen, positionen, intervjuaren, företagskulturen, lönenivåerna hos arbetsgivaren, miljön etc. Unika karriärmöjligheter - Vi är en One-Stop-Solution för Microsoft-specialistens alla jobb och karriärval. Vi ger dig ett unikt utbud av heta karriärmöjligheter inom Microsoft och tillgång till karriärmöjligheter innan dom annonseras ut på den öppna jobbmarknaden. Snabbhet - En snabbansökan (2 minuter), är det enda som behövs för att vi snabbt ska kunna hjälpa dig landa rätt jobb och karriär. Högre lön - Vi vet den marknadsmässiga lönen och den aktuella lönespannet hos arbetsgivarna, som vi samarbetar med. Vi kommer därför att hjälpa dig att få rätt lön som motsvarar din erfarenhet och skicklighet hos just den arbetsgivare som du söker till.
Företag: SENTERPRISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Front end-utvecklare till stort dynamisk företag, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front end-utvecklare till stort dynamisk företag, Stockholm

Kreativ .NET-utvecklare till Starmind, Stockholm
Senterprise AB | Microsoft Experts Delivered handplockar Nordiska IT-specialister och utvecklare inom Microsoft. Vi har marknadens mest kompletta utbud av kompetens och tjänster gällande IT-rekrytering och uthyrning. Läs gärna vidare på www.senterprise.se Brinner du för design och webbutveckling? Trivs du i ett dynamiskt gäng som du kan ha kul tillsammans med och en arbetsplats att utvecklas på? Vill du vara med i en häpnadsväckande resa med de nya teknologierna inom system- och webbutveckling? Är svaret JA, är detta rätt arbetsplats för dig! Om företaget Starmind startades 2001 och har en gedigen erfarenhet av system- och webbutveckling. De är specialister på Internet-, intranät-, och extranätutveckling samt databaser och implementering av Content Management System (CMS). Vanliga uppdrag är att utveckla webbplatser samt skapa smarta och lönsamma funktioner för digital kommunikation på webben, mobilen, surfplattor och i sociala medier. De arbetar tillsammans i en platt organisation, vilket gör att alla medarbetare är självgående och vana att ha personlig kontakt med våra kunder och samarbetspartners. Starmind är de som skapar smarta funktioner på webben för maximal kundnytta. Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en gränssnittsutvecklare med driv och engagemang utöver det vanliga. Du har kunskap inom interaktionsdesign och brinner för att utveckla och arbeta med områden som webbstandarder, tillgänglighet, användarvänlighet och browserskillnader. Du kommer ha ett tätt samarbete med både systemutvecklare och formgivare och förväntas ta ett helhetsansvar för gränssnittsutvecklingen. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med följande språk/standarder/rekommendationer/koncept: Kvalifikationer HTML/XHTML CSS JavaScript jQuery SEO Erfarenhet av arbete med följande applikatoner/system och arkitekturer är meriterande: .NET (ASP.NET/C#/IIS) MS SQL XML/XSLT När det gäller verktyg och utvecklingsmöjligheter ser vi helst att du är van att arbeta med: Microsoft Visual Studio .NET Adobe Photoshop Team Foundation Services Personliga egenskaper Förutom att du brinner för att tillsammans med dina kollegor föra teamet mot nya mål så tror vi att du är en person som är kreativ, idérik, driven och gillar utmaningar. Du är också ödmjuk, har god kommunikationsförmåga och tycker att det är roligt att arbeta i en flexibel miljö med högt tempo
Företag: SENTERPRISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kreativ .NET-utvecklare till Starmind, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreativ .NET-utvecklare till Starmind, Stockholm

Vi söker en systemtekniker inom Linux till Com Hem!
Com Hem erbjuder kompletta tjänster för tv, bredband och telefoni. Digital-tv med cirka 160 tv-kanaler, HDTV och sedan i augusti 2009 även On Demand. Vi levererar höghastighetsbredband med hastigheter från 10 Mbit/s upp till 200 Mbit/s, samt telefonitjänster. Som komplement till det fasta bredbandet erbjuder vi också mobilt bredband i samarbete med mobiloperatören 3. Cirka 40 procent av svenska hushållen är anslutna till Com Hems nät och har tillgång till marknadens bredaste tv-utbud, HDTV och On Demand-tjänster. Com Hem erbjuder även prisvärda och högkvalitativa tjänster för höghastighetsbredband och telefoni. Basen för vår affär är en driftsäker infrastruktur i samarbete med fastighetsägare. Vi är cirka 950 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Härnösand och Örnsköldsvik. Företaget grundades 1983 och ägs sedan 2011 av BC Partners. Vår vision är att vara den självklara partnern för bekymmersfria kommunikations- och underhållningstjänster. Nu söker de fler Systemtekniker till deras avdelning inom TV Produktion! Rollen Vårt uppdrag på TV-Produktion är att säkerställa att våra kunder får Sveriges bästa servicenivå. Det är vårt ansvar att återställa TV tjänsterna vid eventuella driftsstörningar men större delen av vår tid går åt till att proaktivt utveckla larmhantering, övervakning samt att bygga bort flaskhalsar och potentiella risker för framtida kundstörningar. Vi deltar även aktivt i alla nya utvecklingsprojekt, såsom vår pågående lansering av TiVo. I denna roll kommer du att lära dig allt om hur man driftar och utvecklar såväl traditionella som hypermoderna tekniska system för att producera TV tjänster. Du kommer att arbeta aktivt med våra specialister och lära dig allt om hur TV fungerar, från programtillverkning till hur digitalboxar fungerar. Med den kunskap du bygger upp kommer du att kunna felsöka vid driftstörningar, säkerställa kvalitet innan vi driftssätter förändringar i TV tjänsterna samt vara med och utveckla nya, moderna metoder för att ständigt höja vår servicenivå. Vi arbetar normalt under kontorstid, men en av oss finns ständigt i beredskap för vår Network Operating Center vid kundstörningar - även du kommer, när du blivit certifierad, gå i beredskap under en vecka ungefär varannan månad. I det laget är du en av Sveriges bästa generalister på TV teknik och specialist på ett eller flera områden. Du kommer att arbeta med några av Sveriges bästa specialister på TV-teknik och därmed få en unik möjlighet att få en mångsidig erfarenhet från det senaste inom TV-distributionsteknik på ett brett spektrum som omfattar IPTV, over-the-top video såväl som traditionell kabel TV. Erfarenhet För att passa för rollen ser vi att du jobbat som drifttekniker av just Linuxmiljöer i minst 2 år. Du har även jobbat med nätrelaterade arbetsuppgifter, är van att jobba med felsökning och har kunskap om routrar och switchar. Det är meritande om du har en teknisk utbildning i botten och dessutom har jobbat inom just tv/telecom. Som person ser vi gärna att du är nyfiken, driven, framåt och vill lära dig nya saker. Vi hoppas att du har ett tekniskt intresse, då du kommer få lära dig mycket nytt hos Com Hem. Det är viktigt att du är service minded och gillar att ha kundkontakt. Uppdragsgivare: Dfind IT Ort: Stockholm I denna konsultrekrytering jobbar Com Hem med Dfind IT, där du kommer vara anställd det första halvåret, för att sedan i samtyckte med Com Hem övergå i anställning hos dem. Vi tar emot ansökningar löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta linn.adlerz@dfinds.se [ mailto:linn.adlerz@dfinds.se ] Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar: Passion & Simplicity. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas. Keep Improving!
Företag: Dfind AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en systemtekniker inom Linux till Com Hem! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en systemtekniker inom Linux till Com Hem!


Sök lediga jobb Djursk��tare, semestervikariat

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se