Driven säljare sökes till nytt projekt jobb - lediga jobb

Driven säljare sökes till nytt projekt jobb Driven säljare sökes till nytt projekt jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Driven säljare sökes till nytt projekt. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Driven säljare sökes till nytt projekt. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Driven säljare sökes till nytt projekt- Stockholm

  2. Driven säljare sökes till nytt projekt i Göteborg!- Mölndal

  3. Driven säljare sökes till nytt projekt i Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Driven säljare sökes till nytt projekt
Vi söker nu drivna och glada säljare till ett nytt projekt inom telefonförsäljning. Ingen tidigare erfarenhet behövs, du får den utbildning som behövs. Vi ser gärna att du är social, effektiv och produktiv. Grundkrav är att du tillhandahåler goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ansök idag via webbplatsen, intervjuer hålls konternuerligt. Är du vår nästa toppsäljare?
Företag: Megaworker Säljrekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare sökes till nytt projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare sökes till nytt projekt

Driven säljare sökes till nytt projekt i Göteborg!
Göta Energi är ett av Sveriges största elhandelsbolag och ingår i Hafslund ASA, en av Nordens största energikoncerner. De är ett marknadsorienterat bolag med starkt fokus på försäljning. Som elbranschens uppstickare är Göta Energi inne i en spännande utvecklingsfas med mycket ambitiösa tillväxtmål. De är stora, men ska bli mycket större! Vi söker dig som vill vara med på en verklig framgångsresa, tillsammans med vårt vinnande team. Dagligen arbetar de mot visionen att bli Sveriges mest omtyckta elbolag. De är bra på att göra deras kunder glada och det viktigaste är att de kan lägga sin energi på det de gillar, om det så är att laga långkok på spisen, surfa, ladda mobilen eller spela musik så att tapeterna rullar upp sig. Med Göta Energi får de råd! Vi söker dig som vill lyckas och ser positivt på utmaningar. Du vänder motgångar till framgångar, och är inte rädd för att arbeta hårt för att nå ditt mål. Du tycker om att prata och ta kontakt med främmande människor. Du ser möjligheter hos allt och i alla. Hos oss jobbar du alltid i team och får varje dag en dos av inspiration och vägledning till att nå målsättningarna. Med driv, envishet och god social förmåga tror vi att man kan komma över de allra flesta hinder. Hos oss skapar du meriter och bygger din karriär! Vi erbjuder: - Möjlighet att vara med i starten till något som kommer växa kraftigt närmaste 12 månaderna. - Personlig utveckling både som säljare med även som person - Stora möjligheter att utvecklas inom tjänsten och avancera inom bolaget. - Heltidsanställning med fast timlön - Möjlighet till ytterligare bonus vid väl utfört arbete. - Tillgång till vårt unika säljverktyg Booster - Daglig coachning av rutinerade säljcoacher - Fantastiska tävlingar - Möjlighet till medlemskap i medlemsklubbar som innefattar säljrelaterade aktiviteter och resor. Våra förväntningar: - Vi förväntar oss att du oavsett bakgrund har för avsikt att utvecklas och vill ta dig framåt i karriären. - Att du är beredd att lägga ner det lilla extra jobbet som krävs varje dag? Meriter: För oss är tidigare meriter inte det primära. Det är hos oss du skapar meriter! Tveka inte, sök tjänsten och kom förberedd till intervjun!
Företag: Impressive Relations
Ort: Mölndal
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare sökes till nytt projekt i Göteborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare sökes till nytt projekt i Göteborg!

Driven säljare sökes till nytt projekt i Stockholm
Vi söker en engagerad säljare som vill ta nästa steg i sin karriär. Som säljare utgör du en viktig del av Sveriges största satsning inom bostadsservice. Du kommer främst att arbeta i stor Stockholm med omnejd. Arbetsuppgifter: I rollen som säljare driver du ditt eget arbete och gör allt från att prospektera nya kunder till att slutföra affärer. Du ansvarar för att boka och genomföra kundmöten. Du kommer till en början arbeta med nykundsbearbetning och med tiden utveckla och vårda långvariga kundrelationer. Till din hjälp har du dedikerade kollegor och en gruppchef som stöttar dig i din utveckling. Uppföljning och feedback ges du på dags basis med fokus på hur du kan växa i din arbetsroll. Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare? - Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader - Säljtävlingar t och prestigefyllda försäljningsklubbar - Resor till bla Dubai, New York och Marbella - Bekväma arbetstider med start 13:00 - Löpande fortbildning inom försäljning och ledarskap Vi erbjuder rätt person: Fast lön + provision från första försäljningen - Kostnadsfri säljutbildning i Impressive Sales Academy - Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär. Om kunden: Freska är det nya smarta och kostnadseffektiva sättet att få hjälp med bostadsservice. Freska har gjort stor succé i Norge och Finland och expanderar nu för fullt till Sverige. Med stor kraft ska Freska utmana de befintliga aktörerna genom smarta lösningar och ett konkurrenskraftigt erbjudande. Ansökningar sker löpande och anställningen kan tillsättas innan avslutad annons tid.
Företag: Impressive Relations
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare sökes till nytt projekt i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare sökes till nytt projekt i Stockholm


Sök lediga jobb Driven säljare sökes till nytt projekt

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se