Domstolssekreterare Sveriges Domstolar Gällivare tingsrätt jobb

Domstolssekreterare Sveriges Domstolar Gällivare tingsrätt jobb Domstolssekreterare Sveriges Domstolar Gällivare tingsrätt jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Domstolssekreterare Sveriges Domstolar Gällivare tingsrätt. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Domstolssekreterare Sveriges Domstolar Gällivare tingsrätt. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Butikssäljare - NK, Stockholm- Stockholm

  2. Fältsäljare: Stockholm sälj 15 villalarm och tjäna 45.000kr- Solna

  3. Lärare i Engelska och Sv eller SO till Brunnsängskolan- Södertälje

  4. GRAFISK ASSISTENT/ KUNDSUPPORT MED STORA UTVECKLINGSMÖJLIGHETER!- Stockholm

  5. SERVICEINRIKTAD IT-SUPPORTTEKNIKER!- Stockholm

  6. Erfaren Redovisningsassistent- Stockholm

  7. DeLaval söker Planner till Tumba- Botkyrka

  8. Sjukgymnast- Sigtuna

  9. Blivande gruppchef/säljledare i Stockholm- Solna

  10. Arbetsledare Grönyteskötsel Stockholm city- Stockholm


Mer beskrivning

Butikssäljare - NK, Stockholm
Nordiska Kompaniet är känt för att hela tiden ligga steget före. Nya trender inom mode, skönhet och hem har genom åren fått sin naturliga scen här. När Nordiska Kompaniet grundades 1902 var ambitionen att varuhuset skulle vara en ”kommersiell och kulturell teater”. Ambitionen är fortfarande att Nordiska Kompaniet ska vara en scen för samtiden och erbjuda kunderna den mest inspirerande miljö för shopping och upplevelser. NK Företagareförening består av samtliga företag som driver verksamhet på NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg. Ca 90 företag driver 160 avdelningar på de bägge varuhusen. Varuhusen har årligen 13 miljoner besökare och omsätter 2.6 miljarder. RetailPoolen söker för avdelningarna på NK´s räkning: Säljare – NK, Stockholm Inför höstens bemanning söker vi nu fler poolare till NK´s bemanningspool. Som säljare är du kundernas första kontakt med företaget. Du lotsar kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att avdelningen du arbetar på uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt rådge och inspirera kunden. Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som säljare både i kassan och på golvet. Som anställd kommer du tillhöra NK´s bemanningspool och få möjlighet att arbeta på många av NK´s olika avdelningar. Då tjänsten är en behovsanställning så bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel. Vi söker dig som - Är student och har minst 1 år kvar på dina studier - Har gått ut gymnasiet - Har erfarenhet av kundbemötande och service - Har minst ett års erfarenhet från liknande butiksarbete - Är stresstålig - Kan arbeta oregelbundna tider och ställa upp med kort varsel - Är flexibel och kan hoppa in även i andra pooler vid behov - Kan arbeta minst 2 vardagar i veckan samt helger Det är ett krav att du är studerande och har minst 1 år kvar av dina studier. Skriv tydligt i din ansökan vad du studerar och hur lång tid du har kvar på dina studier. Start: September Omfattning: Extra vid behov Plats: Stockholms Län Lön: Timlön enligt kollektivavtal Vid anställning hos RetailPoolen begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Daniel Paulus: stockholm@retailpoolen.se Vi ser fram emot din ansökan! RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 200 anställda i Stockholm och Göteborg och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.
Företag: Retail Knowledge
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare - NK, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare - NK, Stockholm

Fältsäljare: Stockholm sälj 15 villalarm och tjäna 45.000kr
Om jobbet: SÄKRA LARM i Sverige AB fortsätter att växa! Vi behöver omgående förstärkning med 3 fältsäljare till vårt kontor i Akalla Kista.  Arbetsområde Norra Stor-Stockholm. Tjänsten innebär heltid. Betald utbildning: Vi erbjuder en betald gedigen säljutbildning som sträcker sig över 12 månader i SÄKRA Säljakademi, samtidigt som Du arbetar och tjänar pengar. Det är vi som skall se till att Du lyckas, om Du blir antagen som kandidat. Vi söker dig som: * vill sälja 15 - 20 villalarm i månaden och tjäna minst 30.000kr - 45.000kr/mån * är positiv, social och kan arbeta både självständigt och i säljteam och tycker om att möta nya människor. * är pålitlig, lyhörd, målmedveten, engagerad till 100 % och en vinnarskalle. * har tid att jobba hårt och kan arbeta vissa kvällar och helger, för att tjäna bra med extrapengar. Jobbet innebär: * att arbeta heltid med uppsökande försäljning via kundbesök ”face to face” till villaägare (direktförsäljning). * att kunna fungera som konsult till kunden vid demonstration av produkter/tjänster samt göra behovsanalys. * att genomföra projektering för att säkerställa bästa lösning för varje kund, samt kontrakt- och avtalsskrivning, mm. * Du har möjlighet att arbeta dagtid enligt schemalagda tider, även kvällstid kan förekomma. Egenskaper: * Kommunikation är av största vikt. Därför skall Du ha lätt för att etablera relationer och inge förtroende. * Du är social, verbal och representativ i ditt sätt. Behärskar det svenska språket flytande både i tal och skrift. * Tidigare säljerfarenhet är inget krav. Intresse och engagemang att lära sig säljyrket är desto viktigare. * Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt även äldre. * Körkort är inget krav, då vi arbetar med poolbil för säljteam. Har Du körkort och egen bil får Du milersättning. * Tjänsten förutsätter att Du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Vi erbjuder: * inspirerande arbete i säljteam med ansvar för egen budget och resultat. * att ingå i säljteam om 4 fältsäljare som tillsammans bearbetar utvalda distrikt. * stora möjligheter att göra karriär inom SÄKRA LARM i Sverige AB. * en mängd olika säljtävlingar under året för den tävlingsinriktade. * rörlig provisionsersättning med möjlighet till mycket goda inkomstmöjligheter. * garantiprovision på 15.000kr/mån (17.300kr/mån vid fyllda 24 år) Om företaget SÄKRA LARM i Sverige, AB, firar 10 års jubileum 2013. Vi har vårt huvudkontor i Mölndal (Göteborg) med filialkontor i Stockholm Akalla Kista, Helsingborg, Kristianstad och har sedan 2003 arbetat med säkerhetslösningar till villor, radhus, lägenheter, fritidshus och företag. Affärsidén utgår från Safehouse Professional-konceptet som bygger på en balans mellan fyra pelare. Ekonomi, Kvalitet, Service och Kompetens. Företaget sysselsätter idag c:a 70 personer och fortsätter växa. Företaget etablerar sig därför på flera orter i Sverige. Satsar Du på oss satsar vi på dig. Välkommen till vårt TEAM!
Företag: SÄKRA LARM i Sverige AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare: Stockholm sälj 15 villalarm och tjäna 45.000kr jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare: Stockholm sälj 15 villalarm och tjäna 45.000kr

Lärare i Engelska och Sv eller SO till Brunnsängskolan
Jobba i Södertälje Välkommen till Södertälje! Det är här det händer. Det är här vi anställer Sveriges bästa lärare och ger dem 40.000 i lön. Det är här vi utvecklar de kommunala förskolorna och skolorna utifrån tydliga verksamhetsidéer, prövar två lärare i klassrummet, har gemensamma strukturer för pedagogiska diskussioner i arbetslagen och anställer förstelärare med uppdrag att utveckla ämnesundervisningen. Ja, listan kan bli hur lång som helst. Södertälje är en av Sveriges mest intressanta skolkommuner. Faktum är att vi nästan varje dag slår skolvärlden med häpnad. Att utveckla och förbättra förskolan och skolan låter sig inte göras på en kafferast eller av glada amatörer. Det måste göras systematiskt av skickliga ledare och lärare, och arbetet måste vara strategiskt och långsiktigt. Vi bygger vår utveckling på det forskningen visat är framgångsfaktorer för förbättringsarbete i förskola och skola. Dessutom har vi valt att prioritera några särskilda områden, som språkutvecklande arbete, inkluderande arbete och IKT som pedagogiskt redskap. Egentligen handlar allt vårt arbete om att skapa förutsättningar för förskollärare och lärare att göra ett bra jobb. Är du beredd att kavla upp ärmarna, att förända, att göra skäl för lönen och att sova gott om natten efter att ha gjort något värdefullt? Ja, då är du välkommen till Södertälje! Peter Fredriksson Utbildningsdirektör Omvärldens förväntningar och krav på skolan är stora. För att möta detta behövs en god grund. Den bygger vi tillsammans med våra elever. Vi ger förutsättningar för ett lustfyllt inlärningsklimat, som motiverar eleverna till fortsatt lärande genom livet. Detta gör vi genom att hele tiden sätta eleven i fokus och därmed lyfta fram elevens styrkor. Brunnsängskolan är en alldeles nyrenoverad F-9 skola med ca 900 elever. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i engelska och svenska eller SO-ämnen för år 7-9. KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation i ovanstående ämnen. Mångfald är en styrka, därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder.
Företag: Södertälje kommun, Brunnsängsskolan
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Engelska och Sv eller SO till Brunnsängskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Engelska och Sv eller SO till Brunnsängskolan

GRAFISK ASSISTENT/ KUNDSUPPORT MED STORA UTVECKLINGSMÖJLIGHETER!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är ett företag som har utvecklat ett intelligent system för automatisk fjärrövervakning och styrning av framförallt livsmedelsbutiker, men också ventilationsanläggningar, industrianläggningar och värmepumpar. När systemet anslutits till en anläggning erbjuder de tjänster för att upprätthålla drift av systemet och därmed garantera driftdata och larmhantering. Andra tjänster är manuell larmhantering och energikontroll. Moderbolaget finns i Norge och idag har koncernen totalt 35 personer. De söker de nu ytterligare förstärkning till kontoret i Stockholm. Arbetsuppgifter Vår kund söker nu en grafisk assistent/kundsupport till kontoret i Stockholm. Du kommer ha en delad roll där du som grafisk designer kommer att vara behjälplig i förberedelsen för installationen av de drift- och övervakningssystem som företaget levererar. Du kommer att rita och designa layouten för anläggningarna och systemen i Adobe Illustrator. Dessutom kommer du att vara behjälplig i kundsupporten, där du tar emot inkommande samtal och mail ifrån kunder som har problem och frågor kring anläggningarna. Det krävs att du är utåtriktad och tycker om att lösa problem samt hjälpa till. Kvalifikationer - Du har kunskap och erfarenhet av design i Adobe Illustrator, alt. PhotoShop eller liknande program. - Du har kunskap i phpMyAdmin eller liknande. - Du har förståelse för databasstruktur, SQL och lokala nät. - Du har kunskap om VPN tunnlar, fjärrskrivbord och MS Excel. - Du är en stjärna på att ge support och hjälpa till. - Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Personliga egenskaper Som person är du självklart mycket IT- och teknikintresserad. Du är utåtriktad, har social kompetens är mycket serviceinriktad. Du gillar att ge support och hjälpa kunder med deras problem. Övrigt Företaget är i en expansiv fas, där du har möjlighet att visa vad du går för och därefter växa in i rollen med ökat ansvar. Lön Enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Start omgående eller enligt överrenskommelse. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund till en början ca 2-5 dagar/v. Tanken och målsättningen är att du relativt snabbt ska gå upp till heltid och sedan även bli överrekryterad av vår kund. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga GRAFISK ASSISTENT/ KUNDSUPPORT MED STORA UTVECKLINGSMÖJLIGHETER! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GRAFISK ASSISTENT/ KUNDSUPPORT MED STORA UTVECKLINGSMÖJLIGHETER!

SERVICEINRIKTAD IT-SUPPORTTEKNIKER!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm Arbetsuppgifter Vår kund söker nu en service desk agent/IT-supporttekniker som kommer att arbeta med att hjälpa anställda inom företaget med diverse problem gällande IT-relaterade tjänster. Du kommer i din roll som service desk agent vara ansiktet utåt för IT-avdelningen då du kommer att ta emot alla inkommande ärenden. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta att försöka lösa dessa problem eller att skicka vidare ärenden som inte kan lösas direkt till rätt avdelning. Kvalifikationer - Du har några års erfarenhet av rollen som IT- supporttekniker. - Du har god kunskap i Windows XP, Windows 7, Office, Active directory, SAP, BMC Remedy samt andra IT-system. - Du behärskar svenska samt engelska i tal såväl som skrift. Personliga egenskaper Vår kund söker en serviceinriktad person som är effektiv och får saker gjorda. Du är ansvarfull och tycker att det är roligt att hitta lösningar till IT-relaterade problem. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, önskvärd start 2013-09-02 t.o.m 2014-05-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. OMGÅENDE! Start senast 2013-09-02. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga SERVICEINRIKTAD IT-SUPPORTTEKNIKER! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVICEINRIKTAD IT-SUPPORTTEKNIKER!

Erfaren Redovisningsassistent
Brainpeople AB Dina arbetsuppgifter Som redovisningsassistent är du en del av ekonomiavdelningen som består av ca 25 medarbetare. Du kommer att ingå i en mindre grupp bestående av 4 personer. Dina främsta arbetsuppgifter innebär: - löpande bokföring och balansräkning - månadsavstämningar av balanskonton - viss fakturering - Ansvara för kassa/bank Arbetets omfattning: Start senast 19 augusti. Heltid 8-17, du kommer att arbeta som konsult för Brainpeople och arbeta på uppdrag hos en av våra kunder. Din profil För att lyckas i denna tjänst är du gymnasieekonom och har minst 3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har en god vana från att arbeta i olika affärssystem och har lätt för att sätta dig in i nya. Då företaget arbetar mycket i Excel är det viktigt att du Det är meriterande om du har kunskaper i Movex, men det är inget krav. Personliga egenskaper: För att trivas på företaget tror vi att du trivs att arbeta i grupp, inte är rädd att kavla upp ärmarna och är prestigelös och öppen. Du driver ditt arbete framåt självständigt samtidigt som att du är kommunikativ och social med dina kollegor. Du bör ha skinn på näsan och inte vara rädd att säga vad du tycker då det är högt i tak. Vidare är du flexibel och trivs i ett företag med entreprenörsanda. Intresserad? Skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande. Om företaget Vår kund är ett familjeföretag inom food & beverage som funnits i över 100 år. Idag består företaget av cirka 1300 medarbetare inom varuförsörjning, försäljning, marknadsföring och administration. Drygt 200 personer arbetar i fina lokaler på huvudkontoret söder om Stockholm. Företaget präglas av frihet, rak kommunikation och högt i tak. Här får du en varm och öppen arbetsplats där teamarbete är i fokus Om oss Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor! Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag. Följ oss på Facebook!
Företag: Brainpeople AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Redovisningsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Redovisningsassistent

DeLaval söker Planner till Tumba
DeLaval – driving progress in milk production DeLaval is the market leader in milking equipment employing 4 300 people in more than 100 markets.  Our dairy farming partners benefit from over 125 years of industry experience, sharing complete solutions with trusted local support and service.  Our research and development programmes ensure that farmers can rely on DeLaval to help them preserve cow health and support the production of quality milk. DeLaval is a company of the Tetra Laval Group. Planner to DeLaval Tumba Factory  Logistics is a central function within DeLaval being responsible for customer orders, production planning, and purchase of material and shipping. As a Planner you will have an important role in the factory, where planning is a key.   The position is placed in Tumba, Sweden and you will be reporting to the Logistic Manager. The job demands your possibility of working flexible hours.   Key responsibilities • Managing customer orders • Production planning • Managing deliveries to customers • Make and distribute rapports • Be support to Master Planner • Material planning • Managing project Experiences and skills • Extensive experience and confirmed practice in planning • Good understanding in how supply chain and production are functioning • Used to work in MRP systems and Microsoft office, Monitor/SAP/Excel is preferred experience • Experience and confirmed practice in managing project • Preferred experience in the field of improvement, such as Lean Manufacturing • Fluent in English and Swedish, spoken and written The successful candidate should also have • Strong communication skills, both verbal and written. Must be able to communicate and gain trust in different countries/cultures • A strong customer service mindset • A energetic and flexible personality • Ability to prioritize necessary actions and take decisions to reach targets and results  You are welcome to register your application at www.kornboden.se as soon as possible and no later than 18th of August 2013. Please include your CV and a cover letter in English   Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad  och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens! Sökord: Planering, Logistik, Orderhantering
Företag: Kornboden
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga DeLaval söker Planner till Tumba jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DeLaval söker Planner till Tumba

Sjukgymnast
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har drygt 42 000 invånare. Socialförvaltningens ansvarsområden är: - Äldreomsorg - Handikappomsorg - Socialpsykiatri - Individ- och familjeomsorg - Tillsyn och tillståndsfrågor ARBETSUPPGIFTER Leg sjukgymnast sökes till äldreomsorgen i Sigtuna kommun. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att göra individuella funktionsbedömningar, att utföra sjukgymnastiska behandlingar och att handleda/utbilda personal i vardagsträning och ergonomi. Utprovning och förskrivning av hjälpmedel. KVALIFIKATIONER Leg sjukgymnast Körkort Vi ser helst att du har nårga års erfarenhet av arbete som sjukgymnast och erfaenhet av äldreomsorg eller personer med demenssjukdom.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, eftersom arbetsuppgifterna kräver att du har god samarbetsförmåga.
Företag: Sigtuna kommun, HSO
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast jobb, Sjukgymnast Sigtuna, Sjukgymnast Sigtuna kommun, HSO
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast

Blivande gruppchef/säljledare i Stockholm
Om jobbet: SÄKRA LARM i Sverige AB fortsätter att växa! Vi behöver omgående förstärkning med 1 blivande gruppchef/ säljledare till vårt kontor i Akalla Kista.  Arbetsområde Norra Stor-Stockholm. Tjänsten innebär heltid. Betald utbildning: Vi erbjuder en betald gedigen säljutbildning som sträcker sig över 12 månader i SÄKRA Säljakademi, samtidigt som Du arbetar och tjänar pengar. Det är vi som skall se till att Du lyckas, om Du blir antagen som kandidat. Vi söker dig som: * vill bli gruppchef/säljledare och sälja 15 - 20 villalarm i månaden och tjäna minst 45.000kr - 60.000kr/mån * är positiv, social och kan arbeta både självständigt och leda säljteam och tycker om att möta nya människor. * är pålitlig, lyhörd, målmedveten, engagerad till 100 % och en vinnarskalle. * har tid att jobba hårt och kan arbeta vissa kvällar och helger, för att tjäna bra med extrapengar. Jobbet innebär: * att arbeta heltid med uppsökande försäljning via kundbesök ”face to face” till villaägare (direktförsäljning). * att kunna fungera som konsult till kunden vid demonstration av produkter/tjänster samt göra behovsanalys. * att genomföra projektering för att säkerställa bästa lösning för varje kund, samt kontrakt- och avtalsskrivning, mm. * Du har möjlighet att arbeta dagtid enligt schemalagda tider, även kvällstid kan förekomma. Egenskaper: * Kommunikation är av största vikt. Därför skall Du ha lätt för att etablera relationer och inge förtroende. * Du är social, verbal och representativ i ditt sätt. Behärskar det svenska språket flytande både i tal och skrift. * Tidigare säljerfarenhet är inget krav. Intresse och engagemang att lära sig säljyrket är desto viktigare. * Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt även äldre. * Körkort är ett krav, då vi arbetar med poolbil för säljteam. Har Du egen bil får Du milersättning. * Tjänsten förutsätter att Du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Vi erbjuder: * inspirerande arbete i att leda säljteam med ansvar för egen budget och resultat. * att leda säljteam om 4 fältsäljare och tillsammans bearbetar utvalda distrikt. * stora möjligheter att göra karriär inom SÄKRA LARM i Sverige AB. * en mängd olika säljtävlingar under året för den tävlingsinriktade. * rörlig provisionsersättning med möjlighet till mycket goda inkomstmöjligheter. * garantiprovision på 15.000kr/mån (17.300kr/mån vid fyllda 24 år) Om företaget SÄKRA LARM i Sverige, AB, firar 10 års jubileum 2013. Vi har vårt huvudkontor i Mölndal (Göteborg) med filialkontor i Stockholm Akalla Kista, Helsingborg, Kristianstad och har sedan 2003 arbetat med säkerhetslösningar till villor, radhus, lägenheter, fritidshus och företag. Affärsidén utgår från Safehouse Professional-konceptet som bygger på en balans mellan fyra pelare. Ekonomi, Kvalitet, Service och Kompetens. Företaget sysselsätter idag c:a 70 personer och fortsätter växa. Företaget etablerar sig därför på flera orter i Sverige. Satsar Du på oss satsar vi på dig. Välkommen till vårt TEAM!
Företag: SÄKRA LARM i Sverige AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande gruppchef/säljledare i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande gruppchef/säljledare i Stockholm

Arbetsledare Grönyteskötsel Stockholm city
Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB är ett av ABC-läns största företag inom skötsel och underhåll av allt som finns i vår gemensamma utemiljö. Våra verksamhetsområden är mark och anläggning, drift och underhåll, yttre fastighetsskötsel samt vägdrift. Våra kunder är både statliga och kommunala samt bostadsrättsföreningar och vägföreningar, stora som små. Antalet anställda är ca 500 och omsättningen är drygt 1 Mdkr. Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB är ett helägt dotterbolag till Peab Anläggning AB. Vi expanderar och söker Arbetsledare till grönyteskötsel och drift & underhåll i Stockholms innerstad. Som arbetsledare inom grönyteskötsel kommer du att bistå platschefen, planera leda och fördela arbete gentemot våra yrkesarbetare som består av trädgårds- gatu- och parkarbetare. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiprognoser, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget. Projekten innebär drift och skötsel av park och grönområden i Stockholm city där utmaningarna och dagarna är varierande och innehållsrika. Vintertid ingår beredskapstjänst i arbetet. Vi söker dig som är driven, initiativtagande och ha en god kommunikativ förmåga. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för så väl medarbetare, kund och allmänhet. Uppfyllda kompetenskrav för att kvalificera som sökande är: dokumenterad, genomförd och avslutad utbildning på minst högskolenivå inom trädgård (landskapsingenjör, trädgårdsmästare, trädgårdsingenjör) alternativt att du har dokumenterad och vitsordad erfarenhet som arbetsledare inom branschen min 5 år. Du har god datorvana och B-körkort. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tjänsten kan endast sökas via vårt ansökningsformulär "Sök tjänsten", frågor besvaras av kontaktpersonerna ovan. Välkommen med din ansökan!
Företag: Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Grönyteskötsel Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Grönyteskötsel Stockholm city


Sök lediga jobb Domstolssekreterare Sveriges Domstolar Gällivare tingsrätt

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se